bn geldimmmmmmm
ne habersiniz kızlarr?
lnş canım inş...amacım ikili rakamlara inmek ...masallah cnm saglikli beslenmeye devam bu boyla manken olacaksin2012nin mankeni
çok tşk ilknurcum...ah ahhhhh bide beni etkilesede günde yarim saatte olsa lesli yapsam baharcim
amin canim insallah hep beraber aliriz
Agrinin hafifledigine sevindim canim ihmal etme hallet yilbasindan önce
Bian 45 kilo vermis halimi düsündümde düsünmekten vazgectim 2 senede vermeye raziyim bende
Cok hossun canim boylu poslusun masallah aman nazar degmesin
doğru canım boyumun uzun olması her zaman hoşuma gitmiştir...evt herkez öle diyor yüzünden çok belli diye....sanada çok geçmiş olsun baharcımÇok güzel çıkmışsın Derin yüzünden çok belli oluyor verdiğin kilolarBir de boyun uzun avantajı hiç öyle kilolu falan görünmüyorsun maşallah
çok tşk inşallah hep beraber....süpersinnnnn daha nice kilo vermeler
asumancım sağol canım....derin çok hoş çıkmışın ve kilonu kesinlikle göstermiyorsun canım
5 mil leslie yaptım kızlar bravo bana şimdi gideyim de duşumu alayım
sağol beyzus ablam kocaman öpt...Her zaman ki gibi güzel ve şıksın Derinciğim.Allah nazarlardan korusun....
çok tşk canım...cok hos olmuss tebrık ederımmmmm
inş canım inş bir ikili rakamlara inebilsem hepsini paylaşıcam o zamnÇok hoş cıkmışsın canım
İnşallah hedefine ulaştığında da burada resmini paylaşırsın
yena cım spor listesi için tşk etmeyi unutmuştum..tşk ler
inş hepimiz ideal kilolarımıza inerim tek isteğim kilolarımı vermek
inş...acelemiz yok sağlıklıca kilolarımızı verelim geri almayalım..
çok geçmiş olsun cnm..daha önce hiç diş çektirmedim korkumdan..benimde çürük dişlerim war...korkuyorum gitmeye
bende 110 kiloydum ilk hafta 3 kilo verdim sonraki 2 haftada 1.5 kilo 4.haftaa 1 kilo verdim..sanırım ilk hafta ödemler falan gitti...
geçmiş olsun canım..sağlıklı olda verirsin kiloları yine..
ağrın geçmiş şükür cnm..geçmiş olsun tekrardan
7 ayda 45 kilo bayada vermiş geri almasa bari..dediğin gibi ilbatum 7 olmasında 10 olsun 12 olsun razıyım bende :)
sağlıklı kilo verelimde 5 olmasın 3 olsun geri gelmesin..
çok hoş çıkmışsın tebrikler
bende çok iyiyim arkadaşım....ben iyiyim canim bugün hafif yemenin mutlulugu icerisindeyim
Sen nasilsin???
teşekkür ederim canım.. mutlu olmana sevindim..hoş geldin
çok iyim
cnm ben de gittim sana kalmıştı sen de gitmişsinnnbende iyiyim semiran
bugün topic hareketsiz,gelenlerde gitmiş...
kalmışız başbaşa
alıştım ececim ama yine de çok çocuk yahuuu curcuna çok stres çok ama seviyorum hepsini ayrı ayrı hepsinin değişik değişik huyu var ayrı ayrı insancıklarrrraralarda ya 1 meyve yanında ayran veya yarım yağlı süt bu duruma göre değişiyor bazen 1 su bardağı bazen 1 çay bardağı.veya biraz çiğ badem ve leblebi ile meyve çayı veyA çay veya nescafe(nescafeyi bırakamdım gitti selülit yapıyor diyorla ama çok seviyorum.günde 1 kere içiyorum içmediğim de oluyr),hemen hemen hergn içine limon sıktığım maden suyum var.yeşil çay bazen iiçyorum.spor insana moral veriyor ve bu kadar kendini iyi hissederken vücudun içn bişiler yapmışken yemeye kıyamıyorsunuz.şiddelte tavisye edeirm.bizde birazdan dışarı yemeğe gideceğiz.çocukalrın hastalıkları derken çok bunaldık biraz ara iy olacak.ama döner yemeyi düşünüyorum
çok geçimş olsun.hayatımda gördüğüm en büyük ağrıydı diş ağrısı.Allah şifa versin
bende senin az yediğini düşünüyorum hep özlem.yani bizlere göre az.diyorumki nasıl dayanıyor.ben hiç aç kalamıyorum bi görsen bazen 2 saatte acıktığım oluyor.tahlillerime baktırmam lazım bi ara.aslında 5 günde 5 kilo fikri çok cazipti.birden hedefe biraz daha yaklaşmak.ama sizde gördükki 3600 verip biraz geri almıştın sonraki hafta bi daha verdin dimi?yani 3 haftada 4 gibi vermiş oldunki sen zaten haftada ortalama 1300 gibi veriyordun.yani aynı hesaba geldi.küçük meleğimde aynı şekilde oldu sanırım.sonra efsunlu hasta oldu hepimiz korktuk.bunları sizi rencide etmek için fln kesinlikle yazmıyorum.o dönem bende kıskandım hatırlarsanız belki emzirmesem yapacağım bir diyetti.(gerçi hemoroit problemim var onda da düzenli yemek zorundayım patetes fln kabızlık veriridi) buradan bi daha yapmak isteyenlere örnek olsun diye yzıyorum.insanın nefsine çok hoş geliyor.ama aslında aynı hesaba geliyor gibi.hele o çok kilo veren bir kız vardı o nasıl olmuştur kimbilir 9 haftamı yapmış ne?bu gencecik yaşında neler olmuştur vücuduna...
valla misafire olduğu halde menün çok iyi.tebrikler
bizlerde iyiyiz alıştınmı kuzucuklara?ben 3 üyle zor başediyorum canımdan can oldukları halde.işin çok zor ama çokta güzeldir eminim.
vayyyyyyyy süpersin şekerim bu ne güzellikkkhttp://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
hg asumanımmherkese selam
geldim ütümü yaptım geçmişi okudum
uykum geldi şimdi de gece yerimi yadırgadım uyuyamadım pek
leslie yapmak istiyorum bugün ama hiç halim yokvalla canım da istemiyor
hg canımmm ben de şimdi geldimmmmmmmmmbn geldimmmmmmm
ne habersiniz kızlarr?
ECE canım sen bana az yediğimi söylüyorsun ya ama sen bana göre çok daha hızlı kilo verdin ,bu da demek oluyor ki ben az yemiyorum aslında... spor yaptım diyeceksin ama o dönemler bende yapıyordum :))) sen emziriyorsun buradaki herkese göre tabi çok yersin ,ben o dönemi hatırlıyorumda taşı verseler onu bile yerdim :) ama doğru olan şu ki sana göre gerçekten az yiyorum....
bende çok iyiyim arkadaşım....
bugün benm için de hafif geçti.. evde sadece ıspanak yemegi olunca
teşekkür ederim canım.. mutlu olmana sevindim..
yarın dr.a göründükten sonra verecegn cevabı heyecanla beklıyorum
günayyydın herkeze sabah kkahvaltımı yaptım teferruatlıydı tabeee ama az yedm
2 dlm ekmek
3 kaşık menemen
1 tatlı kaş çlek reçeli
lor peynir kibrt kutusu
5 zeytin
yenna çocuklar yordu seni sanırım uğramamışşsınn
emiinim eğlenceli geçmiştir
yok banucum yok nerdeeee uyku sersemi almış yazacağıma yapmış yazmışım ,hayatta anlamaz mutfak işinden ...
bugün simitli antepfıstıklı helvalı tereyağlı kayısı reçeli peynirli ve hşlama yumurtadan oluşan süper bir kahvaltı yaptım ...arada bir ister değilmi ama nasıl özlemişim böyle bir kahvaltıyı ancak bugün birşey yemezsem dengelenecek...
kızımı anneanneye gönderdim bende duşumu aldım makyajımı yaptım şimdi giyinip bir okulun çayına gidiyorum orayada yöresel nonoş sanatçımız gelecek ama çok eğlendiriyor onun için gideceğim , nazada eşim bakacak...yaşasın özgürlükkkkkkkkk 3 saatliğinede olsa
Tünaydınlar iyi pazarlar kızlar
Dişimin ağrısı baskılandı çok şükür ama sabah kalktığımda ağzımı açamıyordumdünden beri açlıktanda ölcem sabah 1 dilim ekmek biraz peynir anca yiyebildim o da ilaç içicem diye ağzımı açamıyorum çiğneyemiyorum kaldım aç açına ama çok şükür o inanılmaz ağrıdan kurtuldum :81:
merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim şükürler olsun
kızlar semiranın üçüzleri mi var ben mi yannış anladım:44:
Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000
Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800
Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000
Turnal
Handecs
Ekzyd
Eslem
Arkadaşlar;sizler 1 kez kilo bildirip daha sonra herhangi bir bilgi vermediğiniz ve kilo bildirmediğiniz için listeye alamadım...2 cuma kilo bildirdikten sonra listeye girebiliyorsunuz....
Doğa3,Avrasya,Waw.....Sizlerde önümüzdeki cuma kilo bildirirseniz listede olacaksınız...
Doğacığım;
Canım kardeşim;bekliyorum seni diyorum ve başka bir şey demiyorum...Ha bir de özledim tabii.....
ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum benim akıntı 3 gün sürdü şimdi hiç bişey yok yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek
http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
valla ara sıra kaçan şeyler bu ara daha fazla kaçıyor ama önlem almam gerek acilen.... aynen öyle yazık emeğime... bundan sonra dikkat etmem mi hemde deli gibi dikkat edeceğim :)Canımmmmmmmmmm amannnn diyim sanaokadar güzel kilo verdin sakın fazla kaçırma :26:
Bak ne güzel 7lerede düştün günah değilmi emeğine. Tamam bu güne kadar yemişsin ama bari yarından itibaren dikkatli ol canım yaa
Sana hepimiz burada güveniyoruz bizleri utandırmayacağına eminim zaten o yüzden sakınnnnnnnnnnn
Bak Beyzus Abla şişler valla
yok canım ya manyak kadın hiçbir şey yemedim diyor sanki çok güzel olmuş ,inan şişmanken daha sevimliymiş :)ah ahhhhh bide beni etkilesede günde yarim saatte olsa lesli yapsam baharcim
amin canim insallah hep beraber aliriz
Agrinin hafifledigine sevindim canim ihmal etme hallet yilbasindan önce
Bian 45 kilo vermis halimi düsündümde düsünmekten vazgectim 2 senede vermeye raziyim bende
Cok hossun canim boylu poslusun masallah aman nazar degmesin
ben bi ara sporuda abartmıştım gerçekten günde 100 dk bile yapmıştım kısa bi dönem. 3 çocuk var haliyle hareketim de var.eskiden çok zor geliyordu ev işi fln şimdi daha hızlı da hareket edebiliyorum çok şükür tabi emizrmekte avantaj herhalde.bende kestiremedim acıkmam emzirmekten mi insülin direncindenmi???eşimle aynı anda yiyoruz ben en geç 3 saat sonra karnım kıyılıyor.leblebi fln yada çiğ badem fln mutlaka yiyorum.sen hani 6 dan sonra yemiyorsun ya bi de sabahları bile ekmek yemiyordun ondan çok az gelmişti yediklerin bana.şu sıralar annenler var diye herlade biraz izin verdin kendine.olsun bence bunlarda gerkiyor yoksa sürrekli kendini herşeyden mahrum bırakmakta iyi değil.mutluyken az biraz kaçamaklar iyi gelir.sonrasında daha toparlarsın ve daha iyi verirsin.biz de bu akşam dışarda yedik.ızgara tavuk yedim ama biraz pilavda yedim pidede tabağa konan.tatlı almış eşim ondan 2 -3 yudum yedim.gelirkende az biraz cezerye yedim .eşimi görsen bi sürü yemek yedi sonra tatlıyı götürdü.cezeryeleri de sakladım yoksa hepsini yiyecekti.dedim bi şekerine baktıralım senin de:)))ama ciddydim çünkü bende gebelik şekeri varken onu da ölçtük 1-2 kere 180 ve üstü çıktı tokluk şekeri.lesli yapsam iyi olcak ama çok yorgunum
Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Herkes pazar gezmelerinden dönemedi herhalde hala ortalık sakinneyse birazdan çoğalırız inşallah :122:
Eeee kızlarrrr sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?