Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah cnm saglikli beslenmeye devam bu boyla manken olacaksin 2012nin mankeni
lnş canım inş...amacım ikili rakamlara inmek ...
çok tşk ilknurcum...
Çok güzel çıkmışsın Derin yüzünden çok belli oluyor verdiğin kilolar Bir de boyun uzun avantajı hiç öyle kilolu falan görünmüyorsun maşallah
doğru canım boyumun uzun olması her zaman hoşuma gitmiştir...evt herkez öle diyor yüzünden çok belli diye....sanada çok geçmiş olsun baharcım
süpersinnnnn daha nice kilo vermeler
çok tşk inşallah hep beraber....
derin çok hoş çıkmışın ve kilonu kesinlikle göstermiyorsun canım
5 mil leslie yaptım kızlar bravo bana şimdi gideyim de duşumu alayım
asumancım sağol canım....
Her zaman ki gibi güzel ve şıksın Derinciğim.Allah nazarlardan korusun....
sağol beyzus ablam kocaman öpt...
cok hos olmuss tebrık ederımmmmm
çok tşk canım...
Çok hoş cıkmışsın canım
İnşallah hedefine ulaştığında da burada resmini paylaşırsın
inş canım inş bir ikili rakamlara inebilsem hepsini paylaşıcam o zamn

çok sağolun...

moral verdiniz kızlar çok sağolun çok mutlu oluyorum bugün pazardada iki kişi şok oldu nasıl verdin kilolarını daha yeni beraber dik daha kiloluydun dedi.bende spor yaptığımım söyledim....ama bugün abarttım şimdi leslie yapmayı düşünüyorum ....yarınada aşure yapacağım yandımmmmm

bende iyiyim semiran
bugün topic hareketsiz,gelenlerde gitmiş...
kalmışız başbaşa
cnm ben de gittim sana kalmıştı sen de gitmişsinnn
alıştım ececim ama yine de çok çocuk yahuuu curcuna çok stres çok ama seviyorum hepsini ayrı ayrı hepsinin değişik değişik huyu var ayrı ayrı insancıklarrrr
http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
vayyyyyyyy süpersin şekerim bu ne güzellikkk
herkese selam
geldim ütümü yaptım geçmişi okudum
uykum geldi şimdi de gece yerimi yadırgadım uyuyamadım pek
leslie yapmak istiyorum bugün ama hiç halim yokvalla canım da istemiyor
hg asumanımm
bn geldimmmmmmm
ne habersiniz kızlarr?
hg canımmm ben de şimdi geldimmmmmmmmm

ben bi ara sporuda abartmıştım gerçekten günde 100 dk bile yapmıştım kısa bi dönem. 3 çocuk var haliyle hareketim de var.eskiden çok zor geliyordu ev işi fln şimdi daha hızlı da hareket edebiliyorum çok şükür tabi emizrmekte avantaj herhalde.bende kestiremedim acıkmam emzirmekten mi insülin direncindenmi???eşimle aynı anda yiyoruz ben en geç 3 saat sonra karnım kıyılıyor.leblebi fln yada çiğ badem fln mutlaka yiyorum.sen hani 6 dan sonra yemiyorsun ya bi de sabahları bile ekmek yemiyordun ondan çok az gelmişti yediklerin bana.şu sıralar annenler var diye herlade biraz izin verdin kendine.olsun bence bunlarda gerkiyor yoksa sürrekli kendini herşeyden mahrum bırakmakta iyi değil.mutluyken az biraz kaçamaklar iyi gelir.sonrasında daha toparlarsın ve daha iyi verirsin.biz de bu akşam dışarda yedik.ızgara tavuk yedim ama biraz pilavda yedim pidede tabağa konan.tatlı almış eşim ondan 2 -3 yudum yedim.gelirkende az biraz cezerye yedim .eşimi görsen bi sürü yemek yedi sonra tatlıyı götürdü.cezeryeleri de sakladım yoksa hepsini yiyecekti.dedim bi şekerine baktıralım senin de:)))ama ciddydim çünkü bende gebelik şekeri varken onu da ölçtük 1-2 kere 180 ve üstü çıktı tokluk şekeri.lesli yapsam iyi olcak ama çok yorgunum

bende hiç heyecan yok canım sende hayırlı bir haber bekleme bak benim ki gibi bi durum tobulkelebektede varmış
bunca sene olmayan şimdimi olacak
kusura bakmayın kızlar aniden çıkmam gerekti eşimin işi varmış o oturdu ancak kaldıra bildin netin başından

derin çok çok hoş çıkmışsın çok beğendim

asumana sanada valla bende yorgunum yapmak istiyorum ama...bi de bugün kaçırdım biraz yarında davetliyim
en küçüğüm biraz daha iyi çok şükür ama hala güzel beslenemiyr.sadece beni emiyor azcık da ek gıda veriyorum napimmm.o ndenlede yediklerimi çok kısamadım bu sıra

derin şimdi senin hikayeni okudum çok duygulandım allah evladını sana bağışlasın allah hayırlı yazılar yazsın
sen bir umut örneğisin benim için

Afiyet olsun..

:) Dün yoruldum evet..tüm gün yoğundum..

İyi eğlenceler..Bol bol oyna nonoşla birlikte..:) Ayy ne güldüm derincim..:))

Baharcığım niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine...
Böyle sürekli ağrı çekiyorsun..ayrıca ağrı kesicilerde çok zararlı..

aç açına durmanada çok üzüldüm bak.:)

merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim şükürler olsun

Semirancığım neden görünmüyorsun artık..

MAşalllah arkadaşıma ne kadar hoş ve alımlısın..
siyahlarla incecik duruyorsun, boy avantajı çok önemli,çok şanslısın o konuda...

kızlar semiranın üçüzleri mi var ben mi yannış anladım:44:

Semiran ana okulu öğretmeni..

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Herkes pazar gezmelerinden dönemedi herhalde hala ortalık sakin neyse birazdan çoğalırız inşallah :122:
Eeee kızlarrrr sizler nasılsınız

yaaaa arkadaşlarrr ne yazmışsınızz maşallahhhhh....1 saattir oku oku bitmediiii.....daha yazmadannn yoruldummmm:):)

Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000

arkadaşşşşşşlarrrrrrrrrrrr hepiniziii tebrik ediyorumm inş listelerde bu sıraları bende alırımmm bigünn..başarınızın devamını diliyorummmmm...

teşekkürler canımmm inşallah bu cuma bildiricemmm...özelden yazarım sana inş listede görürüm kendimi kilo vermiş bi şekilde:):)

ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum benim akıntı 3 gün sürdü şimdi hiç bişey yok yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek

canımmm hakkında hayırlısı olsunn geçmişteki yazında sıkıntını ilk okuduğumda hamilelik olabilir dedim..arkadaşlar aynı yorumu yapmışlar zaten...bendede pko varr hakkında hayırlısı olsun dr neticesini bekliyorummm...

http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg

derin çok güsel çıkmışsınnn....eski halini görmedimm ama bu halinn çokk güseldii..ve kilonu hiç ama hiç göstermiyorrsunnnn...diyette başarılarr istediğin kiloya ulaşırsın inş......

valla ara sıra kaçan şeyler bu ara daha fazla kaçıyor ama önlem almam gerek acilen.... aynen öyle yazık emeğime... bundan sonra dikkat etmem mi hemde deli gibi dikkat edeceğim :)
oyyy ben bu sorumluluğu taşıyamam bak o kadar güvenmeyin
beyzuş ablanın şişini hakettim aslında ben...
yok canım ya manyak kadın hiçbir şey yemedim diyor sanki çok güzel olmuş ,inan şişmanken daha sevimliymiş :)
2 yılda veririm tabi canım ben zaten 70in altını bir görsem varya manken gibi hissederim yeminle :)

sen çok güzel spor yapıyordun 3 çocuğa rağmen ben sana bu konuda hep gıpta ile bakmışımdır. kilo verince insan hafifliyor ve her hareketi çok daha kolay oluyor bende bebeğime yetebilmenin hazzını yaşıyorum... bende genelde fındık ya da çamfıstığı yiyorum 5-6 tane ama bu ara yasakladım o kadar yedim ki onlar eksik kalsın... hala 6dan sonra yemiyorum gezmeler hariç, ekmeği zaten sevmiyorum canım yani onu yememek için özel bir çabam yok :) sıcaksa severim o da burada zor şöööööle tereyağıyla süper olur ama nerdeeee... aynen öyle ara sıra kaçamaklarda gerekiyor yoksa diyet çekilmez .benim vereceğim kilo 4-5 kilo değilki sonuçta. ben mutlaka bazen kendimi şımartmalıyım değil mi? sonrasında daha iyi verir miyim bak konuda şüpheliyim :))) afiyet olsun canım tavuktan birşey olmaz :) bence sen emzirdiğin içinde çok çabuk acıkıyorsun ben fil gibi ne yesem doymuyordum ya...
bu akşam bende 1 lokum büyüklüğünde yedim komşumun taziyesi vardı onalra gittik ....
leslieye bende fırsat bulamadım annemler varken olmadı inşallah yarına başlarım:)

arkadaşlarrr dün bütün ısrarlarıma rağmen eşimin kv sevgisi yükselti ve annemlere gittik gece 1 e kadar oradaydıkk dünkü listemi paylaşmadımm çünkü liste miste kalmadıııı....

manyak bi kahvaltı yaptımm..ve ben psikolojikmen kafayı yediğim için yediklerimin hepsini çıkardımmmm ve sonra psikolojik olarak rahatladı kafamm en azındaa biliyorum çokk kötü bişi.....sonrasında 2 kase aşure....birass kısır ve birkaçtane fındık fıstıkk..gün böle sonlandıı....dünün cezasını bugün çıkarttımm tek öğün yemek ve birkaçç meyveyle geçirdim bugünü....bu haftasonlarıı çookk kötüüü...diyetin en kötü yanı bu sanırımmmmm.....şuan canımm inanılmazz derecede mısırr patlağı istiyorrrrrrrrrrrr.........

yarın hafta başı herkeze başarılarr diliyorummmmmm....

.

KIZLARRRRRRRRRRR bu akşam inanılmaz mutluyum nasıl bir istek geldi anlatamam :)))

bu akşam komşumun anneannesi vefat etmiş ona gittik, kadın çok yaşlıymış ve yatalakmış allah rahmet eylesin neyse ben gidince herkes ''oooooo özlem sana ne olmuş geçen altın gününden sonrada vermişsin valla maşallah genç kız gibi olmuşsun ''dediler ve bu işi nasıl başardığımı sordular :) allahım o anın verdiği duyguyu anlatmam imkansız şu an ne büyük mutlulukmuş :) bende anlattım leslieden bahsettim hepsi hemen nete girdi ve tamam bizde yapacağız dediler. en ince ayrıntısına kadar sordular bende anlattım.
şimdi varya içim içime sığmıyor hadi şu dağa tırmanalım deseler onu yapacak enerjim var, karar verdim bu işe eskisi kadar asılmam gerek çünkü bayramdan sonra grafiğim pek parlak değil oysa eskiden çok daha iyi veriyordum ,aynı hıza ulaşabilmem gerek .hazır sporada başlamışken bırakmadan devam etmeliyim .bu hafta 78i görsem çok iyi olacak ama nasıl çok zor çünkü cumadan bu tarafa yedim nasıl eritirim işte onu bilemiyorum :) pztden cumayada çok az zaman var gerçi yarın kiloma bakarım yine sebze ,meyve olayına girer ,sporumu yapar veririm inşalalhhhhhh :)
hepimiz verelim inşallahhhh,ayyy çok coşkuluyum şu an ,rabbime şükürler olsun

Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Herkes pazar gezmelerinden dönemedi herhalde hala ortalık sakin neyse birazdan çoğalırız inşallah :122:
Eeee kızlarrrr sizler nasılsınız

hoşgeldinn cicimmmmm
benm eşim çalışıyodu bu pazar evdeydim hep..
pazar gezmesi yoktu bana
ayhh keşke buralarda bir yerde olsaydın da bende evde kös kös oturacagıma sana gelseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…