Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah hevesini daim etsin özlem kardeeeşşşşşşşş

senin adına çok sevindim canım,emek ettin ve emeginin karşılığını alıyorsun şimdi..
leslie gercekten cok faydalı sanırım incelmek için..
bence sen bundan sonra toplar kendini 77 yi bile görürsün
bu arada çok tebrik ederim darısı başıma ama daha o kadar çok varkiiiiiiiii

hoşgeldinn cicimmmmm
benm eşim çalışıyodu bu pazar evdeydim hep..
pazar gezmesi yoktu bana
ayhh keşke buralarda bir yerde olsaydın da bende evde kös kös oturacagıma sana gelseydim

Valla yaa ne güzel olurdu dimi ama Ev içinde kös kös oturacağımıza yürüyüşlere de giderdik ne güzel. İnsan yakınında aynı yola baş koymuş biri olunca daha bir zevkle yapıyor herşeyi.
İnşallah sende haftaya eşinle birşeyler yaparsın canım üzülme

Heh işte budur yaaa eski Özleme kavuştuk sonunda yine :122:
Gerçekten insan başkalarından da teyidini aldığında kendini çok daha iyi hissediyor
Bugün eşimin kuzenide Yenge valla ufak ufak belli olmaya başladı bak sakın pes edeyim deme yaza bak akçaya gidince süper eğleniceğiz hem oradada bol bol yüzüncede vucudun toplanır diye bir gaz verdi bende bu gazla yavaş yavaş da olsa zayıflayacağıma olan inancımın arttığını hissettim o an
Kuzenin geleceği belli olduğu için dün bütün gün temizliğimi yaptım. Bugünde evi dağıtmalarına izin vermedim ve elim devamlı evin üzerindeydi hatta yarının akşam yemeğini bile ayarladım ( kuru fasulyaaaa yaparım diye ıslattım şimdiden )
Artık yarın sabah hemen ateşe koyarım kahvaltıdan sonra ondan sonra bütün gün bana ait. Baştan yarın keyif yaparım diyordum ama sabah kızım uyurken sporumu yaparım sonrada duşumu alırım bir güzel. Hatta niyetine girdim akşam üzerede az da olsa spor yapıcağım inşallah çünkü çalışmayana ekmek yok bundan sonra

Kesinlikle canı gönülden inanıyorum ki hepimiz hedeflerimize ulaşacağız :122: :122: :122: Yılbaşına kadar kaçamak yasağım da devam edicek tabiki çünkü o gece az da olsa birşeyler yapacağız hepimiz bari zararsız atlatayım

yapmam lazımdı canım yaptım iyi oldu 2 gündür yapmamıştım spor beslenmem de hep kaçamaklı bari sporu bırakmayım değil mi
sen emzirdiğin için zaten daha çok kaloriye ihtiyacın var canım

allah hevesini daim etsin özlem kardeeeşşşşşşşş
sağol canım benimmmmmmmmm inşallah
evet bitanem ya artık karşılığını alıyorum ve çok mutlu oluyorum... demekki baksana ben 2 haftadır yapıyorum ama fark etmiş :)
görür müyüm sence inşallah canım ne isterim ki daha...
hiç öyle düşünme bende doğumda 100 küsürle gittim çıktığımda 100 kiloydum, diyete başlayacağım dediğimde 99 ama bak 20 kilo gitti bile ,sende vereceksin ben eminim, hem biz varız sana yardımcı oluruz her zaman :)

evet artık eski özlem olmam gerek banu yoksa iflah olmayacağım yedikçe yiyorum
geçen haftada hep yedim içli köfteleri hüplettim gezmelerde :) ama artık yoooooooooooooooook
aynen öyle insan başkasından duyunca daha çok motive oluyor
bencede pes etmek yok dedikleri doğru yaza yüzer ve inanılmaz toparlanırsın ,zayıflayacaksın ben eminim ama sıkı sarıl sende ne olur banu...
ohhh yemeklerde hazır diyorsun çok güzel, bende yarın pırasa, çorba ve pilav yaparım ama pilav yemem :)
bende oğlum uyur uyumaz açıyor ve sporumu yapıyorum ,gerçi anneannem benimle kaldı :) şimdi daha iyi yaparım inşallah sporumu... bencede keyif yapmayı bırak ve spora ağırlık ver ,bu zmaana kadar hep keyif yaptık diye büyüdü popişler :)

aaaa süper fikir ya hiç aklıma gelmemişti bende yeniyıla kadar kaçamak yapmayacağım ,buradan sözde versem mi acaba?
yok yok tutamazsam rezil olurum sonra :)))

Kızlarrrrrr geçen gün bulduğum eski diyetlistelerinin içinde spor yapmaya zaman bulamayanlar yada üşenenler içinde çok güzel çözümlü bir liste buldum ve şu anda aldığım bir kararla yarından itibaren onu yapacağım inşallah :122: :122: :122:

Almanyada Arkadaşımın Annesine Üniversite hastanesinin doktoru vermişti bu listeyi sizlerle de paylaşmak istedim;

7 Günlük bir liste ve eğer kaçamaksız yapılırsa kesin kilo verdiriyor tabi kişiye göre değiştiği için kilo miktarı yazmıyor üzerinde

1. gün
7.15: 1 Bardak su, 1 portakal
7.15 - 8.30: 5 dakika spor, 1 bardak su
8.30: Kahvaltı; şekersiz açık çay, 5 tuzsuz zeytin, 1 KK beyaz peynir, domates, salatalık, 1 Dilim ekmek
8.30 - 10.30: 10 dakika spor, 1 bardak su
10.30: 1 meyve yada iki galeta
10.30 - 12.30: 25 x ip atlama, 1 bardak su
12.30: 1 kase çorba, salata az yağlı, 1 dilim ekmek
12.30 - 16.30: 20 dakika yürüyüş, 1 bardak su
16.30: 1 neskafe şekersiz yada yeşil çay ( çok acıkırsan 2 galeta )
16.30 - 19.00: 25 x ip atlama, 1 bardak su
19.00: 2 - 3 ızgara köfte ( yada o miktara yakın tavuk, balık ), salata,
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
yada
7 - 8 Yk sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
19.30 - 20.30: 10 dakika spor, 1 bardak su
22.00: açık çay yada yeşil çay + 1 meyve yada 1 bardak ılık süt

Sonraki günlerde aynı tarz yemek devam ediyor seçenekleri siz belirleyebiliyorsunuz tek fark sporlar aynı kalıyor ama ip atlamalarına her gün 25 adet daha ekliyorsunuz birde ikinci günden itibaren her seferinde 1 bardak olan su miktarı 2ye çıkıyor.

Sizce bu liste nasıl bence gayet sağlıklı ve en azından bir kerede spora yüklenip kendimi zorlamaktansa ufak ufak yapmış ve bıkmamış olurum diye düşünüyorum siz ne dersiniz

Son düzenleme:
çok tşk semirancım ...
çok sağol canım...
derin şimdi senin hikayeni okudum çok duygulandım allah evladını sana bağışlasın allah hayırlı yazılar yazsın
sen bir umut örneğisin benim için
çok sağol cnaım..buraya yazdığım yazıyımı okudun yoksa 12 senede gelen mutluluk diye topik açmıştım onumu okudun....allah sizlerede versin inş..
bol bol oynadık nonoşla yenacım, sen bizi görsen nasıl güldük varyaa.....ama sesi çok güzel saçlar boyalı tırnaklarda yeni moda desenli ojeler o mimikleri ...
hakikattende inceldim tabiii ama dediğin gibi siyahlarında etkisi büyük içim içime sığmıyor vallahi yenacım çok güzel tepkiler alıyorum düşünemiyorum ikili rakamlara indiğimde nasıl bir mutluluk yaşayacağımı...

çok sağol canım inşallah ikili akamlara indiğimde koyacam eski halimide canım 130lu kilolardaydım ...

yarın ne yapacağımı bilemiyorum aşure hazırlığımı yaptım sabaha pişecek , mümkün değil tutamam kendimi çünki aşırı seviyorum, yapmıyacaktım ama annem yapalım diyince kıramadım....
bugün kaçırınca yemeği akşam 3 mille leslie yaptım..inşallah sabaha çok fazla çıkmam..

kıssss senin eskidiyet listeleri koleksiyonun mu var
pulkoleksiyonu gibin
bu liste acımasız bir listeye benziyor ama,benm yediklerimden bile az şey var burada:18::18:
bir de bu kadar erken kalkıyor musun sen?
uygulayabilirsen ne güsel olur,sonucunu paylaşırsın bizimle..
evet spora üşenenler içinde iyi bir çözüm müş tuttum
uygulayacaksan telefonun saatlerini kurmalısın zamanları kaçırmamak için..

Aslında her zaman okadar erken kalkamıyordum ama bugün kızımı tembihledim bir 5 dakika daha desemde beni sabah kesin uyandır diye
en azından belki metabolizmamda hızlanır birde gece kuşluğundan kurtulurum
Bilmem bana yemekler yeterli gelir gibime geldi ama dediğin gibi denemekte fayda var bakalımeğer bu hafta zorlanmazsam böyle devam ederim diye düşünüyorum en azından spor bakımından

kızlar semiranın üçüzleri mi var ben mi yannış anladım:44:
üçüz müüüüü yok cnm çok çocuk dedik öylemi sandın benim 27 çocuk var ama benim değiller ben öğretmenim anasınıfı öğretmeni çocuklardan bahsedişim bundan ben bekarım 36 yaşımdayım
ne bilim nilüfercim bilmiyorum gelip okuyorum çıkıyorum sanırım diyet yapmadığımdan vicdan azabı çekiyorum sizide bırakmak niyetim yok ole :26::26::26:
banu liste süpermiş düzenli tertipliiii keşke erken kalksam:26::26::26:

Allah kabul etsin derin 1 kase yarın ye 1 kase ertesi gün bişicik olmazz afiyet olsun şimdidenn

semiranım görmemişim canım yazdığını alıntılarda gördüm şimdihoşbuldum diyim geç oldu ama
dün pek uyuyamadım çok uykum var yatayım ben hayırlı geceler hepinize

canım seni böle azimli görmek mutlu etti beni...
ahhh hadi bakalım yarın pazartesi ilk diyet günü için ideal gün..
inş faydasını görürsün de bizde senin yolundan gideriz

canım seni böle azimli görmek mutlu etti beni...
ahhh hadi bakalım yarın pazartesi ilk diyet günü için ideal gün..
inş faydasını görürsün de bizde senin yolundan gideriz

İnşallah canım doğum günüme 2 ay kaldı ve o zamana kadar Allah nasip ederse 100 kiloya düşmek istiyorum :122: Yaza da inşallah 85e kadar inerim eğer bu şekilde devam edebilirsem :122:
Manken gibi olmasamda yaza damgamı vurayım sonrada artık bir sonraki seneye de bikini kıvamına gelirim sonra ver elini amerika tatili yada Maldivler :122: :122: eşimin sözü vardı bana eğer eski halime yaklaşırsam ki o 70 kiloya bile razı çocukları anneme bırakıp baş başa benim istediğim bir yerde tatil yapacağız şimdiden para biriktirmeye başladım çünkü biraz tuzlu ama ben fıstık gibi olayımda 12 taksit yaparız olmadı

iyi geceler kizlarrrrrrrrrr
Cecom hadi bakalim yeni diyet listen hayirli olsun cnm umarim basarirsin Ben sirf verdigi diyet listesine uyamam diye gitmiyorum doktora
Asucumda gelmis hosgelmis dün ben seni görür gibi oldum bi ara yanildimmi yoksa
Diger arkadaslarimada iyi geceler diliyorum gecmisi anca bitirdim özlem arkadasimizin adinada cok sevindim
Bu aksam biraz erken yatiyim yarin malum pazartesi herkesi öptüm cok iyi geceler...

semiranım görmemişim canım yazdığını alıntılarda gördüm şimdihoşbuldum diyim geç oldu ama
dün pek uyuyamadım çok uykum var yatayım ben hayırlı geceler hepinize

olsun önemli değill hayatım sen iyi ol da heçççççççç önemli deellll seni seviyorummmmm

ben de yatıyorum herkese iyi geceler kızlar Allaha emanet olun tatlı rüyalarrr

ahhh insallah canımmmmm
ayy ne güzel hedefler koymussun kendine.. benmde hayalim yaza kadar 85 e inmek
yani yaza kadar 15 haziran oluyor
cecooşş gel kız iddiaya girelim bakalım hangimiz hedefe daha cok yaklaşacagız?
gerci ben senden baya bir gerideyim ama olsun kendim ettim kendim bulayım
benmde en byük hayalim yazın bomba gibi bir tatillllllll
ee söle bakalım var mısın iddiaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…