- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ahhh insallah canımmmmm
ayy ne güzel hedefler koymussun kendine.. benmde hayalim yaza kadar 85 e inmek
yani yaza kadar 15 haziran oluyor
cecooşş gel kız iddiaya girelim bakalım hangimiz hedefe daha cok yaklaşacagız?
gerci ben senden baya bir gerideyim ama olsun kendim ettim kendim bulayım
benmde en byük hayalim yazın bomba gibi bir tatillllllll
ee söle bakalım var mısın iddiaya?
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsınbizde elle yerük
Merak etme canımaramızda sadece 2 kilo varçetvelimi yenilememiştim canım sıkılmasın diye ama içinde iddaa olunca değiştirmek daha akıllıca
Tamam bakalım 15 haziranda kim daha çok vermiş olacakhatta ben o gün tartıya cıkıiımı video olarak çekip burada yayınlıyacağım adil olsun dimi sonra şeytan ay 1 kilo eksik söyle diyemesin
Eeeee sanada uyarsa YARIŞ BAŞLASIN
tamam yafff pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.......
tamam cicim 2 kilo varsa sorun deil tabiavans olsun
15 haziran da varya yayınlarım ben o videoyu ohh ohhh
hele bide 85 e inersem varya gelirim istanbula sana gösteririm kızz
ee hadi o zaman YARIŞŞŞ BAŞLASINNNNN
WOOUUWW pierre lotti haa işte bun a değerHehhhhhh kilo cetvelimi de yeniledim :122:
Kendimi Dünya Şampiyonasına katılan Rocky Balboa gibi hissettim bir anheyttttttttt tutmayın beni
15 Haziranda artık istanbula da gelirsen sana Pierre Lottide manzaraya karşı bir kahve keyfi yaptırırım
İnşallah ikimizde hedeflerimize ulaşırızda bir araya gelme imkanı olursa Şampiyonluk Pozu veririzsonrada burada yayınlarız
İddaayada girdiğimize göre artık yatalımda enerji depolayalımsonuçta önümüzde uzun bir yol var
Sana iyi geceler canım
Yarın akşama kadar kendine iyi bak
Allaha emanet ol
Öpüyorummmmm
ah ahhhhh bide beni etkilesede günde yarim saatte olsa lesli yapsam baharcim
Baharcığım niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine...
Böyle sürekli ağrı çekiyorsun..ayrıca ağrı kesicilerde çok zararlı..
aç açına durmanada çok üzüldüm bak.:)
hepinize günaydın...güzellikler sizin olsun, üzüntüleriniz son bulsun,
gününüz güzel yaşamınız tatlı olsun.
Hüzünlerin uzak, sevdiklerinizin yakınınızda olduğu bir gün olsun
gülmeyen yüzlerin gülmesi, görmeyen gözlerin görmesi dileğiyle
gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun,mutlu olun,sevgi ile kalın..
Günaydın... Günaydın... Hayırlı haftalar herkese....
günaydın kızlar
Diş ağrısı bende rejim falan bırakmadıSporda yapamıyorum. çarşamba çekecekler çeksinlerde kurtulayım o zaman tekrar başlıycam leslieye.
günayydınnnn kızlarr sabah kahvaltımı yapayımm temiizlk marotonu balıyooo kolaygelsin kalorisiz haftalar
günaydın kızlar ....
sağol canım benim valla artık görüyorum sanırım ve bu beni çok mutlu ediyor ,inşallah yeniyıla dahada zayıf gireceğim :)iyi geceler özlemcim
ne güzel tepkiler almışın bugün ve ne güzel motive olmuşsun tebrik ederim seni canım emeğinin karşılığını görüyorsun
canım bu diyet bana göre değil ben ne kadar sık yersem o kadar çok acıkıyorum :) ama sen bu tamda bana göre diyorsan yap liste çok güzel bence... sen bu diyeti 10 gün yap faydasını görürsen aynen devam et asla yapılmayacak bir diyet değil çünkü...Kızlarrrrrr geçen gün bulduğum eski diyetlistelerinin içinde spor yapmaya zaman bulamayanlar yada üşenenler içinde çok güzel çözümlü bir liste buldum ve şu anda aldığım bir kararla yarından itibaren onu yapacağım inşallah :122: :122: :122:
Almanyada Arkadaşımın Annesine Üniversite hastanesinin doktoru vermişti bu listeyi sizlerle de paylaşmak istedim;
7 Günlük bir liste ve eğer kaçamaksız yapılırsa kesin kilo verdiriyor tabi kişiye göre değiştiği için kilo miktarı yazmıyor üzerinde
1. gün
7.15: 1 Bardak su, 1 portakal
7.15 - 8.30: 5 dakika spor, 1 bardak su
8.30: Kahvaltı; şekersiz açık çay, 5 tuzsuz zeytin, 1 KK beyaz peynir, domates, salatalık, 1 Dilim ekmek
8.30 - 10.30: 10 dakika spor, 1 bardak su
10.30: 1 meyve yada iki galeta
10.30 - 12.30: 25 x ip atlama, 1 bardak su
12.30: 1 kase çorba, salata az yağlı, 1 dilim ekmek
12.30 - 16.30: 20 dakika yürüyüş, 1 bardak su
16.30: 1 neskafe şekersiz yada yeşil çay ( çok acıkırsan 2 galeta )
16.30 - 19.00: 25 x ip atlama, 1 bardak su
19.00: 2 - 3 ızgara köfte ( yada o miktara yakın tavuk, balık ), salata,
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
yada
7 - 8 Yk sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
19.30 - 20.30: 10 dakika spor, 1 bardak su
22.00: açık çay yada yeşil çay + 1 meyve yada 1 bardak ılık süt
Sonraki günlerde aynı tarz yemek devam ediyor seçenekleri siz belirleyebiliyorsunuz tek fark sporlar aynı kalıyor ama ip atlamalarına her gün 25 adet daha ekliyorsunuz birde ikinci günden itibaren her seferinde 1 bardak olan su miktarı 2ye çıkıyor.
Sizce bu liste nasıl bence gayet sağlıklı ve en azından bir kerede spora yüklenip kendimi zorlamaktansa ufak ufak yapmış ve bıkmamış olurum diye düşünüyorum siz ne dersiniz
evetttttttt az kaldı azzzzzzz hemen zayıflamamız lazım :)İnşallah canım doğum günüme 2 ay kaldı ve o zamana kadar Allah nasip ederse 100 kiloya düşmek istiyorum :122: Yaza da inşallah 85e kadar inerim eğer bu şekilde devam edebilirsem :122:
Manken gibi olmasamda yaza damgamı vurayımsonrada artık bir sonraki seneye de bikini kıvamına gelirim sonra ver elini amerika tatili yada Maldivler :122: :122: eşimin sözü vardı bana eğer eski halime yaklaşırsam ki o 70 kiloya bile razı çocukları anneme bırakıp baş başa benim istediğim bir yerde tatil yapacağız şimdiden para biriktirmeye başladım çünkü biraz tuzlu ama ben fıstık gibi olayımda 12 taksit yaparız olmadı
vayyyyyy harikasınız kızlar kesinlikle sizi sonuna kadar destekliyorum.....Pilavdan dönenin kaşığı kırılsınbizde elle yerük
Merak etme canımaramızda sadece 2 kilo varçetvelimi yenilememiştim canım sıkılmasın diye ama içinde iddaa olunca değiştirmek daha akıllıca
Tamam bakalım 15 haziranda kim daha çok vermiş olacakhatta ben o gün tartıya cıkıiımı video olarak çekip burada yayınlıyacağım adil olsun dimi sonra şeytan ay 1 kilo eksik söyle diyemesin
Eeeee sanada uyarsa YARIŞ BAŞLASIN
arkanızdayım tüm yüreğimle ..... çok güzel olacak bu yarış ben inanıyorum :)ahhh insallah canımmmmm
ayy ne güzel hedefler koymussun kendine.. benmde hayalim yaza kadar 85 e inmek
yani yaza kadar 15 haziran oluyor
cecooşş gel kız iddiaya girelim bakalım hangimiz hedefe daha cok yaklaşacagız?
gerci ben senden baya bir gerideyim ama olsun kendim ettim kendim bulayım
benmde en byük hayalim yazın bomba gibi bir tatillllllll
ee söle bakalım var mısın iddiaya?
günaydınnnnnnnnnnnngünaydın kızlar ....
hadi kolay gelsin sanagünayydınnnn kızlarr sabah kahvaltımı yapayımm temiizlk marotonu balıyooo kolaygelsin kalorisiz haftalar
allah kabul etsin canım... bence onun sıkıntısıdır ,ben kaçamak yaptım ve pişmanımherkese günaydın.geçmişi oku oku gözlerimkarıştı birbirine. nasılısnız iyisinizidr inşallah.kızlar bugün oruç tutuyorum allah izin verirse.1-2 hafta tutabilsem süper olacak. haftas onu kaçamak yapmadım fazla.ama tartı aynı şeyi söylemiyor wc problemim var biraz onu sıkıntısımı acaba + görüyorum hep neyse yılmak yok..
hayırlı güzel bir hafta diliyorum hepinize..mutlu nerelerde acaba haber alan varmı?
Güzellikler sizin olsun, Üzüntüleriniz son bulsun,
Gününüz güzel yaşamınız tatlı olsun.
Gülmeyen yüzlerin gülmesi, görmeyen gözlerin görmesi dileğiyle
Gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun,Mutlu olun,Sevgi ile kalın..
Günaydın... Günaydın... Hayırlı Haftalar Herkese....
Canım çekti ilknur ımmm.Sanada findikli kurabiyem( ay canim cekti )
öptüm Allah rahatlik versin
OO iyiki yatmışım baklavalar kurabiyeler::))bende sana teşekkr ederim canım güzel sohbetin için
anammmm herkesciklerin kocası uyumuş benmkinin elinde pc site site kitaplık arıyor bana..
bayadır istiyordum ya alayım dogum günü hediyesi olsun diyor cıxxx dedim..
o eve hediyeallaalaa sanki ben ona dogum gününde orta sehba almışım
iyi geceler tatlı tatlı rüyalar...
hahahha al benden de o kadar... izlemeyecegim ama inat ettim...
sanada tatlı rüyalar canımm bol baklavalı
ayhh benmde çekti canımm ... çokta severim
sende yatıyorsun sanırım ilknurcum çok öptüm ii gecelerrr
İyi eğlenmişsin canım ne güzel bazen insan yalnız eğlenmekte istiyor.Olsun almışta yapmışta bir sayılır erkekler için:)yok banucum yok nerdeeee uyku sersemi almış yazacağıma yapmış yazmışım ,hayatta anlamaz mutfak işinden ...
bugün simitli antepfıstıklı helvalı tereyağlı kayısı reçeli peynirli ve hşlama yumurtadan oluşan süper bir kahvaltı yaptım ...arada bir ister değilmi ama nasıl özlemişim böyle bir kahvaltıyı ancak bugün birşey yemezsem dengelenecek...
kızımı anneanneye gönderdim bende duşumu aldım makyajımı yaptım şimdi giyinip bir okulun çayına gidiyorum orayada yöresel nonoş sanatçımız gelecek ama çok eğlendiriyor onun için gideceğim , nazada eşim bakacak...yaşasın özgürlükkkkkkkkk 3 saatliğinede olsa
Az az yiyorum ara öğün dietisyen vermişti ama çok mu ki?canım inşallah haftayada bu boncuklardan alırım :)))
hamiş olmayasın sakın :)
yediklerin çerez ve kalorisi yüksek harcayabiliyorsan sorun değil ama yoksa sorun olur cumaya :)
Süpersin derincim iltifat değil gerçek.http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
Maşallah asu süpersin valla.derin çok hoş çıkmışın ve kilonu kesinlikle göstermiyorsun canım
5 mil leslie yaptım kızlar bravo bana şimdi gideyim de duşumu alayım
Yağsız makinda patlatırsan kalorisi çok düşük ve yiyebilirsin.arkadaşlarrr dün bütün ısrarlarıma rağmen eşimin kv sevgisi yükselti ve annemlere gittik gece 1 e kadar oradaydıkk dünkü listemi paylaşmadımm çünkü liste miste kalmadıııı....
manyak bi kahvaltı yaptımm..ve ben psikolojikmen kafayı yediğim için yediklerimin hepsini çıkardımmmmve sonra psikolojik olarak rahatladı kafamm en azındaa biliyorum çokk kötü bişi.....sonrasında 2 kase aşure....birass kısır ve birkaçtane fındık fıstıkk..gün böle sonlandıı....dünün cezasını bugün çıkarttımm tek öğün yemek ve birkaçç meyveyle geçirdim bugünü....bu haftasonlarıı çookk kötüüü...diyetin en kötü yanı bu sanırımmmmm.....şuan canımm inanılmazz derecede mısırr patlağı istiyorrrrrrrrrrrr.........
yarın hafta başı herkeze başarılarr diliyorummmmmm....
.
Liste hoşda aradaki sporlar zor geliyor.Kızlarrrrrr geçen gün bulduğum eski diyetlistelerinin içinde spor yapmaya zaman bulamayanlar yada üşenenler içinde çok güzel çözümlü bir liste buldum ve şu anda aldığım bir kararla yarından itibaren onu yapacağım inşallah :122: :122: :122:
Almanyada Arkadaşımın Annesine Üniversite hastanesinin doktoru vermişti bu listeyi sizlerle de paylaşmak istedim;
7 Günlük bir liste ve eğer kaçamaksız yapılırsa kesin kilo verdiriyor tabi kişiye göre değiştiği için kilo miktarı yazmıyor üzerinde
1. gün
7.15: 1 Bardak su, 1 portakal
7.15 - 8.30: 5 dakika spor, 1 bardak su
8.30: Kahvaltı; şekersiz açık çay, 5 tuzsuz zeytin, 1 KK beyaz peynir, domates, salatalık, 1 Dilim ekmek
8.30 - 10.30: 10 dakika spor, 1 bardak su
10.30: 1 meyve yada iki galeta
10.30 - 12.30: 25 x ip atlama, 1 bardak su
12.30: 1 kase çorba, salata az yağlı, 1 dilim ekmek
12.30 - 16.30: 20 dakika yürüyüş, 1 bardak su
16.30: 1 neskafe şekersiz yada yeşil çay ( çok acıkırsan 2 galeta )
16.30 - 19.00: 25 x ip atlama, 1 bardak su
19.00: 2 - 3 ızgara köfte ( yada o miktara yakın tavuk, balık ), salata,
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
yada
7 - 8 Yk sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
19.30 - 20.30: 10 dakika spor, 1 bardak su
22.00: açık çay yada yeşil çay + 1 meyve yada 1 bardak ılık süt
Sonraki günlerde aynı tarz yemek devam ediyor seçenekleri siz belirleyebiliyorsunuz tek fark sporlar aynı kalıyor ama ip atlamalarına her gün 25 adet daha ekliyorsunuz birde ikinci günden itibaren her seferinde 1 bardak olan su miktarı 2ye çıkıyor.
Sizce bu liste nasıl bence gayet sağlıklı ve en azından bir kerede spora yüklenip kendimi zorlamaktansa ufak ufak yapmış ve bıkmamış olurum diye düşünüyorum siz ne dersiniz
Allah kabul etsin canım az şekerli yap kendine bari.yarın ne yapacağımı bilemiyorum aşure hazırlığımı yaptım sabaha pişecek , mümkün değil tutamam kendimi çünki aşırı seviyorum, yapmıyacaktım ama annem yapalım diyince kıramadım....
bugün kaçırınca yemeği akşam 3 mille leslie yaptım..inşallah sabaha çok fazla çıkmam..
Günaydı doğacım.günaydın kızlar ....
Günaydın kolay gelsin.günayydınnnn kızlarr sabah kahvaltımı yapayımm temiizlk marotonu balıyooo kolaygelsin kalorisiz haftalar
Geçmiş olsun canım bazı dönemler oluyor böyle inşallah en kısa zamanda düzelirsin.Sen bir başlasan devamı gelecek ben eminim. Doğru zamanı bekleme istemeye istemeye olsada başla bir
Ahhh Yena ahhh deşme yaramı kendime o kadar büyük hakaretler edebilecek durumdayım. İlk ağrıdığında çektirseydim şimdi bu eziyeti çekmeyecektim
Son 3 aydır sürekli hastayım ben yanoluyor anlamıyorum ki derdin biri bitiyor diğeri başlıyor Buna da şükür Allah dermansız dert vermesin.
Sanada günaydın yağmurgözlü.Güzellikler sizin olsun, Üzüntüleriniz son bulsun,
Gününüz güzel yaşamınız tatlı olsun.
Gülmeyen yüzlerin gülmesi, görmeyen gözlerin görmesi dileğiyle
Gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun,Mutlu olun,Sevgi ile kalın..
Günaydın... Günaydın... Hayırlı Haftalar Herkese....
İyi olmana sevindim ekincikselam kızlar, herkese güzel, huzurlu, bereketli bir hafta diliyorum.
artık 4. aydayız ve daha yarısına bile gelemedik. yeme düzenim değişince sindirim problemi yaşamaktan korkuyodum, ama şükür bi sıkıntı yok şu anda. günde 2-3 kivi yiyorum böylece hiç bir sıkıntım olmuyo. sindirim problemi yaşayan arkadaşlara tavsiyem.
Eşimin yiğenide pko lu dr tedavisiz çocuğun olmaz dedi 3 ay düzenli yaptı ve hamile kaldı şimdi bir kızı var.Bende pko yok bende yaptım benim adetlerimi bozmuştu.Günaydın herkese
PKO lu hanımların dikkatine! Canlarım,pko derdiyle uğraşıyorum biliyosunuz.İlaçsız adet olamıyorum.İlaçları bıraktığımda da tekrar kesiliyorum.Ama şu İbrahim Saraçoğlu'ndan Allah razı olsun ki soğan suyu sayesinde adetlerim kendiliğinden oluyor ilaçsız.Bu sevinci anlatamam.Bilirsiniz pko lu biri için kendiliğinden adet olmanın sevincini.Kısaca şöyle anlatayım gelişmeleri
Taaa 5 eylülde adet olmuştum.Ekim ayında da ilaçları bıraktığımdan adet olamadım.Bende soğan kürünü deneyim dedim ekimde.Soğan kürünü uyguladım 10 gün falan ama düzensiz içtim açıkçası.Vee 5 kasımda bi baktım adet olmuşum.Sonra kasım ayının sonunda tekrar başlamam gerekiyodu küre.Ama eşim ameliyat oldu hastanede refakatçı kaldım.Kür tarihlerini kaçırdım ve adet olmadım yine.Aralık 5 te adetim gecikti.Geçen hafta soğan kürüne yeniden başladım.5 aralıkta adet olmam lazımdı ayın 15i oldu hala tık yoktu.Soğan kürü içeyim yine dedim.Tam 4 gün içtim ve dün bir baktım adet olmuşum.Sökülemiyordum karnım ağrıyodu pko zorluyodu ama bi türlü gelmiyodu.Allah a şükür ki yine soğan kürü sayesinde adet oldum ve bu adetim bitince düzene girmesi için tekrar yapıcam.Sonra da Allah izin verirse bebeğim olur inşallah.
Kızlar bu soğan Allah ın bir mucizesi.Resmen kadının rahmi için yaratılmış diyor Saraçoğlu.Gerçektende öyle.Yaşadım biliyorum.Tavsiye ederim herkese.
Biliyorum konu dışı ve biraz uzun oldu ama benim gibi pko lu arkadaşlarım çok burda.Faydalansınlar diye yazdım.Uygulama konusunda soruları olan varsa seve seve cevaplarım.
Geçmişi okuyup gelicem.Şimdilik hoşçakalın...
Eşimin yiğenide pko lu dr tedavisiz çocuğun olmaz dedi 3 ay düzenli yaptı ve hamile kaldı şimdi bir kızı var.Bende pko yok bende yaptım benim adetlerimi bozmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?