Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın bizde elle yerük
Merak etme canımaramızda sadece 2 kilo var çetvelimi yenilememiştim canım sıkılmasın diye ama içinde iddaa olunca değiştirmek daha akıllıca

Tamam bakalım 15 haziranda kim daha çok vermiş olacak hatta ben o gün tartıya cıkıiımı video olarak çekip burada yayınlıyacağım adil olsun dimi sonra şeytan ay 1 kilo eksik söyle diyemesin

Eeeee sanada uyarsa YARIŞ BAŞLASIN

tamam yafff pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.......
tamam cicim 2 kilo varsa sorun deil tabi avans olsun
15 haziran da varya yayınlarım ben o videoyu ohh ohhh
hele bide 85 e inersem varya gelirim istanbula sana gösteririm kızz
ee hadi o zaman YARIŞŞŞ BAŞLASINNNNN

Son düzenleme:

Hehhhhhh kilo cetvelimi de yeniledim :122:
Kendimi Dünya Şampiyonasına katılan Rocky Balboa gibi hissettim bir an heyttttttttt tutmayın beni
15 Haziranda artık istanbula da gelirsen sana Pierre Lottide manzaraya karşı bir kahve keyfi yaptırırım
İnşallah ikimizde hedeflerimize ulaşırızda bir araya gelme imkanı olursa Şampiyonluk Pozu veririz sonrada burada yayınlarız

İddaayada girdiğimize göre artık yatalımda enerji depolayalım sonuçta önümüzde uzun bir yol var

Sana iyi geceler canım
Yarın akşama kadar kendine iyi bak
Allaha emanet ol

Öpüyorummmmm

WOOUUWW pierre lotti haa işte bun a değer
kim yenilirse o ısmarlasın bence inş ikimiz de yenilmeyis bu arada
rocky balboa mııı allah sen çok yaşa
İddaayada girdiğimize göre artık yatalımda enerji depolayalım sonuçta önümüzde uzun bir yol var

Sana iyi geceler canım
Yarın akşama kadar kendine iyi bak
Allaha emanet ol

Öpüyorummmmm

dogru söylüyorsun bende erken kalkayım yarın da artık şu uyku düzenim bir düzene girsin...
sende kendine iyi bak görüşmek üzere.. iddiadaşım benim
sende allah a emanet ol..

kızlar leslie fast 3 mil artık beni kesmiyo yorulmuyorum 2 haftadır yapıyodum bu 3.hafta mili artırmanın zamanı geldi sanırım...plates yapan warmı aramızda core ritim diye dans war onu da indirdim beceremedim çok kıvırtıklar yaa..plates topum war plates yapmak istiyorum ama nerden başlıyıcam ki

ah ahhhhh bide beni etkilesede günde yarim saatte olsa lesli yapsam baharcim

Sen bir başlasan devamı gelecek ben eminim. Doğru zamanı bekleme istemeye istemeye olsada başla bir

Baharcığım niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine...
Böyle sürekli ağrı çekiyorsun..ayrıca ağrı kesicilerde çok zararlı..

aç açına durmanada çok üzüldüm bak.:)

Ahhh Yena ahhh deşme yaramı kendime o kadar büyük hakaretler edebilecek durumdayım. İlk ağrıdığında çektirseydim şimdi bu eziyeti çekmeyecektim

Son 3 aydır sürekli hastayım ben ya noluyor anlamıyorum ki derdin biri bitiyor diğeri başlıyor Buna da şükür Allah dermansız dert vermesin.

herkese günaydın.geçmişi oku oku gözlerimkarıştı birbirine. nasılısnız iyisinizidr inşallah.kızlar bugün oruç tutuyorum allah izin verirse.1-2 hafta tutabilsem süper olacak. haftas onu kaçamak yapmadım fazla.ama tartı aynı şeyi söylemiyor wc problemim var biraz onu sıkıntısımı acaba + görüyorum hep neyse yılmak yok..

hayırlı güzel bir hafta diliyorum hepinize..mutlu nerelerde acaba haber alan varmı?

Günaydın Kızlar
Diş ağrısı bende rejim falan bırakmadı sporda yapamıyorum. Çarşamba çekecekler çeksinlerde kurtulayım o zaman tekrar başlıycam leslieye.

Güzellikler sizin olsun, Üzüntüleriniz son bulsun,
Gününüz güzel yaşamınız tatlı olsun.
Hüzünlerin uzak, sevdiklerinizin yakınınızda olduğu bir gün olsun
Gülmeyen yüzlerin gülmesi, görmeyen gözlerin görmesi dileğiyle
Gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun,Mutlu olun,Sevgi ile kalın..
Günaydın... Günaydın... Hayırlı Haftalar Herkese....

hepinize günaydın...

günaydın kızlar
Diş ağrısı bende rejim falan bırakmadı Sporda yapamıyorum. çarşamba çekecekler çeksinlerde kurtulayım o zaman tekrar başlıycam leslieye.

günayydınnnn kızlarr sabah kahvaltımı yapayımm temiizlk marotonu balıyooo kolaygelsin kalorisiz haftalar

günaydın kızlar ....

Son düzenleme:
selam kızlar, herkese güzel, huzurlu, bereketli bir hafta diliyorum.
artık 4. aydayız ve daha yarısına bile gelemedik. yeme düzenim değişince sindirim problemi yaşamaktan korkuyodum, ama şükür bi sıkıntı yok şu anda. günde 2-3 kivi yiyorum böylece hiç bir sıkıntım olmuyo. sindirim problemi yaşayan arkadaşlara tavsiyem.

Günaydın herkese

PKO lu hanımların dikkatine! Canlarım,pko derdiyle uğraşıyorum biliyosunuz.İlaçsız adet olamıyorum.İlaçları bıraktığımda da tekrar kesiliyorum.Ama şu İbrahim Saraçoğlu'ndan Allah razı olsun ki soğan suyu sayesinde adetlerim kendiliğinden oluyor ilaçsız.Bu sevinci anlatamam.Bilirsiniz pko lu biri için kendiliğinden adet olmanın sevincini.Kısaca şöyle anlatayım gelişmeleri

Taaa 5 eylülde adet olmuştum.Ekim ayında da ilaçları bıraktığımdan adet olamadım.Bende soğan kürünü deneyim dedim ekimde.Soğan kürünü uyguladım 10 gün falan ama düzensiz içtim açıkçası.Vee 5 kasımda bi baktım adet olmuşum.Sonra kasım ayının sonunda tekrar başlamam gerekiyodu küre.Ama eşim ameliyat oldu hastanede refakatçı kaldım.Kür tarihlerini kaçırdım ve adet olmadım yine.Aralık 5 te adetim gecikti.Geçen hafta soğan kürüne yeniden başladım.5 aralıkta adet olmam lazımdı ayın 15i oldu hala tık yoktu.Soğan kürü içeyim yine dedim.Tam 4 gün içtim ve dün bir baktım adet olmuşum.Sökülemiyordum karnım ağrıyodu pko zorluyodu ama bi türlü gelmiyodu.Allah a şükür ki yine soğan kürü sayesinde adet oldum ve bu adetim bitince düzene girmesi için tekrar yapıcam.Sonra da Allah izin verirse bebeğim olur inşallah.
Kızlar bu soğan Allah ın bir mucizesi.Resmen kadının rahmi için yaratılmış diyor Saraçoğlu.Gerçektende öyle.Yaşadım biliyorum.Tavsiye ederim herkese.
Biliyorum konu dışı ve biraz uzun oldu ama benim gibi pko lu arkadaşlarım çok burda.Faydalansınlar diye yazdım.Uygulama konusunda soruları olan varsa seve seve cevaplarım.
Geçmişi okuyup gelicem.Şimdilik hoşçakalın...

iyi geceler özlemcim
ne güzel tepkiler almışın bugün ve ne güzel motive olmuşsun tebrik ederim seni canım emeğinin karşılığını görüyorsun
sağol canım benim valla artık görüyorum sanırım ve bu beni çok mutlu ediyor ,inşallah yeniyıla dahada zayıf gireceğim :)
çok azmettim gerek spor gerek beslenme tarzı olarak çok dikkat edeceğim allahın izniyle
sende hoşgeldin bu arada canım :)
canım bu diyet bana göre değil ben ne kadar sık yersem o kadar çok acıkıyorum :) ama sen bu tamda bana göre diyorsan yap liste çok güzel bence... sen bu diyeti 10 gün yap faydasını görürsen aynen devam et asla yapılmayacak bir diyet değil çünkü...

evetttttttt az kaldı azzzzzzz hemen zayıflamamız lazım :)
vayyyyy 2012ye damganı şimdiden yapıştırdın desene, 2013te de dünyaya açılıcaksın demek süperrrrrrrrrrr....
biriktir biriktir gideceksin nasılsa ...
vayyyyyy harikasınız kızlar kesinlikle sizi sonuna kadar destekliyorum.....
arkanızdayım tüm yüreğimle ..... çok güzel olacak bu yarış ben inanıyorum :)
günaydın kızlar ....
günaydınnnnnnnnnnnn
günayydınnnn kızlarr sabah kahvaltımı yapayımm temiizlk marotonu balıyooo kolaygelsin kalorisiz haftalar
hadi kolay gelsin sana
allah kabul etsin canım... bence onun sıkıntısıdır ,ben kaçamak yaptım ve pişmanım

günaydın ablacım sanada çooook güzel bir hafta diliyorum

Sanada findikli kurabiyem ( ay canim cekti )
öptüm Allah rahatlik versin
Canım çekti ilknur ımmm.
OO iyiki yatmışım baklavalar kurabiyeler::))
İyi eğlenmişsin canım ne güzel bazen insan yalnız eğlenmekte istiyor.Olsun almışta yapmışta bir sayılır erkekler için:)
canım inşallah haftayada bu boncuklardan alırım :)))

hamiş olmayasın sakın :)

yediklerin çerez ve kalorisi yüksek harcayabiliyorsan sorun değil ama yoksa sorun olur cumaya :)
Az az yiyorum ara öğün dietisyen vermişti ama çok mu ki?
http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
Süpersin derincim iltifat değil gerçek.
derin çok hoş çıkmışın ve kilonu kesinlikle göstermiyorsun canım
5 mil leslie yaptım kızlar bravo bana şimdi gideyim de duşumu alayım
Maşallah asu süpersin valla.
Yağsız makinda patlatırsan kalorisi çok düşük ve yiyebilirsin.
Liste hoşda aradaki sporlar zor geliyor.
Allah kabul etsin canım az şekerli yap kendine bari.
günaydın kızlar ....
Günaydı doğacım.
Günaydın kolay gelsin.
Geçmiş olsun canım bazı dönemler oluyor böyle inşallah en kısa zamanda düzelirsin.
Sanada günaydın yağmurgözlü.
İyi olmana sevindim ekincik

Eşimin yiğenide pko lu dr tedavisiz çocuğun olmaz dedi 3 ay düzenli yaptı ve hamile kaldı şimdi bir kızı var.Bende pko yok bende yaptım benim adetlerimi bozmuştu.

Eşimin yiğenide pko lu dr tedavisiz çocuğun olmaz dedi 3 ay düzenli yaptı ve hamile kaldı şimdi bir kızı var.Bende pko yok bende yaptım benim adetlerimi bozmuştu.

allah bağışlasın canım.Darısı başımıza.Soğan kürü kistleri söküp atıyo.Sende yoksa işe yaramaz canım.Ama ben kendi adıma çok ümitliyim.Allah ın izniyle soğan kürü sayesinde çözücem adet düzensizliğini.Bu zamana kadar yapmadığım için çok pişmanım.Adetlerim hep düzensizdi.
Senin hamile kalamama sebebin ne canım?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,
hareketli,neşeli bir hafta geçirelim..

Ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum popomun hemen üstü,ağrısı kalçalarıma ve sol bacağıma vuruyor..Ayakta hiç duramıyorum..
Uzun zamandır yaşıyorum bu ağrıyı ama arttı bayağı..
nedenini bildiğim için doktora gitmeyeceğim..Reçeteye kilo ver yazacak çünkü.:)

Cumartesi çok eğlenceli geçti mamaları silip süpürdüler özellikle mayalıları ve sosisliyi anında hüplettiler acıkmışlar tabii..
Ben ha bire takviye ettim...
Hepsi çok rahat öz güven tavan olmuş. ben o yaştayken kendimi düşünüyorumda..
Dikkat ettiğim kızlar erkeklere göre daha yırtık,daha bıcır bıcır..
Öğretmenleriyle diyalogları acaip rahat..Biz el el üstünde dururduk..
hoşuma gitmedi açıkçası..Çoğu gevrek gevrek hocaaam hocaaam yapıyor..
Niye öyle melodik konuşulur anlamıyorum.:)
Baktımda kuşak farkı oluşmaya başlamış bende..:)
Onun dışında kızımla ilgili güzel ve olumlu sözler duymak harika..Sürekli şükrediyorum..Tek olumsuz yanı kızımın çok duygusal oluşuymuş..
Benzete benzete kendime benzetmişim..
Onların enerjisi,mutluluğu ve o hem çocuk hemde genç olan yüzlerin,gözlerin pırıltısı insanıda o enerjiye sokuyor,etkileniyorsun ister istemez..:))
Öğretmenlerin yönlendirilmesiyle ideallerinden,hedeflerinden özellikle olmazsa olmazımız SBS den bahsedildi..
Nasılda endişeli ve istekliler başarma konusunda.
hepsinin küçük omuzlarında büyük yük var.
Tümünün yolu açık olsun..Allah kötülüklerden korusun..doğru insanlarla karşılaştırsın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…