- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
yok canım yanılmadın bir ara telefondan bakmıştımiyi geceler kizlarrrrrrrrrr
Cecom hadi bakalim yeni diyet listen hayirli olsun cnm umarim basarirsinBen sirf verdigi diyet listesine uyamam diye gitmiyorum doktora
Asucumda gelmis hosgelmisdün ben seni görür gibi oldum bi ara yanildimmi yoksa
Diger arkadaslarimada iyi geceler diliyorum gecmisi anca bitirdim özlem arkadasimizin adinada cok sevindim
Bu aksam biraz erken yatiyim yarin malum pazartesiherkesi öptüm cok iyi geceler...
iyiyim canım sağol ben de seni seviyorum tatlı semoşumolsun önemli değill hayatım sen iyi ol da heçççççççç önemli deellll seni seviyorummmmm
ben de yatıyorum herkese iyi geceler kızlar Allaha emanet olun tatlı rüyalarrr
amin canım sana da hayırlı ve sağlıklı bir hafta dilerimGüzellikler sizin olsun, Üzüntüleriniz son bulsun,
Gününüz güzel yaşamınız tatlı olsun.
Hüzünlerin uzak, sevdiklerinizin yakınınızda olduğu bir gün olsun
Gülmeyen yüzlerin gülmesi, görmeyen gözlerin görmesi dileğiyle
Gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun,Mutlu olun,Sevgi ile kalın..
Günaydın... Günaydın... Hayırlı Haftalar Herkese....
Merhaba hanımlar,
hareketli,neşeli bir hafta geçirelim..
Ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum popomun hemen üstü,ağrısı kalçalarıma ve sol bacağıma vuruyor..Ayakta hiç duramıyorum..
Uzun zamandır yaşıyorum bu ağrıyı ama arttı bayağı..
nedenini bildiğim için doktora gitmeyeceğim..Reçeteye kilo ver yazacak çünkü.:)
Cumartesi çok eğlenceli geçti mamaları silip süpürdüler özellikle mayalıları ve sosisliyi anında hüplettiler acıkmışlar tabii..
Ben ha bire takviye ettim...
Hepsi çok rahat öz güven tavan olmuş. ben o yaştayken kendimi düşünüyorumda..
Dikkat ettiğim kızlar erkeklere göre daha yırtık,daha bıcır bıcır..
Öğretmenleriyle diyalogları acaip rahat..Biz el el üstünde dururduk..
hoşuma gitmedi açıkçası..Çoğu gevrek gevrek hocaaam hocaaam yapıyor..
Niye öyle melodik konuşulur anlamıyorum.:)
Baktımda kuşak farkı oluşmaya başlamış bende..:)
Onun dışında kızımla ilgili güzel ve olumlu sözler duymak harika..Sürekli şükrediyorum..Tek olumsuz yanı kızımın çok duygusal oluşuymuş..
Benzete benzete kendime benzetmişim..
Onların enerjisi,mutluluğu ve o hem çocuk hemde genç olan yüzlerin,gözlerin pırıltısı insanıda o enerjiye sokuyor,etkileniyorsun ister istemez..:))
Öğretmenlerin yönlendirilmesiyle ideallerinden,hedeflerinden özellikle olmazsa olmazımız SBS den bahsedildi..
Nasılda endişeli ve istekliler başarma konusunda.
hepsinin küçük omuzlarında büyük yük var.
Tümünün yolu açık olsun..Allah kötülüklerden korusun..doğru insanlarla karşılaştırsın...
Doğa3,Avrasya,Waw.....Sizlerde önümüzdeki cuma kilo bildirirseniz listede olacaksınız...
canım çok teşekkür ederim ortancamda kötüydü ama bebişim çok fena yaa yavrucak derdini de anlatamıyor.emdiğini de kusuyor.az bi çorba içirdim daha yarısında fışkırıı gibi kustu.abiye geçmez inşallah su çiçeğinden zaten bi sürü devamsızlık yaptı.senin oğlun da 1.sınıfmı?okumaya başladımı?
süperrincelme maşallah. 30 kilodan sonra vücudun direniyor ama kasların çoğlaıyor demk az daha sabredince gidecek.gerçi takip ettiğim kadarıyla çok misafirlik fln kaçamaklar arttı asuman ben bu hafta deli gibi yedim ama fena değildim yani sadece dün biraz abarttım menümü kıstım biraz.brokoli salata fln yedim bolca ama çorba içtim beypazarı kuru badem vs de yedim yani.tek farkım yemeklerden 15 dk önce dere otu çiğniyorum.acaba ondan artı görmedim çok şükür.dene istersen hem sütten fazla kalsiyumu da varmış.
Allah Allah ilk hafta bu kadar gitmesi iyi değilmi yaww.bence süper zaten bizim kiloalrda daha fazla verilebilir ki bi de yürüyüş vs eklenirse.ama ben seni yanlış yönlendirmeyeyimdiyetisyen bu konunu uzmanı tabi
benimde aklıma geldi bi de facebokkada koymuştum kuzumu.oh maşallah gene bir kaçamak günü:)))neyseki bugün cuma.bende ptesi davetliyim.seviyorum diye kısır yapar büyük ihtimal.affetmicem o gün kısırı ve diğer şeyleri.o nedenle hsonu kaçırmasam iyi olacak
sıkıntılarını anlatsan iyi gelmezmi?yada burayı okursun az az da yediklerini yazarsın.kopma buradan bence .ben keşke daha önceden bulsaymışım diyorum.bazen arkadaşların yazdığını çok gülyorum insanın kafası dağılıyor.yada derdi olanı dinliyorum kendimce dersler çıkarıyorum
çok geçmiş olsun canım.bende yüksek tansiyon problemi yaşadım tuzsuz yemiştim bi süre.diyetine dikkat edince sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah meleğine canım üzülme.üzüldükçe artar Allah korusun
teşekkürler canım
sağol xcanım sana da gözün aydın diyeyim annenler gelecek keşke benimkilerde gelebilse
sporunda süper
teşekkürler canım.sizde çok zor zmaanlar geçirmişsiniz.eşim bile diyor çocuklar hasta olunca 3 çocuklu olduğumu iyi anladım diyor
valla ben artıya geçeceğim diye çok korkmuştum şükür 300 gr gitti sevindim.inşallah 7 leri kaybetmeyiz bir daha.ben görmeyeli çooook uzun zaman olmuştu
bilemiyorum ki canım diyetisyen verdiyse ne diyeyim ama bana sorarsan çok ,sonuçta yediklerimiz yağ yaniCanım çekti ilknur ımmm.
OO iyiki yatmışım baklavalar kurabiyeler::))
İyi eğlenmişsin canım ne güzel bazen insan yalnız eğlenmekte istiyor.Olsun almışta yapmışta bir sayılır erkekler için:)
Az az yiyorum ara öğün dietisyen vermişti ama çok mu ki?
Süpersin derincim iltifat değil gerçek.
Maşallah asu süpersin valla.
Yağsız makinda patlatırsan kalorisi çok düşük ve yiyebilirsin.
Liste hoşda aradaki sporlar zor geliyor.
Allah kabul etsin canım az şekerli yap kendine bari.
Günaydı doğacım.
Günaydın kolay gelsin.
Geçmiş olsun canım bazı dönemler oluyor böyle inşallah en kısa zamanda düzelirsin.
Sanada günaydın yağmurgözlü.
İyi olmana sevindim ekincik
çok geçmiş olsun canım, yaptıkların güzel görünüyordu zaten hepsine afiyet olsun....Merhaba hanımlar,
Ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum popomun hemen üstü,ağrısı kalçalarıma ve sol bacağıma vuruyor..Ayakta hiç duramıyorum..
Cumartesi çok eğlenceli geçti mamaları silip süpürdüler özellikle mayalıları ve sosisliyi anında hüplettiler acıkmışlar tabii..
Ben ha bire takviye ettim...
Hepsi çok rahat öz güven tavan olmuş. ben o yaştayken kendimi düşünüyorumda..
Dikkat ettiğim kızlar erkeklere göre daha yırtık,daha bıcır bıcır..
Öğretmenleriyle diyalogları acaip rahat..Biz el el üstünde dururduk..
hoşuma gitmedi açıkçası..Çoğu gevrek gevrek hocaaam hocaaam yapıyor..
Niye öyle melodik konuşulur anlamıyorum.:)
Baktımda kuşak farkı oluşmaya başlamış bende..:)
Onun dışında kızımla ilgili güzel ve olumlu sözler duymak harika..Sürekli şükrediyorum..Tek olumsuz yanı kızımın çok duygusal oluşuymuş..
Benzete benzete kendime benzetmişim..
Onların enerjisi,mutluluğu ve o hem çocuk hemde genç olan yüzlerin,gözlerin pırıltısı insanıda o enerjiye sokuyor,etkileniyorsun ister istemez..:))
Öğretmenlerin yönlendirilmesiyle ideallerinden,hedeflerinden özellikle olmazsa olmazımız SBS den bahsedildi..
Tümünün yolu açık olsun..Allah kötülüklerden korusun..doğru insanlarla karşılaştırsın...
ben de herkese güzel mutlu enerjik bir hafta diliyorum bu hafta tartıda büyük kıpraşmalar olsun inşallah
yoksa başına iş gelecek zaten benim tartının
allah bağışlasın canım.Darısı başımıza.Soğan kürü kistleri söküp atıyo.Sende yoksa işe yaramaz canım.Ama ben kendi adıma çok ümitliyim.Allah ın izniyle soğan kürü sayesinde çözücem adet düzensizliğini.Bu zamana kadar yapmadığım için çok pişmanım.Adetlerim hep düzensizdi.
Senin hamile kalamama sebebin ne canım?
slm kızlar
dijital tartımla normal tartım arasında 3 kilo oynuyor hangisi doğruki niye böyle tartıyor acep
sizinle ilk tanıştığım zamanlarda nasıl olduğumu göstereyim dedim ama ekleyemedim hata oluştu hep
slm kızlar
dijital tartımla normal tartım arasında 3 kilo oynuyor hangisi doğruki niye böyle tartıyor acep
Canım hangisi eksik gösteriyorsa o doğrudur
Şaka bi yana normal tartı bozuk olabilir.Zeminin düz olmasına dikkat et.Bi de evde 5 litrelik su veya yağ varsa onu tart.üç aşağı beş yukarı tahmin yürütürsün
sizinle ilk tanıştığım zamanlarda nasıl olduğumu göstereyim dedim ama ekleyemedim hata oluştu hep
canım normal tartıda 98 çıkıyorum dijitalde 103
arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
Umarım iyidir kızın, geçmiş olsun. Biz de geçen hafta antibiyotik sezonunu açtık :))....
kızım anne ateşim var ölç diyor abkıyorum sıcak baya ama ateş yok umarım olmaz geçen senede 2 kez geçirdik ama iğne le umarım bu sefer iğnelik olmaz bugünde idrar kültürü verdik sonuç çarşambaya çıkacak ozamanan kadar antibiyotik şurup içecek
.....
ben duymamıştım
ama tatlandırıcıyıda vucut tanımayıp şekermiş gibi depolıyormuş diye duydum
hatta dr. özün programında bir kadın sadece diyet kolayı bırakarak ayda 6 kilo vermişti
acaba diye düşündüm doğal ama kapalı bir alanda yetişiyor ve vucudumuz tanımıyor sonuçta
sadece aklıma gelenleri yazıyorum bir buda öyle etki yaparmı bilgim yok
Canım iki konu için de özelden mesaj atıyorum şimdi......Bana şöyle pratik kolay ama gösterişli tarifler versene yılbaşında arkadaşlarımı şaşırtıyım adım beceriksize çıktı belki sayende kurtarırım:)
...
Hangi siteden aldın bana yazarmısın.
Vayyy vayy. Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeylim; kilonu gerçekten göstermiyorsun :)http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
Yena'cığım, geçmiş olsunn. Eğer devam ederse ağrın, hafife alma derim ben, umarım kısa sürede iyileşirsin. Ben de boyun-ense-sırt bölgelerinde devamlı bir kıtırdama, sızlama gibi hafifi rahatsızlıklardan muzdaribim. Doktora gitsem kesin fizik tedavi der, diye düşünüyorum :))Merhaba hanımlar,
Ben ha bire takviye ettim........
Çok geçmiş olsun. İyi bilmiyorum ama ufak ve ilaçla tedavi edilebilir galiba?? Umarım öyledir ve en kısa zamanda iyi olursun.arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
seni mi isteeyceklerdi ya ayyy ne komik olmuş :))) kocişin elden kaçırmamak için artık ne yaparsa tehdit et ara sıra :)))
beyazlarım var canım çok değil tabi ama yinede varben hiç cesaret edemedim ama bir gün mutlaka :)
valla sporun faydası oldu sanırım ben uzun bir aradan sonra başladım gerçi çok yapamadım ama hiç kımıldamamaktan iyidir dedi vücudum sanırım :)
annemler yolda 6,5-7 gibi gelirler inşallah ,bende yemeklerimi yaptım bekliyorum bakalım :)
diyetisyenin kafa dengi olması çok güzel olmalı çünkü buradakiyle ben hiç anlaşamadım, kadın konuşmayı sevmiyor ki ne anlatsın....
sen antalyada mısın? 2 yaz önce akdeniz turu yapalım demiştik ve ben bir daha akdenize gitmem diye yemin etmiştim :) ayy ne kadar sıcak ne kadar nemli yerler orası öyle hele mersin offfff. nasıl dayanıyorsunuz o sıcağa ,o neme? canım sen ne iş yapıyorsun ben unuttum
Eki Görüntüle 309032
Eki Görüntüle 309033
sosisli milföyler.. oğlumun doğum gününde yapmıştım çok beğenilmişti.. görüntüde harika çubuklu şeker gibi görünüyor..
Eki Görüntüle 309034
Sabah kahvaltımdı..:) Mideme girmeden önce.:)
Çikolatalı kek yaptım minik kek kalıbında uğraştırdı bayağı..
Birde çilekli pudinkli kurabiye yaptım şekillerle
yarında mayalı kaşarlı-patatesli poğaçam var kızım çok beğeniyor onu yapacağım...
Her an fikrim değişebilir tabii..:)
ayrıca yeni fikirlere açığım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?