Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sakın şok diyet yapma.Bak 2 kilo vereyim derken 4 kilo alırsın.Biz burda çoğumuz şok diyet mağdurlarıyız.Gözünü seveyim az ver ama sağlıklı olsun.Geri almamak da önemli en az verebilmek kadar Sağlıklı olanı haftada 1 kilo.Acele etme...

sağ ol.
teşekkür ederim bilgini benimle paylaştığın için
soğan kürünü çok duyuyorum denedim tadını hiç sevmedim o yüzden hiç 2 gün üst üste içemedim
bidahada denemedim denemek lazım aslında

umut geçmiş olsun canım
eşin olmayınca tek başına koşturmak zor tabii
yena sana da geçmiş olsun dikkat et kendini yorma bel fıtığı mı var yoksa

koşturmacadan anca şimdi girbildim neyse bugun yediklerimi yazayım

sabah 2 dilim ekmek arası 2 tane peynirli tost ama toplasan 1 kibrit kutusu anca eder ikisindeki peynir yanınada 1 bardak çay
öğlen 1 bardak ayrak 1 tabak salata
sonrası yok hep dışardaydım bugun çok düzensiz oldu
şimdi bir bardak yeşilçay içicem
akşamada 3 adet köfte 1 kase sossuz az yağlı makarna
gece yeşilçay

sevgiler
ben şimdi geçmişe bakayım biraz

merhaba bendede vardı kistlerle doluydu tedavi oldum geçti 6 ay doğum kontrol hapı kullandırdı doktor
temmuzda yine oluştu bende fazla kiloya sebep oluyorlar malesef
ben soğan kürünü denedim hemde bu sefer 1 adet vardı ve hemen geçti çokda içmedim 5-6 defa belki yap hep kolay hemde doğal bir yöntem
ilacın verdiği zararları vermiyor kısa zamanda kurtulma dileği ile

arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef

geçmiş olsun canım inşallah kısa zamnda şifa bulursun

canım bende kızımı emzirirken adet olamıyordum olsamda lekeli lekeli az az oluyordum 13.aydaydım(kızımı emzirmenin) soğan kürü uyguladım senin gibi çok güzleldi.sonraki ay tam zamanında oldu içimin temizlendiğini hissediyordum ödemlerimin atıldığını hissediyordum ama bi sonraki ay başa döndüm yine lekelnme tarzı oldu bu sefer soğan kürü yaptığımda çoğalmadı işe yaramadı derken 3.ye gebeymişim soğan kürü rahmi gebeliğe de hazrlıyormuş ben bunu bilmiyordum ve emzirirken böylelikle hamiş kalmış oldum.(korunmamıza rağmen)v bence de mucize bişi.eşim bile bu kadar imkansızlıklarla geldi hoş geldi dedi(asla 3.yü istemiyordu) bi de böylelikle öğrenmiş olduk asla asla dememeli Rabbim isterse oluverir işte.olmuyorsada vardır bir hayır....

aaa çok merak ettim ama

kızlar kaç kez uğraştım ama olmadı neden olabilir bir fikri olan? hata oluştu diyor yükleme sırasında sanırım buradan değil mi?
geçmiş olsun canım o gider merak etme sen
ezgin bezgin ama hevesli gördüm seni :))) hoşgeldin tekrar canım...
kesinlikle çok güzel canım ne olur sizde bu olumlu şeyleri duyduğunuzda paylaşın inan insan çok motive oluyor ,sende gaza geliyorsun :)
anladım canım dediklerin doğru bebişle o sıcağa tahmmül edilemez. bende ege'yi seviyorum en azından esintisi var di mi ama :)
bizde bodrumda 1-2 yer bulduk 5 yıldızlı ama daha iletişime geçmedik ,aradık turu onlarda bu oteller daha en az sayıda biraz daha bekleyin dediler ,bizde bekliyoruz .bu ay sonu kampanyaları bitecek ve yeni otelleri açacaklarmış ,bakalım beğenirsek onlardan birini seçeceğiz... senin bir önerin var mı bodrumda? şu otel iyidir dediğin... bu arada kendi aracımızla geleceğiz tabi....
ayyy sne bu arada resmen turizmin içindesin desene :)))

kilo vermeni engelleyen şeyleri bulman gerek dra gitsene canım... ben o diyeti melis arkadaşımızla 2-3 hafta kadar önce yaptım ben 3600 ,melis 4400 verdi ancak sonraki hafta ben reglden dolayı veremedim, bu hafta 1 kilo daha gitti.... zor bir diyet canım doğru karar ver ve bünyen kaldırabilecek nitelikteyse yap çünkü yine buradan füsun hastanelik oldu malesef....

yena umutt çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

kızlar tekrar denedim ama olmadı (( sanırım çok tontişim ya sığamadım ekrana :)

fotoyu düzenle diyip gif olarak farklı kaydetsen olar belki..boyutu büyük olduğu için kaydetmiyorsa...

arzum marka geçen sene aldım 60 liraya

şimdi 5 lt lik su koydum dijital 4,9 manuel de aynı 5 kilo gösteriyo ama ben tartılınca 3 kilo fark ediyo hangisi doğruki

slmm kızlar nasılsınız
sabah maratonum hala devam ediyooo valla gençkızlımı özledim ne vardı evlenecek off

sabah 2 dlm ekmek lor peynir 2 salatalık 1 yeşil cayy sonrasıı temizzzlik derken kapı caldı 1 kase aşure ben 4 kaşık yedim öğle yemeği niyetine
öğleden sonra arkadaş kolunu kırdı geçmiş olsuna 1 tepsi kek yaptım eve hiç bölmeden götürdüm yoksa yerdim ordada 1 nescafe içtimm
akşam 5 yemek kaşık mantarlı makarna
salata 3 tane kanat teflonda
menüm bu kadar ama ben kendimi çokk tok hissediyorum adet döneminden sanırım tatlı istiyo canım kızım yaş pasta istedi hazır kekle yaptım ince bi dilim yiye bilirim sanırım adet olsamda kurtulsam acayip stres var terör estiriyom evde

yenacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim sıcak tut sert yerde yatmayı dene
asumanım tartıya da güzel davran bacımmmm o bize lazımmm
umutcum çok geçmiş olsun tatlım çocukların bir anları bir anlarını tutmuyor yalnız olmakta sıkıntı olmuştur.

canım herkese diyorum adım yemek ye diyene çıkacak ama eğer ki az yersen evet kilo verirsin ama sonra azaltman gerekecek neyi azaltacaksın peki yemek yokki kahvaltıda azaltasın lütfen kilonuza göre yeyin yemek yeyin kilo verin yemezsen sıkıntı olur bu benim şahsi görüşüm yediklerini hemen baştan azaltırsan sonra neyi azaltacaksın vücudun durunca ne yapacaksın spora mı yğkleneceksin onu da yapamadığımıza göre sen istersen bu yemek yeme stilini değiştir lütfen 1 kaşık yopğurt yerine 2 dilim peynir 2 dilim ekmek yersen daha mantıklı yemekle birlikte yenen meyve hemen yağa dönüşüyor bunu hem dinledim hem de diyetisyenim söylemişti sen bilirsin yine de tabiki sadece yazdığınız için yorum yapıyorum naçizane yaniii sakın yanlış anlamaa
çok geçmiş olsun papatyaaa cnm

nihayet bu haftaki açlıışımı yaptım 45 dk ile :)) yarına allah kerim ...
aslında gündüzde yapacaktım ama benim bıcırk hiç uyumayınca hayallerim suya düştü

bence gayet güzel bir menü olmuş ama az mı sanki? kendini tok hissediyorsan sorun yok... ahha ahhh geçen haftalardada ben öyleydim oldum kurtuldum allahtan...
ne güzel ya yapmışsın yememişsin aferin kız sana....
ama önceki resimlerimde aynı makineden ((
formatla ilgili bir sorun olabilir ben de bir bebek yeleği eklemiştim ya onu fotoğraf makinesiyle çektim yükleyemedim ama telofonla çekip yüklemiştim canım

canım önceki eklediklerimide aynı makineyle çektim ben bu kez neden olmadı amaaaaaaa

Buyur Nursenacığım.....:18::18::18:

Vallahi sen istedin diye ;yoksa ben hiçççççç şişle dürtme meraklısı değilim..Zaten kıyamam;sen aralarından kaçamağına denk düşeni bul ve sonrasını biliyorsun.....Çok üzgünüm...:26::26:

şaka gibi ya yeni 2 foto ekledim ama o eskilerden yine ekleyemedim :))) sanırım sizin gözünüzün zevkini bozmak istemiyor kk :))) her ikiside aynı makineden halbuki neden böyle oluyor şekerler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…