- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
herkese selam...... bu haftaa 101.2yle basladım güne( 2 haftadır diyetteyim ama 103ten 101e düsebildim az deilmi sizce cok moralim bozuldu yaa kulupte gezinirken bi konu buldum 5 günde 5 kilo diyeti diye.. bu hafta onu uygulıcam 2 kilo verdirsede yeter bana
Geçmiş olsun tatlım.Alternatif tıpa yaklaşımın yada inancın nedir bilemem ama soğan kürünü bi uygula istersen.Kistlere birebir soğan kürü topiğini oku orda çoğu kişi kurtulmuş kislerinden canım.Ben uyguladım ve sonuç aldım şükür.
sendede 5 kilomu oynuyo..markası neki ben bimden almıştım
sağ ol.
teşekkür ederim bilgini benimle paylaştığın için
soğan kürünü çok duyuyorum denedim tadını hiç sevmedim o yüzden hiç 2 gün üst üste içemedim
bidahada denemedim denemek lazım aslında
arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
Günaydın herkese
PKO lu hanımların dikkatine! Canlarım,pko derdiyle uğraşıyorum biliyosunuz.İlaçsız adet olamıyorum.İlaçları bıraktığımda da tekrar kesiliyorum.Ama şu İbrahim Saraçoğlu'ndan Allah razı olsun ki soğan suyu sayesinde adetlerim kendiliğinden oluyor ilaçsız.Bu sevinci anlatamam.Bilirsiniz pko lu biri için kendiliğinden adet olmanın sevincini.Kısaca şöyle anlatayım gelişmeleri
Taaa 5 eylülde adet olmuştum.Ekim ayında da ilaçları bıraktığımdan adet olamadım.Bende soğan kürünü deneyim dedim ekimde.Soğan kürünü uyguladım 10 gün falan ama düzensiz içtim açıkçası.Vee 5 kasımda bi baktım adet olmuşum.Sonra kasım ayının sonunda tekrar başlamam gerekiyodu küre.Ama eşim ameliyat oldu hastanede refakatçı kaldım.Kür tarihlerini kaçırdım ve adet olmadım yine.Aralık 5 te adetim gecikti.Geçen hafta soğan kürüne yeniden başladım.5 aralıkta adet olmam lazımdı ayın 15i oldu hala tık yoktu.Soğan kürü içeyim yine dedim.Tam 4 gün içtim ve dün bir baktım adet olmuşum.Sökülemiyordum karnım ağrıyodu pko zorluyodu ama bi türlü gelmiyodu.Allah a şükür ki yine soğan kürü sayesinde adet oldum ve bu adetim bitince düzene girmesi için tekrar yapıcam.Sonra da Allah izin verirse bebeğim olur inşallah.
Kızlar bu soğan Allah ın bir mucizesi.Resmen kadının rahmi için yaratılmış diyor Saraçoğlu.Gerçektende öyle.Yaşadım biliyorum.Tavsiye ederim herkese.
Biliyorum konu dışı ve biraz uzun oldu ama benim gibi pko lu arkadaşlarım çok burda.Faydalansınlar diye yazdım.Uygulama konusunda soruları olan varsa seve seve cevaplarım.
Geçmişi okuyup gelicem.Şimdilik hoşçakalın...
aaa çok merak ettim ama
kızlar kaç kez uğraştım ama olmadıbende normal tartıyı dikkate alıyorum tartıyım bakıyım hangisi doğru..peki normal tartı bozuksa ayarını nası yapıcam..dijitale pek güvenmiyorum saçma sapan gramları oynatıyo..o zaman 100 kiloyum diğerine göre 103
bende merak ettim şimdi..
geçmiş olsun canım o gider merak etme senarkadaşlar ben doktora gittim geldim
ezgin bezgin ama hevesli gördüm seni :))) hoşgeldin tekrar canım...Geçen gece oğlanın hafif ateşi çıkınca apar topar gittim, gidiş o gidiş :) Eşim kısa bir iş seyahatindeydi, 2 çocukla bir başıma uğraşmaktan ezgin bezgin durumda başladım haftaya :)) Sizler daha enerjik başlamışsınızdır ve kaçamaksız bol kayıplı bir hafta geçiririz inşallahhh :))
*Bu temennileri sabah yazmıştım, daha anlamlıydı, akşama doğru ancak yollayabiliyorum :)
Umarım iyidir kızın, geçmiş olsun. Biz de geçen hafta antibiyotik sezonunu açtık :))
Stevia yapay tatlandırıcı değil, bir bitki olduğu için daha farklı olduğu iddia ediliyor. Tatlandırıcıları vücut tanımıyor ve hazmedildiği esnada (tıpkı şeker gibi) insülin salgısına sebep oluyor, kanserojen etkileri de cabası. Stevia hiç insülin salgısını artırmıyor aksine kan şekerini denegeliyormuş ve bu nedenle şeker hastalarına tavsiye ediliyormuş (????) Açıkçası tam tatmin olmadım ama stevia kullanıyorum ben zaten.. Ama bunu alıp kek, puding filan yapmıyorum sadece kırk yılda bir içtiğim çay ve kahveye koyuyorum. Bunları hiç şekersiz, tatsız içemiyorum ben, haftada toplasan 3-4 bardak çay içiyorumdur, ona da stevia koyuyorum.
Canım iki konu için de özelden mesaj atıyorum şimdi.
Vayyy vayy. Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeylim; kilonu gerçekten göstermiyorsun :)
Yena'cığım, geçmiş olsunn. Eğer devam ederse ağrın, hafife alma derim ben, umarım kısa sürede iyileşirsin. Ben de boyun-ense-sırt bölgelerinde devamlı bir kıtırdama, sızlama gibi hafifi rahatsızlıklardan muzdaribim. Doktora gitsem kesin fizik tedavi der, diye düşünüyorum :))
Gençlerle kaynaşma günü güzel geçti demek :)) Kızın da memnun olmuştur. Bu yaşta kızları memnun etmek de zor oluyor bazen
Çok geçmiş olsun. İyi bilmiyorum ama ufak ve ilaçla tedavi edilebilir galiba?? Umarım öyledir ve en kısa zamanda iyi olursun.
Özlemm, alıntı yapmıştım biryerlere uçmuş :)) Senin hevesin bizlere de geçti, ne güzel değil mi takdir toplamak :)
Ceco-mmery harikasınız. Siz yarışın biz de tezahürat yapalım buradan, iki kişinin kazanacağı güzell bir yarış olacak gibi...
anladım canım dediklerin doğru bebişle o sıcağa tahmmül edilemez. bende ege'yi seviyorum en azından esintisi var di mi ama :)canım benim. Antalya mayıs yada cocukluysan en gec haziran ayının ilk yarısı yada eylül ayının 2. yarısında tatil yapılacak bir şehir. diger türlü gercekten hem cok sıcak hemde adam gibi kaliteli bir tatil cok pahalı. bu yüzden bu tarihler içinde ben bile bir yere gidecek olsam hep etstur yada gezisitesi.com dan fiyatlara bakıyorum. sonrada otelleri arayıp fiyat istiyorum bakalım daha uygun olacak mı diye. arabayla gelirsen otellerden rezervasyon yaptırmak daha avantajlı olabiliyor ama eger hem ulasım hem otele transfer hemde konaklama istiyorsan her zaman acenta daha iyi. ama sende ögretmen olduguna göre muhtemelen bu dedigim tarihler sana uymazama uydurabilirsen antalyanın tadı cıkar diger türlü ciddi ciddi o sıcakta işkence olur cocukla. ege daha serin. yani ben antalyadayım ama bodruma gidiyorum bilmem anlatabildimmi :):):) ben 2011 senesinin basına kadar 10 senedir otellerde en alttan en üst pozisyona kadar görev yaptım. en son 5* bir tesiste ön büro müdürü idim. Ama bu senenin basında radikal bir karar alarak bir otel yazılım firmasının genel müdürlüğü görevine geçtim. 1 senem doldu işte burda da. yine otellerle ilgiliyim tabii otomatik olarak :) Antalyada büyüdüm ben 3 yaşından beri burdayım. dolayısıyla bir şekilde alıştık bu sıcağına sıkıntısına ama işte dediğim gibi ben bile tatil için serin havası olan ve buzzzz gibi soguk suya sahip denizi olan egeyi tercih ediyorum :)
ayyyyyyyyy bunlar ne böyle. bayıldımmmm. ellerine saglık yenammmmmm benim :) ben geç kaldım tabii öneride bulunmaya bir daha ki sefere artık :)
arkadaslar fecii bir cumartesi gecirdim sabah 9 da girdik toplantıya aksam 8 de cıktık!!! bugun üniversitede dersim vardı onu verdim yeni geldim. simdi yine cıkıyorum. yarın bütün gün alanya taraflarında olacagım. :) dolayısıyla insallah carsamba en gec persembe görüşmek üzere. hepinizi cooooooooook öptüm :) (geçmişi sadece 10300 sayfasına kadar okuyabildim. umarım bana sorulan bişey yoktur kusura bakmayın ne olur yetişemiyorum hızınıza)
herkese selam...... bu haftaa 101.2yle basladım güne( 2 haftadır diyetteyim ama 103ten 101e düsebildim az deilmi sizce cok moralim bozuldu yaa kulupte gezinirken bi konu buldum 5 günde 5 kilo diyeti diye.. bu hafta onu uygulıcam 2 kilo verdirsede yeter bana
kızlar tekrar denedim ama olmadı(( sanırım çok tontişim ya sığamadım ekrana :)
arkadaşlar ben doktora gittim geldim
kızlar tekrar denedim ama olmadı(( sanırım çok tontişim ya sığamadım ekrana :)
arzum marka geçen sene aldım 60 liraya
canım herkese diyorum adım yemek ye diyene çıkacak ama eğer ki az yersen evet kilo verirsin ama sonra azaltman gerekecek neyi azaltacaksın peki yemek yokki kahvaltıda azaltasın lütfen kilonuza göre yeyin yemek yeyin kilo verin yemezsen sıkıntı olur bu benim şahsi görüşüm yediklerini hemen baştan azaltırsan sonra neyi azaltacaksın vücudun durunca ne yapacaksın spora mı yğkleneceksin onu da yapamadığımıza göre sen istersen bu yemek yeme stilini değiştir lütfen 1 kaşık yopğurt yerine 2 dilim peynir 2 dilim ekmek yersen daha mantıklı yemekle birlikte yenen meyve hemen yağa dönüşüyor bunu hem dinledim hem de diyetisyenim söylemişti sen bilirsin yine de tabiki sadece yazdığınız için yorum yapıyorum naçizane yaniii sakın yanlış anlamaakızlarr kahvaltımı yazacağımm kahvaltı denirseeee....allahtan sabahları pek canım bişi çekmiyorrr...
KAHVALTI
2 bardak su+2 kayısı+1 ceviz..
1 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 portakal...
bu kadarrrrryaw kilo vereyimde hiç sorun değill...sanki hiç kıpırtı yok gibi geliyorr banaaaa.... cuma günü bende bildircem kilomu inş listede olurumm...
çok geçmiş olsun papatyaaa cnmarkadaşlar ben doktora gittim geldim
bence gayet güzel bir menü olmuş ama az mı sanki? kendini tok hissediyorsan sorun yok... ahha ahhh geçen haftalardada ben öyleydim oldum kurtuldum allahtan...slmm kızlar nasılsınız
sabah maratonum hala devam ediyooo valla gençkızlımı özledim ne vardı evlenecek off
sabah 2 dlm ekmek lor peynir 2 salatalık 1 yeşil cayy sonrasıı temizzzlik derken kapı caldı 1 kase aşure ben 4 kaşık yedim öğle yemeği niyetine
öğleden sonra arkadaş kolunu kırdı geçmiş olsuna 1 tepsi kek yaptım eve hiç bölmeden götürdüm yoksa yerdim ordada 1 nescafe içtimm
akşam 5 yemek kaşık mantarlı makarna
salata 3 tane kanat teflonda
menüm bu kadar ama ben kendimi çokk tok hissediyorum adet döneminden sanırım tatlı istiyo canım kızım yaş pasta istedi hazır kekle yaptım ince bi dilim yiye bilirim sanırım adet olsamda kurtulsam acayip stres var terör estiriyom evde
ama önceki resimlerimde aynı makinedenyena umutt çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
fotoyu düzenle diyip gif olarak farklı kaydetsen olar belki..boyutu büyük olduğu için kaydetmiyorsa...
şimdi 5 lt lik su koydum dijital 4,9 manuel de aynı 5 kilo gösteriyo ama ben tartılınca 3 kilo fark ediyo hangisi doğruki
formatla ilgili bir sorun olabilir ben de bir bebek yeleği eklemiştim ya onu fotoğraf makinesiyle çektim yükleyemedim ama telofonla çekip yüklemiştim canım
beyzusss şşlern nerde dürttt beniii
kızım kumpir istedi malum burda fastfoot olmayınca haşladık patatesleri püreledik kattık mazemeleri üstünede kaşar yolladık fırına aman gelde yeme 4 bilemedin 5 kaşık yedim ama en kötüsü kocam 1 bardak kola içdedi izin veriyorum dedi ama ben vijdan azabı cekiyorumm insallah yansımaz cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?