Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şişleri açık büfe yapacağım;ihtiyacı olan alsın......

Şaka bir yana;kaçamak yapanlar lütfen pişman olun; ama üzülmeyin.Üzüntü ve stres motivasyonumuzu azaltıyor..Üstelik hangimiz kaçamak yapmıyoruz ki...Bazen öyle şartlar oluşuyor ki

kaçamak kaçınılmaz oluyor...Yolumuz uzun;bu nedenle ara ara kaçamaklarımız olacak ama hemen telafi yoluna gideceğiz;ne yapalım....

İyi akşamlar hanımlar;

Hepiniz iyisiniz umarım....
hg ablaaaa ben iyiyim kendi şahsım adına

ilahi abla ne güzelde şişlerr renklere bakk bunlarla da ne örgü yapılırrrrr vallaaa

İyi akşamlar hanımlar;

iyiyim ablacım sen nasılsın bakalım?

vayyyyy bunlar nasıl böyle rengarenk ben mor olanı tercih ediyorum yeniyıla kadar dikkat edeceğim dedim ,etmezsem şişle beni :)))

ablacım sen benden hızlı çıktın ,ben sana yazana kadar sen neler yazmışsın :)))
çok pişmanım apppplaaaaa :)))) yapmam bir daha valla şişleme beni nolur nolur noooooolur...
şaka bir yana üzüntü ve stres gerçekten olumsuz etkiliyor bencede, ben bu ara düşünce gücümü kullanıyorum :)
evet yol bayağı uzun ve meşakkatli o nedenle kaçamaklar kaçınılmaz doğru...
ben öğlen eşime gözleme yaptım ama çeyreğini yedim valla :) fazla yemedim sırf nefsim körelsin diye ,verdim kendimi domatese,salatalığa ,zeytine,peynire nasıl ama:)
akşamda pırasa, bulgur pilavı ve yoğurt yedim :) pilav 3 kaşıktı az yedim ondan :))) veeeee gün boyu bol bol su içtim,45 dk leslimide yaptım ohhhhh tamamdır bugün şişleme beni :)

Ooooo süper olmuş bu...Tam zamanıydı..Çok sevindim senin adına..

Maldivler için iğne ipliğe döner insan..Hadi göreyim seni...İnşallah istediğin her şey olur..

Geçmiş olsun canım.Acil şifalar inşallah...Reçeteyi biliyorsun ama yine de sıcak tut canım.İyi geliyor...
Sen kuşak farkından bahsedersen ben ne demeliyim bilmiyorum...En iyisi bir şey demeyeyim...
Toplantının iyi geçmesine çok sevindim..Hamarat kardeşim benim;besledin kuzucukları...

arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
Geçmiş olsun Papatya..Üzülme canım..Allah dermansız hastalık vermesin.Biliyorsun tedavi olursun düzelir acilen inşallah..

Moralini bozma Aslıhan...Herkesin bünyesine göre değişiyor kilo verme hızı...Sabırlı ol..Zamanla vücut direnci kırılıyor ve daha hızlı kilo vermeye başlıyorsun..Ümitsiz olma..

Geçmiş olsun Umutcuğum.Umarım şimdi çok iyidir kuzucuğun.Allah esirgesin tüm yavruları...

Günlük rapor güzel....

Şiş yoookkkkkk.....

İyi akşamlar hanımlar;

iyi akşamlar ablacım ben iyiyim çok şükür
40 dk leslie 40 dk yürüyüş yaptım kaçamak da yok mutluyum huzurluyum

abla ne güzel şişler insanın dürtülesi geliyor nerdeyse çayın yanında azcık yaramazlık yapayım bari

İyi akşamlar Asucuğum...İyiyim ben de şükür ve şişlik bir durum da yok;bu nedenle daha da iyi hissediyorum...

Şişler güzel gerçekten;kaçamak yaptığımızda dürtülürken zarif ve şirin şişlerle yapalım bu işi ve acı hissetmiyelim değilmi...

Ee yap miniminnacık bir bir kaçamak;kap beğendiğin renk şişi...

iyi akşamlar herkese
bugun öyle yoğundumki yazıcak fırsat bulamadım malesef
sabah halamın eşi geldi dr.a kayınpederim geldi ve en önemlisi gözdeden bahsetmiştim halamın torunu o geldi
nöroloji psikiyatriye sevk etmişti gösterdik bugun
psikoterapi görücek dedi o da cerrahpaşada yapılmıyo özle gidicek ilk yapılacak test 250 lira sonraki görüşmeler 160 lira ayda bir gelicekler ordudan yaptırmaya inş. iyi olur meleğim
bende çok fenayım baş ağrısı mide bulantısı artı farenjıt oldum boğazım çok fena

Son düzenleme:
Asucuğum;

Sen örgü işinde ustasın;yaptığım patiklerin resmini yüklüyorum;bak bakalım nasıl olmuş..İlk defa patik yaptım...

Küçükler,yeni doğmuş;büyük olan da 7 yaşında bir prenses için hediye....

Sana da ;küçük yavruya da çok geçmiş olsun canım...Allah yardım etsin;acil şifalar inşallah...

arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim
rabbim beterinden korusun hepimizi.
bu günki yediklerimi aslında yazmaya utanıyorum ama yinede yazayım yorumlarınızı bekliyorum

sabah
2 poğça
2 bardak çay

öğlen
2 tabak mantı

akşam
bir tavuk but(haşlama)
3 dilim ekmek

ara
1 tane beyaz çikolatalı gofret

kızcan ammaaa dedm eskden bayramlarda baston şeker getirirdi şişleri ona benzettimm:)) ayyne ayııppp neyse aklıma neler getiriyorum şeker cııssss yassakkk şimdilikk 1 tene alayım kızım mor olanı istedi nedendse mor takıntısı var her şeyimiz morr anası gibi siyahlara bürünmesinden iyidir

bu arada iyiki patik ten pek anlamam oyalanıyorum diyosun ne güzeller ölee bayıldımm güle güle kullansınlar

rabbim acil şifalar versin maddi yöndende yardımcıları olsun ödeme kolaylığı versin rabbim amin.

ama 2 tabak mantı çookkk soslamasaydın bariiii

beyzuş
patikler çok hoş olmuş ellerine sağlık
özellikle şapkaya bayıldım renklerde çok hoş olmuş
çokta kolay görünüyorlar tığ işi olduğundan
(bende örgüden çok anlarmışım gibi nasılda diyorum kolaymış diye)

iyi akşamlar ayşe yiğenini istanbul a gelmişken arif hocayada götürseniz okumasıyla şifa bulmuş çok kiseler biliyorum

estağfirullah ablacım elimden geldiğince yapıyorum bişeyler
ama sen de ustasın yaptıklarından belli çok güzel çok şeker olmuş hepsi ellerine sağlık bayıldım ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…