arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim
rabbim beterinden korusun hepimizi.
bu günki yediklerimi aslında yazmaya utanıyorumama yinede yazayım yorumlarınızı bekliyorum
sabah
2 poğça
2 bardak çay
öğlen
2 tabak mantı
akşam
bir tavuk but(haşlama)
3 dilim ekmek
ara
1 tane beyaz çikolatalı gofret
Teşekkür ederim canım.Beğenmene çok sevindim...kızcan ammaaa dedm eskden bayramlarda baston şeker getirirdi şişleri ona benzettimm:)) ayyne ayııppp neyse aklıma neler getiriyorum şeker cııssss yassakkk şimdilikk 1 tene alayım kızım mor olanı istedi nedendse mor takıntısı var her şeyimiz morr anası gibi siyahlara bürünmesinden iyidir
bu arada iyiki patik ten pek anlamam oyalanıyorum diyosun ne güzeller ölee bayıldımm güle güle kullansınlar
beyzuş
patikler çok hoş olmuş ellerine sağlık
özellikle şapkaya bayıldım renklerde çok hoş olmuş
çokta kolay görünüyorlar tığ işi olduğundan
(bende örgüden çok anlarmışım gibi nasılda diyorum kolaymış diye)
Canım benim eşimde problem var ama kaderlerimiz birki olmuyor...allah bağışlasın canım.Darısı başımıza.Soğan kürü kistleri söküp atıyo.Sende yoksa işe yaramaz canım.Ama ben kendi adıma çok ümitliyim.Allah ın izniyle soğan kürü sayesinde çözücem adet düzensizliğini.Bu zamana kadar yapmadığım için çok pişmanım.Adetlerim hep düzensizdi.
Senin hamile kalamama sebebin ne canım?
Ne güzel kızınla ilgili güzel şeyler duymak ömaşallah ona...Merhaba hanımlar,
hareketli,neşeli bir hafta geçirelim..
Ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum popomun hemen üstü,ağrısı kalçalarıma ve sol bacağıma vuruyor..Ayakta hiç duramıyorum..
Uzun zamandır yaşıyorum bu ağrıyı ama arttı bayağı..
nedenini bildiğim için doktora gitmeyeceğim..Reçeteye kilo ver yazacak çünkü.:)
Cumartesi çok eğlenceli geçti mamaları silip süpürdüler özellikle mayalıları ve sosisliyi anında hüplettiler acıkmışlar tabii..
Ben ha bire takviye ettim...
Hepsi çok rahat öz güven tavan olmuş. ben o yaştayken kendimi düşünüyorumda..
Dikkat ettiğim kızlar erkeklere göre daha yırtık,daha bıcır bıcır..
Öğretmenleriyle diyalogları acaip rahat..Biz el el üstünde dururduk..
hoşuma gitmedi açıkçası..Çoğu gevrek gevrek hocaaam hocaaam yapıyor..
Niye öyle melodik konuşulur anlamıyorum.:)
Baktımda kuşak farkı oluşmaya başlamış bende..:)
Onun dışında kızımla ilgili güzel ve olumlu sözler duymak harika..Sürekli şükrediyorum..Tek olumsuz yanı kızımın çok duygusal oluşuymuş..
Benzete benzete kendime benzetmişim..
Onların enerjisi,mutluluğu ve o hem çocuk hemde genç olan yüzlerin,gözlerin pırıltısı insanıda o enerjiye sokuyor,etkileniyorsun ister istemez..:))
Öğretmenlerin yönlendirilmesiyle ideallerinden,hedeflerinden özellikle olmazsa olmazımız SBS den bahsedildi..
Nasılda endişeli ve istekliler başarma konusunda.
hepsinin küçük omuzlarında büyük yük var.
Tümünün yolu açık olsun..Allah kötülüklerden korusun..doğru insanlarla karşılaştırsın...
Çok geçmiş olsun canım ve çok teşekkürler tarifler şahane...Geçen gece oğlanın hafif ateşi çıkınca apar topar gittim, gidiş o gidiş :) Eşim kısa bir iş seyahatindeydi, 2 çocukla bir başıma uğraşmaktan ezgin bezgin durumda başladım haftaya :)) Sizler daha enerjik başlamışsınızdır ve kaçamaksız bol kayıplı bir hafta geçiririz inşallahhh :))
*Bu temennileri sabah yazmıştım, daha anlamlıydı, akşama doğru ancak yollayabiliyorum :)
Umarım iyidir kızın, geçmiş olsun. Biz de geçen hafta antibiyotik sezonunu açtık :))
Stevia yapay tatlandırıcı değil, bir bitki olduğu için daha farklı olduğu iddia ediliyor. Tatlandırıcıları vücut tanımıyor ve hazmedildiği esnada (tıpkı şeker gibi) insülin salgısına sebep oluyor, kanserojen etkileri de cabası. Stevia hiç insülin salgısını artırmıyor aksine kan şekerini denegeliyormuş ve bu nedenle şeker hastalarına tavsiye ediliyormuş (????) Açıkçası tam tatmin olmadım ama stevia kullanıyorum ben zaten.. Ama bunu alıp kek, puding filan yapmıyorum sadece kırk yılda bir içtiğim çay ve kahveye koyuyorum. Bunları hiç şekersiz, tatsız içemiyorum ben, haftada toplasan 3-4 bardak çay içiyorumdur, ona da stevia koyuyorum.
Canım iki konu için de özelden mesaj atıyorum şimdi.
Vayyy vayy. Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeylim; kilonu gerçekten göstermiyorsun :)
Yena'cığım, geçmiş olsunn. Eğer devam ederse ağrın, hafife alma derim ben, umarım kısa sürede iyileşirsin. Ben de boyun-ense-sırt bölgelerinde devamlı bir kıtırdama, sızlama gibi hafifi rahatsızlıklardan muzdaribim. Doktora gitsem kesin fizik tedavi der, diye düşünüyorum :))
Gençlerle kaynaşma günü güzel geçti demek :)) Kızın da memnun olmuştur. Bu yaşta kızları memnun etmek de zor oluyor bazen
Çok geçmiş olsun. İyi bilmiyorum ama ufak ve ilaçla tedavi edilebilir galiba?? Umarım öyledir ve en kısa zamanda iyi olursun.
Özlemm, alıntı yapmıştım biryerlere uçmuş :)) Senin hevesin bizlere de geçti, ne güzel değil mi takdir toplamak :)
Ceco-mmery harikasınız. Siz yarışın biz de tezahürat yapalım buradan, iki kişinin kazanacağı güzell bir yarış olacak gibi...
estağfirullah ablacım elimden geldiğince yapıyorum bişeyler
ama sen de ustasın yaptıklarından belli çok güzel çok şeker olmuş hepsi ellerine sağlık bayıldım ablacım
Güzellikler sizin olsun, Üzüntüleriniz son bulsun,
Gününüz güzel yaşamınız tatlı olsun.
Hüzünlerin uzak, sevdiklerinizin yakınınızda olduğu bir gün olsun
Gülmeyen yüzlerin gülmesi, görmeyen gözlerin görmesi dileğiyle
Gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun,Mutlu olun,Sevgi ile kalın..
Günaydın... Günaydın... Hayırlı Haftalar Herkese....
Günaydın herkese
PKO lu hanımların dikkatine! Canlarım,pko derdiyle uğraşıyorum biliyosunuz.İlaçsız adet olamıyorum.İlaçları bıraktığımda da tekrar kesiliyorum.Ama şu İbrahim Saraçoğlu'ndan Allah razı olsun ki soğan suyu sayesinde adetlerim kendiliğinden oluyor ilaçsız.Bu sevinci anlatamam.Bilirsiniz pko lu biri için kendiliğinden adet olmanın sevincini.Kısaca şöyle anlatayım gelişmeleri
Taaa 5 eylülde adet olmuştum.Ekim ayında da ilaçları bıraktığımdan adet olamadım.Bende soğan kürünü deneyim dedim ekimde.Soğan kürünü uyguladım 10 gün falan ama düzensiz içtim açıkçası.Vee 5 kasımda bi baktım adet olmuşum.Sonra kasım ayının sonunda tekrar başlamam gerekiyodu küre.Ama eşim ameliyat oldu hastanede refakatçı kaldım.Kür tarihlerini kaçırdım ve adet olmadım yine.Aralık 5 te adetim gecikti.Geçen hafta soğan kürüne yeniden başladım.5 aralıkta adet olmam lazımdı ayın 15i oldu hala tık yoktu.Soğan kürü içeyim yine dedim.Tam 4 gün içtim ve dün bir baktım adet olmuşum.Sökülemiyordum karnım ağrıyodu pko zorluyodu ama bi türlü gelmiyodu.Allah a şükür ki yine soğan kürü sayesinde adet oldum ve bu adetim bitince düzene girmesi için tekrar yapıcam.Sonra da Allah izin verirse bebeğim olur inşallah.
Kızlar bu soğan Allah ın bir mucizesi.Resmen kadının rahmi için yaratılmış diyor Saraçoğlu.Gerçektende öyle.Yaşadım biliyorum.Tavsiye ederim herkese.
Biliyorum konu dışı ve biraz uzun oldu ama benim gibi pko lu arkadaşlarım çok burda.Faydalansınlar diye yazdım.Uygulama konusunda soruları olan varsa seve seve cevaplarım.
Geçmişi okuyup gelicem.Şimdilik hoşçakalın...
Merhaba hanımlar,
hareketli,neşeli bir hafta geçirelim..
Ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum popomun hemen üstü,ağrısı kalçalarıma ve sol bacağıma vuruyor..Ayakta hiç duramıyorum..
Uzun zamandır yaşıyorum bu ağrıyı ama arttı bayağı..
nedenini bildiğim için doktora gitmeyeceğim..Reçeteye kilo ver yazacak çünkü.:)
Cumartesi çok eğlenceli geçti mamaları silip süpürdüler özellikle mayalıları ve sosisliyi anında hüplettiler acıkmışlar tabii..
Ben ha bire takviye ettim...
Hepsi çok rahat öz güven tavan olmuş. ben o yaştayken kendimi düşünüyorumda..
Dikkat ettiğim kızlar erkeklere göre daha yırtık,daha bıcır bıcır..
Öğretmenleriyle diyalogları acaip rahat..Biz el el üstünde dururduk..
hoşuma gitmedi açıkçası..Çoğu gevrek gevrek hocaaam hocaaam yapıyor..
Niye öyle melodik konuşulur anlamıyorum.:)
Baktımda kuşak farkı oluşmaya başlamış bende..:)
Onun dışında kızımla ilgili güzel ve olumlu sözler duymak harika..Sürekli şükrediyorum..Tek olumsuz yanı kızımın çok duygusal oluşuymuş..
Benzete benzete kendime benzetmişim..
Onların enerjisi,mutluluğu ve o hem çocuk hemde genç olan yüzlerin,gözlerin pırıltısı insanıda o enerjiye sokuyor,etkileniyorsun ister istemez..:))
Öğretmenlerin yönlendirilmesiyle ideallerinden,hedeflerinden özellikle olmazsa olmazımız SBS den bahsedildi..
Nasılda endişeli ve istekliler başarma konusunda.
hepsinin küçük omuzlarında büyük yük var.
Tümünün yolu açık olsun..Allah kötülüklerden korusun..doğru insanlarla karşılaştırsın...
ben de herkese güzel mutlu enerjik bir hafta diliyorum bu hafta tartıda büyük kıpraşmalar olsun inşallah
yoksa başına iş gelecek zaten benim tartının
arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
Geçen gece oğlanın hafif ateşi çıkınca apar topar gittim, gidiş o gidiş :) Eşim kısa bir iş seyahatindeydi, 2 çocukla bir başıma uğraşmaktan ezgin bezgin durumda başladım haftaya :)) Sizler daha enerjik başlamışsınızdır ve kaçamaksız bol kayıplı bir hafta geçiririz inşallahhh :))
*Bu temennileri sabah yazmıştım, daha anlamlıydı, akşama doğru ancak yollayabiliyorum :)
Umarım iyidir kızın, geçmiş olsun. Biz de geçen hafta antibiyotik sezonunu açtık :))
Stevia yapay tatlandırıcı değil, bir bitki olduğu için daha farklı olduğu iddia ediliyor. Tatlandırıcıları vücut tanımıyor ve hazmedildiği esnada (tıpkı şeker gibi) insülin salgısına sebep oluyor, kanserojen etkileri de cabası. Stevia hiç insülin salgısını artırmıyor aksine kan şekerini denegeliyormuş ve bu nedenle şeker hastalarına tavsiye ediliyormuş (????) Açıkçası tam tatmin olmadım ama stevia kullanıyorum ben zaten.. Ama bunu alıp kek, puding filan yapmıyorum sadece kırk yılda bir içtiğim çay ve kahveye koyuyorum. Bunları hiç şekersiz, tatsız içemiyorum ben, haftada toplasan 3-4 bardak çay içiyorumdur, ona da stevia koyuyorum.
Canım iki konu için de özelden mesaj atıyorum şimdi.
Vayyy vayy. Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeylim; kilonu gerçekten göstermiyorsun :)
Yena'cığım, geçmiş olsunn. Eğer devam ederse ağrın, hafife alma derim ben, umarım kısa sürede iyileşirsin. Ben de boyun-ense-sırt bölgelerinde devamlı bir kıtırdama, sızlama gibi hafifi rahatsızlıklardan muzdaribim. Doktora gitsem kesin fizik tedavi der, diye düşünüyorum :))
Gençlerle kaynaşma günü güzel geçti demek :)) Kızın da memnun olmuştur. Bu yaşta kızları memnun etmek de zor oluyor bazen
Çok geçmiş olsun. İyi bilmiyorum ama ufak ve ilaçla tedavi edilebilir galiba?? Umarım öyledir ve en kısa zamanda iyi olursun.
Özlemm, alıntı yapmıştım biryerlere uçmuş :)) Senin hevesin bizlere de geçti, ne güzel değil mi takdir toplamak :)
Ceco-mmery harikasınız. Siz yarışın biz de tezahürat yapalım buradan, iki kişinin kazanacağı güzell bir yarış olacak gibi...
herkese selam...... bu haftaa 101.2yle basladım güne( 2 haftadır diyetteyim ama 103ten 101e düsebildim az deilmi sizce cok moralim bozuldu yaa kulupte gezinirken bi konu buldum 5 günde 5 kilo diyeti diye.. bu hafta onu uygulıcam 2 kilo verdirsede yeter bana
iyi akşamlar herkese
bugun öyle yoğundumki yazıcak fırsat bulamadım malesef
sabah halamın eşi geldi dr.a kayınpederim geldi ve en önemlisi gözdeden bahsetmiştim halamın torunu o geldi
nöroloji psikiyatriye sevk etmişti gösterdik bugun
psikoterapi görücek dedi o da cerrahpaşada yapılmıyo özle gidicek ilk yapılacak test 250 lira sonraki görüşmeler 160 lira ayda bir gelicekler ordudan yaptırmaya inş. iyi olur meleğim
bende çok fenayım baş ağrısı mide bulantısı artı farenjıt oldum boğazım çok fena
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce gider.sağ ol.
teşekkür ederim bilgini benimle paylaştığın için
soğan kürünü çok duyuyorum denedim tadını hiç sevmedim o yüzden hiç 2 gün üst üste içemedim
bidahada denemedim denemek lazım aslında
İnşallah şifa bulur canım.Sanada çok geçmiş olsumn.iyi akşamlar herkese
bugun öyle yoğundumki yazıcak fırsat bulamadım malesef
sabah halamın eşi geldi dr.a kayınpederim geldi ve en önemlisi gözdeden bahsetmiştim halamın torunu o geldi
nöroloji psikiyatriye sevk etmişti gösterdik bugun
psikoterapi görücek dedi o da cerrahpaşada yapılmıyo özle gidicek ilk yapılacak test 250 lira sonraki görüşmeler 160 lira ayda bir gelicekler ordudan yaptırmaya inş. iyi olur meleğim
bende çok fenayım baş ağrısı mide bulantısı artı farenjıt oldum boğazım çok fena
İnan çok beğendim beyzuş abla valla bebek olasım geldi:)))
Papatya,canım;
Aslında yorum yapıp seni üzmek istemiyordum ama yazmazsam da yüreğim elvermeyecekti yazayım dedim...
Diyet konusunda uzmanlar;sabah kahvaltısında yenen küçücük 1 poğaçanın;2 dilim ekmekle yapılan mükellef bir klasik kahvaltıdan daha çok kalorisi olduğunu söylüyorlar.Ayrıca yağlı hamur işleri; kan şekerini aniden fırlatıp çok miktarda insulin salgılanmasına sebep oluyor ve bu insulin kan şekerimizi aniden düşürüp çok kısa zamanda acıkmamıza sebep oluyor.Sen de de aynı şey olmuş ve öğlen mantı yemişsin,hem de 2 tabak..Eskiden ekmekle yerdim;şimdi bu şekilde yemek benim için diyet yerine geçiyor diyorsun ama sağlığına yazık.Bu kadar çok insulin salgılaman hem şeker konusunda risk yaratır hem de sık sık acıktırıp diyeti çekilmez hale getirir..Bunları ;yanlışlarını gözüne sokmak için yazmıyorum.Sakın beni yanlış anlama ve kırılma bana.Tamamen iyi niyetle ve sağlığını düşünerek yazıyorum.Yine de sen bilirsin tabii canım.Benim için böylesi uygun dersen seçim senin tabii..
[
iyiki yorum yaptın ablacığım aslında bu kadar teferruatını bilmesemde bu günki yediklerimin yannış olduğunu biliyorum
zaten yazarkende yazıp yazmamakta şüpheye düşmüştüm ama sonra kimi kandırıyorum doğrularında yanlışlarınla yüzleş dedim
ama şimdilik elimden bu kadar geliyor elimdeki listeme uyamıyorum hala canım hamur işleri istiyor nefsime hakim olamıyorum bende en azından ekmeği azaltmaya çalışıyorum
bana yaptığınız yorumların hepsi benim için çok değerli
beni aranıza almasaydınız ben bu diyet işini bukadarcık bile yapamazdım sizlerin sayesinde elimden gelen dikkati göstermeye çalışıyorum
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrr :122: :122:
Ablacığııııımmmm bunlar müthiş olmuşEllerine sağlık gerçekten çok güzel modeller bende bereye ve patiklere bayıldım hatta bir ara benim küçük civcive de yapsammı diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce gider.
İnşallah şifa bulur canım.Sanada çok geçmiş olsumn.
İnan çok beğendim beyzuş abla valla bebek olasım geldi:)))
umut geçmiş olsun canım
eşin olmayınca tek başına koşturmak zor tabii
yena sana da geçmiş olsun dikkat et kendini yorma bel fıtığı mı var yoksa
yena umutt çok geçmiş olsun
yenacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim sıcak tut sert yerde yatmayı dene
asumanımtartıya da güzel davran bacımmmm o bize lazımmm
umutcum çok geçmiş olsun tatlım çocukların bir anları bir anlarını tutmuyor yalnız olmakta sıkıntı olmuştur.
..
Geçmiş olsun Umutcuğum.Umarım şimdi çok iyidir kuzucuğun.Allah esirgesin tüm yavruları...
İyi akşamlar :) Bayıldım şapka ve patiklere. Eline koluna sağlık :)İyi akşamlar hanımlar;
Hepiniz iyisiniz umarım....
[/COLOR .!.:[/I][
iyiki yorum yaptın ablacığım aslında bu kadar teferruatını bilmesemde bu günki yediklerimin yannış olduğunu biliyorum
zaten yazarkende yazıp yazmamakta şüpheye düşmüştüm ama sonra kimi kandırıyorum doğrularında yanlışlarınla yüzleş dedim
ama şimdilik elimden bu kadar geliyor elimdeki listeme uyamıyorum hala canım hamur işleri istiyor nefsime hakim olamıyorum bende en azından ekmeği azaltmaya çalışıyorum
bana yaptığınız yorumların hepsi benim için çok değerli
beni aranıza almasaydınız ben bu diyet işini bukadarcık bile yapamazdım sizlerin sayesinde elimden gelen dikkati göstermeye çalışıyorum
Böyle düşünmene çok sevindim canım...Üzülseydin çok pişmanlık duyacaktım...
Hamurişlerini azalttıkça daha az acıktığını göreceksin.(Bahsettiğim insulin salgılanmasının azalması nedeniyle)
1-2 gün dene ;farkı göreceksin..Nasılsa 2 gün dayanırsın...Yağlı hamur ve tatlı yedikçe acıkma bir kısır döngüye dönüşüyor ve yememek çok zorlaşıyor...Bir şey kaybetmezsin dene ve gör...
Canımsın beyzuş ablacım çok teşekkürler yapmış ve ben giymiş kadar oldum ben bu hakkımı inşallah doğum yapabilirsem küçük bebeişime saklıyım inşallah.Yaparım sana da bebeğim.....
Ayak numaranı yaz bana.....
Çok sağolunOğlan hafif ateş (37.5) ve burun tıkanıklığı ile atlatıyor gibi maşallah. Ablasındaki gibi döküntü filan olmadı onda çok şükür, bir kaç gün daha beklemek gerek tabii.
Ben bu tip hastalıklara fazla üzülmüyorum diyeceğim tuhaf kaçacak. Yani küçükken ve hafif geçirilen virütik hastalıklar ileride bağışıklığı güçlendiriyor. Hastayken mızmızlıkları anneye eziyet oluyor tabii, ama çekeceğiz el mecbur. İşimiz bu :)))
İyi akşamlar :) Bayıldım şapka ve patiklere. Eline koluna sağlık :)
Eşimin teyzesi böyle becerikli bizde, ne şahane şeyler yapmıştı benim bızdıklara. Hepsini saklamak istedim ama ihtiyacı olan başka bir bebek de giysin diye sadece birer tane sakladım, kalanların da resmini çekmiştim
Ayşe, geçmiş olsun canım. Geçen akşam 1 saat başım ağrıdı diye nakavt olmuştum, sersemletiyor insanı
Senin bebişine patikler ve başka ciciler yapmak bana nasip olsun inşallah....En yakın zamanda...Canımsın beyzuş ablacım çok teşekkürler yapmış ve ben giymiş kadar oldum ben bu hakkımı inşallah doğum yapabilirsem küçük bebeişime saklıyım inşallah.
Limonlu su iç canımiyi gelir ama git tabi doktora bu aralar çok sıkıldın üzüldün ondan oldu heralde.kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?