Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Papatya,canım;
Aslında yorum yapıp seni üzmek istemiyordum ama yazmazsam da yüreğim elvermeyecekti yazayım dedim...

Diyet konusunda uzmanlar;sabah kahvaltısında yenen küçücük 1 poğaçanın;2 dilim ekmekle yapılan mükellef bir klasik kahvaltıdan daha çok kalorisi olduğunu söylüyorlar.Ayrıca yağlı hamur işleri; kan şekerini aniden fırlatıp çok miktarda insulin salgılanmasına sebep oluyor ve bu insulin kan şekerimizi aniden düşürüp çok kısa zamanda acıkmamıza sebep oluyor.Sen de de aynı şey olmuş ve öğlen mantı yemişsin,hem de 2 tabak..Eskiden ekmekle yerdim;şimdi bu şekilde yemek benim için diyet yerine geçiyor diyorsun ama sağlığına yazık.Bu kadar çok insulin salgılaman hem şeker konusunda risk yaratır hem de sık sık acıktırıp diyeti çekilmez hale getirir..Bunları ;yanlışlarını gözüne sokmak için yazmıyorum.Sakın beni yanlış anlama ve kırılma bana.Tamamen iyi niyetle ve sağlığını düşünerek yazıyorum.Yine de sen bilirsin tabii canım.Benim için böylesi uygun dersen seçim senin tabii..

Teşekkür ederim canım.Beğenmene çok sevindim...
Sen ver kiloları sana baston şeker bulup taaa Bingöl'e yollamazsam...

Beğenmene memnun oldum canım sağol...
Evet haklısın;gerçekten kolay.Tığ işi bilen herkes yapabilir...

Canım benim eşimde problem var ama kaderlerimiz birki olmuyor...
Ne güzel kızınla ilgili güzel şeyler duymak ömaşallah ona...
Çok geçmiş olsun canım ve çok teşekkürler tarifler şahane...

estağfirullah ablacım elimden geldiğince yapıyorum bişeyler
ama sen de ustasın yaptıklarından belli çok güzel çok şeker olmuş hepsi ellerine sağlık bayıldım ablacım

Asucuğum;çok teşekkür ederim canım...Beğenmene çok sevindim...

Senin elinden gelenleri gördüm tatlım;harika elin var.Çok güzel ve usta işiydi yaptığın ciciler...

Bana,hep ablam gösterirdi yaptığım işleri;bir de denetlerdi.(Kız meslekte okudu haspam)...Bunları kendi başıma netten baka baka yaptım...

Şimdi bir heves geldi;bütün küçükleri patikle donatacağım galiba....

umuttt leah yok uzun zamandır görüştünüzmü bi sorun yoktur umarım
muttluuuu sende çok uzattın arayı özledik gel artıkkkk

Son düzenleme:
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrr :122: :122:

Kızlar bu akşam biraz geçiktim çünkü KPye uğradım uzun bir aradan sonra. Maalesef pek iyi değil durumu aslında çok sohbet etmek istiyor ama konuşurken bir an içi çekiliyormuş gibi anında bayılır gibi kendinden geçiyor ve 5 dakika öyle kalıyor. Sonra tekrar sanki bir şey yokmuş gibi kaldığı yerden konuşmaya devam ediyor ama tabi anlattıklarıda hep olmamış alakasız şeyler :26:
Aslında onu öyle görmek üzdü beni gerçekten çünkü şu an resmen küçük bir çocuk gibi.
Küçük civcivim devamlı yanına gidip yatağın kenarından dedesinin yüzünü okşayıp durdu hatta hep öpüp durdu. O hali beni acayip duygulandırdı o an. Yinede Allah uzun ömür versin ve şifa versin inşallah .... aminnnnn.

Bugün çok iyi geçti günüm hatta yediklerimide yazayım :122:

Kahvaltı:
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
2 ince dilim ekmek
Şekersiz yeşil çay

Öğlende
1 kase tarhana çorbası
1 büyük kase Salata

Ara
1 kase yoğurt

Akşam
1/2 kase tarhana çorbası
1 kase Kuru fasulye
2 - 3 çatal turşu (ekmeksiz yedim hepsini )

2 litre su içtim sabahtan akşama kadar yarım saatte yakında spor yaptım :122: :122: :122:
Biraz evvelde yeşil çayımı içtim

Ablacığımmmmmmm ağzından yine bal damlamış
Bütün güzel dileklerin için kocamannnnnnn aminnnnnn
Rabbim tüm dualarını ve dileklerini kabul etsin

Canım paylaşımın için teşekkür ederim harikasın

Geçmiş olsun inşallah belinin ağrısı geçmiştir
RAbbim bütün öğrencilerin yardımcısı olsun ve başarılarını daim etsin... Aminnn

ben de herkese güzel mutlu enerjik bir hafta diliyorum bu hafta tartıda büyük kıpraşmalar olsun inşallah
yoksa başına iş gelecek zaten benim tartının

bazen benim tartıyada aynı şeyleri hissediyorum
Bizi biraz daha az gösterseler noooluuuuurrrrduuuuuuuuu

arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef

Canım çok geçmiş olsun çok şükür kötü birşey değilmiş.
Rabbim inşallah o güzel müjdeyi bize vermeyide nasip eder
ü

Canım inşallah kuzucuğun şu anda çok daha iyidir Rabbim şifa versin bir an önce.
SAğol canım Tezahürat ve motivasyonlarınız bizlere daha büyük azim olucaktır dediğin gibi sonuçta hepimizin kazanacağı bir yarış :122:

ARkadaşlar sana şok diyetlerle ilgili gerekeni söylediler zaten üstelik çok zor geçtiğinide biliyoruz. Bak Fisün hala kendine gelemedi ama yine sen bilirsin. Biz sağdan sağdan gidiyoruz sende bize takıl istersen sonra soldan soldan derken sende rahatsızlanma

Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnan ilk bahsettiğinden beri gözde aklımdan çıkmıyor Rabbim inşallah tez zamanda onada şifasını verir de oda hayatına daha sağlıklı bir şekilde kavuşur

Ablacığııııımmmm bunlar müthiş olmuş Ellerine sağlık gerçekten çok güzel modeller bende bereye ve patiklere bayıldım hatta bir ara benim küçük civcive de yapsammı diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce gider.
İnşallah şifa bulur canım.Sanada çok geçmiş olsumn.
İnan çok beğendim beyzuş abla valla bebek olasım geldi:)))

Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin 1 yumurta.
Öğlen 3 badem 3 fındık 1 şanfıstığı.
Ara 1 ade galeta 1 bardak lıght cola 1 saat sonra 1 galeta.
akşam 10 tane tavuk kanat 1 dilim ekmek salata 2 bardak lıght ayran.
Ara öğün olarak meyva yada süt içebilirim.
Bu sabah tartıldım 104.7 çıktım çok mutlu oldum.

Sağol Banucuğum...Beğenmene memnun oldum.Yap tabii civcive;hemde sarı yap...

umut geçmiş olsun canım
eşin olmayınca tek başına koşturmak zor tabii
yena sana da geçmiş olsun dikkat et kendini yorma bel fıtığı mı var yoksa

yena umutt çok geçmiş olsun

..
Geçmiş olsun Umutcuğum.Umarım şimdi çok iyidir kuzucuğun.Allah esirgesin tüm yavruları...

Çok sağolun Oğlan hafif ateş (37.5) ve burun tıkanıklığı ile atlatıyor gibi maşallah. Ablasındaki gibi döküntü filan olmadı onda çok şükür, bir kaç gün daha beklemek gerek tabii.

Ben bu tip hastalıklara fazla üzülmüyorum diyeceğim tuhaf kaçacak. Yani küçükken ve hafif geçirilen virütik hastalıklar ileride bağışıklığı güçlendiriyor. Hastayken mızmızlıkları anneye eziyet oluyor tabii, ama çekeceğiz el mecbur. İşimiz bu :)))
İyi akşamlar hanımlar;

Hepiniz iyisiniz umarım....
İyi akşamlar :) Bayıldım şapka ve patiklere. Eline koluna sağlık :)

Eşimin teyzesi böyle becerikli bizde, ne şahane şeyler yapmıştı benim bızdıklara. Hepsini saklamak istedim ama ihtiyacı olan başka bir bebek de giysin diye sadece birer tane sakladım, kalanların da resmini çekmiştim

Ayşe, geçmiş olsun canım. Geçen akşam 1 saat başım ağrıdı diye nakavt olmuştum, sersemletiyor insanı

Umutcum son verdiğin tarifte süper yarın inşallah deniycem özelden mesaj atamadım burdan yazıyım dedim tarifler süper sana bir kitap çıkaralım valla bu arada fındık kaç gr olucak 500 gr mı

Oğlunun daha iyi olmasına çok sevindim Umut...Haklısın hafif geçirerek;bağışıklığını güçlendirmesi tercih edilecek bir durum;iyiki de öyle olmuş...

Elişlerimi beğendiğin için teşekkürler canım;oyalanıyorum ve seviyorum bu tür işleri...

kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.

Canımsın beyzuş ablacım çok teşekkürler yapmış ve ben giymiş kadar oldum ben bu hakkımı inşallah doğum yapabilirsem küçük bebeişime saklıyım inşallah.
Senin bebişine patikler ve başka ciciler yapmak bana nasip olsun inşallah....En yakın zamanda...

Ayrıca tartıda gördüğün sonuca da çok sevindim....

Bu arada Ebru ve Ayşecik nasıl.Artık ev yerleşti ve Ebru da dinlendi.Gelsin artık....

kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
Limonlu su iç canımiyi gelir ama git tabi doktora bu aralar çok sıkıldın üzüldün ondan oldu heralde.

Çok geçmiş olsun canım adaşımında dediği gibi limonlu su iyi gelir hatta direk taze limonu sıkıp çeyrek çay bardağı kadar iç daha çabuk etki eder
İnşallah birazdan tansiyonun düzene girerde sende rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…