Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.

Ayşe ;sen de biliyorsun tatlım ama yazmadan edemedim...

Hemen bol bol su iç;içine biraz limon sık ve başın yüksekte ayakların alçak kalacak şekilde uzan..

Geçmişolsun canım...

Çok sağol beyzuş ablacım inşallah en kısa zamanda olurda...
Ebrunun bilgisayarını küçük ayşe bozdu ondan gelemiyor ama diyetide serdi bu ara bugün konuştuk yarın inşallah başlıcak ayşecik gene kilo aldı ne güzel vermişti bir ara şimdi 35 kilo gene bugün söz verdi gene pamuk prenses elbisesi istedi ama olmadı kuzuya oda zayıflıcam giyicem dedi bakalım bu sefer ne olucak insanda çok üzülüyor suda içmiyor işim zor yani onunla.

umuttt leah yok uzun zamandır görüştünüzmü bi sorun yoktur umarım
muttluuuu sende çok uzattın arayı özledik gel artıkkkk
Canım Beyza ile son görüştüğümüzde buraya yazmıştım, "aradım çocuklar hastaymış, yurtdışından misafirleri varmış" diye. O görüşmede buluşalım bir ara dedim, evlerimiz yakın ya, o da perşembeden sonra müsait olacağım artık dedi, diyiş o diyiş :)) tekrar haberleşmedik öyle kaldı, ben de merak ediyorum aslında, günler harala gürele geçiyor, atlıyorum, bir arar ya da mesaj atarım yakın zamanda :)
Mutlu da iyidir umarım, "yılbaşına kadar müsade edi"n diye yamıştı umarım kesin dönüş yapar :)
Sen de sağol canım, daha iyi maşallah.
Umutcum son verdiğin tarifte süper yarın inşallah deniycem özelden mesaj atamadım burdan yazıyım dedim tarifler süper sana bir kitap çıkaralım valla bu arada fındık kaç gr olucak 500 gr mı
Afiyet olsun canım, aslında nette çok güzel tarifler var, vaktim oldukça yabancı sitelerden okuyup deniyorum, en iyi yorum alanlar bile "ehhh işte". Vallahi en güzel çeşitler-tarifler gene bize :)) Bu yazdıklarım en pratik tarfiler. Sonra sana atarım bu tip tarifleri toplayan bir site var çok güzel :))

Yalnız unutma; bunlar yemek için değil, sunmak için !!!! Bizim de tatmamızda sakınca olmaz çoğunda abartı bir kalori yok :)

Benim elektirikli değirmenim fazla almıyor (aslında kahve vb. çekmek için) o yüzden fındığı fazla koymuyorum, yaklaşık 100 gr. fındık için verdiğim tarif, 1 çay tabağı kadar çıkar; önce bu kadar dene istersen beğenirsen ölçüleri artırıp yaparsın :)

ayşecim geçmiş olsun canım
tansiyonum çıkınca limonlu su bana da çok iyi geliyordu
umut hafif atlatmanıza sevindim canım

beyza abla; patikler bere çok şekerler keşke bende becerebilsem annem ablam kimseler yok asumanla yakınız inşallah tanışırız da bana öğretir hamarat hatun

yena; çok geçmiş olsun bel ağrısı fena.yatma oturma pozisyonları var onlara göre davran internettede vardır herlade.mesela sırt üstü yatarken ayaklarının dümdüz uzatmak ağrını arttırır.ayaklarının altına 2-3 yastık koyup büküp yatacaksın veya yan yatıp ayaklarını kıvıracaksın.canım çok geçmiş olsun.

umut; sizede geçmiş olsunn.ben de çocuk 3 tane geçen hafta ortancam ,sonra en küçüğüm kusma ishal olmuştu.bugünde en büyüğüm 6,5 yaşındaki fena...bizede bulaşırmı bu virüs

özlem; aldığın tepkiler çok hoş resimlerini bekliyorum dört gözle.lesliede benim gönderdiğimi açabildinmi?

ayşe geçmiş olsun tansiyonun düzelir inşallah canım.
daha aklıma gelemyenlerde var kusuruma bakmayın bu kadar kalıyor malesef

bugünüm çok fenaydı.yediklerimi yazamıyorum akşamı hafif geçirmeye çalıştım ama bilemiyorum beyza abla şişlerin hepsiyle dürtebilirsin hepsi çok güzeller ama çok acıtma emi?
beyza abla dediklerin çok doğru ne zaman zararlı unlu şekerli yesem daha kötü oluyorum.sağlıklı beslensem daha az şeyle doyuyorum.bu nedenle kaçamak yapmak bana hiiiç iyi gelmiyor.sonrasında zorlanıyorum oan güzel oluyorda

bugünde keyifsizim midem agrıyo ya akşam acı tarhana çorbası yedim maf etti beni nerden yedimm

Teşekkürler Ececiğim...Sen Asucuğumdan öğrenip daha güzellerini yaparsın bence....

Şişleri;açık büfe yaptım;isteyen ihtiyacı kadar alıyor tatlım;ben kıyamıyorum şişlemeye....

Canım yaa Allah yardımcın olsun tam düzeldi dediğin anda bir sonraki ufaklık hastalanıyor. İnşallah şu anda biraz daha iyidir.
Galiba salgın var etrafta çünkü bu ara çocukların hepsi anlaşmış gibi hepsi ya halsiz yada hasta.
Rabbim bütün hastalara şifa versin... Aminnnn

kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
Çok geçmiş olsun, eşin bir an önce gelir inşallah, yalnız olmaz çok zor bu durumlarda Yarına çok iyi olursun umarım...

...
umut; sizede geçmiş olsunn.ben de çocuk 3 tane geçen hafta ortancam ,sonra en küçüğüm kusma ishal olmuştu.bugünde en büyüğüm 6,5 yaşındaki fena...bizede bulaşırmı bu virüs
Ah canım, "umarım büyüğe geçmez" demiştim ama ona da geçmiş galiba? Tekrar tekrar geçmiş olsun. Büyüklere geçmiyor korkma... (Öyle demişti doktorumuz)

.......

Güzel bayanlar şimdi elinde ablasının kitabı (kitabın adı "Ceylan ve Pınar) ile geldi benim oğlan. "anne ep bilditayalı yapıyolsun, deylanı tim otuycak?" diyor. ("Anne hep bilgisayarı yapıyorsun, ceylanı kim okuyacak?" demek istiyor)
Eh, babası 'yoldan geldim, yorgunum' dedi, çoktaaan yattı. Ablası erken okula kalkıyor, çoktaaaan yattı. Ben de bilgisayar başında olunca isyan etti yavrucak. Gidip ilgileneyim bari, erken uyutabilirsem gelirim yine. Sizlere iyi geceler, tatlı uykular :))

merhaba hanımlarr

sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım

oy yerim ben onun dilini
sana da iyi geceler canım
merhaba hanımlarr

sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım

hoşgeldin canım bizde seni özledik
ece geçmiş olsun ya son numara da atlatsın da buluşalım inşallah ben sana öğretirim ne istersen yaparım da ciciler miniklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…