kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
Çok sağol beyzuş ablacım inşallah en kısa zamanda olurda...Senin bebişine patikler ve başka ciciler yapmak bana nasip olsun inşallah....En yakın zamanda...
Ayrıca tartıda gördüğün sonuca da çok sevindim....
Bu arada Ebru ve Ayşecik nasıl.Artık ev yerleşti ve Ebru da dinlendi.Gelsin artık....
Canım Beyza ile son görüştüğümüzde buraya yazmıştım, "aradım çocuklar hastaymış, yurtdışından misafirleri varmış" diye. O görüşmede buluşalım bir ara dedim, evlerimiz yakın ya, o da perşembeden sonra müsait olacağım artık dedi, diyiş o diyiş :)) tekrar haberleşmedik öyle kaldı, ben de merak ediyorum aslında, günler harala gürele geçiyor, atlıyorum, bir arar ya da mesaj atarım yakın zamanda :)umuttt leah yok uzun zamandır görüştünüzmü bi sorun yoktur umarım
muttluuuu sende çok uzattın arayı özledik gel artıkkkk
Sen de sağol canım, daha iyi maşallah.Canım inşallah kuzucuğun şu anda çok daha iyidirRabbim şifa versin bir an önce.
SAğol canım Tezahürat ve motivasyonlarınız bizlere daha büyük azim olucaktırdediğin gibi sonuçta hepimizin kazanacağı bir yarış :122:
Afiyet olsun canım, aslında nette çok güzel tarifler var, vaktim oldukça yabancı sitelerden okuyup deniyorum, en iyi yorum alanlar bile "ehhh işte". Vallahi en güzel çeşitler-tarifler gene bize :)) Bu yazdıklarım en pratik tarfiler. Sonra sana atarım bu tip tarifleri toplayan bir site var çok güzel :))Umutcum son verdiğin tarifte süper yarın inşallah deniycem özelden mesaj atamadım burdan yazıyım dedim tarifler süper sana bir kitap çıkaralım valla bu arada fındık kaç gr olucak 500 gr mı
slm kızlar nasılsınız
hoş geldin canım iyim çok şükür sen nasılsın dün uğramadın hayırdır
ugradım aslında ama geri çıktım keyfim yok pek
hayırdır bebek işiyle ilgili bir durum mu?
beyza abla; patikler bere çok şekerler keşke bende becerebilsemannem ablam kimseler yok asumanla yakınız inşallah tanışırız da bana öğretir hamarat hatun
yena; çok geçmiş olsun bel ağrısı fena.yatma oturma pozisyonları var onlara göre davran internettede vardır herlade.mesela sırt üstü yatarken ayaklarının dümdüz uzatmak ağrını arttırır.ayaklarının altına 2-3 yastık koyup büküp yatacaksın veya yan yatıp ayaklarını kıvıracaksın.canım çok geçmiş olsun.
umut; sizede geçmiş olsunn.ben de çocuk 3 tane geçen hafta ortancam ,sonra en küçüğüm kusma ishal olmuştu.bugünde en büyüğüm 6,5 yaşındaki fena...bizede bulaşırmı bu virüs
özlem; aldığın tepkiler çok hoş resimlerini bekliyorum dört gözle.lesliede benim gönderdiğimi açabildinmi?
ayşe geçmiş olsun tansiyonun düzelir inşallah canım.
daha aklıma gelemyenlerde var kusuruma bakmayın bu kadar kalıyor malesef
bugünüm çok fenaydı.yediklerimi yazamıyorumakşamı hafif geçirmeye çalıştım ama bilemiyorum beyza abla şişlerin hepsiyle dürtebilirsin hepsi çok güzeller ama çok acıtma emi?
beyza abla dediklerin çok doğru ne zaman zararlı unlu şekerli yesem daha kötü oluyorum.sağlıklı beslensem daha az şeyle doyuyorum.bu nedenle kaçamak yapmak bana hiiiç iyi gelmiyor.sonrasında zorlanıyorum oan güzel oluyorda
yok be nerde açlık hissediyorum başıma vuruyo eşim sürekli mantı sarma tatlı istiyo deli oluyom deli canım çekiyo valla
slm kızlar nasılsınız
beyza abla; patikler bere çok şekerler keşke bende becerebilsemannem ablam kimseler yok asumanla yakınız inşallah tanışırız da bana öğretir hamarat hatun
yena; çok geçmiş olsun bel ağrısı fena.yatma oturma pozisyonları var onlara göre davran internettede vardır herlade.mesela sırt üstü yatarken ayaklarının dümdüz uzatmak ağrını arttırır.ayaklarının altına 2-3 yastık koyup büküp yatacaksın veya yan yatıp ayaklarını kıvıracaksın.canım çok geçmiş olsun.
umut; sizede geçmiş olsunn.ben de çocuk 3 tane geçen hafta ortancam ,sonra en küçüğüm kusma ishal olmuştu.bugünde en büyüğüm 6,5 yaşındaki fena...bizede bulaşırmı bu virüs
özlem; aldığın tepkiler çok hoş resimlerini bekliyorum dört gözle.lesliede benim gönderdiğimi açabildinmi?
ayşe geçmiş olsun tansiyonun düzelir inşallah canım.
daha aklıma gelemyenlerde var kusuruma bakmayın bu kadar kalıyor malesef
bugünüm çok fenaydı.yediklerimi yazamıyorumakşamı hafif geçirmeye çalıştım ama bilemiyorum beyza abla şişlerin hepsiyle dürtebilirsin hepsi çok güzeller ama çok acıtma emi?
beyza abla dediklerin çok doğru ne zaman zararlı unlu şekerli yesem daha kötü oluyorum.sağlıklı beslensem daha az şeyle doyuyorum.bu nedenle kaçamak yapmak bana hiiiç iyi gelmiyor.sonrasında zorlanıyorum oan güzel oluyorda
Çok geçmiş olsun, eşin bir an önce gelir inşallah, yalnız olmaz çok zor bu durumlardakızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
Ah canım, "umarım büyüğe geçmez" demiştim ama ona da geçmiş galiba? Tekrar tekrar geçmiş olsun. Büyüklere geçmiyor korkma... (Öyle demişti doktorumuz)...
oy yerim ben onun diliniÇok geçmiş olsun, eşin bir an önce gelir inşallah, yalnız olmaz çok zor bu durumlardaYarına çok iyi olursun umarım...
Ah canım, "umarım büyüğe geçmez" demiştim ama ona da geçmiş galiba? Tekrar tekrar geçmiş olsun. Büyüklere geçmiyor korkma... (Öyle demişti doktorumuz)
.......
Güzel bayanlar şimdi elinde ablasının kitabı (kitabın adı "Ceylan ve Pınar) ile geldi benim oğlan. "anne ep bilditayalı yapıyolsun, deylanı tim otuycak?" diyor. ("Anne hep bilgisayarı yapıyorsun, ceylanı kim okuyacak?" demek istiyor)
Eh, babası 'yoldan geldim, yorgunum' dedi, çoktaaan yattı. Ablası erken okula kalkıyor, çoktaaaan yattı. Ben de bilgisayar başında olunca isyan etti yavrucak. Gidip ilgileneyim bari, erken uyutabilirsem gelirim yine. Sizlere iyi geceler, tatlı uykular :))
merhaba hanımlarr
sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?