beyzus ablam patıklerın harıkalar yaa cok begendımm seni ve patıklerini öpesım geldı
dun gecede rüyamda cok tatlı bır erkek bebegını sevmıstım hala gozumun onunde sımsıyah saclı tosuncuk bışeydi allahım hayırlara çıkarsın ınş..
Çok güzel valla sağolasın bende yılbaşı gecesi azıcık yerim inşallah yarın fındık kremasını deniycem.Canım Beyza ile son görüştüğümüzde buraya yazmıştım, "aradım çocuklar hastaymış, yurtdışından misafirleri varmış" diye. O görüşmede buluşalım bir ara dedim, evlerimiz yakın ya, o da perşembeden sonra müsait olacağım artık dedi, diyiş o diyiş :)) tekrar haberleşmedik öyle kaldı, ben de merak ediyorum aslında, günler harala gürele geçiyor, atlıyorum, bir arar ya da mesaj atarım yakın zamanda :)
Mutlu da iyidir umarım, "yılbaşına kadar müsade edi"n diye yamıştı umarım kesin dönüş yapar :)
Sen de sağol canım, daha iyi maşallah.
Afiyet olsun canım, aslında nette çok güzel tarifler var, vaktim oldukça yabancı sitelerden okuyup deniyorum, en iyi yorum alanlar bile "ehhh işte". Vallahi en güzel çeşitler-tarifler gene bize :)) Bu yazdıklarım en pratik tarfiler. Sonra sana atarım bu tip tarifleri toplayan bir site var çok güzel :))
Yalnız unutma; bunlar yemek için değil, sunmak için !!!! Bizim de tatmamızda sakınca olmaz çoğunda abartı bir kalori yok :)
Benim elektirikli değirmenim fazla almıyor (aslında kahve vb. çekmek için) o yüzden fındığı fazla koymuyorum, yaklaşık 100 gr. fındık için verdiğim tarif, 1 çay tabağı kadar çıkar; önce bu kadar dene istersen beğenirsen ölçüleri artırıp yaparsın :)
Canım ya napsın oda oyun istiyor ne güzel konuşuyor o öyle maşallah.Çok geçmiş olsun, eşin bir an önce gelir inşallah, yalnız olmaz çok zor bu durumlardaYarına çok iyi olursun umarım...
Ah canım, "umarım büyüğe geçmez" demiştim ama ona da geçmiş galiba? Tekrar tekrar geçmiş olsun. Büyüklere geçmiyor korkma... (Öyle demişti doktorumuz)
.......
Güzel bayanlar şimdi elinde ablasının kitabı (kitabın adı "Ceylan ve Pınar) ile geldi benim oğlan. "anne ep bilditayalı yapıyolsun, deylanı tim otuycak?" diyor. ("Anne hep bilgisayarı yapıyorsun, ceylanı kim okuyacak?" demek istiyor)
Eh, babası 'yoldan geldim, yorgunum' dedi, çoktaaan yattı. Ablası erken okula kalkıyor, çoktaaaan yattı. Ben de bilgisayar başında olunca isyan etti yavrucak. Gidip ilgileneyim bari, erken uyutabilirsem gelirim yine. Sizlere iyi geceler, tatlı uykular :))
merhaba hanımlarr
sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım
Hoşgeldin canım allahım rüyanı hayra çıkarsın inşallah.beyzus ablam patıklerın harıkalar yaa cok begendımm seni ve patıklerini öpesım geldı
dun gecede rüyamda cok tatlı bır erkek bebegını sevmıstım hala gozumun onunde sımsıyah saclı tosuncuk bışeydi allahım hayırlara çıkarsın ınş..
merhaba hanımlarr
sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım
evet ablacım ya bu gerekliydi çok iyi oldu inan :)Ooooo süper olmuş bu...Tam zamanıydı..Çok sevindim senin adına..
Maldivler için iğne ipliğe döner insan..Hadi göreyim seni...İnşallah istediğin her şey olur..
Geçmiş olsun canım.Acil şifalar inşallah...Reçeteyi biliyorsun ama yine de sıcak tut canım.İyi geliyor...
Sen kuşak farkından bahsedersen ben ne demeliyim bilmiyorum...En iyisi bir şey demeyeyim...
Toplantının iyi geçmesine çok sevindim..Hamarat kardeşim benim;besledin kuzucukları...
Geçmiş olsun Papatya..Üzülme canım..Allah dermansız hastalık vermesin.Biliyorsun tedavi olursun düzelir acilen inşallah..
Moralini bozma Aslıhan...Herkesin bünyesine göre değişiyor kilo verme hızı...Sabırlı ol..Zamanla vücut direnci kırılıyor ve daha hızlı kilo vermeye başlıyorsun..Ümitsiz olma..
Geçmiş olsun Umutcuğum.Umarım şimdi çok iyidir kuzucuğun.Allah esirgesin tüm yavruları...
günlük raporum iyi çıktı yuppiiiiii :)))Günlük rapor güzel....
Şiş yoookkkkkk.....
harikasın canım ya 40ar dk süper valla...iyi akşamlar ablacım ben iyiyim çok şükür
40 dk leslie 40 dk yürüyüş yaptım kaçamak da yok mutluyum huzurluyum
abla ne güzel şişler insanın dürtülesi geliyor nerdeyse çayın yanında azcık yaramazlık yapayım bari
ellerine sağlık ablacım hepsi birbirinden güzel ......
ikinizede çok geçmiş olsun.....iyi akşamlar herkese
bugun öyle yoğundumki yazıcak fırsat bulamadım malesef
sabah halamın eşi geldi dr.a kayınpederim geldi ve en önemlisi gözdeden bahsetmiştim halamın torunu o geldi
nöroloji psikiyatriye sevk etmişti gösterdik bugun
psikoterapi görücek dedi o da cerrahpaşada yapılmıyo özle gidicek ilk yapılacak test 250 lira sonraki görüşmeler 160 lira ayda bir gelicekler ordudan yaptırmaya inş. iyi olur meleğim
bende çok fenayım baş ağrısı mide bulantısı artı farenjıt oldum boğazım çok fena
kız sen akıllanmayacaksın valla yanımda olsan seni döverim :))) ne poğaçası,ne mantısı,ne ekmeği, ne çikolatası... her zaman yediklerimden az yedim demen kaçış değil ,bak hepsi çok daha çabuk acıkmana sebep oluyor ve bu durum kilo vermene enel oluyor. ne olur canım ya kızma ama inan çok yiyorsun yani çok derken kalorisi çok olanları yiyorsun, bunların yerine daha sağlıklı ve daha çok yiyebilirsin inan :)arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim
rabbim beterinden korusun hepimizi.
bu günki yediklerimi aslında yazmaya utanıyorumama yinede yazayım yorumlarınızı bekliyorum
sabah
2 poğça
2 bardak çay
öğlen
2 tabak mantı
akşam
bir tavuk but(haşlama)
3 dilim ekmek
ara
1 tane beyaz çikolatalı gofret
senin kızda benden desene :)))kızcan ammaaa dedm eskden bayramlarda baston şeker getirirdi şişleri ona benzettimm:)) ayyne ayııppp neyse aklıma neler getiriyorum şeker cııssss yassakkk şimdilikk 1 tene alayım kızım mor olanı istedi nedendse mor takıntısı var her şeyimiz morr anası gibi siyahlara bürünmesinden iyidir
bu arada iyiki patik ten pek anlamam oyalanıyorum diyosun ne güzeller ölee bayıldımm güle güle kullansınlar
süpersin canım ya hadi bakalım cumaya kadar daha çok gider inşallah....Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin 1 yumurta.
Öğlen 3 badem 3 fındık 1 şanfıstığı.
Ara 1 ade galeta 1 bardak lıght cola 1 saat sonra 1 galeta.
akşam 10 tane tavuk kanat 1 dilim ekmek salata 2 bardak lıght ayran.
Ara öğün olarak meyva yada süt içebilirim.
Bu sabah tartıldım 104.7 çıktım çok mutlu oldum.
oğluşun iyileşti mi oyyy prens ya çok geçmiş olsun....Çok sağolunOğlan hafif ateş (37.5) ve burun tıkanıklığı ile atlatıyor gibi maşallah. Ablasındaki gibi döküntü filan olmadı onda çok şükür, bir kaç gün daha beklemek gerek tabii.
Ben bu tip hastalıklara fazla üzülmüyorum diyeceğim tuhaf kaçacak. Yani küçükken ve hafif geçirilen virütik hastalıklar ileride bağışıklığı güçlendiriyor. Hastayken mızmızlıkları anneye eziyet oluyor tabii, ama çekeceğiz el mecbur. İşimiz bu :)))
İyi akşamlar :) Bayıldım şapka ve patiklere. Eline koluna sağlık :)
Eşimin teyzesi böyle becerikli bizde, ne şahane şeyler yapmıştı benim bızdıklara. Hepsini saklamak istedim ama ihtiyacı olan başka bir bebek de giysin diye sadece birer tane sakladım, kalanların da resmini çekmiştim
Ayşe, geçmiş olsun canım. Geçen akşam 1 saat başım ağrıdı diye nakavt olmuştum, sersemletiyor insanı
canım çok geçmiş olsun.......kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
canım ya ben açamadım onu açmıyor ki hiç zatenbeyza abla; patikler bere çok şekerler keşke bende becerebilsemannem ablam kimseler yok asumanla yakınız inşallah tanışırız da bana öğretir hamarat hatun
yena; çok geçmiş olsun bel ağrısı fena.yatma oturma pozisyonları var onlara göre davran internettede vardır herlade.mesela sırt üstü yatarken ayaklarının dümdüz uzatmak ağrını arttırır.ayaklarının altına 2-3 yastık koyup büküp yatacaksın veya yan yatıp ayaklarını kıvıracaksın.canım çok geçmiş olsun.
umut; sizede geçmiş olsunn.ben de çocuk 3 tane geçen hafta ortancam ,sonra en küçüğüm kusma ishal olmuştu.bugünde en büyüğüm 6,5 yaşındaki fena...bizede bulaşırmı bu virüs
özlem; aldığın tepkiler çok hoş resimlerini bekliyorum dört gözle.lesliede benim gönderdiğimi açabildinmi?
ayşe geçmiş olsun tansiyonun düzelir inşallah canım.
daha aklıma gelemyenlerde var kusuruma bakmayın bu kadar kalıyor malesef
bugünüm çok fenaydı.yediklerimi yazamıyorumakşamı hafif geçirmeye çalıştım ama bilemiyorum beyza abla şişlerin hepsiyle dürtebilirsin hepsi çok güzeller ama çok acıtma emi?
beyza abla dediklerin çok doğru ne zaman zararlı unlu şekerli yesem daha kötü oluyorum.sağlıklı beslensem daha az şeyle doyuyorum.bu nedenle kaçamak yapmak bana hiiiç iyi gelmiyor.sonrasında zorlanıyorum oan güzel oluyorda
bugünde keyifsizim midem agrıyo ya akşam acı tarhana çorbası yedim maf etti beni nerden yedimm
Özlemmmmmmmmmm canımmmmm sesin çıkmıyor hala bitiremedinmi okumayı
ben çıkıyorum fıstıklar, hepinize iyi geceler
Ben de seni öperim Gulmacığım...Çok sağol canım...
Allah hayırlara çıkarsın;erkek çocuk iyi haber derler...
Çok güzel valla sağolasın bende yılbaşı gecesi azıcık yerim inşallah yarın fındık kremasını deniycem.
Canım ya napsın oda oyun istiyor ne güzel konuşuyor o öyle maşallah.
Hoşgeldin canım allahım rüyanı hayra çıkarsın inşallah.
Canım şükür kavuşturanaİnşallah bir daha bozulmazda bukadar uzun süre ayrı kalmayız.
Bu arada Rüyanıda Rabbim hayırlara çıkartır inşallah
canım bı kürleri uygularken veysel beye gittinmi? ya da ona bahsettin mi?allah bağışlasın canım.Darısı başımıza.Soğan kürü kistleri söküp atıyo.Sende yoksa işe yaramaz canım.Ama ben kendi adıma çok ümitliyim.Allah ın izniyle soğan kürü sayesinde çözücem adet düzensizliğini.Bu zamana kadar yapmadığım için çok pişmanım.Adetlerim hep düzensizdi.
Senin hamile kalamama sebebin ne canım?
evett cecooşş son sürat diyette ama meryem biraz yanlış şeyler yaptı bugüncecoooooo canım bugün menün çok güzelmiş aferin sana ,sen kıvıracaksın bu işi :)
yarışa girmen yaradı valla meryemmmmmmsne ne yaptın?
Amanda iddadaşım gelmişhoşgelmiş
Mmery nasılsın canım
canım bı kürleri uygularken veysel beye gittinmi? ya da ona bahsettin mi?
ben ilaç içiyorum ama bıraksammıki sormadan:44:
evett cecooşş son sürat diyette ama meryem biraz yanlış şeyler yaptı bugün
iyiyim şekerparemmmmm seni gördüm iyi olmama gibi birşey olabilir mi?
bugün çok yanlışlarım oldu..hep dısardaydım ara ögünlerimi kaçırdım saat 10dan 4 e kadar yoldaydım simit pogaça yiyecegime aç kalayım dedim.. yalovaya gittim geldim de..6 ile 10 arası da dershane de ve de actım eve gelince o açlıkla biraz kaçırdım ama yarın hemen toplarım kendimi..aslında dısarda işim olsa eşimle bir restranta girip çorba salata falan yerdm ama ona da zaman bulamadım dershaneye zor yetiştim...
senin ilk gün nasıldı dakikası dakikasına yedinmi acaba?
iyi geceler asumancım tatlı rüyalarrben de yatıyorum güzeller hepinize iyi geceler
bu sabah nerdeyse uyuyakalıyordum büyük kızım geç kaldı okula
Boşver canım üzülme yarın acısını cıkartırsın
YOk canım bugün kızımın okulu yoktu o yüzden kızlarımla uyuya kalmışız ama yinede yediklerime dikkat ettim tabiki.
İnşallah yarın sabah o aralardaki sporlarıda yapıcağım. Benim çok şükür bağırsak grevim bitti bugünbundan sonrada inşallah bir daha greve girmezler. Suyumu da değiştirdim ama sanki buda biraz ağır gibime geldi kim bilir belkide grevi o su sonlandırdı
beyzus abla bayıldım patiklere şapkaya ellerine sağlık ..inş ikinciyi doğurursam bende isterim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?