Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzus ablam patıklerın harıkalar yaa cok begendımm seni ve patıklerini öpesım geldı

dun gecede rüyamda cok tatlı bır erkek bebegını sevmıstım hala gozumun onunde sımsıyah saclı tosuncuk bışeydi allahım hayırlara çıkarsın ınş..

Ben de seni öperim Gulmacığım...Çok sağol canım...

Allah hayırlara çıkarsın;erkek çocuk iyi haber derler...

Çok güzel valla sağolasın bende yılbaşı gecesi azıcık yerim inşallah yarın fındık kremasını deniycem.
Canım ya napsın oda oyun istiyor ne güzel konuşuyor o öyle maşallah.
merhaba hanımlarr

sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım

Hoşgeldin canım allahım rüyanı hayra çıkarsın inşallah.

merhaba hanımlarr

sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım

Canım şükür kavuşturana İnşallah bir daha bozulmazda bukadar uzun süre ayrı kalmayız.
Bu arada Rüyanıda Rabbim hayırlara çıkartır inşallah

evet ablacım ya bu gerekliydi çok iyi oldu inan :)
Günlük rapor güzel....

Şiş yoookkkkkk.....
günlük raporum iyi çıktı yuppiiiiii :)))
harikasın canım ya 40ar dk süper valla...
valla doğru dürtülesi geliyor insanın :)
ellerine sağlık ablacım hepsi birbirinden güzel ......
ikinizede çok geçmiş olsun.....
kız sen akıllanmayacaksın valla yanımda olsan seni döverim :))) ne poğaçası,ne mantısı,ne ekmeği, ne çikolatası... her zaman yediklerimden az yedim demen kaçış değil ,bak hepsi çok daha çabuk acıkmana sebep oluyor ve bu durum kilo vermene enel oluyor. ne olur canım ya kızma ama inan çok yiyorsun yani çok derken kalorisi çok olanları yiyorsun, bunların yerine daha sağlıklı ve daha çok yiyebilirsin inan :)
senin kızda benden desene :)))
süpersin canım ya hadi bakalım cumaya kadar daha çok gider inşallah....
oğluşun iyileşti mi oyyy prens ya çok geçmiş olsun....
kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
canım çok geçmiş olsun.......
canım ya ben açamadım onu açmıyor ki hiç zaten
kızların gönderdiğinide açtım ama ücretli mi ne anlamadım zamanımda olmadı diye indirmedim daha ,aslında ankara'ya geleceğim alacağım bir yer var mı dvd falan ?
bebişlerinede çok geçmiş olsun canım...
bugünde keyifsizim midem agrıyo ya akşam acı tarhana çorbası yedim maf etti beni nerden yedimm

aaa neden canım ya çok geçmiş olsun

cecoooooo canım bugün menün çok güzelmiş aferin sana ,sen kıvıracaksın bu işi :)
yarışa girmen yaradı valla meryemmmmmm sne ne yaptın?

Özlemmmmmmmmmm canımmmmm sesin çıkmıyor hala bitiremedinmi okumayı

Ben de seni öperim Gulmacığım...Çok sağol canım...

Allah hayırlara çıkarsın;erkek çocuk iyi haber derler...

amin ablam inş. hayırdır bu aralar eşimin iş yerinden kadro umudum var bakalım inş.hayırlısıla olur..

hoşbuldum banucum inş. hayır olr cnm

Canım şükür kavuşturana İnşallah bir daha bozulmazda bukadar uzun süre ayrı kalmayız.
Bu arada Rüyanıda Rabbim hayırlara çıkartır inşallah

cecomm cnm benımm çok içtensin cnm cok saoll ilk defa bozuldu zaten 6 yıldır oda kolay kolay yapılmadı tabii

samımı soyluyorum gercekten cok özlemişim burayı ve hepinizi

Amanda iddadaşım gelmiş hoşgelmiş
Mmery nasılsın canım

canım bı kürleri uygularken veysel beye gittinmi? ya da ona bahsettin mi?
ben ilaç içiyorum ama bıraksammıki sormadan:44:
cecoooooo canım bugün menün çok güzelmiş aferin sana ,sen kıvıracaksın bu işi :)
yarışa girmen yaradı valla meryemmmmmm sne ne yaptın?
evett cecooşş son sürat diyette ama meryem biraz yanlış şeyler yaptı bugün
Amanda iddadaşım gelmiş hoşgelmiş
Mmery nasılsın canım

iyiyim şekerparemmmmm seni gördüm iyi olmama gibi birşey olabilir mi?
bugün çok yanlışlarım oldu..hep dısardaydım ara ögünlerimi kaçırdım saat 10dan 4 e kadar yoldaydım simit pogaça yiyecegime aç kalayım dedim.. yalovaya gittim geldim de..6 ile 10 arası da dershane de ve de actım eve gelince o açlıkla biraz kaçırdım ama yarın hemen toplarım kendimi..aslında dısarda işim olsa eşimle bir restranta girip çorba salata falan yerdm ama ona da zaman bulamadım dershaneye zor yetiştim...
senin ilk gün nasıldı dakikası dakikasına yedinmi acaba?

ben de yatıyorum güzeller hepinize iyi geceler
bu sabah nerdeyse uyuyakalıyordum büyük kızım geç kaldı okula

umut banu tomurcuk ece çok sağolun kızlar güzel yorumlarınız için. boyum uzun olduğu için göstermiyorum fazla evt birde orantılı heryerim hepsinden var ....

yenacım maşallah kızına ne büyük bir mutluluk değilmi iyi yönlerinin anlatılması, benim bir anım var hiç unutmuyorum belki anlatmışımdır, okul toplantısına babamı göndermiştim, babamda başkomiser resmi kıyafetlerle sınıfta oturuyor fen öğrt başlamış gül ara...çok zayıf kardeşim çok zayıf demiş hiçmi ders çalışmıyor bu çocuk babamda ayağa kalkmış utancından espri olsun diye nasıl olur hocam bir oturuşta bir ekmek yiyor 100 kilo zayıf olamaz demiş..ben hiç ders çalışmıyordum memur olursam ayvalıkta oturamam gurbette gezmek istemiyorum diyordum birde utanıyordum okulun en irisi bendim hem kilolu hemde uzun boylu olarak dalga geçerlerdi benimle, birde okumayan arkadaşlarım vardı onlara özenirdim , eve geldiğimdede annem sağolsun hep ev işi yaptırırdı bana içime dert şimdi keşke okusaymışım okuluda lise 1 de bıraktım , her sene okul açıldığında ağlardım okulu bıraktığım için.....aslında babam polis olduğu için polis olmak istiyordum babamın yardımı ile polis olacaktım şimdi...ne kadar uzun olmuş yazdıklarım ne kadar içime oturuyorsa okumamak...

bugün aşuremi yaptım ilk defa yaptım çok beğenildi hatta arkadaşımın biri beni aşure yapmaya çağırdı cuma günü çok lezetliydi diyor....tabii bende kaç tabak yediğimi saymadım bile hiç yemek yemedim bugün...ama yinede dengelememişimdir ...

Boşver canım üzülme yarın acısını cıkartırsın
YOk canım bugün kızımın okulu yoktu o yüzden kızlarımla uyuya kalmışız ama yinede yediklerime dikkat ettim tabiki.
İnşallah yarın sabah o aralardaki sporlarıda yapıcağım. Benim çok şükür bağırsak grevim bitti bugün bundan sonrada inşallah bir daha greve girmezler. Suyumu da değiştirdim ama sanki buda biraz ağır gibime geldi kim bilir belkide grevi o su sonlandırdı

ben de yatıyorum güzeller hepinize iyi geceler
bu sabah nerdeyse uyuyakalıyordum büyük kızım geç kaldı okula
iyi geceler asumancım tatlı rüyalarr

ee yaniii acısı çıkmalı bugün artık daha da azimliyim
e gözün aydın ozaman evet su değişikligi fark ediyor,ben adanaya annemlere gittigimde hemen sıklasır bagırsak hareketlerim..
su degişşikligine yorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…