- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Teşekkür ederim canım.Beğenmene çok sevindim...
Sen ver kiloları sana baston şeker bulup taaa Bingöl'e yollamazsam...
COLOR]
kızlar hepinize iyi geceler.. benm çok uykum var bu gece
Teşekkürler Ececiğim...Sen Asucuğumdan öğrenip daha güzellerini yaparsın bence....
Şişleri;açık büfe yaptım;isteyen ihtiyacı kadar alıyor tatlım;ben kıyamıyorum şişlemeye....
Canım yaa Allah yardımcın olsun tam düzeldi dediğin anda bir sonraki ufaklık hastalanıyor. İnşallah şu anda biraz daha iyidir.
Galiba salgın var etrafta çünkü bu ara çocukların hepsi anlaşmış gibi hepsi ya halsiz yada hasta.
Rabbim bütün hastalara şifa versin... Aminnnn
Çok geçmiş olsun, eşin bir an önce gelir inşallah, yalnız olmaz çok zor bu durumlardaYarına çok iyi olursun umarım...
Ah canım, "umarım büyüğe geçmez" demiştim ama ona da geçmiş galiba? Tekrar tekrar geçmiş olsun. Büyüklere geçmiyor korkma... (Öyle demişti doktorumuz)
.......
Güzel bayanlar şimdi elinde ablasının kitabı (kitabın adı "Ceylan ve Pınar) ile geldi benim oğlan. "anne ep bilditayalı yapıyolsun, deylanı tim otuycak?" diyor. ("Anne hep bilgisayarı yapıyorsun, ceylanı kim okuyacak?" demek istiyor)
Eh, babası 'yoldan geldim, yorgunum' dedi, çoktaaan yattı. Ablası erken okula kalkıyor, çoktaaaan yattı. Ben de bilgisayar başında olunca isyan etti yavrucak. Gidip ilgileneyim bari, erken uyutabilirsem gelirim yine. Sizlere iyi geceler, tatlı uykular :))
hoşgeldin giremeyince insanın bir yanı eksik kalıyor dimi?rüyan çok güzel.hayır olsunmerhaba hanımlarr
sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım
oy yerim ben onun dilini
sana da iyi geceler canım
hoşgeldin canım bizde seni özledik
ece geçmiş olsun ya son numara da atlatsın da buluşalım inşallah ben sana öğretirim ne istersen yaparım da ciciler miniklere
Bu saate benim cadıdan başka uyanık çocuk varmıdırgözler yeni yeni kayıyor
Zafere az kaldı inşallah
Geçmis olsun canim prensesineyenacım hoşbulduk canım..geçmişi okuyup ancak geldim...
ellerine sağlık sosisli milföyler harika görünüyor misafirim geldiğinde deniyeceğim...kahvaltı tabağında çok hoş ayriyetten bende o bardaklarla çay içmeye bayılırım her sabah ıhlamurumu onunla içerim...
bende sana etimek tatlısını önerecektim yada tiramusu ama tatlılarını yapmışsın canım ..salata olarakda ben geçenlerde arkadaşta yedim kuskus salatası mercimekli önerecektim, çok hoşuma gitti en yakın misafirimde deneyeceğim...
ceco sorma canım daha 15 gün var şimdiden telaş aldı beni bende daha yeni alıştım kan vermeye yıllarca iğneden çok korktum hamilelğimde alıştım ,nazda çok seviyor dra gitmeyi şu anda dr şker ve balon veriyor diye ona zevkle muayene oluyor ..hatta birinin hasta olduğunu duyduğunda benim kottoyuma(doktr)gitmeyin o benim kottayım diyor...çığlıkları şu anda bile kulağımda hissedebiliyorum yok yok mümkün değil tutamıyacağım onu ben eşim tutar artık ben dışarıd abeklerim...
nurseNA dişlerimiz çok oldu çıkalı ama geçen hafta sağlık ocağındaki dr bronşit dediğinde çok korkmuştum o yüzden çocuk druna götürdüm faranjitmiş meğer...
Geçmis olsun canimdün kaynanamı hastaneye götürdük kızımla boyun fıtığı yenilemiş dr. emar ve kan da verdi
bu sabah kan vermek için yşne götürdüm
hazır gitmişken bende mamaografi göğüs ultrasonu ve kan verdim
bizim ailede gögüs kanseri olduğundan tetkik yapılmalıymış sonuçları pazartesi alacam
eve geldik11 30 gibi bildirim yaptım kızımı doyurdum kahvaltı ettimbir bardakda sallama olsun çay içeyim diyordumki kızım tuvalettte idrarını yaparken acıyor dedi kaptım dr. a götürdüm idrar tahlili verdi ama hanım evde yaparım burda yapmam dedi
zaten kayananamı emar için yine hastaneye götürecektim kızıda aldım gittik onu bıraktım biz arabada bekleyelim dedim
sıralar karışmış bekliyecem siz gidin bitince ararrım dedi
eve geldik yarım saat sonra aradı gittim aldı
eve geldim yemek yaptım kızım idrarı yaptı kabı hastaneye götürdüm yemek yedik oldu saat 9 bittim ama bugün hastane hastane dolandım
sabah bildirimden beri açık kalmış topik
ondan yenacım
Benim büyük kızımda ufakken çok severdi doktoruhatta bir keresinde daha 4 yaşındayken bana bir numara yaptı o gün az daha kalbim duracaktı
Bir sabah kalktı anni doktora gidelim dedi bende hasta olmadan gidilmez dedim sonra başladı karnını gösterip anni aciyoooo demeye bende tabi baştan inanmadım. Sen nasıl bir inatsa cadıdaki ille gidelim de gidelim çok aciyooo diye ağlamaya. Ama gözünden de gerçekten yaş geldi bende bu sefer acaba gerçekten mi ağrıyor diye düşünmeye başladım. En sonunda okadar çok kıvrandı inledi ki anam dedim yoksa birşeymi var. Aksilik ya o günde eşim para bırakmamış bende de kuruş yok
Gözleride kayınca dedim herhalde birşey var ağlayarak eşimi aradım kız fenalaştı yerde yarı baygın yatıyor diye. O da hemen taksi çağır git babamın dükkanına uğrayıp para al kızı hastaneye götür dedi. Kızı giydirdim ama hala kendini iyice salmış sadece inliyor anne ölüyorum diyeTaksici bile bizi apartmandan çıkarken gördüğünde telaş yaptı acaba havale mi geçiriyor yada apandisit mi var diye. Dükkana uğrayıp para aldıktan sonra anında hastaneye gittik tabi eşimde o arada KVye haber vermiş Banu çok kötü yanlız bırakma çocuk fenalaştı diye oda o zaman nasıl olduysa hastaneye koşturmuş zaten yakın bir yerde olduğu için.
Hastaneye girdiğimizde hemşireler bile telaşlandı hasta çıksın hemen girin diye. Tam hasta odadan cıktı girin dediler sen cadı kucağımdan indi muayene odasında başladı göbek atmaya osmana geldik osmana geldik diyedoktoruna adıyla hitap ediyor bide cadı Doktor bile ne olduğunu anlatınca gülmekten yarıldı meğer cadı sırf doktorunu görebilmek için numara yapmış
Anası kılıklı numaracıhala bile aklımıza geldikce ona anlatıyoruz eeee sizde beni götürseydiniz itiraz etmeden diyor
Tabi sonrasında eve gidince bir iki tane kıçına vurmuştum senmisin beni kalpten az daha götüren diyebir daha o oldu
Ellerine saglik Ablacim Hakkini helal etZeynep 957----- | İzinli|-----|izinli|-----|izinli|
İlbatum----- | 79.9|-----|80.4(+500)|-----|79.4( -1000)|
Toksin----- |68.8|-----|68.5(-300)|-----|68.5(0.00)|
Nevzamansız----- | 97.5|-----|98.4(+900)|-----|98.8(+400)|
Beyzus----- | 87|-----|85.8(-1200)|-----|izinli|
Fadime02----- | 100.3|-----|100.3(0.00)|-----|103.4(+3100)|
Yasafat----- |83.4|-----|83.4(0.00)|-----|izinli|-----|izinli|
Derin----- |115|-----|114.8(-200)|-----|114.8(0.00)|
Yena----- |izinli|-----|izinli|-----|101.4|
Ceco34----- |112.4|----- |109.5(-2900)|-----|112(+2500)
3melegmvar----- |72.4|-----|73(+600)|-----|72.5( -500)|
Yağmurgözlü----- | 99|-----|99.3(+300)|-----|99(-300)|
Saferan----- |119.8| -----119(-800)|-----|119.4(+400)|
Umuttt----- |83.1|-----|84.2( +1100)|-----|83.4(-800)|
Asumanzeynep----- | 80.3|-----|79.9(-400)|-----|79.9(0.00)|
Dalokaysmom----- | 89.5|-----|98.9(+400)|-----|izinli|
Semiran----- |90.7|-----|90.200(-500)|-----|90.6(+400)|
Banu145145----- |106.1|-----|?|-----|105.5( -600)|
Gulma----- | 93.5|-----|93.5(0.00)|-----|?|
AyseC52----- | 98.1|-----|98.1(0.00)|-----|96.1(-2000)|
Tebessüm77----- | 83.3|-----|82.3(-1000)|-----|82.2(-100)|
Profit----- |87.1|-----|87(-100)|-----|86.7(-300)|
Bitmedi----- |105.5|-----|105(-500)|-----|104.8(-200)|
Ece78----- | 80.1|-----|79.6(-500)|-----|79.3(-300)|
Efsunlu----- | 88|-----|?|-----|izinli|
Yotsuz----- |86.4|-----|84.8(-1600)|-----|84.8(0.00)|
Yasemenn----- | 85.6|-----|84.8(-800)|-----|?|
İlknur83-----|97|-----|97(0.00)|-----|96(-1000)|
Toztoprak-----|105.5|-----|104(-1500)|-----|103(1000)|
Nursena----- |89.5|-----|88.5(-1000)|
TrulyScrumptious----- |90.2|-----|?|
Tombulkelebekim----- |108.1|-----|107.8(-300)|
Mmery-----|116|-----|114.2(-1800)|
Tomurcukkk-----|91.3|
Papatya_ozmen-----|92|
Fatos56-----|101.4|
Hepinizi kutluyorum hanımlar......Gecikme için göstediğiniz anlayışa ayrıca teşekkür ederim...
Yanlış-eksik-fazla bir şeyler varsa lütfen beni uyarın,düzelteyim....
Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000:
Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800
Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000
insallah sende verirsin canim uzulme takma kafana bukadar stres yaparsan daha çok kilo alirsinArkadaşlar yarın sabahdan itibaren bende sizinle burda günlük listelerimi ve nekadarına uyduğumu nekadar süreyle spor yaptığımı paylaşıcam ..eşim benden uzaklaşmaya başladı hatta star tv de başlayacak zayıflama programına kendi götürdü beni ama elendim herkes 250 300 kg arasıydı ben zayıf kalmışım .. neyse artık inanılmaz derece kendimden de soğumaya başladım bırakın eşimi yarın başlıcam çünkü buzdoalbını boşalttım birsüredir alışveriş yapmadım ıvır zıvır kalksın diye bugun market yollarına düşüp diyet listeme uygun alışveriş yapıcam ..daha önce akupunktura gittim ve ordan kalan listemi tekrar uygulayacağım doktor kişiye özel listeler hazırlamıştı ozamanlar akupunkturunda etkisiyle 1,5 ayda 17 kg kadar vermiştim .. tabi şimdi sadece ddiyet ve spor olacak çocuk istiyorum ama bu kiloyla yaparsam 150 kg ile doğururum herhalde ..benide listenize ekleyin lütfen .. bu arada psikolojim çok bozuk beni eşimin annesi sananlar oldu geçen yıl hiçte yaşlı durmuyorum kışdı kar varı kafama şalı sardım biyere gidiyorduk sokak röportajı varmış eşimi çevirdiler hemen bende 2 adım uzaklaştım spiker demezmi anneniz nedne uzaklaştıo an yerin dibine girdim eşime rezil oldum .. eşimde o benim eşim ne annesi dedide adam özür diledi .. artık değişme zamanı .. desteklerinizi bekliyorum
kilom : 105
sevgiyle kalın elele herşeyi başarırız
Geçmis olsun canim bazi bebekler dis çikartirken rahatsiz olabiliyorsalaK gibi oldum dün akşam saat 10 da komsu yeşilmercimekl haşhaşlı börek getirdi 1 tane götürmüşüm bile yedikten sonra anca farkına vardım rejimde oldumun off yaaaa
bide kızım uyuodu geceleri 2 haftadır ağlıyo sağa sola dönüyo uyumuyo oda oda gezp yerlerde yatıyoz her yanım tutulmuş normalmiidr ki 1 bucuk yasında anlamadım köpek dişleri çıkkıyo ondanmıdır acep yatmadan ne içirsemki papatya yada gece çayımı alsam
Canim ben tekrar almadim geri sadece gram olarak farketmisti onuda verdim hemen hala ayniyim dikkat edersen alinmiyor onceki yaptigimdada almamistim (dikkat etmedikten sonra istersen 10gunde 1kilo ver oda gelir sonuçta)aralarda ya 1 meyve yanında ayran veya yarım yağlı süt bu duruma göre değişiyor bazen 1 su bardağı bazen 1 çay bardağı.veya biraz çiğ badem ve leblebi ile meyve çayı veyA çay veya nescafe(nescafeyi bırakamdım gitti selülit yapıyor diyorla ama çok seviyorum.günde 1 kere içiyorum içmediğim de oluyr),hemen hemen hergn içine limon sıktığım maden suyum var.yeşil çay bazen iiçyorum.spor insana moral veriyor ve bu kadar kendini iyi hissederken vücudun içn bişiler yapmışken yemeye kıyamıyorsunuz.şiddelte tavisye edeirm.bizde birazdan dışarı yemeğe gideceğiz.çocukalrın hastalıkları derken çok bunaldık biraz ara iy olacak.ama döner yemeyi düşünüyorum
çok geçimş olsun.hayatımda gördüğüm en büyük ağrıydı diş ağrısı.Allah şifa versin
bende senin az yediğini düşünüyorum hep özlem.yani bizlere göre az.diyorumki nasıl dayanıyor.ben hiç aç kalamıyorum bi görsen bazen 2 saatte acıktığım oluyor.tahlillerime baktırmam lazım bi ara.aslında 5 günde 5 kilo fikri çok cazipti.birden hedefe biraz daha yaklaşmak.ama sizde gördükki 3600 verip biraz geri almıştın sonraki hafta bi daha verdin dimi?yani 3 haftada 4 gibi vermiş oldunki sen zaten haftada ortalama 1300 gibi veriyordun.yani aynı hesaba geldi.küçük meleğimde aynı şekilde oldu sanırım.sonra efsunlu hasta oldu hepimiz korktuk.bunları sizi rencide etmek için fln kesinlikle yazmıyorum.o dönem bende kıskandım hatırlarsanız belki emzirmesem yapacağım bir diyetti.(gerçi hemoroit problemim var onda da düzenli yemek zorundayım patetes fln kabızlık veriridi) buradan bi daha yapmak isteyenlere örnek olsun diye yzıyorum.insanın nefsine çok hoş geliyor.ama aslında aynı hesaba geliyor gibi.hele o çok kilo veren bir kız vardı o nasıl olmuştur kimbilir 9 haftamı yapmış ne?bu gencecik yaşında neler olmuştur vücuduna...
valla misafire olduğu halde menün çok iyi.tebrikler
bizlerde iyiyiz alıştınmı kuzucuklara?ben 3 üyle zor başediyorum canımdan can oldukları halde.işin çok zor ama çokta güzeldir eminim.
http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
Ne guzel bir duygu degilmi ozlem buaralar bende çok duyuyorumKIZLARRRRRRRRRRR bu akşam inanılmaz mutluyum nasıl bir istek geldi anlatamam :)))
bu akşam komşumun anneannesi vefat etmiş ona gittik, kadın çok yaşlıymış ve yatalakmış allah rahmet eylesin neyse ben gidince herkes ''oooooo özlem sana ne olmuş geçen altın gününden sonrada vermişsin valla maşallah genç kız gibi olmuşsun ''dediler ve bu işi nasıl başardığımı sordular :) allahım o anın verdiği duyguyu anlatmam imkansız şu an ne büyük mutlulukmuş :) bende anlattım leslieden bahsettim hepsi hemen nete girdi ve tamam bizde yapacağız dediler. en ince ayrıntısına kadar sordular bende anlattım.
şimdi varya içim içime sığmıyor hadi şu dağa tırmanalım deseler onu yapacak enerjim var, karar verdim bu işe eskisi kadar asılmam gerek çünkü bayramdan sonra grafiğim pek parlak değil oysa eskiden çok daha iyi veriyordum ,aynı hıza ulaşabilmem gerek .hazır sporada başlamışken bırakmadan devam etmeliyim .bu hafta 78i görsem çok iyi olacak ama nasıl çok zor çünkü cumadan bu tarafa yedim nasıl eritirim işte onu bilemiyorum :) pztden cumayada çok az zaman var gerçi yarın kiloma bakarım yine sebze ,meyve olayına girer ,sporumu yapar veririm inşalalhhhhhh :)
hepimiz verelim inşallahhhh,ayyy çok coşkuluyum şu an ,rabbime şükürler olsun
Amiiiiinnnn ablacim guzel dileklerin için sanada hayirli haftalarGüzellikler sizin olsun, Üzüntüleriniz son bulsun,
Gününüz güzel yaşamınız tatlı olsun.
Hüzünlerin uzak, sevdiklerinizin yakınınızda olduğu bir gün olsun
Gülmeyen yüzlerin gülmesi, görmeyen gözlerin görmesi dileğiyle
Gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun,Mutlu olun,Sevgi ile kalın..
Günaydın... Günaydın... Hayırlı Haftalar Herkese....
selam kızlar, herkese güzel, huzurlu, bereketli bir hafta diliyorum.
artık 4. aydayız ve daha yarısına bile gelemedik. yeme düzenim değişince sindirim problemi yaşamaktan korkuyodum, ama şükür bi sıkıntı yok şu anda. günde 2-3 kivi yiyorum böylece hiç bir sıkıntım olmuyo. sindirim problemi yaşayan arkadaşlara tavsiyem.
Geçmis olsun ablacimMerhaba hanımlar,
hareketli,neşeli bir hafta geçirelim..
Ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum popomun hemen üstü,ağrısı kalçalarıma ve sol bacağıma vuruyor..Ayakta hiç duramıyorum..
Uzun zamandır yaşıyorum bu ağrıyı ama arttı bayağı..
nedenini bildiğim için doktora gitmeyeceğim..Reçeteye kilo ver yazacak çünkü.:)
Cumartesi çok eğlenceli geçti mamaları silip süpürdüler özellikle mayalıları ve sosisliyi anında hüplettiler acıkmışlar tabii..
Ben ha bire takviye ettim...
Hepsi çok rahat öz güven tavan olmuş. ben o yaştayken kendimi düşünüyorumda..
Dikkat ettiğim kızlar erkeklere göre daha yırtık,daha bıcır bıcır..
Öğretmenleriyle diyalogları acaip rahat..Biz el el üstünde dururduk..
hoşuma gitmedi açıkçası..Çoğu gevrek gevrek hocaaam hocaaam yapıyor..
Niye öyle melodik konuşulur anlamıyorum.:)
Baktımda kuşak farkı oluşmaya başlamış bende..:)
Onun dışında kızımla ilgili güzel ve olumlu sözler duymak harika..Sürekli şükrediyorum..Tek olumsuz yanı kızımın çok duygusal oluşuymuş..
Benzete benzete kendime benzetmişim..
Onların enerjisi,mutluluğu ve o hem çocuk hemde genç olan yüzlerin,gözlerin pırıltısı insanıda o enerjiye sokuyor,etkileniyorsun ister istemez..:))
Öğretmenlerin yönlendirilmesiyle ideallerinden,hedeflerinden özellikle olmazsa olmazımız SBS den bahsedildi..
Nasılda endişeli ve istekliler başarma konusunda.
hepsinin küçük omuzlarında büyük yük var.
Tümünün yolu açık olsun..Allah kötülüklerden korusun..doğru insanlarla karşılaştırsın...
Geçmis olsun canmarkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
Geçmis olsun umuttt canim oglusuna acil sifalar dilerimGeçen gece oğlanın hafif ateşi çıkınca apar topar gittim, gidiş o gidiş :) Eşim kısa bir iş seyahatindeydi, 2 çocukla bir başıma uğraşmaktan ezgin bezgin durumda başladım haftaya :)) Sizler daha enerjik başlamışsınızdır ve kaçamaksız bol kayıplı bir hafta geçiririz inşallahhh :))
*Bu temennileri sabah yazmıştım, daha anlamlıydı, akşama doğru ancak yollayabiliyorum :)
Umarım iyidir kızın, geçmiş olsun. Biz de geçen hafta antibiyotik sezonunu açtık :))
Stevia yapay tatlandırıcı değil, bir bitki olduğu için daha farklı olduğu iddia ediliyor. Tatlandırıcıları vücut tanımıyor ve hazmedildiği esnada (tıpkı şeker gibi) insülin salgısına sebep oluyor, kanserojen etkileri de cabası. Stevia hiç insülin salgısını artırmıyor aksine kan şekerini denegeliyormuş ve bu nedenle şeker hastalarına tavsiye ediliyormuş (????) Açıkçası tam tatmin olmadım ama stevia kullanıyorum ben zaten.. Ama bunu alıp kek, puding filan yapmıyorum sadece kırk yılda bir içtiğim çay ve kahveye koyuyorum. Bunları hiç şekersiz, tatsız içemiyorum ben, haftada toplasan 3-4 bardak çay içiyorumdur, ona da stevia koyuyorum.
Canım iki konu için de özelden mesaj atıyorum şimdi.
Vayyy vayy. Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeylim; kilonu gerçekten göstermiyorsun :)
Yena'cığım, geçmiş olsunn. Eğer devam ederse ağrın, hafife alma derim ben, umarım kısa sürede iyileşirsin. Ben de boyun-ense-sırt bölgelerinde devamlı bir kıtırdama, sızlama gibi hafifi rahatsızlıklardan muzdaribim. Doktora gitsem kesin fizik tedavi der, diye düşünüyorum :))
Gençlerle kaynaşma günü güzel geçti demek :)) Kızın da memnun olmuştur. Bu yaşta kızları memnun etmek de zor oluyor bazen
Çok geçmiş olsun. İyi bilmiyorum ama ufak ve ilaçla tedavi edilebilir galiba?? Umarım öyledir ve en kısa zamanda iyi olursun.
Özlemm, alıntı yapmıştım biryerlere uçmuş :)) Senin hevesin bizlere de geçti, ne güzel değil mi takdir toplamak :)
Ceco-mmery harikasınız. Siz yarışın biz de tezahürat yapalım buradan, iki kişinin kazanacağı güzell bir yarış olacak gibi...
Ellerine saglik ablacim çok guzel olmuslar ozellikle siyah olanin modeline bayildimmm
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin 1 yumurta.
Öğlen 3 badem 3 fındık 1 şanfıstığı.
Ara 1 ade galeta 1 bardak lıght cola 1 saat sonra 1 galeta.
akşam 10 tane tavuk kanat 1 dilim ekmek salata 2 bardak lıght ayran.
Ara öğün olarak meyva yada süt içebilirim.
Bu sabah tartıldım 104.7 çıktım çok mutlu oldum.
Geçmis olsun umuttt kuçukken geçirmesi daha iyiymisÇok sağolunOğlan hafif ateş (37.5) ve burun tıkanıklığı ile atlatıyor gibi maşallah. Ablasındaki gibi döküntü filan olmadı onda çok şükür, bir kaç gün daha beklemek gerek tabii.
Ben bu tip hastalıklara fazla üzülmüyorum diyeceğim tuhaf kaçacak. Yani küçükken ve hafif geçirilen virütik hastalıklar ileride bağışıklığı güçlendiriyor. Hastayken mızmızlıkları anneye eziyet oluyor tabii, ama çekeceğiz el mecbur. İşimiz bu :)))
İyi akşamlar :) Bayıldım şapka ve patiklere. Eline koluna sağlık :)
Eşimin teyzesi böyle becerikli bizde, ne şahane şeyler yapmıştı benim bızdıklara. Hepsini saklamak istedim ama ihtiyacı olan başka bir bebek de giysin diye sadece birer tane sakladım, kalanların da resmini çekmiştim
Ayşe, geçmiş olsun canım. Geçen akşam 1 saat başım ağrıdı diye nakavt olmuştum, sersemletiyor insanı
Geçmis olsun canimmkızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
ayyy yerim o tatli tatli konusani açiklamasanda anlamistimÇok geçmiş olsun, eşin bir an önce gelir inşallah, yalnız olmaz çok zor bu durumlardaYarına çok iyi olursun umarım...
Ah canım, "umarım büyüğe geçmez" demiştim ama ona da geçmiş galiba? Tekrar tekrar geçmiş olsun. Büyüklere geçmiyor korkma... (Öyle demişti doktorumuz)
.......
Güzel bayanlar şimdi elinde ablasının kitabı (kitabın adı "Ceylan ve Pınar) ile geldi benim oğlan. "anne ep bilditayalı yapıyolsun, deylanı tim otuycak?" diyor. ("Anne hep bilgisayarı yapıyorsun, ceylanı kim okuyacak?" demek istiyor)
Eh, babası 'yoldan geldim, yorgunum' dedi, çoktaaan yattı. Ablası erken okula kalkıyor, çoktaaaan yattı. Ben de bilgisayar başında olunca isyan etti yavrucak. Gidip ilgileneyim bari, erken uyutabilirsem gelirim yine. Sizlere iyi geceler, tatlı uykular :))
Allah kabul etsinumut banu tomurcuk ece çok sağolun kızlar güzel yorumlarınız için. boyum uzun olduğu için göstermiyorum fazla evt birde orantılı heryerim hepsinden var ....
yenacım maşallah kızına ne büyük bir mutluluk değilmi iyi yönlerinin anlatılması, benim bir anım var hiç unutmuyorum belki anlatmışımdır, okul toplantısına babamı göndermiştim, babamda başkomiser resmi kıyafetlerle sınıfta oturuyor fen öğrt başlamış gül ara...çok zayıf kardeşim çok zayıf demiş hiçmi ders çalışmıyor bu çocuk babamda ayağa kalkmış utancından espri olsun diye nasıl olur hocam bir oturuşta bir ekmek yiyor 100 kilo zayıf olamaz demiş..ben hiç ders çalışmıyordum memur olursam ayvalıkta oturamam gurbette gezmek istemiyorum diyordum birde utanıyordum okulun en irisi bendim hem kilolu hemde uzun boylu olarak dalga geçerlerdi benimle, birde okumayan arkadaşlarım vardı onlara özenirdim , eve geldiğimdede annem sağolsun hep ev işi yaptırırdı bana içime dert şimdi keşke okusaymışım okuluda lise 1 de bıraktım , her sene okul açıldığında ağlardım okulu bıraktığım için.....aslında babam polis olduğu için polis olmak istiyordum babamın yardımı ile polis olacaktım şimdi...ne kadar uzun olmuş yazdıklarım ne kadar içime oturuyorsa okumamak...
bugün aşuremi yaptım ilk defa yaptım çok beğenildi hatta arkadaşımın biri beni aşure yapmaya çağırdı cuma günü çok lezetliydi diyor....tabii bende kaç tabak yediğimi saymadım bile hiç yemek yemedim bugün...ama yinede dengelememişimdir ...
geçmiş olsun canım inşallah kısa zamnda şifa bulursun
canım bende kızımı emzirirken adet olamıyordum olsamda lekeli lekeli az az oluyordum 13.aydaydım(kızımı emzirmenin) soğan kürü uyguladım senin gibi çok güzleldi.sonraki ay tam zamanında oldu içimin temizlendiğini hissediyordum ödemlerimin atıldığını hissediyordum ama bi sonraki ay başa döndüm yine lekelnme tarzı oldu bu sefer soğan kürü yaptığımda çoğalmadı işe yaramadı derken 3.ye gebeymişimsoğan kürü rahmi gebeliğe de hazrlıyormuş ben bunu bilmiyordum ve emzirirken böylelikle hamiş kalmış oldum.(korunmamıza rağmen)v bence de mucize bişi.eşim bile bu kadar imkansızlıklarla geldi hoş geldi dedi(asla 3.yü istemiyordu) bi de böylelikle öğrenmiş olduk asla asla dememeli Rabbim isterse oluverir işte.olmuyorsada vardır bir hayır....
iyi akşamlar herkese
bugun öyle yoğundumki yazıcak fırsat bulamadım malesef
sabah halamın eşi geldi dr.a kayınpederim geldi ve en önemlisi gözdeden bahsetmiştim halamın torunu o geldi
nöroloji psikiyatriye sevk etmişti gösterdik bugun
psikoterapi görücek dedi o da cerrahpaşada yapılmıyo özle gidicek ilk yapılacak test 250 lira sonraki görüşmeler 160 lira ayda bir gelicekler ordudan yaptırmaya inş. iyi olur meleğim
bende çok fenayım baş ağrısı mide bulantısı artı farenjıt oldum boğazım çok fena
arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim
rabbim beterinden korusun hepimizi.
bu günki yediklerimi aslında yazmaya utanıyorumama yinede yazayım yorumlarınızı bekliyorum
sabah
2 poğça
2 bardak çay
öğlen
2 tabak mantı
akşam
bir tavuk but(haşlama)
3 dilim ekmek
ara
1 tane beyaz çikolatalı gofret
merhaba hanımlarr
sonunda pc düzeldi hemen buraya koştum tabikii özledim sizi ben yaa
insallah herkez ıyıdır ben bır gemıse bakınayım geleyım
canım bı kürleri uygularken veysel beye gittinmi? ya da ona bahsettin mi?
ben ilaç içiyorum ama bıraksammıki sormadan:44:
günaydın ayşecim çok geçmiş olsun...takma kafana bak kimseye bişey olduğu yok olan kendimize oluyor sağlık elden gittimi dünyayı verseler boş onun için kendine çok iyi bak benim güzel kardeşimgünaydınlar kızlar
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim
dr.a gitmedik limon içtim bol su içtim ve uzandım
13e düşmüştü emiri bırtakıp gidemedik onuda uyandırıp götürmek istemedim ama hala baş ağrım var
üstüne sabah regl oldum karın ağrısı da felaket off offf
bu ara öyle stresliyim ki bir an önce son bulsun inş.
c.tesi görümcemle telde birbirimize girdik sayesinde sinir krizi geçirdim
ben kimseye bişey yapmazken herkes üstüme üstüme geliyo bu ara sabrımı sınıyolar ama bende de sabır az kaldı
allahım güç kuvvet versin bana
benimle uğraşanlara da akıl versin bolca vicdan versin merhamet versin inş.
günaydın canımherkese günaydın
toztoprak geçmiş olsun git bkalım doktor ne diyecek
melis yokluğun farkedildi tabii dile getirmesekte aklımdaydı şahsen
ece cuma buluşabiliriz ama özlem gelecekse bekleyelim tabii sen bilirsin yine de ben uyarım
bugün arkadaşıma gideceğim hem de aşure yapmaya yarın da anneme yapacak gideceğiz yine kızlar okuldan geldikten sonra yazık bana değilmi ama
gitmeden önce yürüyüşümü yaparım hiç olmazsa
günaydınnnn doğacım kolay gelsingünaydın kızlar dün geçmişe bakıp yazayım dedim olmadı şimdi sakinken yazayım hasta olan hastası olan arkadaşlara geçmiş olsun beyzuşum eline sağlık ne tatlı olmuş örgüler bende kızıma akıllı ipten etek-süveter yaptım etek hastası eteeekk giycem! deyip duruyor evde biraz ipim var alırken 3er 5er alırım sonra kıtlık çıkarda ip bulamam diye:) inceymiş bi tanesi ama dikkat etmemişim içine bi farklı ip katıp değerlendirmeyi düşünüyorum şimdi işlere dalayım
allah bağışlasın canım.Darısı başımıza.Soğan kürü kistleri söküp atıyo.Sende yoksa işe yaramaz canım.Ama ben kendi adıma çok ümitliyim.Allah ın izniyle soğan kürü sayesinde çözücem adet düzensizliğini.Bu zamana kadar yapmadığım için çok pişmanım.Adetlerim hep düzensizdi.
Senin hamile kalamama sebebin ne canım?
arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?