canım telafi edersin sende üzülme daha cumaya var :) bundan sonra dikkat et bakalım...canım bı kürleri uygularken veysel beye gittinmi? ya da ona bahsettin mi?
ben ilaç içiyorum ama bıraksammıki sormadan:44:
evett cecooşş son sürat diyette ama meryem biraz yanlış şeyler yaptı bugün
iyiyim şekerparemmmmm seni gördüm iyi olmama gibi birşey olabilir mi?
bugün çok yanlışlarım oldu..hep dısardaydım ara ögünlerimi kaçırdım saat 10dan 4 e kadar yoldaydım simit pogaça yiyecegime aç kalayım dedim.. yalovaya gittim geldim de..6 ile 10 arası da dershane de ve de actım eve gelince o açlıkla biraz kaçırdım ama yarın hemen toplarım kendimi..aslında dısarda işim olsa eşimle bir restranta girip çorba salata falan yerdm ama ona da zaman bulamadım dershaneye zor yetiştim...
senin ilk gün nasıldı dakikası dakikasına yedinmi acaba?
evet canım ya çok güzel bir duyguymuş :) sen kimbilir neler duydun değil mi? hadi bakalım duymaya devam o zaman...Geçmis olsun canim prensesine
Geçmis olsun canim
Insallah tahlilleriniz temiz çikar
: osmana geldik osmana mi dediii Allahim tam cadiymis senin kis op yanaklarindan benim için
Ellerine saglik Ablacim Hakkini helal et
Tebrik ederim kizlarrrrr
insallah sende verirsin canim uzulme takma kafana bukadar stres yaparsan daha çok kilo alirsin
Geçmis olsun canim bazi bebekler dis çikartirken rahatsiz olabiliyor
Canim ben tekrar almadim geri sadece gram olarak farketmisti onuda verdim hemen hala ayniyim dikkat edersen alinmiyor onceki yaptigimdada almamistim (dikkat etmedikten sonra istersen 10gunde 1kilo ver oda gelir sonuçta)
masallah Derin çok hos olmussun kilonu da gostermiyorsun
Ne guzel bir duygu degilmi ozlem buaralar bende çok duyuyorum
Amiiiiinnnn ablacim guzel dileklerin için sanada hayirli haftalar
masallah canim insallah hep boyle rahat geçirirsin
Geçmis olsun ablacim
Kizinada masallahne guzel bir duygu ALLAH im hep yasatsin
Geçmis olsun canm
Geçmis olsun umuttt canim oglusuna acil sifalar dilerim
Ellerine saglik ablacim çok guzel olmuslar ozellikle siyah olanin modeline bayildimmm
insallah ikili rakamlarida gorursun canim
Geçmis olsun umuttt kuçukken geçirmesi daha iyiymis
Geçmis olsun canimm
ayyy yerim o tatli tatli konusani açiklamasanda anlamistimbayiliyorum o konusmalara
op annesi benim için
Allah kabul etsin
bugun bende yedim asure komsum getirmisti çok sekerliydi ama su katip yemek zorunda kaldim(sonuçta huplettim hepsini)
Heerkese iyi geceler kizlarrrr(gerçi ben mesaj yazana kadar gitmediyseniz)
Anammmmm oku oku bitmedi 50sayfa birikmisiki gun giremedim islerim vardi itti çok sukur yine sizlerleyim
Gerçi beni ozleyen,merak eden olmamis amaben sizi ozledimmmmm
Yarin gorusmek uzere ALLAH a emanetsiniz
dikkat et canım kendine zaten tansiyonun var kimsenin seninle uğraşmasına izin verme.....günaydınlar kızlar
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim
dr.a gitmedik limon içtim bol su içtim ve uzandım
13e düşmüştü emiri bırtakıp gidemedik onuda uyandırıp götürmek istemedim ama hala baş ağrım var
üstüne sabah regl oldum karın ağrısı da felaket off offf
bu ara öyle stresliyim ki bir an önce son bulsun inş.
c.tesi görümcemle telde birbirimize girdik sayesinde sinir krizi geçirdim
ben kimseye bişey yapmazken herkes üstüme üstüme geliyo bu ara sabrımı sınıyolar ama bende de sabır az kaldı
allahım güç kuvvet versin bana
benimle uğraşanlara da akıl versin bolca vicdan versin merhamet versin inş.
herkese günaydın
toztoprak geçmiş olsun git bkalım doktor ne diyecek
melis yokluğun farkedildi tabii dile getirmesekte aklımdaydı şahsen
ece cuma buluşabiliriz ama özlem gelecekse bekleyelim tabii sen bilirsin yine de ben uyarım
bugün arkadaşıma gideceğim hem de aşure yapmaya yarın da anneme yapacak gideceğiz yine kızlar okuldan geldikten sonra yazık bana değilmi ama
gitmeden önce yürüyüşümü yaparım hiç olmazsa
o özlem ben oluyorum sanırım :)) canım siz planınızı hiç bozmayın çünkü bizim geleceğimiz kesin değil hava -yol şartları uygun olursa mutlaka geleceğiz ama öyle olmazsa zor