Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım telafi edersin sende üzülme daha cumaya var :) bundan sonra dikkat et bakalım...
evet canım ya çok güzel bir duyguymuş :) sen kimbilir neler duydun değil mi? hadi bakalım duymaya devam o zaman...
dikkat et canım kendine zaten tansiyonun var kimsenin seninle uğraşmasına izin verme.....

o özlem ben oluyorum sanırım :)) canım siz planınızı hiç bozmayın çünkü bizim geleceğimiz kesin değil hava -yol şartları uygun olursa mutlaka geleceğiz ama öyle olmazsa zor inşallah geliriz çok özledim çünkü .... sizi görmeyide çok isterim ama dediğim gibi işte... siz buluşun olmadı ben gelirsem tekrar buluşuruz olmaz mı?

geçmiş olsun canım. üzüntüden çıktı tansiyonun mdekki yazıkya kednie zarar veriyorsun nedir bu kocabnın ailesinin derdi? sıkıntı yaptıkca baş agrında artar rahat ol biraz.

tünaydın..ben yazan kadar öğle oldu

özlemcim fotonu gördüm çok tatlısınız maşallah.

merhabalar canım...demek söylemedn ben olsam varya kesin tutamazdım çenemi
ben bu ay da bir gideyim bakalım..ilaçları bıraktırır ve o zamna yine 45günü bulursa döngülerim
soganlar,kürler dünyasına bende girerim

Ayşe ciğim çok geçmiş olsun canım.Gözde de inşallah sonuç alıp sağlığına kavuşur.Sonuçta her ay geleceklermiş tedavi için.Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın...

aminnnn cnm inş.

dikkat et canım kendine zaten tansiyonun var kimsenin seninle uğraşmasına izin verme.....

keşke ama olmuyo cnm işte

tünaydın cnm
valla bende bilmiyorum milletin benimle derdi ne
eltimle konuşmuyorum ama nedeni ni bilmiyorum eşlerimiz arasındaki şeyi o bize yansıttı yoksa birbirmize tek laf etmedik yani
onlar iyi şimdi biz konuşmuyoruz

görümcemle hiç bi zaman samimi olmadık ztn çok
kendisi para hırsı ile yanıp tutuşan biri çünkü bende paraya zerre kadar önem vermem kimseye muhtaç olmayalım yeter derim her zaman çok şükür ki öyle ztn
kısaca anlatim olayı
cuma akşamı kayınvalidelerin evlilik yıldönümü idi
bizde yemekten sonra pasta alıp oraya gittik
eşimin teyzesi eniştesi geldi abisi ve eltim geldi oturuyoduk onlar hamsi yaptılar yiyolardı bende yemedim teyzemle diğer odada oturup tv izliyodum görümcemlere çağırmamışlardı 2 tane kızı var biri 13 diğeri 11 yaşında onlarda vardı bende kçük olanı eve yoladım annenlere çağır yukarda kutlama var diye gelsinler çaya dedim
onlar da gelmedi aynı binada oturuyolar biri 6 diğeri 10. kat
yorgunlarmış uyucaklarmış geldi kızlar dediki gelmiyolar yorgunlar bende dedimki kendi anneleri babaları kendileri bilir
sonuçta biz davet edelim yoksa ona da darılır biliyoruz huyunu
neyse c.tesi oldu
kızlar ona demişlerki yengem gelmezse gelmesinler onların terbiyesizliği saygısızlıgı dedi
buda eşimi aramış sonra beni aradı bende numara kayıtlı değil diye açmadım msj attı beni ara dedi
aradım geri nasılsın dedi iyi dedim sen nasılsın
başladı ben hiç iyi değilim sen kimsin kendini ne sanıyosun sen benim terbiyemi saygımı sorgulayamazsın sensin saygısız falan neye ugradıgımı şaşırdım ne diyosun ne oldu dedim sen bunları demişsin dedi
yok dedim öyle bişey kızların ikiside öyle demiş
dedim teyzem yanımdaydı sor ona yok sormuş onada falan o arada eşim aldı teli ama bana daha ne laflar etti
eşimlede tartıştılar
ben ama ağlamaktan perişan ki sulu gözüm ztn
sonra artık nasıl sinirlerim bozulduysa bağır çağır yakamı bağrımı yırttım kayınvalideyi aradı eşim dedim söyle insin kızına bişey desin yeter sonra teyzemi aradı eşim dedi bişeyler diyo ablam ayşe öyle bişey dedimi o da yok öyle bişey dedi siz ayşenin (ablası da ayşe malesef) huyunu bilmiyomusunuz dedi
akşamda gitik kayınvalideye dedim allah bugun bana çektirdiklerini çıkaracak ondan
bana bide diyoki artık herkes yoluna gitsin falan sanki beraber gittiğimiz bir yol vardı ztn ayda yılda bi görüşüyoruz
bende dedim sen bilirsin daha iyi olur
kayınvalide büyütmeyin etmeyin diyo
dedim ben bişey demedim o söyleiği lafları tek tetk yiyecek bidaha ne o ne çocukları asla evime gelemez
kayınvalideler de taşınınca karşılaşma ihtimali sıfır olcak çok şükür
kayınpederde saolsun benden yana biliyolar kendi kızlarının huyunu bizi beni çok seviyolar hep berbaeriz diye çekemiyolar sende dürüst ol seni de benim kadar sevsinler içten pazarlıklı sinsi insanlar
yazarken bile titriyorum hala
bu ara herkes bana sarıyo ama ben sabırlıyım hala çok şükür allahıma
ayy ammada yazdım şişirdim başınızı kusuruma bakmayın
nevimcim böyle işte
allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn

böle lafı değiştiripte bire bin katanlar yokmu nefret ediyorum onlardan illa görümcelik yapmasımı lazımmış.üzülme ayşe sen kişi kendinden bilirmiş işi dediğin gibi fesatlık var öyle yorum yapılıyor hem sen ne diye çağırıyon kaynanan çağırsın kendi kızını ben çareyı uzak durmakta buldum valla. hadi sıkma tatlı canını boşver.

diyet ne alemde. bende 2. günüm oruçluyum. düzenim bozulcak biliyorum ama borcum çok az az bitirmem lazım borçlarımı..

daha önce de yazmıştım kimse bana cevap vermedi diye trip atıp bir daha bu başlığa uğramamıştım. benim kilomun sebebi yumurtalıklarımdaki kistlermiş.

ilaç tedavisindeyim kullandığım ilaçlardan olsa gerek spor adına bişi yapmadığım halde inceliyorum:)

yine kimse ilgilenmezse küser giderim :)))))

cnm diyet iyi gidiyo çok şükür ama regl oldum ödem var haliyle tartıda 101 gördüm sabah düşün yani 96dan 101e fırladı
neyse cumaya kadar geçer diye umuyorum bakalım
senin artılar gittimi

geçmiş olsun

geçmiş olsun canım insan çocuk lafıyla hareket eder mi yaa..kafama takılsa bile sorarım böylemi diye karşımdakine çocuktur annesi nasıl sorduysa onlar da yaranmak için öyle demiştir kkesinlikle annenin yönlendirmesidir..neyse az kalmış kurltulmana....

aynen cnm az kaldı çok şükür
eşimde anladı artık bana hep diyodu gidelim büyüklük bizde kalsın falan artık o da gitmek yok diyo
dedim iyi sor bak çocuklara yalancımı diyosun diyo bu sefer ammaan rabbim biliyo cnm
ama çok agladım çok üzüldüm ben bağırdıkça emirimde nasıl agladı korktu çocugum
allah çıkarıcak bunun hesabını biliyorum içim rahat vicdanım rahat çok şükür

Canım taş olsa çatlardı valla bu eltinle görümcenin yaptıklarına.Allah sabrını daim etsin.Sen zaten Allah a havale etmişsin.Çıkar bi şekilde.günahını aldı işte 11 ve 13 yaşındaki kazık kadar ama çocuk beyinli kızlarının laflarına bakıp.Boşver eşin iyi Allah tan kv kp onlarla sorunun yok.Gerisi teferruat boşveeerrr...

özlemcim fotonu gördüm çok tatlısınız maşallah.

küçücük çocuklar bunu nereden akıl etsinlerde lafı evirip çevirip söylesinler ama onları yetiştiren belli değil mi?
ne yazıkki olan bu minicik çocuklara oluyor onlar seçemiyorki ailelerini
bencede sen kimseyi eşiğinden sokma zaten kp ve kv senden yana daha ne olsun...
kafan kulağın rahat eder en azından, senden uzak cehenneme direk boşverrrrrr

aynen öyle kızlar saolun valla anlatınca rahatlıyo insan kendi anneme anlatmıyorum bunları ki kadıncagız üzülmesin

ayşecim seni üzeni ALLAHA HAVALE ET MUTLAKA AYNISINI YAŞAR SENİN SABRINI DENEMİŞ BİDE KAYINVALİDENİN SENİ SEVMESİNİ ÇEKEMİYOR OLABİLİR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BÖYLE DENGESİZ YAŞAYANLARA.....BENDE GÖRÜMCEYİM AMA ANNEMLER GELİNE BİRŞEY DEMEYE KALKINCA ÖNLERİNE ATLAR DURDURURUM

kızlar ben geldim suçluyum hem de
2 kase aşure yedim malesef ama çok güzel yapmışım yaaa
sabah yürüdüm 40 dk akşam da azcık leslie yapabilirsem iyi olur
akşam yemeğine de bikaç yağsız köfte ve salata yerim bişey olmaz inşallah daha bideyarını atlatmam lazım benim
leslie ablamla iyi geçineyim bari bu aralar
ayşem kafana takma canım haketmediğin muamele görmüşün onlar kaybetmiş sen kendini üzüp hasta olma boşuna

ASUMAN eski komşum aşureye çagırdı kadın çok ısrarcı kesin zorlayıp 3 kase yedirirdi bende gitmedim zaten evdede çok işlerim var bu hafta 101 olmayı hedefledim

ASUMAN eski komşum aşureye çagırdı kadın çok ısrarcı kesin zorlayıp 3 kase yedirirdi bende gitmedim zaten evdede çok işlerim var bu hafta 101 olmayı hedefledim

bravo sana ama ben yaptım aşureyi gittim mecburan ama ben kendim aldım ikinci kaseyi kimsenin suçu yok yani

teşekkür ederim kızlar

yok canım artılar aynı duruyor göbüşüm bile içeri çekildi ama bende tık yok. sabırla beklıyorum ınsallah biraz eksilsem daha cok motive olacağım.

geçmiş olsun kist kilomu yapıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…