Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yahuuu okuyuncaa ben darlandımm senin duygularını hiç düşünemiyorummm....allahtann görümcemm yokmuşşş yawwww.....sabrett canım bak negüzel herkez anlamışş zaten kimin ne olduğunuu o yaptığı rezillikle kalmışşşş....

arkadaşlarr bügünnnn diyetimdeee 8. günümmm vee çook şükürkii acık acık kıpırtılarr görüyorummmmmmmmmm.....kendimde çok farkedemesemdee tartıda farkediyorummmm....ve bu çook hoşuma gidiyorrr......bugün sabahtan beri dışardaydım kahvaltı yapamadımm.....o yüzden şimdi bişiler atıştırdımmm

1 kase yoğurt tuzlu ve nanelii...

4.....5 tanede galete....

Kızlar iki senedir yılbaşında eşimin akrabalarında toplanıyorduk.Dün eşimle konuştuk.Bu sene bizim evde toplanalım dedik.Ve aradık geçen seneki kadroyu okeyleştik.
Şimdi yılbaşı için değişik tarifler lazım bana.Görsel yani.Aperatif meze çşt. tatlı tuzlu hamur işi falan falan işte yılbaşı akşamı ne yenilebilirse.Yemek tarzı değil ama.Sizin bildiğiniz veya denediğiniz güzel tarifler vardır kesin.Paylaşırsanız veya link falan atarsanız bakarım ordan.İnternet sitesi de olabilir takip ettiğiniz.
Benim aklımda şimdilik palyaço külahı.fincan kek ve geçen gün Ceco paylaşmıştı renkli patates topları var.Onlar banko.
Her türlü fikre açığım canlarım öpüyorum hepinizi...
Hıı bi de Yena nın yaptığı sosisli tarif

neden morluk oluşmuştu kaçırmışım.çok geçmiş olsun canım inaşşalh şifa bulursun.

yaaa meliss beni yanlış anladın.bak ben seni seviyorum çok hoş bir insansınbenim dediğim bu diyetle 1 haftada 4 kg verdiler ama 2 haftada bunu korumakla geçti yani toplamda 3 haftada 4 kg gibi oldu.düzenli bir beslenmeyle sende çok güzle veiryordun zaten bi ara.yani bu diyeti yapmadığın dönemlerdede 1,5 hatta 2 gibi veriyordun ya aynı hesaba geldi dedim.bi de füsun hassta oldu ya hala özenenler özenmesinler diye dedim canım.sen motive olmak içni yapmıştın uzun zaman verememiştin ama daha yeni başlayanlar falan da hevesleniyorlar.sonra kötü sonuçları olmasın dedim yani matematiksel olarak düzenli yiyip ,spor yaparak kaçamaksız zaten 3 haftada bu kilo verilebilirdi diye düşündüm canım(matematik öğretmeniyim ben bu arada:))) ayrıca inan ben düşündüm neredesin diye ama çok fazla yazmaya fırsatım olmuyo.hızlı hızlı okuyup yazıyorum.oğlanımda hasta teyzesi o nedenle..ama aklımızdasın yani kibar hatun

tamam biz cuma buluşalım becede inşallah bir sorun çıkmaz.pbe haberleşirizi nerde olacağını

benim kızda dönen etek hastası çok şeker şimdi kreşte canım kızım özledim

valla hamişmişim kürü yaparken ama ihtimal bile vermediğim içni devam ettim hatta zencefil de söktürüyor dediler onu da yaptım valla

maşallah menün gayet iyi pastayı görmedim bile.su iç mutlaka o kadar çaban boşa gitmesin

seni tebrik ederim canım.anenlere uymadığın için

olur olur öyle yaparız bizde

Allah yardımcın olsun.insan istemiyor böyle şeyler yaşamak tabi ama karşındakini kontrol edemiyorsunki...o çocuklarda kimler tarafından yetiştirldiklerini belli etmişler yaaa yazık olmuş

bende de borç çoook.ama şimdi tutamıyorum daha.Allah kabul etsin canım

valla asuman aşure gördümmü affetmem.akşamla dengelersin inşallah bi de lesli yaptınmı hiç bişi olmazzz

hoş buldum cnmm gercekten eksık oluyor ınsan cnm

kesınlık kafana takma cnmm benımde senden farkım yokk sakın kendını uzme o kendını yesın bıtırsın..

hos geldın cnmm inş. hedefıne ulasırsın saglıklı bır sekılde

ece cuma misafirim gelecek kahvaltıya ama işte 11 gibi gelirler 3e kalmaz giderler diye tahmin ediyorum uyarsa sana o saattedn sonra buluşalım veya perşembe de olur daha da olmazsa haftaya herhangi bir gün de olur konuşalım canım

aynen öyle kızlar saolun valla anlatınca rahatlıyo insan kendi anneme anlatmıyorum bunları ki kadıncagız üzülmesin
öyle canım insan anlatınca hafifliyor sende dert etme boşver, annenide üzmemen iyi olmuş gerek yok bencede...
off offf ben ne yaptım sözde yeniyıla kadar kaçamak yoktu ,anneannem bizde ya bebişe un çorbası yapacaktı bende unu fazla kavurda saklayayım sen gidince bende yapabileyim dedim sağolsun o da kavurdu 1 kavanoz kadar. o koku bütün evi o kadar güzel kapladı ki annenanneeeeeeeeeeeee ne olur helvada yap dedim ama az olsun dedim :) neyse kadıncağız kavurduğu una şeker falan kattı yaptı ve ben 3-4 tane yedim ama ne yapayım ya dayanamadım kokuya, offff offff. tek tesellim her zaman mı yiyorum canım :) oldu.....
bende akşama 45 dk yaparsam süper olacak valla....
akşama allahtan ıspanak var başkada birşey yemem yoğurtla ikisi yeter....
öğlende şu yufka ekmeklerden 1tanesini götürdüm ben iflah olmam valla. acilen uyabilceğim bir diyet listesi mi bulsam yoksa zıvanadan çıkıyorum ya da komşu komşu gezsem mi :))) belki güzel sözler aklımı başıma toplamama sebep olur...

öyle yapın programı hiç bozmayın ,ben gelince müsait olursanız mutlaka görüşmek isterim :)

slm kizlaaarrrrrrrrrrr
Hepinizi cok özledim dün gelemedim ama ara ara baktim ne var ne yok diye
Bugünkü menümü yazayim dicem ama yazcakta pek bise yok Sabah her zamanki gibi hicbisey yemedim nolcak benim bu halim bilmiyorum :18:
Sadece su ictim o kadar :26: Öglende cocuklarla corba ictim . Kitir ekmeklerimin arasina diyet beyaz peynir dilimi koydum 2 parcada onlardan yedim. Aksama ne yapsam bilmiyorum dün pirasayla 2 kasik kadar makarna yemistim bide yogurt vardi. Bugün ne yapsakta yesek ???

cuma sıkıntı olur o zamn .perşembe mi buluşssak???kahve içeriz bi yerde:)))

bende diyordum bu kızın yanında anane kallmış yandı valla diyişte yalnızken diyet kolay da birileri varken gezmelerdeyken dışardayken zor malesef((ben annem kayınvaldem fln gelse koparım kesin...bugün ben ne yedim biliyonmu?haşlanmış patetes:)))valla nasıl özlemişm.zaten soyarken daha tuzlamadan bile yiyordum düşün.sonra tuz ve yoğrut ekleyip yeidm hemide 2 tane.oğlum hastaya ona eşlik ettim bende.akşamada çorba ve patetes var gene eşimin de midesi bozuk çünkü.şimdi ne yapsam gözleri kalacak deyip bahaneyle yemek yapmıyorum eeee ben ne yiyeceğim akşama

ece perşembe ben müsaitim canım yer ve zaman ayarlayalım istersen

Ayyyy ne güzel bulusucaksiniz sanirim
benim icinde sohbet edin bende aranizda olmayi ne cok isterdim

insallah diyelim nasip kismet ama ben sizi görmüs kadar oldum ve cok sevdim iyiki varsiniz
Asummmm sayende yeniden diyete basladim beni motive ettin cooooook sagol hersey icin

canım ne demek hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ve birbirimizi iyi anlıyoruz tabii ki destek olacağız ki amacımıza ulaşalım

geçmiş olsun kist kilomu yapıyormuş?

hos geldın cnmm inş. hedefıne ulasırsın saglıklı bır sekılde

inş ulaşırım, ulaşacağım.

şimdi ben yıllar önce astım tedavisi gördüm kortizon felan iyice şişirdi beni onun kilosu var üstüne kistlerde kilo yaptı. osterojen i durdurup testesteronu arttırıyormuş falan
kullandığım ilaçlar insülin direnci kırıcıymış
şeker namına herşeyi azalttım diyebilirim.
mayısa kadar 30 kilo versem yeter:) finallerimden sonra plates e başlayacağım.

Merhabalar..

OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...

Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..

Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifasini versin kuzucugunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…