aynen cnm az kaldı çok şükür
eşimde anladı artık bana hep diyodu gidelim büyüklük bizde kalsın falan artık o da gitmek yok diyo
dedim iyi sor bak çocuklara yalancımı diyosun diyo bu sefer ammaan rabbim biliyo cnm
ama çok agladım çok üzüldüm ben bağırdıkça emirimde nasıl agladı korktu çocugum
allah çıkarıcak bunun hesabını biliyorum içim rahat vicdanım rahat çok şükür
inşallah canım. yukarda biri kistlerden dolayı kilo vremıyormusum dedıya okudun sende acaba diyorum sürekli erteliyorum konrolu ufff..cuma gününe kadar eksiliriz inş. beraber diye umuyorum cnm
olmuyo böyle artı çıkmak yaa
erkek cadı varmı acaba :))
oğlum hala uyumadı gece 2-3 te anca yatıyo normal zamanlarda..nasıl alıştırıcam ben yaa..gündüzde 10-11 gibi kalkıyo gün bitiyo
sporumuda yaptım 3 mil..
kızlarr bacağımda iz olmuş morluk şeklinde..ortopediye gideceğim bacak ağrımda hala geçmedi çocuk olunca üşeniyorum gitmeye..bi bakıyım randevu almak için
iyi geceler kızlar
Canim ben tekrar almadim geri sadece gram olarak farketmisti onuda verdim hemen hala ayniyim dikkat edersen alinmiyor onceki yaptigimdada almamistim (dikkat etmedikten sonra istersen 10gunde 1kilo ver oda gelir sonuçta)
Heerkese iyi geceler kizlarrrr(gerçi ben mesaj yazana kadar gitmediyseniz)
Anammmmm oku oku bitmedi 50sayfa birikmisiki gun giremedim islerim vardi itti çok sukur yine sizlerleyim
Gerçi beni ozleyen,merak eden olmamis amaben sizi ozledimmmmm
Yarin gorusmek uzere ALLAH a emanetsiniz
herkese günaydın
toztoprak geçmiş olsun git bkalım doktor ne diyecek
melis yokluğun farkedildi tabii dile getirmesekte aklımdaydı şahsen
ece cuma buluşabiliriz ama özlem gelecekse bekleyelim tabii sen bilirsin yine de ben uyarım
bugün arkadaşıma gideceğim hem de aşure yapmaya yarın da anneme yapacak gideceğiz yine kızlar okuldan geldikten sonra yazık bana değilmi ama
gitmeden önce yürüyüşümü yaparım hiç olmazsa
günaydın kızlar dün geçmişe bakıp yazayım dedim olmadı şimdi sakinken yazayım hasta olan hastası olan arkadaşlara geçmiş olsun beyzuşum eline sağlık ne tatlı olmuş örgüler bende kızıma akıllı ipten etek-süveter yaptım etek hastası eteeekk giycem! deyip duruyor evde biraz ipim var alırken 3er 5er alırım sonra kıtlık çıkarda ip bulamam diye:) inceymiş bi tanesi ama dikkat etmemişim içine bi farklı ip katıp değerlendirmeyi düşünüyorum şimdi işlere dalayım
Canım Allah bağışlasın evlatlarını.Hamile kalındığında soğan kürü uygulamanın sakıncası olur mu sorusunun cevabını hep merak etmiştim ama senin cevabında buldum cevabını :) Demekki kürü içerken hamile kalınabiliyomuş.İmşallah bende de öyle olur ve hayırlısıyla önümüzdeki aylarda alırım mutlu haberi :)
günaydın kızlar hoş öğlen oldu ben yazana kadar kızlarla anca kavaltı ettir okula yolla alahtan biri gitti darısı öbürüne uyutmaya
az kafa dinlerim
sabah 1 kib kut lor 1 dlm kepekli ekkmek
1 salatalık yeşil çay kızımızn pzstasından az önce artakalan 3 çatalcık yedim sorunum su içememek su içsem dahada çok veririm kilo
seni tebrik ederim canım.anenlere uymadığın içinGünaydınlar kızlar
dün pek uğrayamadım rejime sadık kalmadıkça spor yapmadıkça buraya girmeye utanıyor insan yani bana öyle oluyorAma işin güzel tarafı rejim yapmıyorum ya ben deyip 1 paket bisküviyi elime alıp içinden 2 adet yiyip tıkanmak ve bırakmak eskiden olsa paketin dibini görmeden bırakmazdım Dün akşam ailece dışarda yiyelim yemek dedik annemle ablam Pizza menü aldılar içinde yok yok olanlardan ayyy nasıl yediler tıka basa ben onların tabaklarını tırtıkladım 2-3 tane soğan halkası bi parça tavuk birkaçtanede patates attım ağzıma doydummmm annem diyor ki kızım sen hiçbir zaman çok yemek yiyen bir kız olmadın şu aburcuburlar şişirdi seni diyor doğru diyor
Resim çekilip paylaşmak istiyorum ama foto makinamız bozuldu yılbaşında çekilirim artık bol bol dönüşte paylaşırım napam
o özlem ben oluyorum sanırım :)) canım siz planınızı hiç bozmayın çünkü bizim geleceğimiz kesin değil hava -yol şartları uygun olursa mutlaka geleceğiz ama öyle olmazsa zorinşallah geliriz çok özledim çünkü .... sizi görmeyide çok isterim ama dediğim gibi işte... siz buluşun olmadı ben gelirsem tekrar buluşuruz olmaz mı?
böle lafı değiştiripte bire bin katanlar yokmu nefret ediyorum onlardan illa görümcelik yapmasımı lazımmış.üzülme ayşe sen kişi kendinden bilirmiş işi dediğin gibi fesatlık var öyle yorum yapılıyor hem sen ne diye çağırıyon kaynanan çağırsın kendi kızını ben çareyı uzak durmakta buldum valla. hadi sıkma tatlı canını boşver.
diyet ne alemde. bende 2. günüm oruçluyum. düzenim bozulcak biliyorum ama borcum çok az az bitirmem lazım borçlarımı..
kızlar ben geldim suçluyum hem de
2 kase aşure yedim malesef ama çok güzel yapmışım yaaa
sabah yürüdüm 40 dk akşam da azcık leslie yapabilirsem iyi olur
akşam yemeğine de bikaç yağsız köfte ve salata yerim bişey olmaz inşallah daha bideyarını atlatmam lazım benim
leslie ablamla iyi geçineyim bari bu aralar
ayşem kafana takma canım haketmediğin muamele görmüşün onlar kaybetmiş sen kendini üzüp hasta olma boşuna
inşallah beyza ablam.çocukları yatırdım onların odasında biraz leslie yaptım sonra 60 dk lesliyi tamamladım ben gelene kadar çoğu kişiyi uyumaya gitmiş.neyse şişleri 3 e indireyim spor yaptım hiç canım çekmediği halde
yaa sorma oğlum geld bugün bi de birazcık atıştık onla.sonra uyuykaldı demek halsizmiş.sonra az bi çorba yiyebildi zorlamadım zaten kızlardan deneyimli olduğum içn.içeride yatarken önlemimizide aldık çok şükür etraf batmadı.oğlumda rahatladı inşallah çabuk atlatır
malesef oğlana geçti evet ne güzel temennide bulunmuştun ama oğluma da geçti kısmet.eşimde bu akşam bende fenayım dedikçe korktum.halada kötüyüm diyor...oğlanın ne tatlı maşallah.sen açıklama yapmadan çözmüştüm ben dediklerini galiba çocuk dilinden anlıyorum
hoşgeldin giremeyince insanın bir yanı eksik kalıyor dimi?rüyan çok güzel.hayır olsun
evet yaa oğlanda hasta oldu.bak biz bu cuma buluşalım artık yada özlemimi beklesek?haftaya buraya gelecek galiba???cuma kaçamak yaparız hehehe
ne güzelolur bişiler öğrensem en azından basit bişiler yaparım .
günaydınlar kızlar
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim
dr.a gitmedik limon içtim bol su içtim ve uzandım
13e düşmüştü emiri bırtakıp gidemedik onuda uyandırıp götürmek istemedim ama hala baş ağrım var
üstüne sabah regl oldum karın ağrısı da felaket off offf
bu ara öyle stresliyim ki bir an önce son bulsun inş.
c.tesi görümcemle telde birbirimize girdik sayesinde sinir krizi geçirdim
ben kimseye bişey yapmazken herkes üstüme üstüme geliyo bu ara sabrımı sınıyolar ama bende de sabır az kaldı
allahım güç kuvvet versin bana
benimle uğraşanlara da akıl versin bolca vicdan versin merhamet versin inş.
daha önce de yazmıştım kimse bana cevap vermedi diye trip atıp bir daha bu başlığa uğramamıştım. benim kilomun sebebi yumurtalıklarımdaki kistlermiş.
ilaç tedavisindeyim kullandığım ilaçlardan olsa gerek spor adına bişi yapmadığım halde inceliyorum:)
yine kimse ilgilenmezse küser giderim :)))))
öyle canım insan anlatınca hafifliyor sende dert etme boşver, annenide üzmemen iyi olmuş gerek yok bencede...aynen öyle kızlar saolun valla anlatınca rahatlıyo insan kendi anneme anlatmıyorum bunları ki kadıncagız üzülmesin
off offf ben ne yaptım sözde yeniyıla kadar kaçamak yoktu ,anneannem bizde ya bebişe un çorbası yapacaktı bende unu fazla kavurda saklayayım sen gidince bende yapabileyim dedim sağolsun o da kavurdu 1 kavanoz kadar. o koku bütün evi o kadar güzel kapladı ki annenanneeeeeeeeeeeee ne olur helvada yap dedim ama az olsun dedim :) neyse kadıncağız kavurduğu una şeker falan kattı yaptı ve ben 3-4 tane yedim ama ne yapayım ya dayanamadım kokuya, offff offff. tek tesellim her zaman mı yiyorum canım :) oldu.....kızlar ben geldim suçluyum hem de
2 kase aşure yedim malesef ama çok güzel yapmışım yaaa
sabah yürüdüm 40 dk akşam da azcık leslie yapabilirsem iyi olur
akşam yemeğine de bikaç yağsız köfte ve salata yerim bişey olmaz inşallah daha bideyarını atlatmam lazım benim
leslie ablamla iyi geçineyim bari bu aralar
ayşem kafana takma canım haketmediğin muamele görmüşün onlar kaybetmiş sen kendini üzüp hasta olma boşuna
neden morluk oluşmuştu kaçırmışım.çok geçmiş olsun canım inaşşalh şifa bulursun.
yaaa meliss beni yanlış anladın.bak ben seni seviyorum çok hoş bir insansınbenim dediğim bu diyetle 1 haftada 4 kg verdiler ama 2 haftada bunu korumakla geçti yani toplamda 3 haftada 4 kg gibi oldu.düzenli bir beslenmeyle sende çok güzle veiryordun zaten bi ara.yani bu diyeti yapmadığın dönemlerdede 1,5 hatta 2 gibi veriyordun ya aynı hesaba geldi dedim.bi de füsun hassta oldu ya hala özenenler özenmesinler diye dedim canım.sen motive olmak içni yapmıştın uzun zaman verememiştin ama daha yeni başlayanlar falan da hevesleniyorlar.sonra kötü sonuçları olmasın dedim yani matematiksel olarak düzenli yiyip ,spor yaparak kaçamaksız zaten 3 haftada bu kilo verilebilirdi diye düşündüm canım(matematik öğretmeniyim ben bu arada:))) ayrıca inan ben düşündüm neredesin diye ama çok fazla yazmaya fırsatım olmuyo.hızlı hızlı okuyup yazıyorum.oğlanımda hasta teyzesi o nedenle..ama aklımızdasın yani kibar hatun
tamam biz cuma buluşalım becede inşallah bir sorun çıkmaz.pbe haberleşirizi nerde olacağını
benim kızda dönen etek hastası çok şeker şimdi kreşte canım kızım özledim
valla hamişmişim kürü yaparken ama ihtimal bile vermediğim içni devam ettim hatta zencefil de söktürüyor dediler onu da yaptım valla
maşallah menün gayet iyi pastayı görmedim bile.su iç mutlaka o kadar çaban boşa gitmesin
seni tebrik ederim canım.anenlere uymadığın için
olur olur öyle yaparız bizde
Allah yardımcın olsun.insan istemiyor böyle şeyler yaşamak tabi ama karşındakini kontrol edemiyorsunki...o çocuklarda kimler tarafından yetiştirldiklerini belli etmişler yaaa yazık olmuş
bende de borç çoook.ama şimdi tutamıyorum daha.Allah kabul etsin canım
valla asuman aşure gördümmü affetmem.akşamla dengelersin inşallah bi de lesli yaptınmı hiç bişi olmazzz
ece cuma misafirim gelecek kahvaltıya ama işte 11 gibi gelirler 3e kalmaz giderler diye tahmin ediyorum uyarsa sana o saattedn sonra buluşalım veya perşembe de olur daha da olmazsa haftaya herhangi bir gün de olur konuşalım canım
öyle canım insan anlatınca hafifliyor sende dert etme boşver, annenide üzmemen iyi olmuş gerek yok bencede...
off offf ben ne yaptım sözde yeniyıla kadar kaçamak yoktu ,anneannem bizde ya bebişe un çorbası yapacaktı bende unu fazla kavurda saklayayım sen gidince bende yapabileyim dedim sağolsun o da kavurdu 1 kavanoz kadar. o koku bütün evi o kadar güzel kapladı ki annenanneeeeeeeeeeeee ne olur helvada yap dedim ama az olsun dedim :) neyse kadıncağız kavurduğu una şeker falan kattı yaptı ve ben 3-4 tane yedim ama ne yapayım ya dayanamadım kokuya, offff offff. tek tesellim her zaman mı yiyorum canım :) oldu.....
bende akşama 45 dk yaparsam süper olacak valla....
akşama allahtan ıspanak var başkada birşey yemem yoğurtla ikisi yeter....
öğlende şu yufka ekmeklerden 1tanesini götürdüm ben iflah olmam valla. acilen uyabilceğim bir diyet listesi mi bulsam yoksa zıvanadan çıkıyorum ya da komşu komşu gezsem mi :))) belki güzel sözler aklımı başıma toplamama sebep olur...
öyle yapın programı hiç bozmayın ,ben gelince müsait olursanız mutlaka görüşmek isterim :)
cuma sıkıntı olur o zamn .perşembe mi buluşssak???kahve içeriz bi yerde:)))
bende diyordum bu kızın yanında anane kallmış yandı valla diyişte yalnızken diyet kolay da birileri varken gezmelerdeyken dışardayken zor malesef ((ben annem kayınvaldem fln gelse koparım kesin...bugün ben ne yedim biliyonmu?haşlanmış patetes:)))valla nasıl özlemişm.zaten soyarken daha tuzlamadan bile yiyordum düşün.sonra tuz ve yoğrut ekleyip yeidm hemide 2 tane.oğlum hastaya ona eşlik ettim bende.akşamada çorba ve patetes var gene eşimin de midesi bozuk çünkü.şimdi ne yapsam gözleri kalacak deyip bahaneyle yemek yapmıyorum eeee ben ne yiyeceğim akşama
ece perşembe ben müsaitim canım yer ve zaman ayarlayalım istersen
Ayyyy ne güzel bulusucaksiniz sanirim
benim icinde sohbet edin bende aranizda olmayi ne cok isterdim
nasipse buluşacağız canım
sen de gelirsen buralara senle de buluşuruz
insallah diyelim nasip kismet ama ben sizi görmüs kadar oldum ve cok sevdim iyiki varsiniz
Asummmm sayende yeniden diyete basladim beni motive ettin cooooook sagol hersey icin
geçmiş olsun kist kilomu yapıyormuş?
hos geldın cnmm inş. hedefıne ulasırsın saglıklı bır sekılde
Merhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
Merhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?