geçmiş olsun yenacım ogluşuna nazarmı degdi maşallahı vardı
Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifasini versin kuzucugunun
ece perşembe ben müsaitim canım yer ve zaman ayarlayalım istersen
Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri
Çok sağolun arkadaşlar..
İlknur çok güzelsin maşallah canım..
Merhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
ne yapalım bilmemki???bana en yakın çetinkaya hemen karşımda.ama 365 ve panorada olabilir yani eşimden arabayı alırım.diğer yerler uzak olur gibi.ama genede her türlü fikre açığım canım
kız sen neymişsin hadi ilknur eski haline dön gerçi şimdide güzelsin ama burda tam bir çıtırsın
canım çok hoşsun gerçekten ve kilolarını verince döneceksin o haline inan.insan en az 5 yaş gençleşiyor.belki daha da fazla.
çok geçmiş olsun üzüldüm
yena geçmiş olsun barışa çabucak atlatsın bir daha da uğramasın barışcığa mikroplar inşallah canım
ilknur ne kadar zayıfsın ama yaşın da çok küçük sanırım o kadar olma ama yaklaş bence
ben yemek yapmaya gidiyim kızlar görüşürüz
daha önce de yazmıştım kimse bana cevap vermedi diye trip atıp bir daha bu başlığa uğramamıştım. benim kilomun sebebi yumurtalıklarımdaki kistlermiş.
ilaç tedavisindeyim kullandığım ilaçlardan olsa gerek spor adına bişi yapmadığım halde inceliyorum:)
yine kimse ilgilenmezse küser giderim :)))))
ne yapalım bilmemki???bana en yakın çetinkaya hemen karşımda.ama 365 ve panorada olabilir yani eşimden arabayı alırım.diğer yerler uzak olur gibi.ama genede her türlü fikre açığım canım
çetinkayada da var en üst katta oturulacak yerler ama 365 te daha fazla seçenek var.çetinkaya çok rahat olmayabilir.yarın kesin kararı veririz canım
aminnnn cnm inş.
keşke ama olmuyo cnm işte
tünaydın cnm
valla bende bilmiyorum milletin benimle derdi ne
eltimle konuşmuyorum ama nedeni ni bilmiyorum eşlerimiz arasındaki şeyi o bize yansıttı yoksa birbirmize tek laf etmedik yani
onlar iyi şimdi biz konuşmuyoruz
görümcemle hiç bi zaman samimi olmadık ztn çok
kendisi para hırsı ile yanıp tutuşan biri çünkü bende paraya zerre kadar önem vermem kimseye muhtaç olmayalım yeter derim her zaman çok şükür ki öyle ztn
kısaca anlatim olayı
cuma akşamı kayınvalidelerin evlilik yıldönümü idi
bizde yemekten sonra pasta alıp oraya gittik
eşimin teyzesi eniştesi geldi abisi ve eltim geldi oturuyoduk onlar hamsi yaptılar yiyolardı bende yemedim teyzemle diğer odada oturup tv izliyodum görümcemlere çağırmamışlardı 2 tane kızı var biri 13 diğeri 11 yaşında onlarda vardı bende kçük olanı eve yoladım annenlere çağır yukarda kutlama var diye gelsinler çaya dedim
onlar da gelmedi aynı binada oturuyolar biri 6 diğeri 10. kat
yorgunlarmış uyucaklarmış geldi kızlar dediki gelmiyolar yorgunlar bende dedimki kendi anneleri babaları kendileri bilir
sonuçta biz davet edelim yoksa ona da darılır biliyoruz huyunu
neyse c.tesi oldu
kızlar ona demişlerki yengem gelmezse gelmesinler onların terbiyesizliği saygısızlıgı dedi
buda eşimi aramış sonra beni aradı bende numara kayıtlı değil diye açmadım msj attı beni ara dedi
aradım geri nasılsın dedi iyi dedim sen nasılsın
başladı ben hiç iyi değilim sen kimsin kendini ne sanıyosun sen benim terbiyemi saygımı sorgulayamazsın sensin saygısız falan neye ugradıgımı şaşırdım ne diyosun ne oldu dedim sen bunları demişsin dedi
yok dedim öyle bişey kızların ikiside öyle demiş
dedim teyzem yanımdaydı sor ona yok sormuş onada falan o arada eşim aldı teli ama bana daha ne laflar etti
eşimlede tartıştılar
ben ama ağlamaktan perişan ki sulu gözüm ztn
sonra artık nasıl sinirlerim bozulduysa bağır çağır yakamı bağrımı yırttım kayınvalideyi aradı eşim dedim söyle insin kızına bişey desin yeter sonra teyzemi aradı eşim dedi bişeyler diyo ablam ayşe öyle bişey dedimi o da yok öyle bişey dedi siz ayşenin (ablası da ayşe malesef) huyunu bilmiyomusunuz dedi
akşamda gitik kayınvalideye dedim allah bugun bana çektirdiklerini çıkaracak ondan
bana bide diyoki artık herkes yoluna gitsin falan sanki beraber gittiğimiz bir yol vardı ztn ayda yılda bi görüşüyoruz
bende dedim sen bilirsin daha iyi olur
kayınvalide büyütmeyin etmeyin diyo
dedim ben bişey demedim o söyleiği lafları tek tetk yiyecek bidaha ne o ne çocukları asla evime gelemez
kayınvalideler de taşınınca karşılaşma ihtimali sıfır olcak çok şükür
kayınpederde saolsun benden yana biliyolar kendi kızlarının huyunu bizi beni çok seviyolar hep berbaeriz diye çekemiyolar sende dürüst ol seni de benim kadar sevsinler içten pazarlıklı sinsi insanlar
yazarken bile titriyorum hala
bu ara herkes bana sarıyo ama ben sabırlıyım hala çok şükür allahıma
ayy ammada yazdım şişirdim başınızı kusuruma bakmayın
nevimcim böyle işte
allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn
Merhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
beyzuş ablaaaa beni şişle artık ya ben bugün çok abarttım sözde sadece ıspanak ve yoğurt yiyecektim ya ,makarna ve helvadanda yedim çooook pişmanımbenim gerçekten 1 haftalık şöyle 1-1,5 kilo verdirecek bir liste bulmam ve uygulamam lazım ,kendime kalınca abartıyorum ya en azından belki listeye uyabilirim, ahhh ahhhh nerde eski özlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?