Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri

canım çok hoşsun gerçekten ve kilolarını verince döneceksin o haline inan.insan en az 5 yaş gençleşiyor.belki daha da fazla.

çok geçmiş olsun üzüldüm

ne yapalım bilmemki???bana en yakın çetinkaya hemen karşımda.ama 365 ve panorada olabilir yani eşimden arabayı alırım.diğer yerler uzak olur gibi.ama genede her türlü fikre açığım canım

çetinkayada varmı oturabilecek yer varsa bana olur 365 de olur senin için hangisi uygunsa ama panora bana da uzak kalır gerek yok bence oraya

yena geçmiş olsun barışa çabucak atlatsın bir daha da uğramasın barışcığa mikroplar inşallah canım
ilknur ne kadar zayıfsın ama yaşın da çok küçük sanırım o kadar olma ama yaklaş bence
ben yemek yapmaya gidiyim kızlar görüşürüz

O resimlerde 18 yasindaydim asucum lise mezuniyetinde cektirmistim dün gibi hatirliyorum ama 10 sene olmus
Insallah asucum 7li rakamlari görsem bile sükredicem inan :26::26::26:

Kaç tane kistin varmış ki canım :S hangi ilaçları kullanıyorsun isim yazarmısın :26:

kizlar bende cikiyorum simdi yemek isini halledeyim
Kizimla firinda patates yapmaya karar verdik yaninada bisiy uydururuz bende faydalanirim belki ucundan kiyisindan :26::26::26:
Oglusumla kocisde kv de ac gelmezler büyük ihtimal
Gelmeye calisirim yine öptüm herkesi görüsürüzzzzzzzz

ne yapalım bilmemki???bana en yakın çetinkaya hemen karşımda.ama 365 ve panorada olabilir yani eşimden arabayı alırım.diğer yerler uzak olur gibi.ama genede her türlü fikre açığım canım

buluşmamı yapıyorsunuz ayyyy ayın 29unda yapsanızda ben de gelebilsem istanbuldakine ne güzel olurdu

çetinkayada da var en üst katta oturulacak yerler ama 365 te daha fazla seçenek var.çetinkaya çok rahat olmayabilir.yarın kesin kararı veririz canım

Haksızlığa uğramışsın Ayşeciğim...Geçmiş olsun ,bir daha olmasın inşallah...

Umursamamaya çalış...Tansiyonunu fırlattılar.Allah korusun sen hasta olsan ne olacak.Görümce hanım üzülecekmi.Hiç sanmam...Seni sevenler biliyor nasılsa sen nasıl bir insansın.Onların yorumları önemli;görümceyi boş ver.Sağlığın için unutmaya çalış canım.Allah kolaylık versin...

Çok geçmiş olsun Yenacığım;öksürükmü başladı yoksa ateşmi yaptı canım...

Lodos havalar kötü etkiliyor galiba...Umarım şimdi iyidir...

Kusurluk bir şey yok canım ne demek..Aslında aklıma da gelmedi değil,rahatsızlanan birimi oldu acaba diye ama kötüye yormak istemedim....

beyzuş ablaaaa beni şişle artık ya ben bugün çok abarttım sözde sadece ıspanak ve yoğurt yiyecektim ya ,makarna ve helvadanda yedim çooook pişmanım benim gerçekten 1 haftalık şöyle 1-1,5 kilo verdirecek bir liste bulmam ve uygulamam lazım ,kendime kalınca abartıyorum ya en azından belki listeye uyabilirim, ahhh ahhhh nerde eski özlem

Özlem;bebeğim

Şiş bize pek iyi gelmiyor galiba..Bu nedenle seni şişlemek istemiyorum...

Sen şimdi;hepimizin dönem dönem yaşadığı iradesiz günleri yaşıyorsun.Sebeplerine hiç girmek istemiyorum;açıkça ortada güzel yemekler yapan tonton bir anneanne varken başka sebep

aramaya gerek yok....

Sana şiş yerine bir resim gönderiyorum...Bizde de aynı sayıda kemik var;aynı organlar var;onunda bir midesi var;bizimde ama bizim ağzımız bazen çok çalışıyor...Belki bu resme bakıp kendimize

yaptığımız haksızlığı görür ve toparlanırız hep birlikte inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…