Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyyy sen yememişsin ben senin yerinede yedim
aaa bendede dün pırasa ,bulgur pilavı ve yoğurt vardı :)
bugünde ıspanak,makarna,yoğurt ve un helvası vardı hepsini yedim öyle şişimki anlatamam abartmışım biraz
aynen öyle canım ya habire şunu mu yapsam bunu mu yapsam deyip duruyor, en son nokul yapayım dedi ,dedim duuurrrrrrrr onu yersem 1 tepsiyi yerim yapma :) patates mi inanmıyorum sadece ığğğğğ demek geçiyor içimden :) sende çorba iç ,patates ye .sen kendine özel yemek mi yapıyorsun ? ben ne varsa ondan yiyorum hep ama az yağlı yapıyorum tuzu aynen kalıyor tabi :) patatesi eşin haşlamış yiyecekse sende soğanlı falan kavur ya da salatasını yap ,salatası daha hafif olur bence...
nasipse buluşacağız canım
sen de gelirsen buralara senle de buluşuruz
ben gelincede buluşsak keşke müsait olsanız, tabi önce benim gelebilmem gerek :)
Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri
vayyyyyy be valla fıstıkmışsın ahhh ahhhh keşke bende 10 sene önceye dönsem 53 kiloydum o zamanlar ya
şimdiki hedefim 57 olmak yaza 60ı görsem gerisi yavaş yavaş gelsin hiç önemli değil :)
çok geçmiş olsun canım, kıyamam paşaya....
çetinkayada varmı oturabilecek yer varsa bana olur 365 de olur senin için hangisi uygunsa ama panora bana da uzak kalır gerek yok bence oraya

ayy ben gelirsem panorada buluşmam asla :) bir tek orayı sevemedim ya ne zaman gitsem tenha in cin top oynuyor ,sevmem ben öyle yerleri sosyal bir insanım yahu :))))

ASUCUĞUM;

Afiyet olsun aşureler...Eminim en kısa sürede harcarsın sen onları...

Ayrıca ellerine sağlık...Allah hepimizin evine bereket versin..

ablacım o kadar tatlısın ve o kadar haklısın ki ...
şişler çok sevimli geldiler herhalde bize baksana şişlenmek için can atar olduk :)
evet ablacım ya şu ara beynim benimle oynuyor ,daha 2 gün önce o kadar güzel şeyler duymuş ve gaza gelmişken şu halime bak
anneannem çok tatlıdır yemekleride bir o kadar lezzetlidir tabi ,severek yapan her insanın yemeği nasıl olur hepimiz biliriz, bencede başka sebep yok ne yapayım canım hepsi çok lezzetli :)
offf offff dediklerin çok doğru bu kadında yiyor bizde ama artık yemek için yaşamayacağım ,yaşamak için yiyeceğim yeter ya, ben 1-2 aydır sapıttım iyice ve dur diyorum haftaya cumaya kadar 8 günlük bir program uygulayacağım bana göre bir liste bulursam...
kendime çok haksızlık yapıyorum herkes 5 ayda 30-35 kilo verdim diyor ama ben 4 ayda 20 ancak verebildim ve zaten bu kilolar üstüme yapışmadan gideceği belli olan doğum kilolarım 5-6 daha versem hamile kaldığım kiloya düşeceğim... hemen başlamam gerek.... leslie yapayım yine ....

ASUCUĞUM;

sağol ablacım valla afiyet oldu güzel olmuştu eve de gönderdi arkadaşım ama eşime yedireyim onları yarın da annem yapacam lahana da sarmış bide of of
sabah yürüdüm 40 dk yetmez ama yarın da 5 mil yaparım inşallah

Ooo süper hatun....

O günler gelir tabii canım.Yaş olarak gelmez maalesef ama görüntü gelir...Sen sabır et yeter...
Insallah beyzus abla insallahhhhh
Özlemcim bende dün pirasayi bulgurlu yapmistim Of offff un helvasina bende bayilirim olsada yesek
Sen gelirsinde ben kendime o kadar güvenemiyorum 70leri görsem göbek aticam vallahi
ilknurcum valla fıstık gibisin bu fotolarda işallah ordaki kilolarına dönersin çok degişmişsin canım yaa
Turnalcim herkes öyle söylüyor Kuzularima hamileykende almistim ama nedense millet dogumdan sonra kilo verir ben aldim
Birisi lahanami dedi bayilirimmmmmmmmmmm
Asucum benim yerimede ye bikac tane Simdiden ellerinize saglik cnm

ilbatuuuuuu öldürdünn benii yaaa :):) öyle yazmışsınkii anladım seni suratlarda tam oturmuş öyle hayal ettim seniii....sen kaç kilosunkii bu kadarr dert ediyorsunnn....ama duygusal olarak aynı durumdayımm..şuan canımm aşırıı tatlı istiyorr ve kendimdenn nefrett ediyorumm...şimdi burda senin annanenin yaptığı o unn helvalarıı olacaktıııııııııııııııııı

iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 zeytin

öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek

akşam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık bulgur pilavı
salata
30 dk.leslie

45 dk leslie +10 dk tiffany rohte mi neydi:44: ondan yaptım 55 dk spor oldu :)

dün 45+ bugün 55 =100 dk oldu bile

ve kendime 8 günlük bir program hazırladım, ben bu hafta ne yiyeceğimi biliyorum ve en az 3 kilo vermeyenin adı özlem değil...
inanılmaz azmettim yeme içmeyi sapıtmadan beslenip spor yapacağım bakalım ne olacak
ayyy çok mu büyük konuştum ne ama yapacağım ya güveniyorum kendime

ammaa geçmiş birikmiş biremedim valla saatlerdir okuyorum
bravo kızlara
öyle olsunlar daaha iyi

Ara öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?
biraz falazla olmuş hepsinden 3 tane olsa dah iyi
http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
süpersin canım boy avntajı ile belli etmiyorsun kilonu
sporunda faydası var

süpersin valla
geçmiş olsun canım siyatiğe benziyor anlatığın dinlen ayağını yukarı kaldır mümkün olduğunca

arkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
geçmiş olsun umarım ilaçlar iyi gelir

geçmiş olsun canım oğlana umarım çabuk atlatır

bir arkadaş hastanelik oldu o diyetten

umarım gözdecik çabuk iyleşir

ellerine sağlık süper olmuş beyzuş ablam

10 kanat biraz falzla ama gerisi iyi

kızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
geçmiş olsun canım stresten yükselmiş olabilir

bu salgın sanırım sizede bulaşırsa şaşma
umarım çabuk atlatırsınız

allah kabul etsin ellerine sağlık

gözün aydın grev bitmiş

çarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin
evet bencedesöyle iyi bir baksınlar

allah sana sbır versin bu nasıl insandır çocuğun dediğine bakılırmı
boşver en azından herkez nasıl biri olduğunu biliyormuş

umarım ilaçlar iyi gelir
hem genç hemde zayıfmışsın

geçmiş olsun canım umarım ağır geçirmez

off lahana sarması ben kendimde yapmıyorum annemede yaotırmıyorum dayanamam diye

iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 zeytin

öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek

akşam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık bulgur pilavı
salata
30 dk.leslie

6 kaşık bulgur zaten 3 dilim ekmek demek 1 kase çorbada 1 dilim ekmek oluyor yani akşam toplam 6dilim ekmek yemişsin

nasıl bir liste banada versene

ben bu aralar deli gibi aburcubur yemeye başladım mesela geçen gece 2 paket çikolata 1 paket cips 1 kek1 avuç kuruyemiş
yine evelsigün 1 paket çikolata
evelsigün 1 paket çikolata

ban şiş lazım ama şişde kesmez ben napıyorum kendimden nefret ediyorum

iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 zeytin

öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek

akşam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık bulgur pilavı
salata
30 dk.leslie
canım sabah çok az yemişsin ,sizde bir karar verin yahu diyeceksin diye korkuyorum valla :) ama bol yeşillik yesen sende doyarsın inan hem kaşar yerine 1 kk peynir yesen yarımyağlı o da daha doyurucu olur inan hem akşama çok yememiş olursun, aralarda meyve tüketebilirsin ya da küçük 1 kase yoğurt....
yoğurtdu akşam ya da öğlen yemeklerine mutlaka ekle ,zayıflamaya yardımcı oluyor ben test ettim :)))
akşam çok karbonhidrat olmuş 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ,6 kaşık bulgur pilavı 3 dilim ekmek demek eee zaten 2 dilimde yemişsin etti 6 dilim ekmek :))) ama düne göre çok çok çooooooooooooooook iyisin aferin sana ,sen başaracaksın inşallah bu işi...
aynen öyle hayal ettiğin gibi canım
ben 79 kiloya düştüm 20 kilo verdim burayla tanıştıktan sonra 4,5 ay falan oldu işte ama son 1-2 aydır sapıttım yani
bende kendimden nefret ediyordum ki dur dedim öyle oturmakla olmaz plan yap i,yaptım bakalım inşallah faydası olacak ,ben inanıyorum olacak :)
yakın olsan gel derdim inan .... bende dayanamadım işte halbuki isteme demi yoooooooooook neyime lazımsa istedim işte
demek dün senin bulgur içindeydi benimki dışında :)))
un helvasını sevmeyen var mıdır acaba çok merak ediyorum :)
aaa kendine haksızlık etme sende geleceksin ,bende geleceğim, hepimiz geleceğiz inşallah...

lahana mııııııııııııııııı yapmayı blmediğim tek şey ama yemesini iyi bilirim :))))
sakın benim gibi 50 tane yemeyesin geçen haftayı hatırlasana dana gibi yemiştim ya hala inanamıyorum

en azından spor yapıyosunnn oda bi artı senin için
ASUCUĞUM;

dünden beri aşure bana bakıyo ben asureye komsu getirdi bakalım akübeti ne okacak na zamnan dayanamayıp hüplleticem acep
iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 zeytin

öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek

akşam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık bulgur pilavı
salata
30 dk.leslie
bence süper dünü dengeledin mantı fiyaskosundan sonra azaltmışsın sende benim giibi çok spor yapmıyosun sanırım

programı merak ettim bende

Bende bugün yediklerimi yaziyimde cikayim . Öyle Bir Gecer Zamankiye bakicam :26:
SABAH :
Sadece 1 bardak su
ÖGLEN :
Bir kase corba
Kitir ekmek arasinada diyet peynir
Cay
AKSAM :
Patates
Balik köftesi 2 3 adet
Komposto (kendi ellerimle yazin bahcemdeki visnelerden yapmistim. o zamanlar sekeri az olmus diye üzülmüstüm ama iyikide öyle yapmisim )
Bugün de kahvalti yapmadim her zamanki gibi ama basliycam eskiden gün icinde cok yedigim icin yoklugunu hissetmezdim ama bugün yine tansiyonum düstü
Simdi cikiyorum gelirim yine

ay yapma yaaa ne güzel vermisiniz dur diyin ne olur bende bir an önce sizin kilonuza insem keske

nokul ne kız???biz bu sıralar abartıyoruz bende hergün bgn şunları yiyeceğim kaçamak yok diyorum bi bakmışım elimde pestil,cevizli sucuk vs...akşam çorba ve biraz makarna yedim patetesi eşimle oğlum yedi:))ben kendime özel yemek yapıyorum sayılır.sebze yemeğini çocuklar pek yiyemediği içni eşimle ikimiz yiyoruz daha çok tabi.bugün yapmadım sebze yemeği de üşendim.salata bile yapmadım.veee akşam yemeğinde abarttım bende makarnayı az yedim sonra cevizli sucuk badem yedim.bende şişim şuan.sen gelince inşallah müsati oluruz canım kısmet.3 çocuk olunca pbe bile bişey çıkmaz inşallah diyorum:26::26::26:
bende panorayı çok kalabalık oluyor diye sevmiyorum sen ne gün gittinde in cin top oynuyordu???biz ne zaman pazar öğleden sonra gitmeyi üdşünsek park yeri bulmakta zorlanıp başka yere kaçıyorduk.artık pazar sabahları erkenden gidiyoruz tenha olsun 3 çocukla asansör sırası bile gelmiyor sonra...yada beğendiği tercih ediyoruz eski mekan ya orası tenha oluyor ama biz seviyoruz rahat dolaşabiliyoruz diye:)))

her doğumumdan sonra kilo aldım malesef.hatta doğumda çocuk 3,300 doğdu ben 2,5 kilo vererek çıktım((

adını ne koysak acaba:))) kız büyük konuşup durma.3-4 ayda 20 kg zaten herkesin imrendiği birşey.o ned nele kilo vermen durabilir azalabilir hırs yapma.yine o diyet listeni uygula ama büyük konuşma ok???ben doğum kilomun altına indiğim için artık pek sesim çıkmıyor bak.200 gitsin 300 gitsin razıyım ne yapayım?bugünleri hayal bile edemezdim 4 ay önce.dr um hevesimi kırmıştı insülin direnci diye.çok şükür bugünlere geldim.ama sor önümde koca bir göbeğim var.yani oturduğumda simit şeklinde.demek hala direncim var kurtulamamışm.aslında patetes pilav makarna yemediğim dönemde karnım bu kadar şişmiyor.yemesem keşkee

7 li rakamlara yaklaşan ve ya ulaşanlarda bi haller oldu dimi?bende cevizli sucuklar götürdüm demin...dünde zaten arkadaşta neler yediğimi hiç saymamayım.canım sen yoğurt yiyormusun artık?ne zor yaaa yoğurtsuz diyet.ekşili asitlide yasak galba demi?limon çok tüketiyorum ben mesela nasıl dayanılır offf

Son düzenleme:
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrr :122: :122:

Bir yandan küçük civcivle uğraşıyorum, bir yandan büyük civcivin anlattıklarını dinliyorum ve diğer yandanda ancak geçmişi okudum
Küçüğü ilgi istiyor ablası odaya almıyor diye bır bır birşeyler anlatmaya çalışıyor sinirli sinirli
Büyüğü senelerdir köpek istiyor bizden. En sonunda dün tamam ama 2 sene sonra dedik ( Annemler emekli olup türkiyeye döndüklerinde çatalcada kendilerine bahçeli ev yaptırıp orada kalıcaklar çoğu zaman bahçede olunca köpeğede evet dedik )
Dünden beri internette her beğendiği cins köpeği inceliyor yetmiyormuş gibi bütün bilgileri bir kağıda yazıp gelip 15 dakika arayla bizlere okuyor fenalık geldi üstelik daha çok zaman var ama işte şimdi yeter desem üzülecek bende mecbur dinliyor tamam sen araştır ancak karar verirsin diyorum mecbur

Öptüm gitti Sorma ozaman numaracı ve inatcıydı şimdi daha beter oldu inadı ama allah başka sıkıntı vermesin yeter sonuçta evlat inatta olsa seviliyor

Aaaa olurmu özlememek her zaman kalbimizdesin canım benim. Bizde seni çooooook özledik

çarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin

Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey cıkmaz Gelişmeleri bize de haber ver canım merak ederiz seni

Canım inşallah bir an önce baş ağrın geçmiştir ve bir daha tansiyonun okadar fırlamaz.
Stres ve sıkıntı çok etkiliyor heleki insan biraz daha duygusal olunca.
Seni okadar iyi anlayabiliyorum ki inan benim yeri geldiğinde kalbim bile sıkışıyor ve eşim her seferinde korkudan ne yapacağını şaşırıyor.
Rabbim seninle uğraşanlara yaptıklarının karşılığını gösterecektir inşallah. Senin gibi yüreği güzel bir insana bile sinir krizi geçirtiyorlar ya Allah islah etsin ... aminnnn.

Duana gerçekten okadar içten amin dedim ki inanamazsın İyiside vardır eminim hatta bende görümceyim ve inan gelinimize şimdiye kadar git öte bile dememişizdir. Annemde yavrum der başka birşey demez hatta biz iki görümce gelinle bir olur erkek kardeşimi benzetiriz yeri geldiğinde sen niye kıza kaba davrandın diye. Ki çocuk o an sadece kalk bana .... getir demiştir diye bunu yapıyoruz hani sen nasıl aşkım getirirmisin demedin diye birde bizden dayak yiyecek kıvama gelir yada elin ayağın tutuyor bu kız çalışıyor kalk sen al deriz.

İnan yazdıklarını okurken bile benim görümcemle olan tartışma anı gözümün önüne geldi. Bizde laf taşıyan KV ve Görümcemin arkadaşıydı; Ben eskiden görümcem ne güzel çocuğu bize bırakırdı iki kuzen bir arada oynardı kendileri gelmiyor diye eşim fırça atardı dedim ama çakal arkadaşı gitmiş banu ay işte çocuğunu bile bana baktırdı yok burası kreşmi falan dedi demiş
Kv desen kendisine Anneciğim niye böyle yapıyorsun ben seninle tartışmamak için biraz uzak duruyorum farkında değilmisin bu durumdan rahatsızım dedim oda kızını arayıp bana hakaret etti yüzünü bile görmek istemiyorum sen kimsinki dedi demiş
Aynı senin dediğin gibi bana bir telefon açtı daha ben nasılsın bile diyemeden bana ağzına geleni saydı ve ben tek bir kelime edemeden direk ağlamaya başladım. Eşim elimden telefonu alıp direk söylediklerini duyunca bir güzel kalayladı ama bende aynı senin gibi kriz geçiriyordum. Neymiş baştan beri sevmemiş sevmek zorundamıymış falan diye abisine bile neler söyledi benimkide hesapta rest çekti bundan sonra senin gibi kardeşim yok benim artık diye :26:

Heee neticede daha yeni hamileydim 2.ci kuzuya ve beni mahkeme heyeti gibi KP, Kv ve görümce karşılarına emrettiler.
Benim aptal kocamda ille gidiceğiz diye tuturdu ve orada ağzımı bile açmaya fırsat vermeden benim ne terbiyesizliğim kaldı, ne tembelliğim hatta 11 sene içerisinde onlara bir bardak su bile vermemişim hesapta. Görümcede abisine ağlayarak sende bunun için bana küfür edip beni kardeşlikten siliyorsun demekki babam ölse yüzüme bile bakmayacaksın demezmi. Benim Aptalda orada kardeşinden özür dileyip birde bana zorla özür diletmeye calışmazmı o an adam geberse dönüp bakmam okadar sinirlenmiştim eşime. Neymiş babası üzülmesinmiş. Ben kendimden eminim özür dilenecek birşey yok benim yaptığım dedim ama çok akıllılarya tamam bu konuyu olmamış sayıyoruz diyip beni öyle bıraktılar.

O günden beri ben konuşmuyorum mecbur kalmadıkca görümceyle evinde de gitmiyorum hatta eşime de dedim sen özür dilemişte olsan kardeşin alsa benim evime bir daha giremez dedim. Sadece doğumdan sonra bir 5 dakikalığına oda kendi annem eşinle aran açılmasın bir kereliğine izin ver dedi diye tamam dedim ama bir daha aslaaaaaaaaaaa.
Eşime hala bile diyorum hiç birine hakkımı helal etmiyorum onlarki beni hamileliğimde bile ağlattılar ya dedim asla benden helallik alamıyacaklar.

RAbbim yüreğinde zerre kadar kötülük olan bütün insanlardan korusun bizleri.... Aminnnn
Sende kendini üzme Allah mutlaka karşılığında onlara cezalarını verecektir

Çok geçmiş olsun küsme küsme burada yoğunluk olunca arada kaynamalar olabiliyor. Sen küseceğine daha fazla sesini duyurmaya çalış
Aramıza hoşgeldin İNşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın bizlerle birlikte tabiki

Keşke senin gibi olsaydı benim görümceler. Küçüğü fesat ve işgüzar hatta yalancı. Büyüğü desen iki yüzlü ve sadece dinler gibi yapıp yine annesine gaz verir.
Rabbim senin gibi yüreği güzel insanların sayısını artırır inşallah .......... Aminnnnnnnnn

Sana hem pratik hem hafif hemde görüntü olarak Allah Allah nidaları attıracak bir liste hazırlamak lazım :122:
Dur bakalım birşeyler daha düşünelim aklıma gelirse resimle birlikte bulur sana gösteririm

Füttt füüüüüü ıslık çaldım hesapta
Gerçektende süper cıkmışsın canım inşallah o eski haline yaklaşırsın yine.

Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi biraz daha iyidir.
Bencede nazarmı değdi nedir tam düzeldi diyorsun yine hasta yavrucak.
Rabbim yardımcınız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…