oyyyy sen yememişsin ben senin yerinede yedimslm kizlaaarrrrrrrrrrr
Hepinizi cok özledim dün gelemedim ama ara ara baktim ne var ne yok diye
Bugünkü menümü yazayim dicem ama yazcakta pek bise yokSabah her zamanki gibi hicbisey yemedim nolcak benim bu halim bilmiyorum :18:
Sadece su ictim o kadar :26: Öglende cocuklarla corba ictim . Kitir ekmeklerimin arasina diyet beyaz peynir dilimi koydum 2 parcada onlardan yedim. Aksama ne yapsam bilmiyorum dün pirasayla 2 kasik kadar makarna yemistim bide yogurt vardi. Bugün ne yapsakta yesek ???
aynen öyle canım ya habire şunu mu yapsam bunu mu yapsam deyip duruyor, en son nokul yapayım dedi ,dedim duuurrrrrrrr onu yersem 1 tepsiyi yerim yapma :) patates mi inanmıyorum sadece ığğğğğ demek geçiyor içimden :) sende çorba iç ,patates ye .sen kendine özel yemek mi yapıyorsun ? ben ne varsa ondan yiyorum hep ama az yağlı yapıyorum tuzu aynen kalıyor tabi :) patatesi eşin haşlamış yiyecekse sende soğanlı falan kavur ya da salatasını yap ,salatası daha hafif olur bence...cuma sıkıntı olur o zamn .perşembe mi buluşssak???kahve içeriz bi yerde:)))
bende diyordum bu kızın yanında anane kallmış yandı valla diyişte yalnızken diyet kolay da birileri varken gezmelerdeyken dışardayken zor malesef ((ben annem kayınvaldem fln gelse koparım kesin...bugün ben ne yedim biliyonmu?haşlanmış patetes:)))valla nasıl özlemişm.zaten soyarken daha tuzlamadan bile yiyordum düşün.sonra tuz ve yoğrut ekleyip yeidm hemide 2 tane.oğlum hastaya ona eşlik ettim bende.akşamada çorba ve patetes var gene eşimin de midesi bozuk çünkü.şimdi ne yapsam gözleri kalacak deyip bahaneyle yemek yapmıyorum eeee ben ne yiyeceğim akşama
ben gelincede buluşsak keşke müsait olsanız, tabi önce benim gelebilmem gerek :)nasipse buluşacağız canım
sen de gelirsen buralara senle de buluşuruz
vayyyyyy be valla fıstıkmışsın ahhh ahhhh keşke bende 10 sene önceye dönsem 53 kiloydum o zamanlar yaEki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri
çok geçmiş olsun canım, kıyamam paşaya....Merhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
çetinkayada varmı oturabilecek yer varsa bana olur 365 de olur senin için hangisi uygunsa ama panora bana da uzak kalır gerek yok bence oraya
Özlem;bebeğim
Şiş bize pek iyi gelmiyor galiba..Bu nedenle seni şişlemek istemiyorum...
Sen şimdi;hepimizin dönem dönem yaşadığı iradesiz günleri yaşıyorsun.Sebeplerine hiç girmek istemiyorum;açıkça ortada güzel yemekler yapan tonton bir anneanne varken başka sebep
aramaya gerek yok....
Sana şiş yerine bir resim gönderiyorum...Bizde de aynı sayıda kemik var;aynı organlar var;onunda bir midesi var;bizimde ama bizim ağzımız bazen çok çalışıyor...Belki bu resme bakıp kendimize
yaptığımız haksızlığı görür ve toparlanırız hep birlikte inşallah..
Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
ASUCUĞUM;
Afiyet olsun aşureler...Eminim en kısa sürede harcarsın sen onları...
Ayrıca ellerine sağlık...Allah hepimizin evine bereket versin..
Insallah beyzus abla insallahhhhhOoo süper hatun....
O günler gelir tabii canım.Yaş olarak gelmez maalesef ama görüntü gelir...Sen sabır et yeter...
Özlemcim bende dün pirasayi bulgurlu yapmistimoyyyy sen yememişsin ben senin yerinede yedim
aaa bendede dün pırasa ,bulgur pilavı ve yoğurt vardı :)
bugünde ıspanak,makarna,yoğurt ve un helvası vardı hepsini yedim öyle şişimki anlatamam abartmışım biraz
aynen öyle canım ya habire şunu mu yapsam bunu mu yapsam deyip duruyor, en son nokul yapayım dedi ,dedim duuurrrrrrrr onu yersem 1 tepsiyi yerim yapma :) patates mi inanmıyorum sadece ığğğğğ demek geçiyor içimden :) sende çorba iç ,patates ye .sen kendine özel yemek mi yapıyorsun ? ben ne varsa ondan yiyorum hep ama az yağlı yapıyorum tuzu aynen kalıyor tabi :) patatesi eşin haşlamış yiyecekse sende soğanlı falan kavur ya da salatasını yap ,salatası daha hafif olur bence...
ben gelincede buluşsak keşke müsait olsanız, tabi önce benim gelebilmem gerek :)
vayyyyyy be valla fıstıkmışsın ahhh ahhhh keşke bende 10 sene önceye dönsem 53 kiloydum o zamanlar ya
şimdiki hedefim 57 olmak yaza 60ı görsem gerisi yavaş yavaş gelsin hiç önemli değil :)
çok geçmiş olsun canım, kıyamam paşaya....
ayy ben gelirsem panorada buluşmam asla :) bir tek orayı sevemedim ya ne zaman gitsem tenha in cin top oynuyor ,sevmem ben öyle yerleri sosyal bir insanım yahu :))))
Turnalcim herkes öyle söylüyorilknurcum valla fıstık gibisin bu fotolarda işallah ordaki kilolarına dönersin çok degişmişsin canım yaa
Birisi lahanami dedi bayilirimmmmmmmmmmmsağol ablacım valla afiyet oldu güzel olmuştu eve de gönderdi arkadaşım ama eşime yedireyim onları yarın da annem yapacam lahana da sarmış bide of of
sabah yürüdüm 40 dk yetmez ama yarın da 5 mil yaparım inşallah
beyzuş ablaaaa beni şişle artık ya ben bugün çok abarttım sözde sadece ıspanak ve yoğurt yiyecektim ya ,makarna ve helvadanda yedim çooook pişmanımbenim gerçekten 1 haftalık şöyle 1-1,5 kilo verdirecek bir liste bulmam ve uygulamam lazım ,kendime kalınca abartıyorum ya en azından belki listeye uyabilirim, ahhh ahhhh nerde eski özlem
bravo kızlaraİnşaallah canım rabbim gönlüne göre verir en kısa zamandaemin ol sana hayır dediği her konuda evladına hayır diyemez erkekler bir dudak bükmeleri yeterli
Benim ki doğuştan anasını gözüeskiden dudak büker şirinlik yapardı şimdide bana anne sen babamı ikna etmek için ne yapman gerektiğini biliyorsun diyor tıkandığı yerde terbiyesiz diyorum amannnn iki öpücükle halledersin sen diyor
Valla benim iki kızımı da alan yandıküçüğü de büyüğüde istediklerini elde edene kadar her yolu deniyorlar
biraz falazla olmuş hepsinden 3 tane olsa dah iyiAra öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?
süpersin canım boy avntajı ile belli etmiyorsun kilonuhttp://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
süpersin vallaKIZLARRRRRRRRRRR bu akşam inanılmaz mutluyum nasıl bir istek geldi anlatamam :)))
bu akşam komşumun anneannesi vefat etmiş ona gittik, kadın çok yaşlıymış ve yatalakmış allah rahmet eylesin neyse ben gidince herkes ''oooooo özlem sana ne olmuş geçen altın gününden sonrada vermişsin valla maşallah genç kız gibi olmuşsun ''dediler ve bu işi nasıl başardığımı sordular :) allahım o anın verdiği duyguyu anlatmam imkansız şu an ne büyük mutlulukmuş :) bende anlattım leslieden bahsettim hepsi hemen nete girdi ve tamam bizde yapacağız dediler. en ince ayrıntısına kadar sordular bende anlattım.
şimdi varya içim içime sığmıyor hadi şu dağa tırmanalım deseler onu yapacak enerjim var, karar verdim bu işe eskisi kadar asılmam gerek çünkü bayramdan sonra grafiğim pek parlak değil oysa eskiden çok daha iyi veriyordum ,aynı hıza ulaşabilmem gerek .hazır sporada başlamışken bırakmadan devam etmeliyim .bu hafta 78i görsem çok iyi olacak ama nasıl çok zor çünkü cumadan bu tarafa yedim nasıl eritirim işte onu bilemiyorum :) pztden cumayada çok az zaman var gerçi yarın kiloma bakarım yine sebze ,meyve olayına girer ,sporumu yapar veririm inşalalhhhhhh :)
hepimiz verelim inşallahhhh,ayyy çok coşkuluyum şu an ,rabbime şükürler olsun
geçmiş olsun canım siyatiğe benziyor anlatığın dinlen ayağını yukarı kaldır mümkün olduğuncaMerhaba hanımlar,
hareketli,neşeli bir hafta geçirelim..
Ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum popomun hemen üstü,ağrısı kalçalarıma ve sol bacağıma vuruyor..Ayakta hiç duramıyorum..
Uzun zamandır yaşıyorum bu ağrıyı ama arttı bayağı..
nedenini bildiğim için doktora gitmeyeceğim..Reçeteye kilo ver yazacak çünkü.:)
Cumartesi çok eğlenceli geçti mamaları silip süpürdüler özellikle mayalıları ve sosisliyi anında hüplettiler acıkmışlar tabii..
Ben ha bire takviye ettim...
Hepsi çok rahat öz güven tavan olmuş. ben o yaştayken kendimi düşünüyorumda..
Dikkat ettiğim kızlar erkeklere göre daha yırtık,daha bıcır bıcır..
Öğretmenleriyle diyalogları acaip rahat..Biz el el üstünde dururduk..
hoşuma gitmedi açıkçası..Çoğu gevrek gevrek hocaaam hocaaam yapıyor..
Niye öyle melodik konuşulur anlamıyorum.:)
Baktımda kuşak farkı oluşmaya başlamış bende..:)
Onun dışında kızımla ilgili güzel ve olumlu sözler duymak harika..Sürekli şükrediyorum..Tek olumsuz yanı kızımın çok duygusal oluşuymuş..
Benzete benzete kendime benzetmişim..
Onların enerjisi,mutluluğu ve o hem çocuk hemde genç olan yüzlerin,gözlerin pırıltısı insanıda o enerjiye sokuyor,etkileniyorsun ister istemez..:))
Öğretmenlerin yönlendirilmesiyle ideallerinden,hedeflerinden özellikle olmazsa olmazımız SBS den bahsedildi..
Nasılda endişeli ve istekliler başarma konusunda.
hepsinin küçük omuzlarında büyük yük var.
Tümünün yolu açık olsun..Allah kötülüklerden korusun..doğru insanlarla karşılaştırsın...
geçmiş olsun umarım ilaçlar iyi gelirarkadaşlar ben doktora gittim geldim
2.5 cm. basit kistim varmış ondan dolayı gecikme ve lekelenme yaşamışım malesef
geçmiş olsun canım oğlana umarım çabuk atlatırGeçen gece oğlanın hafif ateşi çıkınca apar topar gittim, gidiş o gidiş :) Eşim kısa bir iş seyahatindeydi, 2 çocukla bir başıma uğraşmaktan ezgin bezgin durumda başladım haftaya :)) Sizler daha enerjik başlamışsınızdır ve kaçamaksız bol kayıplı bir hafta geçiririz inşallahhh :))
*Bu temennileri sabah yazmıştım, daha anlamlıydı, akşama doğru ancak yollayabiliyorum :)
Umarım iyidir kızın, geçmiş olsun. Biz de geçen hafta antibiyotik sezonunu açtık :))
Stevia yapay tatlandırıcı değil, bir bitki olduğu için daha farklı olduğu iddia ediliyor. Tatlandırıcıları vücut tanımıyor ve hazmedildiği esnada (tıpkı şeker gibi) insülin salgısına sebep oluyor, kanserojen etkileri de cabası. Stevia hiç insülin salgısını artırmıyor aksine kan şekerini denegeliyormuş ve bu nedenle şeker hastalarına tavsiye ediliyormuş (????) Açıkçası tam tatmin olmadım ama stevia kullanıyorum ben zaten.. Ama bunu alıp kek, puding filan yapmıyorum sadece kırk yılda bir içtiğim çay ve kahveye koyuyorum. Bunları hiç şekersiz, tatsız içemiyorum ben, haftada toplasan 3-4 bardak çay içiyorumdur, ona da stevia koyuyorum.
Canım iki konu için de özelden mesaj atıyorum şimdi.
Vayyy vayy. Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeylim; kilonu gerçekten göstermiyorsun :)
Yena'cığım, geçmiş olsunn. Eğer devam ederse ağrın, hafife alma derim ben, umarım kısa sürede iyileşirsin. Ben de boyun-ense-sırt bölgelerinde devamlı bir kıtırdama, sızlama gibi hafifi rahatsızlıklardan muzdaribim. Doktora gitsem kesin fizik tedavi der, diye düşünüyorum :))
Gençlerle kaynaşma günü güzel geçti demek :)) Kızın da memnun olmuştur. Bu yaşta kızları memnun etmek de zor oluyor bazen
Çok geçmiş olsun. İyi bilmiyorum ama ufak ve ilaçla tedavi edilebilir galiba?? Umarım öyledir ve en kısa zamanda iyi olursun.
Özlemm, alıntı yapmıştım biryerlere uçmuş :)) Senin hevesin bizlere de geçti, ne güzel değil mi takdir toplamak :)
Ceco-mmery harikasınız. Siz yarışın biz de tezahürat yapalım buradan, iki kişinin kazanacağı güzell bir yarış olacak gibi...
bir arkadaş hastanelik oldu o diyettenherkese selam...... bu haftaa 101.2yle basladım güne( 2 haftadır diyetteyim ama 103ten 101e düsebildim az deilmi sizce cok moralim bozuldu yaa kulupte gezinirken bi konu buldum 5 günde 5 kilo diyeti diye.. bu hafta onu uygulıcam 2 kilo verdirsede yeter bana
umarım gözdecik çabuk iyleşiriyi akşamlar herkese
bugun öyle yoğundumki yazıcak fırsat bulamadım malesef
sabah halamın eşi geldi dr.a kayınpederim geldi ve en önemlisi gözdeden bahsetmiştim halamın torunu o geldi
nöroloji psikiyatriye sevk etmişti gösterdik bugun
psikoterapi görücek dedi o da cerrahpaşada yapılmıyo özle gidicek ilk yapılacak test 250 lira sonraki görüşmeler 160 lira ayda bir gelicekler ordudan yaptırmaya inş. iyi olur meleğim
bende çok fenayım baş ağrısı mide bulantısı artı farenjıt oldum boğazım çok fena
ellerine sağlık süper olmuş beyzuş ablamAsucuğum;çok teşekkür ederim canım...Beğenmene çok sevindim...
Senin elinden gelenleri gördüm tatlım;harika elin var.Çok güzel ve usta işiydi yaptığın ciciler...
Bana,hep ablam gösterirdi yaptığım işleri;bir de denetlerdi.(Kız meslekte okudu haspam)...Bunları kendi başıma netten baka baka yaptım...
Şimdi bir heves geldi;bütün küçükleri patikle donatacağım galiba....
10 kanat biraz falzla ama gerisi iyiBugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin 1 yumurta.
Öğlen 3 badem 3 fındık 1 şanfıstığı.
Ara 1 ade galeta 1 bardak lıght cola 1 saat sonra 1 galeta.
akşam 10 tane tavuk kanat 1 dilim ekmek salata 2 bardak lıght ayran.
Ara öğün olarak meyva yada süt içebilirim.
Bu sabah tartıldım 104.7 çıktım çok mutlu oldum.
geçmiş olsun canım stresten yükselmiş olabilirkızlar tansiyonuma baktı m şimdi 15/10 aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var eşim evde değil aradım dr.a gideriz belki kendmi çok kötü hissediyorum grş yrn inş.
bu salgın sanırım sizede bulaşırsa şaşmabeyza abla; patikler bere çok şekerler keşke bende becerebilsemannem ablam kimseler yok asumanla yakınız inşallah tanışırız da bana öğretir hamarat hatun
yena; çok geçmiş olsun bel ağrısı fena.yatma oturma pozisyonları var onlara göre davran internettede vardır herlade.mesela sırt üstü yatarken ayaklarının dümdüz uzatmak ağrını arttırır.ayaklarının altına 2-3 yastık koyup büküp yatacaksın veya yan yatıp ayaklarını kıvıracaksın.canım çok geçmiş olsun.
umut; sizede geçmiş olsunn.ben de çocuk 3 tane geçen hafta ortancam ,sonra en küçüğüm kusma ishal olmuştu.bugünde en büyüğüm 6,5 yaşındaki fena...bizede bulaşırmı bu virüs
özlem; aldığın tepkiler çok hoş resimlerini bekliyorum dört gözle.lesliede benim gönderdiğimi açabildinmi?
ayşe geçmiş olsun tansiyonun düzelir inşallah canım.
daha aklıma gelemyenlerde var kusuruma bakmayın bu kadar kalıyor malesef
bugünüm çok fenaydı.yediklerimi yazamıyorumakşamı hafif geçirmeye çalıştım ama bilemiyorum beyza abla şişlerin hepsiyle dürtebilirsin hepsi çok güzeller ama çok acıtma emi?
beyza abla dediklerin çok doğru ne zaman zararlı unlu şekerli yesem daha kötü oluyorum.sağlıklı beslensem daha az şeyle doyuyorum.bu nedenle kaçamak yapmak bana hiiiç iyi gelmiyor.sonrasında zorlanıyorum oan güzel oluyorda
allah kabul etsin ellerine sağlıkumut banu tomurcuk ece çok sağolun kızlar güzel yorumlarınız için. boyum uzun olduğu için göstermiyorum fazla evt birde orantılı heryerim hepsinden var ....
yenacım maşallah kızına ne büyük bir mutluluk değilmi iyi yönlerinin anlatılması, benim bir anım var hiç unutmuyorum belki anlatmışımdır, okul toplantısına babamı göndermiştim, babamda başkomiser resmi kıyafetlerle sınıfta oturuyor fen öğrt başlamış gül ara...çok zayıf kardeşim çok zayıf demiş hiçmi ders çalışmıyor bu çocuk babamda ayağa kalkmış utancından espri olsun diye nasıl olur hocam bir oturuşta bir ekmek yiyor 100 kilo zayıf olamaz demiş..ben hiç ders çalışmıyordum memur olursam ayvalıkta oturamam gurbette gezmek istemiyorum diyordum birde utanıyordum okulun en irisi bendim hem kilolu hemde uzun boylu olarak dalga geçerlerdi benimle, birde okumayan arkadaşlarım vardı onlara özenirdim , eve geldiğimdede annem sağolsun hep ev işi yaptırırdı bana içime dert şimdi keşke okusaymışım okuluda lise 1 de bıraktım , her sene okul açıldığında ağlardım okulu bıraktığım için.....aslında babam polis olduğu için polis olmak istiyordum babamın yardımı ile polis olacaktım şimdi...ne kadar uzun olmuş yazdıklarım ne kadar içime oturuyorsa okumamak...
bugün aşuremi yaptım ilk defa yaptım çok beğenildi hatta arkadaşımın biri beni aşure yapmaya çağırdı cuma günü çok lezetliydi diyor....tabii bende kaç tabak yediğimi saymadım bile hiç yemek yemedim bugün...ama yinede dengelememişimdir ...
gözün aydın grev bitmişBoşver canım üzülme yarın acısını cıkartırsın
YOk canım bugün kızımın okulu yoktu o yüzden kızlarımla uyuya kalmışız ama yinede yediklerime dikkat ettim tabiki.
İnşallah yarın sabah o aralardaki sporlarıda yapıcağım. Benim çok şükür bağırsak grevim bitti bugünbundan sonrada inşallah bir daha greve girmezler. Suyumu da değiştirdim ama sanki buda biraz ağır gibime geldi kim bilir belkide grevi o su sonlandırdı
erkek cadı varmı acaba :))
oğlum hala uyumadı gece 2-3 te anca yatıyo normal zamanlarda..nasıl alıştırıcam ben yaa..gündüzde 10-11 gibi kalkıyo gün bitiyo
sporumuda yaptım 3 mil..
kızlarr bacağımda iz olmuş morluk şeklinde..ortopediye gideceğim bacak ağrımda hala geçmedi çocuk olunca üşeniyorum gitmeye..bi bakıyım randevu almak için
iyi geceler kızlar
evet bencedesöyle iyi bir baksınlarçarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin
allah sana sbır versin bu nasıl insandır çocuğun dediğine bakılırmıaminnnn cnm inş.
keşke ama olmuyo cnm işte
tünaydın cnm
valla bende bilmiyorum milletin benimle derdi ne
eltimle konuşmuyorum ama nedeni ni bilmiyorum eşlerimiz arasındaki şeyi o bize yansıttı yoksa birbirmize tek laf etmedik yani
onlar iyi şimdi biz konuşmuyoruz
görümcemle hiç bi zaman samimi olmadık ztn çok
kendisi para hırsı ile yanıp tutuşan biri çünkü bende paraya zerre kadar önem vermem kimseye muhtaç olmayalım yeter derim her zaman çok şükür ki öyle ztn
kısaca anlatim olayı
cuma akşamı kayınvalidelerin evlilik yıldönümü idi
bizde yemekten sonra pasta alıp oraya gittik
eşimin teyzesi eniştesi geldi abisi ve eltim geldi oturuyoduk onlar hamsi yaptılar yiyolardı bende yemedim teyzemle diğer odada oturup tv izliyodum görümcemlere çağırmamışlardı 2 tane kızı var biri 13 diğeri 11 yaşında onlarda vardı bende kçük olanı eve yoladım annenlere çağır yukarda kutlama var diye gelsinler çaya dedim
onlar da gelmedi aynı binada oturuyolar biri 6 diğeri 10. kat
yorgunlarmış uyucaklarmış geldi kızlar dediki gelmiyolar yorgunlar bende dedimki kendi anneleri babaları kendileri bilir
sonuçta biz davet edelim yoksa ona da darılır biliyoruz huyunu
neyse c.tesi oldu
kızlar ona demişlerki yengem gelmezse gelmesinler onların terbiyesizliği saygısızlıgı dedi
buda eşimi aramış sonra beni aradı bende numara kayıtlı değil diye açmadım msj attı beni ara dedi
aradım geri nasılsın dedi iyi dedim sen nasılsın
başladı ben hiç iyi değilim sen kimsin kendini ne sanıyosun sen benim terbiyemi saygımı sorgulayamazsın sensin saygısız falan neye ugradıgımı şaşırdım ne diyosun ne oldu dedim sen bunları demişsin dedi
yok dedim öyle bişey kızların ikiside öyle demiş
dedim teyzem yanımdaydı sor ona yok sormuş onada falan o arada eşim aldı teli ama bana daha ne laflar etti
eşimlede tartıştılar
ben ama ağlamaktan perişan ki sulu gözüm ztn
sonra artık nasıl sinirlerim bozulduysa bağır çağır yakamı bağrımı yırttım kayınvalideyi aradı eşim dedim söyle insin kızına bişey desin yeter sonra teyzemi aradı eşim dedi bişeyler diyo ablam ayşe öyle bişey dedimi o da yok öyle bişey dedi siz ayşenin (ablası da ayşe malesef) huyunu bilmiyomusunuz dedi
akşamda gitik kayınvalideye dedim allah bugun bana çektirdiklerini çıkaracak ondan
bana bide diyoki artık herkes yoluna gitsin falan sanki beraber gittiğimiz bir yol vardı ztn ayda yılda bi görüşüyoruz
bende dedim sen bilirsin daha iyi olur
kayınvalide büyütmeyin etmeyin diyo
dedim ben bişey demedim o söyleiği lafları tek tetk yiyecek bidaha ne o ne çocukları asla evime gelemez
kayınvalideler de taşınınca karşılaşma ihtimali sıfır olcak çok şükür
kayınpederde saolsun benden yana biliyolar kendi kızlarının huyunu bizi beni çok seviyolar hep berbaeriz diye çekemiyolar sende dürüst ol seni de benim kadar sevsinler içten pazarlıklı sinsi insanlar
yazarken bile titriyorum hala
bu ara herkes bana sarıyo ama ben sabırlıyım hala çok şükür allahıma
ayy ammada yazdım şişirdim başınızı kusuruma bakmayın
nevimcim böyle işte
allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn
umarım ilaçlar iyi gelirdaha önce de yazmıştım kimse bana cevap vermedi diye trip atıp bir daha bu başlığa uğramamıştım. benim kilomun sebebi yumurtalıklarımdaki kistlermiş.
ilaç tedavisindeyim kullandığım ilaçlardan olsa gerek spor adına bişi yapmadığım halde inceliyorum:)
yine kimse ilgilenmezse küser giderim :)))))
hem genç hemde zayıfmışsınEki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
geçmiş olsun canım umarım ağır geçirmezMerhabalar..
sağol ablacım valla afiyet oldu güzel olmuştu eve de gönderdi arkadaşım ama eşime yedireyim onları yarın da annem yapacam lahana da sarmış bide of of
iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 zeytin
öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek
akşam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık bulgur pilavı
salata
30 dk.leslie
45 dk leslie +10 dk tiffany rohte mi neydi:44: ondan yaptım 55 dk spor oldu :)
dün 45+ bugün 55 =100 dk oldu bile
ve kendime 8 günlük bir program hazırladım,ben bu hafta ne yiyeceğimi biliyorum ve en az 3 kilo vermeyenin adı özlem değil...
inanılmaz azmettim yeme içmeyi sapıtmadan beslenip spor yapacağım bakalım ne olacak
ayyy çok mu büyük konuştum neama yapacağım ya güveniyorum kendime
canım sabah çok az yemişsin ,sizde bir karar verin yahu diyeceksin diye korkuyorum valla :) ama bol yeşillik yesen sende doyarsın inan hem kaşar yerine 1 kk peynir yesen yarımyağlı o da daha doyurucu olur inan hem akşama çok yememiş olursun, aralarda meyve tüketebilirsin ya da küçük 1 kase yoğurt....iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 zeytin
öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek
akşam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık bulgur pilavı
salata
30 dk.leslie
aynen öyle hayal ettiğin gibi canımilbatuuuuuu öldürdünn benii yaaa :):) öyle yazmışsınkii anladım seni suratlarda tam oturmuş öyle hayal ettim seniii....sen kaç kilosunkii bu kadarr dert ediyorsunnn....ama duygusal olarak aynı durumdayımm..şuan canımm aşırıı tatlı istiyorr ve kendimdenn nefrett ediyorumm...şimdi burda senin annanenin yaptığı o unn helvalarıı olacaktıııııııııııııııııı
demek dün senin bulgur içindeydi benimki dışında :)))Insallah beyzus abla insallahhhhh
Özlemcim bende dün pirasayi bulgurlu yapmistimOf offff un helvasina bende bayilirim olsada yesek
Sen gelirsinde ben kendime o kadar güvenemiyorum 70leri görsem göbek aticam vallahi
Turnalcim herkes öyle söylüyorKuzularima hamileykende almistim ama nedense millet dogumdan sonra kilo verir ben aldim
Birisi lahanami dedi bayilirimmmmmmmmmmm
Asucum benim yerimede ye bikac taneSimdiden ellerinize saglik cnm
sağol ablacım valla afiyet oldu güzel olmuştu eve de gönderdi arkadaşım ama eşime yedireyim onları yarın da annem yapacam lahana da sarmış bide of of
en azından spor yapıyosunnn oda bi artı senin içinbeyzuş ablaaaa beni şişle artık ya ben bugün çok abarttım sözde sadece ıspanak ve yoğurt yiyecektim ya ,makarna ve helvadanda yedim çooook pişmanımbenim gerçekten 1 haftalık şöyle 1-1,5 kilo verdirecek bir liste bulmam ve uygulamam lazım ,kendime kalınca abartıyorum ya en azından belki listeye uyabilirim, ahhh ahhhh nerde eski özlem
dünden beri aşure bana bakıyo ben asureye komsu getirdi bakalım akübeti ne okacak na zamnan dayanamayıp hüplleticem acepASUCUĞUM;
Afiyet olsun aşureler...Eminim en kısa sürede harcarsın sen onları...
Ayrıca ellerine sağlık...Allah hepimizin evine bereket versin..
bence süper dünü dengeledin mantı fiyaskosundan sonra azaltmışsın sende benim giibi çok spor yapmıyosun sanırımiyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 zeytin
öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek
akşam
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık bulgur pilavı
salata
30 dk.leslie
ve kendime 8 günlük bir program hazırladım,ben bu hafta ne yiyeceğimi biliyorum ve en az 3 kilo vermeyenin adı özlem değil...
inanılmaz azmettim yeme içmeyi sapıtmadan beslenip spor yapacağım bakalım ne olacak
ben bu aralar deli gibi aburcubur yemeye başladım mesela geçen gece 2 paket çikolata 1 paket cips 1 kek1 avuç kuruyemiş
yine evelsigün 1 paket çikolata
evelsigün 1 paket çikolata
ban şiş lazım ama şişde kesmez ben napıyorum kendimden nefret ediyorum
oyyyy sen yememişsin ben senin yerinede yedim
aaa bendede dün pırasa ,bulgur pilavı ve yoğurt vardı :)
bugünde ıspanak,makarna,yoğurt ve un helvası vardı hepsini yedim öyle şişimki anlatamam abartmışım biraz
aynen öyle canım ya habire şunu mu yapsam bunu mu yapsam deyip duruyor, en son nokul yapayım dedi ,dedim duuurrrrrrrr onu yersem 1 tepsiyi yerim yapma :) patates mi inanmıyorum sadece ığğğğğ demek geçiyor içimden :) sende çorba iç ,patates ye .sen kendine özel yemek mi yapıyorsun ? ben ne varsa ondan yiyorum hep ama az yağlı yapıyorum tuzu aynen kalıyor tabi :) patatesi eşin haşlamış yiyecekse sende soğanlı falan kavur ya da salatasını yap ,salatası daha hafif olur bence...
ben gelincede buluşsak keşke müsait olsanız, tabi önce benim gelebilmem gerek :)
ayy ben gelirsem panorada buluşmam asla :) bir tek orayı sevemedim ya ne zaman gitsem tenha in cin top oynuyor ,sevmem ben öyle yerleri sosyal bir insanım yahu :))))
Insallah beyzus abla insallahhhhh
Özlemcim bende dün pirasayi bulgurlu yapmistimOf offff un helvasina bende bayilirim olsada yesek
Sen gelirsinde ben kendime o kadar güvenemiyorum 70leri görsem göbek aticam vallahi
Turnalcim herkes öyle söylüyorKuzularima hamileykende almistim ama nedense millet dogumdan sonra kilo verir ben aldim
Birisi lahanami dedi bayilirimmmmmmmmmmm
Asucum benim yerimede ye bikac taneSimdiden ellerinize saglik cnm
ben bu aralar deli gibi aburcubur yemeye başladım mesela geçen gece 2 paket çikolata 1 paket cips 1 kek1 avuç kuruyemiş
yine evelsigün 1 paket çikolata
evelsigün 1 paket çikolata
ban şiş lazım ama şişde kesmez ben napıyorum kendimden nefret ediyorum
: osmana geldik osmana mi dediii Allahim tam cadiymis senin kis op yanaklarindan benim için ......
.....Herkese iyi geceler kizlarrrr(gerçi ben mesaj yazana kadar gitmediyseniz)
Anammmmm oku oku bitmedi 50sayfa birikmisiki gun giremedim islerim vardi itti çok sukur yine sizlerleyim
Gerçi beni ozleyen,merak eden olmamis amaben sizi ozledimmmmm
Yarin gorusmek uzere ALLAH a emanetsiniz
çarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin
günaydınlar kızlar
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim
dr.a gitmedik limon içtim bol su içtim ve uzandım
13e düşmüştü emiri bırtakıp gidemedik onuda uyandırıp götürmek istemedim ama hala baş ağrım var
üstüne sabah regl oldum karın ağrısı da felaket off offf
bu ara öyle stresliyim ki bir an önce son bulsun inş.
c.tesi görümcemle telde birbirimize girdik sayesinde sinir krizi geçirdim
ben kimseye bişey yapmazken herkes üstüme üstüme geliyo bu ara sabrımı sınıyolar ama bende de sabır az kaldı
allahım güç kuvvet versin bana
benimle uğraşanlara da akıl versin bolca vicdan versin merhamet versin inş.
aminnnn cnm inş.
keşke ama olmuyo cnm işte
tünaydın cnm
valla bende bilmiyorum milletin benimle derdi ne
eltimle konuşmuyorum ama nedeni ni bilmiyorum eşlerimiz arasındaki şeyi o bize yansıttı yoksa birbirmize tek laf etmedik yani
onlar iyi şimdi biz konuşmuyoruz
görümcemle hiç bi zaman samimi olmadık ztn çok
kendisi para hırsı ile yanıp tutuşan biri çünkü bende paraya zerre kadar önem vermem kimseye muhtaç olmayalım yeter derim her zaman çok şükür ki öyle ztn
kısaca anlatim olayı
cuma akşamı kayınvalidelerin evlilik yıldönümü idi
bizde yemekten sonra pasta alıp oraya gittik
eşimin teyzesi eniştesi geldi abisi ve eltim geldi oturuyoduk onlar hamsi yaptılar yiyolardı bende yemedim teyzemle diğer odada oturup tv izliyodum görümcemlere çağırmamışlardı 2 tane kızı var biri 13 diğeri 11 yaşında onlarda vardı bende kçük olanı eve yoladım annenlere çağır yukarda kutlama var diye gelsinler çaya dedim
onlar da gelmedi aynı binada oturuyolar biri 6 diğeri 10. kat
yorgunlarmış uyucaklarmış geldi kızlar dediki gelmiyolar yorgunlar bende dedimki kendi anneleri babaları kendileri bilir
sonuçta biz davet edelim yoksa ona da darılır biliyoruz huyunu
neyse c.tesi oldu
kızlar ona demişlerki yengem gelmezse gelmesinler onların terbiyesizliği saygısızlıgı dedi
buda eşimi aramış sonra beni aradı bende numara kayıtlı değil diye açmadım msj attı beni ara dedi
aradım geri nasılsın dedi iyi dedim sen nasılsın
başladı ben hiç iyi değilim sen kimsin kendini ne sanıyosun sen benim terbiyemi saygımı sorgulayamazsın sensin saygısız falan neye ugradıgımı şaşırdım ne diyosun ne oldu dedim sen bunları demişsin dedi
yok dedim öyle bişey kızların ikiside öyle demiş
dedim teyzem yanımdaydı sor ona yok sormuş onada falan o arada eşim aldı teli ama bana daha ne laflar etti
eşimlede tartıştılar
ben ama ağlamaktan perişan ki sulu gözüm ztn
sonra artık nasıl sinirlerim bozulduysa bağır çağır yakamı bağrımı yırttım kayınvalideyi aradı eşim dedim söyle insin kızına bişey desin yeter sonra teyzemi aradı eşim dedi bişeyler diyo ablam ayşe öyle bişey dedimi o da yok öyle bişey dedi siz ayşenin (ablası da ayşe malesef) huyunu bilmiyomusunuz dedi
akşamda gitik kayınvalideye dedim allah bugun bana çektirdiklerini çıkaracak ondan
bana bide diyoki artık herkes yoluna gitsin falan sanki beraber gittiğimiz bir yol vardı ztn ayda yılda bi görüşüyoruz
bende dedim sen bilirsin daha iyi olur
kayınvalide büyütmeyin etmeyin diyo
dedim ben bişey demedim o söyleiği lafları tek tetk yiyecek bidaha ne o ne çocukları asla evime gelemez
kayınvalideler de taşınınca karşılaşma ihtimali sıfır olcak çok şükür
kayınpederde saolsun benden yana biliyolar kendi kızlarının huyunu bizi beni çok seviyolar hep berbaeriz diye çekemiyolar sende dürüst ol seni de benim kadar sevsinler içten pazarlıklı sinsi insanlar
yazarken bile titriyorum hala
bu ara herkes bana sarıyo ama ben sabırlıyım hala çok şükür allahıma
ayy ammada yazdım şişirdim başınızı kusuruma bakmayın
nevimcim böyle işte
allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn
daha önce de yazmıştım kimse bana cevap vermedi diye trip atıp bir daha bu başlığa uğramamıştım. benim kilomun sebebi yumurtalıklarımdaki kistlermiş.
ilaç tedavisindeyim kullandığım ilaçlardan olsa gerek spor adına bişi yapmadığım halde inceliyorum:)
yine kimse ilgilenmezse küser giderim :)))))
ayşecim seni üzeni ALLAHA HAVALE ET MUTLAKA AYNISINI YAŞAR SENİN SABRINI DENEMİŞ BİDE KAYINVALİDENİN SENİ SEVMESİNİ ÇEKEMİYOR OLABİLİR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BÖYLE DENGESİZ YAŞAYANLARA.....BENDE GÖRÜMCEYİM AMA ANNEMLER GELİNE BİRŞEY DEMEYE KALKINCA ÖNLERİNE ATLAR DURDURURUM
Kızlar iki senedir yılbaşında eşimin akrabalarında toplanıyorduk.Dün eşimle konuştuk.Bu sene bizim evde toplanalım dedik.Ve aradık geçen seneki kadroyu okeyleştik.
Şimdi yılbaşı için değişik tarifler lazım bana.Görsel yani.Aperatif meze çşt. tatlı tuzlu hamur işi falan falan işte yılbaşı akşamı ne yenilebilirse.Yemek tarzı değil ama.Sizin bildiğiniz veya denediğiniz güzel tarifler vardır kesin.Paylaşırsanız veya link falan atarsanız bakarım ordan.İnternet sitesi de olabilir takip ettiğiniz.
Benim aklımda şimdilik palyaço külahı.fincan kek ve geçen gün Ceco paylaşmıştı renkli patates topları var.Onlar banko.
Her türlü fikre açığım canlarım öpüyorum hepinizi...
Hıı bi de Yena nın yaptığı sosisli tarif
Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Merhabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?