nasıl bir liste banada versene
ben bu aralar deli gibi aburcubur yemeye başladım mesela geçen gece 2 paket çikolata 1 paket cips 1 kek1 avuç kuruyemiş
yine evelsigün 1 paket çikolata
evelsigün 1 paket çikolata
ban şiş lazım ama şişde kesmez ben napıyorum kendimden nefret ediyorum
10 senede yaslandim ben oooooooof offfffffffffff agliycam ama beeeeeeeeeennnnnnnnammaa geçmiş birikmiş biremedim valla saatlerdir okuyorum
bravo kızlara
öyle olsunlar daaha iyi
biraz falazla olmuş hepsinden 3 tane olsa dah iyi
süpersin canım boy avntajı ile belli etmiyorsun kilonu
sporunda faydası var
süpersin valla
geçmiş olsun canım siyatiğe benziyor anlatığın dinlen ayağını yukarı kaldır mümkün olduğunca
geçmiş olsun umarım ilaçlar iyi gelir
geçmiş olsun canım oğlana umarım çabuk atlatır
bir arkadaş hastanelik oldu o diyetten
umarım gözdecik çabuk iyleşir
ellerine sağlık süper olmuş beyzuş ablam
10 kanat biraz falzla ama gerisi iyi
geçmiş olsun canım stresten yükselmiş olabilir
bu salgın sanırım sizede bulaşırsa şaşma
umarım çabuk atlatırsınız
allah kabul etsin ellerine sağlık
gözün aydın grev bitmiş
evet bencedesöyle iyi bir baksınlar
allah sana sbır versin bu nasıl insandır çocuğun dediğine bakılırmı
boşver en azından herkez nasıl biri olduğunu biliyormuş
umarım ilaçlar iyi gelir
hem genç hemde zayıfmışsın
geçmiş olsun canım umarım ağır geçirmez
off lahana sarması ben kendimde yapmıyorum annemede yaotırmıyorum dayanamam diye
insallah canim arkadasim insallahhhhhhhhhcanım sabah çok az yemişsin ,sizde bir karar verin yahu diyeceksin diye korkuyorum valla :) ama bol yeşillik yesen sende doyarsın inan hem kaşar yerine 1 kk peynir yesen yarımyağlı o da daha doyurucu olur inan hem akşama çok yememiş olursun, aralarda meyve tüketebilirsin ya da küçük 1 kase yoğurt....
yoğurtdu akşam ya da öğlen yemeklerine mutlaka ekle ,zayıflamaya yardımcı oluyor ben test ettim :)))
akşam çok karbonhidrat olmuş 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ,6 kaşık bulgur pilavı 3 dilim ekmek demek eee zaten 2 dilimde yemişsin etti 6 dilim ekmek :))) ama düne göre çok çok çooooooooooooooook iyisin aferin sana ,sen başaracaksın inşallah bu işi...
aynen öyle hayal ettiğin gibi canım
ben 79 kiloya düştüm 20 kilo verdim burayla tanıştıktan sonra 4,5 ay falan oldu işte ama son 1-2 aydır sapıttım yani
bende kendimden nefret ediyordum ki dur dedim öyle oturmakla olmaz plan yap i,yaptım bakalım inşallah faydası olacak ,ben inanıyorum olacak :)
yakın olsan gel derdim inan .... bende dayanamadım işte halbuki isteme demi yoooooooooook neyime lazımsa istedim işte
demek dün senin bulgur içindeydi benimki dışında :)))
un helvasını sevmeyen var mıdır acaba çok merak ediyorum :)
aaa kendine haksızlık etme sende geleceksin ,bende geleceğim, hepimiz geleceğiz inşallah...
lahana mııııııııııııııııı yapmayı blmediğim tek şey ama yemesini iyi bilirim :))))
sakın benim gibi 50 tane yemeyesin geçen haftayı hatırlasana dana gibi yemiştim ya hala inanamıyorum
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrr :122: :122:
Bir yandan küçük civcivle uğraşıyorum, bir yandan büyük civcivin anlattıklarını dinliyorum ve diğer yandanda ancak geçmişi okudum
Küçüğü ilgi istiyor ablası odaya almıyor diye bır bır birşeyler anlatmaya çalışıyor sinirli sinirli
Büyüğü senelerdir köpek istiyor bizden. En sonunda dün tamam ama 2 sene sonra dedik ( Annemler emekli olup türkiyeye döndüklerinde çatalcada kendilerine bahçeli ev yaptırıp orada kalıcaklar çoğu zaman bahçede olunca köpeğede evet dedik)
Dünden beri internette her beğendiği cins köpeği inceliyor yetmiyormuş gibi bütün bilgileri bir kağıda yazıp gelip 15 dakika arayla bizlere okuyorfenalık geldi üstelik daha çok zaman var ama işte şimdi yeter desem üzülecek bende mecbur dinliyor tamam sen araştır ancak karar verirsin diyorum mecbur
Öptüm gittiSorma ozaman numaracı ve inatcıydı şimdi daha beter oldu inadı ama allah başka sıkıntı vermesin yeter sonuçta evlat inatta olsa seviliyor
Aaaa olurmu özlememek her zaman kalbimizdesin canım benim. Bizde seni çooooook özledik
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey cıkmazGelişmeleri bize de haber ver canım merak ederiz seni
Canım inşallah bir an önce baş ağrın geçmiştir ve bir daha tansiyonun okadar fırlamaz.
Stres ve sıkıntı çok etkiliyor heleki insan biraz daha duygusal olunca.
Seni okadar iyi anlayabiliyorum ki inan benim yeri geldiğinde kalbim bile sıkışıyor ve eşim her seferinde korkudan ne yapacağını şaşırıyor.
Rabbim seninle uğraşanlara yaptıklarının karşılığını gösterecektir inşallah. Senin gibi yüreği güzel bir insana bile sinir krizi geçirtiyorlar ya Allah islah etsin ... aminnnn.
Duana gerçekten okadar içten amin dedim ki inanamazsınİyiside vardır eminim hatta bende görümceyim ve inan gelinimize şimdiye kadar git öte bile dememişizdir. Annemde yavrum der başka birşey demez hatta biz iki görümce gelinle bir olur erkek kardeşimi benzetiriz yeri geldiğinde sen niye kıza kaba davrandın diye. Ki çocuk o an sadece kalk bana .... getir demiştir diye bunu yapıyoruz hani sen nasıl aşkım getirirmisin demedin diye birde bizden dayak yiyecek kıvama gelir yada elin ayağın tutuyor bu kız çalışıyor kalk sen al deriz.
İnan yazdıklarını okurken bile benim görümcemle olan tartışma anı gözümün önüne geldi. Bizde laf taşıyan KV ve Görümcemin arkadaşıydı; Ben eskiden görümcem ne güzel çocuğu bize bırakırdı iki kuzen bir arada oynardı kendileri gelmiyor diye eşim fırça atardı dedim ama çakal arkadaşı gitmiş banu ay işte çocuğunu bile bana baktırdı yok burası kreşmi falan dedi demiş
Kv desen kendisine Anneciğim niye böyle yapıyorsun ben seninle tartışmamak için biraz uzak duruyorum farkında değilmisin bu durumdan rahatsızım dedim oda kızını arayıp bana hakaret etti yüzünü bile görmek istemiyorum sen kimsinki dedi demiş
Aynı senin dediğin gibi bana bir telefon açtı daha ben nasılsın bile diyemeden bana ağzına geleni saydı ve ben tek bir kelime edemeden direk ağlamaya başladım. Eşim elimden telefonu alıp direk söylediklerini duyunca bir güzel kalayladı ama bende aynı senin gibi kriz geçiriyordum. Neymiş baştan beri sevmemiş sevmek zorundamıymış falan diye abisine bile neler söyledi benimkide hesapta rest çekti bundan sonra senin gibi kardeşim yok benim artık diye :26:
Heee neticede daha yeni hamileydim 2.ci kuzuya ve beni mahkeme heyeti gibi KP, Kv ve görümce karşılarına emrettiler.
Benim aptal kocamda ille gidiceğiz diye tuturdu ve orada ağzımı bile açmaya fırsat vermeden benim ne terbiyesizliğim kaldı, ne tembelliğim hatta 11 sene içerisinde onlara bir bardak su bile vermemişim hesapta. Görümcede abisine ağlayarak sende bunun için bana küfür edip beni kardeşlikten siliyorsun demekki babam ölse yüzüme bile bakmayacaksın demezmi. Benim Aptalda orada kardeşinden özür dileyip birde bana zorla özür diletmeye calışmazmıo an adam geberse dönüp bakmam okadar sinirlenmiştim eşime. Neymiş babası üzülmesinmiş. Ben kendimden eminim özür dilenecek birşey yok benim yaptığım dedim ama çok akıllılarya tamam bu konuyu olmamış sayıyoruz diyip beni öyle bıraktılar.
O günden beri ben konuşmuyorum mecbur kalmadıkca görümceyle evinde de gitmiyorum hatta eşime de dedim sen özür dilemişte olsan kardeşin alsa benim evime bir daha giremez dedim. Sadece doğumdan sonra bir 5 dakikalığına oda kendi annem eşinle aran açılmasın bir kereliğine izin ver dedi diye tamam dedim ama bir daha aslaaaaaaaaaaa.
Eşime hala bile diyorum hiç birine hakkımı helal etmiyorum onlarki beni hamileliğimde bile ağlattılar ya dedim asla benden helallik alamıyacaklar.
RAbbim yüreğinde zerre kadar kötülük olan bütün insanlardan korusun bizleri.... Aminnnn
Sende kendini üzme Allah mutlaka karşılığında onlara cezalarını verecektir
Çok geçmiş olsunküsme küsme burada yoğunluk olunca arada kaynamalar olabiliyor. Sen küseceğine daha fazla sesini duyurmaya çalış
Aramıza hoşgeldinİNşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın bizlerle birlikte tabiki
Keşke senin gibi olsaydı benim görümceler. Küçüğü fesat ve işgüzar hatta yalancı. Büyüğü desen iki yüzlü ve sadece dinler gibi yapıp yine annesine gaz verir.
Rabbim senin gibi yüreği güzel insanların sayısını artırır inşallah .......... Aminnnnnnnnn
Sana hem pratik hem hafif hemde görüntü olarak Allah Allah nidaları attıracak bir liste hazırlamak lazım :122:
Dur bakalım birşeyler daha düşünelim aklıma gelirse resimle birlikte bulur sana gösteririm
Füttt füüüüüüıslık çaldım hesapta
Gerçektende süper cıkmışsın canım inşallah o eski haline yaklaşırsın yine.
Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi biraz daha iyidir.
Bencede nazarmı değdi nedir tam düzeldi diyorsun yine hasta yavrucak.
Rabbim yardımcınız olsunn
ya evet canım en azından spora başladım bu bildirim 3. haftam olacak inşallah ....en azından spor yapıyosunnn oda bi artı senin için
dünden beri aşure bana bakıyo ben asureye komsu getirdi bakalım akübeti ne okacak na zamnan dayanamayıp hüplleticem acep
bence süper dünü dengeledin mantı fiyaskosundan sonra azaltmışsın sende benim giibi çok spor yapmıyosun sanırım
programı merak ettim bende
ya evet canım en azından spora başladım bu bildirim 3. haftam olacak inşallah ....
yazdım canım az önce kendimce bir liste işte :)))
sabaht grubu :) zeytinde dahil eee o da ağaçta yetişiyor ot işte :)
öğle: et grubu +salata
akşam: yoğurt ya da sütle kflakes falan
aralarda meyve en fazla 2 olacak o da
ekmek hiç yemeyeceğim 7-8 gün yemedim diye ölmem ha makarna-pilav falanda yok ,kararlıyım sakın yok olmaz demeyin :)))
:26: :44:
fıstığım sen gerçekten çok az yemişsin ya ,bence şimdiden böyle yapma eğer böyle yaparsan kilo vermen durduğunda ne yapacaksın hiç mi yemeyeceksin ,ne olur kuzum dikkat et, sabah 1 parçada olsa birşeyler ye akşama yemezsen yeme :)))Bende bugün yediklerimi yaziyimde cikayim . Öyle Bir Gecer Zamankiye bakicam :26:
SABAH :
Sadece 1 bardak su
ÖGLEN :
Bir kase corba
Kitir ekmek arasinada diyet peynir
Cay
AKSAM :
Patates
Balik köftesi 2 3 adet
Komposto (kendi ellerimle yazin bahcemdeki visnelerden yapmistim. o zamanlar sekeri az olmus diye üzülmüstüm ama iyikide öyle yapmisim)
Bugün de kahvalti yapmadim her zamanki gibi ama basliycam eskiden gün icinde cok yedigim icin yoklugunu hissetmezdim ama bugün yine tansiyonum düstü
Simdi cikiyorum gelirim yine
aynen canım ya bugün çok dikkat edeceğim diyorum sonra bir bakıyorum dünyayı yemişim yanokul ne kız???biz bu sıralar abartıyoruz bende hergün bgn şunları yiyeceğim kaçamak yok diyorum bi bakmışım elimde pestil,cevizli sucuk vs...akşam çorba ve biraz makarna yedim patetesi eşimle oğlum yedi:))ben kendime özel yemek yapıyorum sayılır.sebze yemeğini çocuklar pek yiyemediği içni eşimle ikimiz yiyoruz daha çok tabi.bugün yapmadım sebze yemeği de üşendim.salata bile yapmadım.veee akşam yemeğinde abarttım bende makarnayı az yedim sonra cevizli sucuk badem yedim.bende şişim şuan. sen gelince inşallah müsati oluruz canım kısmet.3 çocuk olunca pbe bile bişey çıkmaz inşallah diyorum:26::26::26:
bende panorayı çok kalabalık oluyor diye sevmiyorum sen ne gün gittinde in cin top oynuyordu???biz ne zaman pazar öğleden sonra gitmeyi üdşünsek park yeri bulmakta zorlanıp başka yere kaçıyorduk.artık pazar sabahları erkenden gidiyoruz tenha olsun 3 çocukla asansör sırası bile gelmiyor sonra...yada beğendiği tercih ediyoruz eski mekan ya orası tenha oluyor ama biz seviyoruz rahat dolaşabiliyoruz diye:)))
her doğumumdan sonra kilo aldım malesef.hatta doğumda çocuk 3,300 doğdu ben 2,5 kilo vererek çıktım((
adını ne koysak acaba:))) kız büyük konuşup durma.3-4 ayda 20 kg zaten herkesin imrendiği birşey.o ned nele kilo vermen durabilir azalabilir hırs yapma.yine o diyet listeni uygula ama büyük konuşma ok???ben doğum kilomun altına indiğim için artık pek sesim çıkmıyor bak.200 gitsin 300 gitsin razıyım ne yapayım?bugünleri hayal bile edemezdim 4 ay önce.dr um hevesimi kırmıştı insülin direnci diye.çok şükür bugünlere geldim.ama sor önümde koca bir göbeğim var.yani oturduğumda simit şeklinde.demek hala direncim var kurtulamamışm.aslında patetes pilav makarna yemediğim dönemde karnım bu kadar şişmiyor.yemesem keşkee
7 li rakamlara yaklaşan ve ya ulaşanlarda bi haller oldu dimi?bende cevizli sucuklar götürdüm demin...dünde zaten arkadaşta neler yediğimi hiç saymamayım.canım sen yoğurt yiyormusun artık?ne zor yaaa yoğurtsuz diyet.ekşili asitlide yasak galba demi?limon çok tüketiyorum ben mesela nasıl dayanılır offf
10 senede yaslandim ben oooooooof offfffffffffff agliycam ama beeeeeeeeeennnnnnnn
insallah canim arkadasim insallahhhhhhhhhama sanada nazar boncugu takalim nazara geliyosun
Bende o islik sesi nereden geliyo diyodum senmissin meger
uzaktanda baksam yeter bana o kiloya inmek hayal olur hatta kabus :18::18::18:
ben haftaya hep uyuyacağım desene :)))) birde akşam yerim diyorum ohhh mışıl mışıl :)bende öğlenn yemek yemedim miso geldi aniden bende ekmek üstü pizza gibi bişey yaptım 1 dlm yedim 1 de biskkivi
2 kaşık makarna yoğurtlu
aksam 5 kaşık yeşill mercimek
3 kasık kereviz salatası yoğurtllu
yoğurt yiye yiye uykum geliyoo valla
YOk yok bence de olurbir hafta yemezsen ekmek ve makarna, pilav
Ben birkaç gündür sadece sabahları 2 dilim ekmek yiyorum sonra ağzıma ekmek sürmüyorum.
Aslında evlenmeden bir sene evvel ekmeği tamamen kesmiştim kahvaltıda bile ekmeksiz yiyordum herşeyi ama işte evlenince düzen değişti, ülke değişti falan derken eşimin ısrarlarına dayanamadım tabi bide fırından taze ekmeğede hayır demek zordu
Şimdi hep diyorum o zaman başlamasaydım ekmek yemeğe birde görümceye uyup abur cubur yemeseydim asla bu hale gelmezdim.
Görümce o zamanlar bile suikast yapmış bana ama daha yeni jeton düşüyor :26:
ben haftaya hep uyuyacağım desene :)))) birde akşam yerim diyorum ohhh mışıl mışıl :)
yedikleirn çok gelmedi bana canım....
pizza dediğin ekmek yağsız zaten ,2 kaşık makarnayı her zaman yiyoruz, mercimekte çok iyi protein işte,kerevizde iyi bence süper yani
ekmeği zaten aramam biliyorsun ama makarna ve pilavsız ne yaparım işte onu kestiremiyorum :)
vermem gereken fazlalıklarım var yeni yıla 76yı bari göreyim istiyorum ucundanda olsa ,yok yok bu kez ucundan demeyeceğim buçuğundan diyeceğim ,geçen sefer 79 için öyle demiştim gerçektende ucundan görmüştüm 79.9la ve 2 haftada sürünmüştüm :) şimdi buçuğundan olsun diyeyim :)
hımmm sende bir program yaptın yani öyle mi hadi bakalım hayırlısı inşallah faydası olur
evet evlenince oldu ne olduysa banada 54-55 kiloyla evlen sonra bu hale gel yooooooooook kabul etmeyelim kız ,verelim hepsini :)
görümce suikast yapmış sende kanmışsın desene, eee o nasıl peki ?
hımmm nasıl bir balık bu :) aslında bende senin gibi yaptım bebiş düşmesin diye yattım ve yarasın diye ne varsa yedim... son aylarda yürümek aklıma geldi nedenseO balık etli sayılır bana nazaran tabi zayıf
Onda fesatlık çok var bir yandan benide bir nevi zehirleyip abur cubur yerdi diğer yandanda ayağı yanmış kedi gibi gezer dururdu kız arkadaşlarıyla. Ben hamile kalınca tabi yok mide bulantısı yok canım istemiyor derken sırf dondurma ve turşuyla hamilelik bitirdimama eğer o zaman bu hamileliğimde olduğu gibi düzgün beslenseydim sadece 5 kilo falan alırdım herhalde 25 kilo alacağıma :26:
Bir de o zaman aman düşmesin diye malak gibi yattımikincide amannn yiyecek ekmeği varsa gelir nasılsa diye düşünüp doğuma kadar paso gezdim arabayla olsun yürüyerek olsun
Hep diyorum şu anki aklım olsa evliliğimde olsun kilomda olsun çok şey farklı olurdu. Görümceyi zaten kafadan eve sokmazdım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
bu kadar az yersen sonra veremezsin metebolizman çö ker yapmaBende bugün yediklerimi yaziyimde cikayim . Öyle Bir Gecer Zamankiye bakicam :26:
SABAH :
Sadece 1 bardak su
ÖGLEN :
Bir kase corba
Kitir ekmek arasinada diyet peynir
Cay
AKSAM :
Patates
Balik köftesi 2 3 adet
Komposto (kendi ellerimle yazin bahcemdeki visnelerden yapmistim. o zamanlar sekeri az olmus diye üzülmüstüm ama iyikide öyle yapmisim)
Bugün de kahvalti yapmadim her zamanki gibi ama basliycam eskiden gün icinde cok yedigim icin yoklugunu hissetmezdim ama bugün yine tansiyonum düstü
Simdi cikiyorum gelirim yine
valla bir sapıttım tam sapıttım 1 aydır neredeyse diyet yapamıyorum sürekli yiyorumay yapma yaaa ne güzel vermisiniz dur diyin ne olur bende bir an önce sizin kilonuza insem keske
yoğurt az yiyorum ekşi yiyemiyorum acı yok baharat çok aznokul ne kız???biz bu sıralar abartıyoruz bende hergün bgn şunları yiyeceğim kaçamak yok diyorum bi bakmışım elimde pestil,cevizli sucuk vs...akşam çorba ve biraz makarna yedim patetesi eşimle oğlum yedi:))ben kendime özel yemek yapıyorum sayılır.sebze yemeğini çocuklar pek yiyemediği içni eşimle ikimiz yiyoruz daha çok tabi.bugün yapmadım sebze yemeği de üşendim.salata bile yapmadım.veee akşam yemeğinde abarttım bende makarnayı az yedim sonra cevizli sucuk badem yedim.bende şişim şuan. sen gelince inşallah müsati oluruz canım kısmet.3 çocuk olunca pbe bile bişey çıkmaz inşallah diyorum:26::26::26:
bende panorayı çok kalabalık oluyor diye sevmiyorum sen ne gün gittinde in cin top oynuyordu???biz ne zaman pazar öğleden sonra gitmeyi üdşünsek park yeri bulmakta zorlanıp başka yere kaçıyorduk.artık pazar sabahları erkenden gidiyoruz tenha olsun 3 çocukla asansör sırası bile gelmiyor sonra...yada beğendiği tercih ediyoruz eski mekan ya orası tenha oluyor ama biz seviyoruz rahat dolaşabiliyoruz diye:)))
her doğumumdan sonra kilo aldım malesef.hatta doğumda çocuk 3,300 doğdu ben 2,5 kilo vererek çıktım((
adını ne koysak acaba:))) kız büyük konuşup durma.3-4 ayda 20 kg zaten herkesin imrendiği birşey.o ned nele kilo vermen durabilir azalabilir hırs yapma.yine o diyet listeni uygula ama büyük konuşma ok???ben doğum kilomun altına indiğim için artık pek sesim çıkmıyor bak.200 gitsin 300 gitsin razıyım ne yapayım?bugünleri hayal bile edemezdim 4 ay önce.dr um hevesimi kırmıştı insülin direnci diye.çok şükür bugünlere geldim.ama sor önümde koca bir göbeğim var.yani oturduğumda simit şeklinde.demek hala direncim var kurtulamamışm.aslında patetes pilav makarna yemediğim dönemde karnım bu kadar şişmiyor.yemesem keşkee
7 li rakamlara yaklaşan ve ya ulaşanlarda bi haller oldu dimi?bende cevizli sucuklar götürdüm demin...dünde zaten arkadaşta neler yediğimi hiç saymamayım.canım sen yoğurt yiyormusun artık?ne zor yaaa yoğurtsuz diyet.ekşili asitlide yasak galba demi?limon çok tüketiyorum ben mesela nasıl dayanılır offf
annem daha iyicanım ya sen nerelerdesin özlettin valla ,nasıl oldunuz ? annen nasıl daha iyi mi bari?
listem klasik liste işte sabah ot grubu:))) ,öğlen et grubu :))) ,akşam geçiştireceğim yoğurtla falan arada zaten 1 ara yapıyorum hep o da saat 15 gibi oluyor herhangi 1 meyve ,ekmek yemeyeceğim kesinlikle ,geçen gün haberlerde vardı haftanın 2 günü yemezsen ayda 2 kiloya yakın veriyormuşsun :))) yani diyetin özü ekmek, makarna ve pilav yok niye yok deme sadece 1 hafta yok sonra aynen devam 2-3 kaşık hesabına... bakalım bende bilmiyorum ama nedense vereceğim gibi geliyor :) psikolojik olarak hazırım sonunda inşallah psikoljimi bozmam olmadı diye :)
oooo sen neler yapmışsın ya ben cipsin tadını unuttum bile ama annemler buradayken çikolatayı hüplettim şu ikramlıklardan 3er 5er yedim ....
bende nefret ediyorum ama inşallah haftaya perşembe çok beğeneceğim kendimi :))))
bu kadar az yersen sonra veremezsin metebolizman çö ker yapma
valla bir sapıttım tam sapıttım 1 aydır neredeyse diyet yapamıyorum sürekli yiyorum
yoğurt az yiyorum ekşi yiyemiyorum acı yok baharat çok az
pilav patates yok aslında çikolatada yasak
annem daha iyi
bende daha tam düzelmedim ama dah iyiyim
ama diyet yapamıyorum ameliyattan sonra bir sapıttım tam sapıttım motive oamıyorum
offfff
allah raahmeteylesin mekanı cennet olsun
bence kurtulmuş çünkü artık ezşyetti onun için yatalak olamak zor allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkür ederim..
hastamıydın yenaa çok geçmiş olsun canım...
Geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkür ederim..
Sağol canım...Son bir aydır okadar sık hastalanıyorki..
PErşembe günü randevumuz var solunum alerjide, bakalım ne diyecekler çok heyecanlı ve tedirginim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?