Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl bir liste banada versene

canım ya sen nerelerdesin özlettin valla ,nasıl oldunuz ? annen nasıl daha iyi mi bari?
listem klasik liste işte sabah ot grubu:))) ,öğlen et grubu :))) ,akşam geçiştireceğim yoğurtla falan arada zaten 1 ara yapıyorum hep o da saat 15 gibi oluyor herhangi 1 meyve ,ekmek yemeyeceğim kesinlikle ,geçen gün haberlerde vardı haftanın 2 günü yemezsen ayda 2 kiloya yakın veriyormuşsun :))) yani diyetin özü ekmek, makarna ve pilav yok niye yok deme sadece 1 hafta yok sonra aynen devam 2-3 kaşık hesabına... bakalım bende bilmiyorum ama nedense vereceğim gibi geliyor :) psikolojik olarak hazırım sonunda inşallah psikoljimi bozmam olmadı diye :)

oooo sen neler yapmışsın ya ben cipsin tadını unuttum bile ama annemler buradayken çikolatayı hüplettim şu ikramlıklardan 3er 5er yedim ....
bende nefret ediyorum ama inşallah haftaya perşembe çok beğeneceğim kendimi :))))

10 senede yaslandim ben oooooooof offfffffffffff agliycam ama beeeeeeeeeennnnnnnn
insallah canim arkadasim insallahhhhhhhhh ama sanada nazar boncugu takalim nazara geliyosun

Bende o islik sesi nereden geliyo diyodum senmissin meger
uzaktanda baksam yeter bana o kiloya inmek hayal olur hatta kabus :18::18::18:

ya evet canım en azından spora başladım bu bildirim 3. haftam olacak inşallah ....

yazdım canım az önce kendimce bir liste işte :)))

sabah t grubu :) zeytinde dahil eee o da ağaçta yetişiyor ot işte :)

öğle: et grubu +salata

akşam: yoğurt ya da sütle kflakes falan

aralarda meyve en fazla 2 olacak o da

ekmek hiç yemeyeceğim 7-8 gün yemedim diye ölmem ha makarna-pilav falanda yok ,kararlıyım sakın yok olmaz demeyin :)))
:26::44:

bende öğlenn yemek yemedim miso geldi aniden bende ekmek üstü pizza gibi bişey yaptım 1 dlm yedim 1 de biskkivi
2 kaşık makarna yoğurtlu
aksam 5 kaşık yeşill mercimek
3 kasık kereviz salatası yoğurtllu
yoğurt yiye yiye uykum geliyoo valla

YOk yok bence de olur bir hafta yemezsen ekmek ve makarna, pilav
Ben birkaç gündür sadece sabahları 2 dilim ekmek yiyorum sonra ağzıma ekmek sürmüyorum.
Aslında evlenmeden bir sene evvel ekmeği tamamen kesmiştim kahvaltıda bile ekmeksiz yiyordum herşeyi ama işte evlenince düzen değişti, ülke değişti falan derken eşimin ısrarlarına dayanamadım tabi bide fırından taze ekmeğede hayır demek zordu
Şimdi hep diyorum o zaman başlamasaydım ekmek yemeğe birde görümceye uyup abur cubur yemeseydim asla bu hale gelmezdim.
Görümce o zamanlar bile suikast yapmış bana ama daha yeni jeton düşüyor :26:

fıstığım sen gerçekten çok az yemişsin ya ,bence şimdiden böyle yapma eğer böyle yaparsan kilo vermen durduğunda ne yapacaksın hiç mi yemeyeceksin ,ne olur kuzum dikkat et, sabah 1 parçada olsa birşeyler ye akşama yemezsen yeme :)))
başla canım başla kahvaltıya sen azda olsa ye...
aynen canım ya bugün çok dikkat edeceğim diyorum sonra bir bakıyorum dünyayı yemişim ya
eşimle ben sebzeyi yiyoruz eşim sevmesede yapıyorum ona kalsa hergün et yer ama :)aman yeter canım ya bende artık 2 çeşitten fazla yapamaycağım kararlıyım ne kadar çok çeşit olursa o kadar çok yiyorum ya
inşallah canım ya müsait olursan mutlaka görmek isterim. gerçekten mi ya ben genelde yazın gidiyorum geldiğimde o da annemlerin zoruyla :) yoksa gitmiyorum onlar çok seviyor orayı .aslında eşim kızılayı falan seviyor dışarıda gezmek ona göre daha cazip çünkü bende kalabalık olsun bol dükkan ve çeşit olsun bu özellikleri nereler taşıyorsa oralara gidiyorum :)
neyin adını koyacaksın benim yöntemin mi :)valla büyük konuşmak istemiyorum ama kilo vermeyi çok istiyorum .evet aslında 20 kilo hiç fena bir rakam değil ama ben istediğim kiloda değilim :) listemi uygulayacağım durduysada artık size danışıp yardım alacağım :)bende gebelik öncesi kiloma insem çok sesim çıkmaz aslında sonra yavaştan ilerlerim ama şimdi
sende bu hafta yeme dayanamaz mısın? yanıma yoldaş bulayım bende değil mi :)
doğum öncesi kiloma gelsem dediğin gibi 200-300 gitsin ama önce o kiloyu görsem ahhhhh ahhhhhh
direnç olunca göbek mi oluyor yani?

valla ilknurum ya nazara geldim daha geçen gün :))) sen tak bana boncuklarımı.....

ben haftaya hep uyuyacağım desene :)))) birde akşam yerim diyorum ohhh mışıl mışıl :)
yedikleirn çok gelmedi bana canım....
pizza dediğin ekmek yağsız zaten ,2 kaşık makarnayı her zaman yiyoruz, mercimekte çok iyi protein işte,kerevizde iyi bence süper yani

ekmeği zaten aramam biliyorsun ama makarna ve pilavsız ne yaparım işte onu kestiremiyorum :)
vermem gereken fazlalıklarım var yeni yıla 76yı bari göreyim istiyorum ucundanda olsa ,yok yok bu kez ucundan demeyeceğim buçuğundan diyeceğim ,geçen sefer 79 için öyle demiştim gerçektende ucundan görmüştüm 79.9la ve 2 haftada sürünmüştüm :) şimdi buçuğundan olsun diyeyim :)
hımmm sende bir program yaptın yani öyle mi hadi bakalım hayırlısı inşallah faydası olur
evet evlenince oldu ne olduysa banada 54-55 kiloyla evlen sonra bu hale gel yooooooooook kabul etmeyelim kız ,verelim hepsini :)
görümce suikast yapmış sende kanmışsın desene, eee o nasıl peki ?

O balık etli sayılır bana nazaran tabi zayıf
Onda fesatlık çok var bir yandan benide bir nevi zehirleyip abur cubur yerdi diğer yandanda ayağı yanmış kedi gibi gezer dururdu kız arkadaşlarıyla. Ben hamile kalınca tabi yok mide bulantısı yok canım istemiyor derken sırf dondurma ve turşuyla hamilelik bitirdim ama eğer o zaman bu hamileliğimde olduğu gibi düzgün beslenseydim sadece 5 kilo falan alırdım herhalde 25 kilo alacağıma :26:
Bir de o zaman aman düşmesin diye malak gibi yattım ikincide amannn yiyecek ekmeği varsa gelir nasılsa diye düşünüp doğuma kadar paso gezdim arabayla olsun yürüyerek olsun

Hep diyorum şu anki aklım olsa evliliğimde olsun kilomda olsun çok şey farklı olurdu. Görümceyi zaten kafadan eve sokmazdım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın

hımmm nasıl bir balık bu :) aslında bende senin gibi yaptım bebiş düşmesin diye yattım ve yarasın diye ne varsa yedim... son aylarda yürümek aklıma geldi nedense

başınız sağolsun canım ya ne diyeceğimi bilemedim.....

bu kadar az yersen sonra veremezsin metebolizman çö ker yapma

ay yapma yaaa ne güzel vermisiniz dur diyin ne olur bende bir an önce sizin kilonuza insem keske
valla bir sapıttım tam sapıttım 1 aydır neredeyse diyet yapamıyorum sürekli yiyorum

yoğurt az yiyorum ekşi yiyemiyorum acı yok baharat çok az
pilav patates yok aslında çikolatada yasak

annem daha iyi
bende daha tam düzelmedim ama dah iyiyim
ama diyet yapamıyorum ameliyattan sonra bir sapıttım tam sapıttım motive oamıyorum
offfff

allah raahmeteylesin mekanı cennet olsun
bence kurtulmuş çünkü artık ezşyetti onun için yatalak olamak zor allah rahmet eylesin

ya ne oldu bize böyle ? ben bu duruma çok üzülüyorum inan... bende bayramdan sonra bir sapıttım daha toplayamadım

Başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun...eşine özellikle ALlah sabır versin..hastalığında hep yanındaydı daha çok hisseder,yokluğunu ve acısını...

Yaşam ne kadar yalan ve kısa..KAç yıl yaşarsak yaşayalım hepimizin gidecek yeri belli..
KEşke kırgınlıklar,kavgalar olmasa.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkür ederim..

tanımış kadar olmuştuk amcayı..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...hastalğı günahlarının kefareti olsun..

kaynanan hepten başınıza kalmaz inş....

hastamıydın yenaa çok geçmiş olsun canım...

Sağol canım...Son bir aydır okadar sık hastalanıyorki..

PErşembe günü randevumuz var solunum alerjide, bakalım ne diyecekler çok heyecanlı ve tedirginim...

papatya-özmen,

KAç kilo verdin yediklerini kıstığından beri..tartılıyormusun.?

Geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkür ederim..

Sağol canım...Son bir aydır okadar sık hastalanıyorki..

PErşembe günü randevumuz var solunum alerjide, bakalım ne diyecekler çok heyecanlı ve tedirginim...

umarım iyi çıkar canım bu ara baya salgın var sanırım ondan sık hastalanıyor olabilir benim kızda öyle biliyorsun artık hastanede herkez bizi tanıyor gelince hoşgeldin özge diyorlar antibiyotik biter 15 gün sonra benimki yine hasta ben düşünmeyi bıraktım artık elimden geleni yapıyorum çocuk sürekli ilaç içiyor
seni çok iyi anlıyorum üstelik biz bağışıklığı kuvvetlendirici birden fazla ilaçda kullanıyoruz ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…