Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

papatya-özmen,

KAç kilo verdin yediklerini kıstığından beri..tartılıyormusun.?

malesef hiç vermedim tartım eski usul elektironiklere göre zaten 3 kilo eksik gösteriyor
inşallah bu hafta sonu yeni tartı alacağım o zaman gramı gramına tartılıp ne verdiğimi göreceğim inşallah

iyi akşamlar kızlar geçmişi oku oku bitiremedim
ancak gelebildim
10 gün oldu ve ben hiç kilo veremedim zaten listemede uyamıyorum ne kadar çok yiyorsam eskiden azalttım zannettiğim öğünlerim bile zayıflamam için yetmiyor
daha az daha az az az yemem gerektiğini biliyorum ama ben daha az yiyemiyorum galiba eşimi haklı çıkaracağım

barış bugün nasıl yenacım antibiyotik alıyormu
bizim son bademcikte antibiyotik kar etmedi 7 tane 1000lik antibiyotik iğne vurulduk ancak düzeldi
duocid falan kullanıyorsa diye aklıma geldi sanırım bu mikrop ona karşı direnöli işe yaramadı çünkü 3 kez daha dr. a götürmüştüm iğne verildi sonra sabah akşam iğne olunca düzeldi

Son düzenleme:
slm kizlar kac saatir yazmaya calisiyorum ama olmuyordu oh simdi yazabiliyorum ama gönderebilirmiyim bakalim
Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri
ah genclik ah cnm sen kilo vermeye devam et yine fistik gibi olursun
gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
cnm okuyunca icim bir tuhaf oldu geride kalanlara rabbim sabir versin mekani cennet olsun aminnn
Sağol canım...Son bir aydır okadar sık hastalanıyorki..

PErşembe günü randevumuz var solunum alerjide, bakalım ne diyecekler çok heyecanlı ve tedirginim...

insallah bisey cikmaz cnm

hasta olan arkadaslar gecmis olsun telden okuyunca unutuyorum kim hastaydi felan
beyzus ablacim yaptigin patikler cok guzel bebisin sapkasida süper bende gecen sene kizima sapka begenemedim netten begendigim sapkayi anneme yaptirmistim senin sapkaya benziyor hatta bu senede yenisini yaptirdim anneme eski sapkalarimiz ufak geldi hemde astronat kiyafetimize uymuyordu

Sizede çok geçmiş olsun canım...
Ben artık kendimi suçlamaya başlıyorum bir yerde hata yapıyorum diye..

Doktorların deyimiyle 5-6 yaşına kadar böyle olacaklar..

özlemcim çok gayretli gördüm seni...
bütün taçları silip süpürürsün sen o zaman
şu 3 kilo hedefledigin listeyi bizlerle paylaşırmısınnn
sasırdım canım,daha dün anlatıyordun kv ni..,
hayat işte ne zaman ne olcagımız belli degil..
başınız sagolsun,allah ömrünü sizlere versin inş

Hemen üzme ve sakın pes etme..
Yıllardır oturttuğun beslenme düzenini bir şekilde değiştirmeye çalışıyorsun herşey yoluna girecek..
Birde haftada bir kaç gün yürümeye başlarsan daha iyi ve çabuk sonuç alırsın..

Tatlım şimdi şöyle, dün gündüz götürdüğümde antibiyotik yazdı doktor..
Boğaz kızarmaya başlamış ciğerlerine inmeden başlayın dedi..Eyvallah deyip,aldım ilaçlarını..

Gece yine tıkanmaya başladı biz yine hastaneye gittik ordaki doktor antibiyotiklik bişeyi yok çünkü ateşi yok kullanmayın dedi..
Durum bu.. bende kullanmıorum sadece bricanyl kullandım..
PErşembe bir gelse..

Sizede çok geçmiş olsun canım...
Ben artık kendimi suçlamaya başlıyorum bir yerde hata yapıyorum diye..

Doktorların deyimiyle 5-6 yaşına kadar böyle olacaklar..

bende öyle çok düşündüm
ama sadece kendine eziyet etmek inan
bazı çocuklar böyle sık hastalanıyor eşimin ailesinde aşimdahil yiğenlerde böyle sık hastalanırlarmış sonunda ondandır dedi dr. lar
ben bir ara sürekli evi dezenfekte bile ettim oyuncaklarını hergün yıkadım ellerini sürekli yıkarım vs. ama nafile

İnşallah canım cum aya kadar biraz daha veririm.
Allah kabul etsin canım ellerine sağlık afiyet olsun.
çarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin
Geçmiş olsun canım.
Dikkat et ayşecim kendine üzülme boş şeylere.
Çok kötü bir durum çok haklısın çocukların yaptığıda ayıp ama ne görürlerse onu yaparlar Allahtan benimki uzak yoksa yanardım...
Eline sağlık napıcan insan becerikli olunca...
Geçmiş olsun yenacım barışa inşallah önemli bir şey değildir.

Başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin...

Sevdiklerine sabır versin inşallah.....

Fazla çekmeden deyip günaha girmek istemiyorum...Allah hayırlar verir her zaman demem lazım galiba...Allah yardımcınız olsun Banucuğum...

Bugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....

İyi geceler kızlar

cecooo kayınbaban vefat etmiş sanırım Allah rahmet eylesin, banucum senin eltin içinde çok üzüldüm 3 tane öksüz kaldı geride Allah sabır versin. Ölümde ne desek boş Allah sevdiklerimize uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli şekilde.

İyi akşamlar hanımlar...

BANUCUĞUM;

Başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olur inşallah...

Bu gece iki Banu'dan da üzücü haber aldık.Allah ;sabırlar ,dayanma gücü versin inşallah...

YENACIĞIM;

Barış biraz daha iyimi canım...

Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicem çok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum

Sağol canım ölenemi acırsın genç kalanlaramı bilemedim amin canım Allahım sevdiklerimizi bizlerden almasın.
Sağol beyzuş ablacım...

Çok üzücü bir durum..
Çocuklarını düşünemiyorum bile.
Allah rahmet eylesin..
MEme kanseri ne çok görülür oldu..nezle gibi grip gibi..

Beyzuşum,çok iyi değil ama düne nazaran şükür diyeyim..

sen nasılsın.?
Yaptığın harika el işlerini gördüm bayıldım..
Hepsi çok güzel olmuş..Ellerine sağlık hamarat hatun..
renkler falan pek janjanlı..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…