papatya-özmen,
KAç kilo verdin yediklerini kıstığından beri..tartılıyormusun.?
ah genclik ah cnm sen kilo vermeye devam et yine fistik gibi olursunEki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri
gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versinMerhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
cnm okuyunca icim bir tuhaf oldu geride kalanlara rabbim sabir versin mekani cennet olsun aminnnKızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
Sağol canım...Son bir aydır okadar sık hastalanıyorki..
PErşembe günü randevumuz var solunum alerjide, bakalım ne diyecekler çok heyecanlı ve tedirginim...
umarım iyi çıkar canım bu ara baya salgın var sanırım ondan sık hastalanıyor olabilir benim kızda öyle biliyorsun artık hastanede herkez bizi tanıyor gelince hoşgeldin özge diyorlar antibiyotik biter 15 gün sonra benimki yine hasta ben düşünmeyi bıraktım artık elimden geleni yapıyorum çocuk sürekli ilaç içiyor
seni çok iyi anlıyorum üstelik biz bağışıklığı kuvvetlendirici birden fazla ilaçda kullanıyoruz ama nafile
özlemcim çok gayretli gördüm seni...45 dk leslie +10 dk tiffany rohte mi neydi:44: ondan yaptım 55 dk spor oldu :)
ve kendime 8 günlük bir program hazırladım,ben bu hafta ne yiyeceğimi biliyorum ve en az 3 kilo vermeyenin adı özlem değil...
inanılmaz azmettim yeme içmeyi sapıtmadan beslenip spor yapacağım bakalım ne olacak
ayyy çok mu büyük konuştum neama yapacağım ya güveniyorum kendime
sasırdım canım,daha dün anlatıyordun kv ni..,Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
malesef hiç vermedim tartım eski usul elektironiklere göre zaten 3 kilo eksik gösteriyor
inşallah bu hafta sonu yeni tartı alacağım o zaman gramı gramına tartılıp ne verdiğimi göreceğim inşallah
iyi akşamlar kızlar geçmişi oku oku bitiremedim
ancak gelebildim
10 gün oldu ve ben hiç kilo veremedim zaten listemede uyamıyorum ne kadar çok yiyorsam eskiden azalttım zannettiğim öğünlerim bile zayıflamam için yetmiyor
daha az daha az az az yemem gerektiğini biliyorum ama ben daha az yiyemiyorum galiba eşimi haklı çıkaracağım
barış bugün nasıl yenacım antibiyotik alıyormu
bizim son bademcikte antibiyotik kar etmedi 7 tane 1000lik antibiyotik iğne vurulduk ancak düzeldi
duocid falan kullanıyorsa diye aklıma geldi sanırım bu mikrop ona karşı direnöli işe yaramadı çünkü 3 kez daha dr. a götürmüştüm iğne verildi sonra sabah akşam iğne olunca düzeldi
Sizede çok geçmiş olsun canım...
Ben artık kendimi suçlamaya başlıyorum bir yerde hata yapıyorum diye..
Doktorların deyimiyle 5-6 yaşına kadar böyle olacaklar..
kızım bugün erken uyumaya karar verdi
ben çıkıyorum gerçi yine 12 yi bulur uyuması
herkeze iyi geceler
İnşallah canım cum aya kadar biraz daha veririm.evet ablacım ya bu gerekliydi çok iyi oldu inan :)
günlük raporum iyi çıktı yuppiiiiii :)))
harikasın canım ya 40ar dk süper valla...
valla doğru dürtülesi geliyor insanın :)
ellerine sağlık ablacım hepsi birbirinden güzel ......
ikinizede çok geçmiş olsun.....
kız sen akıllanmayacaksın valla yanımda olsan seni döverim :))) ne poğaçası,ne mantısı,ne ekmeği, ne çikolatası... her zaman yediklerimden az yedim demen kaçış değil ,bak hepsi çok daha çabuk acıkmana sebep oluyor ve bu durum kilo vermene enel oluyor. ne olur canım ya kızma ama inan çok yiyorsun yani çok derken kalorisi çok olanları yiyorsun, bunların yerine daha sağlıklı ve daha çok yiyebilirsin inan :)
senin kızda benden desene :)))
süpersin canım ya hadi bakalım cumaya kadar daha çok gider inşallah....
oğluşun iyileşti mi oyyy prens ya çok geçmiş olsun....
canım çok geçmiş olsun.......
canım ya ben açamadım onu açmıyor ki hiç zaten
kızların gönderdiğinide açtım ama ücretli mi ne anlamadım zamanımda olmadı diye indirmedim daha ,aslında ankara'ya geleceğim alacağım bir yer var mı dvd falan ?
bebişlerinede çok geçmiş olsun canım...
aaa neden canım ya çok geçmiş olsun
Allah kabul etsin canım ellerine sağlık afiyet olsun.umut banu tomurcuk ece çok sağolun kızlar güzel yorumlarınız için. boyum uzun olduğu için göstermiyorum fazla evt birde orantılı heryerim hepsinden var ....
yenacım maşallah kızına ne büyük bir mutluluk değilmi iyi yönlerinin anlatılması, benim bir anım var hiç unutmuyorum belki anlatmışımdır, okul toplantısına babamı göndermiştim, babamda başkomiser resmi kıyafetlerle sınıfta oturuyor fen öğrt başlamış gül ara...çok zayıf kardeşim çok zayıf demiş hiçmi ders çalışmıyor bu çocuk babamda ayağa kalkmış utancından espri olsun diye nasıl olur hocam bir oturuşta bir ekmek yiyor 100 kilo zayıf olamaz demiş..ben hiç ders çalışmıyordum memur olursam ayvalıkta oturamam gurbette gezmek istemiyorum diyordum birde utanıyordum okulun en irisi bendim hem kilolu hemde uzun boylu olarak dalga geçerlerdi benimle, birde okumayan arkadaşlarım vardı onlara özenirdim , eve geldiğimdede annem sağolsun hep ev işi yaptırırdı bana içime dert şimdi keşke okusaymışım okuluda lise 1 de bıraktım , her sene okul açıldığında ağlardım okulu bıraktığım için.....aslında babam polis olduğu için polis olmak istiyordum babamın yardımı ile polis olacaktım şimdi...ne kadar uzun olmuş yazdıklarım ne kadar içime oturuyorsa okumamak...
bugün aşuremi yaptım ilk defa yaptım çok beğenildi hatta arkadaşımın biri beni aşure yapmaya çağırdı cuma günü çok lezetliydi diyor....tabii bende kaç tabak yediğimi saymadım bile hiç yemek yemedim bugün...ama yinede dengelememişimdir ...
Geçmiş olsun canım.çarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin
Dikkat et ayşecim kendine üzülme boş şeylere.günaydınlar kızlar
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim
dr.a gitmedik limon içtim bol su içtim ve uzandım
13e düşmüştü emiri bırtakıp gidemedik onuda uyandırıp götürmek istemedim ama hala baş ağrım var
üstüne sabah regl oldum karın ağrısı da felaket off offf
bu ara öyle stresliyim ki bir an önce son bulsun inş.
c.tesi görümcemle telde birbirimize girdik sayesinde sinir krizi geçirdim
ben kimseye bişey yapmazken herkes üstüme üstüme geliyo bu ara sabrımı sınıyolar ama bende de sabır az kaldı
allahım güç kuvvet versin bana
benimle uğraşanlara da akıl versin bolca vicdan versin merhamet versin inş.
Çok kötü bir durum çok haklısın çocukların yaptığıda ayıp ama ne görürlerse onu yaparlar Allahtan benimki uzak yoksa yanardım...aminnnn cnm inş.
keşke ama olmuyo cnm işte
tünaydın cnm
valla bende bilmiyorum milletin benimle derdi ne
eltimle konuşmuyorum ama nedeni ni bilmiyorum eşlerimiz arasındaki şeyi o bize yansıttı yoksa birbirmize tek laf etmedik yani
onlar iyi şimdi biz konuşmuyoruz
görümcemle hiç bi zaman samimi olmadık ztn çok
kendisi para hırsı ile yanıp tutuşan biri çünkü bende paraya zerre kadar önem vermem kimseye muhtaç olmayalım yeter derim her zaman çok şükür ki öyle ztn
kısaca anlatim olayı
cuma akşamı kayınvalidelerin evlilik yıldönümü idi
bizde yemekten sonra pasta alıp oraya gittik
eşimin teyzesi eniştesi geldi abisi ve eltim geldi oturuyoduk onlar hamsi yaptılar yiyolardı bende yemedim teyzemle diğer odada oturup tv izliyodum görümcemlere çağırmamışlardı 2 tane kızı var biri 13 diğeri 11 yaşında onlarda vardı bende kçük olanı eve yoladım annenlere çağır yukarda kutlama var diye gelsinler çaya dedim
onlar da gelmedi aynı binada oturuyolar biri 6 diğeri 10. kat
yorgunlarmış uyucaklarmış geldi kızlar dediki gelmiyolar yorgunlar bende dedimki kendi anneleri babaları kendileri bilir
sonuçta biz davet edelim yoksa ona da darılır biliyoruz huyunu
neyse c.tesi oldu
kızlar ona demişlerki yengem gelmezse gelmesinler onların terbiyesizliği saygısızlıgı dedi
buda eşimi aramış sonra beni aradı bende numara kayıtlı değil diye açmadım msj attı beni ara dedi
aradım geri nasılsın dedi iyi dedim sen nasılsın
başladı ben hiç iyi değilim sen kimsin kendini ne sanıyosun sen benim terbiyemi saygımı sorgulayamazsın sensin saygısız falan neye ugradıgımı şaşırdım ne diyosun ne oldu dedim sen bunları demişsin dedi
yok dedim öyle bişey kızların ikiside öyle demiş
dedim teyzem yanımdaydı sor ona yok sormuş onada falan o arada eşim aldı teli ama bana daha ne laflar etti
eşimlede tartıştılar
ben ama ağlamaktan perişan ki sulu gözüm ztn
sonra artık nasıl sinirlerim bozulduysa bağır çağır yakamı bağrımı yırttım kayınvalideyi aradı eşim dedim söyle insin kızına bişey desin yeter sonra teyzemi aradı eşim dedi bişeyler diyo ablam ayşe öyle bişey dedimi o da yok öyle bişey dedi siz ayşenin (ablası da ayşe malesef) huyunu bilmiyomusunuz dedi
akşamda gitik kayınvalideye dedim allah bugun bana çektirdiklerini çıkaracak ondan
bana bide diyoki artık herkes yoluna gitsin falan sanki beraber gittiğimiz bir yol vardı ztn ayda yılda bi görüşüyoruz
bende dedim sen bilirsin daha iyi olur
kayınvalide büyütmeyin etmeyin diyo
dedim ben bişey demedim o söyleiği lafları tek tetk yiyecek bidaha ne o ne çocukları asla evime gelemez
kayınvalideler de taşınınca karşılaşma ihtimali sıfır olcak çok şükür
kayınpederde saolsun benden yana biliyolar kendi kızlarının huyunu bizi beni çok seviyolar hep berbaeriz diye çekemiyolar sende dürüst ol seni de benim kadar sevsinler içten pazarlıklı sinsi insanlar
yazarken bile titriyorum hala
bu ara herkes bana sarıyo ama ben sabırlıyım hala çok şükür allahıma
ayy ammada yazdım şişirdim başınızı kusuruma bakmayın
nevimcim böyle işte
allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn
Eline sağlık napıcan insan becerikli olunca...kızlar ben geldim suçluyum hem de
2 kase aşure yedim malesef ama çok güzel yapmışım yaaa
sabah yürüdüm 40 dk akşam da azcık leslie yapabilirsem iyi olur
akşam yemeğine de bikaç yağsız köfte ve salata yerim bişey olmaz inşallah daha bideyarını atlatmam lazım benim
leslie ablamla iyi geçineyim bari bu aralar
ayşem kafana takma canım haketmediğin muamele görmüşün onlar kaybetmiş sen kendini üzüp hasta olma boşuna
Geçmiş olsun yenacım barışa inşallah önemli bir şey değildir.Merhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Başınız sağolsun banucum Allah sabır versin geride kalanlara.Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Sağol canım ölenemi acırsın genç kalanlaramı bilemedim amin canım Allahım sevdiklerimizi bizlerden almasın.İyi geceler kızlar
cecooo kayınbaban vefat etmiş sanırım Allah rahmet eylesin, banucum senin eltin içinde çok üzüldüm 3 tane öksüz kaldı geride Allah sabır versin. Ölümde ne desek boş Allah sevdiklerimize uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli şekilde.
Sağol beyzuş ablacım...İyi akşamlar hanımlar...
BANUCUĞUM;
Başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olur inşallah...
Bu gece iki Banu'dan da üzücü haber aldık.Allah ;sabırlar ,dayanma gücü versin inşallah...
YENACIĞIM;
Barış biraz daha iyimi canım...
Bugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
İyi akşamlar hanımlar...
BANUCUĞUM;
Başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olur inşallah...
Bu gece iki Banu'dan da üzücü haber aldık.Allah ;sabırlar ,dayanma gücü versin inşallah...
YENACIĞIM;
Barış biraz daha iyimi canım...
yena
yürümüyorum ama hergün leslie yapıyorum yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?