Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerimi yazıyım hem kafam dağılsın.
Sabah 1 tane simit 4 zeytin peynir 1tk reçel
Öğlen 4 tane kanat 2 tane ufak köfte 1 çatal patates.
Ara 1 mandalina ufak bir kurabiye.
Akşam bir tabak çorba köfteli 2 yk ıspanak 2 yk yoğurt yarım dilimden az ekmek.

Çok haklısın ne kadar çok kadında çıkıyor insan ürküyor aslında tedavisi eğer erkense teşhisi koly bu kadıncazın doktor hatasından tüm vucuda yayılmış meğerse memenin alınması gerekiyormuş...

KAhretsin..Nasıl böyle bir dikkatsizlik yapılır.

Sende çok üzüldün tabii.
Şu an nasılsın ,iyi olmaya çalış canım..
zaten pek iyi değildin son günlerde..

Çok şükür tatlım.Ne yapacaksın,bazı çocuklar allerji nedeniyle biraz çekiyor ama sabır et az kaldı.Biraz büyüyünce daha dirençli oluyorlar...

El işlerimi beğenmene sevindim canım.Kendim kokoş olduğumdan olsa gerek seçtiğim renkler biraz janjanlı oluyor ne yapayım...

kızım bugün erken uyumaya karar verdi
ben çıkıyorum gerçi yine 12 yi bulur uyuması
herkeze iyi geceler
cnm kizina gecmis olsun hayirli geceler

cnm ya rabbim geride kalanlara sabir versin hepimizin cocugu var bazen düsünüyorumda bana bisey olsa kizim ne yapar düsündükce insan kafayi yiyecek duruma geliyor

Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicem çok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum

çok geçmiş olsun baharcım unutrsun çekilsin bitsin inş
Banucum(ceco) başınız sağolsn Allahım kp nin mekanını cennet eylesin günaahları varsa affolsun inş
Banucum senin de başın sağolsun eltine canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır ve sağlıklı uzun ömür versin rabbim inş
Ayşecim okudum cnm yazdıklarını üzme kendini demek tabiki de lazım ama biliyorum üzülmüşsün ama hayat bazen acımasız yüzünü gösteriyor dayanmaya çalışmalıyız herkes mutlaka iyi olanı bir gün anlayacak takdir edecek sen sabırlı ol...
kızzlarrr kaçak geldiii diyet iyi gitmeyince yüzüm de olmuyor gelmeye sizsizde yapamıyorum aklımda hep sizde maalesef gündüz artık girme şansım yok ancak eve gelince

KAhretsin..Nasıl böyle bir dikkatsizlik yapılır.

Sende çok üzüldün tabii.
Şu an nasılsın ,iyi olmaya çalış canım..
zaten pek iyi değildin son günlerde..
Yapılıyor işte canım hatta doktor bunlara demişki daha ne istiyosunuz 7 sene yaşadı ya deyip azarlamış korkunç bişey nasıl bir evlada böyle denir bu işlerde paran varsa şansın daha yüksek ne yazıkki...
Şu an daha iyiyim ama kızının ağlaması çığlıkları aklımdan çıkmıyor zaten iki gündür zaten artmıştı panik atak buda beni çok sarstı.
cnm kizina gecmis olsun hayirli geceler

cnm ya rabbim geride kalanlara sabir versin hepimizin cocugu var bazen düsünüyorumda bana bisey olsa kizim ne yapar düsündükce insan kafayi yiyecek duruma geliyor
Sağol canım amin Rabbim hepimize iyi yazılar uzun ömürler yazsın.
Sağol semirancım teşekkürler.

tombulkelebegim cnm gecmis olsun rabbim yardimcin olsun bende gitmem gerek disciye ama yas ilerledikce korkmaya basladim önceleri korkmazdim

Benim çıkmam gerek..Mutfağı yemekten sonra toparlamadım..canım hiç bişey yapmak istemedi. evi zaten bir görseniz darmadağın. Dün hastaneden sabah beşte eve geldik..
Bugün okulda işlerim vardı az biraz..Hiç birşeye ellemedim bir yemekle uğraştım o kadar..
Bulaşık makinası boşalacak,yerleşecek..eğer uyumazsam gelirim tekrar..
Gelmezsemde iyi geceler hepinize...

Son düzenleme:

İyi geceler canım...

Kolay gelsin ve umarım tekrar gelirsin...

kolay gelsin iyi geceler yenacımmm

Hoş geldin Semiran...

Özletme kendini lütfen...Buraya gelmek için yüzüm yok ne demek....Hangimiz senin yaşadığın dönemleri yaşamadı ki...

Bazen azmimiz yeterince güçlü olamıyor ve takılıyoruz...

Sen eve gelince;biraz dinlen sonra gel canım bizim yanımıza...Birbirimizi destekleyelim...

İyi geceler yenacım kolay gelsin aman sağlık olsunda işler yapılır.

peki ablaaa ama ben de renkli şişlerden isterimmmmm

çarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin
insallah ciddi birsey degildir canim
Geçmis olsun tekrar

Saol ablacimmmm
islerim vardi birde moralimde yoktu pek açikçasi kardesimin nisani vardi pazar gunu çok buruk bir gundu benim için herkes oradaydi ben hariç (yinede bugunlerime sukur olsun) gerçekten sizlere ço alistim çook sviorum aklim buradaydi hep ama elim gitmedi amaatlattim çok sukur iyiyim resimleri gordum nisani izledim gelinimizde çooook guzel masallahALLAH im nazarlardan korusun onlari hep iyi olsunlar insallah (amiiiiinnnnn)

Valla okurken çoook kizdim gorumcene eltine nasil insanlar ya onlar hele gorumcen çocuklarin lafina bakipta sana nasil oyle davranabiliyor belkide çocuklari yonlendirerek sormustur (yok yok kesin oyle yapmistir)
Bende buna benzer bir olay yasadim Ablam(gorumcem) oglunun yaninda bisey konusmus arada benimde lafim geçmis oglu bana baska dedi (yanlis anlamis kesin)çunki çocuklar laflari karistirabiliyorlar bizler laftan lafa geçtigimiz için konuyu bilmeden kimin ismi geçtiyse (nasil geçtigini anlamadan bilmeden)yorum yapabiliyorlar
Benim oglusumda bazan esimle konusurken hemen arada soru sorar ben diyorum sen karisma lafa annem oyle degil boyle boyle diye anlatiyorum tamam diyor çocuk yani sonuçta(benimki 8buçuk ysinda) her konustugun seyi mantik yurutemezki karistirabilir yanlis anlayabilir yani boyle seyleri dert etmemek buyutmemek gerek ben gorumcemle baska birgun laf açilinca gulerek demistim boyle boyle dedi ben inanmadim ama
Zaten gorumcemde yok oyle bisey baskasini konusurken konudan konuya geçilmis
Inanmamistim çunki aramiz iyidir masallah boyle seyler içinde bozmamak gerek yuz yuze bakicagiz sonuçta ben gidip gelmeyi çoook seviyorum aile arasinda

ne guzel insallah istedigin kiloya ulasirsin

Canim yanlis anlamada sende neden bukadar çok odem oluyor 5kilo yani valla masallah sana yinede devam ediyorsun 5kilo fazla geldimmi ben salarim kendimi

Canim sen haklisin bende dogru bulmuyorum bu tip beslenmeyi zaten surekli yapmam yapmiyorumda ben ilk basladigimda motive olmak için yapmistim 7ay onceydi
Buseferde duraklama oldugu için yaptim bayadirki yerimde sayiyordum iyi oldu benim için ama bidaha yapmam ( mecbur olursam belki belki)yoksa biliyorsun herseyden yiyerek veriyordum(abartmadan) ve tabiki spor la ama buaralar kaçamaklar çogaldi yine oyuzden almasam bile super sporaaa devam
Bende seni çokkkk seviyorum canim saol

Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri
masallah canim çok guzelsin
Neden gelmesinki tam tutturamasanda yaklasirsin insallah
Valla ben tekrar 52,53 olamam belki ama 60 olurum diyorum insallah

Geçmis olsun ablacim
Nazar mi degoyor? bi nazar duasi okusan bukadar sIK hastalanmasi normalmiki?

fadimecim cok sagolllllllllllll cnm benim
Sence dönebilirmiyim o günlere 60 kilo yoktum bile sanirim o fotolarda
sende 60 ol canim ozaman istedikten sonra olmayacak sey degilki ALLAH in izniyle

O sisten banada lazim ablacim bu haftaya kotu basladim dun asure bugun kadayif :18::18::18:arti olmamak için çabalayacagim

bende guveniyorum sana sporla sonuç alirsin canim eminim

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
Basiniz saolsun canimmm ALLAH sabir versin
Mekani cennet olsun

Basiniz saolsun canim sizinde Mekani cennet olsun
ALLAH geride kalanlara sabir versin

Amiiiiiiiiinnnnnnnnnn canimmm

aminnn cnm hayirli ugurlu olsun cnm gelininiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…