Çok haklısın ne kadar çok kadında çıkıyor insan ürküyor aslında tedavisi eğer erkense teşhisi koly bu kadıncazın doktor hatasından tüm vucuda yayılmış meğerse memenin alınması gerekiyormuş...Çok üzücü bir durum..
Çocuklarını düşünemiyorum bile.
Allah rahmet eylesin..
MEme kanseri ne çok görülür oldu..nezle gibi grip gibi..
Beyzuşum,çok iyi değil ama düne nazaran şükür diyeyim..
sen nasılsın.?
Yaptığın harika el işlerini gördüm bayıldım..
Hepsi çok güzel olmuş..Ellerine sağlık hamarat hatun..
renkler falan pek janjanlı..:)
Çok haklısın ne kadar çok kadında çıkıyor insan ürküyor aslında tedavisi eğer erkense teşhisi koly bu kadıncazın doktor hatasından tüm vucuda yayılmış meğerse memenin alınması gerekiyormuş...
Çok üzücü bir durum..
Çocuklarını düşünemiyorum bile.
Allah rahmet eylesin..
MEme kanseri ne çok görülür oldu..nezle gibi grip gibi..
Beyzuşum,çok iyi değil ama düne nazaran şükür diyeyim..
sen nasılsın.?
Yaptığın harika el işlerini gördüm bayıldım..
Hepsi çok güzel olmuş..Ellerine sağlık hamarat hatun..
renkler falan pek janjanlı..:)
Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicemçok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum
cnm kizina gecmis olsun hayirli gecelerkızım bugün erken uyumaya karar verdi
ben çıkıyorum gerçi yine 12 yi bulur uyuması
herkeze iyi geceler
Bugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicemçok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum
Yapılıyor işte canım hatta doktor bunlara demişki daha ne istiyosunuz 7 sene yaşadı ya deyip azarlamış korkunç bişey nasıl bir evlada böyle denir bu işlerde paran varsa şansın daha yüksek ne yazıkki...KAhretsin..Nasıl böyle bir dikkatsizlik yapılır.
Sende çok üzüldün tabii.
Şu an nasılsın ,iyi olmaya çalış canım..
zaten pek iyi değildin son günlerde..
Sağol canım amin Rabbim hepimize iyi yazılar uzun ömürler yazsın.cnm kizina gecmis olsun hayirli geceler
cnm ya rabbim geride kalanlara sabir versin hepimizin cocugu var bazen düsünüyorumda bana bisey olsa kizim ne yapar düsündükce insan kafayi yiyecek duruma geliyor
Sağol semirancım teşekkürler.çok geçmiş olsun baharcım unutrsun çekilsin bitsin inş
Banucum(ceco) başınız sağolsn Allahım kp nin mekanını cennet eylesin günaahları varsa affolsun inş
Banucum senin de başın sağolsun eltine canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır ve sağlıklı uzun ömür versin rabbim inş
Ayşecim okudum cnm yazdıklarını üzme kendini demek tabiki de lazım ama biliyorum üzülmüşsün ama hayat bazen acımasız yüzünü gösteriyor dayanmaya çalışmalıyız herkes mutlaka iyi olanı bir gün anlayacak takdir edecek sen sabırlı ol...
kızzlarrr kaçak geldiii diyet iyi gitmeyince yüzüm de olmuyor gelmeye sizsizde yapamıyorum aklımda hep sizde maalesef gündüz artık girme şansım yok ancak eve gelince
Benim çıkmam gerek..Mutfağı yemekten sonra toparlamadım..canım hiç bişey yapmak istemedi. evi zaten bir görseniz darmadağın. Dün hastaneden sabaha karşı beşte eve geldik..
Bugün okulda işlerim vardı az biraz..Hiç birşeye ellemedim bir yemekle uğraştım o kadar..
Bulaşık makinası boşalacak,yerleşecek..eğer uyumazsam gelirim tekrar..
Gelmezsemde iyi geceler hepinize...
Benim çıkmam gerek..Mutfağı yemekten sonra toparlamadım..canım hiç bişey yapmak istemedi. evi zaten bir görseniz darmadağın. Dün hastaneden sabaha karşı beşte eve geldik..
Bugün okulda işlerim vardı az biraz..Hiç birşeye ellemedim bir yemekle uğraştım o kadar..
çok geçmiş olsun baharcım unutrsun çekilsin bitsin inş
Banucum(ceco) başınız sağolsn Allahım kp nin mekanını cennet eylesin günaahları varsa affolsun inş
Banucum senin de başın sağolsun eltine canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır ve sağlıklı uzun ömür versin rabbim inş
Ayşecim okudum cnm yazdıklarını üzme kendini demek tabiki de lazım ama biliyorum üzülmüşsün ama hayat bazen acımasız yüzünü gösteriyor dayanmaya çalışmalıyız herkes mutlaka iyi olanı bir gün anlayacak takdir edecek sen sabırlı ol...
kızzlarrr kaçak geldiii diyet iyi gitmeyince yüzüm de olmuyor gelmeye sizsizde yapamıyorum aklımda hep sizde maalesef gündüz artık girme şansım yok ancak eve gelince
İyi geceler yenacım kolay gelsin aman sağlık olsunda işler yapılır.Benim çıkmam gerek..Mutfağı yemekten sonra toparlamadım..canım hiç bişey yapmak istemedi. evi zaten bir görseniz darmadağın. Dün hastaneden sabaha karşı beşte eve geldik..
Bende çıkıyorum hepinize hayırlı güzel geceler.
Hoş geldin Semiran...
Özletme kendini lütfen...Buraya gelmek için yüzüm yok ne demek....Hangimiz senin yaşadığın dönemleri yaşamadı ki...
Bazen azmimiz yeterince güçlü olamıyor ve takılıyoruz...
Sen eve gelince;biraz dinlen sonra gel canım bizim yanımıza...Birbirimizi destekleyelim...
insallah ciddi birsey degildir canimçarşamba saat 3 e randevu aldım ortopediden bakalım ne diyecek..kesin kas gevşetici ağrı kesici merhem yazıp yollamak isteyecek ama diyeceğim bunları kullandım röntgen çekin
Saol ablacimmmmherkese günaydın
toztoprak geçmiş olsun git bkalım doktor ne diyecek
melis yokluğun farkedildi tabii dile getirmesekte aklımdaydı şahsen
ece cuma buluşabiliriz ama özlem gelecekse bekleyelim tabii sen bilirsin yine de ben uyarım
bugün arkadaşıma gideceğim hem de aşure yapmaya yarın da anneme yapacak gideceğiz yine kızlar okuldan geldikten sonra yazık bana değilmi ama
gitmeden önce yürüyüşümü yaparım hiç olmazsa
Valla okurken çoook kizdim gorumcene eltine nasil insanlar ya onlar hele gorumcen çocuklarin lafina bakipta sana nasil oyle davranabiliyor belkide çocuklari yonlendirerek sormustur (yok yok kesin oyle yapmistir)aminnnn cnm inş.
keşke ama olmuyo cnm işte
tünaydın cnm
valla bende bilmiyorum milletin benimle derdi ne
eltimle konuşmuyorum ama nedeni ni bilmiyorum eşlerimiz arasındaki şeyi o bize yansıttı yoksa birbirmize tek laf etmedik yani
onlar iyi şimdi biz konuşmuyoruz
görümcemle hiç bi zaman samimi olmadık ztn çok
kendisi para hırsı ile yanıp tutuşan biri çünkü bende paraya zerre kadar önem vermem kimseye muhtaç olmayalım yeter derim her zaman çok şükür ki öyle ztn
kısaca anlatim olayı
cuma akşamı kayınvalidelerin evlilik yıldönümü idi
bizde yemekten sonra pasta alıp oraya gittik
eşimin teyzesi eniştesi geldi abisi ve eltim geldi oturuyoduk onlar hamsi yaptılar yiyolardı bende yemedim teyzemle diğer odada oturup tv izliyodum görümcemlere çağırmamışlardı 2 tane kızı var biri 13 diğeri 11 yaşında onlarda vardı bende kçük olanı eve yoladım annenlere çağır yukarda kutlama var diye gelsinler çaya dedim
onlar da gelmedi aynı binada oturuyolar biri 6 diğeri 10. kat
yorgunlarmış uyucaklarmış geldi kızlar dediki gelmiyolar yorgunlar bende dedimki kendi anneleri babaları kendileri bilir
sonuçta biz davet edelim yoksa ona da darılır biliyoruz huyunu
neyse c.tesi oldu
kızlar ona demişlerki yengem gelmezse gelmesinler onların terbiyesizliği saygısızlıgı dedi
buda eşimi aramış sonra beni aradı bende numara kayıtlı değil diye açmadım msj attı beni ara dedi
aradım geri nasılsın dedi iyi dedim sen nasılsın
başladı ben hiç iyi değilim sen kimsin kendini ne sanıyosun sen benim terbiyemi saygımı sorgulayamazsın sensin saygısız falan neye ugradıgımı şaşırdım ne diyosun ne oldu dedim sen bunları demişsin dedi
yok dedim öyle bişey kızların ikiside öyle demiş
dedim teyzem yanımdaydı sor ona yok sormuş onada falan o arada eşim aldı teli ama bana daha ne laflar etti
eşimlede tartıştılar
ben ama ağlamaktan perişan ki sulu gözüm ztn
sonra artık nasıl sinirlerim bozulduysa bağır çağır yakamı bağrımı yırttım kayınvalideyi aradı eşim dedim söyle insin kızına bişey desin yeter sonra teyzemi aradı eşim dedi bişeyler diyo ablam ayşe öyle bişey dedimi o da yok öyle bişey dedi siz ayşenin (ablası da ayşe malesef) huyunu bilmiyomusunuz dedi
akşamda gitik kayınvalideye dedim allah bugun bana çektirdiklerini çıkaracak ondan
bana bide diyoki artık herkes yoluna gitsin falan sanki beraber gittiğimiz bir yol vardı ztn ayda yılda bi görüşüyoruz
bende dedim sen bilirsin daha iyi olur
kayınvalide büyütmeyin etmeyin diyo
dedim ben bişey demedim o söyleiği lafları tek tetk yiyecek bidaha ne o ne çocukları asla evime gelemez
kayınvalideler de taşınınca karşılaşma ihtimali sıfır olcak çok şükür
kayınpederde saolsun benden yana biliyolar kendi kızlarının huyunu bizi beni çok seviyolar hep berbaeriz diye çekemiyolar sende dürüst ol seni de benim kadar sevsinler içten pazarlıklı sinsi insanlar
yazarken bile titriyorum hala
bu ara herkes bana sarıyo ama ben sabırlıyım hala çok şükür allahıma
ayy ammada yazdım şişirdim başınızı kusuruma bakmayın
nevimcim böyle işte
allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn
ne guzel insallah istedigin kiloya ulasirsindaha önce de yazmıştım kimse bana cevap vermedi diye trip atıp bir daha bu başlığa uğramamıştım. benim kilomun sebebi yumurtalıklarımdaki kistlermiş.
ilaç tedavisindeyim kullandığım ilaçlardan olsa gerek spor adına bişi yapmadığım halde inceliyorum:)
yine kimse ilgilenmezse küser giderim :)))))
Canim yanlis anlamada sende neden bukadar çok odem oluyorcnm diyet iyi gidiyo çok şükür ama regl oldum ödem var haliyle tartıda 101 gördüm sabah düşün yani 96dan 101e fırladı
neyse cumaya kadar geçer diye umuyorum bakalım
senin artılar gittimi
geçmiş olsun
Canim sen haklisin bende dogru bulmuyorum bu tip beslenmeyi zaten surekli yapmam yapmiyorumda ben ilk basladigimda motive olmak için yapmistim 7ay onceydineden morluk oluşmuştu kaçırmışım.çok geçmiş olsun canım inaşşalh şifa bulursun.
yaaa meliss beni yanlış anladın.bak ben seni seviyorum çok hoş bir insansınbenim dediğim bu diyetle 1 haftada 4 kg verdiler ama 2 haftada bunu korumakla geçti yani toplamda 3 haftada 4 kg gibi oldu.düzenli bir beslenmeyle sende çok güzle veiryordun zaten bi ara.yani bu diyeti yapmadığın dönemlerdede 1,5 hatta 2 gibi veriyordun ya aynı hesaba geldi dedim.bi de füsun hassta oldu ya hala özenenler özenmesinler diye dedim canım.sen motive olmak içni yapmıştın uzun zaman verememiştin ama daha yeni başlayanlar falan da hevesleniyorlar.sonra kötü sonuçları olmasın dedim yani matematiksel olarak düzenli yiyip ,spor yaparak kaçamaksız zaten 3 haftada bu kilo verilebilirdi diye düşündüm canım(matematik öğretmeniyim ben bu arada:))) ayrıca inan ben düşündüm neredesin diye ama çok fazla yazmaya fırsatım olmuyo.hızlı hızlı okuyup yazıyorum.oğlanımda hasta teyzesi o nedenle..ama aklımızdasın yani kibar hatun
tamam biz cuma buluşalım becede inşallah bir sorun çıkmaz.pbe haberleşirizi nerde olacağını
benim kızda dönen etek hastası çok şeker şimdi kreşte canım kızım özledim
valla hamişmişim kürü yaparken ama ihtimal bile vermediğim içni devam ettim hatta zencefil de söktürüyor dediler onu da yaptım valla
maşallah menün gayet iyi pastayı görmedim bile.su iç mutlaka o kadar çaban boşa gitmesin
eni tebrik ederim canım.anenlere uymadığın için
olur olur öyle yaparız bizde
Allah yardımcın olsun.insan istemiyor böyle şeyler yaşamak tabi ama karşındakini kontrol edemiyorsunki...o çocuklarda kimler tarafından yetiştirldiklerini belli etmişler yaaa yazık olmuş
bende de borç çoook.ama şimdi tutamıyorum daha.Allah kabul etsin canım
valla asuman aşure gördümmü affetmem.akşamla dengelersin inşallah bi de lesli yaptınmı hiç bişi olmazzz
Eki Görüntüle 310674 Eki Görüntüle 310675 Eki Görüntüle 310676
Kizlar resimlere bakarken bunlari buldum sizinlede paylasiyim dedim
10 sene önce neymisim ben yav o günler gelmezki geri
Geçmis olsun ablacimMerhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
sende 60 ol canim ozaman istedikten sonra olmayacak sey degilki ALLAH in izniylefadimecim cok sagolllllllllllll cnm benim
Sence dönebilirmiyim o günlere 60 kilo yoktum bile sanirim o fotolarda
O sisten banada lazim ablacim bu haftaya kotu basladim dun asure bugun kadayif :18::18::18:arti olmamak için çabalayacagimÖzlem;bebeğim
Şiş bize pek iyi gelmiyor galiba..Bu nedenle seni şişlemek istemiyorum...
Sen şimdi;hepimizin dönem dönem yaşadığı iradesiz günleri yaşıyorsun.Sebeplerine hiç girmek istemiyorum;açıkça ortada güzel yemekler yapan tonton bir anneanne varken başka sebep
aramaya gerek yok....
Sana şiş yerine bir resim gönderiyorum...Bizde de aynı sayıda kemik var;aynı organlar var;onunda bir midesi var;bizimde ama bizim ağzımız bazen çok çalışıyor...Belki bu resme bakıp kendimize
yaptığımız haksızlığı görür ve toparlanırız hep birlikte inşallah..
bende guveniyorum sana45 dk leslie +10 dk tiffany rohte mi neydi:44: ondan yaptım 55 dk spor oldu :)
dün 45+ bugün 55 =100 dk oldu bile
ve kendime 8 günlük bir program hazırladım,ben bu hafta ne yiyeceğimi biliyorum ve en az 3 kilo vermeyenin adı özlem değil...
inanılmaz azmettim yeme içmeyi sapıtmadan beslenip spor yapacağım bakalım ne olacak
ayyy çok mu büyük konuştum neama yapacağım ya güveniyorum kendime
Basiniz saolsun canimmm ALLAH sabir versinKızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
Basiniz saolsun canim sizinde Mekani cennet olsunBugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnn canimmmİyi geceler kızlar
cecooo kayınbaban vefat etmiş sanırım Allah rahmet eylesin, banucum senin eltin içinde çok üzüldüm 3 tane öksüz kaldı geride Allah sabır versin. Ölümde ne desek boş Allah sevdiklerimize uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli şekilde.
insallah ciddi birsey degildir canim
Geçmis olsun tekrar
Saol ablacimmmm
islerim vardi birde moralimde yoktu pek açikçasi kardesimin nisani vardi pazar gunu çok buruk bir gundu benim için herkes oradaydi ben hariç(yinede bugunlerime sukur olsun) gerçekten sizlere ço alistim çook sviorum aklim buradaydi hep ama elim gitmedi amaatlattim çok sukur iyiyim resimleri gordum nisani izledim gelinimizde çooook guzel masallah ALLAH im nazarlardan korusun onlari hep iyi olsunlar insallah (amiiiiinnnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?