- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
Kolay gelsin ablacimBenim çıkmam gerek..Mutfağı yemekten sonra toparlamadım..canım hiç bişey yapmak istemedi. evi zaten bir görseniz darmadağın. Dün hastaneden sabah beşte eve geldik..
Bugün okulda işlerim vardı az biraz..Hiç birşeye ellemedim bir yemekle uğraştım o kadar..
Bulaşık makinası boşalacak,yerleşecek..eğer uyumazsam gelirim tekrar..
Gelmezsemde iyi geceler hepinize...
Saol canim Amiiiiinnnnaminnn cnm hayirli ugurlu olsun cnm gelininiz
banucum başınız sağolsun eltine Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin
semiranım hepimiz kaçamaklıyız ama yüzsüz yüzsüz geliyoruz işte napalım
toksin canım birde spor yapmasam kilo alacağım napıyım vardı ya bi topik hani önce hüplet sonra gümlet mi ne işte ben de onu yapmaya çalışıyorum canım
herkese iyi geceler Allah a emanet olun
yenacım sen de üzme kendini diyecem ama zor biliyorum ama suçluluk duyma lütfen sen çom iyi bir annesin çocuk işte öyle öyle büyüyor biliyorsun rabbim dermansız dert vermesin inşallah
öpüyorum hepinizi topiğimin güzel hatunları
ben bu gece bekciyim benim papatyam uyumuyr 2gecedir bakalim ne zaman pes edip uyuyacak
banucum başınız sağolsun eltine Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin
semiranım hepimiz kaçamaklıyız ama yüzsüz yüzsüz geliyoruz işte napalım
toksin canım birde spor yapmasam kilo alacağım napıyım vardı ya bi topik hani önce hüplet sonra gümlet mi ne işte ben de onu yapmaya çalışıyorum canım
herkese iyi geceler Allah a emanet olun
yenacım sen de üzme kendini diyecem ama zor biliyorum ama suçluluk duyma lütfen sen çom iyi bir annesin çocuk işte öyle öyle büyüyor biliyorsun rabbim dermansız dert vermesin inşallah
öpüyorum hepinizi topiğimin güzel hatunları
benım kızımıda uyuturmusun? senınkı 2 gecedır benımkı dogdugundan berıdır uyumuyor...31:
allah rahmet eylesin üzüldümKızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
allah sıralı ölümbersin derler ya çocuklarına allah sabır versin basın saolsunBugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
Benim çıkmam gerek..Mutfağı yemekten sonra toparlamadım..canım hiç bişey yapmak istemedi. evi zaten bir görseniz darmadağın. Dün hastaneden sabah beşte eve geldik..
Bugün okulda işlerim vardı az biraz..Hiç birşeye ellemedim bir yemekle uğraştım o kadar..
Bulaşık makinası boşalacak,yerleşecek..eğer uyumazsam gelirim tekrar..
Gelmezsemde iyi geceler hepinize...
cnm rabbim sana kolaylik versin ne diyeyim bizim uyku düzenimiz bozuldu biraz ben ramazan orucu tutuyom diye gec kalkiyorum kizda gec kalkiyor bu nedenle ölen ve aksam uykumuzda gec saate kalinca bizde bu saatte uykusunu bekliyoruz
cnm kac aylik bebisin
Herkese iyi geceler arkadaslarrr
Toksin canim mesjin yarin cevapliyacagim(10dk bekle diyor çunki)ama esim hadi yatalim diyor çikmam lazim(bensiz gitmeyecekmis)Allah a emanet olun
kolay gelsin bizimkide yeni uyudu bende okudumgeçmişi
iyi geceler minik cadıyı öpp
Yarin ilk isim kahvalti etmek olacakfıstığım sen gerçekten çok az yemişsin ya ,bence şimdiden böyle yapma eğer böyle yaparsan kilo vermen durduğunda ne yapacaksın hiç mi yemeyeceksin ,ne olur kuzum dikkat et, sabah 1 parçada olsa birşeyler ye akşama yemezsen yeme :)))
başla canım başla kahvaltıya sen azda olsa ye...
aynen canım ya bugün çok dikkat edeceğim diyorum sonra bir bakıyorum dünyayı yemişim ya
eşimle ben sebzeyi yiyoruz eşim sevmesede yapıyorum ona kalsa hergün et yer ama :)aman yeter canım ya bende artık 2 çeşitten fazla yapamaycağım kararlıyım ne kadar çok çeşit olursa o kadar çok yiyorum ya
inşallah canım ya müsait olursan mutlaka görmek isterim. gerçekten mi ya ben genelde yazın gidiyorum geldiğimde o da annemlerin zoruyla :) yoksa gitmiyorum onlar çok seviyor orayı .aslında eşim kızılayı falan seviyor dışarıda gezmek ona göre daha cazip çünkü bende kalabalık olsun bol dükkan ve çeşit olsun bu özellikleri nereler taşıyorsa oralara gidiyorum :)
neyin adını koyacaksın benim yöntemin mi :)valla büyük konuşmak istemiyorum ama kilo vermeyi çok istiyorum .evet aslında 20 kilo hiç fena bir rakam değil ama ben istediğim kiloda değilim :) listemi uygulayacağım durduysada artık size danışıp yardım alacağım :)bende gebelik öncesi kiloma insem çok sesim çıkmaz aslında sonra yavaştan ilerlerim ama şimdi
sende bu hafta yeme dayanamaz mısın? yanıma yoldaş bulayım bende değil mi :)
doğum öncesi kiloma gelsem dediğin gibi 200-300 gitsin ama önce o kiloyu görsem ahhhhh ahhhhhh
direnç olunca göbek mi oluyor yani?
valla ilknurum ya nazara geldim daha geçen gün :))) sen tak bana boncuklarımı.....
Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun...Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
Haklisin canim bi düzene girmem lazim gercekten metabolizmam sapitti ne zaman acikacagini oda sasirdibu kadar az yersen sonra veremezsin metebolizman çö ker yapma
valla bir sapıttım tam sapıttım 1 aydır neredeyse diyet yapamıyorum sürekli yiyorum
yoğurt az yiyorum ekşi yiyemiyorum acı yok baharat çok az
pilav patates yok aslında çikolatada yasak
annem daha iyi
bende daha tam düzelmedim ama dah iyiyim
ama diyet yapamıyorum ameliyattan sonra bir sapıttım tam sapıttım motive oamıyorum
offfff
allah raahmeteylesin mekanı cennet olsun
bence kurtulmuş çünkü artık ezşyetti onun için yatalak olamak zor allah rahmet eylesin
insallah toksincim insallahhhslm kizlar kac saatir yazmaya calisiyorum ama olmuyordu oh simdi yazabiliyorum ama gönderebilirmiyim bakalim
ah genclik ah cnm sen kilo vermeye devam et yine fistik gibi olursun
gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin
cnm okuyunca icim bir tuhaf oldu geride kalanlara rabbim sabir versin mekani cennet olsun aminnn
insallah bisey cikmaz cnm
hasta olan arkadaslar gecmis olsun telden okuyunca unutuyorum kim hastaydi felan
beyzus ablacim yaptigin patikler cok guzel bebisin sapkasida süper bende gecen sene kizima sapka begenemedim netten begendigim sapkayi anneme yaptirmistim senin sapkaya benziyor hatta bu senede yenisini yaptirdim anneme eski sapkalarimiz ufak geldi hemde astronat kiyafetimize uymuyordu
Sizinde basiniz sagolsun Banucuum , Allah onun ömrünü cocuklarina versin. Sende üzülme napalim Allahtan gelene raziyizBugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
Ben simdilik 80ede raziyim ama 70 olsam havalarda ucarim heraldeinsallah ciddi birsey degildir canim
Geçmis olsun tekrar
Saol ablacimmmm
islerim vardi birde moralimde yoktu pek açikçasi kardesimin nisani vardi pazar gunu çok buruk bir gundu benim için herkes oradaydi ben hariç(yinede bugunlerime sukur olsun) gerçekten sizlere ço alistim çook sviorum aklim buradaydi hep ama elim gitmedi amaatlattim çok sukur iyiyim resimleri gordum nisani izledim gelinimizde çooook guzel masallah ALLAH im nazarlardan korusun onlari hep iyi olsunlar insallah (amiiiiinnnnn)
Valla okurken çoook kizdim gorumcene eltine nasil insanlar ya onlar hele gorumcen çocuklarin lafina bakipta sana nasil oyle davranabiliyor belkide çocuklari yonlendirerek sormustur (yok yok kesin oyle yapmistir)
Bende buna benzer bir olay yasadim Ablam(gorumcem) oglunun yaninda bisey konusmus arada benimde lafim geçmis oglu bana baska dedi (yanlis anlamis kesin)çunki çocuklar laflari karistirabiliyorlar bizler laftan lafa geçtigimiz için konuyu bilmeden kimin ismi geçtiyse (nasil geçtigini anlamadan bilmeden)yorum yapabiliyorlar
Benim oglusumda bazan esimle konusurken hemen arada soru sorar ben diyorum sen karisma lafa annem oyle degil boyle boyle diye anlatiyorum tamam diyor çocuk yani sonuçta(benimki 8buçuk ysinda) her konustugun seyi mantik yurutemezki karistirabilir yanlis anlayabilir yani boyle seyleri dert etmemek buyutmemek gerek ben gorumcemle baska birgun laf açilinca gulerek demistim boyle boyle dedi ben inanmadim ama
Zaten gorumcemde yok oyle bisey baskasini konusurken konudan konuya geçilmis
Inanmamistim çunki aramiz iyidir masallah boyle seyler içinde bozmamak gerek yuz yuze bakicagiz sonuçta ben gidip gelmeyi çoook seviyorum aile arasinda
ne guzel insallah istedigin kiloya ulasirsin
Canim yanlis anlamada sende neden bukadar çok odem oluyor5kilo yani valla masallah sana yinede devam ediyorsun 5kilo fazla geldimmi ben salarim kendimi
Canim sen haklisin bende dogru bulmuyorum bu tip beslenmeyi zaten surekli yapmam yapmiyorumda ben ilk basladigimda motive olmak için yapmistim 7ay onceydi
Buseferde duraklama oldugu için yaptim bayadirki yerimde sayiyordum iyi oldu benim için ama bidaha yapmam ( mecbur olursam belki belki)yoksa biliyorsun herseyden yiyerek veriyordum(abartmadan) ve tabiki spor la ama buaralar kaçamaklar çogaldi yine oyuzden almasam bile supersporaaa devam
Bende seni çokkkk seviyorum canim saol
masallah canim çok guzelsin
Neden gelmesinki tam tutturamasanda yaklasirsin insallah
Valla ben tekrar 52,53 olamam belki ama 60 olurum diyorum insallah
Geçmis olsun ablacim
Nazar mi degoyor? bi nazar duasi okusan bukadar sIK hastalanmasi normalmiki?
sende 60 ol canim ozaman istedikten sonra olmayacak sey degilki ALLAH in izniyle
O sisten banada lazim ablacim bu haftaya kotu basladim dun asure bugun kadayif :18::18::18:arti olmamak için çabalayacagim
bende guveniyorum sanasporla sonuç alirsin canim eminim
Basiniz saolsun canimmm ALLAH sabir versin
Mekani cennet olsun
Basiniz saolsun canim sizinde Mekani cennet olsun
ALLAH geride kalanlara sabir versin
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnn canimmm
Bugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
Hepinize hayırlı geceler kızlar
Baş sağlığı dilene bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi Allah günahlarını af etsin.
Allahtan dün gece gittim gördüm Kpyi ölmeden evvel. Eşim yemek yedikten sonra yine her gün olduğu gibi aşağı indi, babasının altını temizlerken birden fenalaşmış ve 10 dakika içinde vefat etmiş.
Bana öldükten hemen sonra haber verdi bende tabiki yanına koştum çünkü onun canının nekadar çok yandığını ben o an hissettim sanki. Ağladı baya tabiki sonuçta babası ama sonra şükür kendini toparlayıp gerekenleri yoluna koymaya çalıştı.
Geç saate kadar aşağıdaydım şimdi kızları uyutmak için eve gelince sizlere bir teşekkür edeyim dedim.
İyiki varsınız kızlar Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin.
Maalesef KP kızları ölmeden göremedi. Biri zaten yurtdışında cenazeye bile yetişemiyecek diğer desen en son geçen hafta gelmişti babasını görmeye.
Sabah erkenden cenaze evine gideceğim için hemen yatıcağım bende. Beni bu hafta için izinli yazarsınız eğer sabah erkenden bildirim yapamazsam. Şu an ne yapılacak ne yapılmayacak bilmediğim için birşey diyemiyorum. Birde şimdi babası yeni vefat etmişken akşamları da olsa nete giremem herhalde çünkü üzülür eşim sonra umursamıyor diye ama aslında benim en az onun kadar içim yandı. Asla hakkımı helal etmem diyordum eskiden ama yarın helallik vermemezlik edemem yüreğim el vermez sonuçta yarın bizimde ne olacağımız belli değil kul hakkıyla Rabbimin karşısına çıkmasın en azından benim hakkımla.
Gerisi zaten Allahıma kalmış ama inşallah yinede kabir azabı yaşamaz.
Canım seninde başın sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin... Aminnnn
Mekanları cennet olsun ... Amin
en iyisini yapiyorsun cnm asumancim sen varmisin benle yarisa
belki yarisla kendimizi toplayip kalan kilolarimizida veririz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?