Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin ablacim
iyi geceler

Son düzenleme:
banucum başınız sağolsun eltine Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin
semiranım hepimiz kaçamaklıyız ama yüzsüz yüzsüz geliyoruz işte napalım
toksin canım birde spor yapmasam kilo alacağım napıyım vardı ya bi topik hani önce hüplet sonra gümlet mi ne işte ben de onu yapmaya çalışıyorum canım
herkese iyi geceler Allah a emanet olun
yenacım sen de üzme kendini diyecem ama zor biliyorum ama suçluluk duyma lütfen sen çom iyi bir annesin çocuk işte öyle öyle büyüyor biliyorsun rabbim dermansız dert vermesin inşallah
öpüyorum hepinizi topiğimin güzel hatunları

en iyisini yapiyorsun cnm asumancim sen varmisin benle yarisa
belki yarisla kendimizi toplayip kalan kilolarimizida veririz cnm

Iyi geceler Ablacimmm
bende sendenim abla

Herkese iyi geceler arkadaslarrr
Toksin canim mesjin yarin cevapliyacagim(10dk bekle diyor çunki)ama esim hadi yatalim diyor çikmam lazim(bensiz gitmeyecekmis)Allah a emanet olun

benım kızımıda uyuturmusun? senınkı 2 gecedır benımkı dogdugundan berıdır uyumuyor...31:

cnm rabbim sana kolaylik versin ne diyeyim bizim uyku düzenimiz bozuldu biraz ben ramazandan kalan borc oruclarimi tutuyom diye gec kalkiyorum kizda gec kalkiyor bu nedenle ölen ve aksam uykumuzda gec saate kalinca bizde bu saatte uykusunu bekliyoruz
cnm kac aylik bebisin

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
allah rahmet eylesin üzüldüm
allah sıralı ölümbersin derler ya çocuklarına allah sabır versin basın saolsun

ipin ucu bi kaçtımı topla toplayabilirsen kolay gelsin

geçmiş olsun barışa

kolay gelsin bizimkide yeni uyudu bende okudumgeçmişi
iyi geceler minik cadıyı öpp

kolay gelsin bizimkide yeni uyudu bende okudumgeçmişi
iyi geceler minik cadıyı öpp

babasi sabah 5de kalkip ise gitcek minik cadi legolarla parkelere vuruyor kapilari aciyor simdide esofman giydirdim femuar acmasin ögrendi esofmanin üstünü cikariyor atletle dolasiyor ben giydiriyom cadim cikariyor sende senin cadilarida öp cnm
sanada hayirli geceler

Yarin ilk isim kahvalti etmek olacak insallah sonrasida gelir kahvalti düzenine alisabilirim
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun...
Haklisin canim bi düzene girmem lazim gercekten metabolizmam sapitti ne zaman acikacagini oda sasirdi
insallah toksincim insallahhh
Sizinde basiniz sagolsun Banucuum , Allah onun ömrünü cocuklarina versin. Sende üzülme napalim Allahtan gelene raziyiz
Ben simdilik 80ede raziyim ama 70 olsam havalarda ucarim heralde

Hepinize hayırlı geceler kızlar

Baş sağlığı dilene bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi Allah günahlarını af etsin.
Allahtan dün gece gittim gördüm Kpyi ölmeden evvel. Eşim yemek yedikten sonra yine her gün olduğu gibi aşağı indi, babasının altını temizlerken birden fenalaşmış ve 10 dakika içinde vefat etmiş.
Bana öldükten hemen sonra haber verdi bende tabiki yanına koştum çünkü onun canının nekadar çok yandığını ben o an hissettim sanki. Ağladı baya tabiki sonuçta babası ama sonra şükür kendini toparlayıp gerekenleri yoluna koymaya çalıştı.
Geç saate kadar aşağıdaydım şimdi kızları uyutmak için eve gelince sizlere bir teşekkür edeyim dedim.
İyiki varsınız kızlar Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin.
Maalesef KP kızları ölmeden göremedi. Biri zaten yurtdışında cenazeye bile yetişemiyecek diğer desen en son geçen hafta gelmişti babasını görmeye.
Sabah erkenden cenaze evine gideceğim için hemen yatıcağım bende. Beni bu hafta için izinli yazarsınız eğer sabah erkenden bildirim yapamazsam. Şu an ne yapılacak ne yapılmayacak bilmediğim için birşey diyemiyorum. Birde şimdi babası yeni vefat etmişken akşamları da olsa nete giremem herhalde çünkü üzülür eşim sonra umursamıyor diye ama aslında benim en az onun kadar içim yandı. Asla hakkımı helal etmem diyordum eskiden ama yarın helallik vermemezlik edemem yüreğim el vermez sonuçta yarın bizimde ne olacağımız belli değil kul hakkıyla Rabbimin karşısına çıkmasın en azından benim hakkımla.
Gerisi zaten Allahıma kalmış ama inşallah yinede kabir azabı yaşamaz.

Canım seninde başın sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin... Aminnnn
Mekanları cennet olsun ... Amin

Cecom canim benim tekrardan basiniz sagolsun ... Biran kendimi senin yerine koydumda cok zor ve üzücü bir durum . Umarim esinde cabuk toparlanir. En azindan esin son zamaninda yanindaydi. Bence diger kardesleri gibi en azindan vicdan azabi cekmiycek. Rabbim size ömür versin. Topragi bol olsun. Umarim aramiza cabuk dönersin cnm ...

günayddıınnnnn kızlarrr erkenden uyandı cadılar kahvaltımı yapayım az yemem lazım çünki öğlen gezme var fellah köftesi yapmış arkadaş hem öğle hem ara yemeği yerine 5 kasık yicem insallah abartmam allahım yardım ett kafayı yedim kilo almayayım diye dua edip duruyom sabah tartıda 87 gördüm inşallah cumaya deişmez

en iyisini yapiyorsun cnm asumancim sen varmisin benle yarisa
belki yarisla kendimizi toplayip kalan kilolarimizida veririz cnm

herkese günaydın
öyle uykum varki anlatamam nedense açılamadım bir türlü herkesi de gönderdim azcık uyuyum diyorum
toksincim canım bu ara yarışlık bir durumum ve hırsım yok anca ye yediklerini yak modundayım ama iyi mi olurki yarışsak toparlarmıyız diyorsun napsakk ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…