Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ceco başın sagolsun canım ALLAH RAHMET ERSİN EŞİNE ALLAH BÜYÜK SABIR VERSİN

GÜNAYDIN KIZLAR....

YENACIM....barışcığa ve sana çok geçmiş olsun inş yarınki testtende iyi haberlerle dönersiniz

CECO.....başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin rabbim eşinize sabır versin...

BANU.....canım eltine Allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim...bu ara ne kadar çoğaldı meme kanseri Allahım cümlemizi korusun...

3 kg veremzsem adım özlem değil dedin ya takıldım bende biz koyarız adını o zaman diye:)))ben bu sıralar yavaştan gidiyorum senni listeye büyük ihtimal uyamam.kaç aylardır evdeyim şimdi arkadaşalrı dolaşıyorum oralarda da sıkı diyet yapamam gibi.insülin direncinin belirtilerinden biri simit şeklindeki göbek.hani oturunca simitin oluyorsa ihtimalin artıyor.benim diğer yerlerim baya gitti ama simitim duruyor.eşim bile onu gördükçe devam et diyor((kendisinin de var ama pek umurunda değil ben sende yap diyorum ama nafile.

offf çok üzücü bir durum.ölen için yeni bir kapı açılıyor bu dünyada iyi yaşadıysa zaten hepimizin gideceği yer orası ama kalnlar için çok çok zor.ona bile alışılıoyr zamanla ama ben bu yaşımda annem ölürse nasıl dayanırım diye çok düşünüyorum.bazne de eşime ben ölürsem ne yaparsın diyorum.asla evlenmem diyor ama 3 çocuk hepsi küçük düşününce ölüm çok zor gerçektn.ufak tefek tartışmışsak bile hemen unutuyoruz o zman eşimle.ikimizde ailelerimizden uzak olduğumuz için daha bağlanıyoruz birbirimize.yoksa ben ailemden uzak kalmaya dayanamazdım ...Allah eltinin mekanını cennet etsin kalanlarada sabır versin

Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicem çok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum

ne bilim herlade korkulcak bişi yoktur dimi?çok geçmiş olsun canım.diş ağrısı ile yaşamaktansa çektir deseler çektirirdim inan o ne bi türlü ağrıydı...

gurbet zor işte melis....kardeşinini nişanını göremedin hekes bir arada ...insan kendi haline çok şükrediyor ama aklıda onlarda kalıyor bazen işte.teknoloji arttı da artık kamera vs ile bir nebzede olsa hasret giderebiliyoruz çok şükür.sende gelinin bile görmüşsün ne güzel.

canım başınız sağolsun Allah sizlere en çokta eşine sabır versin.adamcağız kurtuldu başkasına bağımlı yaşamak o kadar zorki.ençok bunun için dua ediyorum Rabbim kimseye muhtaç etesin kolay bişi değil evladın bile olsa.geçen 2-3 kere çocukların çıkardıklarını temizledik eşimle valla içimiz dışımıza çıktı kendimizi zor tututk.bi de büyük insan olsa ne kadar zordur altını almak,temizlemek...eşinin maşşlahhaı vardı söylenmeden sonuna kadar ilgilendi.ne güzel ki evlatlık vazifesini yapmış oldu.Allah acısını hafifletsin inşallah.sanada kolay gelsin canım .

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
başınız sağolsun banucum sizlere ömür versin allah

seninse başın sağolsun banum geride kalanlara sabır versin rabbim o cocuklar için heleki en küçük için çok zor bi durum

Sağol canım...Son bir aydır okadar sık hastalanıyorki..

PErşembe günü randevumuz var solunum alerjide, bakalım ne diyecekler çok heyecanlı ve tedirginim...

geçmiş olsun canım inşalah iyi çıkar....

başınız sağolsun canım ..allah sabırlar versin sevenlerine....mekanı cennet olsun...

Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicem çok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum

geçmiş olsun canım yalnız gitme tabi o kadar korkuyorsan ....

Günaydın herkese...
Geçmişi okudum geldim.Baya üzücü haberler var.Keyifli başladım sabaha ama burdaki yazılanları okuyunca üzüldüm cidde.

Ceco canım başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin...
Banu canım sizin de başınız sağolsun.Benim halam da göğüs kanserinden öldü.38 yaşındaydı.3 çocuğu kaldı ve en küçüğü ilkokul 1.sınıftaydı halam öldüğünde.Şimdi liseyi bitirdi.Eniştemde beyin kanamasından ölmüştü halamdan bi süre önce.3 çocuk öksüz yetim büyüyüp biyerlere geldiler.Büyük oğlu matematik öğretmeni,kızı edebiyat öğretmeni.Allah sabrını veriyor yani.Hayat devam ediyor bi süre sonra.Her ne kadar ateş düştüğü yeri yaksada.Benim halamda erken teşhis oldu tek göğsü alındı ama yine de yayıldı canım kanseri.Yani kaderin önüne geçemiyosun bi yerde...
Yenacım sizlere de geçmiş olsun.Tez zamanda şifa bulun inşallah.
Tombulkelebek sende dişini çektircekmişsin.Allah kolaylık versin.Kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...

Bu arada papatya özmen Dün yediklerinin listesini okudum.Mantı ve poğoça fiyaskosundan sonra iyi toparlamışsın maşallah.Akşam yemeklerinde sebze yemeği tercih et istersen ama eski ekmek tüketimine göre baya azalttın sen.Böyle devam et verirsin inşallah...

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
ceco banu ve banu145145 canlarım ikinizinde başı saolsun allah sabır versin geride kalanlara
hepimizin gideceği yer aynı ne yazikki
ölüm en acı gerçeği yaşamın
yenacım barışada geçmiş olsun tekrar umarım daha iyidir
bugün çalışmıyoruz eylem var malum
hepinizi öpüyorum ve gzl bir gün diliyorum inş.

ceco ve banu ikinizin de başı sağolsun, allah ardında kalanları zor durumda bırakmasın, rabbimden daha merhametli olmamız mümkün değil, merhametini ardında kalanlardan eksik etmesin, her ölüm ani, her ölüm erken, her ölüm acıtır...

Günaydın Kızlar

Ayşecim hemen baktım basküle alsam mı acaba ??? Alacak olan var mı gerçekten ölçüyomudur yağı falan :26:

canımmm yaaa sen ne güzell vermişsinnnn....nasıl yaptınn bunuuuu yaww benimde tek hayalimmmmm 7 li rakamları görmekkkkkkkkk......... helva davetin içinde teşekküerleerr iyiki yakın değilmişimm....sen dayanamamışsınnn benn hiçççççç dayanamammmm.....kızlar kaçırdıklarını yazıyordaa ben herkezdenn beterimm hiç dayanamıyorumm o yüzden evde kaçamak yapabileceğim hiçbirşey yok bide ben diyetteyken kaçırdımı sapıtıyorumm çok afedersinn ama hemen yediğimi istifra ediyorumm zorlaa...ozaman rahatlıyorr kafammm sakıncalı ama napıyım elimde değilll...

CECO...ve BANU başınız sağolsun arkadaşlarrr allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versinnn....

YENA ve TOMBULKELEBEK geçmişşş olsunn arkadaşlarrrr....

tombul kelebek dişinde daha iyi olur inş çektirmenn okadar ağrısını çektinn..şifa olsun bundan sonrası...

yaaa arkadaşlarr bu geçmişi okumanın bi sitili varda benmi bilmiyorummm....sizde tek tek sayfaları açıp okuyorsunuzz dimi...bide benim net ağır birazz...ayyyy gözlerimm acıdıı maşallah ne yazmışsınızzzzz....

Son düzenleme:
merhaba herkese iyi günler
tomurcuk desteğin için teşekkür ederim
bir düzen tuturmaya çalışıyorum işte ekmeği azaltıyorum derken bir akşam yemeğinde 6 dilim ekmek yediğimi öğreniyorum
pirincin kalorısının yüksek olduğunu bildiğim için hiç yemedim 10 gündür bulgurdan faydalanıyordum kalorisi daha düşüktür diye meğersem onunda 2 kaşığı 1 dilim ekmekmiş
akşam toksin abla ÖNCE HÜPLET SONRA GÜMLET diye bir topik gösterdi orayı okuyunca ne yiyeceğimi şaşırdın bide bende tam tersi bir düşünce oluşturdu
misal 3000 mekiği çekemeyeceğime göre en iyisi yiyim gitsin diye düşünüyorum

yaaa meryem ne gayretliyim gör :) ay ne yapayım canım sıkılıyor kaç aydır böyle gitmek iyi olmadı bana... yok anacım spor tacını daha hiç alamadım ,alamamda :)
anlattım ya ekmek,makarna ve pilav yok :)
başınız sağolsun canım ya çok üzüldüm...
inşallah canım güvenini boşa çıkarmam....
ettin mi kahvaltını bakalım :)))
dikkat et canım almazsın inşallah... hem cumaya ne kaldı 2 gün dikkat et...
hımmm tamam şimdi anladım bende dedim acaba benim diyetede bir ad mı koyacağız :) neyse adımıda değiştirmek zorunda kalmam inşallah :) bende öyle simit yok zaten benim göbeğim hiç olmadı ama doğumdan sonra azcık var tabi ... eşlerimiz hep aynı bizimkininde azda olsa göbişi var ama hiç oralı değil ,ancak bana sen yap deyip duruyor :)))
evet canım ya gezmeye falan gitmemek gerek yoksa bozabilirim bu 7-8 gün çok önemli benim için ,yeniyıla muhteşem girmek gerek dimi ama :)

canım ben herşeyden yiyerek verdim ama azar azar yedim ,örneğin eskiden 6 kaşık mı pilav yiyordum 2-3 kaşık yedim, sebze,meyve ve yoğurdu çok tükettim ... 6 öğün değil 4 öğün yedim 1 öğün meyve öğünü oldu, suyu zaten çok içerim yaz-kış farketmez :)
evde kaçamak yapacak şeylerin olmaması çok iyi ilk önlem bu olmalı zaten ,doğru yoldasın
sende görürsün canım sadece çok iste ve bol bol spor yap...
ama öyle yapma canım ya o hastalık biliyorsun,acele etme bak gidiyor bir şekilde...
biraz ilerledikten sonra kendine göre bir yöntem buluyorsun işte....

Canım sen bu zayıflama işini takıntı haline getirmişsin.Yediklerini zorla kusarak çıkarma da ne oluyor Allah aşkına.Lütfen böyle yapma.Sağlığından olucaksın.Bak bu kusarak zayıflama aneroxia diye bi hastalığa sebep oluyordu sanırım.Biraz araştır netten.Böyle yaparak kendine zarar veriyosun.Lütfen sağlıklı vermeye çalış tatlım.Acele yok relaxxxxx...

tekrar başınız saolsun arkadaşım,Allah eşine sabır versin.. geride kalanlara da uzun ömürler versin..
ahh sen ne iyi niyetlisin....

ohh ohhh nursenacım fellah köftesimiiiiiiiii bayılırımmm
inşallah abartmassın sana güveniyoruz hadi yüzümüzü kara cıkarma..
cumaya 87 86ları görmen temennisiyle

WAW aynı dertten müzdaribiz ben sık sık giriyorum topice ama dün evde yoktum aksam bir geldimmm aman aman ben okuyana kadar kimse kalmamıs... genelde böyle oluyor
meraklıyım geçmişide okumadan duramıyorum her sayfayı detaylıca okuyorum kimi arkadasıma burdan kimisine de kafamdan yorum yapıyorum
bir stili varmıdır sanmam ama olsa keşkee

Papatyam,kalori sepeti diye bi site var.Ben orayı takip ediyorum.Ne yediğini giriyosun kalorisini hesaplıyor.Harcadığın kaloriyi de girersin.onu da aldıklarından düşüyor.Hedef kalorin var.Aşmamaya çalış.Site konusunda anlamadığın yerlerde yardımcı olurum.Yok 5 dilim yerine geçiyo,2 kaşık pilav şu kadar ekmek moduna hiç girme bence.o sitede direk yazıyor yemekler ve hedef kalorini geçmemeye çalışıyorsın.Haftalık grafilker de var.Kaçırdığın günleri de telafi etmeye çalışırsın.Kasma kendini canım bence sen ilk başladığın zamana göre bayağı azalttın.Zamanla miden küçülecek zaten.İstesende yiyemiceksin doyucaksın hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…