Hepinize hayırlı geceler kızlar
Baş sağlığı dilene bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi Allah günahlarını af etsin.
Allahtan dün gece gittim gördüm Kpyi ölmeden evvel. Eşim yemek yedikten sonra yine her gün olduğu gibi aşağı indi, babasının altını temizlerken birden fenalaşmış ve 10 dakika içinde vefat etmiş.
Bana öldükten hemen sonra haber verdi bende tabiki yanına koştum çünkü onun canının nekadar çok yandığını ben o an hissettim sanki. Ağladı baya tabiki sonuçta babası ama sonra şükür kendini toparlayıp gerekenleri yoluna koymaya çalıştı.
Geç saate kadar aşağıdaydım şimdi kızları uyutmak için eve gelince sizlere bir teşekkür edeyim dedim.
İyiki varsınız kızlar Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin.
Maalesef KP kızları ölmeden göremedi. Biri zaten yurtdışında cenazeye bile yetişemiyecek diğer desen en son geçen hafta gelmişti babasını görmeye.
Sabah erkenden cenaze evine gideceğim için hemen yatıcağım bende. Beni bu hafta için izinli yazarsınız eğer sabah erkenden bildirim yapamazsam. Şu an ne yapılacak ne yapılmayacak bilmediğim için birşey diyemiyorum. Birde şimdi babası yeni vefat etmişken akşamları da olsa nete giremem herhalde çünkü üzülür eşim sonra umursamıyor diye ama aslında benim en az onun kadar içim yandı. Asla hakkımı helal etmem diyordum eskiden ama yarın helallik vermemezlik edemem yüreğim el vermez sonuçta yarın bizimde ne olacağımız belli değil kul hakkıyla Rabbimin karşısına çıkmasın en azından benim hakkımla.
Gerisi zaten Allahıma kalmış ama inşallah yinede kabir azabı yaşamaz.
Canım seninde başın sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin... Aminnnn
Mekanları cennet olsun ... Amin
3 kg veremzsem adım özlem değil dedin ya takıldım bende biz koyarız adını o zaman diye:)))ben bu sıralar yavaştan gidiyorum senni listeye büyük ihtimal uyamam.kaç aylardır evdeyim şimdi arkadaşalrı dolaşıyorum oralarda da sıkı diyet yapamam gibi.insülin direncinin belirtilerinden biri simit şeklindeki göbek.hani oturunca simitin oluyorsa ihtimalin artıyor.benim diğer yerlerim baya gitti ama simitim duruyor.eşim bile onu gördükçe devam et diyoraynen canım ya bugün çok dikkat edeceğim diyorum sonra bir bakıyorum dünyayı yemişim ya
eşimle ben sebzeyi yiyoruz eşim sevmesede yapıyorum ona kalsa hergün et yer ama :)aman yeter canım ya bende artık 2 çeşitten fazla yapamaycağım kararlıyım ne kadar çok çeşit olursa o kadar çok yiyorum ya
inşallah canım ya müsait olursan mutlaka görmek isterim. gerçekten mi ya ben genelde yazın gidiyorum geldiğimde o da annemlerin zoruyla :) yoksa gitmiyorum onlar çok seviyor orayı .aslında eşim kızılayı falan seviyor dışarıda gezmek ona göre daha cazip çünkü bende kalabalık olsun bol dükkan ve çeşit olsun bu özellikleri nereler taşıyorsa oralara gidiyorum :)
neyin adını koyacaksın benim yöntemin mi :)valla büyük konuşmak istemiyorum ama kilo vermeyi çok istiyorum .evet aslında 20 kilo hiç fena bir rakam değil ama ben istediğim kiloda değilim :) listemi uygulayacağım durduysada artık size danışıp yardım alacağım :)bende gebelik öncesi kiloma insem çok sesim çıkmaz aslında sonra yavaştan ilerlerim ama şimdi
sende bu hafta yeme dayanamaz mısın? yanıma yoldaş bulayım bende değil mi :)
doğum öncesi kiloma gelsem dediğin gibi 200-300 gitsin ama önce o kiloyu görsem ahhhhh ahhhhhh
direnç olunca göbek mi oluyor yani?
.....
Bugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicemçok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum
gurbet zor işte melis....kardeşinini nişanını göremedin hekes bir arada ...insan kendi haline çok şükrediyor ama aklıda onlarda kalıyor bazen işte.teknoloji arttı da artık kamera vs ile bir nebzede olsa hasret giderebiliyoruz çok şükür.sende gelinin bile görmüşsün ne güzel.Canim sen haklisin bende dogru bulmuyorum bu tip beslenmeyi zaten surekli yapmam yapmiyorumda ben ilk basladigimda motive olmak için yapmistim 7ay onceydi
Buseferde duraklama oldugu için yaptim bayadirki yerimde sayiyordum iyi oldu benim için ama bidaha yapmam ( mecbur olursam belki belki)yoksa biliyorsun herseyden yiyerek veriyordum(abartmadan) ve tabiki spor la ama buaralar kaçamaklar çogaldi yine oyuzden almasam bile supersporaaa devam
Bende seni çokkkk seviyorum canim saol
:
Hepinize hayırlı geceler kızlar
Baş sağlığı dilene bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi Allah günahlarını af etsin.
Allahtan dün gece gittim gördüm Kpyi ölmeden evvel. Eşim yemek yedikten sonra yine her gün olduğu gibi aşağı indi, babasının altını temizlerken birden fenalaşmış ve 10 dakika içinde vefat etmiş.
Bana öldükten hemen sonra haber verdi bende tabiki yanına koştum çünkü onun canının nekadar çok yandığını ben o an hissettim sanki. Ağladı baya tabiki sonuçta babası ama sonra şükür kendini toparlayıp gerekenleri yoluna koymaya çalıştı.
Geç saate kadar aşağıdaydım şimdi kızları uyutmak için eve gelince sizlere bir teşekkür edeyim dedim.
Maalesef KP kızları ölmeden göremedi. Biri zaten yurtdışında cenazeye bile yetişemiyecek diğer desen en son geçen hafta gelmişti babasını görmeye.
Sabah erkenden cenaze evine gideceğim için hemen yatıcağım bende. Beni bu hafta için izinli yazarsınız eğer sabah erkenden bildirim yapamazsam. Şu an ne yapılacak ne yapılmayacak bilmediğim için birşey diyemiyorum. Birde şimdi babası yeni vefat etmişken akşamları da olsa nete giremem herhalde çünkü üzülür eşim sonra umursamıyor diye ama aslında benim en az onun kadar içim yandı. Asla hakkımı helal etmem diyordum eskiden ama yarın helallik vermemezlik edemem yüreğim el vermez sonuçta yarın bizimde ne olacağımız belli değil kul hakkıyla Rabbimin karşısına çıkmasın en azından benim hakkımla.
Canım seninde başın sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin... Aminnnn
başınız sağolsun banucum sizlere ömür versin allahKızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
Bugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
GÜNAYDIN KIZLAR....
Sağol canım...Son bir aydır okadar sık hastalanıyorki..
PErşembe günü randevumuz var solunum alerjide, bakalım ne diyecekler çok heyecanlı ve tedirginim...
Ben de yarın dişimi çektirmeye gidicemçok tırsıyorum ya :18: annemi de götürücem yanımda korkuyorum
aynen öyle hayal ettiğin gibi canım
ben 79 kiloya düştüm 20 kilo verdim burayla tanıştıktan sonra 4,5 ay falan oldu işte ama son 1-2 aydır sapıttım yani
bende kendimden nefret ediyordum ki dur dedim öyle oturmakla olmaz plan yap i,yaptım bakalım inşallah faydası olacak ,ben inanıyorum olacak :)
yakın olsan gel derdim inan .... bende dayanamadım işte halbuki isteme demi yoooooooooook neyime lazımsa istedim işte
Günaydın Kızlar
Ayşecim hemen baktım basküle alsam mı acaba ??? Alacak olan var mı gerçekten ölçüyomudur yağı falan :26:
yaaa meryem ne gayretliyim gör :) ay ne yapayım canım sıkılıyor kaç aydır böyle gitmek iyi olmadı bana... yok anacım spor tacını daha hiç alamadım ,alamamda :)özlemcim çok gayretli gördüm seni...
bütün taçları silip süpürürsün sen o zaman
şu 3 kilo hedefledigin listeyi bizlerle paylaşırmısınnn
sasırdım canım,daha dün anlatıyordun kv ni..,
hayat işte ne zaman ne olcagımız belli degil..
başınız sagolsun,allah ömrünü sizlere versin inş
başınız sağolsun canım ya çok üzüldüm...Bugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
inşallah canım güvenini boşa çıkarmam....insallah ciddi birsey degildir canim
Geçmis olsun tekrar
Saol ablacimmmm
islerim vardi birde moralimde yoktu pek açikçasi kardesimin nisani vardi pazar gunu çok buruk bir gundu benim için herkes oradaydi ben hariç(yinede bugunlerime sukur olsun) gerçekten sizlere ço alistim çook sviorum aklim buradaydi hep ama elim gitmedi amaatlattim çok sukur iyiyim resimleri gordum nisani izledim gelinimizde çooook guzel masallah ALLAH im nazarlardan korusun onlari hep iyi olsunlar insallah (amiiiiinnnnn)
Valla okurken çoook kizdim gorumcene eltine nasil insanlar ya onlar hele gorumcen çocuklarin lafina bakipta sana nasil oyle davranabiliyor belkide çocuklari yonlendirerek sormustur (yok yok kesin oyle yapmistir)
Bende buna benzer bir olay yasadim Ablam(gorumcem) oglunun yaninda bisey konusmus arada benimde lafim geçmis oglu bana baska dedi (yanlis anlamis kesin)çunki çocuklar laflari karistirabiliyorlar bizler laftan lafa geçtigimiz için konuyu bilmeden kimin ismi geçtiyse (nasil geçtigini anlamadan bilmeden)yorum yapabiliyorlar
Benim oglusumda bazan esimle konusurken hemen arada soru sorar ben diyorum sen karisma lafa annem oyle degil boyle boyle diye anlatiyorum tamam diyor çocuk yani sonuçta(benimki 8buçuk ysinda) her konustugun seyi mantik yurutemezki karistirabilir yanlis anlayabilir yani boyle seyleri dert etmemek buyutmemek gerek ben gorumcemle baska birgun laf açilinca gulerek demistim boyle boyle dedi ben inanmadim ama
Zaten gorumcemde yok oyle bisey baskasini konusurken konudan konuya geçilmis
Inanmamistim çunki aramiz iyidir masallah boyle seyler içinde bozmamak gerek yuz yuze bakicagiz sonuçta ben gidip gelmeyi çoook seviyorum aile arasinda
ne guzel insallah istedigin kiloya ulasirsin
Canim yanlis anlamada sende neden bukadar çok odem oluyor5kilo yani valla masallah sana yinede devam ediyorsun 5kilo fazla geldimmi ben salarim kendimi
Canim sen haklisin bende dogru bulmuyorum bu tip beslenmeyi zaten surekli yapmam yapmiyorumda ben ilk basladigimda motive olmak için yapmistim 7ay onceydi
Buseferde duraklama oldugu için yaptim bayadirki yerimde sayiyordum iyi oldu benim için ama bidaha yapmam ( mecbur olursam belki belki)yoksa biliyorsun herseyden yiyerek veriyordum(abartmadan) ve tabiki spor la ama buaralar kaçamaklar çogaldi yine oyuzden almasam bile supersporaaa devam
Bende seni çokkkk seviyorum canim saol
masallah canim çok guzelsin
Neden gelmesinki tam tutturamasanda yaklasirsin insallah
Valla ben tekrar 52,53 olamam belki ama 60 olurum diyorum insallah
Geçmis olsun ablacim
Nazar mi degoyor? bi nazar duasi okusan bukadar sIK hastalanmasi normalmiki?
sende 60 ol canim ozaman istedikten sonra olmayacak sey degilki ALLAH in izniyle
O sisten banada lazim ablacim bu haftaya kotu basladim dun asure bugun kadayif :18::18::18:arti olmamak için çabalayacagim
bende guveniyorum sanasporla sonuç alirsin canim eminim
Basiniz saolsun canimmm ALLAH sabir versin
Mekani cennet olsun
Basiniz saolsun canim sizinde Mekani cennet olsun
ALLAH geride kalanlara sabir versin
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnn canimmm
ettin mi kahvaltını bakalım :)))Yarin ilk isim kahvalti etmek olacakinsallah sonrasida gelir kahvalti düzenine alisabilirim
Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun...
Haklisin canim bi düzene girmem lazim gercekten metabolizmam sapitti ne zaman acikacagini oda sasirdi
insallah toksincim insallahhh
Sizinde basiniz sagolsun Banucuum , Allah onun ömrünü cocuklarina versin. Sende üzülme napalim Allahtan gelene raziyiz
Ben simdilik 80ede raziyim ama 70 olsam havalarda ucarim heralde
dikkat et canım almazsın inşallah... hem cumaya ne kaldı 2 gün dikkat et...günayddıınnnnn kızlarrr erkenden uyandı cadılar kahvaltımı yapayım az yemem lazım çünki öğlen gezme var fellah köftesi yapmış arkadaş hem öğle hem ara yemeği yerine 5 kasık yicem insallah abartmam allahım yardım ett kafayı yedim kilo almayayım diye dua edip duruyom sabah tartıda 87 gördüm inşallah cumaya deişmez
hımmm tamam şimdi anladım bende dedim acaba benim diyetede bir ad mı koyacağız :) neyse adımıda değiştirmek zorunda kalmam inşallah :) bende öyle simit yok zaten benim göbeğim hiç olmadı ama doğumdan sonra azcık var tabi ... eşlerimiz hep aynı bizimkininde azda olsa göbişi var ama hiç oralı değil ,ancak bana sen yap deyip duruyor :)))3 kg veremzsem adım özlem değil dedin ya takıldım bende biz koyarız adını o zaman diye:)))ben bu sıralar yavaştan gidiyorum senni listeye büyük ihtimal uyamam.kaç aylardır evdeyim şimdi arkadaşalrı dolaşıyorum oralarda da sıkı diyet yapamam gibi.insülin direncinin belirtilerinden biri simit şeklindeki göbek.hani oturunca simitin oluyorsa ihtimalin artıyor.benim diğer yerlerim baya gitti ama simitim duruyor.eşim bile onu gördükçe devam et diyor((kendisinin de var ama pek umurunda değil ben sende yap diyorum ama nafile.
offf çok üzücü bir durum.ölen için yeni bir kapı açılıyor bu dünyada iyi yaşadıysa zaten hepimizin gideceği yer orası ama kalnlar için çok çok zor.ona bile alışılıoyr zamanla ama ben bu yaşımda annem ölürse nasıl dayanırım diye çok düşünüyorum.bazne de eşime ben ölürsem ne yaparsın diyorum.asla evlenmem diyor ama 3 çocuk hepsi küçük düşününce ölüm çok zor gerçektn.ufak tefek tartışmışsak bile hemen unutuyoruz o zman eşimle.ikimizde ailelerimizden uzak olduğumuz için daha bağlanıyoruz birbirimize.yoksa ben ailemden uzak kalmaya dayanamazdım ...Allah eltinin mekanını cennet etsin kalanlarada sabır versin
ne bilim herlade korkulcak bişi yoktur dimi?çok geçmiş olsun canım.diş ağrısı ile yaşamaktansa çektir deseler çektirirdim inan o ne bi türlü ağrıydı...
gurbet zor işte melis....kardeşinini nişanını göremedin hekes bir arada ...insan kendi haline çok şükrediyor ama aklıda onlarda kalıyor bazen işte.teknoloji arttı da artık kamera vs ile bir nebzede olsa hasret giderebiliyoruz çok şükür.sende gelinin bile görmüşsün ne güzel.
canım başınız sağolsun Allah sizlere en çokta eşine sabır versin.adamcağız kurtuldu başkasına bağımlı yaşamak o kadar zorki.ençok bunun için dua ediyorum Rabbim kimseye muhtaç etesin kolay bişi değil evladın bile olsa.geçen 2-3 kere çocukların çıkardıklarını temizledik eşimle valla içimiz dışımıza çıktı kendimizi zor tututk.bi de büyük insan olsa ne kadar zordur altını almak,temizlemek...eşinin maşşlahhaı vardı söylenmeden sonuna kadar ilgilendi.ne güzel ki evlatlık vazifesini yapmış oldu.Allah acısını hafifletsin inşallah.sanada kolay gelsin canım .
canımmm yaaa sen ne güzell vermişsinnnn....nasıl yaptınn bunuuuu yaww benimde tek hayalimmmmm 7 li rakamları görmekkkkkkkkk.........helva davetin içinde teşekküerleerr iyiki yakın değilmişimm....sen dayanamamışsınnn benn hiçççççç dayanamammmm.....kızlar kaçırdıklarını yazıyordaa ben herkezdenn beterimm hiç dayanamıyorumm o yüzden evde kaçamak yapabileceğim hiçbirşey yok bide ben diyetteyken kaçırdımı sapıtıyorumm çok afedersinn ama hemen yediğimi istifra ediyorumm zorlaa...ozaman rahatlıyorr kafammm sakıncalı ama napıyım elimde değilll...
canımmm yaaa sen ne güzell vermişsinnnn....nasıl yaptınn bunuuuu yaww benimde tek hayalimmmmm 7 li rakamları görmekkkkkkkkk.........helva davetin içinde teşekküerleerr iyiki yakın değilmişimm....sen dayanamamışsınnn benn hiçççççç dayanamammmm.....kızlar kaçırdıklarını yazıyordaa ben herkezdenn beterimm hiç dayanamıyorumm o yüzden evde kaçamak yapabileceğim hiçbirşey yok bide ben diyetteyken kaçırdımı sapıtıyorumm çok afedersinn ama hemen yediğimi istifra ediyorumm zorlaa...ozaman rahatlıyorr kafammm sakıncalı ama napıyım elimde değilll...
tekrar başınız saolsun arkadaşım,Allah eşine sabır versin.. geride kalanlara da uzun ömürler versin..Hepinize hayırlı geceler kızlar
ohh ohhh nursenacım fellah köftesimiiiiiiiii bayılırımmmgünayddıınnnnn kızlarrr erkenden uyandı cadılar kahvaltımı yapayım az yemem lazım çünki öğlen gezme var fellah köftesi yapmış arkadaş hem öğle hem ara yemeği yerine 5 kasık yicem insallah abartmam allahım yardım ett kafayı yedim kilo almayayım diye dua edip duruyom sabah tartıda 87 gördüm inşallah cumaya deişmez
CECO...ve BANU başınız sağolsun arkadaşlarrr allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versinnn....
YENA ve TOMBULKELEBEK geçmişşş olsunn arkadaşlarrrr....
yaaa arkadaşlarr bu geçmişi okumanın bi sitili varda benmi bilmiyorummm....sizde tek tek sayfaları açıp okuyorsunuzz dimi...bide benim net ağır birazz...ayyyy gözlerimm acıdıı maşallah ne yazmışsınızzzzz....
merhaba herkese iyi günler
tomurcuk desteğin için teşekkür ederim
bir düzen tuturmaya çalışıyorum işte ekmeği azaltıyorum derken bir akşam yemeğinde 6 dilim ekmek yediğimi öğreniyorum
pirincin kalorısının yüksek olduğunu bildiğim için hiç yemedim 10 gündür bulgurdan faydalanıyordum kalorisi daha düşüktür diye meğersem onunda 2 kaşığı 1 dilim ekmekmiş
akşam toksin abla ÖNCE HÜPLET SONRA GÜMLET diye bir topik gösterdi orayı okuyunca ne yiyeceğimi şaşırdın bide bende tam tersi bir düşünce oluşturdu
misal 3000 mekiği çekemeyeceğime göre en iyisi yiyim gitsin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?