Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tam aklımdakileri söylemişsin canım.. bu yorum alkışlanır ancak..
nasılsın bu arada?keyifler nasıl? canım hep soracagım unutuyorum eşim evde ameliytlı dedinya,ne ameliyatı oldu eşin?
ayh merak ettim...ne meraklıyım

bebişimi uyuttum ,pırasamı koydum ,sütümü kaynattım yoğurt yapacağım bi de bebelere sütlaçççç Allahtan çok sevmem sütlacı
biraz sonra ev temizliği operasyonu var.sabah kahvaltım fena değldi.2 gün kendimi sıkı tutmam lazım cumaya en azından sabit kalayım versemde çok güzel olur.bakalım.lesliyi de canım istemedi dün bi önceki günün hamlığı vardı üsütmde pek bi uyuşuktum.erken uyudum diğer gecelere göre.yarın asuyla tanışacağım içn heyecanlıyım
oğlum çok şükür iyi oldu da bugün okula gönderdim.

kızlar bu arada hazırladığınız köfteleri nasıl pişiriyorsunuz?ne marka kullanıyorsunuz ızgara yapmak için?benimki çok eskidi ve artık lezzetli pişirmiyor.geçen çocuklara tavada yaptım kendimize ızgara ama aynı köfte onlarınki süperdi bizim ki böyle kuru kuru aynı köfte gibi değildi hiç

ece ben köfteyi fırında ya da tavada yapıyorum bana güzel geliyor
yarın kaçta buluşalım ece sana uygun olan saat nedir
sonunda tanışacağız inşallah
henüz kahvaltı yapmadım hafif geçiştireyim annemde yerim nasılsa diyorum gitmeden en az yarım saat leslie yapmayı planlıyorum inşallah

İyiyim Meryem cim sağol.Reglim işte soğan küründen dolayı.Şükür.Bugün 4. gün hala sökülüyor.Normalde 3. gün yok denecek kadar az olurdu.Bu arada ben senin adını biliyorum okumuştum burda daha önce ama sen benim adımı bilmiyosun sanırım.Ben Ebru canım.

Eşim kıl dönmesi ameliyatı oldu Aslında traji komik yani.2 senedir ihmal ediyordu ve kıl çok ilerlemişti.İltihap kanlı geliyodu ve bacağı uyuşuyodu.Ağır bi ameliyettı.1 saatten fazla sürdü.El büyüklüğünde bi parça aldılar içinden.Ve yarası çok geniş.Bayağı dikişi vardı.Düşün yani 45 gün rapor verdi doktor.Öyle işte tatlım.15 ocakta iş başı yapıyor sonra bende başlıcam leslie ye :)

memnun oldum ebrucum... ohh ne güzel sökülsün.. benm bu ay ,2gün sürdü ilk gün basladı 2.gün bitti..
ilaçta 3.ayım bagısıklık yaptı sanırım..ilk kullandıgım ay 10gün sök sök bitirememişti:))
ahh geçmiş olsun canım... bizim ailede kıl dönmesi herkeste vardır ama eşininki oldukça büyükmüş..
insallah cabucak kapanır yarası... o evde olunca sendemi evdesin peki? yoksa iştemi?

çok geçmiş olsun cnm eşine

bende evi süpürdüm ilk defa gündüz iş yaptım ya ne güzel birşeymiş :) hep eşim geldiğinde yapıyordum şimdi anneannem var allahtan... eşim gitsin öğleden sonrada silip toz alacağım inşallah tabi bebiş müsade ederse ,en etkili eleman :)))

ECE canım ya benimde canım spor yapmak istemiyor ama zorluyorum kendimi yoksa bendede hamlıktan ziyade uyuşukluk var hep uyuyasım var ya....

köfteyi fırında yap ya da tavada asunun dediği gibi ,ben ızgara almadım bazen tost makinemde yapıyorum onunda tepsisi varya o da lezzetli oluyor.....

Yok canım ben işteyim.Ameliyatın ilk günleri izinliydim.Ama işbaşı yaptım çoktan.Şimdi kv ve kp bizde kalıyor.Gündüzleri onlar bakıyo akşam 5 gibi de ben gidiyorm zaten eve.Sabah da 9-9,30 gibi geliyorum.Akşam 4,30 gibi çıkıyorum.Mesai saati sorunum yok yani.Kalıcı konutlarda oturuyorum ben.Sadece o zor oluyor.Ordan merkeze in merkezden karamürsele.Akşam da tam tersi.Yol yoruyor biraz.Günde 1,5 saatim yolda geçiyor.
Evde leslie yapma şansım bu yüzden yok.Eşim evde ve kv kp tabii.Evdeki pc de arızalıydı.Tv ye usb takarak yapıcam işte eşim iş başı yapınca...

geçmiş olsun canım ,ben kaçırmışım kusura bakma......

geçmiş olsun canım ,ben kaçırmışım kusura bakma......

teşekkürler özlemcim.ne kusuru.zaten yaklaşık 1 ay olcak ameliyat olalı.öyle leslieden konu açıldı da eşim evde ameliyatlı ondan yapamıyorum diye laf arasında geçmişti.o yüzden kaçımışındır ama hiç önemli değil.yinede sağol...

tomurcuk geçmiş olsun eşine canım
benim büyük kızımın ismi de ebru
ben gidip leslie yapayım malum anneme gidecem aşure dolma mecbur yerim artık ön hazırlık olsun bari

allah rahmet eylesin geride kalanlara özelliklede öocuklara sabır versin
yavrum küçükleride varmış nasıl dayanır çocuklar

off bu nasıl dikkatsizliktir ya göz göre göre gitmiş
kolay gelsin hastalıkta zor boşver toparlanır ev sıkma canını

eşine geçmiş olsun sorunsuz atlatır umarım allah kolaylık versin

amann amann seninde işin zormuş canım.. şirinköydesin ozaman benm kayınvalidem de orda oturuyor.zaten öyle pek bir yer bilmiyorum burada.. evlendik ilk 6 ay degirmendere de oturduk oraları ilk gördümya sanırım o yüzden daha cok gezdim ve sevdim
ama sonra buradan ev aldık eşim merkezin bizim için daha iyi oldugu düşünmüş olacakki:44: burayada alısırım inş.
şimdi tershane kapısının oralarda oturuyoruz...yolun cok uzuyormuş..neyseki 6da falan cıkmıyorsun..
kv ve kp nin sizde olması da eşin açısından iyiymiş
bu arada topici en dikkatli okuyanlardan biriymişim

tavada nasıl yapıyorsun az yağlımı??yağsızmı?

yarın 12 den sonra olursa iyi olur.ne yapalım yemek yiyecekmiyiz??? ona göre öğünümü ayarlayayım ben aç kalamıyorum ya:26: bi de yarın son gün . cumaya sınav öncesi son gün kaçamak yapılmaz dimi?slaata fln da yiyebliriz .kaç diyelim?

ben kndime hiç yağsız yapıyorum canım tavada ızgara gibi oluyor
yarın bana uygun öğlen kızım gelip gidiyor yemeğe ondan sonra çıkabilirim öğlen yeriz hafif bişeyler akşamı hafif geçiştiririz olmazsa
şimdi 365 de mi buluşalım çetinkayada mı

40 dk leslie yaptım kızım gelsin gideceğiz annemlere giderken 30 dk da yürüyeceğim inşallah

maşşallah cnm sana bende sporun s si yok valla
sıkıntıdan patlıyoum grev var iş yok
bize katılmak yasak sabahtam beri boş boş oturuyoruz vakit geçmiyo
3 4 gündür baş ağrım hala devam ediyo
reglimin de 2. günü çok yoğun geçiyo eve gitmek istiyorum bir an önce

hımmm tamam bende yağsız deneyeyim bakalım güzel olacakmı?
yarın burdan bi daha haberleşsek olurmu çetinkaya için araba gerekmiyecek bana ama 365 için isteyeceğim.ikiside olur ama 365 daha iyi olur gibi.tamam yiyelim bakalım hafif bişilerr
canım kusura bakma eşim geldi öğlen yeni gitti.ondan hemen cevaplayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…