Canım sen bu zayıflama işini takıntı haline getirmişsin.Yediklerini zorla kusarak çıkarma da ne oluyor Allah aşkına.Lütfen böyle yapma.Sağlığından olucaksın.Bak bu kusarak zayıflama aneroxia diye bi hastalığa sebep oluyordu sanırım.Biraz araştır netten.Böyle yaparak kendine zarar veriyosun.Lütfen sağlıklı vermeye çalış tatlım.Acele yok relaxxxxx...
tam aklımdakileri söylemişsin canım.. bu yorum alkışlanır ancak..
nasılsın bu arada?keyifler nasıl? canım hep soracagım unutuyorum eşim evde ameliytlı dedinya,ne ameliyatı oldu eşin?
ayh merak ettim...ne meraklıyım
İyiyim Meryem cim sağol.Reglim işte soğan küründen dolayı.Şükür.Bugün 4. gün hala sökülüyor.Normalde 3. gün yok denecek kadar az olurdu.Bu arada ben senin adını biliyorum okumuştum burda daha önce ama sen benim adımı bilmiyosun sanırım.Ben Ebru canım.
Eşim kıl dönmesi ameliyatı olduAslında traji komik yani.2 senedir ihmal ediyordu ve kıl çok ilerlemişti.İltihap kanlı geliyodu ve bacağı uyuşuyodu.Ağır bi ameliyettı.1 saatten fazla sürdü.El büyüklüğünde bi parça aldılar içinden.Ve yarası çok geniş.Bayağı dikişi vardı.Düşün yani 45 gün rapor verdi doktor.Öyle işte tatlım.15 ocakta iş başı yapıyor sonra bende başlıcam leslie ye :)
İyiyim Meryem cim sağol.Reglim işte soğan küründen dolayı.Şükür.Bugün 4. gün hala sökülüyor.Normalde 3. gün yok denecek kadar az olurdu.Bu arada ben senin adını biliyorum okumuştum burda daha önce ama sen benim adımı bilmiyosun sanırım.Ben Ebru canım.
Eşim kıl dönmesi ameliyatı olduAslında traji komik yani.2 senedir ihmal ediyordu ve kıl çok ilerlemişti.İltihap kanlı geliyodu ve bacağı uyuşuyodu.Ağır bi ameliyettı.1 saatten fazla sürdü.El büyüklüğünde bi parça aldılar içinden.Ve yarası çok geniş.Bayağı dikişi vardı.Düşün yani 45 gün rapor verdi doktor.Öyle işte tatlım.15 ocakta iş başı yapıyor sonra bende başlıcam leslie ye :)
memnun oldum ebrucum... ohh ne güzel sökülsün.. benm bu ay ,2gün sürdü ilk gün basladı 2.gün bitti..
ilaçta 3.ayım bagısıklık yaptı sanırım..ilk kullandıgım ay 10gün sök sök bitirememişti:))
ahh geçmiş olsun canım... bizim ailede kıl dönmesi herkeste vardır ama eşininki oldukça büyükmüş..
insallah cabucak kapanır yarası... o evde olunca sendemi evdesin peki? yoksa iştemi?
geçmiş olsun canım ,ben kaçırmışım kusura bakma......
allah rahmet eylesin geride kalanlara özelliklede öocuklara sabır versinBugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
off bu nasıl dikkatsizliktir ya göz göre göre gitmişÇok haklısın ne kadar çok kadında çıkıyor insan ürküyor aslında tedavisi eğer erkense teşhisi koly bu kadıncazın doktor hatasından tüm vucuda yayılmış meğerse memenin alınması gerekiyormuş...
kolay gelsin hastalıkta zor boşver toparlanır ev sıkma canınıBenim çıkmam gerek..Mutfağı yemekten sonra toparlamadım..canım hiç bişey yapmak istemedi. evi zaten bir görseniz darmadağın. Dün hastaneden sabah beşte eve geldik..
Bugün okulda işlerim vardı az biraz..Hiç birşeye ellemedim bir yemekle uğraştım o kadar..
Bulaşık makinası boşalacak,yerleşecek..eğer uyumazsam gelirim tekrar..
Gelmezsemde iyi geceler hepinize...
Yok canım ben işteyim.Ameliyatın ilk günleri izinliydim.Ama işbaşı yaptım çoktan.Şimdi kv ve kp bizde kalıyor.Gündüzleri onlar bakıyo akşam 5 gibi de ben gidiyorm zaten eve.Sabah da 9-9,30 gibi geliyorum.Akşam 4,30 gibi çıkıyorum.Mesai saati sorunum yok yani.Kalıcı konutlarda oturuyorum ben.Sadece o zor oluyor.Ordan merkeze in merkezden karamürsele.Akşam da tam tersi.Yol yoruyor biraz.Günde 1,5 saatim yolda geçiyor.
Evde leslie yapma şansım bu yüzden yok.Eşim evde ve kv kp tabii.Evdeki pc de arızalıydı.Tv ye usb takarak yapıcam işte eşim iş başı yapınca...
ece ben köfteyi fırında ya da tavada yapıyorum bana güzel geliyor
yarın kaçta buluşalım ece sana uygun olan saat nedir
sonunda tanışacağız inşallah
henüz kahvaltı yapmadım hafif geçiştireyim annemde yerim nasılsa diyorum gitmeden en az yarım saat leslie yapmayı planlıyorum inşallah
kızımın kültür sonucunu almaya hastaneye gidiyorum kızlar
umarım iyi çıkarda iğneye başlamayız
tavada nasıl yapıyorsun az yağlımı??yağsızmı?
yarın 12 den sonra olursa iyi olur.ne yapalım yemek yiyecekmiyiz???ona göre öğünümü ayarlayayım ben aç kalamıyorum ya:26: bi de yarın son gün . cumaya sınav öncesi son gün kaçamak yapılmaz dimi?slaata fln da yiyebliriz .kaç diyelim?
40 dk leslie yaptım kızım gelsin gideceğiz annemlere giderken 30 dk da yürüyeceğim inşallah
hımmm tamam bende yağsız deneyeyim bakalım güzel olacakmı?ben kndime hiç yağsız yapıyorum canım tavada ızgara gibi oluyor
yarın bana uygun öğlen kızım gelip gidiyor yemeğe ondan sonra çıkabilirim öğlen yeriz hafif bişeyler akşamı hafif geçiştiririz olmazsa
şimdi 365 de mi buluşalım çetinkayada mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?