Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bütçenizle cok dogru orantılı hayatım. ben otelciliğin içinde olduğum için kolay begenemiyorum ve bu yüzden nerde kalıyorum biliyormusun :) ögretmenevi yada uygulama otellerinde :) gectiğimiz yaz 2 kişi 80 tl gecelik kahvaltı dahildi bodrumdaki uygulama otelinde temmuz ayında. bu yaz yine o sekilde gideceğim :) kahvaltımızı edip cıkıyoruz dısarı gece yarısına kadar deniz yat gezisi güzel restaurantlar daha avantajlı oluyor. ama sende bebek var kolay olmaz bu dediklerim. sanırım erken rezervasyon yaptırmak istiyorsun. 2 ay sonra falan hatırlat güzel kampanyalar olur acentalarda birlikte bakar konusuruz seni düzgün bir acentaya yönlendiririm yardımcı olurlar.

Bu arada vefat eden yakınları olan arkadaslar başınız sagolsun. Mekanları cennet olur insallah
yenam cok gecmiş olsun...

aysecim o görümceni elime geçirirsem saçını başını veririm eline söyle lütfen!!!!!!!!!!!! hiç değmez üzülme sakın. en azından sanslıymıssınki insanlar kimin ne oldugunu biliyorlar

sabah 2 dilimle yapılmıs tostumu yedim. arada yarım paket bisküvi yedim birde mandalina. aksama bizim evde de aşure var sonunda kayınvaldem geldi yapıver dedim ben yetişemiyorum yapmış sagolsun :) aksam yemegi yemeyip kendisinden bir kase yemek istiyorum.

öptüm sizleri fıstık arkadaslarım :)

İstanbul Avrupa Yakası Beykentte kolon hastanesi varmıs orda bir diyetisyen varmıs hicran diye. annem bir seanslık gitmiş kadın dövmekten beter etmiş annem ben hayatımda böyle bişey görmedim diyor... uyarmak istedim sizleri canlarım...

canım çalışınca spor zor tabii ben evd eolmanın avantajını kulllanıyorum çıkıp yürüyorum hiç çıkamzsam leslie yapıyorum
ama sen de az da olsa yapmaya çalış canım haftada 2 gün bile olsa iyi ip atlıyordun sen bir ara mesela

ece çetinkayada buluşalım sana kolay olsun çocukla araba in bin zor olmasın maksat tanışıp görüşmek mekan sorun değil benim için 1 gibi buluşabiliriz sen beni tanırsın nasılsa

saol şekerimmm

cnmmm annen çok büyük bir hata yapmış
bende o diyetisyene gidiyodum rattıştık hevesimi kırdı diye bahsetniştim
suratsızın önde gideni kendisi
içeri giriyosun direk tartıyo kontrolde ne yaptn bu hafta diye soruyo girmekle çıkmak 5 dakika sürüyo ztn
acayip dik kafa ve suratsız azarlıyo sürekli
hani olsun bu hafta böyle yap demek yok
gitmesin annen bi daha eger arabası varsa
zeytinburnunda ermeni hastanesinde burcu cömerte gidiyorum ben şimdi çok tatlı birisi
arkadaş gibi oturup konuşuyo yeme alışkanlıgına göre liste düzenliyo
yada büyükçekmecede kolan hastanesinde gülşen lükel var o da iyi ona da gidebilir ama hicran yaramaz
onun yüzündn verdiğim 15 kilonun 10unu geri aldım
baştan doğru bi diyetisyen seçseydim şimdi çok daha farklı olucaktı herşey ama olsun şimdi memnunum çok şükür

Son düzenleme:

Ayşecim senin hastanedeki görevin nedir canım merak ettim.Bi de hangi hastane acaba :26:

asucum yapmam lazım evet ama inan hiç vakit olmuyo ve halimde kalmıyo eve git yemek ye ortalık topla çamaşır yıka emir saolsun kreşte çok kirli çıkıyo yetiştiremiyorum dinlenemiyorum da hiç
böyle olunca çocukla da çok ilgilenemiyorum spora ayıracagım vakti emire ayırmayı tercih ediyorum
günlerde kısa ve yağışlı bakalım
bi ara başlamalıyım ama spora

insülin direnci falan ölçtürmeye gitti o hastaneye aslında sonra yüksek cıkınca degerleri dahiliyeci göndermiş hicrana o yüzden gitmiş. bir daha gitmem zaten asla diyor. başka birinede gitmeyi düşünürse senin önerdiklerini söyleyeceğim. tşk ederim canım benim..

rica ederim cnm ne demek
ben 3 ay kadar gittim ona
ama ondan çok kendim istediğim için verdim ama baktım ben o kadnla yapamıcam yeterince anlatmıyo ilgilenmiyo katı kuralla insanı bıktırıyo burdaki herkes bilir ödem çok oluyo bende
tartıya çıkıyorum yağdan gitmiş ama sudan almışım mesela başlıyo söylenmeye ben vucudama bu konuda bişey yapamamki ama deli kadın yaaa
annen gitcekse gülşen lükel yakın ona büyükçekmece kolan ona gidebilir cnm

Kızlar Merhaba,

Benim oğlan ateşliydi dün, giremedim. Bugün ateşi yok çok şükür, anneanne desi geldi aldı, gezmeye bile gitti :)

Dün sabah tartıldım ve çok canım sıkıldı, oldukça dikkat ettiğim için kesin veriyorumdur diye düşünürken +1.2 gördüm !!!! Çok sinir oldum, bütün gün bir şey yapmak gelmedi içimden. Regl oldum ve bitmek üzere, onun şişliği yok yani; dikkatli de gittim, anlayamadım neden böyle diye. Sabah kahvaltıları çok geç yapabildim yalnız, o da ilk defa olmuyor. ( Neyse işte şevkim kırık dolanıyorum.

Beyzuş bana taç hayal oldu bu hafta, sen alırsın umarım :) Dimyattaki pirinci hayal ederken, evde bulgur bile yiyemiyorum

Şimdi geçmişe bakayım, herkes iyidir umarım...

cnm çok geçmiş olsun ve şevkin kırılmasın lütfen
bende 2 gündür 100-101 görüyorum 96 iken düşün
reglimin 2.günü ama +5 kiloda çok fazla bakalım cumaya ne olucak

nevvviiiiiiiiiiiiiin nasılsın cnm gözükmüyosun bugün
iyiyim canım saol.sende iyisindir inşallah. ya sabahtan beri üretimin içindeyim ben tüm ürün reçetelerini oluşturuyorum. bugünde parfeleri yazdım. uff tek tek herseyı tartark yaptık.bende yazdım şimdi temize geçiyorum. eylem varmış boş boş oturmakta sıkıcıdr. artıları atabildinmi canım. ben oruç tuttum 2 gün bugun ara verdım doru düzgün bişi yemedim gece kalkıp su içip yattım yine kilom aynı artılar duruyor çok sıkıcı bir durum.

umutcum bende + görüyorum ve acayip hayal kırıklığı yaşıyorum dikkat ediyorum önceden böle dikkat etmezdim demkki sizlerle tanışmasaydım 150 lere yaklaşacaktım..sorunun nerde olduğunu bir bulabilsem.

kızlar herkesler iyidir inşallah.

banu ve ceco başınız saolsun mekanları cennet olsun inşallah.

yena oğluşuna geçmiş olsun canım

tombul kelebek ve tomurcuk eşine geçmiş olsun

unuttuklarım ne olur kusuruma bakmayın tebessum senınde kızıne geçmiş olsun canım.

sabah okuyordum geçmişi önce hüplet sonra gümlet sayfasını gördüm aman yarabbim nasıl sinir oldum yediklerimizin karsılıgında o sporları yapsaydık zati böle olmazdık.çekmecemde ikramlık çikoltalar vardı depocu saolsun getiriyor 5 tane idi hepsini çöpe attım o sinirle. günaha girdim ama biliyorumki orda durdukca benı ye dıyecekler.bu bir hastalık sanırımki.

bu sıralar düzelim iyice bozuldu eşim hasta boğaz iltibaı bir türklü geçmedi halsiz dün gittik yine iğne verdi doktor. aynı zamnda akşam eve bir geldiki beli tutulmuş yamuk gezıyor. benım kolum 1 aydır agrıyor agrısı boynuma doğru gidiyor boyun fıtıgımı bilmiyorum.uff uff bu ara var bizde bişeler dün akşam kv ile kp geldiler kv gidene kadar dua okudu saolsun.ama içim adaralıyor yani. kilo konusunda hiç yol alamıyorum mutsuzum

cnm benim +lar da aynı duruyo 100-101 görüyorum cumaya 3gün var bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…