anladım canım dediklerin doğru bebişle o sıcağa tahmmül edilemez. bende ege'yi seviyorum en azından esintisi var di mi ama :)
bizde bodrumda 1-2 yer bulduk 5 yıldızlı ama daha iletişime geçmedik ,aradık turu onlarda bu oteller daha en az sayıda biraz daha bekleyin dediler ,bizde bekliyoruz .bu ay sonu kampanyaları bitecek ve yeni otelleri açacaklarmış ,bakalım beğenirsek onlardan birini seçeceğiz... senin bir önerin var mı bodrumda? şu otel iyidir dediğin... bu arada kendi aracımızla geleceğiz tabi....
ayyy sne bu arada resmen turizmin içindesin desene :)))
maşşallah cnm sana bende sporun s si yok valla
sıkıntıdan patlıyoum grev var iş yok
bize katılmak yasak sabahtam beri boş boş oturuyoruz vakit geçmiyo
3 4 gündür baş ağrım hala devam ediyo
reglimin de 2. günü çok yoğun geçiyo eve gitmek istiyorum bir an önce
hımmm tamam bende yağsız deneyeyim bakalım güzel olacakmı?
yarın burdan bi daha haberleşsek olurmu çetinkaya için araba gerekmiyecek bana ama 365 için isteyeceğim.ikiside olur ama 365 daha iyi olur gibi.tamam yiyelim bakalım hafif bişilerr
canım kusura bakma eşim geldi öğlen yeni gitti.ondan hemen cevaplayamadım
bütçenizle cok dogru orantılı hayatım. ben otelciliğin içinde olduğum için kolay begenemiyorum ve bu yüzden nerde kalıyorum biliyormusun :) ögretmenevi yada uygulama otellerinde :) gectiğimiz yaz 2 kişi 80 tl gecelik kahvaltı dahildi bodrumdaki uygulama otelinde temmuz ayında. bu yaz yine o sekilde gideceğim :) kahvaltımızı edip cıkıyoruz dısarı gece yarısına kadar deniz yat gezisi güzel restaurantlar daha avantajlı oluyor. ama sende bebek var kolay olmaz bu dediklerim. sanırım erken rezervasyon yaptırmak istiyorsun. 2 ay sonra falan hatırlat güzel kampanyalar olur acentalarda birlikte bakar konusuruz seni düzgün bir acentaya yönlendiririm yardımcı olurlar.
Bu arada vefat eden yakınları olan arkadaslar başınız sagolsun. Mekanları cennet olur insallah
yenam cok gecmiş olsun...
aysecim o görümceni elime geçirirsem saçını başını veririm eline söyle lütfen!!!!!!!!!!!!hiç değmez üzülme sakın. en azından sanslıymıssınki insanlar kimin ne oldugunu biliyorlar
sabah 2 dilimle yapılmıs tostumu yedim. arada yarım paket bisküvi yedim birde mandalina. aksama bizim evde de aşure var sonunda kayınvaldem geldi yapıver dedim ben yetişemiyorum yapmış sagolsun :) aksam yemegi yemeyip kendisinden bir kase yemek istiyorum.
öptüm sizleri fıstık arkadaslarım :)
İstanbul Avrupa Yakası Beykentte kolon hastanesi varmıs orda bir diyetisyen varmıs hicran diye. annem bir seanslık gitmiş kadın dövmekten beter etmiş annem ben hayatımda böyle bişey görmedim diyor... uyarmak istedim sizleri canlarım...
maşşallah cnm sana bende sporun s si yok valla
sıkıntıdan patlıyoum grev var iş yok
bize katılmak yasak sabahtam beri boş boş oturuyoruz vakit geçmiyo
3 4 gündür baş ağrım hala devam ediyo
reglimin de 2. günü çok yoğun geçiyo eve gitmek istiyorum bir an önce
asucum yapmam lazım evet ama inan hiç vakit olmuyo ve halimde kalmıyo eve git yemek ye ortalık topla çamaşır yıka emir saolsun kreşte çok kirli çıkıyo yetiştiremiyorum dinlenemiyorum da hiçcanım çalışınca spor zor tabii ben evd eolmanın avantajını kulllanıyorum çıkıp yürüyorum hiç çıkamzsam leslie yapıyorum
ama sen de az da olsa yapmaya çalış canım haftada 2 gün bile olsa iyi ip atlıyordun sen bir ara mesela
saol şekerimmm
cnmmm annen çok büyük bir hata yapmış
bende o diyetisyene gidiyodum rattıştık hevesimi kırdı diye bahsetniştim
suratsızın önde gideni kendisi
içeri giriyosun direk tartıyo kontrolde ne yaptn bu hafta diye soruyo girmekle çıkmak 5 dakika sürüyo ztn
acayip dik kafa ve suratsız azarlıyo sürekli
hani olsun bu hafta böyle yap demek yok
gitmesin annen bi daha eger arabası varsa
zeytinburnunda ermeni hastanesinde burcu cömerte gidiyorum ben şimdi çok tatlı birisi
arkadaş gibi oturup konuşuyo yeme alışkanlıgına göre liste düzenliyo
yada büyükçekmecede kolan hastanesinde gülşen lükel var o da iyi ona da gidebilir ama hicran yaramaz
onun yüzündn verdiğim 15 kilonun 10unu geri aldım
baştan doğru bi diyetisyen seçseydim şimdi çok daha farklı olucaktı herşey ama olsun şimdi memnunum çok şükür
Ayşecim senin hastanedeki görevin nedir canım merak ettim.Bi de hangi hastane acaba :26:
insülin direnci falan ölçtürmeye gitti o hastaneye aslında sonra yüksek cıkınca degerleri dahiliyeci göndermiş hicrana o yüzden gitmiş. bir daha gitmem zaten asla diyor. başka birinede gitmeyi düşünürse senin önerdiklerini söyleyeceğim. tşk ederim canım benim..
Kızlar Merhaba,
Benim oğlan ateşliydi dün, giremedim. Bugün ateşi yok çok şükür, anneanne desi geldi aldı, gezmeye bile gitti :)
Dün sabah tartıldım ve çok canım sıkıldı, oldukça dikkat ettiğim için kesin veriyorumdur diye düşünürken +1.2 gördüm !!!! Çok sinir oldum, bütün gün bir şey yapmak gelmedi içimden. Regl oldum ve bitmek üzere, onun şişliği yok yani; dikkatli de gittim, anlayamadım neden böyle diye. Sabah kahvaltıları çok geç yapabildim yalnız, o da ilk defa olmuyor.( Neyse işte şevkim kırık dolanıyorum.
Beyzuş bana taç hayal oldu bu hafta, sen alırsın umarım :) Dimyattaki pirinci hayal ederken, evde bulgur bile yiyemiyorum
Şimdi geçmişe bakayım, herkes iyidir umarım...
iyiyim canım saol.sende iyisindir inşallah. ya sabahtan beri üretimin içindeyim ben tüm ürün reçetelerini oluşturuyorum. bugünde parfeleri yazdım. uff tek tek herseyı tartark yaptık.bende yazdım şimdi temize geçiyorum. eylem varmış boş boş oturmakta sıkıcıdr. artıları atabildinmi canım. ben oruç tuttum 2 gün bugun ara verdım doru düzgün bişi yemedim gece kalkıp su içip yattım yine kilom aynı artılar duruyor çok sıkıcı bir durum.nevvviiiiiiiiiiiiiin nasılsın cnm gözükmüyosun bugün
Kızlar Merhaba,
Benim oğlan ateşliydi dün, giremedim. Bugün ateşi yok çok şükür, anneanne desi geldi aldı, gezmeye bile gitti :)
Dün sabah tartıldım ve çok canım sıkıldı, oldukça dikkat ettiğim için kesin veriyorumdur diye düşünürken +1.2 gördüm !!!! Çok sinir oldum, bütün gün bir şey yapmak gelmedi içimden. Regl oldum ve bitmek üzere, onun şişliği yok yani; dikkatli de gittim, anlayamadım neden böyle diye. Sabah kahvaltıları çok geç yapabildim yalnız, o da ilk defa olmuyor.( Neyse işte şevkim kırık dolanıyorum.
Beyzuş bana taç hayal oldu bu hafta, sen alırsın umarım :) Dimyattaki pirinci hayal ederken, evde bulgur bile yiyemiyorum
Şimdi geçmişe bakayım, herkes iyidir umarım...
iyiyim canım saol.sende iyisindir inşallah. ya sabahtan beri üretimin içindeyim ben tüm ürün reçetelerini oluşturuyorum. bugünde parfeleri yazdım. uff tek tek herseyı tartark yaptık.bende yazdım şimdi temize geçiyorum. eylem varmış boş boş oturmakta sıkıcıdr. artıları atabildinmi canım. ben oruç tuttum 2 gün bugun ara verdım doru düzgün bişi yemedim gece kalkıp su içip yattım yine kilom aynı artılar duruyor çok sıkıcı bir durum.
umutcum bende + görüyorum ve acayip hayal kırıklığı yaşıyorum dikkat ediyorum önceden böle dikkat etmezdim demkki sizlerle tanışmasaydım 150 lere yaklaşacaktım..sorunun nerde olduğunu bir bulabilsem.
cnm benim +lar da aynı duruyo 100-101 görüyorum cumaya 3gün var bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?