Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmis olsun umuttt canim oglusuna acil sifalar dilerim
...ayyy yerim o tatli tatli konusani açiklamasanda anlamistim bayiliyorum o konusmalara
op annesi benim için

...
oğluşun iyileşti mi oyyy prens ya çok geçmiş olsun....
...geçmiş olsun canım oğlana umarım çabuk atlatır...
Çok sağolun arkadaşlar :) Dün arttı ama bugün -şimdilik- yok ateş, geçirdik gibi :))
.....allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn[/B][/FONT][/COLOR]
Ayşeciğim, çok yakın arkadaşımın bir sözü vardır; "Görümce, görümce, görmiyim ömrümce" diye :)) Yazdıklarını okurken o geldi aklıma, görümceleri yabancı gene d ebenzer problemler var. Aile içi sorunlar çok yıpratıyor ama zaman iyi gelir inan..
Canım yena'nın sosislileri çok sevimliydi gerçekten, alternatif ararsan sosisle yapılan çok hoş bir sunum daha var, "kavun kafa" diye nette arat göreceksin, bu mevsimde kavun yok, portakalla da yapabilirsin, (belki ayrı çocuk masası hazırlayacaksan onlara yapabiirsin, çok sevimli.)
Çok bilinen "civciv patates"leri de öneririm, çok sevimli, ama bence civciv patatesleri doyumluk değil tabak kenarına dekorluk yap. Aslında birazdan bununla ilgili ayrı bir gönderi yapayım ben, başka ilgileneler de olur belki :)
Çok geçmiş olsun Yena'cığım. Lütfen üzme kendini, çocuklar böyle büyüyecek, bağışıklık ve sağlık kazanacak. geçen gün de yazdım ben neredeyse seviniyorum böyle hafif atlatılan virüslere, bağışıklı kazandırdığı için. Sen diyeceksin ki; "epeydir solunum yolları problemleri yaşadığımız için endişeliyim" haklısın da ama inan ilgin ve sabrınla büyüdükçe düzelecektir. Sen fazlasıyla yapıyorsun elinden geleni.

Bu arada özür dilerim, babam gelince hemen sormuştum ama sana cevabını yazmayı unuttum. Çok afedersin, uçtum akıllı oldum iyice. Babam artık en spesifik, en iyi sonuçların kan testi ile çıktığını, deri testinden daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti. Kimi ekollerde 3-4 yaş, kiminde 5-6 yaş sonrası doğru sonuç verdiği savunuluyormuş. 4-5 yaştan sonra yapılır dedi babam da. Ama sizin sorununuzun büyük ihtimalle allerjik olmadığını söyledi, (yani allerjik astım) çünkü allerjenlere çok iyi cevap alınırdı öyle olsa dedi. Yani Astıma elverişli allerjik bir çocuk solunum sorunu yaşıyorsa ve anti-allerjen verilirse (eminim kullanmışsınızdır siz de) hemen durumunda çok bariz bir iyileşme görülürmüş. Yarınki muayeneniz iyi geçer, hayırlı sonuçlarla dönersiniz inşallah...

tebessüm böylelikle senin sorunu da gecikmeli şekilde cevaplamış oldum :))

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm çocukları için, gerçekten Allah sabır versin.
...Eşim kıl dönmesi ameliyatı oldu Aslında traji komik yani.2 senedir ihmal ediyordu ve kıl çok ilerlemişti.
Eşine çok geçmiş olsun Epey uzun sürede iyileşiyormuş diye duymuştum. Evde mecburi dinlenme olacak artık ona da...
Ben de bu sefer sebebini anlayamadım, ona çok bozuldum. Aslında çoğu hafta sadece Cuma günleri tartılıyorum ben, dün tesadüf çıktım üstüne, sinir olup indim. Neyse geçmiş olsun deyip, yola devam edeceğiz artık, zararın neresinden dönebilirsek kardır.

tontiş bacılarım ben geldim. evde misafirim var sizi o yüzden ihmal ediyorum kusura bakmayın. baya hareketliymiş burası cenazesi olanlara baş sağlığı diliyorum. ailelerine allahtan sabır. yenacım sanada allah sabır versin. evlat çok zor. heleki elinden bişey gelmediği zaman çok daha zor. benim oğlum hasta olduğu zaman annemi arayıp helallik istemişimdir hep ağlaya ağlaya. bekara kadın boşamak kolay derler ya öyle işte. bekarken sen böyle yapmadın sen şöle yapmadın diye hep eksikliklerini görürmüşüz. meğer başına gelince farklı oluyormuş. allahım her açıdan sabır versin tüm annelere. şimdilik çıkmam gerek herkese sevgiler gönderiyorum.

tavsiyelerinn içinn çook teşekkürlerrr.....24 yaşımdayımm kendimi bildim bileli diyet yapıyorumm ben hala daha o yöntemii bulamadımmm gittiii.....sporr konusundada haklısınnn bol boll spora yüklenmeliyimmmmmmmmmmm....ve ömür boyu spor ve diyett uygulamalıyımm..bende pko rahatsızlığıda varrr^ neysee allah büyük verdiyse devasınıda verir inşallahh....

tomurcukkk hiççç sormaa yaaaa ne takıntı ne takıntııı...tek istegimm yılmamakk....5 ....6 kilo verince pes ediyorummm...ve tekrar sar başa 2 kilo fazlasıyla hemdee....relaxxx demişsindee iştee olabileneeee...bu kilo sorununun hayatımı okadar negatiff etkilediği yerlerr varkiii..ne sen sor nede ben anlatıyımmm...

valla merry ben çözümm bulamadımmmm...kim önce bulursa o söylesinnn....gözlerim bozulacakk

Teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için

slm ben geldim alnımın akıyla cıktım fellah köftesi faciasından yediklerim
sabay yarım haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
1 kasık lor yeşil cay

öğlen arada da yemedim 1 kase fellah köftesi
mercimekli börekler tatlılar pudingli kurabyeler vardı yemedim süperim vercem insallah
akşam hala tokum bizimkilerle az kereviz salatası tırtıklarım

slm kızlar hastaneden sonra eski koşuma ugradım kadın elmalı turta yapmış ısrar etti azıcık ye dedi ama ben yemedim .hazırladıgı etli patates bol salata yedim sonra 3 çay içtim ama kuru kayısıyla şekersiz alışamadım birtürlü akşamda çorba salata yerim

Dişçiden geldimmm dudaklarımı hala hissetmiyorum

Ay başıma gelenler diş çekimim yılan hikayesine döndü annemle diş hastanesine gittik sıra verdiler 19. sıradayım ama 20 dakika boyunca 17 numara odadan çıkmayınca anneme yürü gidiyoruz dedim nereye kızım diyo :26: dedim ya ben zaten korkuyorum burda bekledikçe afakanlar basıyor ben özele gidecem dedim binevi kaçmaktı niyetim ama aşkım bastı kalayı ben dişim ağırırken ona eğer dişimi çektirmezsem beni bırak demişim tehdit etmeye başladı mecburen gittim özele doktor İltihap olan dişimi çekemedi iltihabı hala kurumamış dedi benim diğer bir dişim vardı çekilecek dedim madem yattım bu koltuğa onu çekiver onu çektirdim geldim :26: çektirdiğim dişler yerine de nasıl çözümler sunabileceğini anlattı ama fiyatlar uçmuş bir diş 350 TL özelde diş yaptırılmaz valla

Kızlar bilen biri varsa yanıtlarsa çok sevinicem benim ön iki dişimin yanındaki bir dişin yanı çürümüş estetik dolgu yapabilirim dedi doktor ama onun yanı sıra farklı bir şeyde önerdi o kenarı çürüyen dişi aşıtıp üstüne takma diş takabilirim o daha sağlıklı olur dedi :26: Ben daha önce hiç dolgu yaptırmadım bu estetik dolgu yaptıranınız var mı ? Varsa memnun mu ? çünkü doktor düşebilir dedi ya da apse yapabilir falan dedi :44: çok bilgisizim bu konuda bilgi istiyorum lütfeeennn

Tatlı bayanlar, Tomurcuk soruncaaklıma geldi, hazır yılbaşı yaklaşırken sizlerle bazı örnekleri paylaşayım dedim. Daha önce de yazmıştım, ben sunumlara, sofra dekorasyonuna meraklıyım. Aslında çok güzel bir arşivim var, orada daha çok yabancı sitelerden denediğim çok güzel süslemeler var; ama diğer bilgisayarımda ve onu açmam biraz netameli; bir ara onları da paylaşırım, şimdilik bunlarla idare edersiniz artık. Bunları aldığım linkleri de bir yere kaydetmiştim, onları da yollarım o zaman :))

Yapılması kolay, her tip salataya-mezeye uygulanabilecek örnekler seçmeye çalıştım yoksa karpuzdan sanat şaheseri yaratan örnekler de var :)

Bir de önerim var; eğer 7-8 çeşit meze yapacaksanız ve 1-2 tanesini farklı sunacaksanız bu tip örnekler ideal ama ben özenip hepsini orjinal yapacağım derseniz bir tema belirleyip ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin çiçek teması yapıp çiçek süslemeleri, kelebek-mantar-uğur böceği- arı vb. süslemeler yapıp peçetelerinizi ve diğer aksesuarları da buna göre seçersiniz. Ya da deniz teması hoş olabilir, farklı balık, istridye, kaplumbağa vb. süslemeler seçilebilir. Yoksa hepsi ayrı telden biraz karmaşık bir görüntü oluyor. :)) Tecrübeyle sabit :)

Dekorasyon amaçlı olduğu, kalorili gıdaları göstermediği için topiğimize uygunsuz kaçaz inşallah :))

Şimdiden afiyet olsun :)

Eki Görüntüle 311327

Son düzenleme:

Resimler süpeeer çok özendimmmm yılbaşı gecesini evde geçirmeye karar verirsek ben de yapıcam mutlakaaa

çookkk güzeller en çokk muzlu meyve ağacı hoşuma gitti çocuklara yapayım aksam meyve zamanı ellerine sağlık

rica ederim canım benim ,dikkat edin kendinize...
tomurcuk geçmiş olsun eşine canım
benim büyük kızımın ismi de ebru
ben gidip leslie yapayım malum anneme gidecem aşure dolma mecbur yerim artık ön hazırlık olsun bari
ön hazırlık yapayım diyorsun :)
kızımın kültür sonucunu almaya hastaneye gidiyorum kızlar
umarım iyi çıkarda iğneye başlamayız
inşallah iyi çıkar canım ....
40 dk leslie yaptım kızım gelsin gideceğiz annemlere giderken 30 dk da yürüyeceğim inşallah
harikasın ya ön hazırlık tamam yani :)
canım ben oteli o şekilde düşünmüyorum dediğin gibi bebiş olduğu için çevresi geniş, temiz, hizmeti iyi bir yer istiyorum. dışarı çıkıtğımda kocaman bir bahçesi olsun havuzları olsun yürüyüş yolları olsun istiyorum ay çok mu şey istiyourm :) evet canım ben erken rezervasyondan yararlanmak ve iyi bir yere gitmek istiyorum. bodrum benimde ilk tercihim aslında.
canım ya bana bu güzelliği yaparsan nasıl mutlu olurum var yaaaaaaa ...öptüm seni kocaman...
benimkide uyuzun tekiydi konuşmaktan aciz, insan anlatır deil mi yooooook
slm kızlar nasılsınız
iyiyim canım ya sen?
geçmiş olsun canım kuzuya...
aaa neden o kadar + oldu acaba? ama regl bitmek üzere demişsin bence vardır onun şişliği...
ümidini kaybetme cumaya kadar verirsin en azından aynı kaırsın.....
cnm çok geçmiş olsun ve şevkin kırılmasın lütfen
bende 2 gündür 100-101 görüyorum 96 iken düşün
reglimin 2.günü ama +5 kiloda çok fazla bakalım cumaya ne olucak
+5 mi ayşecim imkansız ya o kadar kilo olamaz ama o kadar şişlikte ilginç değil mi?
yiyor sonrada çok pişma oluyoruz neden dur demesini beceremiyoruz ya...
eşine çok geçmiş olsun canım...
rica ederim canım ne demek burada deneyimlerimizi paylaşmak için varız değl mi ? bu arada bendede pko var asla gözünü korkutmasın hem kilo verince düzeldiği söyleniyor inşallah öyledir :)
süpersin süperrrrrrrrrrrr
loru kendin mi yapıyorsun ?
sende süpersin ....

ay bunlar çok şirinnnnn canım ya yapılışları var mı peki?

Bunlar da oraya sığmayanlar, aklıma gelen bir iki şeyi yazayım:

Nar bu mevsimde çok güzel bir süsleme malzemesi oluyor, narları dizerek maydonoz sapları ve yapraklarını kullanarak çok güzel çiçek motifi yapılabilir. Havuç ya da salatalığı ince düz şekilde kestikten sonra metal kurabiye kalıpları ile kolayca şekil verebilirsiniz...

Bu gönderdiklerimin hepsini denediğim için malzeme konusunda (hangisi neden yapılmış..) yardımcı olabilirim :))

umutttttttttttt çok beğendimm hepsini en kısa zamanda kalorisi düşük besinler üstünde denicemm..paylaşımın için çok teşekkür..

kızlarrrrrrrrrrrr

30dk leslie ve 20dk tiffany rothe yaptım :))) toplamda 150dk sporum oldu.... ev temizliğinden sonra yapamam diyordum ama zorladım valla...

bu arada saat 17 gibiydi kapım çaldı bende eşim gelmiştir diyerek açtım. karşımda komşum ve kızı hoşgeldiniz buyrun dedim içeri aldım. komşum artık nasıl anlattıysa geçen akşam taziyede görmüştü ya , neyse kız nasıl kilo verdiniz ne olur banada anlatın diye bana geldi :))) bende bugüne kadar yaptıklarımı anlattım o da pilatesle aslında 12 kilo vermiş ama benide merak etmiş, bende bildiğin yoldan şaşma dedim.... allahımmmmmmm apartmanda bir ünün var artık :))) korumam hatta dahada artırmam lazım....

lor marketten alıyorum valla 2çocukla yapamıyorum zamansızlıktan
doğru canım işin zor... ben bebişe 3-4 güne bir yapıyorum taze taze yesin diye....

hepsi birbirinden güzel ben hepsinin tarifini istiyorum ama sana zahmet olmasın yok mu bunların bir sitesi oradan bakarım ,hem bebeğim büyüyünce yaparım ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…