ayşecim seninkiler ödem bellide benimkiler nedir hiç bilmiyorum
Geçmis olsun umuttt canim oglusuna acil sifalar dilerim
...ayyy yerim o tatli tatli konusani açiklamasanda anlamistimbayiliyorum o konusmalara
op annesi benim için
...
oğluşun iyileşti mi oyyy prens ya çok geçmiş olsun....
Çok sağolun arkadaşlar :) Dün arttı ama bugün -şimdilik- yok ateş, geçirdik gibi :))...geçmiş olsun canım oğlana umarım çabuk atlatır...
Ayşeciğim, çok yakın arkadaşımın bir sözü vardır; "Görümce, görümce, görmiyim ömrümce" diye :)) Yazdıklarını okurken o geldi aklıma, görümceleri yabancı gene d ebenzer problemler var. Aile içi sorunlar çok yıpratıyor ama zaman iyi gelir inan.......allah görümce milletinden uzak tutsun amiinnnnnn[/B][/FONT][/COLOR]
Canım yena'nın sosislileri çok sevimliydi gerçekten, alternatif ararsan sosisle yapılan çok hoş bir sunum daha var, "kavun kafa" diye nette arat göreceksin, bu mevsimde kavun yok, portakalla da yapabilirsin, (belki ayrı çocuk masası hazırlayacaksan onlara yapabiirsin, çok sevimli.)Kızlar iki senedir yılbaşında eşimin akrabalarında toplanıyorduk.Dün eşimle konuştuk.Bu sene bizim evde toplanalım dedik.Ve aradık geçen seneki kadroyu okeyleştik.
Şimdi yılbaşı için değişik tarifler lazım bana.Görsel yani.Aperatif meze çşt. tatlı tuzlu hamur işi falan falan işte yılbaşı akşamı ne yenilebilirse.Yemek tarzı değil ama.Sizin bildiğiniz veya denediğiniz güzel tarifler vardır kesin.Paylaşırsanız veya link falan atarsanız bakarım ordan.İnternet sitesi de olabilir takip ettiğiniz.
Benim aklımda şimdilik palyaço külahı.fincan kek ve geçen gün Ceco paylaşmıştı renkli patates topları var.Onlar banko.
Her türlü fikre açığım canlarım öpüyorum hepinizi...
Hıı bi de Yena nın yaptığı sosisli tarif
Çok geçmiş olsun Yena'cığım. Lütfen üzme kendini, çocuklar böyle büyüyecek, bağışıklık ve sağlık kazanacak. geçen gün de yazdım ben neredeyse seviniyorum böyle hafif atlatılan virüslere, bağışıklı kazandırdığı için. Sen diyeceksin ki; "epeydir solunum yolları problemleri yaşadığımız için endişeliyim" haklısın da ama inan ilgin ve sabrınla büyüdükçe düzelecektir. Sen fazlasıyla yapıyorsun elinden geleni.Merhabalar..
OğLum yine hasta özellikle dün bayağı kötüydü..
Gece oturdum tam bişeyler yazacakken çıkmam gerekti..
Beyzuşum kusura bakma yanıtlayamadım seni...
Bize ve tüm hastalara geçmiş olsun..
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm çocukları için, gerçektenBugün canım çok sıkıldı eski eltimi kaybetik kanser olmuştu göğüs yanlış tedaviden bütün vücuduna yayılmış 3 tane çocuğu vardı biri çok ufak ve hasta yavrumun daha haberi yok öteki çocuklarıda büyük ama onlarada daha yeni kavuşmuştu bazı sebeblerden görüşemiyordu sabah gittim çok büyük bir acı vardı evde Allahım sabır versin geride kalanlara onada Allah rahmet eylesin.Bütün gün düşünerek geçti zaten panik atak durumundayım uff canım çok sıkıldı....
Eşine çok geçmiş olsun...Eşim kıl dönmesi ameliyatı olduAslında traji komik yani.2 senedir ihmal ediyordu ve kıl çok ilerlemişti.
Ben de bu sefer sebebini anlayamadım, ona çok bozuldum. Aslında çoğu hafta sadece Cuma günleri tartılıyorum ben, dün tesadüf çıktım üstüne, sinir olup indim. Neyse geçmiş olsun deyip, yola devam edeceğiz artık, zararın neresinden dönebilirsek kardır.....umutcum bende + görüyorum ve acayip hayal kırıklığı yaşıyorum dikkat ediyorum önceden böle dikkat etmezdim demkki sizlerle tanışmasaydım 150 lere yaklaşacaktım..sorunun nerde olduğunu bir bulabilsem.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben acil kaçtım eşim aradı babası vefat etmiş şimdi :26:
Bir iki gün uğrayamam şimdi kendinize iyi bakın
canım ben herşeyden yiyerek verdim ama azar azar yedim ,örneğin eskiden 6 kaşık mı pilav yiyordum 2-3 kaşık yedim, sebze,meyve ve yoğurdu çok tükettim ... 6 öğün değil 4 öğün yedim 1 öğün meyve öğünü oldu, suyu zaten çok içerim yaz-kış farketmez :)
evde kaçamak yapacak şeylerin olmaması çok iyi ilk önlem bu olmalı zaten ,doğru yoldasın
sende görürsün canım sadece çok iste ve bol bol spor yap...
ama öyle yapma canım ya o hastalık biliyorsun,acele etme bak gidiyor bir şekilde...
biraz ilerledikten sonra kendine göre bir yöntem buluyorsun işte....
Canım sen bu zayıflama işini takıntı haline getirmişsin.Yediklerini zorla kusarak çıkarma da ne oluyor Allah aşkına.Lütfen böyle yapma.Sağlığından olucaksın.Bak bu kusarak zayıflama aneroxia diye bi hastalığa sebep oluyordu sanırım.Biraz araştır netten.Böyle yaparak kendine zarar veriyosun.Lütfen sağlıklı vermeye çalış tatlım.Acele yok relaxxxxx...
WAW aynı dertten müzdaribiz ben sık sık giriyorum topice ama dün evde yoktum aksam bir geldimmm aman aman ben okuyana kadar kimse kalmamıs... genelde böyle oluyor
meraklıyım geçmişide okumadan duramıyorumher sayfayı detaylıca okuyorum kimi arkadasıma burdan kimisine de kafamdan yorum yapıyorum
bir stili varmıdır sanmam ama olsa keşkee
CECO...ve BANU başınız sağolsun arkadaşlarrr allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versinnn....
YENA ve TOMBULKELEBEK geçmişşş olsunn arkadaşlarrrr....
tombul kelebek dişinde daha iyi olur inş çektirmenn okadar ağrısını çektinn..şifa olsun bundan sonrası...
yaaa arkadaşlarr bu geçmişi okumanın bi sitili varda benmi bilmiyorummm....sizde tek tek sayfaları açıp okuyorsunuzz dimi...bide benim net ağır birazz...ayyyy gözlerimm acıdıı maşallah ne yazmışsınızzzzz....
kızlar herkesler iyidir inşallah.
banu ve ceco başınız saolsun mekanları cennet olsun inşallah.
yena oğluşuna geçmiş olsun canım
tombul kelebek ve tomurcuk eşine geçmiş olsun
unuttuklarım ne olur kusuruma bakmayın tebessum senınde kızıne geçmiş olsun canım.
sabah okuyordum geçmişi önce hüplet sonra gümlet sayfasını gördüm aman yarabbim nasıl sinir oldum yediklerimizin karsılıgında o sporları yapsaydık zati böle olmazdık.çekmecemde ikramlık çikoltalar vardı depocu saolsun getiriyor 5 tane idi hepsini çöpe attım o sinirle. günaha girdim ama biliyorumki orda durdukca benı ye dıyecekler.bu bir hastalık sanırımki.
bu sıralar düzelim iyice bozuldu eşim hasta boğaz iltibaı bir türklü geçmedi halsiz dün gittik yine iğne verdi doktor. aynı zamnda akşam eve bir geldiki beli tutulmuş yamuk gezıyor. benım kolum 1 aydır agrıyor agrısı boynuma doğru gidiyor boyun fıtıgımı bilmiyorum.uff uff bu ara var bizde bişeler dün akşam kv ile kp geldiler kv gidene kadar dua okudu saolsun.ama içim adaralıyor yani. kilo konusunda hiç yol alamıyorum mutsuzum
Dekorasyon amaçlı olduğu, kalorili gıdaları göstermediği için topiğimize uygunsuz kaçaz inşallah :))
Şimdiden afiyet olsun :)
Eki Görüntüle 311310 Eki Görüntüle 311311 Eki Görüntüle 311312 Eki Görüntüle 311313 Eki Görüntüle 311314 Eki Görüntüle 311315 Eki Görüntüle 311316 Eki Görüntüle 311317 Eki Görüntüle 311318 Eki Görüntüle 311324 Eki Görüntüle 311325 Eki Görüntüle 311327
çookkk güzeller en çokk muzlu meyve ağacı hoşuma gitti çocuklara yapayım aksam meyve zamanı ellerine sağlıkTatlı bayanlar, Tomurcuk soruncaaklıma geldi, hazır yılbaşı yaklaşırken sizlerle bazı örnekleri paylaşayım dedim. Daha önce de yazmıştım, ben sunumlara, sofra dekorasyonuna meraklıyım. Aslında çok güzel bir arşivim var, orada daha çok yabancı sitelerden denediğim çok güzel süslemeler var; ama diğer bilgisayarımda ve onu açmam biraz netameli; bir ara onları da paylaşırım, şimdilik bunlarla idare edersiniz artık. Bunları aldığım linkleri de bir yere kaydetmiştim, onları da yollarım o zaman :))
Yapılması kolay, her tip salataya-mezeye uygulanabilecek örnekler seçmeye çalıştım yoksa karpuzdan sanat şaheseri yaratan örnekler de var :)
Bir de önerim var; eğer 7-8 çeşit meze yapacaksanız ve 1-2 tanesini farklı sunacaksanız bu tip örnekler ideal ama ben özenip hepsini orjinal yapacağım derseniz bir tema belirleyip ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin çiçek teması yapıp çiçek süslemeleri, kelebek-mantar-uğur böceği- arı vb. süslemeler yapıp peçetelerinizi ve diğer aksesuarları da buna göre seçersiniz. Ya da deniz teması hoş olabilir, farklı balık, istridye, kaplumbağa vb. süslemeler seçilebilir. Yoksa hepsi ayrı telden biraz karmaşık bir görüntü oluyor. :)) Tecrübeyle sabit :)
Dekorasyon amaçlı olduğu, kalorili gıdaları göstermediği için topiğimize uygunsuz kaçaz inşallah :))
]
rica ederim canım benim ,dikkat edin kendinize...teşekkürler özlemcim.ne kusuru.zaten yaklaşık 1 ay olcak ameliyat olalı.öyle leslieden konu açıldı da eşim evde ameliyatlı ondan yapamıyorum diye laf arasında geçmişti.o yüzden kaçımışındır ama hiç önemli değil.yinede sağol...
ön hazırlık yapayım diyorsun :)tomurcuk geçmiş olsun eşine canım
benim büyük kızımın ismi de ebru
ben gidip leslie yapayım malum anneme gidecem aşure dolma mecbur yerim artık ön hazırlık olsun bari
inşallah iyi çıkar canım ....kızımın kültür sonucunu almaya hastaneye gidiyorum kızlar
umarım iyi çıkarda iğneye başlamayız
harikasın ya ön hazırlık tamam yani :)40 dk leslie yaptım kızım gelsin gideceğiz annemlere giderken 30 dk da yürüyeceğim inşallah
canım ben oteli o şekilde düşünmüyorum dediğin gibi bebiş olduğu için çevresi geniş, temiz, hizmeti iyi bir yer istiyorum. dışarı çıkıtğımda kocaman bir bahçesi olsun havuzları olsun yürüyüş yolları olsun istiyorum ay çok mu şey istiyourm :) evet canım ben erken rezervasyondan yararlanmak ve iyi bir yere gitmek istiyorum. bodrum benimde ilk tercihim aslında.bütçenizle cok dogru orantılı hayatım. ben otelciliğin içinde olduğum için kolay begenemiyorum ve bu yüzden nerde kalıyorum biliyormusun :) ögretmenevi yada uygulama otellerinde :) gectiğimiz yaz 2 kişi 80 tl gecelik kahvaltı dahildi bodrumdaki uygulama otelinde temmuz ayında. bu yaz yine o sekilde gideceğim :) kahvaltımızı edip cıkıyoruz dısarı gece yarısına kadar deniz yat gezisi güzel restaurantlar daha avantajlı oluyor. ama sende bebek var kolay olmaz bu dediklerim. sanırım erken rezervasyon yaptırmak istiyorsun. 2 ay sonra falan hatırlat güzel kampanyalar olur acentalarda birlikte bakar konusuruz seni düzgün bir acentaya yönlendiririm yardımcı olurlar.
Bu arada vefat eden yakınları olan arkadaslar başınız sagolsun. Mekanları cennet olur insallah
yenam cok gecmiş olsun...
aysecim o görümceni elime geçirirsem saçını başını veririm eline söyle lütfen!!!!!!!!!!!!hiç değmez üzülme sakın. en azından sanslıymıssınki insanlar kimin ne oldugunu biliyorlar
sabah 2 dilimle yapılmıs tostumu yedim. arada yarım paket bisküvi yedim birde mandalina. aksama bizim evde de aşure var sonunda kayınvaldem geldi yapıver dedim ben yetişemiyorum yapmış sagolsun :) aksam yemegi yemeyip kendisinden bir kase yemek istiyorum.
öptüm sizleri fıstık arkadaslarım :)
benimkide uyuzun tekiydi konuşmaktan aciz, insan anlatır deil mi yooooookİstanbul Avrupa Yakası Beykentte kolon hastanesi varmıs orda bir diyetisyen varmıs hicran diye. annem bir seanslık gitmiş kadın dövmekten beter etmiş annem ben hayatımda böyle bişey görmedim diyor... uyarmak istedim sizleri canlarım...
iyiyim canım ya sen?slm kızlar nasılsınız
geçmiş olsun canım kuzuya...Kızlar Merhaba,
Benim oğlan ateşliydi dün, giremedim. Bugün ateşi yok çok şükür, anneanne desi geldi aldı, gezmeye bile gitti :)
Dün sabah tartıldım ve çok canım sıkıldı, oldukça dikkat ettiğim için kesin veriyorumdur diye düşünürken +1.2 gördüm !!!! Çok sinir oldum, bütün gün bir şey yapmak gelmedi içimden. Regl oldum ve bitmek üzere, onun şişliği yok yani; dikkatli de gittim, anlayamadım neden böyle diye. Sabah kahvaltıları çok geç yapabildim yalnız, o da ilk defa olmuyor.( Neyse işte şevkim kırık dolanıyorum.
Beyzuş bana taç hayal oldu bu hafta, sen alırsın umarım :) Dimyattaki pirinci hayal ederken, evde bulgur bile yiyemiyorum
Şimdi geçmişe bakayım, herkes iyidir umarım...
+5 mi ayşecim imkansız ya o kadar kilo olamaz ama o kadar şişlikte ilginç değil mi?cnm çok geçmiş olsun ve şevkin kırılmasın lütfen
bende 2 gündür 100-101 görüyorum 96 iken düşün
reglimin 2.günü ama +5 kiloda çok fazla bakalım cumaya ne olucak
yiyor sonrada çok pişma oluyoruz neden dur demesini beceremiyoruz ya...kızlar herkesler iyidir inşallah.
banu ve ceco başınız saolsun mekanları cennet olsun inşallah.
yena oğluşuna geçmiş olsun canım
tombul kelebek ve tomurcuk eşine geçmiş olsun
unuttuklarım ne olur kusuruma bakmayın tebessum senınde kızıne geçmiş olsun canım.
sabah okuyordum geçmişi önce hüplet sonra gümlet sayfasını gördüm aman yarabbim nasıl sinir oldum yediklerimizin karsılıgında o sporları yapsaydık zati böle olmazdık.çekmecemde ikramlık çikoltalar vardı depocu saolsun getiriyor 5 tane idi hepsini çöpe attım o sinirle. günaha girdim ama biliyorumki orda durdukca benı ye dıyecekler.bu bir hastalık sanırımki.
bu sıralar düzelim iyice bozuldu eşim hasta boğaz iltibaı bir türklü geçmedi halsiz dün gittik yine iğne verdi doktor. aynı zamnda akşam eve bir geldiki beli tutulmuş yamuk gezıyor. benım kolum 1 aydır agrıyor agrısı boynuma doğru gidiyor boyun fıtıgımı bilmiyorum.uff uff bu ara var bizde bişeler dün akşam kv ile kp geldiler kv gidene kadar dua okudu saolsun.ama içim adaralıyor yani. kilo konusunda hiç yol alamıyorum mutsuzum
rica ederim canım ne demek burada deneyimlerimizi paylaşmak için varız değl mi ? bu arada bendede pko var asla gözünü korkutmasın hem kilo verince düzeldiği söyleniyor inşallah öyledir :)
tavsiyelerinn içinn çook teşekkürlerrr.....24 yaşımdayımm kendimi bildim bileli diyet yapıyorumm ben hala daha o yöntemii bulamadımmm gittiii.....sporr konusundada haklısınnn bol boll spora yüklenmeliyimmmmmmmmmmm....ve ömür boyu spor ve diyett uygulamalıyımm..bende pko rahatsızlığıda varrr^neysee allah büyük verdiyse devasınıda verir inşallahh....
tomurcukkk hiççç sormaa yaaaa ne takıntı ne takıntııı...tek istegimm yılmamakk....5 ....6 kilo verince pes ediyorummm...ve tekrar sar başa 2 kilo fazlasıyla hemdee....relaxxx demişsindee iştee olabileneeee...bu kilo sorununun hayatımı okadar negatiff etkilediği yerlerr varkiii..ne sen sor nede ben anlatıyımmm...
valla merry ben çözümm bulamadımmmm...kim önce bulursa o söylesinnn....gözlerim bozulacakk
süpersin süperrrrrrrrrrrrslm ben geldim alnımın akıyla cıktım fellah köftesi faciasından yediklerim
sabay yarım haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
1 kasık lor yeşil cay
öğlen arada da yemedim 1 kase fellah köftesi
mercimekli börekler tatlılar pudingli kurabyeler vardı yemedim süperim vercem insallah
akşam hala tokum bizimkilerle az kereviz salatası tırtıklarım
sende süpersin ....slm kızlar hastaneden sonra eski koşuma ugradım kadın elmalı turta yapmış ısrar etti azıcık ye dedi ama ben yemedim .hazırladıgı etli patates bol salata yedim sonra 3 çay içtim ama kuru kayısıyla şekersiz alışamadım birtürlü akşamda çorba salata yerim
Tatlı bayanlar, Tomurcuk soruncaaklıma geldi, hazır yılbaşı yaklaşırken sizlerle bazı örnekleri paylaşayım dedim. Daha önce de yazmıştım, ben sunumlara, sofra dekorasyonuna meraklıyım. Aslında çok güzel bir arşivim var, orada daha çok yabancı sitelerden denediğim çok güzel süslemeler var; ama diğer bilgisayarımda ve onu açmam biraz netameli; bir ara onları da paylaşırım, şimdilik bunlarla idare edersiniz artık. Bunları aldığım linkleri de bir yere kaydetmiştim, onları da yollarım o zaman :))
Yapılması kolay, her tip salataya-mezeye uygulanabilecek örnekler seçmeye çalıştım yoksa karpuzdan sanat şaheseri yaratan örnekler de var :)
Bir de önerim var; eğer 7-8 çeşit meze yapacaksanız ve 1-2 tanesini farklı sunacaksanız bu tip örnekler ideal ama ben özenip hepsini orjinal yapacağım derseniz bir tema belirleyip ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin çiçek teması yapıp çiçek süslemeleri, kelebek-mantar-uğur böceği- arı vb. süslemeler yapıp peçetelerinizi ve diğer aksesuarları da buna göre seçersiniz. Ya da deniz teması hoş olabilir, farklı balık, istridye, kaplumbağa vb. süslemeler seçilebilir. Yoksa hepsi ayrı telden biraz karmaşık bir görüntü oluyor. :)) Tecrübeyle sabit :)
Eki Görüntüle 311310 Eki Görüntüle 311311 Eki Görüntüle 311312 Eki Görüntüle 311313 Eki Görüntüle 311314 Eki Görüntüle 311315 Eki Görüntüle 311316 Eki Görüntüle 311317 Eki Görüntüle 311318 Eki Görüntüle 311324 Eki Görüntüle 311325 Eki Görüntüle 311327
süpersin süperrrrrrrrrrrr
loru kendin mi yapıyorsun ?
?
BEYZUŞ abla
ben bu gün akşam kayınvalidemlere gidiyorum.
orda nete giremem ancak cuma öğleden sonra bildirimde bulunabilirim.
doğru canım işin zor... ben bebişe 3-4 güne bir yapıyorum taze taze yesin diye....lor marketten alıyorum valla 2çocukla yapamıyorum zamansızlıktan
Bunlar da oraya sığmayanlar, aklıma gelen bir iki şeyi yazayım:
Nar bu mevsimde çok güzel bir süsleme malzemesi oluyor, narları dizerek maydonoz sapları ve yapraklarını kullanarak çok güzel çiçek motifi yapılabilir. Havuç ya da salatalığı ince düz şekilde kestikten sonra metal kurabiye kalıpları ile kolayca şekil verebilirsiniz...
Bu gönderdiklerimin hepsini denediğim için malzeme konusunda (hangisi neden yapılmış..) yardımcı olabilirim :))
Eki Görüntüle 311353 Eki Görüntüle 311354 Eki Görüntüle 311355 Eki Görüntüle 311356 Eki Görüntüle 311357 Eki Görüntüle 311358 Eki Görüntüle 311359 Eki Görüntüle 311352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?