tiffany rothe nası bişey canım link yollarmısın rica etsem..
birde kefir içsem süt yerine olurmu acaba
Geçmiş olsun canım eşine.İyiyim Meryem cim sağol.Reglim işte soğan küründen dolayı.Şükür.Bugün 4. gün hala sökülüyor.Normalde 3. gün yok denecek kadar az olurdu.Bu arada ben senin adını biliyorum okumuştum burda daha önce ama sen benim adımı bilmiyosun sanırım.Ben Ebru canım.
Eşim kıl dönmesi ameliyatı olduAslında traji komik yani.2 senedir ihmal ediyordu ve kıl çok ilerlemişti.İltihap kanlı geliyodu ve bacağı uyuşuyodu.Ağır bi ameliyettı.1 saatten fazla sürdü.El büyüklüğünde bi parça aldılar içinden.Ve yarası çok geniş.Bayağı dikişi vardı.Düşün yani 45 gün rapor verdi doktor.Öyle işte tatlım.15 ocakta iş başı yapıyor sonra bende başlıcam leslie ye :)
Ne terbiyesiz dietisyen ayıp valla.İstanbul Avrupa Yakası Beykentte kolon hastanesi varmıs orda bir diyetisyen varmıs hicran diye. annem bir seanslık gitmiş kadın dövmekten beter etmiş annem ben hayatımda böyle bişey görmedim diyor... uyarmak istedim sizleri canlarım...
Geçmiş olsun canım.Kızlar Merhaba,
Benim oğlan ateşliydi dün, giremedim. Bugün ateşi yok çok şükür, anneanne desi geldi aldı, gezmeye bile gitti :)
Dün sabah tartıldım ve çok canım sıkıldı, oldukça dikkat ettiğim için kesin veriyorumdur diye düşünürken +1.2 gördüm !!!! Çok sinir oldum, bütün gün bir şey yapmak gelmedi içimden. Regl oldum ve bitmek üzere, onun şişliği yok yani; dikkatli de gittim, anlayamadım neden böyle diye. Sabah kahvaltıları çok geç yapabildim yalnız, o da ilk defa olmuyor.( Neyse işte şevkim kırık dolanıyorum.
Beyzuş bana taç hayal oldu bu hafta, sen alırsın umarım :) Dimyattaki pirinci hayal ederken, evde bulgur bile yiyemiyorum
Şimdi geçmişe bakayım, herkes iyidir umarım...
Geömiş olsun canım.kızlar herkesler iyidir inşallah.
banu ve ceco başınız saolsun mekanları cennet olsun inşallah.
yena oğluşuna geçmiş olsun canım
tombul kelebek ve tomurcuk eşine geçmiş olsun
unuttuklarım ne olur kusuruma bakmayın tebessum senınde kızıne geçmiş olsun canım.
sabah okuyordum geçmişi önce hüplet sonra gümlet sayfasını gördüm aman yarabbim nasıl sinir oldum yediklerimizin karsılıgında o sporları yapsaydık zati böle olmazdık.çekmecemde ikramlık çikoltalar vardı depocu saolsun getiriyor 5 tane idi hepsini çöpe attım o sinirle. günaha girdim ama biliyorumki orda durdukca benı ye dıyecekler.bu bir hastalık sanırımki.
bu sıralar düzelim iyice bozuldu eşim hasta boğaz iltibaı bir türklü geçmedi halsiz dün gittik yine iğne verdi doktor. aynı zamnda akşam eve bir geldiki beli tutulmuş yamuk gezıyor. benım kolum 1 aydır agrıyor agrısı boynuma doğru gidiyor boyun fıtıgımı bilmiyorum.uff uff bu ara var bizde bişeler dün akşam kv ile kp geldiler kv gidene kadar dua okudu saolsun.ama içim adaralıyor yani. kilo konusunda hiç yol alamıyorum mutsuzum
Canım ben yaptırdım e çok memnunum yıllardır kullanıyorum.Dişçiden geldimmm dudaklarımı hala hissetmiyorum
Ay başıma gelenler diş çekimim yılan hikayesine döndüannemle diş hastanesine gittik sıra verdiler 19. sıradayım ama 20 dakika boyunca 17 numara odadan çıkmayınca anneme yürü gidiyoruz dedim nereye kızım diyo :26: dedim ya ben zaten korkuyorum burda bekledikçe afakanlar basıyor ben özele gidecem dedim binevi kaçmaktı niyetim ama aşkım bastı kalayı ben dişim ağırırken ona eğer dişimi çektirmezsem beni bırak demişim tehdit etmeye başladı mecburen gittim özele doktor İltihap olan dişimi çekemedi iltihabı hala kurumamış dedi benim diğer bir dişim vardı çekilecek dedim madem yattım bu koltuğa onu çekiver onu çektirdim geldim :26: çektirdiğim dişler yerine de nasıl çözümler sunabileceğini anlattı ama fiyatlar uçmuş bir diş 350 TL özelde diş yaptırılmaz valla
Kızlar bilen biri varsa yanıtlarsa çok sevinicem benim ön iki dişimin yanındaki bir dişin yanı çürümüş estetik dolgu yapabilirim dedi doktor ama onun yanı sıra farklı bir şeyde önerdi o kenarı çürüyen dişi aşıtıp üstüne takma diş takabilirim o daha sağlıklı olur dedi :26: Ben daha önce hiç dolgu yaptırmadım bu estetik dolgu yaptıranınız var mı ? Varsa memnun mu ? çünkü doktor düşebilir dedi ya da apse yapabilir falan dedi :44: çok bilgisizim bu konuda bilgi istiyorum lütfeeennn
Bunlar da oraya sığmayanlar, aklıma gelen bir iki şeyi yazayım:
Nar bu mevsimde çok güzel bir süsleme malzemesi oluyor, narları dizerek maydonoz sapları ve yapraklarını kullanarak çok güzel çiçek motifi yapılabilir. Havuç ya da salatalığı ince düz şekilde kestikten sonra metal kurabiye kalıpları ile kolayca şekil verebilirsiniz...
Bu gönderdiklerimin hepsini denediğim için malzeme konusunda (hangisi neden yapılmış..) yardımcı olabilirim :))
Eki Görüntüle 311353 Eki Görüntüle 311354 Eki Görüntüle 311355 Eki Görüntüle 311356 Eki Görüntüle 311357 Eki Görüntüle 311358 Eki Görüntüle 311359 Eki Görüntüle 311352
Süpersin umutcum bende isterim valla vaktin olunca tek tek....kızlarrrrrrrrrrrr
30dk leslie ve 20dk tiffany rothe yaptım :))) toplamda 150dk sporum oldu.... ev temizliğinden sonra yapamam diyordum ama zorladım valla...
bu arada saat 17 gibiydi kapım çaldı bende eşim gelmiştir diyerek açtım. karşımda komşum ve kızı hoşgeldiniz buyrun dedim içeri aldım. komşum artık nasıl anlattıysa geçen akşam taziyede görmüştü ya , neyse kız nasıl kilo verdiniz ne olur banada anlatın diye bana geldi :))) bende bugüne kadar yaptıklarımı anlattım o da pilatesle aslında 12 kilo vermiş ama benide merak etmiş, bende bildiğin yoldan şaşma dedim.... allahımmmmmmm apartmanda bir ünün var artık :))) korumam hatta dahada artırmam lazım....
aaa kimsecikler uğramamış hayret
iyi geceler arkadaşlar..geçmiş olsun diyen arkadaşlar saolun..bugün ortapediye gidecektim doktor grevdeymiş iptal oldu gidemedim ...bugün dışarı çıktık eşim izinliydi.yeni gedik eve..göbeğim inmiş azcıkın.mutlu oldum giydiğim pantolondan monttan anladım biraz daha mutlu oldum..
ceco başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım..
banu145145 allah rahmet eylesin canım
ilbatum albümde fotonu gördüm çok güzel çıkmışsın bebeğinde çok tatlı maşallah...
şimdi geçmişe bir bakayım..oğlum izin verirse tabi kocaman
tiffany rothe nası bişey canım link yollarmısın rica etsem..
birde kefir içsem süt yerine olurmu acaba
ya açlıktan uğramadılar yada kaçamak çok olldu sanırım:))
sağol canım allah razı olsun ......
canım ben onu nereden buldum nasıl buldum bilmiyorum ama hoşuma gitti yapıyorum, feminen bir dans kendisi ,pek seksi :))) dansözlüğe adım atacağım böyle devam edersem :)
ama ben link atmayı bilmiyorum ki:26:
Canımmm naber nasılsın ne güzel 7 leri görmüşsün daim olur inşallah canım benim.
Bana çok görünmedi ama kuru pasta olmayabilirmiş sanırım sadece ama menunde varsa bilemem banucum.afiyet bal şeker olsun ayrıca.Bugün yediklerim
Sabah kahvaltı zamanı yoğurtlu olan.
Öğlen köfteli çorba 4 köfte vardı içinde ufaktı 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt.
Ara yarım mandalina 1 tane kurupasta 4 beyaz leblebi.
Akşam 2 kepçe çorba 5 yk patlıcan yemeği 1 kepçe makarna.
Ara 1 avuç kuru dut kalorisi çok düşük tavsiye ederim.
Yatmadan evvelde 1 elma 2 badem yemeyi planlıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
iyiyim canım sağol sen nasılsın? gördüm canım hayırlısıyla inşallah daim olmaz 6ları göremem yoksa :)))
Bugün yediklerim
Sabah kahvaltı zamanı yoğurtlu olan.
Öğlen köfteli çorba 4 köfte vardı içinde ufaktı 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt.
Ara yarım mandalina 1 tane kurupasta 4 beyaz leblebi.
Akşam 2 kepçe çorba 5 yk patlıcan yemeği 1 kepçe makarna.
Ara 1 avuç kuru dut kalorisi çok düşük tavsiye ederim.
Yatmadan evvelde 1 elma 2 badem yemeyi planlıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Pardon ya öyle demek istemedim hayatım yani istikrarın iyi gidişatın daim olur demek istedim maşallah
hoşbuldum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?