Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler arkadaşlar..geçmiş olsun diyen arkadaşlar saolun..bugün ortapediye gidecektim doktor grevdeymiş iptal oldu gidemedim ...bugün dışarı çıktık eşim izinliydi.yeni gedik eve..göbeğim inmiş azcıkın.mutlu oldum giydiğim pantolondan monttan anladım biraz daha mutlu oldum..

ceco başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım..
banu145145 allah rahmet eylesin canım
ilbatum albümde fotonu gördüm çok güzel çıkmışsın bebeğinde çok tatlı maşallah...

şimdi geçmişe bir bakayım..oğlum izin verirse tabi kocaman

Son düzenleme:
tiffany rothe nası bişey canım link yollarmısın rica etsem..

birde kefir içsem süt yerine olurmu acaba

Geçmiş olsun canım eşine.
Ne terbiyesiz dietisyen ayıp valla.
Geçmiş olsun canım.
Geömiş olsun canım.
Canım ben yaptırdım e çok memnunum yıllardır kullanıyorum.

Süpersin umutcum bende isterim valla vaktin olunca tek tek....

tiffany rothe nası bişey canım link yollarmısın rica etsem..

birde kefir içsem süt yerine olurmu acaba

sağol canım allah razı olsun ......
canım ben onu nereden buldum nasıl buldum bilmiyorum ama hoşuma gitti yapıyorum, feminen bir dans kendisi ,pek seksi :))) dansözlüğe adım atacağım böyle devam edersem :)
ama ben link atmayı bilmiyorum ki:26:

selammmm topiğimin güzel ve azimli hatunlarıııı sonunda gelebildim.Taşınma işlerinni ne kadar meşakkatli olduğunu unutup ptesi gelirim demiştim ama malesef ince işler daha uzun zaman alıyor.Ozellikle mutfak eşyaları ömrümüzü yedi.Bir de annem gelirken bütün dolaplarını filan attı yeni sipariş verdi onlarda daha gelmedi henüz bir çok şeyde ortada kaldı.Hafta sonu ya da en geç ptesi gelecek diye bekliyoruz bakalım.Asıl iş o zaman çıkacak o dolapların silinmesi yerleşmesi vs baya zor olcak sanırım.Sadece yatak odasında 4.5 mt eninde tavana kadar dolap olcak onu bile düşününce tüylerim diken diken oluyor (amma da tembelim dimi )

valla ne yalan söliyim sevmiyorum ev işini ama hatır gönül napcaksın.Sizleri özledim düzenli diyetimi özledim kendimce bişiler yapıyorum ama zor oluyor açıkçası.Sizinle istişarede bulunmadan olmuyor bu iş ben bunu anladım.O şok diyet zaten tüm sistemimi alt üst etti tekrar söylüyorum kimseler denemesin hele midesi benim gibi hassas olanlar meyva günü diye bir şeyi unutsunlar hadi diyelim yaptılar portakala orda kal desinler yemesinler

Baktım da yine maşallah topik hareketliymiş 50-60 sayfa birikmiş okuyabildiğim kadarını bu gece okuycam inşallah.Herkes iyidir umarım Allah cümlemize sağlık huzur versin inşallah.Hımmm bir de zinde ve fit bedenler versin tabiki (amin)

Canımmm naber nasılsın ne güzel 7 leri görmüşsün daim olur inşallah canım benim.

Bugün yediklerim
Sabah kahvaltı zamanı yoğurtlu olan.
Öğlen köfteli çorba 4 köfte vardı içinde ufaktı 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt.
Ara yarım mandalina 1 tane kurupasta 4 beyaz leblebi.
Akşam 2 kepçe çorba 5 yk patlıcan yemeği 1 kepçe makarna.
Ara 1 avuç kuru dut kalorisi çok düşük tavsiye ederim.
Yatmadan evvelde 1 elma 2 badem yemeyi planlıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Bana çok görünmedi ama kuru pasta olmayabilirmiş sanırım sadece ama menunde varsa bilemem banucum.afiyet bal şeker olsun ayrıca.

dutun kalorisi düşük mü emin misin canım? bende çok severim ama kalorili diye biliyordum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…