maşallah ne kadarda farklı azmine tebrikler. boyunda uzun sanırım çünü elbisede baya ince duruyorsun ( zaten öylesin) ben kilo aldıktan sonra elbiseyi daha çok tercih eiyoum canım daha derli toplu duruyor.
Bahar süper görünüyosun canım.baya farketmiş ya maşallahNe kadar sürede verdin canım 25 kiloyu?
Bu arada elbisen de çok güzelmiş.Yılbaşında mı giyceksin?
Baharcığım fark olmazmı çok var hemde..
Özellikle kolların ve bel,karın bölgen bayağı fark ediyor..
Sakın bırakma, zaten fistuksun. hiper ultra fistuk olacaksın..Birde baktınmıydı maviş maviş.
valla süper fark var maşşallah daha zayıf duruyorsun
çok güzel...baya fark ediliyo kilo verdiğin canım...inşallah ideal kilolarımıza ineriz..
ayy kelebekim elbiseni görünce hani istemeye gelinince öle hanum hanımcuk giyilinir ya aksam dedi bizim kızı isteyip yılbaşına heptenmi ist götürüyolar sandım ölee topiğimizden kolay kız alınmazzz
korse bende giyemem daral gelir valla süpersinnn
süpersin süpersin
tombul kelebegim boyun kaç senin?valla kilonu hiç göstermiyorsun.. hem duyduguma göre maviş gözlerin varmış
merhabaalar ben geldim yağmurlu eve hapis bir samsun gününden herkese kucak dolusu sevgiler
meryem cnm doğum günün kutlu olsun birazz gecikmeli ama
bahar çok güzel görünüyorsun bariz fark var yaniii çok güzelsin bence de yenanın dediği gibi maviş maviş bakarsın bir deee harikasınnnn
Canımmm nerelerdesin sen?? Bu yeni sınıf ayırdı seni bizden biraz... Çok mu yoruyorlar nedir?? Takatin mi kalmıyor girmeye?
Ben de senin gibi eve hapis oldumGiyindik, ettik, çocuklarla öyle bekliyoruz. Önce eşimi bekledik, toplatısı uzayıp haber alamayınca babamları aradım, oyun evi var yakınlarda çocukları ona götürelim diye; şimdi onları bekliyorum. Bu arada eşim aradı yola çıktım diye :)) "Geçmiş olsun biz çıkıyoruz" dedim ona da, 1 saat sürüyor çünkü yol. Bir de temizlik günüydü bugün, evde çocuklar varken çok zor yapılıyor temizlik (
Günaydın Kızlaaaarr
Dün akşam elbisemi denerken 1-2 resim çekildim sizinle öncesi sonrası olarak paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum muhakkakk
Resme tıklarsanız büyürBu arada korse falan giymiyorum bilginize =))
Eki Görüntüle 313259
boşver sen bakma ne bilirler mecbu çocuk seninle olacak tabi
geçmiş olsun umaım ilaçlar iyi gelir
teşekkürler canım... Allah hepimize sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar göstersin...
ahh ebrumm saolasınn sabah sabah mutlu ettiniz beni..
ne güzel dilekler böyle,evet yeni yasımda hem zayıflamak hemde dogurmak istiyorum
ikimizede sağlıklı bir hayırlı evlat..daha ne isteriz dimi?
teşekkürler gulma..
süpersin süpersin
tombul kelebegim boyun kaç senin?valla kilonu hiç göstermiyorsun.. hem duyduguma göre maviş gözlerin varmış
ehh gözünaydın canım... bende merak etmiştim
bu arada marketteki amca güldürdü beni gelininden derdi mi var nedir
Kızlar, arkadaşımdan haber aldım, iyiymiş çok şükürrrr. Kızkardeşi ile konuştum, aşırı bulantı ve rahatsızlık yaşıyormuş, perdeleri çekili bir odada sabahtan akşama yatıyormuş zavallım, sadece kusmak için kalkıyormuş, ses aşırı rahatsız ettiği için telefonu akrabalara vermiş( Zor geçmesine üzüldüm tabii ama tehlikeli bir şey olmadığına sevindim. İlk iki gebelikte de 8 hafta böyle olmuştu. Çarşamba doktora gidecekmiş, iyi haber alırız inşallah.
Canım bitiremedim :))) İlk 75 sayfayı 2 günde okudum; sonra hatırlarsın belki "Şimdi elinize kağıt kalem alın" diye bir bölüm var. Bir sayfaya seni mutsuz eden 10 şey,i bir sayfaya hayal ettiğin/istediğn 10 şeyi yazmanı istiyor. "Dur bir düşünüp yazayım" diye bıraktım elimden, bırakış o bırakış :)))) Dün aldım ama gene elime, yazmaya üşendim aklımdan geçirip devam ediyorum okumaya :))
Sen nasıl oldun? Bulantılar geçmiştir bugün umarım :) İlk mesajın gülümsetti beni, ben destan gibi bir şeyler yazmıştım hatırlıyorum :)) Ben de aklıma bir şey düştü mü sabahtan akşama didik arar bulurum :))))
Çok yakışmış ve de çok iyi görünüyorsun. Gidişat süper
Canım, sevindim iyi bir doktor bulduğuna. Umarım sonraki kontrole kadar kaybolur kistin. Geçmiş olsun.
Mandanah's drum solo - YouTube
Bakın göbüşü ne tatlı..
--
Toztoprak geçmiş olsun ve gözün aydın..İstemiyordun değilmi ikinci gebeliği..
slm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
canım maşallah hanım hanımcıksın ve süpersin... arada fark olmaz mı ya hemde nasıl fark var bende bacaklarını çok kalın buldum ilkinde ama ikinci resimde basen masen kalmamış gibi ,maşallah sana....Günaydın Kızlaaaarr
Dün akşam elbisemi denerken 1-2 resim çekildim sizinle öncesi sonrası olarak paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum muhakkakk
Eki Görüntüle 313259
maşallah kızlarına canım ya selvi gibiler desene.... ikiside benden uzun bende 165-166 ancak varım :)))maşallah senin kızının boyu da tam ideal ne uzun ne de kısa benim küçük kız azcık uzun bile birde zayıf ya ince uzun görünüyor iyice
şişliklerin itmiş demek hadi bakalım cumaya kadar koru ve daha fazlasını ver ,dikkat etmesen geri gelir bak...günaydın kızlaaaar bu sabah çok mutsuz uyandım ama tartılınca her şey güzelleşti.dünden tam 1 kg eksik çıktım, e dün o kdr çok su içtim ki normaldir herhaldeyani 91.4'ken 90.4 çıktımm keşke her gün böyle 1 kg versem de 30 günde her şey tamam olsa kahvaltımı dünki gibi 2 dilim tam buğday ekmeği peynir yumurta vs.yle yaptım, şimdi dersaneye gidiyorum 7ye kadar ordayım arada ne yerim bilmiyorum artık bakalım meyve falan. görüşürüüüz
geçmiş olsun canım demek hamiş değilsin . farlutalı bende kullanmıştım kullanırken olmadım hatta ilaç bitti 10 gün sonra falan oldum gecikirse merak etme çünkü ben hergün drumu arayarak deli etmeyi başarmıştım :))) olabilirmiş yani....selam arkadaşlar..
9 da kalktım bugün ne zamandır ilk defa..genelde 12 yi buluyodu ama mecburiyetten kalktım hastane için..oğlum gece 2-3 gibi uyuduğundan bide uykuya düşkünlüğümden 12lerde uyanıyorum gün bitiyo gibi geliyo bana ama arkende uyanamıyorumki artık..
doktora gittim regl olamıyorum diye...test yapıncada pozitifti 2.çizgi silik çıkmıştı 1 saat bekledikten sonra..neyse kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim..kistim warmış farlutal hap verdi söktürücü..kilom fazla diye doğum kontrol hapı vermedi..sewdim bu doktoru.regl olunca gel dedi.kist kaybolacakmı diye bi bakalım dedi..
havada soğuktu bugün..hastaneden sonra markete uğradım alışverişe oğlumla..adamın biri diyoki bu soğukta nereye çıkarttın çocuğu ..dedim kime bırakıcam bırakcak kimsem yok..diyoki kaynananızı istemezsiniz yanınızda yanında gezdirirsiniz çocuğunuzu..noolduğumu şaşırdım bi anda..keyfimden sanki çıktım dışarı..
aman nefret ediyorum hayatımızın plansız olmasından carşı hayallerisua düştü
olay oldu adam göreve gitti bende malesef evde gene tıkandım kaldım asler eşllerinin çilesi
kız senin zorunamı gitti içerlemişsin sanki gibime geldi kıyamam tontişime
aferin sana ben seni bu hafta daha azimli gördüm sanki :))))
bende sahanda tereyağlı yumurta :)
2kk peynir
5-6 yeşil zeytin
yeşillik
2 bardakta çay içtim
bakınız ekmek yok :)
sen kaç kilo verdin 24 günde çizelgene bakmayı unuttum . yeni başladığın için 3-4 gittiyse bence gayet normal yani....Yattım canım 3 yudum peynir yedim yattım uyudum.
Acemi tonton::))))))
Günaydın enerjiksin maşallah.
çooookkk valla azimliyimm ama inanamıyorumda hani sanki hızlımı veriyorum dün öyle söyledi bayanlar
aynı 1 de başladım 24 gün oldu
ayy kelebekim elbiseni görünce hani istemeye gelinince öle hanum hanımcuk giyilinir ya aksam dedi bizim kızı isteyip yılbaşına heptenmi ist götürüyolar sandım ölee topiğimizden kolay kız alınmazzz
korse bende giyemem daral gelir valla süpersinnn
ya ben korse düşünüyorum aslında şu hamişlikten kalan göbişi topluyor diyorlar .
Kızlar, arkadaşımdan haber aldım, iyiymiş çok şükürrrr. Kızkardeşi ile konuştum, aşırı bulantı ve rahatsızlık yaşıyormuş, perdeleri çekili bir odada sabahtan akşama yatıyormuş zavallım, sadece kusmak için kalkıyormuş, ses aşırı rahatsız ettiği için telefonu akrabalara vermiş( Zor geçmesine üzüldüm tabii ama tehlikeli bir şey olmadığına sevindim. İlk iki gebelikte de 8 hafta böyle olmuştu. Çarşamba doktora gidecekmiş, iyi haber alırız inşallah.
Canım bitiremedim :))) İlk 75 sayfayı 2 günde okudum; sonra hatırlarsın belki "Şimdi elinize kağıt kalem alın" diye bir bölüm var. Bir sayfaya seni mutsuz eden 10 şey,i bir sayfaya hayal ettiğin/istediğn 10 şeyi yazmanı istiyor. "Dur bir düşünüp yazayım" diye bıraktım elimden, bırakış o bırakış :)))) Dün aldım ama gene elime, yazmaya üşendim aklımdan geçirip devam ediyorum okumaya :))
Sen nasıl oldun? Bulantılar geçmiştir bugün umarım :) İlk mesajın gülümsetti beni, ben destan gibi bir şeyler yazmıştım hatırlıyorum :)) Ben de aklıma bir şey düştü mü sabahtan akşama didik arar bulurum :))))
Canım, sevindim iyi bir doktor bulduğuna. Umarım sonraki kontrole kadar kaybolur kistin. Geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun arkadaşına canım, benimde bir arkadaşımın 16 hafta sürmüştü ya kabus gibiydi ,herkes kilo alır bu vermiştiççç
slm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
büyük kızım 168 169
küçüğüm 172 73
Maşallah kızlrınız boylu poslu fıstıklar.Maşallah boylarıda uzunmuş..size çekmiş tabiii.
Benim kızım 1.65 benden uzun en azından ona seviniyorum..
Bayıldım elbisene baharcım fark var hemde çok fark var sen yaza süpersin inşallah.Günaydın Kızlaaaarr
Eki Görüntüle 313259
Geçmiş olsun canım inşallah gider kistin en kısa zamanda inan geçen gün bizimde aynı olay başımıza geldi kardeşimin bebeğinide almıştık adam bizi azarladı resmen bu adam sokak sokak gezip insanlarımı sorgular ne:::))))))))selam arkadaşlar..
9 da kalktım bugün ne zamandır ilk defa..genelde 12 yi buluyodu ama mecburiyetten kalktım hastane için..oğlum gece 2-3 gibi uyuduğundan bide uykuya düşkünlüğümden 12lerde uyanıyorum gün bitiyo gibi geliyo bana ama arkende uyanamıyorumki artık..
doktora gittim regl olamıyorum diye...test yapıncada pozitifti 2.çizgi silik çıkmıştı 1 saat bekledikten sonra..neyse kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim..kistim warmış farlutal hap verdi söktürücü..kilom fazla diye doğum kontrol hapı vermedi..sewdim bu doktoru.regl olunca gel dedi.kist kaybolacakmı diye bi bakalım dedi..
havada soğuktu bugün..hastaneden sonra markete uğradım alışverişe oğlumla..adamın biri diyoki bu soğukta nereye çıkarttın çocuğu ..dedim kime bırakıcam bırakcak kimsem yok..diyoki kaynananızı istemezsiniz yanınızda yanında gezdirirsiniz çocuğunuzu..noolduğumu şaşırdım bi anda..keyfimden sanki çıktım dışarı..
Geçmiş olsun canım eşine.slm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
arkadaşının iyi olmasına sevindim canım benimde fena bulanırdı midem yemediğim halde bulantı ilacı kullandığım halde sürekli kusardımKızlar, arkadaşımdan haber aldım, iyiymiş çok şükürrrr. Kızkardeşi ile konuştum, aşırı bulantı ve rahatsızlık yaşıyormuş, perdeleri çekili bir odada sabahtan akşama yatıyormuş zavallım, sadece kusmak için kalkıyormuş, ses aşırı rahatsız ettiği için telefonu akrabalara vermiş( Zor geçmesine üzüldüm tabii ama tehlikeli bir şey olmadığına sevindim. İlk iki gebelikte de 8 hafta böyle olmuştu. Çarşamba doktora gidecekmiş, iyi haber alırız inşallah.
geçmiş olsun canımihmaş etmesin erkekler bira çocuk gibi oluyorlarslm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynit 1 tk sos 1 tk reçel
Ara 1 mandalina 1 pportakal
Öğlen 1.5 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam tavuk karnıbahar salatası 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
Ara öüğn olarakta meyva yada süt içebilirim.
süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu
dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver
olsun verde az olsun gitmiş olsun
hatçeeeeeee nerelerdesin sen özledim yahu....
hayırlı olsun kayseri tayini
umarım dediğin gibidir sonuç yanlıştır canım
sıkma canını bizde seninkilolarına gelince duracak vermek yakalayamayız seni
ohh diyim 1 kase aşure 4 dilim ekmek yerine geçiyormuş ya
hemen farkedilmez sıkma canını o lafları yedirimek için dahada azimlen ver görsünler o zaman
sağolun kızlar baya karışık olmuş ayrım yerlerini çıkaramadımbu arada bende ancak yazabiliyorum bugün misafirlikteydim lüp lüp yedim malesef
yenacım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına herşey daha iyi olacak inşallah
tebessümcüm tahliller ne demek bilemedim ama geçmiş olsun dr un sana bişey ima etmemiş sadece 3 ay sonra gel demiş.bi de laborotuar sonuçları bile değişebiliyor aslında arkadaşların dediği gibi güvenilir bir yere bi daha yaptırsan???bide dr lar o kadar farklı yorumluyorlarki aynı değerleri...oğlumu soğuk algınlığı içni dr a götürmüştüm.tahlil istemişti dr sonra yok akdeniz anemisi olaiblir fln baya canımız sıkılmıştı.sonra arkadaşın kardeşi gazide görev yapıyor güvendiğimiz biriydi.ona sorduk gayet normal dedi.bilemiyorum ama dr lar bile farklı farklı değerlendirebiliyorlar sakın canını sıkma .şuan zaten bi sürü sıkıntı atlattın kendini yıpratma başka hastalıklara zemin hazrlama ne olur.
yst cim tayin işiniz hayırlı olsun inşallah sizin için iyi olur.
özlem ne yaptın da gitti helvalar yoksa toksinleri atıcı diyemi yaptın?zaten bi daha ne yaptığımı söylemem diyordun söylemiyorsun heralde sır gibi saklıyorsun
dereceye giren kraliçe ve prensesleri tebrik ederim tabi kiloveren,sabit kalan,çabalayan herkesi de tebrik ederim. listeler içinde yena ve beyza ablaya teşekkür ederiz.hepinize tşk ederim.
kızlarrr bugün benim dogumgünümmmm
ve kendime bir armağan vermek istedim..
Happy Birthday, Smurfs Style! - YouTube
mmery nice yaşlara canım. çarşambada benim oğluşumun doğum günü. ve sanırım oğlumla baş başa olcaz gibi.
canım maşallah hanım hanımcıksın ve süpersin... arada fark olmaz mı ya hemde nasıl fark var bende bacaklarını çok kalın buldum ilkinde ama ikinci resimde basen masen kalmamış gibi ,maşallah sana....
maşallah kızlarına canım ya selvi gibiler desene.... ikiside benden uzun bende 165-166 ancak varım :)))
şişliklerin itmiş demek hadi bakalım cumaya kadar koru ve daha fazlasını ver ,dikkat etmesen geri gelir bak...
geçmiş olsun canım demek hamiş değilsin . farlutalı bende kullanmıştım kullanırken olmadım hatta ilaç bitti 10 gün sonra falan oldum gecikirse merak etme çünkü ben hergün drumu arayarak deli etmeyi başarmıştım :))) olabilirmiş yani....
aman nefret ediyorum hayatımızın plansız olmasından carşı hayallerisua düştü
olay oldu adam göreve gitti bende malesef evde gene tıkandım kaldım asler eşllerinin çilesi
kız senin zorunamı gitti içerlemişsin sanki gibime geldi kıyamam tontişime
aferin sana ben seni bu hafta daha azimli gördüm sanki :))))
bende sahanda tereyağlı yumurta :)
2kk peynir
5-6 yeşil zeytin
yeşillik
2 bardakta çay içtim
bakınız ekmek yok :)
sen kaç kilo verdin 24 günde çizelgene bakmayı unuttum . yeni başladığın için 3-4 gittiyse bence gayet normal yani....
ya ben korse düşünüyorum aslında şu hamişlikten kalan göbişi topluyor diyorlar .
çok geçmiş olsun arkadaşına canım, benimde bir arkadaşımın 16 hafta sürmüştü ya kabus gibiydi ,herkes kilo alır bu vermiştiççç
saol canım söylediğin iyi oldu farlutalı.tırım tırım nette araştırırdım
Maşallah kızlrınız boylu poslu fıstıklar.
Bayıldım elbisene baharcım fark var hemde çok fark var sen yaza süpersin inşallah.
Geçmiş olsun canım inşallah gider kistin en kısa zamanda inan geçen gün bizimde aynı olay başımıza geldi kardeşimin bebeğinide almıştık adam bizi azarladı resmen bu adam sokak sokak gezip insanlarımı sorgular ne:::))))))))
Geçmiş olsun canım eşine.
saol canım..inşallah giderde kurtulurum..ama sanırım kilodan..millete neyse sanki garip insanlar.
canım maşallah hanım hanımcıksın ve süpersin... arada fark olmaz mı ya hemde nasıl fark var bende bacaklarını çok kalın buldum ilkinde ama ikinci resimde basen masen kalmamış gibi ,maşallah sana....
Bayıldım elbisene baharcım fark var hemde çok fark var sen yaza süpersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?