Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle canım işi kurtarır bence de
zaten benim büyük kız 62 kilo felan küçük 50
büyüğüm diyo ki anne sen 60 olursan benim de zayıflamam lazım
kızı da zora sokmayım 72 73 e dünden razıyım ama yine de 69 u istiyorum ne yalan diyim

ahahaha doğru söylemiş kızın..

Bende bazen kızıma diyorum zayıfladığımda artık birlikte giyiniriz..hayır anne o kadarda zayıflama diyor..:)

Anne dediğin biraz anne gibi olsun değilmi.??

ahahaha doğru söylemiş kızın..

Bende bazen kızıma diyorum zayıfladığımda artık birlikte giyiniriz..hayır anne o kadarda zayıflama diyor..:)

Anne dediğin biraz anne gibi olsun değilmi.??

haklılar tabii azcık ağırlığımız olsun yani
birlikte giyinmek süper bişey son eklediğim resimde üzerimdeki bluz büyük kızımın azcık bozuldu giydiğime genişletmişi felan dedi ama ben yıkarım toplar dedim susturdum

Ne güzel bir duygu.

Kızların boyları kaç.?

evet yenacım cok hoş gercektenn bende ılk defa dınledımm hep yabancı müzıklerle alakam yok belkıde dedıgın gıbı aynı duyguyu paylasıyoruzdur cnmm

Maşallah boylarıda uzunmuş..size çekmiş tabiii.
Benim kızım 1.65 benden uzun en azından ona seviniyorum..

maşallah senin kızının boyu da tam ideal ne uzun ne de kısa benim küçük kız azcık uzun bile birde zayıf ya ince uzun görünüyor iyice

Günaydın Kızlaaaarr

Dün akşam elbisemi denerken 1-2 resim çekildim sizinle öncesi sonrası olarak paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum muhakkakk

Resme tıklarsanız büyür Bu arada korse falan giymiyorum bilginize =))

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar bu sabah çok mutsuz uyandım ama tartılınca her şey güzelleşti.dünden tam 1 kg eksik çıktım, e dün o kdr çok su içtim ki normaldir herhalde yani 91.4'ken 90.4 çıktımm keşke her gün böyle 1 kg versem de 30 günde her şey tamam olsa kahvaltımı dünki gibi 2 dilim tam buğday ekmeği peynir yumurta vs.yle yaptım, şimdi dersaneye gidiyorum 7ye kadar ordayım arada ne yerim bilmiyorum artık bakalım meyve falan. görüşürüüüz

maşallah ne kadarda farklı azmine tebrikler. boyunda uzun sanırım çünü elbisede baya ince duruyorsun ( zaten öylesin) ben kilo aldıktan sonra elbiseyi daha çok tercih eiyoum canım daha derli toplu duruyor.

hoşgeldin topiğimize. inşallah çabucak gider kilolar.

Son düzenleme:

Bahar süper görünüyosun canım.baya farketmiş ya maşallah Ne kadar sürede verdin canım 25 kiloyu?
Bu arada elbisen de çok güzelmiş.Yılbaşında mı giyceksin?

Baharcığım fark olmazmı çok var hemde..
Özellikle kolların ve bel,karın bölgen bayağı fark ediyor..
Sakın bırakma, zaten fistuksun. hiper ultra fistuk olacaksın..Birde baktınmıydı maviş maviş.

Son düzenleme:
acemi yenacım benim ilk mesajım nasıl acmiceydi acaba

hoşgeldin
haklı kız valla
büyük kızım 168 169
küçüğüm 172 73
maşşallah boylarıda uzunmuş

valla süper fark var maşşallah daha zayıf duruyorsun

selam arkadaşlar..
9 da kalktım bugün ne zamandır ilk defa..genelde 12 yi buluyodu ama mecburiyetten kalktım hastane için..oğlum gece 2-3 gibi uyuduğundan bide uykuya düşkünlüğümden 12lerde uyanıyorum gün bitiyo gibi geliyo bana ama arkende uyanamıyorumki artık..

doktora gittim regl olamıyorum diye...test yapıncada pozitifti 2.çizgi silik çıkmıştı 1 saat bekledikten sonra..neyse kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim..kistim warmış farlutal hap verdi söktürücü..kilom fazla diye doğum kontrol hapı vermedi..sewdim bu doktoru.regl olunca gel dedi.kist kaybolacakmı diye bi bakalım dedi..

havada soğuktu bugün..hastaneden sonra markete uğradım alışverişe oğlumla..adamın biri diyoki bu soğukta nereye çıkarttın çocuğu ..dedim kime bırakıcam bırakcak kimsem yok..diyoki kaynananızı istemezsiniz yanınızda yanında gezdirirsiniz çocuğunuzu..noolduğumu şaşırdım bi anda..keyfimden sanki çıktım dışarı..

çok güzel...baya fark ediliyo kilo verdiğin canım...inşallah ideal kilolarımıza ineriz..

boşver sen bakma ne bilirler mecbu çocuk seninle olacak tabi

geçmiş olsun umaım ilaçlar iyi gelir

iyiki doğdun meryemmmmmmmmmm iyi ki doğdun meryemmmmmmmm :)))
sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu ,sağlıkllı yıllara canım.
teşekkürler canım... Allah hepimize sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar göstersin...

Canım arkadaşım,
Yeni yaşın sana sağlık mutluluk getirsin öncelikle...Sonra da sağlıklı bir evlat...
Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri,beklemediğin sürprizlerle getirsin Meryem'cim...
ahh ebrumm saolasınn sabah sabah mutlu ettiniz beni..
ne güzel dilekler böyle,evet yeni yasımda hem zayıflamak hemde dogurmak istiyorum
ikimizede sağlıklı bir hayırlı evlat..daha ne isteriz dimi?
meryy dogum gunun kutlu olsun cnmm nıce yıllara...
teşekkürler gulma..
süpersin süpersin
tombul kelebegim boyun kaç senin?valla kilonu hiç göstermiyorsun.. hem duyduguma göre maviş gözlerin varmış

ehh gözünaydın canım... bende merak etmiştim
bu arada marketteki amca güldürdü beni gelininden derdi mi var nedir

Kızlar, arkadaşımdan haber aldım, iyiymiş çok şükürrrr. Kızkardeşi ile konuştum, aşırı bulantı ve rahatsızlık yaşıyormuş, perdeleri çekili bir odada sabahtan akşama yatıyormuş zavallım, sadece kusmak için kalkıyormuş, ses aşırı rahatsız ettiği için telefonu akrabalara vermiş ( Zor geçmesine üzüldüm tabii ama tehlikeli bir şey olmadığına sevindim. İlk iki gebelikte de 8 hafta böyle olmuştu. Çarşamba doktora gidecekmiş, iyi haber alırız inşallah.

Umuttt'çuğum kitabı bitirdinmi.?
Canım bitiremedim :))) İlk 75 sayfayı 2 günde okudum; sonra hatırlarsın belki "Şimdi elinize kağıt kalem alın" diye bir bölüm var. Bir sayfaya seni mutsuz eden 10 şey,i bir sayfaya hayal ettiğin/istediğn 10 şeyi yazmanı istiyor. "Dur bir düşünüp yazayım" diye bıraktım elimden, bırakış o bırakış :)))) Dün aldım ama gene elime, yazmaya üşendim aklımdan geçirip devam ediyorum okumaya :))

Sen nasıl oldun? Bulantılar geçmiştir bugün umarım :) İlk mesajın gülümsetti beni, ben destan gibi bir şeyler yazmıştım hatırlıyorum :)) Ben de aklıma bir şey düştü mü sabahtan akşama didik arar bulurum :))))
Çok yakışmış ve de çok iyi görünüyorsun. Gidişat süper
Canım, sevindim iyi bir doktor bulduğuna. Umarım sonraki kontrole kadar kaybolur kistin. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…