hep duyardım ama inanmazdım demek doğruymuş...birşey anlatayım size hamile iken kızıma edith piaf dinletirdim dinlerken basardı tekmeleri sonra geçen sene yine dinledi tesadüfen anne ben bu şarkıyı biliyorum dedi
öylesinemi söyledi anlamadım
bu arada duyması imkansız çünkü kayıtlı olan mp3 üm kayıptı evde yeni bulmuştum
çok geçmiş olsun canım...Evet çok şükür o şiddetli ağrı yok oldu ama ayakta uzun süre kaldığımda yine ağrıyor yada eğildiğimde. örneğin süpürge tuttuğumda,balkon yıkadığımda..
Ama bugün midem çok bulandı benimde..Kızıma diyorumki bana bulaştı heralde..
canım sne samsunlu musun yoksa? sana da iyi yolculuklar......
benimde annemin babası samsunlu :)evet canım samsunluyum ben :) tşk ederimmm cevap gec oldu biraz ama
üzülme yine vermissin ben aldım bile 400 gr ama cok pis kızdım kendime haftaya 2 kg vercem insallahhhhhhh
verirsin canım ya neden veremeyesin.
bendeeeeeeeeee :)))Yıkılmadım ayaktayım deyince bir tek Mahsun Kırmızıgül'ü bilirim ben..
Edith Piaf ta kimmiş hıhhh..
acemi ama tatlı üye :))23-03-2009,
Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D
Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..D
Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..
------------------------
+ 90 a yazdığım ilk mesajım..
Yazık bana ne çömezmişim..
Gözlerim kan çanağına döndü resmen..delüyüm ben delü..
ellerine saglık beyzusum :)
42 beden benim en sevdiğim beden :) zaten 40 bedenin altına inmek istemiyorum en güzel kadın hafif balık etli kadındır degil mi :)
günaydın canikom :) sanada cooooooooook güzel bir hafta sonu olur insallah :)
bu arada sizi gidi gece kusları sizi gec saatlere kadar müthiş bir muhabbet olmus tebrik ederim :) benim o saatlerde coktan pirelerim ucusuyordusabahın köründe de bir tek ben geldim tabii
sabah cok guzel bir sandvıc yedim domatesli beyaz peynirli ve ince ve küçücük tatlı yeşil biberlerimle :) sizede az kalorili bol lezzetli güzel bir kahvaltı diliyorum. cumartesi pazar benim sapıtma günlerim şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum hepinizi hanımlar mutlu saglıklı hayırlı hafta sonları
42 beden en sevdiğim beden ha allah senin iyiliğini versin ,inersin inşalalh bir an önce....
yok canım ya benimde o saatte pireler uçuşuyordu kızlar çok güzel muhabbet etmişler. bende eldim bak senin gibi hatta oğluşum 7,5ta uyandı :))) ben ancak gelebildim...
ay benimde haftasonları sapıtma günlerim ama ilk defa bu hafta sapıtmayacağım kendime söz verdim ,ne kaldı yeniyıla ya ben 75e daha yakın olarak girmek istiyorum nasipse.
sana da çoooooooooook güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
çok şükür girdim 42 ye darısı hepimize
sen de girersin özlem kilon benden az
yani yeyip de pişman olmayız hem
kilomuz fazla olduğundan 10 kilodan sonra ancak farkediliyor bende de öyle oldu
süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu
dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver
olsun verde az olsun gitmiş olsun
sağol canım ya ne güzel moral veriyorsun 40 olsam daha ne isterim
benim kilolar yerleşmiş kilolar yine iyi gitti şükürler olsun lcw de büyük indirim var ama bütün mağazalarda var iyice didiklemek lazım fazla bakamadım ben de bugün yağmura yakalandık lcw bir de metronun altına bakıp döndük canım yarın kar var diyolar ama bakalım ankaraya azcık kar yağar soğuğu 1 hafta sürer
ne olduğunu merak ettiydim ama anladım sanırım
avatara erik resmi koymuştum kaldırdım sonra ondan bahsettik canım
kurabiye
valla hakkten nerde acaba
iyi aksamlar kızlar..ben geldim ama mutsuzum...
neden böyle olduki ne güzel 2 haftadır 2kilo 2kilo veriyordum..
bu hafta 1 kg versem mutlu olacaktım..
bu hafta-500g.vermişimyani 113.500
ama kendime ceza verdim çizelgemi bile degişmeyecegim..
slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum dün akşam tartıldım 94 kiloyum pazartesiden itibaren sıkı bir diyet ve yürüyüşe başlıyorum idealim 65 kiloya düşebilmek umarım sizlerle birlikte bende amacıma ulaşırım.Bu arada çalışan bayanlara bir sorun olucak öğle yemeklerini nasıl ayarlıyorlar sağlıklı beslenebilmek adına ben birtürlü ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok öptüm hepinizi.
kızlarrr bugün benim dogumgünümmmm
ve kendime bir armağan vermek istedim..
Happy Birthday, Smurfs Style! - YouTube
ya kızlar ben yeni geldim 95 kiloyum nasıl verecemi bilemiyom habire canım bişey atıştırmak istiyo yarın başlıyorum
inşallah veririm
listeye beni katarmısınız nasıl oldunu bilmiyorum yeni katılıyorum bende kilo vermek istitorum
165 boy 95 kilo:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Yattım canım 3 yudum peynir yedim yattım uyudum.Benim hicbir fikrim yok umarim kötü bisiy yoktur
Sen okumadan hemen kapa yat canim yoksa yatak yerine mutfaga giriceksin sonunu hic iyi görmüyorum
Acemi tonton::))))))23-03-2009,
Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D
Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..
------------------------
Günaydın enerjiksin maşallah.günaydıııııııııııııııııııııın :)) herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum
nasılım meryemcim tahmin ettim ama :) çok severim ya
canım çok özür dilerim 27 nereden aklıma geldi bilmiyorum ki :) 72yi ters çevirdim sanırım :))))
bende 75te kalacağım gibi geliyor nedense hamile kaldığım kilo
canım ya rabbim ol dediyse oluyor işte ,hayırlısı olsun ne diyelim...
doğrudur canım benim demek ben yanlış hatırlıyorum :))) anam bu kadar gaza gerek yokmuş o zaman daha çok var :)
çok şükür girdim 42 ye darısı hepimize
Yok be canım ne birinciliği.süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu
dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver
olsun verde az olsun gitmiş olsun
bilmem girer miyim acaba hiç denemedim bugün deneyeyim olmadı....
tabi ya yemek keyifli ama sonrası pişmanlık yeter yediğimiz aşureler.
aman aman ne niyetini bozması daha yolun başında... beni takip et bakalım bu hafta verebilirsem bu yöntemle sende dene .... 1 hafta yemedik diye ölmeyiz yani :)
hadi bakalım bu gazla sen haftaya birinci olursun valla
ilknur ben geçen sefer yazdım ya önce tavayı yıka sonra içine sirkeli su koy kaynat onu dök içine yumuşatıcı koy ve kaynat inan koku falan kalmıyor...
iyiki doğdun meryemmmmmmmmmm iyi ki doğdun meryemmmmmmmm :)))
sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu ,sağlıkllı yıllara canım.
Afiyet olsun iyi alışverişler.sabah kahbaltımı yaptım 2 dlm kepekli ekmekle 1dlm kasarkı tost 4 zeytin alışverişe gidicem hayırlı günler herkeze
sabah kahbaltımı yaptım 2 dlm kepekli ekmekle 1dlm kasarkı tost 4 zeytin alışverişe gidicem hayırlı günler herkeze
yasafat yurt dısına gıdecektı en sonn
kızlar müzikleri dinledimm cok güzeller hala dınlıyorumm adale ye bayıldımm
gunaydınlarr güzellerrr
yena sabah sabah şeşertin beni ilk msj aradım anam ne zor buldum o zaman 95 le başlamıştım 82500 la bitmişşti şimdi 91 le başladım 75 hedefim ilk evlendiğimde 70 tim inşallah görürüm o ralamlarıda
aferin sana ben seni bu hafta daha azimli gördüm sanki :))))sabah kahbaltımı yaptım 2 dlm kepekli ekmekle 1dlm kasarkı tost 4 zeytin alışverişe gidicem hayırlı günler herkeze
Yattım canım 3 yudum peynir yedim yattım uyudum.
Acemi tonton::))))))
Günaydın enerjiksin maşallah.
nasılım meryemcim tahmin ettim ama :) çok severim ya
canım çok özür dilerim 27 nereden aklıma geldi bilmiyorum ki :) 72yi ters çevirdim sanırım :))))
bende 75te kalacağım gibi geliyor nedense hamile kaldığım kilo
canım ya rabbim ol dediyse oluyor işte ,hayırlısı olsun ne diyelim...
doğrudur canım benim demek ben yanlış hatırlıyorum :))) anam bu kadar gaza gerek yokmuş o zaman daha çok var :)
enerjim tavan bakalım :)))çok şükür girdim 42 ye darısı hepimize
Yok be canım ne birinciliği.
Afiyet olsun iyi alışverişler.
haftasonu hep geç kalıyoruz malesef :)Herkese günaydın çok şükür akşamı kazasız yemeden atlattım birazdan kahvaltımı yapıcam gene çok geçe kaldı ama yiyemiyorum erken saatte.
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum dün akşam tartıldım 94 kiloyum pazartesiden itibaren sıkı bir diyet ve yürüyüşe başlıyorum idealim 65 kiloya düşebilmek umarım sizlerle birlikte bende amacıma ulaşırım.Bu arada çalışan bayanlara bir sorun olucak öğle yemeklerini nasıl ayarlıyorlar sağlıklı beslenebilmek adına ben birtürlü ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok öptüm hepinizi.
hoşgeldin inşallah daim olursun ve verirsin kilolarını canım...
canım 80 89 topiğine geçiş yapmıştı orda listedeydi ama yurtdışına gittiği için ordan da izinli ne zman döneceği belli değil sanırımKızlar yasafata ne oldu.?
Bilen varmı.?
23-03-2009,
------------------------
ellerine saglık beyzusum :)
42 beden benim en sevdiğim beden :) zaten 40 bedenin altına inmek istemiyorum en güzel kadın hafif balık etli kadındır degil mi :)
günaydın canikom :) sanada cooooooooook güzel bir hafta sonu olur insallah :)
bu arada sizi gidi gece kusları sizi gec saatlere kadar müthiş bir muhabbet olmus tebrik ederim :) benim o saatlerde coktan pirelerim ucusuyordusabahın köründe de bir tek ben geldim tabii
sabah cok guzel bir sandvıc yedim domatesli beyaz peynirli ve ince ve küçücük tatlı yeşil biberlerimle :) sizede az kalorili bol lezzetli güzel bir kahvaltı diliyorum. cumartesi pazar benim sapıtma günlerim şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum hepinizi hanımlar mutlu saglıklı hayırlı hafta sonları
canım 80 89 topiğine geçiş yapmıştı orda listedeydi ama yurtdışına gittiği için ordan da izinli ne zman döneceği belli değil sanırım
bak bulmuşun azmin elinden kurtulmuyor hiç birşey yenam
ben de 40 beden olayım yeter diyorum zaten ama bütün 40 bedenlere girmek lazım değişiyor çünkübiliyorsun
neyseki hafif balık etli kadın seviliyor ordan kurtarıcaz yoksa 36 38 bedene kadar inmek çok zor olurdu baksana takıldınmı kalıyorsun
Evet doğru söylüyorsun istenir, azm edilirse herşey yapılır...hatta ben bile zayıflayabilim..:)
Yasafat niye gittiki 80-89 topiğine ilginç..Yurt dışına gideceğini hatırlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?