Afiyet olsun canım hafta sonu kaçıyor haftaiçi toparlarsın balıkta helvasız olmaz dimi ama:)arkadaşının iyi olmasına sevindim canım benimde fena bulanırdı midem yemediğim halde bulantı ilacı kullandığım halde sürekli kusardım
geçmiş olsun canımihmaş etmesin erkekler bira çocuk gibi oluyorlar
menün süper
ben bugün balık yedim fazzzzzlaca üstünede taahin helvaa fazlaca
Bravoo canım.iyi akşamlar
nasılsınız
bu gün tartıda 89.6 yı gördüm inanamıyorum
Canım bir dilim pasta yeseydin.iyi akşamlar kızlar...
amanya ne tatsız bir doğumgünü.DOĞUMGÜNÜ PASTASI olmadan dogumgünü kutlanır mı sorarım size?
Sağsalim gitmişsin ablacım sağ salim gel inşallah bugeceki görevin zor iş valla çocuk bakmak.İyi akşamlar arkadaşlar;
Biz geldik çok şükür..(dün akşam)
Nete girme imkanım olmadı...Bu gece de ablamla gelin bir hayır derneğinin yemeğine gittiler.Ben evde çocuk bakıyorum...
Egecik pc de oyun oynuyor bende sizleri özledim yanınıza geldim....Öpüyorum hepinizi....
Akşamüstü ara öğün olarak 2 parça ufak bitter bir tanede 130 kalorilik lıght karemelli çikolata yedim adet günüm geldi ondan canım çok çikolata istiyor.Akşamda 1 dilim ekmek yerine 2 ufak kepçe tarhana çorbası içtim.Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynit 1 tk sos 1 tk reçel
Ara 1 mandalina 1 pportakal
Öğlen 1.5 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam tavuk karnıbahar salatası 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
Ara öğün olarakta meyva yada süt içebilirim.
ne güldün fıstıkkk:)))))))))))))))))))))))))))))))
Çok yakışmış Baharcığım...Süper görünüyorsun maaşallah..Sağol canım yorumunu okuduktan sonra bir eyvallah bacım çektim bazen krolaşıyorum işte
Güzel dimi elbisem ben de çok sevdim
İnşallah yaza 20 daha versem yeter bana 35te gözüm yok yavaş yavaş ayda 3-4 kilo ideal
Amin canım ;çok sağol...Allah tüm yolda olanlara yardımcı olsun;esirgesin inşallah..baharcım gözle görünür net bir fark var iki resim arasında canım
elbiseni ben de çok sevdim ben de elbise istiyorum
beyzuş ablam sağ salim gitmişiniz şükür sağ salim de dönün inşallah
Afiyet olsun canım hafta sonu kaçıyor haftaiçi toparlarsın balıkta helvasız olmaz dimi ama:)
Bravoo canım.
Canım bir dilim pasta yeseydin.
Sağsalim gitmişsin ablacım sağ salim gel inşallah bugeceki görevin zor iş valla çocuk bakmak.
ne güldün fıstıkkk
ahh teşekkürler beyzuscum ne asil,ne incesin
bir de sana bir sey sorcamben bu dogum günümde bu saat oldu pastamdan yemedim..
çokta kararlıydım aslında ama böle yaparak dogrumu apıyorum bilmiyorum canım çok çekiyor..
sence 1 dilim pasta yesem ne kadar kalori alırım ve nasıl telafi ederim bu durumu..
ya da yemelimiyim.. sen ne dersen öyle yapacagm.. ne de olsa tecrübelisin..
bu arada bu hafta sadece 500gr vermişim o yüsden demutsuzum..
haklısın sanırım.. ne zor bir soru sormuşumBir şey değil canım.....
Sana ye veya yeme demek büyük sorumluluk....
YEME; desem içindeki bu istek yerine getirilmediği için başka bir anda büyük bir iştah patlamasına yol açabilir...
YE; desem 1 dilim çikolatalı pasta 300 kalori....
En iyisi;eğer başarabilirsen 1/4 dilim pasta yemen ve ileri gitmeden bırakman.Haklısın pastasız doğum günü kızı olurmu...
merhaba kızlaarbugün de bitti çok şükür öğlenci olmaktan nefret ediyorum şu lise bitsin artık. bugün kahvaltıdan sonra öğlen 5e kadar falan bişey yemedim 5te buğdaylı bisküvi yedim kantindeki en düzgün sade şey oydu.sonra akşam yemeği olarak da tavuklu börek gibi bi şey yedim.bi sorunum ve su içemiyorum.canım hiç istemiyo napcam bilmiyorum :26:
as canım...geçmiş olsun eşine..benimde belim ağrıdığı zaman dr a gittiğimde ortopediye gidiyorum kas gevşetici ağrı kesici bide merhem yollayıp gönderiyo..çocukların büyükmü canım
çok iyi tebrikleriyi akşamlar
nasılsınız
bu gün tartıda 89.6 yı gördüm inanamıyorum
yok valla kibrit kutusu kadar yeiyi akşamlar kızlar...
amanya ne tatsız bir doğumgünü.DOĞUMGÜNÜ PASTASI olmadan dogumgünü kutlanır mı sorarım size?
şükür sağ salim ulaşmışsınızİyi akşamlar arkadaşlar;
Biz geldik çok şükür..(dün akşam)
Nete girme imkanım olmadı...Bu gece de ablamla gelin bir hayır derneğinin yemeğine gittiler.Ben evde çocuk bakıyorum...
Egecik pc de oyun oynuyor bende sizleri özledim yanınıza geldim....Öpüyorum hepinizi....
ama olmaz ama o odunları kafasında kırmak lazım amakızlar üst dairedeki komşu demek istemiyorum anlayışsız kadından bıktım artık..apartmanın içinde odun kırıyo yaa deliricem bu saatte tak tak..daha önce uyardık ama nafile..birde 5 katlı bina herkes doğal gaz kullanıyo birdek üst daire kömür sobası kullanıyo tehlikeli değilmi..
valla canım nasıl tatlı isitordu helva üstüne çikolatada yiyecektim elim pakete gidince kendime şişko dedim yemedimAfiyet olsun canım hafta sonu kaçıyor haftaiçi toparlarsın balıkta helvasız olmaz dimi ama:)
Bravoo canım.
Canım bir dilim pasta yeseydin.
Sağsalim gitmişsin ablacım sağ salim gel inşallah bugeceki görevin zor iş valla çocuk bakmak.
yaz yaz dah az yemek için bir zorlama gibi oluyorAkşamüstü ara öğün olarak 2 parça ufak bitter bir tanede 130 kalorilik lıght karemelli çikolata yedim adet günüm geldi ondan canım çok çikolata istiyor.Akşamda 1 dilim ekmek yerine 2 ufak kepçe tarhana çorbası içtim.
Buraya dürüstçe ve her yediğim yudumu yazınca içim rahatlıyor.
bana biraz azmı geldi acabasabah 2 dlm kaşarlı tost öğlen 1 nescafe 2 galeta
arada türk kahve sıkıntıdan canımistemedi bişey
akşam 5 kaşık madımak sarımsak yoğurtlu
1 dlm tavuk gögsü
şimdi acıkır gibi oldum çay demleyim 1 galeta yerim bizim yange dizisini bekliyorum
katılıyorumBir şey değil canım.....
Sana ye veya yeme demek büyük sorumluluk....
YEME; desem içindeki bu istek yerine getirilmediği için başka bir anda büyük bir iştah patlamasına yol açabilir...
YE; desem 1 dilim çikolatalı pasta 300 kalori....
En iyisi;eğer başarabilirsen 1/4 dilim pasta yemen ve ileri gitmeden bırakman.Haklısın pastasız doğum günü kızı olurmu...
kantine uğrama o bisküvidede çikolata kadar kalori var yanında götür ve şişelere su doldur elinde dolnsın yudumla zorlamerhaba kızlaarbugün de bitti çok şükür öğlenci olmaktan nefret ediyorum şu lise bitsin artık. bugün kahvaltıdan sonra öğlen 5e kadar falan bişey yemedim 5te buğdaylı bisküvi yedim kantindeki en düzgün sade şey oydu.sonra akşam yemeği olarak da tavuklu börek gibi bi şey yedim.bi sorunum ve su içemiyorum.canım hiç istemiyo napcam bilmiyorum :26:
iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
3 dilim ekmek
1kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
2 bardak çay
öğlen
3 el kadar kıymalı pide
1 bardak ayran
ara 1 fincan yeşil çay
akşam
1 dilim ekmek
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 çay bardağı yoğurt
eşine geçmiş olsun canım.....
sagol canım büyük kızım 20 küçük kızım 17 ikizler 14 olucak
Maşallah kızlrınız boylu poslu fıstıklar.
Bayıldım elbisene baharcım fark var hemde çok fark var sen yaza süpersin inşallah.
Geçmiş olsun canım inşallah gider kistin en kısa zamanda inan geçen gün bizimde aynı olay başımıza geldi kardeşimin bebeğinide almıştık adam bizi azarladı resmen bu adam sokak sokak gezip insanlarımı sorgular ne:::))))))))
Geçmiş olsun canım eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?