Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuğu uyuyan dökülüyor yavaş yavaş...ben bu gece yemekten sonra biraz kestirdim bakalım nasıl uyuyacağım bu gece, gündüz temizlik yaptım camlşar silindi yatak odasının perdeleri yıkandı yolluklarımı sildim derken çok yorulmuşum, birde pazarımız vardı bugün...
bugün ben eksilere geçmiştim çizelgemdeki rakama yaklaşmıştım ama gün içerisinde helvaları mantıları götürdüm inşallah çok artı olmam sabaha iki mille lesliemide yaptım, bakalım artık..

o kadar harekete birşey kalmaz inşallah

doğru söylüyorsun vallahi strese çok giriyorum biraz kaçırınca hemde üzülüyorum okadar uğraşıp verdim şimdi yine artıdayım diyorum

kefir mayası özelmi yoksa marketten alıp onla mayalasak olurmu
Arkadaşlarım da yazmışlar, kefir mayası canlı bir organizma, endüstriyel kefirlerle aynı değil. Onlarla da bir çeşit mayalanma oluyor diye duymuştum, ama içeriği (yararları) ve tadı aynı olmuyor.

Canım, Pazar günü biraz kafa dinlemişsin galiba :) Yalnız olmayı nasıl seviyorum ben de. Umarım kendini fazla yormamışsındır, belini zorlamasan çok iyi olur..

Stevia'yı ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, geçen haftaya kadar senin eczanede gördüğün formunu (tek kullanımlık poşetler) kullandım. Bana zor gelmedi kullanımı, canderel, splenda gibi toz tatlandırıcı formundaydı. Çay-kahve için kullandım bir tek, çevremde kekelere ve benzeri gıdalara da kullananlar çok ama (kavanoz gibi bir ambalaj alıyor onlar). Çayı hiç tatsız içemiyorum ben. Tatlandırıcı kullanıyordum önceden, çok zararlı olduğunu bilsem de günde 1 tane kullandığım için tolere ediyordum. Splenda dahil tümü yapay ve çok zararlı o ürünlerin, Stevia işlenmiş de olsa şu anki en iyi alternatif okuduklarıma göre.

Geçen hafta ilk defa organik dükkandan yapraklarını satın aldım, dün birazını kaynattım-süzdüm, bugün çayıma bu sıvıdan koydum. Şekerden 300 kat tatlı olduğu söyleniyor ama ben tadını bir türlü alamadım, tek sorunum bu :))) Yani tatlı değil de tatlımsı yapıyor çayı. Eczaneden aldığım da öyleydi. Bir de 1 birim ile 5 birimin tadı neredeyse aynı. Yani 1 adet tatlandırıcı yerine 5 adet tatlandırıcı atsan ne kadar fark eder değil mi? Bunda hemen hiç fark etmiyor. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor, ben mi çözemedim kullanım şeklini? Ama işimi görüyor ve şimdilik devam etmeyi de düşünüyorum :))) En iyi yönü kan şekerini dengelemesi (şeker hastalarına öneriliyor pek çok ülkede).
Hiçbiri diğerine benzemiyor hamileliklerin :)) Ama ben hepsinde bulantı-kusma çektim.
Çok ilginç bir şey ama insan neler yaşıyor, bulantı- ağrı- sızı-tansiyon- doğum vb. Gelgelelim doğumdan sonra hepsi uçup gidiyor. Doğumdan sonra "bir daha asla" diyenler 2 sene geçince hooop yeniden aynı senaryoyu yaşıyorlar. seve isteye niyetleniyoruz, yeniden çekiyoruz aynı şeyleri :))
Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini de seviyorum ben. Araştırıp soruşturmadım ama her gelişte, oradan alışveriş yapıp onları tüketiyorum kaldığım sürede. Ehem köhöm en çok da dondurmasını seviyorum kaymaklı :)
Bilgileriniz için tesekkur ederim (kendi adima) bilmedigim seyler ogreniyorum
Sağol Melisciğim :))

Senin yazdıklarını okurken bile yoruldum ben Banu. Allah kolaylık versin. Kişinin tıyneti böyle zor zamanlarda belli oluyor...

Merhaba hoş bulduk canım,nasılsın?

Sağol canım iyiyim. Umarım sen de artık dinlenip kendine gelirsin. Bu aralar hastalık, taşınma, ev işleri derken çok yoruldun.

.....

Gece 12.00'ye kadar misafirim vardı, habersiz geldiler bir de, hatta biz yemeğe çıkmıştık eşimle-çocuklarla, onlar yoldayız diye aradılar, apar topar yemeği bitirdik. Hem yemek, hem misafire ikramlar beni bitirdi bugün ((( Sırf yemekle kalsam hafta içi dengelerdim ama gelenlerin getirdikleri+bizim ikramlar toparlanacak gibi değil. Belki bir yıldır yemediğim baklava cinsi şeyler yedim hem de 3-4 adet. Ne olduğumu da anlamadım, ne çok canım istedi, ne açtım ne başka bir şey. Şuursuzca yedim öyle (((

Eh günah çıkarmam da tamam olduğuna göre artık çıkayım, benden sonra gelen olursa; iyi geceler :))

Iyi geceler kızlar..Bu sabah 4.30 da oğlum ateşlendi yüksektide ateşi 39 a geliyodu hemen fitil verdim ağrısıni aldı 6 gibi uyuduk gün içinde yine ateşlendi 39.5 tu ateşi yine fitil verdim gecede aynıydı acile gittik boğazı kızarmis dedi doktor..Antibiyotik ağrı kesici iğne vurdular..Halbuki perşembe doktora gittik hiç bi şeyi yoktu..Cumartesi dışarı çıkarkende sarıp sarmaladim o kadar..Üst disi geliyo yakındır demişti ilk doktor..Dis bu kadar yüksek ateş yaparmiki anlamadim gitti...Hergün 3mil yürüyüş yapıyordum bu hafta hiç spor yapamadim..Diyetede orta halli devam ediyorum..Ara verirsem bir daha kararlı olamam yarın sıkı bi plan yapmalıyım..Inşallah oğlum yarın biraz daha iyi olur..

Kızlar bende katıldım aranıza.Kaç kere ha başladım ha başlıycam sonuş 98 kilo :S ay söylerken bile şaşırıyorum kendime.Yaza düğünüm var.22 yaşındayım.Yazık ettim kendime biliyorum.Ama zararın neresinden dönsem kardır.son 3 senede aldım bu kiloyu ha daha öncede çok zayıf değildim 73 kiloydum ama artık 63e inmem gerekiyormuş nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum.İki ay önce diyetisyene gitmiştim gençsin yaparsın çabuk gider 6 ayda verirsin dedi ama nerde daha durumun ciddiyetinde bile değildim.Şişman bi gelin olmak istemiyorum

burda yerde kar yok hiç ama ayaz maşallah çok var sizin orası daha da soğuktur
oh 2 gün kardasın gerçekten almasan da olmuyor yemesen de olmuyor
ne güzek spor da yapmışın bişey olmaz yediklerinden ben de eşimle akşam kızılaya yürüdüm geldim orda da balık ekmek yedik malesef ama gelince migren tuttu midekiler gitti
bu hafta içi ben de iyice bi sıkı tutmayı düşünüyorum ama ne kadar başaracağım bakalım

peynirli patatesli de olur canım kıymalı sıcakken güzel oluyor özellikle ama benim kızlar da peynirli seviyor
umut ben de severim aoç ürünlerini güveniyorum da balını severim özellikle
annemlerin evi yakın aoç ye hep giderdik dondurma yemeye

kar yağdı ama tutmadı canıım....resimerini gördüm elbisen çok yakışmş arkadaşın bi daha baksın bence fıstık gibi olmuşsun fark çok belli....

geçmiş olsuuun..........

günaydınlar herkese
hep birlikte güzel bir hafta geçirmeyi umuyorum
ayrıca mutttluuuuuuuuuuuuuunun da aramıza dönmesini çook istiyorum
geçmişe bakınıcam öğlene ancak biter 70 sayfa kadarcık birikmiş

Çok geçmiş oğluşuna..Boğaz enfeksiyonu gerçekten ateş yapar...
Dişin gelmesi huysuzluk yapıyor ama o kadar yüksek ateş olmaz sanırım..

Hoşgeldin,diyetisyenin çok doğru söylemiş inan bulunduğun yaşın avantajı çok fazla..
Yediklerine dikkat edip yürürsen düğün tarihine kadar epey toparlanırsın..
Hayatında bir defa gelinlik giyeceksin ve o gün çok güzel,çok özel olmak senin en büyük hakkın..
Sonrasında bir ömür boyu düğün fotoğraflarına baktığında keşke lerle geçmesin...
Kolay gelsin..

Geçmiş olsun asu cum,senin bu sıralar migrenin çok fazlamı tutuyor.?
Bir arkadaşım var onunda migreni var..Hatta şu an hamile çok daha fazla yaşıyor nedense..
Tülbente patates dilimleri koyup alın kısmına sıkı sıkı bağlıyormuş faydasını gördüğünü söylüyor..

Sende bir dene istersen sonuçta zararlı bişey değil..Geçmiş olsun canım..

günaydın kızlaar...günaydın doğaaa.....

Günaydın saferan'cığım..

Ooooh sende temizlik yapmışsın..İyi günlerde kirlensin.:))
Aslında ben pazar gününe özellikle bırakmam işi ama halı makinasını kullanmak çok zorluyor beni o yüzden eşim yapıyor o işi..

Evet umutttçum nasıl seviyorum yalnız olmayı..En çok gece uyuduklarında hem daha rahat oluyorum..Diğer türlü azıcıkta olsa dışarıdalar diye aklım kalıyor yine..:)
Yediklerin afiyet olsun diyeceğim çünkü her zaman yaptığın şey değil.:)
Dün akşam yorgunluktan heralde benimde nasıl canım şerbetli tatlı vs. istedi dolanıp duruyordum evde üşenmeseydim yapacaktım bişeyler en pratiğinden..
MAalesef kolumu kaldıramıyordum halley vardı evde onu yedim.:))
biraz geçti gibi..Sonrasında uyudum zaten..

Günaydın,
Mutluyla görüşüyormusun ayşe.? nasıl,umarım iyidir..

Ceco,Allah akıl fikir versin kayınvaldene..Hayat o kadar kısaki her an eşinin yaşadığı konuma gelebilir..
geleceğe yatırım yapmak lazım hep..Allah ıslah etsin..
Senide tebrik ederim ne güzel haklı övgüler alıyorsun..Uzun vadede olsa karşılığını muhakak göreceksiniz sen ve eşin...

Son düzenleme:
herkese günaydın canlarım iyisinizdir inşallah.2 gündür yazamadım.çok hastayımçok evdeyim şuan.

cumartesi akşamı eve geldim ayyy hiçbişeyim yoktu. çok afedersiniz ama ishal kusma gecye kadar devam etti ishal önleyici toz içtim.sabaha kadar yandım içimde ateş var döndüm durdum. havalar birden soğudu midemi üşüttüm sanırım. sonra bütün vücudum ağrımaya başladı özellikle belim.iştahım yok halimyok.acile gittim tahliller yapıldı. soğuk algınlığı+ idrar yolu iltihabı. acayip moralim bozuldu hiç sorunum yoktu birdenbiremi üşüttüm daha öncede hiç karışılaşmadım bu rahatsızlıkla. evdeyim bugun iyi olursam belki yarn gidicem. kv gelicek bugun yanıma saolsun. eşimde beli hala düzelmedi yerde yatıyor garibim uff nazarmı değdi bize 1aydır hastalıklarla boğusuyoruz. yinede hamd olsun bu gunumuze ısyan etmem.

geçmişi okuyayım nasl olsa ayağa kalkamıyorum. hepinizi öpüyorum

Nevin'ciğim çok geçmiş olsun..rapor alsan keşke bir kaç gün. daha iyi toparlanırdın...

aman cnm turluden biseycik olmaz sen benim yediklerimi bilsen eltim asure getirmis bizim gelin geldi oda yaramaz seyler getirmis ohhhh bu gidisle 70 olacam bu cumaya kadar cok dikkat etmem gerek 70 olmak istemiyorummmmmm
yapma ya 60 rakamlara inmişken bana hayal geliyo
geçmiş olsun diş bizimde dert huysuzlanıyo ama ateş yok boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyo kolay gelsin
ayyy canım yaaa istediğin gelinliği hedef yap içine giirmek için çabala yaza 73 rahat ollursun inşallah

geçmiş olsunnn tez zamanda iğleşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…