çocuğu uyuyan dökülüyor yavaş yavaş...ben bu gece yemekten sonra biraz kestirdim bakalım nasıl uyuyacağım bu gece, gündüz temizlik yaptım camlşar silindi yatak odasının perdeleri yıkandı yolluklarımı sildim derken çok yorulmuşum, birde pazarımız vardı bugün...
bugün ben eksilere geçmiştim çizelgemdeki rakama yaklaşmıştım ama gün içerisinde helvaları mantıları götürdüm inşallah çok artı olmam sabaha iki mille lesliemide yaptım, bakalım artık..
tebessüm inşallah canım ,çünki çok hareketliydim ..birde ölçülü yedim yinede zararlı şeyler yesemde...
Arkadaşlarım da yazmışlar, kefir mayası canlı bir organizma, endüstriyel kefirlerle aynı değil. Onlarla da bir çeşit mayalanma oluyor diye duymuştum, ama içeriği (yararları) ve tadı aynı olmuyor.kefir mayası özelmi yoksa marketten alıp onla mayalasak olurmu
Canım, Pazar günü biraz kafa dinlemişsin galiba :) Yalnız olmayı nasıl seviyorum ben de. Umarım kendini fazla yormamışsındır, belini zorlamasan çok iyi olur..Umuttt,sen stevia dan bahsetmiştin bir ara, ben eczanelerde görmüştüm onu ama pek ilgimi çekmemişti açıkçası.Diğer tatlandırıcılar gibi düşünmüştüm.. çayı şekersiz içtiğim için pek ilgilenmemiştim..
sen söyleyince baktımda hakkaten ne ilginçmiş..Yeni keşfedilmiş sayılır ama sofraya gelinceye kadar çok işlem görüyor anladığım..
Sen yapraklarınımı alıyordun.?
Diyarbakır'ın bismil ilçesinin bir beldesinde hazırlanmak için destek almış..
Şeker pancarına alternatif ilk ekolojik şeker üretimi planlanıyormuş...
Hiçbiri diğerine benzemiyor hamileliklerin :)) Ama ben hepsinde bulantı-kusma çektim.iyi bakalım :)
....bende peynir ekmek yiyordum ya fare gibi peynire düşmüştüm :) üzüm,ayva bende çok yedim :) birde tatlı ve hurmayı atlamamak gerek...
halbuki ilk hamilelğimde tatlıyı hiç yememiştim habire ıspanak canım istiyordu ama o bebeğim daha 3 aylıkken karnımda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım(( etide hiç yiyememiştim ikisi farklıydı yani...
Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini de seviyorum ben. Araştırıp soruşturmadım ama her gelişte, oradan alışveriş yapıp onları tüketiyorum kaldığım sürede. Ehem köhöm en çok da dondurmasını seviyorum kaymaklı :)güzel kaymak tutuyor tadı da güzel ama kaçırdım malesef bugün alışveriş yüzünden
ece sizin orda daha çok kar var burda yerlerde yok pek
biz de 365 e ve pazara gittik kızlarla kuruyemişçi yaktı yine beni o fındıklı cevizli sucuklardan ikram ettialdım ben de
Sağol Melisciğim :))Bilgileriniz için tesekkur ederim (kendi adima) bilmedigim seyler ogreniyorum
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:
Sizleri çooook özledim ama hasret 2 gün sonra sona ericek inşallah
Salı günü KPnin 7sini de okuduktan sonra bir daha toplanılmayacakmış. 40ına falanda gerek yok diyor KV kızkardeşleri isterse onlar okutsun evlerinde dedi.
Neyse kaç gündür totoşum yer görmedi ama yinede şükür iyiyim. Artık çarşambadan sonra yavaş yavaş kendi evimi temizlerim, ütülerimi yapar normal yaşantıma dönerim.
KV zaten ben evde kalmam biraz anneme giderim sonrada küçük kızıma diyor. Neymiş evde sıkılmaktansa bundan sonra bol bol gezecekmiş. Kızıda gel çocuğuma bakta bende eşimle rahat gezeyim diyor :26: hatta kaç gündür benim totoşun tersine onunki koltuğa yapıştıhatta bugün gelmedi bile. Yarında gelmeyecekmiş ama gelmediği daha hayırlı gelipte yayılınca daha çok fit oluyorum.
ASlında kendi kaybediyor inanın o akrabalar ( KV ve kızları hariç ) ne dua ediyorlar bana senin gibi gelin yok diye. Bir tanesi resmen diyor her gün dua ediyorum senin gibi gelinim olur inşallah diye. O dualar bile bütün yorgunluğumu alıyor
Neyse azcıkta geçmişe bakayım nasılsa yine size laf yetiştiririm
Merhaba hoş bulduk canım,nasılsın?
burda yerde kar yok hiç ama ayaz maşallah çok var sizin orası daha da soğukturburda vardı baya kardan adam yapmışlar çok güzel olmuş
ben gidemedim bademim de bitti.aayy o cevizli fındıklı pek fena dimi?gitsem gene alırdım gene 2 gün kara geçtim salı giderim artık
biz eşimle bu saat oldu film izleyeceğiz ben kaçar.bu arada akşam dışarda yedik ve biraz kötüydü çok açtım.ama gelince 60 dk lesli yaptım sauno korseyi giyeidm daha bir terledim bakalım etki edecekmi?hsonu geçti hiçi daha sıkı tutmam lazım
sağol canım umarım dediğin gibidir
sende sıkma canını çocuk işte ama terbiye verilmemiş dediğin gibi
ama bravoo yapıştırmışsın cevabı
allah muhabbetinizi arttırsın mutluluğunuz daim olsun maşşallah
kıymalı değilde peynirli olarak deniycem bizde kimse peynirli yemez
kar yağdı ama tutmadı canıım....resimerini gördüm elbisen çok yakışmş arkadaşın bi daha baksın bence fıstık gibi olmuşsun fark çok belli....Günaydın İyi pazarlar kızlar
Ben regl olcam acayip karın ağrım var
İstanbula kar yağdı mı bayanlar ??? Yerde tuttumu :26:
Moralim de bozuk belki de regl olacağım için bu kadar alıngan ve kırılganım. Onura gösterdim dün size gösterdiğim resmi elbisem nasıl dedim beyaz fanilanın üstüne etek giymiş midene kadar çekmiş gibi görünüyor dedinasıl kırıldım anlatamam ben sırf yılbaşında onun yanında olucam diye aylardır elbise arıyorum kendime bu aldığım 4. elbise çok üzgünüm çok mutsuzum çok kırıldım
Iyi geceler kızlar..Bu sabah 4.30 da oğlum ateşlendi yüksektide ateşi 39 a geliyodu hemen fitil verdim ağrısıni aldı 6 gibi uyuduk gün içinde yine ateşlendi 39.5 tu ateşi yine fitil verdim gecede aynıydı acile gittik boğazı kızarmis dedi doktor..Antibiyotik ağrı kesici iğne vurdular..Halbuki perşembe doktora gittik hiç bi şeyi yoktu..Cumartesi dışarı çıkarkende sarıp sarmaladim o kadar..Üst disi geliyo yakındır demişti ilk doktor..Dis bu kadar yüksek ateş yaparmiki anlamadim gitti...Hergün 3mil yürüyüş yapıyordum bu hafta hiç spor yapamadim..Diyetede orta halli devam ediyorum..Ara verirsem bir daha kararlı olamam yarın sıkı bi plan yapmalıyım..Inşallah oğlum yarın biraz daha iyi olur..
günaydın kızlaar...günaydın doğaaa.....
Iyi geceler kızlar..Bu sabah 4.30 da oğlum ateşlendi yüksektide ateşi 39 a geliyodu hemen fitil verdim ağrısıni aldı 6 gibi uyuduk gün içinde yine ateşlendi 39.5 tu ateşi yine fitil verdim gecede aynıydı acile gittik boğazı kızarmis dedi doktor..Antibiyotik ağrı kesici iğne vurdular..Halbuki perşembe doktora gittik hiç bi şeyi yoktu..Cumartesi dışarı çıkarkende sarıp sarmaladim o kadar..Üst disi geliyo yakındır demişti ilk doktor..Dis bu kadar yüksek ateş yaparmiki anlamadim gitti...Hergün 3mil yürüyüş yapıyordum bu hafta hiç spor yapamadim..Diyetede orta halli devam ediyorum..Ara verirsem bir daha kararlı olamam yarın sıkı bi plan yapmalıyım..Inşallah oğlum yarın biraz daha iyi olur..
Kızlar bende katıldım aranıza.Kaç kere ha başladım ha başlıycam sonuş 98 kilo :S ay söylerken bile şaşırıyorum kendime.Yaza düğünüm var.22 yaşındayım.Yazık ettim kendime biliyorum.Ama zararın neresinden dönsem kardır.son 3 senede aldım bu kiloyu ha daha öncede çok zayıf değildim 73 kiloydum ama artık 63e inmem gerekiyormuş nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum.İki ay önce diyetisyene gitmiştim gençsin yaparsın çabuk gider 6 ayda verirsin dedi ama nerde daha durumun ciddiyetinde bile değildim.Şişman bi gelin olmak istemiyorum
burda yerde kar yok hiç ama ayaz maşallah çok var sizin orası daha da soğuktur
oh 2 gün kardasın gerçekten almasan da olmuyor yemesen de olmuyor
ne güzek spor da yapmışın bişey olmaz yediklerinden ben de eşimle akşam kızılaya yürüdüm geldim orda da balık ekmek yedik malesef ama gelince migren tuttu midekiler gitti
bu hafta içi ben de iyice bi sıkı tutmayı düşünüyorum ama ne kadar başaracağım bakalım
günaydın kızlaar...günaydın doğaaa.....
çocuğu uyuyan dökülüyor yavaş yavaş...ben bu gece yemekten sonra biraz kestirdim bakalım nasıl uyuyacağım bu gece, gündüz temizlik yaptım camlşar silindi yatak odasının perdeleri yıkandı yolluklarımı sildim derken çok yorulmuşum, birde pazarımız vardı bugün...
bugün ben eksilere geçmiştim çizelgemdeki rakama yaklaşmıştım ama gün içerisinde helvaları mantıları götürdüm inşallah çok artı olmam sabaha iki mille lesliemide yaptım, bakalım artık..
Canım, Pazar günü biraz kafa dinlemişsin galiba :) Yalnız olmayı nasıl seviyorum ben de. Umarım kendini fazla yormamışsındır, belini zorlamasan çok iyi olur..
Gece 12.00'ye kadar misafirim vardı, habersiz geldiler bir de, hatta biz yemeğe çıkmıştık eşimle-çocuklarla, onlar yoldayız diye aradılar, apar topar yemeği bitirdik. Hem yemek, hem misafire ikramlar beni bitirdi bugün((( Sırf yemekle kalsam hafta içi dengelerdim ama gelenlerin getirdikleri+bizim ikramlar toparlanacak gibi değil. Belki bir yıldır yemediğim baklava cinsi şeyler yedim hem de 3-4 adet. Ne olduğumu da anlamadım, ne çok canım istedi, ne açtım ne başka bir şey. Şuursuzca yedim öyle (((
Eh günah çıkarmam da tamam olduğuna göre artık çıkayım, benden sonra gelen olursa; iyi geceler :))
günaydınlar herkese
hep birlikte güzel bir hafta geçirmeyi umuyorum
ayrıca mutttluuuuuuuuuuuuuunun da aramıza dönmesini çook istiyorum
geçmişe bakınıcam öğlene ancak biter 70 sayfa kadarcık birikmiş
herkese günaydın canlarım iyisinizdir inşallah.2 gündür yazamadım.çok hastayımçok evdeyim şuan.
cumartesi akşamı eve geldim ayyy hiçbişeyim yoktu. çok afedersiniz ama ishal kusma gecye kadar devam etti ishal önleyici toz içtim.sabaha kadar yandım içimde ateş var döndüm durdum. havalar birden soğudu midemi üşüttüm sanırım. sonra bütün vücudum ağrımaya başladı özellikle belim.iştahım yok halimyok.acile gittim tahliller yapıldı. soğuk algınlığı+ idrar yolu iltihabı. acayip moralim bozuldu hiç sorunum yoktu birdenbiremi üşüttüm daha öncede hiç karışılaşmadım bu rahatsızlıkla. evdeyim bugun iyi olursam belki yarn gidicem. kv gelicek bugun yanıma saolsun. eşimde beli hala düzelmedi yerde yatıyor garibim uff nazarmı değdi bize 1aydır hastalıklarla boğusuyoruz. yinede hamd olsun bu gunumuze ısyan etmem.
geçmişi okuyayım nasl olsa ayağa kalkamıyorum. hepinizi öpüyorum
yapma ya 60 rakamlara inmişken bana hayal geliyoaman cnm turluden biseycik olmaz sen benim yediklerimi bilseneltim asure getirmis bizim gelin geldi oda yaramaz seyler getirmis ohhhh bu gidisle 70 olacam bu cumaya kadar cok dikkat etmem gerek 70 olmak istemiyorummmmmm
geçmiş olsun diş bizimde dert huysuzlanıyo ama ateş yok boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyo kolay gelsinIyi geceler kızlar..Bu sabah 4.30 da oğlum ateşlendi yüksektide ateşi 39 a geliyodu hemen fitil verdim ağrısıni aldı 6 gibi uyuduk gün içinde yine ateşlendi 39.5 tu ateşi yine fitil verdim gecede aynıydı acile gittik boğazı kızarmis dedi doktor..Antibiyotik ağrı kesici iğne vurdular..Halbuki perşembe doktora gittik hiç bi şeyi yoktu..Cumartesi dışarı çıkarkende sarıp sarmaladim o kadar..Üst disi geliyo yakındır demişti ilk doktor..Dis bu kadar yüksek ateş yaparmiki anlamadim gitti...Hergün 3mil yürüyüş yapıyordum bu hafta hiç spor yapamadim..Diyetede orta halli devam ediyorum..Ara verirsem bir daha kararlı olamam yarın sıkı bi plan yapmalıyım..Inşallah oğlum yarın biraz daha iyi olur..
ayyy canım yaaa istediğin gelinliği hedef yap içine giirmek için çabala yaza 73 rahat ollursun inşallahKızlar bende katıldım aranıza.Kaç kere ha başladım ha başlıycam sonuş 98 kilo :S ay söylerken bile şaşırıyorum kendime.Yaza düğünüm var.22 yaşındayım.Yazık ettim kendime biliyorum.Ama zararın neresinden dönsem kardır.son 3 senede aldım bu kiloyu ha daha öncede çok zayıf değildim 73 kiloydum ama artık 63e inmem gerekiyormuş nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum.İki ay önce diyetisyene gitmiştim gençsin yaparsın çabuk gider 6 ayda verirsin dedi ama nerde daha durumun ciddiyetinde bile değildim.Şişman bi gelin olmak istemiyorum
herkese günaydın canlarım iyisinizdir inşallah.2 gündür yazamadım.çok hastayımçok evdeyim şuan.
cumartesi akşamı eve geldim ayyy hiçbişeyim yoktu. çok afedersiniz ama ishal kusma gecye kadar devam etti ishal önleyici toz içtim.sabaha kadar yandım içimde ateş var döndüm durdum. havalar birden soğudu midemi üşüttüm sanırım. sonra bütün vücudum ağrımaya başladı özellikle belim.iştahım yok halimyok.acile gittim tahliller yapıldı. soğuk algınlığı+ idrar yolu iltihabı. acayip moralim bozuldu hiç sorunum yoktu birdenbiremi üşüttüm daha öncede hiç karışılaşmadım bu rahatsızlıkla. evdeyim bugun iyi olursam belki yarn gidicem. kv gelicek bugun yanıma saolsun. eşimde beli hala düzelmedi yerde yatıyor garibim uff nazarmı değdi bize 1aydır hastalıklarla boğusuyoruz. yinede hamd olsun bu gunumuze ısyan etmem.
geçmişi okuyayım nasl olsa ayağa kalkamıyorum. hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?