Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mmery ciim doğum günün kutlun olsun nice yıllara

yenacıım yasafat 80-89 a bir aylığına yurtdışına gidiyorum diye yazmıştı

umut üzüldüm arkadaşına bilgi alırsan bize haber ver merak ettim

geçmişi okumaya devam ediym:))))

toz toprak gözün aydın

toy hoş geldin

baharr elbisen çok yakışmış boş ver sen üzülme erkekler pek anlamaz

umut arkadışını kötü bişey olmamasına sevindim yanındakilerde telefonu no basan aç böyle böyle de nolucak sanki haber alamayınca daha kötü oluyor insan

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr denk gelemiyoruz safişim

evet canım takıma gelsene ama uğramıyorsun hiiç ssen bizim daimi üyemizsin bekliyorum takıma da....

günaydııın....

çok doğru söylüyorsun ben de en çok herkes yatağında yatarken huzurla kendi başıma kalıyoruum...

geçmiiş olsun canım...nane limon iç midene iyi geliir...

nasıl insan ya gelen ona gelecek tabi kime gelecek haberi olan var olmayan var 40 gün boyunca ev kapatılmaz ,giden bir daha gider çünkü... görümcelerinden korkusuna değil allahtan korkusuna yapsın ,o insanın ona hiç mi emeği geçmedi hiç mi sevmedi ya inanamıyorum ,bir kadın bunu nasıl düşünür? o kendini aklamaya çalışsın bakalım ne kadar başarılı olacak...
dikkat edecegim ama seneye
seneye ne kaldı canımmmmm :)))

kız 1 hafta da 5kiloyu nasıl verdinvalla şaşırtıcııııı

ya ben bolbol su içiyorum biraz karın egzersileri yapıyorum 1 haftada 3 ile 5 arası kilolar veriyorum ama hep sıkılıp yarıda bırakıyodum bu sefer inşallah bırakmıycam karar verdim önemli olan kararlı olmak

günaydınnnnn kızlarrr hayırlı haftalar herkese
çok geçmiş olsun nevincim acil şifalar dilerim
günaydın ayşecim
[ı]günaydın kızlaar...günaydın doğaaa.....[/ı]

günaydınnnnnn saferan

Günaydın,herkese iyi haftalar...Geçmişi okudum geldim ancak bitti 25 sayfa biriktirmişiniz cumartesi akşamından beri.Çok hızlısınız maşalaah :)

Canım,geçmiş olsun eşine.Acil şifalar...

iyi akşamlar
nasılsınız
bu gün tartıda 89.6 yı gördüm inanamıyorum

Tebrik ederim papatya.Bak ekmeği azaltınca nasıl gitti kilolar.Valla süpersin.Bende bu sabah 90,1 i gördüm.Yeni yıla 8 li rakamlarla gircez ikimizde sanırım :) Kilolarımız yakın senle.Benim boy 1,62 senin kaç?

Canım menün güzel.Çok hafif ama akşamı biraz az tutmuşsun.Bi de ara öğünleri atlıyosun sanırım.Bol su içmeyi unutma :)

Regl kırılganlığı değil bence Bahar cım.Regl olmayacak olsan da sevgilinin söyledikleri kırıcı olmuş.Halbuki elbisen çok güzel ve çok yakılmıştı sana.Altına çizme ve üzerine ceketle çok şık durcaktı ama neyse artık.Madem beğenmemiş giyme bence yılbaşında.İnadına mı giydin der bu sefer de keyifsiz geçer yılbaşınız.Süper kilo vermişsin zaten ne giysen yakışcaktır :)

slm bende 93 kiloya çıkmıştım 1 hafta önce şuan 88 kiloyum ve vermeye devam edicem inşallah allah hepimize sabır versin bir an öne kurtulalım kilolarımızdan

Şok diyet yapıyosun sanırım.1 haftada 5 kilo çok değilmi canım ya.Zaten normali ayda 4 kilo bunun.Şaştım valla bol su içerek ve egzersiz yaparak 1 haftada 5 kilo gidiyorsa 1 ay sonra filinta olcaz demektir :S

Canım tarifine bayıldım.Benim kv nin yumurtaya allerjisi var.Ne zaman pasta börek yapsam yiyemiyor kadıncağız.Bu tarif tam ona göreymiş.Sanırım yumurtaya bulanmadan galeta ununa bulanıyor değil mi?

Canım çok geçmiş olsun oğluşuna... İnşallah oğlun bir an önce iyileşir.

Canım sana da geçmiş olsun.Baya hasta varmış hafta sonu topicte.Herkese şifa versin Rabbim.
Valla havalara dikkat.Ayaklarına da dikkat et canım.Biz bayanlar genelde ayaktan alıyoruz soğuğu ve üşütüyoruz sonra...

Ceco ve Efsunlu.Sizlere de sabır diliyorum valla.Bu görümcelerden çektikleriniz neler böyle yaa.Şükür ki görümcem yok bi tane kaynım var bekar.Bakalım bizim elti nasıl olcak...

Günaydın,
Mutluyla görüşüyormusun ayşe.? nasıl,umarım iyidir..

günaydın cnm
mutluyu bi kaç kere aradım ama teli kapalıydı açmadı vs. msj attım geride dönmedi
bende sürekli arayıp huzursuz etmek istemedim akşam üzeri tekrar arıcam

çok geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun boğazdandır sanırım diş okadar yüksek ateş yapmaz diye biliyorum

hoşgeldin yaşın genç çabuk verirsin

geçmiş olsun balıklarda afiyet olsun yürürken gitmiştir balıklar

bende
mutlu özledik seni

kolay gelsin halı koltumu yıkadın kış günü hemde allh kolylık versin
yorulmuşsundur baya

geçmiş olsun üşütmüşşündür canım nane limon iyi gelir bir parçada kekik iyi gelir

evet yena bu aralar sık oldu nedense denerim patatesi de bir daha tutarsa inşallah uzun süre uğramasın da
bana bişey fayda etmiyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ancak hızını alınca bulantı ve 2 sefer istifradan sonra kafamı yastığa koyabildim ama çok yıpratıyor her yerim ağrıyor resmen şu an dayak yemiş gibi
geçmiş olsun canım bikaç gün dinlensen ne iyi olur senin için Allah şifa versin kem gözlerden saklasın

tarifte hiç yumurta yok canım dışıda direk galeta ununa bulanıyor

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin

merhabalar nasılsınız
TOMURCUK evet seninle aynı kilolardayız
benim boy 1.65 boyumuzda yakınmış yaşımda 26 (yaşda denk mi)
ara öğün pek yapmıyorum bazende yazmıyorum ara öğünde yediklerimi
hergün 20 dk. leslie yapıyorum ama suyu 2 lt. bile içemiyorum malesef
iradeli ve hırslı biri olabilseydim gel yarışalım derdim ama

bu gün doktor konturolum var kıstime bakacak inşallah adetle terketmiştir beni düzensizliğim ondan kaynaklanıyormuş

ya ben bolbol su içiyorum biraz karın egzersileri yapıyorum 1 haftada 3 ile 5 arası kilolar veriyorum ama hep sıkılıp yarıda bırakıyodum bu sefer inşallah bırakmıycam karar verdim önemli olan kararlı olmak
canım bol bol su içiyorum demişsin ne kadar içiyorsun mesela? ben en az 15-20 bardak içiyorum ha ben oldum olası suyu çok severim ve içerim ama hiç senin kadar kilo vermedim egzersiz yaptığım zamanlarda dahil... peki yeme içme durumunu nasıl ayarlıyorsun yani neler yapıyorsun?
kızımın idrar tahlilini vedim yine umarım artık temiz çıkar kurtulur antibiyotikten

canım inşallah temiz çıkar minik prensesin tahlili... kurtulun artık şu hastalıklardan allahın izniyle ,allah şifa versin valla dua ediyorum ya...
bu arada eşinin gelmesine az kaldı değil mi? ne kadar kaldı?

canım leslieyi daha fazla yapsan çok daha fark eder inan ,akşamlarıda yap canım....
inşallah gitmiştir canım...

canım leslieyi daha fazla yapsan çok daha fark eder inan ,akşamlarıda yap canım....
inşallah gitmiştir canım...

haklısın daha fazla yapmak istiyorum ama 20 dk.bile haşat oluyorum bacak hiç kolayına kalkmıyor yani
ben pek sıkıya gelemiyorum şimdilik hiç yoktan iydir heralde
inşallah geçmiştir ilk defa kistim oldu doktor basit kist diyor ama ben yinede korkuyorum bakalım ne diyecek
ben şimdi çıkıyorum görüşürüz sonra

Amiiiiiiinnnnnnn
Sen elinden geleni yapiyorsun canim ALLAH razi olsun gorumcelerine ve kv sasirdim nasil bukadar zalim olabiliyorlar insan esinin 40kini okutmazmi ya sinir oldum valla onlara
Bence sen yap utansinlar (gerçi onlar utanmada bilmezler) kp için bi yasin okutursun sevaptir

Canim çok geçmis olsun bogaz enfeksiyonu 3 gun yuksek ates yapar ve sepicidir Acil sifalar dilerim oglusuna
Dis okadar ates yapmaz

Hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli bi sekilde Yas avantajin var canim daha çabuk verirsin yaza kadar 68 rahat olursun baslamak basarmanin yarisidir insallah birakmazsin Geçmis olsun canimm Topigimizde yine nazar var
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum

kızımın idrar tahlilini vedim yine umarım artık temiz çıkar kurtulur antibiyotikten
Insallah temiz çikar canim
Sende bayadirki hastaliklarla ugrasiyorsun tek basina ALLAH yardimcin olsun

Canım valla yaş da denk sayılır :) Bende 27 yaşındayım.
Yarışmak istersen ben hazırım.İstediğin zaman kendini hırslı hissettiğinde hemen başlayabiliriz.Bencede leslieyi biraz artırdığında daha iyi sonuç verir.Kaç mil yapıyosun ki 20 dk.da pert oluyosun canım?
Bu arada su içmek için kendine bahane yarat.Mesela ben her lavabo çıkışında su içiyorum.Kaybettiğim suyu geri almak için. Biraz tuhaf bi yöntem ama bi döngü oluyo sonuçta.Su içtikçe lavaboya gidiyosun.Lavabodan çıktıkça su içiyosun.Böylece günde en az 2 litre içmiş oluyorum ben.

tamam canım sende o zaman zamanla artırsın acele etme.... tabiki hiç yoktan iyidir, ben bu hafta belimden dolayı yapamıyorum çokta üzülüyorum..
basit kistte problem olmaz canım verdiği ilaçla hatta ilaçsız regl ile bile atılır, sorun olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…