- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
göbüşe epey ödenek ayırmışın işe yarar tabiicanım tiroid için dereotu kürü öneriliyor duydunmu bileme.ilaçla birlikte kullanın diyorlar.az yada fazala çalışan içni de iyiymiş .sonra dr uygun görürse ilacı bile bıraktırıyormuş.yemeklerden 15 dk önce yeniyor.ve zayıflamayada katkısı var olduğu söyleniyor.benim iştahımı pek kesmedi.ben hemoroid için kullanıyorum bu kürü
valla çörek otu her derde deva.peygamberimizimn hadisi var 'ölümden başka her derde devadır 'diye.ama yemekten sonra alınırsa şişmanlatıyor yemektne yarım saat önce alınırsa zayıflatıyor.ben kullanamıyorum şimdi ve çok özlüyorum onu
hay maşallah senin gezmeler daha keyifli lesliden boşver ne güzel işte.göbiş için ben bugün termal bel korsesi lut gölü tuzu ile ,twist aleti ve termal sauno eşofman sipraiş verdim.tutmayııın beni.ya gidecek ya gidecek bu göbiş
anane nerde kız?merak ettim senin annen kaç yaşında da ananen maşallah türlü fln yapacak kadar zinde???benimkiler rahmetli hepsi dede ananan babanne bişiciğim kalmadı malesef
ECE canım sen göbişin için hareket yapsan sıkılaştırıcı falan olmaz mı? peki gebelikten öncede var mıydı göbeğin normalde?
göbüşe epey ödenek ayırmışın işe yarar tabii
yılların acısını çıkarasım var bişeylerin üzerime olması alabilecek ciciler bulmak çok hoşuma gidiyor ama moral bozanlar da oluyor tabii bazı mağazaların bedenleri çok minik
inşallah işe yarar canım.tüm hepsi 64 tl tuttu 2 ay ötelmeli bide 6 ay taksitli yaptırdım peşin fiyatına:))dedim benimkinede o kadar kiloyu verdim sadece 1 kere diyetisyene ödedim 50 tl.aslında amacım her 15 günde gitmekti ama benimki doğum iznine ayrılmış gidemedim bi daha.3-4 ay gittiğimi düşünürsek baya bir kara girmiş oldum yani.ona saysın işte:)))bazı mağazalar çok küçük bedenli gerçktne.sanki herks incecik olmak zorunda
asucum özlem kaçmış gitmiş ikimiz kalmışız:)))
bende çıkayımda çocukalr etrafta yatırdık ama gene kalktı ortancam.onların odasında biraz lesli yapim de bana baka baka uyusun.bebşte uyanık hala
ne bileyim eğlenecek birşeyler bulamadım ondan sanırım ,bende açarım çoğu zaman :)özlem neden sıkkın bakalım canın
tvde bişey yok dizi izlemeyene
ben de müzik kanalı açtım
vay be demek öncesi-sonrası var ha gerçekten çok değerli bir bitkiymiş bunu anladım..canım tiroid için dereotu kürü öneriliyor duydunmu bileme.ilaçla birlikte kullanın diyorlar.az yada fazala çalışan içni de iyiymiş .sonra dr uygun görürse ilacı bile bıraktırıyormuş.yemeklerden 15 dk önce yeniyor.ve zayıflamayada katkısı var olduğu söyleniyor.benim iştahımı pek kesmedi.ben hemoroid için kullanıyorum bu kürü
valla çörek otu her derde deva.peygamberimizimn hadisi var 'ölümden başka her derde devadır 'diye.ama yemekten sonra alınırsa şişmanlatıyor yemektne yarım saat önce alınırsa zayıflatıyor.ben kullanamıyorum şimdi ve çok özlüyorum onu
hay maşallah senin gezmeler daha keyifli lesliden boşver ne güzel işte.göbiş için ben bugün termal bel korsesi lut gölü tuzu ile ,twist aleti ve termal sauno eşofman sipraiş verdim.tutmayııın beni.ya gidecek ya gidecek bu göbiş
anane nerde kız?merak ettim senin annen kaç yaşında da ananen maşallah türlü fln yapacak kadar zinde???benimkiler rahmetli hepsi dede ananan babanne bişiciğim kalmadı malesef
sen iyi para verdin bunlara inşallah işe yarar canım. hepside etken olabilir canım .doğumda,regl şişkinliğide hepside yapar. senin direnç azalmadı mı hala canım? evet bende ne zaman baklagil yesem hele bulgur beni acayip şişirir.bende bugün sipariş verdim zaten göbiş için bişeyler hepsi buradadan...eskiden çocukalrdan sonra oluyordu ama diyet yaptığım dönemde gidiyordu yürüyüşle fln yürüyüşten sonra aletlli jimnastik yapıyordum ve termal sauno şort kullanıyrdum spor yaparken çok işe yarıyordu.ama şimdiki göbek 3. olduğundanmı,regl olamadığımdanmı yoksa insülin direncindenmi bilemiyorum acaip büyüyor.sabah daha küçük oluyor ama özellikle kurubaklagil gibi bişler de yediysem balon gibi oluyor
herkes incecik olmak zorunda sanki valla
bugün mağazada bir kız vardı ben de kiloluydum 42 bedendim diyor ve 2 çocuk annesiymiş şimdi 38 bol geliyormuş ben de daha sevineyim 42 bedene girdim diye
iyidir sen nasılsın bakalımslm kızlar nasılsınızzz
asucum özlem kaçmış gitmiş ikimiz kalmışız:)))
bende çıkayımda çocukalr etrafta yatırdık ama gene kalktı ortancam.onların odasında biraz lesli yapim de bana baka baka uyusun.bebşte uyanık hala
Yenacım Beyzuşum malum yarın istanbulu fethetmeye gidiyorum bu hafta bildirim yapamam nete gireceğimi sanmıyorum beni izinli geçerseniz çok sevinirim
kızlarr ben geldim kaçak semirann nasılsınız ben çok iyiyim bugün diyet miyet hak getirdi zaten doğru düzgün değildi tamamen dağıldı hemen toplamazsam geri alacağım of offf oy mu desemmm aman işte ondannnnn
valla sorma benim üst katta komşumda 44 kilo kilo almayan çalışıyo ilaçlar falan anlatamam tartısıdA YO GELİP GELİp bende tartılıyo kız bi üzülüyo anlatamam aldımı havalara sıçrıyo ben napayım dedim senin gibi 2 avrat çıkar bendendiyorum ama kadın sabah gçzünü açıyo nescafe kapıyo neskafe acıktıkca iliyo bide kilo aldırır derler günde 3ü1 aradan rahhat 15 tane içiyo bide şeker atıyo ilaveten yapı demekki kilo alayım diye gece 2 de makarna pişiriyo
valla benim kızda kazara akşam saati uyrsa gece 2 ye kadar oturur ama 2.5 yaşta bıraktı öğlen uykusunu ama arada arabada uyrsa akşam üzeri aynen öyle zor allah kolaylık versinEvet tayini sormuştum, Elazığ'a gidiyoruz yazınca fikir değiştirdiniz zannettim, önceden Eskişehir yazmıştın :) Anladım, ziyarete gideceksiniz yani. Gönlünüze göre olur umarım.
Gece oğlanla uğraşmaktan gelemedim ki! Erkenden uyumuştu, saat onda bir kalktı; kalkış o kalkış. Saat ikiye kadar uğraştırdı beni. Gece kuşu değil; gece bekçisi oldum yani dün akşam.
Canım sen "bir daha içmem" diye yazmışsın ama ben bilgi olarak iletmek istedim. Ananas suyu gerçekten ödem attırır ve çok faydalıdır; ama kalorisi en yüksek meyve suyu. Üzüm suyundan bile kalorili. Ben taze ananas çok severim, bir ince dilim yiyorum haftada 1-2, babam da her sabah bir bardak suyunu içer; oradan biliyorum. Bir su bardağında takribi 100 kalori var.
Hayırlı uğurlu olsun canım, çabucak iyileşir umarım :)
Eşine çok geçmiş olsun.
Gözün aydın, 80'i de 70'i de sağlıkla görürsün inşallah.
Tekrar geçmiş olsun sana da, eşine de. O iyileşmemişti sen hasta oldun, sen daha toparlayamadan o tekrar kötüledi. Zor oluyor evde iki kişi aynı anda hasta oluncaİkiniz de en kısa zamanda iyi olursunuz umarım.
hadi bakalım bu ara çok azimlisin devam sakın bırakmaBu sabah nesfit yedim tartarak yaptım 189 kalori aldım bugün bolda su içicem bundan sonra hiç kaçamak yok inanın dün yediğim iki gofrete çok taktım iyide oldu ama inşallah cumaya 103 leri görmek istiyorum yeni yıla daha umutlu girmek istiyorum.
geçmiş olsun diş ağrısı fenadırslm kızlar sabah diş agrısıyla uyandım çok yoruldumapse yapmış antibiyotik verdi ev beni beklüyo az dinlenip işe koyulcam
sabah alel acele çıktım evden kızımın yemediği 2 ıssırımlık tostu yedim
öğlen basım döndü resmen eve zor attım kendimi 2 dlm pide 3 kaşık tulum peyniri çay içtim çok acıkmıştım hazırlayamaaım bişey neyse akşama dengelerim inşallah karnıbahar var yemeğini yapayım bari
gözünüz aydın damatlığınıda gör inşallahKizlar hepinize cok tesekkür ediyorum
Alahin izniyle evimize döndük cok sükür
Korktugum kadar zor olmadi cok sükür hatta yavrum uyaninca anne bittimi diye sordu bende evet askim diyince neeeee bu kadar cabuk mu dedi
Simdi yatiyor dinlensin biraz bende bi girip haber vereyim dedimAra ara bakmaya calisirim.
Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tekrar tekrar tesekkür ederim sizleri seviyorum iyiki varsinizzz
bedenler birbirinden farklıdırASUUUUU canım çok geçmiş olsun bende sabahtan gördüm ama şimdi aklıma geldi yazdım kusura bakma ne olur... bol bol dinlen bari canım...
bu arada sen 42 beden giyiyorum deyince bende geçen sene hamileyken aldığım pantolonları denedim biri defacto 44 beden ,biri adilışık 46 bedendi. 44 olan tam oldu 46 olan bol oldu yani sanırım ben 44 giyiyorum
aslında boyum sana yakın 165-66 varım ben ama neden böyle oldu? kemiklerim mi iri yoksa yahu :)))))
allah kurtarsınAsu ya bahsetmiştim sanırım sık sık migreni tutan hamile arkadaşımı. bu sabah doğuma gitti..
Çok heyecanlı bir durum..KAç kez aradım hala yok bir gelişme..
NOrmal doğum olacak daha 2 cm.açıklık varmış..
Allah kurtarsın..
canını sıkma biraz gecikmeli kutlayınikinizede çok geçmiş olsun canım. bu masaj cihazlarından sorun belki düzenli kullanımda faydası olur. yani doktorunuza sorun :)
yok canım spor falan yapmıyorum. yalan yanlış karatay gigi bişi yapıyorum. sabah kahvaltısı hariç bütün gün ekmek ve türevlerini yemiyorum. şekerli yiyecekler yemiyorum. ara öğün yapıyorum ama mutlaka bir çeşit süt ürünü tüketiyorum. hemen her öğünde salatalık tüketmeye çalışıyorum. yeşil çay ve hakmardan aldığım tarçınlı çayı hiç bırakmadım. onun dışında patates ve pirince veda ettim. hepisi bu kadarcık. inş. kısa zamanga güzel sonuçlarla aranızda olurum.
canım gözünüz aydın hayırlı olsun allah askerliğne damatlığınada nasip etsin inş.
benimde oğlum yarın yaşına giriyor. pasta yerim diye sevinmiştim azcık ama eşim tayin için kayseriye gitti. tek başına doğum günü yapmakta istemiyorum. bu sene bütün özel günlerimizi yanlı geçirdik
sağol canım inş.
amin canım gepimiz inş.
ayy inş. inş.
işte bu yüzden geliyorum buraya beni benim kadar iyi anlıyorsunuz. hadi kaçak kaçargörüşürüz müjdeli haberlerle gelirim yine inş :)
neden olmasın ben 52 beden giyiyordum içine zorla giriyorsdum hemde geniş kalıpgerçektenmiiii....inşallah öyledirr...vuma sabahı 98.5 dim sabah sabah....şimdi bu kadar yiyip su içtiğim halde aynıyımm inşallah cuma sabahı kıpırdama olucak gibii.....yawww siz çook güzell yol kat etmişsinizzz...sende İLBATUM da ikinizide tebrik ediyorummm....bende 44 lere vere 42 lere girebilecekmiyimmmmmm.....bişiler yapıyorum ama gelecek konusunda tereddütlüyümm ben hiç o kilolara gelemeyecemişim gibi geliyorr
aman dikkat hemen topla kendinikızlarr ben geldim kaçak semirann nasılsınız ben çok iyiyim bugün diyet miyet hak getirdi zaten doğru düzgün değildi tamamen dağıldı hemen toplamazsam geri alacağım of offf oy mu desemmm aman işte ondannnnn
slm kizlar kac saatir gecmisi okuyorum alintida yapmistim ama kizim kapadi laptopu hepsi gitti hic yerinde durmuyor zar zor okuyorum zaten
banucum gecen yazdigin aklima geldi ne kadar zoormus bebege bakmak rabbim sanda benimki gibi hareketli saglik bir evlat versinnn
nevzaman gecmis olsun cnm hastalarin hepsine gecmis olsun unuttum simdi kim hastaydi :2:
cnm toplan bence hemen yoksa ben gibi almaya baslarsin ben toplanamiyorum benim beyin beni dinlemiyor artik cuma gunu yarisa baslayinca insallah toplarim kendimi
cnm cok guzel yediklerin aman krizlere yenilme benim krizden ses yok simdilik bu gece beni unuttumu ne
bu guatr isini halletmem gerek bu gun kontrole gittim buyumus dedi dr persembe sonucu alip ev doktoruma göstercem bakalim ne diyecek su ictigim guatr ilacim insaallah kilo aldirmaz der
ekincik cnm kendini cok yorma dikkat et bebise ve kendine
nursena gecmis olsun disin agriyormus :18:
annem 55 doğumlu canım anneannemde ondan 18 yaş büyük işte :) hesapla kaç yaşında matematikçi :) sağolsun yapar yapıver deyince hemde zevkle ,ben ona bıraksam yaptırmaz hiçbir şeyi ama dinlensin diorum artık.
benimde tek kalan o zaten ,dedem annem daha 5-6 yaşındaymış vefat etmiş ,kadın yalnız başına çocuklarını okutmuş valla,hemde 25 yaşında falan dul kalmış.
(
İyi eğlenceler,iyi fetihler..
Hoşgeldin kaçak semiran..:))
Ne mide varmış komşunda öyle 3ü1 arada kazara içtiğimde midemin ağrısından geberiyorum ne varsa onda bilmiyorum beni mahfediyor..
Geçen komşuya geçmiş olsuna gittik çocuğu ameliyat olmuştu..Kahve yapıyorum içermiyiz bende tamam dedimm..
KEndisi içerken şeker de ekledi.
Ben o gün eve geldikten sonra kramp girdi resmen mideme.çıkardımda anca rahatladım ..
İyi eğlenceler,iyi fetihler..
Hoşgeldin kaçak semiran..:))
Ne mide varmış komşunda öyle 3ü1 arada kazara içtiğimde midemin ağrısından geberiyorum ne varsa onda bilmiyorum beni mahfediyor..
Geçen komşuya geçmiş olsuna gittik çocuğu ameliyat olmuştu..Kahve yapıyorum içermiyiz bende tamam dedimm..
KEndisi içerken şeker de ekledi.
Ben o gün eve geldikten sonra kramp girdi resmen mideme.çıkardımda anca rahatladım ..
ben çıkayım kızlar kızım bugün erken uyuyacak sanırım
beraber markete gittik tam 5 saat sürdü dolanmamız
hemde yarış yapalım anne dedi sürekli yani koştuk çok yoruldu benim heryerim ağrıyor valla ben bittim o nasıl dayandı anlamadım
kendime L beden iki eşorfman altı aldım ve L beden 2 blüz aldı
çok mutlu oldum L bedene girdiğim için kızımada bir şort ve kot etek aldık bayramlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?