Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

göbüşe epey ödenek ayırmışın işe yarar tabii
yılların acısını çıkarasım var bişeylerin üzerime olması alabilecek ciciler bulmak çok hoşuma gidiyor ama moral bozanlar da oluyor tabii bazı mağazaların bedenleri çok minik

ECE canım sen göbişin için hareket yapsan sıkılaştırıcı falan olmaz mı? peki gebelikten öncede var mıydı göbeğin normalde?

bende bugün sipariş verdim zaten göbiş için bişeyler hepsi buradadan...eskiden çocukalrdan sonra oluyordu ama diyet yaptığım dönemde gidiyordu yürüyüşle fln yürüyüşten sonra aletlli jimnastik yapıyordum ve termal sauno şort kullanıyrdum spor yaparken çok işe yarıyordu.ama şimdiki göbek 3. olduğundanmı,regl olamadığımdanmı yoksa insülin direncindenmi bilemiyorum acaip büyüyor.sabah daha küçük oluyor ama özellikle kurubaklagil gibi bişler de yediysem balon gibi oluyor

inşallah işe yarar canım.tüm hepsi 64 tl tuttu 2 ay ötelmeli bide 6 ay taksitli yaptırdım peşin fiyatına:))dedim benimkinede o kadar kiloyu verdim sadece 1 kere diyetisyene ödedim 50 tl.aslında amacım her 15 günde gitmekti ama benimki doğum iznine ayrılmış gidemedim bi daha.3-4 ay gittiğimi düşünürsek baya bir kara girmiş oldum yani.ona saysın işte:)))bazı mağazalar çok küçük bedenli gerçktne.sanki herks incecik olmak zorunda

epey uygun almışın canım
masrafsız zayıfladık o kadar da olsun değilmi kredilerimizi kullanırız bundan sonra

herkes incecik olmak zorunda sanki valla
bugün mağazada bir kız vardı ben de kiloluydum 42 bedendim diyor ve 2 çocuk annesiymiş şimdi 38 bol geliyormuş ben de daha sevineyim 42 bedene girdim diye

asucum özlem kaçmış gitmiş ikimiz kalmışız:)))
bende çıkayımda çocukalr etrafta yatırdık ama gene kalktı ortancam.onların odasında biraz lesli yapim de bana baka baka uyusun.bebşte uyanık hala

bende çıkayımda çocukalr etrafta yatırdık ama gene kalktı ortancam.onların odasında biraz lesli yapim de bana baka baka uyusun.bebşte uyanık hala

tamam canım ben de çıkayım da eşimle sohbet edeyim azcık bugün tüm gün görüşmedik
gelirim ben tekrar

özlem neden sıkkın bakalım canın
tvde bişey yok dizi izlemeyene
ben de müzik kanalı açtım
ne bileyim eğlenecek birşeyler bulamadım ondan sanırım ,bende açarım çoğu zaman :)
vay be demek öncesi-sonrası var ha gerçekten çok değerli bir bitkiymiş bunu anladım..

annem 55 doğumlu canım anneannemde ondan 18 yaş büyük işte :) hesapla kaç yaşında matematikçi :) sağolsun yapar yapıver deyince hemde zevkle ,ben ona bıraksam yaptırmaz hiçbir şeyi ama dinlensin diorum artık.
benimde tek kalan o zaten ,dedem annem daha 5-6 yaşındaymış vefat etmiş ,kadın yalnız başına çocuklarını okutmuş valla,hemde 25 yaşında falan dul kalmış.
sen iyi para verdin bunlara inşallah işe yarar canım. hepside etken olabilir canım .doğumda,regl şişkinliğide hepside yapar. senin direnç azalmadı mı hala canım? evet bende ne zaman baklagil yesem hele bulgur beni acayip şişirir.
herkes incecik olmak zorunda sanki valla
bugün mağazada bir kız vardı ben de kiloluydum 42 bedendim diyor ve 2 çocuk annesiymiş şimdi 38 bol geliyormuş ben de daha sevineyim 42 bedene girdim diye

off off birde bunlar var değil mi

slm kızlar nasılsınızzz
iyidir sen nasılsın bakalım

aaa ne kaçması canım ya yorum yazıyordum ben. ay benimki leslie yaparken gülüyor bu kadın delirdi mi ne diyor kesin :)))

Yenacım Beyzuşum malum yarın istanbulu fethetmeye gidiyorum bu hafta bildirim yapamam nete gireceğimi sanmıyorum beni izinli geçerseniz çok sevinirim

İyi eğlenceler,iyi fetihler..

Hoşgeldin kaçak semiran..:))

Ne mide varmış komşunda öyle 3ü1 arada kazara içtiğimde midemin ağrısından geberiyorum ne varsa onda bilmiyorum beni mahfediyor..
Geçen komşuya geçmiş olsuna gittik çocuğu ameliyat olmuştu..Kahve yapıyorum içermiyiz bende tamam dedimm..
KEndisi içerken şeker de ekledi.
Ben o gün eve geldikten sonra kramp girdi resmen mideme.çıkardımda anca rahatladım ..

valla benim kızda kazara akşam saati uyrsa gece 2 ye kadar oturur ama 2.5 yaşta bıraktı öğlen uykusunu ama arada arabada uyrsa akşam üzeri aynen öyle zor allah kolaylık versin

hadi bakalım bu ara çok azimlisin devam sakın bırakma

geçmiş olsun diş ağrısı fenadır

gözünüz aydın damatlığınıda gör inşallah
bedenler birbirinden farklıdır
bende 44 e giriyorum artık
bugün lcw de dar kalıp kot denedim 44 beden oldu ama beğenmedim almadım
L beden eşorfman altı aldım üsttede L beden aldım
allah kurtarsın

canını sıkma biraz gecikmeli kutlayın
neden olmasın ben 52 beden giyiyordum içine zorla giriyorsdum hemde geniş kalıp
şimdi 44 oluyor hemde rahat rahat
aman dikkat hemen topla kendini

geçmiş olsun canım

Yazıık ne kadar erken yalnız kalmış anneannen..
Allah hayırlı ömür versin..

benim ananemde 27 yaşında dul kalmış 6 çocukla uğraşmış evlenmedide 93 yaşına kadar yaşadı

ay bende bir kere zorla içtim miğde bulantısından öldüm resmen ya

ben çıkayım kızlar kızım bugün erken uyuyacak sanırım
beraber markete gittik tam 5 saat sürdü dolanmamız
hemde yarış yapalım anne dedi sürekli yani koştuk çok yoruldu benim heryerim ağrıyor valla ben bittim o nasıl dayandı anlamadım
kendime L beden iki eşorfman altı aldım ve L beden 2 blüz aldı
çok mutlu oldum L bedene girdiğim için kızımada bir şort ve kot etek aldık bayramlık

Tebessüm,

Sen buca yı biliyorsun değilmi.? evka 1 e yakın çiftlik gibi bir yer varmış bugün akşam eşim gelince oraya gittik..
küçük ekili bir alanda 3 tane ev var köpek sesleri,uğultuları arasında kapkaranlık bir yoldan ulaştık.. bayağı tırstım giderken.:))
eşim arabadan indi sesleniyor içerdekilere ben arabanın kapısını açık bıraktım eşime diyorumki köpek kovalarsa seni ,hemen koş.:)))
KAdınn 2-3 tane ineği var gözü gibi bakıp seviyor anladığım..
Bir havalıki sormayın lütfenle süt satışı yapacak nerdeyse..Bugün siparış verdik perşembe sabahı 2,5 litre süt gidip alabileceğim.:)
Gittiğimde numarasınıda verecek inşallah, öyle dedi..Gitmeden bir iki gün önce arayacağım eğer varsa satın almaya gideceğim...
Ordan alan bir kaç kişiyle görüştüm yanlarında sağıyormuş..Yemyeşil arazileri varmış..Kovboy filmlerindeki gibi yaşıyorlarmış..:)
Fakat çok baskı varmış mütahhitler tarafından arazinizi satın bize diye..Bunlarda inat ediyormuş..
Böyle işte kaç gündür araştırma içindeydim umarım sürekli alabiliriz..
Biz birazda acındıralım kendimizi dedik..Oğlanın hastalığını söyledik..Doktorların önerisi taze süt olmalı falan dedik...
ayarlarız merak etmeyin dediler..:)

Son düzenleme:

ne güzel bir duygu, L bedene girmek
İyi günlerde giyinin analı kızlı..

Hangi bayramdan bahsediyorsun anlamadım..Bayramlık yazmışsın ya..:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…