Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla nasıl sevindim süper birşey iyi olmuş böyle bulmanız
çok iyi olur ondan yoğurtta yaparsın afiyet olsun şimdiden
öyle nazlanıyorlar valla köyde bile babam alırken aman bizede lazım yok kızım gelecek oda istedi diye
tavuklarıda varmı varsa yumurtada alın çok iyi olur

ne güzel bir duygu.. L bedene girmek
İyi günlerde giyinin analı kızlı..

Hangi bayramdan bahsediyorsun anlamadım..Bayramlık yazmışsın ya..:26:

sağol canım
aman ne bayramı bende yorgunluktan sapıttım valla yılbaşında giyecek birde kuveyte gidince orası sıcak ya şort olur iyi olur dedim ondan

Yumurta iyi fikir onuda sorayım..
evet ya siz gideceksiniz.

cnm bilmiyordum unutmassam deneyecegim cörekotunu bir ara zayiflatiyor diye yiyordum 1 zamanla unutuyorum :2:
toksin bitirdin oruçları maşallah iyi tuttun
evet 4gun kaldi yarinla beraber , ama 3kilo felan aldim yaaaa en son cumarteside tutacam rabbimin izniyle
oh ne guzel taze süt icecek baris bey

cnm simdilik L beden giydin ne kadar mutlu oldun dogru yoldasin cnm ilerde insallah M sonrada S giyersin

simdi aklima geldi ilknur cnm yarin oglun sunnet olucakmis rabbim hayirli etsin insallah damatliginida görürsün cnm

zeynep ablacim hep aklimdasin rabbim insallah dualarini kabul eder aminnn

toksin ciğim, sen bir aymı tutuyorsun oruç..?
Allah kabul etsin...

Yumurta iyi fikir onuda sorayım..
evet ya siz gideceksiniz.
bir dr. sık hastalanıyor kızım diyince aslında köy yumurtası yese iyi gelir demişti ama bizimki sürekli köy yumurtası yemesine raman banamısın demiyor o ayrı

sağol canım inşallah
bir ara xxxl hatta xxxxl bile giyiyordum xli rakamlardan kurtulmak nasıl sevindirdi beni anlatamam

bir dr. sık hastalanıyor kızım diyince aslında köy yumurtası yese iyi gelir demişti ama bizimki sürekli köy yumurtası yemesine raman banamısın demiyor o ayrı

yine çok şükür diyelim tatlım...
Ne hastalıklar var..Nelerle uğraşıyor insanlar...

Bu arada arkadaşın eşini aradım hala tık yokmuş..
sezeryan demiş doktorlar arkadaşımda ısrarla normal doğum diyormuş, istememiş..Sabahı bekliyorlar olmazsa artık mEcburen sezeryan olur..

-----

Arkadaşlar ilginçtir erkenden uykum geldi.:))
İyi geceler.

Son düzenleme:
hanimlar sizlere iyi yillar dilemeye geldim :)

bundan 4 5 ay once yeni yilda 2 basamakli olur kilom diye umuyordum ama olmadi ;/
umudum 2012 de.

Umarim herkese saglik, mutluluk, huzur, basari getirir.

Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm :122: ama sadece bir dakikalığına :26:

Bugün inanılmaz yoğundu malum 7sinide okuduk bitti. Dün gece resmen 2yi geçiyordu ben yatağa gittiğimde ve sabahta yine erken kalktım. Acaba sarmaları beğenirlermi diye içim içimi yedi durdu ama Rabbim utandırmadı ve benim sarmalar inanılmaz tuttu
Görümcemin terbiyesiz oğlu bile yenge müthiş olmuş dedi durdu
Tabaklara konulanlar yendi tabiki ama bir tek varsa dolma alalım dedi gelenlerin hepsi :122: İnanılmaz rahatladım o an sonuçta okadar emek verdim ve eğer herkes aman tuzsuz aman yağsız diyecekler diye çekinmiştim.
Misafirlerin hepsi son gün tek tek benim yanıma gelip beni öpüp helallik istediler kaç gündür bizler için yorgunluktan bithap düştün diye ula KV desen inat ettide yinede bir kere Allah razı olsun demedi ya hee çoğunuzun dediği gibi Allah bilsin gerisi boş

Aslında bu gece geç saate kadar sizlerle olmayı düşünüyordum ama eşimin kuzeni bana yatıya geldi onların apartmanda ana vana patlayınca susuz kalmışlar oda beni sağ olsun çok sevdiği için anında bana kaçmış
Kv bu durumu öğrenincede bozuldu ama kız sonuçta benle daha iyi anlaşıyor. Telefon açtıktan sonra kvye söyledim bak kız bana gelicek eşim gelince kusura bakma ama biz erken çıkalım sonuçta hem çok yorgunum hemde kızcağızda büyük kızıma performans ödevinede yardımcı olucak diye.
Aaaaaaa bu gece oğlum bende kalıcak sen çocuklarınıda al git evine dedi şeytan atla üzerine diyor ama ben genel olarak şeytana uymamaktan yanayım
Valla daha şimdiden ilerisini görebildiğim için ata demirel gibi ancak eyvah eyvah diyebiliyorum artık canı istedikce oğluşunu alır yanına

Neyse kızlar sızlere doyum olmaz artık yarından itibaren 99 bölümlük bir dizi halinde 7 günlük KV macerasını ara ara anlatırım nasılsa
Yarın akşam Allahın izniyle görüşürüz inşallah
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

İyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

bende ısrarla normal doğum dedim hatta 9. ayda doktor bile değiştirdim
sancılarım başladı akşama kadar birşey demedim akşam hastaneye gittik açılma var ama senin üst kemik aşağıda yapamzsın ama istersen deneyelim sonra bebek sıkıntıya girerse sezeryana gireriz yine diyince tamam sezeryen dedim
iyikide demişim benimki içerde kakayı tutamamış ısrar etsem normal diye sıkıntı çıkardı

biliyorum canım insanlar nelerle uğraşıyorlar allah korusun çocuklarımız sağlıklı şükür

iyi geceler canım

ellerine sağlık
allah senden razı olsun valla bileen biliyor bışver
aman bu kaynana kafaya koymuş çeşitli bahanelerlealmaya çalışacak kocayı elden amannn korkulur valla

bugün yediklerimide yazayımda

sabah: 1.5 dilim ekmek
1 dilim ligt peynir
1 dilim kaşar
domates salatalık
3 zeytin

ara yok

öğlen bir küçük pizza
liğht kola

ara 4 çay kaşığı çokokrem4 fındık 4 badem

akşam yarım armut
yarım ayva

kalsik sabah ve gece 2 şer kuru kayısım da var tabi

iyi geceler asuman birtek sen varsın nasılsın..
bugün sabah hastanaye gittik kızıma kan aldıracaktık çok süt içtiği için yemek yemediği için ,tabii ben günlerdir çok korkuyordum nasıl dayanacağım ağlamasına diye.. tanıdık bir hemşiremiz vardı o bugün kendisi aldı çocuk polikliniğinde benide içeri almadı bayılırsın sen çok paniksin dedi...ama mahvoldum dışarıda beklerkenoradaki, kolunda serumlarla dolaşan minik çocukları görmek birazda olsa sakinleştirdi beni allah bütün yavrularımızı korusun sağlık versin inşallah....çok şükür kansızlık yokmuş biraz pekmez içirsin demiş dr...

oradan annme geçtim yemeğide annemde yedik sporda yapamadım bugün inş yarın telafi ederim artık..
ayriyetten çok sevinçliyim günler sonra çizelgemdeki rakamdayım çok mutluydum bugün ....sporun faydaları işte bugün yapamadığıma çok üzüldüm evde olmadığım için....

arkadaşlarrr bugünüde sağ selamet bitirdimm büyük bi kaçamağım lmadı gün içinde listemi yazmıştımm...aynen yaptımm...akşam çay yanına çook az yagla mısır patlattımmm....böle iştee... herkeze
iyi gecelerr...

waw selam gormeyeli iki+ kilo gitmis bile tebrikler :)

Tekrar ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Kuzen yarın sabah erkenden okula gideceği için yattı bende dayanamadım tekrar geldim
Eeee iddadaşım nasılsın? Nasıl gidiyor beslenme
Kızlarrrrrrrrrrrrrr sizler nasılsınız?

hoşgeldn bende gecmiş okuyordum baktım sen gelmişsin aksam 7de kaldım
ben suçluyum şekerim...
dolmayı yaptım ve yedim
neredeyse 1ay oldu diyete baslayalı ilk defa bu kadar kaçamak yaptım
mutsuzummmm
dolamlarım küçüktü az yaglı bol domates biber sogan koydum ve zeytnyaglı yaptım ama 3 öglen 3 aksam yedm.
ben bunu nasıl kaç günde eritirim acaba:18::18::18: ya da erirmiki
sen neler yaptın...7 si nasıl geçti?
neler yedin kaçırmıyomusun hiçç iddiadaşım benm

Valla canım deminde dediğim gibi benim sarmalar az daha kara borsaya düşüyordu
Koca bir borcam dolusu sarmadan ancak 4 tane yiyebildim ama iyiki diyorum şuanda.
Malum mevlütlerde olsun kuranlarda olsun genelde hamur işi verilir ama inan hep dikkatli olmaya çalıştım. 4 parça börekten sadece bir parmak kadarını yedim açma hiç yemedim, un helvası yapmıştı eşimin amca hanımı ondanda ancak 2 çatal aldım kalanını kızıma yedirdim. Heee bir yerde bende hata yaptım :26: servis yapmaktan tabi bir türlü oturupta birşeyler yiyip içemeyince bana 2 çaydanlık ve 2 termos çaydan hiç kalmayınca bende 1 bardak Fanta içtim inan aylardır ağzıma sürmüyordum ve ev içinde koşuşturmaktan ateş basınca aman bir kereden birşey olmaz dedim o an

Valla 7 gün okudular Allah kabul etsin ama ben kvyi gözlemekten başka bişey yapamadım servis aralarında. Kadın daha eşi öldükten 3 gün sonra yaa sanki hiç hayatımda kocam olmamıştı diyebildi ki 41 senelik eşi sonuçta vefat eden :26: inan okadar üzüldüm ki o an. Ya sevgi bu olamaz sonuçta kötüde olsa bir ömür geçirmiş. Tamam hayat devam ediyor ama bugün birde maaşının ne zaman bağlanacağı hakkında konuştuğumuzda daha doğrusu o kızına anlatıyor ben sadece saksı görevi görüyorum
Evini sırf kredi kartı borcu için satmaya niyetlenmişlerdi zaten daha baba okadar ağır değilken ama ben eşinden hatıra diye vazgeçer sandım fakat kadın resmen diyor aaaa senelerce borçlu yaşadım sıkıntı çektim ama artık bundan sonra çok rahat bir hayatım olucak borç falanda yapan biri yok diye inan o an yazıklar olsun sana yaa ne nankör kadınsın demek geldi içimden.
Ula ben evlendiğimden beri hep eşim babasına benim bilgim dahilinde olsun benden gizli olsun maddi acıdan destek oldu durdu sırf Hanım sıkıntı çekmesin diye ama ben bir kere onlara yediniz beni yok borçlarım var sizin yüzünüzden demedim. Hep eşimle aramız açıldı ama yinede eşim ölsede yada boşansakta bende rahat bir hayat süreyim demedim kadın 41 yılı 3 günde sildi.
Şimdi maaşı gelene kadar evlatları olarak idare etmek zorundaymışız onu ki kadının kenarda parası varmış ama o acil durum param kullanmam diyor :26:

Bu gece de sen çocuklarını al eve git oğlum bu gece burada kalacak dedi :26: valla canım inan şimdiden kadın saltanatını ilan ediyor sanki ben olabilecekleri düşündükce korkuyorum. Canım nerede isterse orada kalırım yatıya diyor şimdiden
yok yok en sonunda kV katili olcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…