Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benmle 2 hafta gezseler belli olur kilo aldıkları
valla bende aynı seyi düşünüyorum seninle en yakın arkadasım ünv.de ev arkadasımdı hemde.. kız 1.70 boyunda 5052 kg arası.. benle aynı yer..diyet yapmadıgım zamanlardaki tabi.. off diyorum onu gördükçe..
allah ım benm neden yüzümü güldürmedin
ayy hahha küçük WAW güldürdün kız beni...
ayy henüz eltim yok ama evlendiğimden beri kilomu başıma kakan bi kv var malesef eşim hep der bi utandırıramadın ver kilo gçrsünler iradeni diye ama inşallah olucak bu sefer
inşalloah utandrıcaksın canım.. ben sana güveniyorum

offff canım ne kv varmış sende valla cadı yanında masum kalır...
sen anlattın ben senn için bir kes daha üzüldüm..
kaç yasında peki? nasıl baş edeceksin bununla yaff.. umarım eşin seninledir.annesine sesini çıkarabilir?
ben allahtan kv 15yıl önce eşi ölmüş ama bize hiç yük olmaz kendi maaşıyla yaşar,yardımlarıda olur.
yedigime giydigime karışmaz.. ama ilk evlendigimde her söyledigi batıyordu valla eşime anlatıyordum bende
2 3 kez feci haşlamış eşim o oldu bana artık kızım kızım der...
ama seninki 41 yıllık eşine bile sevgisi yokmuş sana olmaması normal..
allah yardım etsin ölelerine boşuna yaşamışlar koca bir ömür...
daha adamın 7si çıkmamısken su konustuklarına bak... valla adama üzüüldüm..
bu arada benm dolmalardan bahsetmemişsin hiç..:18::18::18::18::18:
sen de kaçamak yapmamıssın maş. sen beni geçeceksin vallah

Valla sağ olsun eşim o konuda biraz değil baya bir sınıfta kalır. Senelerdir onun yanında bile ne laflar işittim ama bir kere araya girip susturmamıştır. Zaten bende eşime hep derim annene sakın sesini yükseltme ama Allah aşkına al karşına konuş bukadarda olmaz müslümanlıktan bahsediyor ama müslümanlık bana göre ilk önce insanlıktan başlar.
Eşime bile bir şey olduğunda bir daha bana gelme evime istemiyorum senide der blöf yapar benimkide aman ölümlü dünya Allah korusun birşey olursa vicdanımız rahat olsun öbür dünyada ana babaya saygısızlıktan bari hesaba çekilmeyelim der.
İnan evlendiğimden beri yediğim maddi kazıkların hesabı yok ve bugün KV para lazım dese eşim borç bulur yinede verir.
Dün hanımın çamaşırmakinesi titriyor diye kV tamir ettiririm olmadı yenisini alırım uğraşamam dedi ki daha 4 yada 5 sene evvel yeni çamaşır makinası aldı. Kadının umuru değil taksitle alır taksitlerini nasılsa banuya kakalarım diye düşünüyor herhalde.

Benim Rabbime sığınıp dua etmekten başka çarem kalmıyor anlıyacağın. Bak bu gece bile hanım istedi eşim orada kaldı. Hatta bugün işten geldikten sonra ben Annesindeyim diye oda direk oraya geldi ve nasıl birşeyse bir kere bile halimi hatırımı sormadı. Sonradan ben sağol iyiyim sorduğun için teşekkür ederim diyince anladı hatasını ve iki dakikalığınada olsa eve çıkıp geliceğim dedi. Tabi benle ilgili bir durum değil üzerine temiz kıyafet alıcakmış. Yukarı cıkınca sanki başka bir adam cıktı meydana yok işte ya kalmak isterdim kusura bakma kıramadım falan diye başladı kuzeninin yanında bana yağcılığa bende yürü git işim olmaz senle diyince başladı daha beter sırnaşmaya kendi kuzenin yanında kız nasıl gülüyor dayı ( kuzen olduğu halde dayı diyorlar eşime ) hem kaşınıyorsun hemde yengeme sonradan kendini affettirmek için bin takla atıyorsun diye
Beni kapıdan geçirmeyecekmisin dediğinde de hadi anam ancak gidersin anneni bekletme dedim şakasına tabi oda arkasına baka baka gitti şimdi eminim yarın gündüz elli kere arar beni schatzi ne yapıyorsun yok aşkım akşama gelirken istediğin birşey varmı tatlı birşey alayım mı diye ama burnundan getirmeden bende vazgeçmem varsın o cidden kızdım sansın :122:

Heee unutmadan evet bencede dolmalar fazla kaçmış ama artık yarın biraz fazla hareket etki cumaya etkilerini görmeyelim
Ben dikkat etsemde sinirden stresten zor kilo veririm ama olsun azimle ...... dağları delermiş

Son düzenleme:

valla ne iyi niyetli ne sabırlı eşin varmış
ben olsam orta yerimden çatlarım herhalde aman neyseki sen fazla takıntılı degilsin canım yoksa adam tam 2 ateş arasında kalır
valla cok sey demek istedm ama ne kötü birisin deme bana susayım en iyisi:)
içimdeki kv takıntısı cıkmasın ortaya.. allahta herkese sen gibi gelin nasip etsin..
bu nasıl bir smile ilk kes gördüm şimdi yazayımda tam bakayım

Yok canım demem emin ol sabır taşı olsa çatlardı ama işte Rabbim sabrınıda veriyor yada ben sıyırıyorumda deli rahatlığı çöküyor Rabbim herkese anlaşabileceği ve ailesine uygun gelin yada damatlar nasıp etsin ... Aminnnn
Emin ol geçmişte çok iki ateş arasında kalmıştı eşim ama baktım hep zararlı cıkan biz oluyoruz saldım çayıra mevlam kayıra durumuna geçtim

Habri kızlar yaa öyle kapı eşiğinde durmayın yanaşın yamacımıza katılın sohbete sizlerde

hahhaa deli rahatlığı
sende haklısın eşinin sorunu seninde sorunun olur... kız bu kv evini falan satarsa gelip size yerleşmesin..
anam anmmm:18::18::18::18:
bu arada bizim ana konumuza gelelim.. iddiadaşım keşke diyorum zaman hemenceck gecsede 2 li rakamları görsem bari..
kız nerdeyse 1 ay olacak ama benm verdgm kılo anca 5 ediyor.
bu hafta 500 gr cermişim onu da yazmadım bile çizelgeye
bir de çok acıktıgım oluyor bazen...diyorumki cecoşumla hesaplamalarıma göre 6 7ayda 30kg vermelıyım..
off bazen çok karamsar oluyorum:2::2::2:

Sorma canım yaa bazen bende öyle oluyorum ama sonra hemen kendime geliyorum ne olursa olsun gidecek bir sene sonrada olsa gidecek iki sene sonrada olsa gidecek bu kilolar diye
Gerçekten bende istiyorum bir an önce ikili rakamları görmeyi ama dediğin gibi zaman bazen sanki çok ağır geçiyor bazende çok çabuk geçiyor. 30 kilo çok gibi görünse bile bizler için az tabi artık her ay en azından bi 3 kilo verebilsek en azından hedefe daha da yaklaşmış oluruz.
Havalar ısınmaya başlayınca bence daha çabuk gider kilolar en azından daha sık dışarı cıkma imkannı olur. Bak benim bu hafta resmen gitti ve kilo almamış olmam bile beni sevindirir cuma günü. Önümüzdeki günlerde de evimin işini yapmam gerektiği içinde çok zor spor yapmam ama kesinlikle cumadan sonra ikimizde şu sporlarımıza asılalımda artık şu ibreler az da olsa oynasın dimi ama

dogru söylüyorsun canm.. buaraada ben bu ay hç spor yapmadm.
diyetsyenm yaptırmıyor.yeternce yagın var onları yakalım önce verme durursa spor verecegm..
şimdi hem diyet hem de spor yaparsan beynin diyeti kabul eder ve kendini korumaya alır.
yaptıgın spor da da yagını yakmaz kas yapar depolar dedi.. ama spor yapmadan da nasıl olacakki.
ben cuma gdnce soracagım bunu..
offf ayda 3 versem seneye bu zaman bile tam istedgm hedefmde olamayacagım.. bem gözm hep 70te..
daha az olamam gbi geliyor.. kendimi bugüne kadar yani 5 6 sene öncesine kadar hep en zayıf 80 htırlıyorum.
daha zayıf olmadımmı nedir... anamdan böylemi çıktım ben yaff
sen en zayıf ne zamandın ve kaç kg idi?
sen birde 2 de cocuk yapmısın ben zayıflayayaım daha çocuk yapcamm

İnşallah oda olur güzelim Rabbim sanada nasip eder inşallah hayırlısıyla
Ben eski halime baktıkca kendimi dövesim geliyor hayır kilo almaya başlamışım niye 10 kilo aldıktan sonra fark edipte kendime dur demedim diye
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ... Aminnnnnn

Bu arada canım sana doyum olmaz ama artık benim gözler kapanıyor bırak laptobun başında uyuyacağım sonra sabah kuzen kalkınca anam yenge nerde uyudun der
Yarın akşam görüşmek üzere Allaha emanet ol ve kendine dikkat et
Hayirlı geceler ve tatlı rüyalar

aminnnnnn.. inşallah olur.Allah ım herkesin gönlündeki muradını versin..
sana da doyum olmaz güzelm baya da özlemiştim iyi oldu bu...
hahhahaha gözümde canlandı sen orda uyuyup kalmısın sabah kuzen arıyor bulamıyor seni..
çocuklar gelip uyandırıyor falan
yarın görüşürüz sende kendine çok dikkat et..
iyi geceler tatlı tatlırüyalar

herkese günaydın kızları okula gönderip hemen yatmayı palnlıyorum çok uykum var çok

derincim seni görmeden gitmişim canım kusura bakma nazın tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim canım gözün aydın
hem de kilo vermişsin ne güzel darısı bana olsun yürüyorum ama veremiyorum ben nedense neyse şükür halimize

Sevindim Derinciğim kan değerlerinin normal olmasına..
PEkmez çok faydalı..Her gün bir kaşık vermen bile çok iyi, tek başına almazsa portakal sıktın diyelim içine eklersin..
Bende bir haftadır harnup pekmezine başladım alerji ve solunum sıkıntısna faydalıymış..bir sürü faydası var ama ben en çok onun için vermeye başladım çok inanarak içiriyorum inşallah faydası olur..

GÜNAYDIN kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ALLAH RAZI OLSUN HASTAYLA UGRAŞMAK ÇOK ZOR HELE BİDE HASTA BENİM EŞİM OLUNCA AYNI BEBEK GİBİ OLUYOR BİR BİBERONU EKSİK

herkese günaydın kızları okula gönderip hemen yatmayı palnlıyorum çok uykum var çok

Uykulu uykulu tükanı açmayıda ihmal etmiyorsun.:)
İyi uykularr ..
Bende seneye uyuyacağım nasipse..Çocuklar okula ben yatağa..:)))

Her kadın gibi doğurmak hevesi, her erkek gibi dağların doruklarında biraz gözden ırak hüzünlenme denemeleri aslında. Kusura bakma, kafam biraz dağınık,

Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm.

Küçük İskender

:))))

Küçük İskender, Şahsına münhasır özel kişilik..

Aykırı olanlar hep ilgimi çekmiştir.ÖZellikle son zamanlarda twettinden takip ediyorum , hem gülüyorum hem düşünüyorum..

Günaydınlar...
Kızlar afedersiniz ama 2 gündür tuvalate çıkamıyorum.Hiç böyle olmazdım ya Sıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum ama yok.Fayda vermiyo.Bu konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bişey var mı.Acilen rahatlamam lazım.Tartı oynamıyo valla takıldım kaldım.Nereye gidiyo ki bu yediklerim anlamadım ki :44:

eceeeeeeeeeeee canım kilo almak isteyenlerde çörekotu ile kilo alma gibi bir başlık vardı :) yahu ne mucize bir bitki bu hem zayıflatıyor hem kilo aldırıyor :)))

Özlemcim evet çörek otu çok faydalı.Ölümden başka her derde devaymış.Ama bi yerde araştırdım fazlası da zararlı olabiliyomuş.Uçucu gazlar varmış içine.Günde 1 çay kaşığından fazla yenmemeliymiş.Bi de çiğnemek gerekiyomuş galiba.Direk yutunca fayda vermezmiş.
Erkeklerde de östrojen hormonunu artırdığından sperm kalitesini düşürüyormuş.Hamile kalmak isteyen kızlar fazla yedirmeyin kocalarınıza

Canım yya allah kalbine göre versin senin bu kaynana zengin koca bulsa evlenirde he yakında keşke bende senin gibi iyi niyetli düşüne bilsem sinirden hep içime atıyorum valla
allahtan uzağız gurbet falan ama yakında ollup nazını kaprisini çekmekten iyyidir görümcemle 2 si kıskançlık manyağı dört gözle eltim gelmesini bekliyorum o zaman kıymetimi anlar sanırım yaptıklarını anlatsam aklınız şaşar sinirlenince kocama çatıyorum sen ezdiriyon diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…