benmle 2 hafta gezseler belli olur kilo aldıklarıform takibe bakıyordum şimdii neyle karşılaştımmmm şok oldumm:):)
2. etap kilo alma yarışmasıııı........kilo alabilmek içinn yarışmaa yapıyorlar yaaaaa43: biz vermek için uğraşıyoruzz onlarda almak içinmii.....ne garip bişi yaaaa...keşkeistediğimizz kişiye kilolardan transver yapa bilseydikkkkk
valla bende aynı seyi düşünüyorum seninle en yakın arkadasım ünv.de ev arkadasımdı hemde.. kız 1.70 boyunda 5052 kg arası.. benle aynı yer..diyet yapmadıgım zamanlardaki tabi.. off diyorum onu gördükçe..
allah ım benm neden yüzümü güldürmedin
ayy hahha küçük WAWkızlarrrr kilo alma yarışmasındaki sayfayı buldum girdim sayfaya sırf meraktannn aman allahımm siz denemeyin bunu...yedikleri şeyleri yazmışlarr ooyyyyyyyy oyyyy bide okadar yedim kiloda tık yokk diyorr yaaaaaaaaaaaaaaagenetikk galibaa...keşke benimde öyle bi genetiğim olaydıııı :):) akşam oldu benim açlık krizleri başladıı böle duygu sömürüleri yapmam normaldirr....küçük emrah moduna girdimm ben yetimm ben öksüzzzzzzzzz:84:
inşalloah utandrıcaksın canım.. ben sana güveniyorumayy henüz eltim yok ama evlendiğimden beri kilomu başıma kakan bi kv var malesef eşim hep der bi utandırıramadın ver kilo gçrsünler iradeni diye ama inşallah olucak bu sefer
Valla canım deminde dediğim gibi benim sarmalar az daha kara borsaya düşüyordu
Koca bir borcam dolusu sarmadan ancak 4 tane yiyebildim ama iyiki diyorum şuanda.
Malum mevlütlerde olsun kuranlarda olsun genelde hamur işi verilir ama inan hep dikkatli olmaya çalıştım. 4 parça börekten sadece bir parmak kadarını yedimaçma hiç yemedim, un helvası yapmıştı eşimin amca hanımı ondanda ancak 2 çatal aldım kalanını kızıma yedirdim. Heee bir yerde bende hata yaptım :26: servis yapmaktan tabi bir türlü oturupta birşeyler yiyip içemeyince bana 2 çaydanlık ve 2 termos çaydan hiç kalmayınca bende 1 bardak Fanta içtim inan aylardır ağzıma sürmüyordum ve ev içinde koşuşturmaktan ateş basınca aman bir kereden birşey olmaz dedim o an
Valla 7 gün okudular Allah kabul etsin ama ben kvyi gözlemekten başka bişey yapamadım servis aralarında. Kadın daha eşi öldükten 3 gün sonra yaa sanki hiç hayatımda kocam olmamıştı diyebildi ki 41 senelik eşi sonuçta vefat eden :26: inan okadar üzüldüm ki o an. Ya sevgi bu olamaz sonuçta kötüde olsa bir ömür geçirmiş. Tamam hayat devam ediyor ama bugün birde maaşının ne zaman bağlanacağı hakkında konuştuğumuzda daha doğrusu o kızına anlatıyor ben sadece saksı görevi görüyorum
Evini sırf kredi kartı borcu için satmaya niyetlenmişlerdi zaten daha baba okadar ağır değilken ama ben eşinden hatıra diye vazgeçer sandım fakat kadın resmen diyor aaaa senelerce borçlu yaşadım sıkıntı çektim ama artık bundan sonra çok rahat bir hayatım olucak borç falanda yapan biri yok diyeinan o an yazıklar olsun sana yaa ne nankör kadınsın demek geldi içimden.
Ula ben evlendiğimden beri hep eşim babasına benim bilgim dahilinde olsun benden gizli olsun maddi acıdan destek oldu durdu sırf Hanım sıkıntı çekmesin diye ama ben bir kere onlara yediniz beni yok borçlarım var sizin yüzünüzden demedim. Hep eşimle aramız açıldı ama yinede eşim ölsede yada boşansakta bende rahat bir hayat süreyim demedim kadın 41 yılı 3 günde sildi.
Şimdi maaşı gelene kadar evlatları olarak idare etmek zorundaymışız onu ki kadının kenarda parası varmış ama o acil durum param kullanmam diyor :26:
Bu gece de sen çocuklarını al eve git oğlum bu gece burada kalacak dedi :26: valla canım inan şimdiden kadın saltanatını ilan ediyor sanki ben olabilecekleri düşündükce korkuyorum. Canım nerede isterse orada kalırım yatıya diyor şimdiden
yok yok en sonunda kV katili olcam galiba
offff canım ne kv varmış sende valla cadı yanında masum kalır...
sen anlattın ben senn için bir kes daha üzüldüm..
kaç yasında peki? nasıl baş edeceksin bununla yaff.. umarım eşin seninledir.annesine sesini çıkarabilir?
ben allahtan kv 15yıl önce eşi ölmüş ama bize hiç yük olmaz kendi maaşıyla yaşar,yardımlarıda olur.
yedigime giydigime karışmaz.. ama ilk evlendigimde her söyledigi batıyordu valla eşime anlatıyordum bende
2 3 kez feci haşlamış eşim o oldu bana artık kızım kızım der...
ama seninki 41 yıllık eşine bile sevgisi yokmuş sana olmaması normal..
allah yardım etsin ölelerine boşuna yaşamışlar koca bir ömür...
daha adamın 7si çıkmamısken su konustuklarına bak... valla adama üzüüldüm..
bu arada benm dolmalardan bahsetmemişsin hiç..:18::18::18::18::18:
sen de kaçamak yapmamıssın maş.