Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım

avrasya senin uyku topicine yazdım.. sende bana yazsana sendeki degişiklikler?

tatlim gordum cevap verdim ordan.
Benim durum vahim ben de bir 5 kg verdim ama hic bi degisiklik olmadi henuz uykumda.
Gecen gun bir gece az uyumak durumunda kalinca ertesi gun TAM 14.5 SAAt uyudum!! Cok dertliyim ( hic bisee vaktim yetmiyor bole olunca ne ders calisabiliyorum ne bisey.

Hanimlar bu arada tam sizin cevap verebileceginiz bir topik actim kilo verince uyku duzeninin degismesi ile ilgili cevap verirseniz cok mutlu olurum.

Mutlu gunler herkese :)

sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım
pekmezi bende kızıma güç ilacı diye içiriyorum
allah korusun sizi bu kaynanadan
el insaf diyorum

iyi yapmışsın tamam annesini yanlız bırakamaz ama senide ihmal etmesin

avrasya senin uyku topicine yazdım.. sende bana yazsana sendeki degişiklikler?

tatlim gordum ordan yazdim sana. Ben toplamda bi 5 kg civari erdim smdilik senin gibi ama uykumda hic bi gelisme yok su an hayatimdaki en berbat donemi yasiyorum bu konuda. Gecen gun onceki gun biraz uykusuz kalip TAM 15 SAAT uyudm bi insa n nasi 15 saat uyur akim almio cnm cok dertliyim gercektn bu konda ((

HANIMLAR bu arada tam sizlik bir topik acim uyku duzeninin KILO VERINCE degismesi ile ilgili cevaplarsaniz cok sevinirim.

Herkese mutlu gunler guzel diyetler :)

Yaa niye kimsecikler yokkk...Gece 25-30 sayfa ilerleyen topic gündüz 1 sayfa bile gitmiyor...

Yalnız kaldım topicte...

Son düzenleme:
bende kazak falan aldım hemde m beden :) benim basenlerim biraz geniş sanki öyle şekilsiz biçimsiz değil ama var biraz...
Yazıık ne kadar erken yalnız kalmış anneannen..
Allah hayırlı ömür versin..
sağol canım amin..
benim ananemde 27 yaşında dul kalmış 6 çocukla uğraşmış evlenmedide 93 yaşına kadar yaşadı
aynı kaderi yaşamışlar işte ...
lütfederler inşallah :))))
ayyy senin kv ye ne desem bilemiyorum allah sana sabır versin ...
ellerine sağlık bu arada canım o bilmezse rabbim biliyor boşver çokta fifi :)
ay meryem 6 tane yemişsin onu dert ediyorsun ben gçen ay 50 tane yedim onlar bile eridkten sonra seninkilerde erir :)
GÜNAYDIN kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ALLAH RAZI OLSUN HASTAYLA UGRAŞMAK ÇOK ZOR HELE BİDE HASTA BENİM EŞİM OLUNCA AYNI BEBEK GİBİ OLUYOR BİR BİBERONU EKSİK
eee ne duruyorsun biberonda ver :))) tüm erkekler aynı bundan emin olabilirsin canım

canım ya bende kabızlığa karşıda çörek otunu duymuştum sabah aç karna çiğneyip bol suyla içiyorsun diye :)
ama ben akşamdan 3 kayısıyı küçük bir kaseye koyup üzerini geçecek kadar su koyuyorum sabah onları yiyip suyuda içiyorum aslında hoşafı daha çok fayda ediyor ama şekerli işte. lifli şeyler tüket bolca

aman aman erkeklerden uzak tutmak gerek o zaman :))) bende her derde deva diye duymuştum...

Ya kızlar dedim önce selam vereyim,dün gece geldim geçmişi okuycam diye bir daldım yazamadan kaldı öyle.Önce yazıyım da sonra okuyum bari.Özledim sizleri canlarım,iyisinizdir inşallah hepiniz

benimde basen sorunu var tabi hemde fazlaca
kazak geçen hafta bnedealdım L beden aldım aslında m yede girerdim ama benim göğüslerde iri baya dar giyince iyi olmuyor sağolsun kızım anne sütü alsın diye 6 ay şağdım sütü oda baya büyüttü zaten büyüktü ya katmerlendi

arada kaç kilo fark var baya görünüyor değişiklik
maşşallah bu arda 99 göstermiyorsun kesinlikle

Uykulu uykulu tükanı açmayıda ihmal etmiyorsun.:)
İyi uykularr ..
Bende seneye uyuyacağım nasipse..Çocuklar okula ben yatağa..:)))

dükkanı erken açmak lazım tabii:)
her sabah bakıyorum mutlaka seneye beraber uyuruz artık
uydum uyandım kahvaltı yaptım saat 12 de sonra gittim çarşıya değişimimi yaptım kzıma test kitabı aldım eteğim vardı onu daraltmıştı terzi onu da aldım geldim hava fena halde soğuk
şimdi de yemek yapacağım

yağmur gözlüm süpersin valla bizede gaz olsunistenince oluyomuş demek
sabah 1 dlm layt ekmek 1 kasık lor 1 domates ten sonra gelen giden komşular saolsunlar 1 nescafe içtim 1 yeşil çay yanına 3 galeta götürdüm öğlen yemeği niyetine
akşam yemeüimi koydum ocakta pişiyo
karnıbahar tavuk göğsüylle piişirirlmiş bide çocuklarımın çok sevdiği anneanne pilavı var menüde 2 kaşık yerim çok güzel yemeden dayanamma sanırım
çocukları olanlara tarifini vereyim kızlar
1 çay bar.bullgur
1çay bar.arpa şehriye
1çay bar.pirinç 3 havuç
2 kasıkk yağ erit bulgur pirnç şehriye kavur sonra havucu koy biraz çevir 4 buçuk çay bardağı sıcak su dök tuz at pişir çocuklara süper oluyo yoğurtla tavsiye edilr

yağmurgözlü maşallah kilonu hiç ama hiç göstermiyorsun

yagmurgozlu cnm fıstık gibisin hiç gostermiyon kilonu masallahhhh boyun uzun heralde

teşekkür ederim kızlar valla kilomu söylediğimde herkes öyle diyor neremde saklıyorum bende bilmiyorum..:26::26::26:

toksincim boyum 173...doktoruma göre 60,65 olsam hiçbir rahatsızlığım kalmazmış bel fıtığı ayak şişmesi vs çok güzelde ben en son ne zaman 60 kg hatırlamıyorum :26:

17 yaşımda evlenirken 75 kiloydum bir düşük bir doğum oturduğumuz evdeki kötü şartlar nedeniyle romatizma arkasından bronşit kortizonlu ilaçlar boşanma antidepresanlar veee sonunda hipotroid olmuşum 127 kg bugünüme şükür gr gr da olsa gidiyor...

oyy oyy maş m bedenler de alırmış
ay en son ne zaman m giydim hatırlamıyorumki... darısı basıma
bu arada 50 tane dolma yemiş olamazsın sarmadır o
kız ben koca koca kuru patlıcan biber hüplettim..

arkadasım sana da
ne çokkilo vermişsin..99 da güzel rakam 2lileri görmüşsün artık verdiklerin daha da belli olcak..
bu arada bende katılıyorum kilonu hiç göstermiyorsun.ben ne zaman 2lileri görürüm kimbilir....

aldım giydim bile :))) inşallah canım sen takip et inan vereceksin
sen sarma yazmamış mıydın? ben yanlış anlamışım :) evet sarma yedim...
ay sen 6 tane mi yedin dolma oooo çok olmuş bence... kuru patlıcanı sevemedim gitti ya sanırım çocukluktan alışılacak ,gerçi eşim elazığlı o da sevmiyor annesi sık sık yapar ama sevmiyor. sen nerelisin?
Ya kızlar dedim önce selam vereyim,dün gece geldim geçmişi okuycam diye bir daldım yazamadan kaldı öyle.Önce yazıyım da sonra okuyum bari.Özledim sizleri canlarım,iyisinizdir inşallah hepiniz
bizde seni özledik ama yoksun

ablacım sen asla o dediğin kiloyu göstermiyorsun valla yine 75 hatta 80 bile olsan yeter.
benim göğüslerim küçük canım sanırım rahatım bu açıdan yani normal ölçüleri... basenlere ne yapsak canım ya var mı bir fikrin? bende sağdım 4 ay boyunca ama benim velet istemedi zaten azdı

hımmm bende denemliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…