Geçmis olsun ablacim insallah daha iyisindir (Ben kaçirmisim kusura bakma geç oldu:26:)
Hos geldin yeniden canim
Insallah tekrar antibiyotige gerek kalmadan geçirir canim
çokgeçmi olsun
olur canim hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bisekilde
Bende ilk basladigimda 105.5 idim
avrasya senin uyku topicine yazdım.. sende bana yazsana sendeki degişiklikler?
sonuçların iyi çıkmasına sevindim canımiyi geceler asuman birtek sen varsın nasılsın..
bugün sabah hastanaye gittik kızıma kan aldıracaktık çok süt içtiği için yemek yemediği için ,tabii ben günlerdir çok korkuyordum nasıl dayanacağım ağlamasına diye.. tanıdık bir hemşiremiz vardı o bugün kendisi aldı çocuk polikliniğinde benide içeri almadı bayılırsın sen çok paniksin dedi...ama mahvoldum dışarıda beklerkenoradaki, kolunda serumlarla dolaşan minik çocukları görmek birazda olsa sakinleştirdi beni allah bütün yavrularımızı korusun sağlık versin inşallah....çok şükür kansızlık yokmuş biraz pekmez içirsin demiş dr...
oradan annme geçtim yemeğide annemde yedik sporda yapamadım bugün inş yarın telafi ederim artık..
ayriyetten çok sevinçliyim günler sonra çizelgemdeki rakamdayım çok mutluydum bugün ....sporun faydaları işte bugün yapamadığıma çok üzüldüm evde olmadığım için....
allah korusun sizi bu kaynanadanValla canım deminde dediğim gibi benim sarmalar az daha kara borsaya düşüyordu
Koca bir borcam dolusu sarmadan ancak 4 tane yiyebildim ama iyiki diyorum şuanda.
Malum mevlütlerde olsun kuranlarda olsun genelde hamur işi verilir ama inan hep dikkatli olmaya çalıştım. 4 parça börekten sadece bir parmak kadarını yedimaçma hiç yemedim, un helvası yapmıştı eşimin amca hanımı ondanda ancak 2 çatal aldım kalanını kızıma yedirdim. Heee bir yerde bende hata yaptım :26: servis yapmaktan tabi bir türlü oturupta birşeyler yiyip içemeyince bana 2 çaydanlık ve 2 termos çaydan hiç kalmayınca bende 1 bardak Fanta içtim inan aylardır ağzıma sürmüyordum ve ev içinde koşuşturmaktan ateş basınca aman bir kereden birşey olmaz dedim o an
Valla 7 gün okudular Allah kabul etsin ama ben kvyi gözlemekten başka bişey yapamadım servis aralarında. Kadın daha eşi öldükten 3 gün sonra yaa sanki hiç hayatımda kocam olmamıştı diyebildi ki 41 senelik eşi sonuçta vefat eden :26: inan okadar üzüldüm ki o an. Ya sevgi bu olamaz sonuçta kötüde olsa bir ömür geçirmiş. Tamam hayat devam ediyor ama bugün birde maaşının ne zaman bağlanacağı hakkında konuştuğumuzda daha doğrusu o kızına anlatıyor ben sadece saksı görevi görüyorum
Evini sırf kredi kartı borcu için satmaya niyetlenmişlerdi zaten daha baba okadar ağır değilken ama ben eşinden hatıra diye vazgeçer sandım fakat kadın resmen diyor aaaa senelerce borçlu yaşadım sıkıntı çektim ama artık bundan sonra çok rahat bir hayatım olucak borç falanda yapan biri yok diyeinan o an yazıklar olsun sana yaa ne nankör kadınsın demek geldi içimden.
Ula ben evlendiğimden beri hep eşim babasına benim bilgim dahilinde olsun benden gizli olsun maddi acıdan destek oldu durdu sırf Hanım sıkıntı çekmesin diye ama ben bir kere onlara yediniz beni yok borçlarım var sizin yüzünüzden demedim. Hep eşimle aramız açıldı ama yinede eşim ölsede yada boşansakta bende rahat bir hayat süreyim demedim kadın 41 yılı 3 günde sildi.
Şimdi maaşı gelene kadar evlatları olarak idare etmek zorundaymışız onu ki kadının kenarda parası varmış ama o acil durum param kullanmam diyor :26:
Bu gece de sen çocuklarını al eve git oğlum bu gece burada kalacak dedi :26: valla canım inan şimdiden kadın saltanatını ilan ediyor sanki ben olabilecekleri düşündükce korkuyorum. Canım nerede isterse orada kalırım yatıya diyor şimdiden
yok yok en sonunda kV katili olcam galiba
Valla sağ olsun eşim o konuda biraz değil baya bir sınıfta kalır. Senelerdir onun yanında bile ne laflar işittim ama bir kere araya girip susturmamıştır. Zaten bende eşime hep derim annene sakın sesini yükseltme ama Allah aşkına al karşına konuş bukadarda olmaz müslümanlıktan bahsediyor ama müslümanlık bana göre ilk önce insanlıktan başlar.
Eşime bile bir şey olduğunda bir daha bana gelme evime istemiyorum senide der blöf yapar benimkide aman ölümlü dünya Allah korusun birşey olursa vicdanımız rahat olsun öbür dünyada ana babaya saygısızlıktan bari hesaba çekilmeyelim der.
İnan evlendiğimden beri yediğim maddi kazıkların hesabı yok ve bugün KV para lazım dese eşim borç bulur yinede verir.
Dün hanımın çamaşırmakinesi titriyor diye kV tamir ettiririm olmadı yenisini alırım uğraşamam dedi ki daha 4 yada 5 sene evvel yeni çamaşır makinası aldı. Kadının umuru değil taksitle alır taksitlerini nasılsa banuya kakalarım diye düşünüyor herhalde.
Benim Rabbime sığınıp dua etmekten başka çarem kalmıyor anlıyacağın. Bak bu gece bile hanım istedi eşim orada kaldı. Hatta bugün işten geldikten sonra ben Annesindeyim diye oda direk oraya geldi ve nasıl birşeyse bir kere bile halimi hatırımı sormadı. Sonradan ben sağol iyiyim sorduğun için teşekkür ederim diyince anladı hatasını ve iki dakikalığınada olsa eve çıkıp geliceğim dedi. Tabi benle ilgili bir durum değil üzerine temiz kıyafet alıcakmış. Yukarı cıkınca sanki başka bir adam cıktı meydana yok işte ya kalmak isterdim kusura bakma kıramadım falan diye başladı kuzeninin yanında bana yağcılığa bende yürü git işim olmaz senle diyince başladı daha beter sırnaşmaya kendi kuzenin yanındakız nasıl gülüyor dayı ( kuzen olduğu halde dayı diyorlar eşime ) hem kaşınıyorsun hemde yengeme sonradan kendini affettirmek için bin takla atıyorsun diye
Beni kapıdan geçirmeyecekmisin dediğinde de hadi anam ancak gidersin anneni bekletme dedim şakasınatabi oda arkasına baka baka gitti şimdi eminim yarın gündüz elli kere arar beni schatzi ne yapıyorsun yok aşkım akşama gelirken istediğin birşey varmı tatlı birşey alayım mı diye ama burnundan getirmeden bende vazgeçmem varsın o cidden kızdım sansın :122:
Heee unutmadan evet bencede dolmalar fazla kaçmış ama artık yarın biraz fazla hareket etki cumaya etkilerini görmeyelim
Ben dikkat etsemde sinirden stresten zor kilo veririmama olsun azimle ...... dağları delermiş
avrasya senin uyku topicine yazdım.. sende bana yazsana sendeki degişiklikler?
Offff yaaa ne kötü.
5 e kadar zıplayabiliyor sadece.
bende kazak falan aldım hemde m beden :) benim basenlerim biraz geniş sankivalla benim kızda kazara akşam saati uyrsa gece 2 ye kadar oturur ama 2.5 yaşta bıraktı öğlen uykusunu ama arada arabada uyrsa akşam üzeri aynen öyle zor allah kolaylık versin
hadi bakalım bu ara çok azimlisin devam sakın bırakma
geçmiş olsun diş ağrısı fenadır
gözünüz aydın damatlığınıda gör inşallah
bedenler birbirinden farklıdır
bende 44 e giriyorum artık
bugün lcw de dar kalıp kot denedim 44 beden oldu ama beğenmedim almadım
L beden eşorfman altı aldım üsttede L beden aldım
allah kurtarsın
canını sıkma biraz gecikmeli kutlayın
neden olmasın ben 52 beden giyiyordum içine zorla giriyorsdum hemde geniş kalıp
şimdi 44 oluyor hemde rahat rahat
aman dikkat hemen topla kendini
geçmiş olsun canım
sağol canım amin..Yazıık ne kadar erken yalnız kalmış anneannen..
Allah hayırlı ömür versin..
aynı kaderi yaşamışlar işte ...benim ananemde 27 yaşında dul kalmış 6 çocukla uğraşmış evlenmedide 93 yaşına kadar yaşadı
lütfederler inşallah :))))Tebessüm,
Sen buca yı biliyorsun değilmi.? evka 1 e yakın çiftlik gibi bir yer varmış bugün akşam eşim gelince oraya gittik..
küçük ekili bir alanda 3 tane ev var köpek sesleri,uğultuları arasında kapkaranlık bir yoldan ulaştık.. bayağı tırstım giderken.:))
eşim arabadan indi sesleniyor içerdekilere ben arabanın kapısını açık bıraktım eşime diyorumki köpek kovalarsa seni ,hemen koş.:)))
KAdınn 2-3 tane ineği var gözü gibi bakıp seviyor anladığım..
Bir havalıki sormayın lütfenle süt satışı yapacak nerdeyse..Bugün siparış verdik perşembe sabahı 2,5 litre süt gidip alabileceğim.:)
Gittiğimde numarasınıda verecek inşallah, öyle dedi..Gitmeden bir iki gün önce arayacağım eğer varsa satın almaya gideceğim...
Ordan alan bir kaç kişiyle görüştüm yanlarında sağıyormuş..Yemyeşil arazileri varmış..Kovboy filmlerindeki gibi yaşıyorlarmış..:)
Fakat çok baskı varmış mütahhitler tarafından arazinizi satın bize diye..Bunlarda inat ediyormuş..
Böyle işte kaç gündür araştırma içindeydim umarım sürekli alabiliriz..
Biz birazda acındıralım kendimizi dedik..Oğlanın hastalığını söyledik..Doktorların önerisi taze süt olmalı falan dedik...
ayarlarız merak etmeyin dediler..:)
ayyy senin kv ye ne desem bilemiyorum allah sana sabır versin ...Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm :122: ama sadece bir dakikalığına :26:
Bugün inanılmaz yoğundu malum 7sinide okuduk bitti. Dün gece resmen 2yi geçiyordu ben yatağa gittiğimde ve sabahta yine erken kalktım. Acaba sarmaları beğenirlermi diye içim içimi yedi durdu ama Rabbim utandırmadı ve benim sarmalar inanılmaz tuttu
Görümcemin terbiyesiz oğlu bile yenge müthiş olmuş dedi durdu
Tabaklara konulanlar yendi tabiki ama bir tek varsa dolma alalım dedi gelenlerin hepsi :122: İnanılmaz rahatladım o an sonuçta okadar emek verdim ve eğer herkes aman tuzsuz aman yağsız diyecekler diye çekinmiştim.
Misafirlerin hepsi son gün tek tek benim yanıma gelip beni öpüp helallik istediler kaç gündür bizler için yorgunluktan bithap düştün diyeula KV desen inat ettide yinede bir kere Allah razı olsun demedi ya hee çoğunuzun dediği gibi Allah bilsin gerisi boş
Aslında bu gece geç saate kadar sizlerle olmayı düşünüyordum ama eşimin kuzeni bana yatıya geldionların apartmanda ana vana patlayınca susuz kalmışlar oda beni sağ olsun çok sevdiği için anında bana kaçmış
Kv bu durumu öğrenincede bozuldu ama kız sonuçta benle daha iyi anlaşıyor. Telefon açtıktan sonra kvye söyledim bak kız bana gelicek eşim gelince kusura bakma ama biz erken çıkalım sonuçta hem çok yorgunum hemde kızcağızda büyük kızıma performans ödevinede yardımcı olucak diye.
Aaaaaaa bu gece oğlum bende kalıcak sen çocuklarınıda al git evine dedişeytan atla üzerine diyor ama ben genel olarak şeytana uymamaktan yanayım
Valla daha şimdiden ilerisini görebildiğim için ata demirel gibi ancak eyvah eyvah diyebiliyorumartık canı istedikce oğluşunu alır yanına
Neyse kızlar sızlere doyum olmaz artık yarından itibaren 99 bölümlük bir dizi halinde 7 günlük KV macerasını ara ara anlatırım nasılsa
Yarın akşam Allahın izniyle görüşürüz inşallah
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
İyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
ay meryem 6 tane yemişsin onu dert ediyorsun ben gçen ay 50 tane yedim onlar bile eridkten sonra seninkilerde erir :)hoşgeldn bende gecmiş okuyordum baktım sen gelmişsin aksam 7de kaldım
ben suçluyum şekerim...
dolmayı yaptım ve yedim
neredeyse 1ay oldu diyete baslayalı ilk defa bu kadar kaçamak yaptım
mutsuzummmm
dolamlarım küçüktü az yaglı bol domates biber sogan koydum ve zeytnyaglı yaptım ama 3 öglen 3 aksam yedm.
ben bunu nasıl kaç günde eritirim acaba:18::18::18: ya da erirmiki
sen neler yaptın...7 si nasıl geçti?
neler yedin kaçırmıyomusun hiçç iddiadaşım benm
eee ne duruyorsun biberonda ver :))) tüm erkekler aynı bundan emin olabilirsin canımGÜNAYDIN kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ALLAH RAZI OLSUN HASTAYLA UGRAŞMAK ÇOK ZOR HELE BİDE HASTA BENİM EŞİM OLUNCA AYNI BEBEK GİBİ OLUYOR BİR BİBERONU EKSİK
Günaydınlar...
Kızlar afedersiniz ama 2 gündür tuvalate çıkamıyorum.Hiç böyle olmazdım yaSıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum ama yok.Fayda vermiyo.Bu konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bişey var mı.Acilen rahatlamam lazım.Tartı oynamıyo valla takıldım kaldım.Nereye gidiyo ki bu yediklerim anlamadım ki :44:
Özlemcim evet çörek otu çok faydalı.Ölümden başka her derde devaymış.Ama bi yerde araştırdım fazlası da zararlı olabiliyomuş.Uçucu gazlar varmış içine.Günde 1 çay kaşığından fazla yenmemeliymiş.Bi de çiğnemek gerekiyomuş galiba.Direk yutunca fayda vermezmiş.
Erkeklerde de östrojen hormonunu artırdığından sperm kalitesini düşürüyormuş.Hamile kalmak isteyen kızlar fazla yedirmeyin kocalarınıza
benimde basen sorunu var tabi hemde fazlacabende kazak falan aldım hemde m beden :) benim basenlerim biraz geniş sankiöyle şekilsiz biçimsiz değil ama var biraz...
sağol canım amin..
aynı kaderi yaşamışlar işte ...
lütfederler inşallah :))))
ayyy senin kv ye ne desem bilemiyorum allah sana sabır versin ...
ellerine sağlık bu arada canım o bilmezse rabbim biliyor boşver çokta fifi :)
ay meryem 6 tane yemişsin onu dert ediyorsun ben gçen ay 50 tane yedim onlar bile eridkten sonra seninkilerde erir :)
eee ne duruyorsun biberonda ver :))) tüm erkekler aynı bundan emin olabilirsin canım
canım ya bende kabızlığa karşıda çörek otunu duymuştum sabah aç karna çiğneyip bol suyla içiyorsun diye :)
ama ben akşamdan 3 kayısıyı küçük bir kaseye koyup üzerini geçecek kadar su koyuyorum sabah onları yiyip suyuda içiyorum aslında hoşafı daha çok fayda ediyor ama şekerli işte. lifli şeyler tüket bolca
aman aman erkeklerden uzak tutmak gerek o zaman :))) bende her derde deva diye duymuştum...
Uykulu uykulu tükanı açmayıda ihmal etmiyorsun.:)
İyi uykularr ..
Bende seneye uyuyacağım nasipse..Çocuklar okula ben yatağa..:)))
benimde basen sorunu var tabi hemde fazlaca
kazak geçen hafta bnedealdım L beden aldım aslında m yede girerdim ama benim göğüslerde iri baya dar giyince iyi olmuyor sağolsun kızım anne sütü alsın diye 6 ay şağdım sütü oda baya büyüttü zaten büyüktü ya katmerlendi
arada kaç kilo fark var baya görünüyor değişiklik
maşşallah bu arda 99 göstermiyorsun kesinlikle
yağmur gözlüm süpersin valla bizede gaz olsunistenince oluyomuş demek
sabah 1 dlm layt ekmek 1 kasık lor 1 domates ten sonra gelen giden komşular saolsunlar 1 nescafe içtim 1 yeşil çay yanına 3 galeta götürdüm öğlen yemeği niyetine
akşam yemeüimi koydum ocakta pişiyo
karnıbahar tavuk göğsüylle piişirirlmiş bide çocuklarımın çok sevdiği anneanne pilavı var menüde 2 kaşık yerim çok güzel yemeden dayanamma sanırım
çocukları olanlara tarifini vereyim kızlar
1 çay bar.bullgur
1çay bar.arpa şehriye
1çay bar.pirinç 3 havuç
2 kasıkk yağ erit bulgur pirnç şehriye kavur sonra havucu koy biraz çevir 4 buçuk çay bardağı sıcak su dök tuz at pişir çocuklara süper oluyo yoğurtla tavsiye edilr
yağmurgözlü maşallah kilonu hiç ama hiç göstermiyorsun
yagmurgozlu cnm fıstık gibisin hiç gostermiyon kilonu masallahhhh boyun uzun heralde
oyy oyy maş m bedenler de alırmışbende kazak falan aldım hemde m beden :) benim basenlerim biraz geniş sankiöyle şekilsiz biçimsiz değil ama var biraz...
ay meryem 6 tane yemişsin onu dert ediyorsun ben gçen ay 50 tane yedim onlar bile eridkten sonra seninkilerde erir :)...
teşekkür ederim kızlar valla kilomu söylediğimde herkes öyle diyor neremde saklıyorum bende bilmiyorum..:26::26::26:
toksincim boyum 173...doktoruma göre 60,65 olsam hiçbir rahatsızlığım kalmazmış bel fıtığı ayak şişmesi vsçok güzelde ben en son ne zaman 60 kg hatırlamıyorum :26:
17 yaşımda evlenirken 75 kiloydum bir düşük bir doğum oturduğumuz evdeki kötü şartlar nedeniyle romatizma arkasından bronşit kortizonlu ilaçlar boşanma antidepresanlar veee sonunda hipotroid olmuşum 127 kg bugünüme şükür gr gr da olsa gidiyor...
aldım giydim bile :))) inşallah canım sen takip et inan vereceksinoyy oyy maş m bedenler de alırmış
ay en son ne zaman m giydim hatırlamıyorumki... darısı basıma
bu arada 50 tane dolma yemiş olamazsınsarmadır o
kız ben koca koca kuru patlıcan biber hüplettim..
arkadasım sana da
ne çokkilo vermişsin..99 da güzel rakam 2lileri görmüşsün artık verdiklerin daha da belli olcak..
bu arada bende katılıyorum kilonu hiç göstermiyorsun.ben ne zaman 2lileri görürüm kimbilir....
bizde seni özledik ama yoksunYa kızlar dedim önce selam vereyim,dün gece geldim geçmişi okuycam diye bir daldım yazamadan kaldı öyle.Önce yazıyım da sonra okuyum bari.Özledim sizleri canlarım,iyisinizdir inşallah hepiniz
ablacım sen asla o dediğin kiloyu göstermiyorsun valla yine 75 hatta 80 bile olsan yeter.
benim göğüslerim küçük canım sanırım rahatım bu açıdan yani normal ölçüleri... basenlere ne yapsak canım ya var mı bir fikrin? bende sağdım 4 ay boyunca ama benim velet istemedi zaten azdıbenimde basen sorunu var tabi hemde fazlaca
kazak geçen hafta bnedealdım L beden aldım aslında m yede girerdim ama benim göğüslerde iri baya dar giyince iyi olmuyor sağolsun kızım anne sütü alsın diye 6 ay şağdım sütü oda baya büyüttü zaten büyüktü ya katmerlendi
arada kaç kilo fark var baya görünüyor değişiklik
maşşallah bu arda 99 göstermiyorsun kesinlikle
yağmur gözlüm süpersin valla bizede gaz olsunistenince oluyomuş demek
sabah 1 dlm layt ekmek 1 kasık lor 1 domates ten sonra gelen giden komşular saolsunlar 1 nescafe içtim 1 yeşil çay yanına 3 galeta götürdüm öğlen yemeği niyetine
akşam yemeüimi koydum ocakta pişiyo
karnıbahar tavuk göğsüylle piişirirlmiş bide çocuklarımın çok sevdiği anneanne pilavı var menüde 2 kaşık yerim çok güzel yemeden dayanamma sanırım
çocukları olanlara tarifini vereyim kızlar
1 çay bar.bullgur
1çay bar.arpa şehriye
1çay bar.pirinç 3 havuç
2 kasıkk yağ erit bulgur pirnç şehriye kavur sonra havucu koy biraz çevir 4 buçuk çay bardağı sıcak su dök tuz at pişir çocuklara süper oluyo yoğurtla tavsiye edilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?