Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrr
ben bu gün dukantariflerim forumdan tonbaligi köftesi denedim birazda kendim değiştirdim süper oldu kizimda çok sevdi
2kutu tonbaligin yağını suzdum2yumurta kırdım 3kasık kadar yulafezmesi.pizza baharati ve 3kasık kadar az yağlı pizza peyniri yogurdum kofte gibi yapıp yağlı kagida ve firinda pisirdim çok doyurucu oldu patlıyorum. simcik

Son düzenleme:
canım çok istedi diye akşama yumurtalı ıspanak yapayım dedim ,demez olaydım, 2 dal ıspanak yıkadım ve şu an belim kopuyor (((
ayakta kalmak bana iyi gelmiyor ya ne yapacağım ben?
ütüde yapmam gerek ama nasıl ((

eline sağlık canım farklı bir tarif ben de aldım ton balığı salatayla yerim diye epeydir duruyor denesemmi ama bizimkiler yemez

canım dikkat et kendine senin tam anlamıyla dinlenmen lazım aslında doktora da görünsen bi iyi olur ilaç verir rahatlarsın

Son düzenleme:
asu cnm buldum tarifi

Ton Baligi Köfteleri

Istediginiz miktar ton balığını 1.5 kaşık yulaf kepeği, 1 yumurta ve istediğiniz baharatlarla karıştırıp teflon tavaya birer
kaşık koyarak kızartabilirsiniz. hafifce ustlerine bastirip ezerseniz de top top degil de tam kofte gibi olur.
Hic yag dökmeyin tavaya. Zaten kendi yagi kizarmalari icin de yetiyor.

Ben 2 adet normal boy konserve ve bu malzemeleri katip 15 10-12 adet kofte cikardim. Ve cok da lezzetliydi.
Zaman yokken cok uygun bir yemek. Afiyet olsun...

sağol toksincim uğraşmış bulmuşun benim için
bu yulaf kepeği yulaf ezmesinden farklı bişey mi acaba ben de yulaf ezmesi var

arkadaşımm çokk güzell kilo vermişsinn ve gerçektende hiç göstermiyorsun 99..boyda varyaa maşallahh...valla ben böle kilo verenlere şahit olunca çoşuyorumm evet bende yapabilirim diye yoksa bana kalsaa ben veremem diye yaydıkcaa yayıyorumm....

arkadaşlarrr bugün yediklerimmmm....

SABAH
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 çatal yoğurt:)

ARA
bişi yemedim...

ÖĞLEN
ince lavaş et döner dürüm:26:
2 bardak ayran

ARA
şimdi yicek karışık meyve..

AKŞAM
pırasa ve yogurt yemeyi düşünüyorummm..

ARA
tarçınlı sütüm var..onu içerim belki yanına bal ve listemde gün içinde 8 badem ve 2 cevizim vardı onları yemedim onlarıda yiyebilirim..

bu kadar inşallah kaçamagımm olmasss....

MAşallah arkadaşıma Boy pos endam yerinde valla..:)
abana pozun pek hoş..

Geçmişi hatırlama tatlım..Onlar geçti gitti geleceğe ve oğluşuna bak sen..birde arada bize...
Öpüyorum seni şap şup.:)

adana,antep,hatay mutfağına bayılırım..:)
Zeynepçiğimde adanalı,nursenada sanırım adanalıydı..

Birde bir lafınız var sizinn .Adanalıyık Allahın adamıyık...:))

Bugün içli köfte yedim.:)
Haşladım çok hafif oldu..Kızım saırımsaklı yoğurtla seviyor mantı gibi..
saat dört buçuktu yediğimde yatıncaya kadar kaloriler uçar gider inşallah..:)

Arkadaşım evine geldi oğluşuyla birlikte..Börek ve sütlaç yapıp götürdüm çok yoruldum bugün. mutfaktaydım tüm gün diyebilirim...

evet adanalıyık şeker ama acyip yemek külltürüm vardır babamda askerdi benim yani doğdum doğalı türkiyeyi gezer dururum onun içn güzel yapar güzel yerim ve onun içindirki 90üstüyüm her daim

evet adanalıyık şeker ama acyip yemek külltürüm vardır babamda askerdi benim yani doğdum doğalı türkiyeyi gezer dururum onun içn güzel yapar güzel yerim ve onun içindirki 90üstüyüm her daim

Bende öyleyim ya,her yörenin mutfağını denemişliğim vardır..
İyi olduğumu söylerler..ŞEkil A göründüğü gibi..

gayet güzel beslenmişsin aman dikkat et kaçamak yapma canım...
bende kesinlikle haşlama olanı seviyorum diğeri hem çok ağır geliyor hemde midemi ekşitiyor. kv de haşlar hep hem yağı falan suya çıkıyor ya banada daha az kalorili gibi geliyor :))) sarımsaklı yoğurtlada ,limonlada severim ben farketmez her türlü yerim yani....
ellerine sağlı canım bayağı yorulmuşsun.
adana dedinde aklıma şu sarımsaklı köfteniz neydi fellah köftesi miydi o geldi ahhh ahhh yapacağım böyle giderse cumaya :))) bende her yörenin yemeğini denerim severim yemekle uğraşmayı küçüklüğümden beri ,kardeşim anneme der ablam senden daha becerikli diye, o gelsin yeni uygulamalarım olacak üstünde ,eskidende öyleydi abla ölmem değil mi derdi ama bayılarak yerdi :)))
canım dikkat et kendine senin tam anlamıyla dinlenmen lazım aslında doktora da görünsen bi iyi olur ilaç verir rahatlarsın
canım ya burada dra gitsen gerekli gereksiz her şeyi istiyor kan aldırmaktan gına geliyor, gitmiştim zaten daha önce başka seçenek yok o nedenle tekrar aynısına gitmyi düşünmüyorum ,pek işinin ehli değildi yani... boş yere oramı buramı deldirmeyeyim :)))

kızlarrrrrrrrrrr size ne diyeceğim ben sanırım cumaya 75i göreceğim :)))) bakın yapacağım herşeyi anlattım en baştan sonra bana ne yaptın diye sormayın ,söylemem valla :) benim takipçilerim beni bilir :)))

bu arada adımı değiştirmek zorundada değilim :) hala bana özlem diyebilirsiniz ya da arkadaşların dediği gibi öz ve özü de olur :)))

ha nasıl bu kadar eminsin derseniz bugün 76 küsürü gördüm eee 2 güne ben bu yöntemle bayağı veririm gibi geliyor artık ucundanda olsa 75i göreceğim ki ben 76yı demiştim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…