Bende öyleyim ya,her yörenin mutfağını denemişliğim vardır..
İyi olduğumu söylerler..ŞEkil A göründüğü gibi..
cok sagol canimcim arkadasimilknur canım senin oğlan anlamamış tekrar gidin siz :))) çok geçmiş olsun tekrar, rabbim damatlığınıda göstersin inşallah. ayyy darısı bize :)
bizde seni çok seviyoruz canım
nevzamansiz cok tesekkürler arkadasimçok saolun geçmiş olsun dilekleriniz için hep derlerya geldimi üstüste gelir.herşeyde bir hayır vardır elbet ben yatıyorum dinleniyorum da bel tutulması çok zor bişey gercekten..tek başımıza kaldık kv de hasta oldu aksi gibi kırk yılda bir çağırıcaktım kolay kolay bişey istemem ama terslik işte...
inaşşalh canım gidecek kilollar maşallah sen azimlisin keşke bende öyle olsam.geçmiş olsun dileklerin için saol canım.babasınında bir profu var kadıköyde ona götürcez ikna edebilirsek karşıya gitmek problem malum anadolu yakasındayız biz.ilgine teşekkürler canım mesajını beklıyorum iğneyimerak ettim.
aynen öyle oldu canım birde çocuk olsa yanmıştık.kendimize zor bakıyoruz.zaten hep birlikte hasta oluruz gecen yıl bronşit oldugumda da belı tutulmustu aban ınatmı yapıyor ne???
çoook geçmiş olsun cabucak ıyılesın paşan.
Senin oglusununda dogum günü kutlu olsun canimikinizede çok geçmiş olsun canım. bu masaj cihazlarından sorun belki düzenli kullanımda faydası olur. yani doktorunuza sorun :)
yok canım spor falan yapmıyorum. yalan yanlış karatay gigi bişi yapıyorum. sabah kahvaltısı hariç bütün gün ekmek ve türevlerini yemiyorum. şekerli yiyecekler yemiyorum. ara öğün yapıyorum ama mutlaka bir çeşit süt ürünü tüketiyorum. hemen her öğünde salatalık tüketmeye çalışıyorum. yeşil çay ve hakmardan aldığım tarçınlı çayı hiç bırakmadım. onun dışında patates ve pirince veda ettim. hepisi bu kadarcık. inş. kısa zamanga güzel sonuçlarla aranızda olurum.
canım gözünüz aydın hayırlı olsun allah askerliğne damatlığınada nasip etsin inş.
benimde oğlum yarın yaşına giriyor. pasta yerim diye sevinmiştim azcık ama eşim tayin için kayseriye gitti. tek başına doğum günü yapmakta istemiyorum. bu sene bütün özel günlerimizi yanlı geçirdik
sağol canım inş.
amin canım gepimiz inş.
ayy inş. inş.
işte bu yüzden geliyorum buraya beni benim kadar iyi anlıyorsunuz. hadi kaçak kaçargörüşürüz müjdeli haberlerle gelirim yine inş :)
WAW sen cok yasa emi güldürdün beni aksam aksamkızlarrrr kilo alma yarışmasındaki sayfayı buldum girdim sayfaya sırf meraktannn aman allahımm siz denemeyin bunu...yedikleri şeyleri yazmışlarr ooyyyyyyyy oyyyy bide okadar yedim kiloda tık yokk diyorr yaaaaaaaaaaaaaaagenetikk galibaa...keşke benimde öyle bi genetiğim olaydıııı :):) akşam oldu benim açlık krizleri başladıı böle duygu sömürüleri yapmam normaldirr....küçük emrah moduna girdimm ben yetimm ben öksüzzzzzzzzz:84:
Cok sagol arkadasimvalla benim kızda kazara akşam saati uyrsa gece 2 ye kadar oturur ama 2.5 yaşta bıraktı öğlen uykusunu ama arada arabada uyrsa akşam üzeri aynen öyle zor allah kolaylık versin
hadi bakalım bu ara çok azimlisin devam sakın bırakma
geçmiş olsun diş ağrısı fenadır
gözünüz aydın damatlığınıda gör inşallah
bedenler birbirinden farklıdır
bende 44 e giriyorum artık
bugün lcw de dar kalıp kot denedim 44 beden oldu ama beğenmedim almadım
L beden eşorfman altı aldım üsttede L beden aldım
allah kurtarsın
canını sıkma biraz gecikmeli kutlayın
neden olmasın ben 52 beden giyiyordum içine zorla giriyorsdum hemde geniş kalıp
şimdi 44 oluyor hemde rahat rahat
aman dikkat hemen topla kendini
geçmiş olsun canım
Cok sagol toksincimcnm bilmiyordum unutmassam deneyecegim cörekotunu bir ara zayiflatiyor diye yiyordum1 zamanla unutuyorum :2:
evet 4gun kaldi yarinla beraber, ama 3kilo felan aldim yaaaa en son cumarteside tutacam rabbimin izniyle
oh ne guzel taze süt icecek baris bey
cnm simdilik L beden giydin ne kadar mutlu oldun dogru yoldasin cnm ilerde insallah M sonrada S giyersin
simdi aklima geldi ilknur cnm yarin oglun sunnet olucakmis rabbim hayirli etsin insallah damatliginida görürsün cnm
zeynep ablacim hep aklimdasin rabbim insallah dualarini kabul eder aminnn
Yenacim canimcim facebooktan bende takip ederim kücük iskenderi ve cok begenirim yazdiklariniHer kadın gibi doğurmak hevesi, her erkek gibi dağların doruklarında biraz gözden ırak hüzünlenme denemeleri aslında. Kusura bakma, kafam biraz dağınık,
Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm.
Küçük İskender
:))))
Küçük İskender, Şahsına münhasır özel kişilik..
Aykırı olanlar hep ilgimi çekmiştir.ÖZellikle son zamanlarda twettinden takip ediyorum , hem gülüyorum hem düşünüyorum..
Yagmurgözlüm masallah sana tütütütütütüüüüü
Ayyyyyyyyy canim kiyamam ben sanacanım çok istedi diye akşama yumurtalı ıspanak yapayım dedim ,demez olaydım, 2 dal ıspanak yıkadım ve şu an belim kopuyor(((
ayakta kalmak bana iyi gelmiyor ya ne yapacağım ben?
ütüde yapmam gerek ama nasıl((
yakalamışsın resmimi yine bi tanede senin için ekliyim...
Bugün içli köfte yedim.:)
Haşladım çok hafif oldu..Kızım saırımsaklı yoğurtla seviyor mantı gibi..
saat dört buçuktu yediğimde yatıncaya kadar kaloriler uçar gider inşallah..:)
Arkadaşım evine geldi oğluşuyla birlikte..Börek ve sütlaç yapıp götürdüm çok yoruldum bugün. mutfaktaydım tüm gün diyebilirim...
bence çocuğun fazlalığı gitti ya rahatladı :))) bak bize azcık kilo versek hareketlerimiz nasılda kolaylaşıyor :))cok sagol canimcim arkadasimgercekten hic sünnet olmamis gibi simdide babanesine gitti bisi oldu cocuguma durdugu yerde duramiyor
nevzamansiz cok tesekkürler arkadasim
Senin oglusununda dogum günü kutlu olsun canimCaniniz sagolsun Rabbim seneye hep beraber kutlamayi nasip eder insallah cnm
Bizde öle bi tören falan yapmadik kimsemiz pek yok burda. Nasipse Türkiyeye izine gidince orada bisiyler yapmayi planliyoruz
WAW sen cok yasa emi güldürdün beni aksam aksamGercekten bide böylelerini görmek cok sinir bozucu
Cok sagol arkadasimSende yeni cicilerini güle güle giy
Cok sagol toksincim
Yenacim canimcim facebooktan bende takip ederim kücük iskenderi ve cok begenirim yazdiklarini
Yagmurgözlüm masallah sana tütütütütütüüüüüBoy uzun olunca kilo milo hic göstermiyosun valla
Ayyyyyyyyy canim kiyamam ben sana(((((( Keske bana seslenseydin kosa kosa gelirdim yapardim ispanaginida ütünüde
saferan sanada masallah cnmmmm cok güzel bir yüzün var hele gözlerin cok manali masallahhhhh
oo güzel mamalar varmış sende bugün ellerine sağlık canım
cuma günü akşam da bi arkadaş bize yapacak içli köfte
özlem maşallah sana diyorum daha da bişey demiyorum 75 haa hiç kıskanmadım
bence çocuğun fazlalığı gitti ya rahatladı :))) bak bize azcık kilo versek hareketlerimiz nasılda kolaylaşıyor :))
canımsın ya keşke yakın olsak ama nerdeeeee... bu gibi zamanlarda yanımda birinin olmasını ne çok istiyorum bir bilsen
aman asum maşallah de başka bir şey deme ne olur :) 75i göreceğim gibi geliyor bakalım kısmet tabi çünkü 76.6yı gördüm bugün yani ucundan falan görürüm en azından diyorum... ama şu var ne 5 günde 5 kilosu inan bu çok daha rahat ve güzel . ekmeksiz,makarnasız,pilavsız bir 10gün olacak ama değdi yani... gerçi geçen sabah mısır ekmeği almıştı eşim hiç dayanamam biraz yedim :)
Acaba ondanmi böle oldu bu cocuk cidden :26::26::26:bence çocuğun fazlalığı gitti ya rahatladı :))) bak bize azcık kilo versek hareketlerimiz nasılda kolaylaşıyor :))
canımsın ya keşke yakın olsak ama nerdeeeee... bu gibi zamanlarda yanımda birinin olmasını ne çok istiyorum bir bilsen
aman asum maşallah de başka bir şey deme ne olur :) 75i göreceğim gibi geliyor bakalım kısmet tabi çünkü 76.6yı gördüm bugün yani ucundan falan görürüm en azından diyorum... ama şu var ne 5 günde 5 kilosu inan bu çok daha rahat ve güzel . ekmeksiz,makarnasız,pilavsız bir 10gün olacak ama değdi yani... gerçi geçen sabah mısır ekmeği almıştı eşim hiç dayanamam biraz yedim :)
tabii ki maşallah özlemcim
ben de nerdeyse 1 senedir pilav makarna yemiyorum ama ekmeğide mi kessem acaba
bugünkii listemii yazmıştım kızlarrr....akşam pırasa var demiştimm acık pırasaa..acık yeşil fasulyee ama dayanamayıppppp:26:evet dayanamayıp:26: 3...4 lokma ekmek yedim fırından gelmiş beyaz ekmektiiinefret ediyorum bu durumdannn.....ve üzüm hoşafı içtim bunun çok zararı olurmu acabaaa.....
bugünkii listemii yazmıştım kızlarrr....akşam pırasa var demiştimm acık pırasaa..acık yeşil fasulyee ama dayanamayıppppp:26:evet dayanamayıp:26: 3...4 lokma ekmek yedim fırından gelmiş beyaz ekmektiiinefret ediyorum bu durumdannn.....ve üzüm hoşafı içtim bunun çok zararı olurmu acabaaa.....[/QUOTE
cnm 2-3lokma ekmekden biseycik olmaz masalllah o sicak ekmegi 2,3lokmada birakmak marifet ben birakamazdim heraldegayet guzel beslenmissin uzum hosafi kalorisi fazladir birde lavasi diyetisyenmi verdi
ben döner yiyecegim zaman etini kestirip aliyorum evde tamtahil ekmeginin icine koyup yiyorum
Bende hazir konservede seftali kompostosu ictim cnm artik varsada bile malesef is isten gecti suan midemin en güzel kösesinde yan gelmis keyif yapiyor
ilknurcum cn oluna masallah kiz hayirli olsun insallah damatligiylada görürsün
Cok sagol cnmcim amin insallah o günleride görürüz. Dün sabah oldu sünnetini. Eve geldik sanki ben sünnet olmusum gibiydim. Cok stres yaptim. Sanki 3 gün sopa yemisim gibi geldim eveAma cok sükür bisiycik olmadi hatta bence hala sünnet oldugunun farkinda bile degil Gayet normal geziyo oynuyo hala yatiramadim.
nurrrrrrrr canım ya bu pilavda şehriye önce kavrulmuyor değil mi? yani hepsi bir kavrulacak öyle mi?
Cok sagol cnmcim amin insallah o günleride görürüz. Dün sabah oldu sünnetini. Eve geldik sanki ben sünnet olmusum gibiydim. Cok stres yaptim. Sanki 3 gün sopa yemisim gibi geldim eveAma cok sükür bisiycik olmadi hatta bence hala sünnet oldugunun farkinda bile degil Gayet normal geziyo oynuyo hala yatiramadim.
sorma canim valla ben olsam kipirdamazdim bilecnm cocuklar daha dayanikli aciya masallah birak oynasin
allah damatlığınıda görmek nasip etsin
aminnnnnn.. inşallah olur.Allah ım herkesin gönlündeki muradını versin..
sana da doyum olmaz güzelm baya da özlemiştim iyi oldu bu...
hahhahaha gözümde canlandı sen orda uyuyup kalmısın sabah kuzen arıyor bulamıyor seni..
çocuklar gelip uyandırıyor falan
yarın görüşürüz sende kendine çok dikkat et..
iyi geceler tatlı tatlırüyalar
sağol toksincim uğraşmış bulmuşun benim için
bu yulaf kepeği yulaf ezmesinden farklı bişey mi acaba ben de yulaf ezmesi var
kızlarrrrrrrrrrr size ne diyeceğim ben sanırım cumaya 75i göreceğim :)))) bakın yapacağım herşeyi anlattım en baştan sonra bana ne yaptın diye sormayın ,söylemem valla :) benim takipçilerim beni bilir :)))
bu arada adımı değiştirmek zorundada değilim :) hala bana özlem diyebilirsiniz ya da arkadaşların dediği gibi öz ve özü de olur :)))
ha nasıl bu kadar eminsin derseniz bugün 76 küsürü gördüm eee 2 güne ben bu yöntemle bayağı veririm gibi geliyor artık ucundanda olsa 75i göreceğim ki ben 76yı demiştim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?