Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nurrrrrrrrrrr yine ben :))) salça yok mu bunda ? çok sordum ama yapacağım bak yarına birde havuçlar rende değil mi?

ilknur canım senin oğlan anlamamış tekrar gidin siz :))) çok geçmiş olsun tekrar, rabbim damatlığınıda göstersin inşallah. ayyy darısı bize :)

bizde seni çok seviyoruz canım
cok sagol canimcim arkadasim gercekten hic sünnet olmamis gibi simdide babanesine gitti bisi oldu cocuguma durdugu yerde duramiyor
nevzamansiz cok tesekkürler arkadasim
Senin oglusununda dogum günü kutlu olsun canim Caniniz sagolsun Rabbim seneye hep beraber kutlamayi nasip eder insallah cnm
Bizde öle bi tören falan yapmadik kimsemiz pek yok burda. Nasipse Türkiyeye izine gidince orada bisiyler yapmayi planliyoruz
WAW sen cok yasa emi güldürdün beni aksam aksam Gercekten bide böylelerini görmek cok sinir bozucu
Cok sagol arkadasim Sende yeni cicilerini güle güle giy
Cok sagol toksincim
Yenacim canimcim facebooktan bende takip ederim kücük iskenderi ve cok begenirim yazdiklarini
Yagmurgözlüm masallah sana tütütütütütüüüüü Boy uzun olunca kilo milo hic göstermiyosun valla
Ayyyyyyyyy canim kiyamam ben sana (((((( Keske bana seslenseydin kosa kosa gelirdim yapardim ispanaginida ütünüde
yakalamışsın resmimi yine bi tanede senin için ekliyim...

saferan sanada masallah cnmmmm cok güzel bir yüzün var hele gözlerin cok manali masallahhhhh

oo güzel mamalar varmış sende bugün ellerine sağlık canım
cuma günü akşam da bi arkadaş bize yapacak içli köfte
özlem maşallah sana diyorum daha da bişey demiyorum 75 haa hiç kıskanmadım

bence çocuğun fazlalığı gitti ya rahatladı :))) bak bize azcık kilo versek hareketlerimiz nasılda kolaylaşıyor :))

canımsın ya keşke yakın olsak ama nerdeeeee... bu gibi zamanlarda yanımda birinin olmasını ne çok istiyorum bir bilsen
oo güzel mamalar varmış sende bugün ellerine sağlık canım
cuma günü akşam da bi arkadaş bize yapacak içli köfte
özlem maşallah sana diyorum daha da bişey demiyorum 75 haa hiç kıskanmadım

aman asum maşallah de başka bir şey deme ne olur :) 75i göreceğim gibi geliyor bakalım kısmet tabi çünkü 76.6yı gördüm bugün yani ucundan falan görürüm en azından diyorum... ama şu var ne 5 günde 5 kilosu inan bu çok daha rahat ve güzel . ekmeksiz,makarnasız,pilavsız bir 10gün olacak ama değdi yani... gerçi geçen sabah mısır ekmeği almıştı eşim hiç dayanamam biraz yedim :)

Bende yaziyim bugün yediklerimi
SABAH:
2 dilim tam tahilli ekmek
Kücük kücük 2 3 tane sosis
Domates, salatalik,turp
Zeytin, peynir, 2dilimde yagsiz kasar peynir
2 bardak cay
ÖGLEN:
Yok
AKSAM
1 dilim tam tahilli ekmek
2 3 kepce kadar yagsiz et kavurma
5 6 kücük dilim firinda mücver
Seftali komposto
1 bardak diyet kola

Son düzenleme:

tabii ki maşallah özlemcim
ben de nerdeyse 1 senedir pilav makarna yemiyorum ama ekmeğide mi kessem acaba

Acaba ondanmi böle oldu bu cocuk cidden :26::26::26:
Gercekten yakin olsak kosa kosa gelirdim. Cünkü bende zor günlerimde sirtimi yaslayabilecegim birilerinin etrafimda olmasini cok isterdim
tabii ki maşallah özlemcim
ben de nerdeyse 1 senedir pilav makarna yemiyorum ama ekmeğide mi kessem acaba

Kizlar napiyosunuz siz yaaaaaa ben pilavsiz ve makarnasiz bir hayat düsünemiyorummmmmmmm
Ama bende bu hafta makarna ve pilav yemedim bitek dün 2 3 kasik bulgur pilavi yedim. Sanirim bende 95i görücem bu hafta

Son düzenleme:
bugünkii listemii yazmıştım kızlarrr....akşam pırasa var demiştimm acık pırasaa..acık yeşil fasulyee ama dayanamayıppppp:26:evet dayanamayıp:26: 3...4 lokma ekmek yedim fırından gelmiş beyaz ekmektiii nefret ediyorum bu durumdannn.....ve üzüm hoşafı içtim bunun çok zararı olurmu acabaaa.....

Bende hazir konservede seftali kompostosu ictim cnm artik varsada bile malesef is isten gecti suan midemin en güzel kösesinde yan gelmis keyif yapiyor

ilknurcum cn oluna masallah kiz hayirli olsun insallah damatligiylada görürsün

Cok sagol cnmcim amin insallah o günleride görürüz. Dün sabah oldu sünnetini. Eve geldik sanki ben sünnet olmusum gibiydim. Cok stres yaptim. Sanki 3 gün sopa yemisim gibi geldim eve Ama cok sükür bisiycik olmadi hatta bence hala sünnet oldugunun farkinda bile degil Gayet normal geziyo oynuyo hala yatiramadim.

Son düzenleme:

cnm cocuklar daha dayanikli aciya masallah birak oynasin

nurrrrrrrr canım ya bu pilavda şehriye önce kavrulmuyor değil mi? yani hepsi bir kavrulacak öyle mi?

pirinci yıkıyorum bulguru yıkamam ben arpa şekriyeyide koyup tavaya hepsini bi kavuruyorum sonrada rendelenmiş havuç onlada biraz çeviriyorum sonra suyunu döküyorum ak sonra 75 şi görecektim senin yüzünden göremedim deme bana sakın akşam tencerenin dibi göründü bizim evde bende 5 kasık yedim 1 tabakta karnıbahar yemeği ekmek yok sadece sabahları 1 dlm yiyorum ben senin teoriin neki nasıl görcen 75 iii merak ettim bak bişeymi kaçırdım acep anlattınmıydı

allah damatlığınıda görmek nasip etsin

Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122:

Anam deminden beri okadar cevaplar yazmıştım hepsi nasıl olduysa gitti
Neyse tekrar yazayım bari
Bugün hem grip oldum hemde son bir haftanın vermiş olduğu yorgunluğun acısı cıkmaya başladı her yerim ağrıyor. Hesapta temizlik yapacaktım ama erteledim yarına. Eşim benim dünden beri bir tuhaf olduğumu anladığı için sık sık arayıp neyim olduğunu sorup durdu ve sonunda dayanamadım Annesinin bir hafta boyunca yaptıklarını, söylediklerini ona bir bir anlattım. Benim ağrıma gidiyor bir insanın 2 günde 41 senelik eşini silebilmesi dedim hatta olanları anlatırken bile kendimi tutamadım ağladım cünkü insanlık bu değil müslümanlık bu değil bana göre. Eşim şok oldu ve baştan inanamadı ama o an ablasınında yanımızda olduğunu öğrenince ya yok bence şoka girdi ondan öyle dedi durdu fakat aslının öyle olmadığını içten içe oda biliyordu bence.
En sonunda sen bana lazımsın onu boşver ne derse desin bundan evvel nasıl kendi istediğini yaptıysan bundan sonrada Annemden izin almayacaksın buna ben müsaade etmem dedi. Akşamda dışarda buluşup biraz kafamızı dağıtmak için gezdik ve en son evin alışverişinide yapıp döndük :122: Doğrusu çok iyi geldi :122:

Canım Hayallerin gerçek oldu son mesajdan sonra resmen laptop başında uyuya kalmışım ve sabah 5 gibi uyanıp yatağıma gittim Sabah uyandığımda hepsi gitmişti bile tabi benim pireler uçuştuğu için kızı geçiremedim bile okula giderken ama sağ olsun benim nekadar yorgun olduğumu bildiği için kusuruma bakmaz tabiki.

Ablacığımmmmmm füt füüüüüüü harika cıkmışsın gerçektende hiç kilonu göstermiyorsun
İnşallah bir an önce son hedefine de ulaşır böyle güzel resimlerini paylaşmaya devam edersin ... Aminnnn

sağol toksincim uğraşmış bulmuşun benim için
bu yulaf kepeği yulaf ezmesinden farklı bişey mi acaba ben de yulaf ezmesi var

Canım son zamanlarda yulaf kepeği pek bir sık topiğimizde geçmeye başladı bende merak ettim bak şimdi neye yarıyor ve nasıl kullanılıyor diye. Bugün bende alışverişteyken indirime girmişti bende anaaaa kızlar bundan geçenlerde bahsediyordu kesin iyi birşeydir diye aldım
Kızlar anlatın bakayım neye yarıyor ve nasıl kullanıcağım ben bunu

Valla bak şimdi çok merak ettim Malum 1 haftalık devamsızlığımdan dolayı fransız kaldım bazı konularda Okadar çok geçmiş birikince bende öylesine göz ucuyla baktım geçmişe bir an önce sohbete dahil olabilmek için tabi senin nasıl kilolarından arındığını o arada kaçırmışım maalesef :26: :26: :26:
Sana zahmet benide ya burdan ya özelden aydınlatırmısın malum yılbaşınada 2 gün kaldı bari yeni yılda biraz daha güzel sonuçlara sahip olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…