Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar kimler yesil cay isteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben isterimmmmmmmmm bugün içmedim :)
ben nie boğazımı tutamıorum yaaaaaaaaaaaa 3 ayda maximum minmum 25 kilo vermeme lazım benm bana bi care
canım tek yol boğazını tut başka türlü olmuyor...
tabii ki maşallah özlemcim
ben de nerdeyse 1 senedir pilav makarna yemiyorum ama ekmeğide mi kessem acaba
sağol canım benim.
nasıl yani sen 1 yıldır yemiyor musun? makarna değilse bile pilav neredeyse hergün bizim evde pişer :) bende 3-5 kaşık yerim ama bu 10 güne yakın zamandır ağzıma bile sürmedim. hatta dün yaptım hemde tereyağlı ya rabbi nasıl güzel koktu ama yoooooooooook yemedim. bu sefer inanılmaz bir karar geldi bana yeniyıl coşkusu diyelim :)))
ondan olmuştur :)))
keşke canım keşke insan gurbetteyken daha çok ihtiyaç duyuyor :)
canım ekmek neyse ama üzüm hoşafının kalorisini bilemiyoru ama içmişsin artık olanla ölene çare yok ,inşallah cumaya kadar gider canım.

ben bulguruda yıkarım :)) yok canım yarına yemem ,yaparım ama ertesi güne artık kısmetse ,ay deli miyim cumaya 1 gün kala bu hatayı yapayım :) gerçi yesemde 3-4 kaşığı aşmam o da öğlen olur akşama bırakmam, bu 10 günlük deneyimimde akşamları daha az yedim, yeme işinide 5,5 gibi bitirdim.
aaa nurcum daha geçen hafta bir sürü anlattım :) biliyorsun ben her hafta kendimce birşyler deniyorum ama hiç bu zamana kadar bu kadar başarılı olamamıştım açıkçası bende şaşırdım :)
1.canım ben makarna,pilav ve ekmek yemiyorum
2.akşam yemeklerini 5,5ta bitirmeye çalışıyorum

bu kadar :)))

ceco ben yulaf ezmesini müsliye ekliyorum içinde zaten var ama miktarını artırıyorum yoğurtla yiyince tok tutuyor ben başka şekilde kullanmadım hiç canım

hoşgeldin canım benim eşinin seni anlaması ve yanında olması çok güzel daha ne olsun boşver. senin hayat arkadaşın o başkaları değil . ablasıda biliyordur tabi ama işine gelmiyordur.

canım az önce yazdım nursenaya 2 madde bu kadar :) ha cumaya inanılmaz bir rakam görürsem sorarsınız tekrar ama ben bunu yaptım başka birşey yapmadım. resmen arındım valla...
hiç özel birşey yapmadım inan canım sadece ekmek,makarna ve pilav yok + 5,5tan sonra mama yok :)))
sabah yumurtamıda,peynirimide,zytinimide,yeşilliğimide yiyorum ama ekmek yok
öğlenleri genelde çorba yanında yoğurt ya da ayran tükettim ekmek yok
akşamları et ya da sebze yemekleri yanında salata ya da yoğurt ekmek yok
ama bunların hiçbirini tıkabasa doyana kadar yemedim
hatta geçen gün buraya bile yazdım resmen açım diye ama aç kaldığıma değdi bak
ve asla kaçamak yapmadım,aslında en büyük fark bu hep haftasonu mutlaka yapardım ilk defa bu hafta yapmadım

teşekkür ederim ben çooookkkk uzun zamandır burdayım çokk pes etmişliğim ve tekrar sil baştan yapmışlığım vardır ama sabredince sonucu alınıyor arkadaşım

sağol canım benim inş ben 90lara bile razıyım bakalım zaman ne gösterecek şimdilik tek isteğim sağlığım yerinde olsun midem ağrımasın yeter...:))
teşekkür ederim ....))

canımmmmmm♥♥ sende öpüldün en sulusundan
biri içli köftemi dedi offfff bayılırımmmmmmmmm
arkadaşına geçmiş olsun yenacım allah analı babalı büyütsün...:))

ayyyy yediğimizi inkarrr edenlerden deiliz allaha şükürrrrr yani:125:::125::125::125::125::125::125:
aynen öyle nursenacım hiçç inkar etmedik....:))))
sağolll canım benim teşekkürler topiğimizin hatunları hepsi birbirinden alımlı....)))

cecom teşekkür ederim....)) canım bu kadar olduya devamı gelir inş resimleri beraber çekeriz....))

Kizlar aniden moralim sifirlandi
Dün kapkaccilar kizkardesimin telefonunu calmislar
Kizkardesim Sirnakta ögretmenlik yapiyor. Bir arkadasini Diyarbakirdaki havaalanindan almak icin Diyarbakira gitmis. Otobüsten inmis. Havaalanina dogru yürüyormus. Annemle telefonda konusmaya baslamis. Onla konusurken hicbir ses falan duymadan tereygindan kil ceker gibi elinden alip kacmis telefonu. :18::18::18:Üstünede siyah kapsonlu giymis dolayisiyla yüzünü falan görememis.
Kabus gibiydi diyo bitanem cok korkmus Yazik annemde kaza falan oldu araba carpti sanmis yüregine iniyomus. Cigliklar atmis. Bir cocukta gelmis abla noldu diye sormus. Oda o panikle o cocugu bile tartaklamis. Yardim et telefonum gitti diye bagiriyomus ama ucup gitmis Sora birisi polisi aramis. Polis gelmis ama bisey yapamamis. O gece hic uyuyamamis hala gözümün önünde diyo bebegim :18::18::18:
Ucuz atlatmissin demis polisler. Allah korusun daha kötü biseyde olabilirdi demisler :18::18::18: Böyle iste ben bile hala soktayim . Bu kadarmi tehlikeli oldu heryer artik yoldada telefonda konusamayacakmiyiz???
Pislik herife insallah yar olmaz o telefon. Is telefonda degil zaten ama canim kardesim cok korkmus. Ilk defa basimiza böyle bisey geldi. Allah onu ve o gibileri bildigi gibi yapsin

Son düzenleme:
öyle ablacım herşeyin başı sağlık ,sende zamanla inersin hiç merak etme ....

canım ya çok geçmiş olsun ,benimde kuzenim kars'ta öğretmen onunda geçen ay iphonenunu çalmışlardı ama salak açamadığı için satmaya çalışmış ama bizimki öncede oralara haber vermiş ,onlarda bunu nerden aldınız falan gibi sorular sormuş durum böyle olunca adam anlamış sanırım ve bizim kızı bulmuş siz düşürmüştünüz ,ben almıştım ama sizi bulamadım flan gibi laflar gevelemiş ,tlfcular haber vermiş geldi satmaya diye...

ilknurcum geçmiş olsun kardeşine Allah öylelerine fırsat vermesin canım

Cok sagolun kizlarrrrr
Asucum amin cnm Rabbim düsmanimi bile karsi karsiya getirmesin
Özlemcim senin kuzenin cok sansliymis. Kardesimin telefonu yeni model degildi giden gitti ama o korku ona yetmis hala durup durup agliyorum diyo . Zaten yapi olarakta cok hassastir kolaykolay toparlanamiycak gibi :18::18::18:

adana,antep,hatay mutfağına bayılırım..:)
Zeynepçiğimde adanalı,nursenada sanırım adanalıydı..
Birde bir lafınız var sizinn .Adanalıyık Allahın adamıyık...:))
ayy ben o lafı adanadayken hiç bilmiyordum ünv için şehir dısına cıkınca adalıyık lafını bursada ögrendm..
kime adanalıyım desem bana öyle diyordu
Bugün içli köfte yedim.:)
Haşladım çok hafif oldu..Kızım saırımsaklı yoğurtla seviyor mantı gibi..
saat dört buçuktu yediğimde yatıncaya kadar kaloriler uçar gider inşallah..:)...
ohh ne güzelll aksam yemekte sende olmak vardı
benmde dolabımda hep olur saolsun annem hep yapar getirir ama istemedm bayadır..
dedim o dolapta olursa dayanamam falan
senmi yaptın içliköfteyi yenacım?

Adana lılar iyi,sevecen,cana yakın bir dost olurlar.. kendimden bahsetmiş gibi oldum
benm gölcükte henüz hiç arkadasım yok...inşallah sıkı fıkı oldugum birisi olur..
gerçi hiç tanıdıgım olmadıgı için biraz da zor...
tabii ki maşallah özlemcim
ben de nerdeyse 1 senedir pilav makarna yemiyorum ama ekmeğide mi kessem acaba
hiç miii..1 2 kaşık falandamı yemiyorsun...
hiç canın çekmiyormu?evde yapınca sıcak sıcak...
valla azmine hayran kaldım
diyetsyen 1 dlim ekmek 2 kaşık pilav makarna diyor bende degiştirebiliriz sanıyordum...
hahahahha ayhh banu ne cok güldürdün beni..
kıs keşke başka birsey isteseydm anammm belki oda olurdu..
gerçi tam hayal olmamıs ben sabah seni orda bulmalarını hayal etmiştim..

canımm peki 5,5 tan sonra meyve demi yemiyorsun... yani sadece su mu?
saat kaçta yatıyorsun peki?

Aslında bende şu son hafta en geç 5buçuk gibi yemek yiyordum ama tabi az da olsa hamur işi olduğundan beni zayıflatmayacağı kesin neyse aldırmadı ya onada şükür
Dediğin gibi eğer işe yarıyorsa bende senin sisteme geçerim olmazsa yaza dipçik gibi olmam lazım KV ve görümcelerden şöyle bir çat sesi gelsin en seslisinden

ceco ben yulaf ezmesini müsliye ekliyorum içinde zaten var ama miktarını artırıyorum yoğurtla yiyince tok tutuyor ben başka şekilde kullanmadım hiç canım

YOk canım yulaf ezmesi değil benim aldığım Yulaf Kepeği diye bir şey ama şimdi bir googleden araştırayımda öğreneyim bari nasıl tüketilir ve neye iyi gelir sizlerede iletirim.

Canım kardeşine çok geçmiş olsun. RAbbim bir daha göstermesin inan düşüncesi bile korkunç. Benim en korktuğum şeydir kapkaç Rabbim kimseye göstermesin....Aminnn
İnşallah bir kaç güne kadar o korkuyu da atlatırda kendine gelir.

Cok sagol cecom amin insallahhh.. Allah kimseye göstermesin ... insallah cnm insallah cabuk atlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…