ben isterimmmmmmmmm bugün içmedim :)Kizlar kimler yesil cay isteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım tek yol boğazını tut başka türlü olmuyor...ben nie boğazımı tutamıorum yaaaaaaaaaaaa 3 ayda maximum minmum 25 kilo vermeme lazım benm bana bi care
sağol canım benim.tabii ki maşallah özlemcim
ben de nerdeyse 1 senedir pilav makarna yemiyorum ama ekmeğide mi kessem acaba
ondan olmuştur :)))Acaba ondanmi böle oldu bu cocuk cidden :26::26::26:
Gercekten yakin olsak kosa kosa gelirdim. Cünkü bende zor günlerimde sirtimi yaslayabilecegim birilerinin etrafimda olmasini cok isterdim
Kizlar napiyosunuz siz yaaaaaa ben pilavsiz ve makarnasiz bir hayat düsünemiyorummmmmmmm
Ama bende bu hafta makarna ve pilav yemedim bitek dün 2 3 kasik bulgur pilavi yedim. Sanirim bende 95i görücem bu hafta
canım ekmek neyse ama üzüm hoşafının kalorisini bilemiyoru ama içmişsin artık olanla ölene çare yok ,inşallah cumaya kadar gider canım.bugünkii listemii yazmıştım kızlarrr....akşam pırasa var demiştimm acık pırasaa..acık yeşil fasulyee ama dayanamayıppppp:26:evet dayanamayıp:26: 3...4 lokma ekmek yedim fırından gelmiş beyaz ekmektiiinefret ediyorum bu durumdannn.....ve üzüm hoşafı içtim bunun çok zararı olurmu acabaaa.....
pirinci yıkıyorum bulguru yıkamam ben arpa şekriyeyide koyup tavaya hepsini bi kavuruyorum sonrada rendelenmiş havuç onlada biraz çeviriyorum sonra suyunu döküyorum ak sonra 75 şi görecektim senin yüzünden göremedim deme bana sakın akşam tencerenin dibi göründü bizim evde bende 5 kasık yedim 1 tabakta karnıbahar yemeği ekmek yok sadece sabahları 1 dlm yiyorum ben senin teoriin neki nasıl görcen 75 iii merak ettim bak bişeymi kaçırdım acep anlattınmıydı
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122:
Anam deminden beri okadar cevaplar yazmıştım hepsi nasıl olduysa gitti
Neyse tekrar yazayım bari
Bugün hem grip oldum hemde son bir haftanın vermiş olduğu yorgunluğun acısı cıkmaya başladı her yerim ağrıyor. Hesapta temizlik yapacaktım ama erteledim yarına. Eşim benim dünden beri bir tuhaf olduğumu anladığı için sık sık arayıp neyim olduğunu sorup durdu ve sonunda dayanamadım Annesinin bir hafta boyunca yaptıklarını, söylediklerini ona bir bir anlattım. Benim ağrıma gidiyor bir insanın 2 günde 41 senelik eşini silebilmesi dedim hatta olanları anlatırken bile kendimi tutamadım ağladım cünkü insanlık bu değil müslümanlık bu değil bana göre. Eşim şok oldu ve baştan inanamadı ama o an ablasınında yanımızda olduğunu öğrenince ya yok bence şoka girdi ondan öyle dedi durdu fakat aslının öyle olmadığını içten içe oda biliyordu bence.
En sonunda sen bana lazımsın onu boşver ne derse desin bundan evvel nasıl kendi istediğini yaptıysan bundan sonrada Annemden izin almayacaksın buna ben müsaade etmem dedi. Akşamda dışarda buluşup biraz kafamızı dağıtmak için gezdik ve en son evin alışverişinide yapıp döndük :122: Doğrusu çok iyi geldi :122:
Canım Hayallerin gerçek olduson mesajdan sonra resmen laptop başında uyuya kalmışım ve sabah 5 gibi uyanıp yatağıma gittim Sabah uyandığımda hepsi gitmişti bile tabi benim pireler uçuştuğu için kızı geçiremedim bile okula giderken ama sağ olsun benim nekadar yorgun olduğumu bildiği için kusuruma bakmaz tabiki.
Ablacığımmmmmm füt füüüüüüüharika cıkmışsın gerçektende hiç kilonu göstermiyorsun
İnşallah bir an önce son hedefine de ulaşır böyle güzel resimlerini paylaşmaya devam edersin ... Aminnnn
Canım son zamanlarda yulaf kepeği pek bir sık topiğimizde geçmeye başladıbende merak ettim bak şimdi neye yarıyor ve nasıl kullanılıyor diye. Bugün bende alışverişteyken indirime girmişti bende anaaaa kızlar bundan geçenlerde bahsediyordu kesin iyi birşeydir diye aldım
Kızlar anlatın bakayım neye yarıyor ve nasıl kullanıcağım ben bunu
Valla bak şimdi çok merak ettimMalum 1 haftalık devamsızlığımdan dolayı fransız kaldım bazı konularda Okadar çok geçmiş birikince bende öylesine göz ucuyla baktım geçmişe bir an önce sohbete dahil olabilmek için tabi senin nasıl kilolarından arındığını o arada kaçırmışım maalesef :26: :26: :26:
Sana zahmet benide ya burdan ya özelden aydınlatırmısın malum yılbaşınada 2 gün kaldı bari yeni yılda biraz daha güzel sonuçlara sahip olayım
ceco ben yulaf ezmesini müsliye ekliyorum içinde zaten var ama miktarını artırıyorum yoğurtla yiyince tok tutuyor ben başka şekilde kullanmadım hiç canım
teşekkür ederim ben çooookkkk uzun zamandır burdayım çokk pes etmişliğim ve tekrar sil baştan yapmışlığım vardır ama sabredince sonucu alınıyor arkadaşımoyy oyy maş m bedenler de alırmış
ay en son ne zaman m giydim hatırlamıyorumki... darısı basıma
bu arada 50 tane dolma yemiş olamazsınsarmadır o
kız ben koca koca kuru patlıcan biber hüplettim..
arkadasım sana da
ne çokkilo vermişsin..99 da güzel rakam 2lileri görmüşsün artık verdiklerin daha da belli olcak..
bu arada bende katılıyorum kilonu hiç göstermiyorsun.ben ne zaman 2lileri görürüm kimbilir....
aldım giydim bile :))) inşallah canım sen takip et inan vereceksin
sen sarma yazmamış mıydın? ben yanlış anlamışım :) evet sarma yedim...
ay sen 6 tane mi yedin dolma oooo çok olmuş bence... kuru patlıcanı sevemedim gitti ya sanırım çocukluktan alışılacak ,gerçi eşim elazığlı o da sevmiyor annesi sık sık yapar ama sevmiyor. sen nerelisin?
bizde seni özledik ama yoksun
ablacım sen asla o dediğin kiloyu göstermiyorsun valla yine 75 hatta 80 bile olsan yeter.
benim göğüslerim küçük canım sanırım rahatım bu açıdan yani normal ölçüleri... basenlere ne yapsak canım ya var mı bir fikrin? bende sağdım 4 ay boyunca ama benim velet istemedi zaten azdı
hımmm bende denemliyim :)
sağol canım benim inş ben 90lara bile razıyım bakalım zaman ne gösterecek şimdilik tek isteğim sağlığım yerinde olsun midem ağrımasın yeter...:))canım çok istedi diye akşama yumurtalı ıspanak yapayım dedim ,demez olaydım, 2 dal ıspanak yıkadım ve şu an belim kopuyor(((
ayakta kalmak bana iyi gelmiyor ya ne yapacağım ben?
ütüde yapmam gerek ama nasıl((
teşekkür ederim ....))arkadaşımm çokk güzell kilo vermişsinn ve gerçektende hiç göstermiyorsun 99..boyda varyaa maşallahh...valla ben böle kilo verenlere şahit olunca çoşuyorumm evet bende yapabilirim diye yoksa bana kalsaa ben veremem diye yaydıkcaa yayıyorumm....
MAşallah arkadaşımaBoy pos endam yerinde valla..:)
abana pozun pek hoş..
Geçmişi hatırlama tatlım..Onlar geçti gitti geleceğe ve oğluşuna bak sen..birde arada bize...
Öpüyorum seni şap şup.:)
adana,antep,hatay mutfağına bayılırım..:)
Zeynepçiğimde adanalı,nursenada sanırım adanalıydı..
Birde bir lafınız var sizinn .Adanalıyık Allahın adamıyık...:))
canımmmmmm♥♥ sende öpüldün en sulusundanBugün içli köfte yedim.:)
Haşladım çok hafif oldu..Kızım saırımsaklı yoğurtla seviyor mantı gibi..
saat dört buçuktu yediğimde yatıncaya kadar kaloriler uçar gider inşallah..:)
Arkadaşım evine geldi oğluşuyla birlikte..Börek ve sütlaç yapıp götürdüm çok yoruldum bugün. mutfaktaydım tüm gün diyebilirim...
aynen öyle nursenacım hiçç inkar etmedik....:))))ayyyy yediğimizi inkarrr edenlerden deiliz allaha şükürrrrr yani:125:::125::125::125::125::125::125:
sağolll canım benim teşekkürler topiğimizin hatunları hepsi birbirinden alımlı....)))cok sagol canimcim arkadasimgercekten hic sünnet olmamis gibi simdide babanesine gitti bisi oldu cocuguma durdugu yerde duramiyor
nevzamansiz cok tesekkürler arkadasim
Senin oglusununda dogum günü kutlu olsun canimCaniniz sagolsun Rabbim seneye hep beraber kutlamayi nasip eder insallah cnm
Bizde öle bi tören falan yapmadik kimsemiz pek yok burda. Nasipse Türkiyeye izine gidince orada bisiyler yapmayi planliyoruz
WAW sen cok yasa emi güldürdün beni aksam aksamGercekten bide böylelerini görmek cok sinir bozucu
Cok sagol arkadasimSende yeni cicilerini güle güle giy
Cok sagol toksincim
Yenacim canimcim facebooktan bende takip ederim kücük iskenderi ve cok begenirim yazdiklarini
Yagmurgözlüm masallah sana tütütütütütüüüüüBoy uzun olunca kilo milo hic göstermiyosun valla
Ayyyyyyyyy canim kiyamam ben sana(((((( Keske bana seslenseydin kosa kosa gelirdim yapardim ispanaginida ütünüde
saferan sanada masallah cnmmmm cok güzel bir yüzün var hele gözlerin cok manali masallahhhhh
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122:
Anam deminden beri okadar cevaplar yazmıştım hepsi nasıl olduysa gitti
Neyse tekrar yazayım bari
Bugün hem grip oldum hemde son bir haftanın vermiş olduğu yorgunluğun acısı cıkmaya başladı her yerim ağrıyor. Hesapta temizlik yapacaktım ama erteledim yarına. Eşim benim dünden beri bir tuhaf olduğumu anladığı için sık sık arayıp neyim olduğunu sorup durdu ve sonunda dayanamadım Annesinin bir hafta boyunca yaptıklarını, söylediklerini ona bir bir anlattım. Benim ağrıma gidiyor bir insanın 2 günde 41 senelik eşini silebilmesi dedim hatta olanları anlatırken bile kendimi tutamadım ağladım cünkü insanlık bu değil müslümanlık bu değil bana göre. Eşim şok oldu ve baştan inanamadı ama o an ablasınında yanımızda olduğunu öğrenince ya yok bence şoka girdi ondan öyle dedi durdu fakat aslının öyle olmadığını içten içe oda biliyordu bence.
En sonunda sen bana lazımsın onu boşver ne derse desin bundan evvel nasıl kendi istediğini yaptıysan bundan sonrada Annemden izin almayacaksın buna ben müsaade etmem dedi. Akşamda dışarda buluşup biraz kafamızı dağıtmak için gezdik ve en son evin alışverişinide yapıp döndük :122: Doğrusu çok iyi geldi :122:
Canım Hayallerin gerçek olduson mesajdan sonra resmen laptop başında uyuya kalmışım ve sabah 5 gibi uyanıp yatağıma gittim Sabah uyandığımda hepsi gitmişti bile tabi benim pireler uçuştuğu için kızı geçiremedim bile okula giderken ama sağ olsun benim nekadar yorgun olduğumu bildiği için kusuruma bakmaz tabiki.
Ablacığımmmmmm füt füüüüüüüharika cıkmışsın gerçektende hiç kilonu göstermiyorsun
İnşallah bir an önce son hedefine de ulaşır böyle güzel resimlerini paylaşmaya devam edersin ... Aminnnn
Canım son zamanlarda yulaf kepeği pek bir sık topiğimizde geçmeye başladıbende merak ettim bak şimdi neye yarıyor ve nasıl kullanılıyor diye. Bugün bende alışverişteyken indirime girmişti bende anaaaa kızlar bundan geçenlerde bahsediyordu kesin iyi birşeydir diye aldım
Kızlar anlatın bakayım neye yarıyor ve nasıl kullanıcağım ben bunu
Valla bak şimdi çok merak ettimMalum 1 haftalık devamsızlığımdan dolayı fransız kaldım bazı konularda Okadar çok geçmiş birikince bende öylesine göz ucuyla baktım geçmişe bir an önce sohbete dahil olabilmek için tabi senin nasıl kilolarından arındığını o arada kaçırmışım maalesef :26: :26: :26:
Sana zahmet benide ya burdan ya özelden aydınlatırmısın malum yılbaşınada 2 gün kaldı bari yeni yılda biraz daha güzel sonuçlara sahip olayım
ben bu yulaf ezmesini hiç denemedim nasıl bir şey? ve nereden alabilirim canım? tadı kötü mü?
öyle ablacım herşeyin başı sağlık ,sende zamanla inersin hiç merak etme ....teşekkür ederim ben çooookkkk uzun zamandır burdayım çokk pes etmişliğim ve tekrar sil baştan yapmışlığım vardır ama sabredince sonucu alınıyor arkadaşım
sağol canım benim inş ben 90lara bile razıyım bakalım zaman ne gösterecek şimdilik tek isteğim sağlığım yerinde olsun midem ağrımasın yeter...:))
teşekkür ederim ....))
canımmmmmm♥♥ sende öpüldün en sulusundan
biri içli köftemi dedi offfff bayılırımmmmmmmmm
arkadaşına geçmiş olsun yenacım allah analı babalı büyütsün...:))
aynen öyle nursenacım hiçç inkar etmedik....:))))
sağolll canım benim teşekkürler topiğimizin hatunları hepsi birbirinden alımlı....)))
cecom teşekkür ederim....)) canım bu kadar olduya devamı gelir inş resimleri beraber çekeriz....))
Kizlar aniden moralim sifirlandi
Dün kapkaccilar kizkardesimin telefonunu calmislar
Kizkardesim Sirnakta ögretmenlik yapiyor. Bir arkadasini Diyarbakirdaki havaalanindan almak icin Diyarbakira gitmis. Otobüsten inmis. Havaalanina dogru yürüyormus. Annemle telefonda konusmaya baslamis. Onla konusurken hicbir ses falan duymadan tereygindan kil ceker gibi elinden alip kacmis telefonu. :18::18::18:Üstünede siyah kapsonlu giymis dolayisiyla yüzünü falan görememis.
Kabus gibiydi diyo bitanem cok korkmusYazik annemde kaza falan oldu araba carpti sanmis yüregine iniyomus. Cigliklar atmis. Bir cocukta gelmis abla noldu diye sormus. Oda o panikle o cocugu bile tartaklamis. Yardim et telefonum gitti diye bagiriyomus ama ucup gitmis Sora birisi polisi aramis. Polis gelmis ama bisey yapamamis. O gece hic uyuyamamis hala gözümün önünde diyo bebegim :18::18::18:
Ucuz atlatmissin demis polisler. Allah korusun daha kötü biseyde olabilirdi demisler :18::18::18: Böyle iste ben bile hala soktayim . Bu kadarmi tehlikeli oldu heryer artik yoldada telefonda konusamayacakmiyiz???
Pislik herife insallah yar olmaz o telefon. Is telefonda degil zaten ama canim kardesim cok korkmus. Ilk defa basimiza böyle bisey geldi. Allah onu ve o gibileri bildigi gibi yapsin
canım pek tadı yok ama ben tek başına yemedim yenirse nasıl olur bilmem ben müsliye karıştırıyorum
ilknurcum geçmiş olsun kardeşine Allah öylelerine fırsat vermesin canım
öyle ablacım herşeyin başı sağlık ,sende zamanla inersin hiç merak etme ....
canım ya çok geçmiş olsun ,benimde kuzenim kars'ta öğretmen onunda geçen ay iphonenunu çalmışlardı ama salak açamadığı için satmaya çalışmış ama bizimki öncede oralara haber vermiş ,onlarda bunu nerden aldınız falan gibi sorular sormuş durum böyle olunca adam anlamış sanırım ve bizim kızı bulmuş siz düşürmüştünüz ,ben almıştım ama sizi bulamadım flan gibi laflar gevelemiş ,tlfcular haber vermiş geldi satmaya diye...
ayy ben o lafı adanadayken hiç bilmiyordum ünv için şehir dısına cıkınca adalıyık lafını bursada ögrendm..adana,antep,hatay mutfağına bayılırım..:)
Zeynepçiğimde adanalı,nursenada sanırım adanalıydı..
Birde bir lafınız var sizinn .Adanalıyık Allahın adamıyık...:))
ohh ne güzelll aksam yemekte sende olmak vardıBugün içli köfte yedim.:)
Haşladım çok hafif oldu..Kızım saırımsaklı yoğurtla seviyor mantı gibi..
saat dört buçuktu yediğimde yatıncaya kadar kaloriler uçar gider inşallah..:)...
sende mi adanalısın ne çok adanalı varmış burada :))) ohhh afiyet olsun canım... benimde burada sık sık bahsediyorum ya görüşüyoruz tek onlar var zaten dediğim o da adanalı :))) oyyy özledim bak şimdi arasam mı cmt görüştük bayağı oldu :) her hafta beraberiz sizin içli köftelerde çok güzel 2 hafta önce yemiştim ya yemeğe gittim demiştim oydu yine :))) zaten başka öyle sıkı fıkı olduğum yok.
hiç miii..1 2 kaşık falandamı yemiyorsun...tabii ki maşallah özlemcim
ben de nerdeyse 1 senedir pilav makarna yemiyorum ama ekmeğide mi kessem acaba
hahahahha ayhh banu ne cok güldürdün beni..Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122:
ben isterimmmmmmmmm bugün içmedim :)
ben bulguruda yıkarım :)) yok canım yarına yemem ,yaparım ama ertesi güne artık kısmetse ,ay deli miyim cumaya 1 gün kala bu hatayı yapayım :) gerçi yesemde 3-4 kaşığı aşmam o da öğlen olur akşama bırakmam, bu 10 günlük deneyimimde akşamları daha az yedim, yeme işinide 5,5 gibi bitirdim.
aaa nurcum daha geçen hafta bir sürü anlattım :) biliyorsun ben her hafta kendimce birşyler deniyorum ama hiç bu zamana kadar bu kadar başarılı olamamıştım açıkçası bende şaşırdım :)
1.canım ben makarna,pilav ve ekmek yemiyorum
2.akşam yemeklerini 5,5ta bitirmeye çalışıyorum
bu kadar :)))
hoşgeldin canım benim eşinin seni anlaması ve yanında olması çok güzel daha ne olsun boşver. senin hayat arkadaşın o başkaları değil . ablasıda biliyordur tabi ama işine gelmiyordur.
canım az önce yazdım nursenaya 2 madde bu kadar :) ha cumaya inanılmaz bir rakam görürsem sorarsınız tekrar ama ben bunu yaptım başka birşey yapmadım. resmen arındım valla...
hiç özel birşey yapmadım inan canım sadece ekmek,makarna ve pilav yok + 5,5tan sonra mama yok :)))
sabah yumurtamıda,peynirimide,zytinimide,yeşilliğimide yiyorum ama ekmek yok
öğlenleri genelde çorba yanında yoğurt ya da ayran tükettim ekmek yok
akşamları et ya da sebze yemekleri yanında salata ya da yoğurt ekmek yok
ama bunların hiçbirini tıkabasa doyana kadar yemedim
hatta geçen gün buraya bile yazdım resmen açım diye ama aç kaldığıma değdi bak
ve asla kaçamak yapmadım,aslında en büyük fark bu hep haftasonu mutlaka yapardım ilk defa bu hafta yapmadım
ceco ben yulaf ezmesini müsliye ekliyorum içinde zaten var ama miktarını artırıyorum yoğurtla yiyince tok tutuyor ben başka şekilde kullanmadım hiç canım
Kizlar aniden moralim sifirlandi
Dün kapkaccilar kizkardesimin telefonunu calmislar
Kizkardesim Sirnakta ögretmenlik yapiyor. Bir arkadasini Diyarbakirdaki havaalanindan almak icin Diyarbakira gitmis. Otobüsten inmis. Havaalanina dogru yürüyormus. Annemle telefonda konusmaya baslamis. Onla konusurken hicbir ses falan duymadan tereygindan kil ceker gibi elinden alip kacmis telefonu. :18::18::18:Üstünede siyah kapsonlu giymis dolayisiyla yüzünü falan görememis.
Kabus gibiydi diyo bitanem cok korkmusYazik annemde kaza falan oldu araba carpti sanmis yüregine iniyomus. Cigliklar atmis. Bir cocukta gelmis abla noldu diye sormus. Oda o panikle o cocugu bile tartaklamis. Yardim et telefonum gitti diye bagiriyomus ama ucup gitmis Sora birisi polisi aramis. Polis gelmis ama bisey yapamamis. O gece hic uyuyamamis hala gözümün önünde diyo bebegim :18::18::18:
Ucuz atlatmissin demis polisler. Allah korusun daha kötü biseyde olabilirdi demisler :18::18::18: Böyle iste ben bile hala soktayim . Bu kadarmi tehlikeli oldu heryer artik yoldada telefonda konusamayacakmiyiz???
Pislik herife insallah yar olmaz o telefon. Is telefonda degil zaten ama canim kardesim cok korkmus. Ilk defa basimiza böyle bisey geldi. Allah onu ve o gibileri bildigi gibi yapsin
Aslında bende şu son hafta en geç 5buçuk gibi yemek yiyordum ama tabi az da olsa hamur işi olduğundan beni zayıflatmayacağı kesinneyse aldırmadı ya onada şükür
Dediğin gibi eğer işe yarıyorsa bende senin sisteme geçerim olmazsayaza dipçik gibi olmam lazım KV ve görümcelerden şöyle bir çat sesi gelsin en seslisinden
YOk canım yulaf ezmesi değil benim aldığım Yulaf Kepeği diye bir şeyama şimdi bir googleden araştırayımda öğreneyim bari nasıl tüketilir ve neye iyi gelir sizlerede iletirim.
Canım kardeşine çok geçmiş olsun. RAbbim bir daha göstermesin inan düşüncesi bile korkunç. Benim en korktuğum şeydir kapkaç Rabbim kimseye göstermesin....Aminnn
İnşallah bir kaç güne kadar o korkuyu da atlatırda kendine gelir.
bu saatte 4 adet tutkunun cezası nedirr yaaaa bezusss şişle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?