nursenacim herbir yediginin 10 kati kadar sis olarak sana geri dönüyor
Buda demek oluyorki4*10 tutku 40 denecik sis oluyor
slmmm dizim bitti ben geldim
Eminim Hürremin yaptığı oyunu sırıtarak seyretmişsindir benim gibiakıllı kadın vesselam
Hoş geldin sefalar getirdin
Hadi bu seferlik af edelim ama şurda kaldı iki gün bildirim için keşke cuma öğleden sonra yeseydinen azından bir sonraki haftaya kadar eritmiş olurdun kesin. Ya zaten 4 tanecik biskremden ne olur diyeceğim ama hep o mantıkla gidince daha çok abartıyoruz o yüzden aman diyeyim sakın diyeyim ki bir daha yapma
Eminim Hürremin yaptığı oyunu sırıtarak seyretmişsindir benim gibiakıllı kadın vesselam
Hoş geldin sefalar getirdin
Hadi bu seferlik af edelim ama şurda kaldı iki gün bildirim için keşke cuma öğleden sonra yeseydinen azından bir sonraki haftaya kadar eritmiş olurdun kesin. Ya zaten 4 tanecik biskremden ne olur diyeceğim ama hep o mantıkla gidince daha çok abartıyoruz o yüzden aman diyeyim sakın diyeyim ki bir daha yapma
hosgeldin sefa geldin cnm bende kuzey güneye bakiyodum ama bu hafta nedense bakasim gelmedislmmm dizim bitti ben geldim
Eki Görüntüle 316636 :))))))))))))))balık etli hatunnnnnn
aynen canım bildin hürreme bayılıyom valla cadolozlara haddini bildiriyo çıngıraklı yılanlarınhoşbulduk buarada sizler nasılsınız...
kızlarrrrrrrrrrr size ne diyeceğim ben sanırım cumaya 75i göreceğim :)))) bakın yapacağım herşeyi anlattım en baştan sonra bana ne yaptın diye sormayın ,söylemem valla :) benim takipçilerim beni bilir :)))
bu arada adımı değiştirmek zorundada değilim :) hala bana özlem diyebilirsiniz ya da arkadaşların dediği gibi öz ve özü de olur :)))
ha nasıl bu kadar eminsin derseniz bugün 76 küsürü gördüm eee 2 güne ben bu yöntemle bayağı veririm gibi geliyor artık ucundanda olsa 75i göreceğim ki ben 76yı demiştim :)))
Kizlar aniden moralim sifirlandi
Dün kapkaccilar kizkardesimin telefonunu calmislar
Kizkardesim Sirnakta ögretmenlik yapiyor. Bir arkadasini Diyarbakirdaki havaalanindan almak icin Diyarbakira gitmis. Otobüsten inmis. Havaalanina dogru yürüyormus. Annemle telefonda konusmaya baslamis. Onla konusurken hicbir ses falan duymadan tereygindan kil ceker gibi elinden alip kacmis telefonu. :18::18::18:Üstünede siyah kapsonlu giymis dolayisiyla yüzünü falan görememis.
Kabus gibiydi diyo bitanem cok korkmusYazik annemde kaza falan oldu araba carpti sanmis yüregine iniyomus. Cigliklar atmis. Bir cocukta gelmis abla noldu diye sormus. Oda o panikle o cocugu bile tartaklamis. Yardim et telefonum gitti diye bagiriyomus ama ucup gitmis Sora birisi polisi aramis. Polis gelmis ama bisey yapamamis. O gece hic uyuyamamis hala gözümün önünde diyo bebegim :18::18::18:
Ucuz atlatmissin demis polisler. Allah korusun daha kötü biseyde olabilirdi demisler :18::18::18: Böyle iste ben bile hala soktayim . Bu kadarmi tehlikeli oldu heryer artik yoldada telefonda konusamayacakmiyiz???
Pislik herife insallah yar olmaz o telefon. Is telefonda degil zaten ama canim kardesim cok korkmus. Ilk defa basimiza böyle bisey geldi. Allah onu ve o gibileri bildigi gibi yapsin
ayy ben o lafı adanadayken hiç bilmiyordum ünv için şehir dısına cıkınca adalıyık lafını bursada ögrendm..
kime adanalıyım desem bana öyle diyordu
ohh ne güzelll aksam yemekte sende olmak vardı
benmde dolabımda hep olur saolsun annem hep yapar getirir ama istemedm bayadır..
dedim o dolapta olursa dayanamam falan
senmi yaptın içliköfteyi yenacım?
Adana lılar iyi,sevecen,cana yakın bir dost olurlar.. kendimden bahsetmiş gibi oldum
benm gölcükte henüz hiç arkadasım yok...inşallah sıkı fıkı oldugum birisi olur..
gerçi hiç tanıdıgım olmadıgı için biraz da zor...
Ah ahhh benimkilerde öylelerdi düsün seninkinden 2 tane oldugunuİyiyim çok şükür birde küçük civcivim uyusa tam süper olucak
Uyusunda bende yatmadan salonu toparlıyayım resmen tazmanya canavarı gibi cadıdurduğu odada dağınıklık eksik olmuyor Sabah kalktığımda en azından salonda işim olmazda bende diğer işlerime girişebilirim
Bir haftadır kendi evimi temizleyemedim hep toparlayıp bırakmak zorunda kaldım sonrada akşam geldiğimde zaten değil temizlik yapmak elimi bile kaldıracak halim kalmıyordu.
Cok kötüüüüüüüüüü bir dua buuuuuuuuuuuuuuuu hiiiiiiiiiiic begenmedim :))))))Şişman kadının DUASI.... Allahım eğer beni zayıflatman mümkün değilse, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfennnn....AMİN :)) Eki Görüntüle 316639
selam kızlarrrr.... bu haftaa annemdeyimm samsunda.. ama siddetle diyetime devam ediyorumm bakalım cuma kac olucam coook heyecanlıyımm :)) benim diger yarıscı arkidislerim nerdee
İyi geceler arkadaşlar...
Nasılsınız....Ben iyiyim şükür...
İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...
Ah ahhh benimkilerde öylelerdi düsün seninkinden 2 tane oldugunuCok sükür simdi ortaligi daginik görürlerse kavga ediyolar Insallah sende o günleri görürsün cnmcim
Insallah diledigin kilolara ulasirsin cnmmm
Ben hem burdayim hem degilim aklim mutfakta
BEEYZUŞŞŞ,
canım benim,çok özledim ama seni..Oraya gidince ihmal ediyorsun bizi..Haklısın tabii sende.Özlüyorsun aileni hasret gideriyorsun...
selam kızlarrrr.... bu haftaa annemdeyimm samsunda.. ama siddetle diyetime devam ediyorumm bakalım cuma kac olucam coook heyecanlıyımm :)) benim diger yarıscı arkidislerim nerdee
İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...
Cok sagol yenacim bende öyle söylüyorum ama daha cok yeni oldugundan sanirim bide cok etkilenmis beni duymuy bile :26::26::26:MAşallah
Azmin zaferi işte..Söylemeseydin keşke sürpriz olurdu bize..
Çok geçmiş olsun kardeşine..
Bence hiiç üzülmesin canından kıymetlimi..Allah korumuş..
Benimde çantam çalınmıştı yıllar önce..İnsanın gücüne gidiyor ve korkuyu atlatmak zaman alıyor biraz..
Çok alçak gönüllüsün..:)
Benim adanalı bir komşum vardı eski evimde. çok samimi değildik ama bir araya geldiğimizde uzun uzun sohbetler ederdik..
Sonra araya zaman girerdi tekrar görüştük diyelim bıraktığımız yerden başlardık sohbete..
İlginç bir çekim vardı aramızda..
ÖZlüyorum onun sohbetini..
Evet ben yapıyorum içli köfteyi, etsiz çiğköfte bile yapıyorum ben naaber..:)
Böyle alaturkalılığımın yanında risotto bile yapmışlığım var..
Okan be adamım benim..
Yalnız orjinalinden midem bulanıyor benim..
aynı anda memleketlere gitmisizz beyzuuss
bu arada 102denn bu kiloya düsmek nasıl bi duyguu:) merak ediorumda hic o kiloya düsemedim :2:
Evet canım öyle olmuş..Sen de hasret gidermedesin demek ki...
Çok güzel bir duygu tabii..Biraz sıkıntılı bir süreç kilo vermek ama birazda olsa başarı göstermek kendine güvenini sağlıyor...Daha güçlü hissediyorum kendimi;ama aklımdan çıkmayan korkunç bir
düşünce var:TEKRAR KİLO ALMAK.....(Allah korusun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?