Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmm dizim bitti ben geldim

Eminim Hürremin yaptığı oyunu sırıtarak seyretmişsindir benim gibi akıllı kadın vesselam
Hoş geldin sefalar getirdin

Hadi bu seferlik af edelim ama şurda kaldı iki gün bildirim için keşke cuma öğleden sonra yeseydin en azından bir sonraki haftaya kadar eritmiş olurdun kesin. Ya zaten 4 tanecik biskremden ne olur diyeceğim ama hep o mantıkla gidince daha çok abartıyoruz o yüzden aman diyeyim sakın diyeyim ki bir daha yapma

aynen canım bildin hürreme bayılıyom valla cadolozlara haddini bildiriyo çıngıraklı yılanların hoşbulduk buarada sizler nasılsınız...

hiçç yani 90 kiloluk hatun 4 tutku yemiş çolmu ben masumum hakim bey amca:44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
aynen canım bildin hürreme bayılıyom valla cadolozlara haddini bildiriyo çıngıraklı yılanların hoşbulduk buarada sizler nasılsınız...

İyiyim çok şükür birde küçük civcivim uyusa tam süper olucak
Uyusunda bende yatmadan salonu toparlıyayım resmen tazmanya canavarı gibi cadı durduğu odada dağınıklık eksik olmuyor Sabah kalktığımda en azından salonda işim olmazda bende diğer işlerime girişebilirim
Bir haftadır kendi evimi temizleyemedim hep toparlayıp bırakmak zorunda kaldım sonrada akşam geldiğimde zaten değil temizlik yapmak elimi bile kaldıracak halim kalmıyordu.

Şişman kadının DUASI.... Allahım eğer beni zayıflatman mümkün değilse, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfennnn....AMİN :))

selam kızlarrrr.... bu haftaa annemdeyimm samsunda.. ama siddetle diyetime devam ediyorumm bakalım cuma kac olucam coook heyecanlıyımm :)) benim diger yarıscı arkidislerim nerdee

MAşallah
Azmin zaferi işte..Söylemeseydin keşke sürpriz olurdu bize..

Çok geçmiş olsun kardeşine..
Bence hiiç üzülmesin canından kıymetlimi..Allah korumuş..

Benimde çantam çalınmıştı yıllar önce..İnsanın gücüne gidiyor ve korkuyu atlatmak zaman alıyor biraz..

Çok alçak gönüllüsün..:)
Benim adanalı bir komşum vardı eski evimde. çok samimi değildik ama bir araya geldiğimizde uzun uzun sohbetler ederdik..
Sonra araya zaman girerdi tekrar görüştük diyelim bıraktığımız yerden başlardık sohbete..
İlginç bir çekim vardı aramızda..
ÖZlüyorum onun sohbetini..
Evet ben yapıyorum içli köfteyi, etsiz çiğköfte bile yapıyorum ben naaber..:)
Böyle alaturkalılığımın yanında risotto bile yapmışlığım var..

Okan be adamım benim..
Yalnız orjinalinden midem bulanıyor benim..

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar...

Nasılsınız....Ben iyiyim şükür...

İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...

BEEYZUŞŞŞ,
canım benim,çok özledim ama seni..Oraya gidince ihmal ediyorsun bizi..Haklısın tabii sende.Özlüyorsun aileni hasret gideriyorsun...

Ah ahhh benimkilerde öylelerdi düsün seninkinden 2 tane oldugunu Cok sükür simdi ortaligi daginik görürlerse kavga ediyolar Insallah sende o günleri görürsün cnmcim
Şişman kadının DUASI.... Allahım eğer beni zayıflatman mümkün değilse, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfennnn....AMİN :)) Eki Görüntüle 316639
Cok kötüüüüüüüüüü bir dua buuuuuuuuuuuuuuuu hiiiiiiiiiiic begenmedim :))))))
selam kızlarrrr.... bu haftaa annemdeyimm samsunda.. ama siddetle diyetime devam ediyorumm bakalım cuma kac olucam coook heyecanlıyımm :)) benim diger yarıscı arkidislerim nerdee

Insallah diledigin kilolara ulasirsin cnmmm
Ben hem burdayim hem degilim aklim mutfakta

Son düzenleme:

amin canım amiiin insallah
aahhh benimde aklımm mutfaktaa ama dayanıcaz kızlarrr pes etmek yokk :)

Hoşgeldin canım hadi bakalım cuma günü senden güzel bir bildirim bekliyoruz senden :122: :122: :122:
VAlla bu hafta bende iş yok ama ilk fırsatta kendimi toparlıyor ve sil baştan yine eski düzenime geri dönüyorum :122: ondan sonra artık ver elini hedefe doğru

İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...

Hoşgeldin Ablacığım... Özledik valla yaa
İnşallah çok güzel vakit geçiriyorsundur ve bol bol hasret giderdikten sonra tekrar tam gaz devamlı aramızda olur biz tombul kelebekleri motive edersin yine

Ya kızlar bu arada mutludan hayır haber varmı :26: oda yok meydanlarda halbuki aramızdakilerden en azimlilerinden di. Umarım kilo almadan geri döner aramıza Konuşan olursa selamlarımızı iletsin bir an önce aramıza dönmesini söylesin

Cok sagol yenacim bende öyle söylüyorum ama daha cok yeni oldugundan sanirim bide cok etkilenmis beni duymuy bile :26::26::26:

Bizde seni coooooooooooooooooooook özledikkkk
Ascik dürtüklenmesi gereken yerlerimiz var ama sen bize takilma ailenle vakit gecirmeye bak

aynı anda memleketlere gitmisizz beyzuuss
bu arada 102denn bu kiloya düsmek nasıl bi duyguu:) merak ediorumda hic o kiloya düsemedim :2:

Evet canım öyle olmuş..Sen de hasret gidermedesin demek ki...

Çok güzel bir duygu tabii..Biraz sıkıntılı bir süreç kilo vermek ama birazda olsa başarı göstermek kendine güvenini sağlıyor...Daha güçlü hissediyorum kendimi;ama aklımdan çıkmayan korkunç bir

düşünce var:TEKRAR KİLO ALMAK.....(Allah korusun)

Beyzuşum bu düşüncenin korkunç olması iyi bişi..almamak için her daim engeller seni..
Bak bende varmı öyle korku yok...

Bahar bu cuma izinli beyzuşum..İstanbul'u fethetmeye gitti bugün itibariyle sanırım..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…