Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım benimde ağrıyor korkuyorum dr gitmeye.
Elbette mesaj atarım zaten vitamin B vitamini.
Mesaj atıcam canım dr sorun tabiki.
Banucum,
kendi adıma yorgun ama iyiyim..Sen nasılsın.
Neler yaptın.?
Anca koşturmaca içindeyim bazı evrak işleri var halletmeye çalışıyorum ama aksilikler oluyor inşallah bir yola koysam bir oh diycem.
Çok güzel bir paylaşım yarın alıcam bende.
Geçmiş olsun derincim çok şükür iyi çıkmış sonuçları.
Allah sabır versin canım sana diycek bişey yok senin kv ye.
cnm bende yulafezmesi kattim yogurt corbasi yaptim icine yulafezmesi kattim cok guzel oldu
Nasıl yaptın toksincim.
Çok geömiş olsun Allah korumuş kardeşini daha kötüde olabilirdi.
Şişman kadının DUASI.... Allahım eğer beni zayıflatman mümkün değilse, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfennnn....AMİN :)) Eki Görüntüle 316639
Süper yaaa gece gece güldürdün beni::)))

Hoş buldum canım....

Buradan da motivasyona devam ederim;yeter ki Allah sağlık sıhhat versin hepimize....

Sağol canım.....

Dürterim canım dürterim...Disiplin sahibiyimdir..İşimi yarım bırakmam...

Umarım dediğin gibi olur da ben de kendimi salmam...

İstersen senin içine korkunç düşünceler salayım...

Tamam Bahar'ı izinli yazarım canım...Unutmayacağımı sanıyorum ama tersi olursa uyarırsınız bir zahmet...

Ben bugün koptum valla içime canavar kaçmıştı yedide yedi maşallah şimdide şişlikten yatamıyorum Allahım bu oburlukk off bugün kahvaltım çok masum başladı öğlende öyle olucaktıki makarna vardı annemde köfte patates hepsinden yedim oda yetmedi evdekileri organize ettim kek yaptık 3 4 dilimde kek yedim akşamda tatlı cumaya artı çıkmassam şok olurum aslında çok üzgünüm şu an ne oldu bu gün bana ya yarın çorba yoğurt başka bişey yok.Bu arada size bişey sorucam benim yiğenimi bilenler biliyor ayşe birde zeynep geldi 4 aylık oldu ayşede 5 yaşında çok korkunç bir kıskançlık yaşıyoruz kimseyi değil ama beni çok kıskanıyor zeynepten ki yanında çok sevmiyorum bugün bütün gün ağladı onu seviyosun beni sevmiyosun diye çok anlattım ama yok anlamıyor ben eve gelirken bile kırgın ve küskündü ne yapmam lazım aranızda tecrübeliler var zeynebi hiç sevmesem oda olmaz oda şimdi sevgi istiyor gülücük atıyor canım çok sıkkın belkide ondanmı yedim acaba?

Olurr.:))
Hemde en korkuncundan...:)

Cok sagol cnm tek temennimiz bu zaten
Hoş buldum canım....

Buradan da motivasyona devam ederim;yeter ki Allah sağlık sıhhat versin hepimize....

Sağol canım.....

Dürterim canım dürterim...Disiplin sahibiyimdir..İşimi yarım bırakmam...

Ablalarin bidenesi seni zahmete sokarmiyiz biz hic senin yoklugunda öle cimdikle falan idare ediyoruz sen hic yorma o güzel ellerini

cnm corbayimi soruyorsan az yağda nane kavurdum şu kattım içine tavuksuyu tuz yulafezmesini ve yoğurdu ayran yapıp ilave ettim
ama ben artık un yerine hep yulafezmesi yada kepegi kullanacam
link atmıştım banucum ordada değişik tarifler var

Banucum,
kıskanması normal,kıskançlık insani bir duygu ama bencillik derecesinde olması kötü..Keşke zeynebin annesi hamileyken hazırlasaydınız ayşeyi..
Kıskanmasın diye zeynebi sevmemenizde yanlış...
Hayatın gerçeği bu, paylaşmayı öğrenmesi gerekir bir şekilde..

insallahhhhhhhh cnm yaa:) sabırsızlıkla cumayı bekliorumm gelsinn hedefler gitsin cirkin kilolaarr

o duyguyu umarım bende bu sene yasarım:) insallah verilen kiloların hicbiriiiii geri alınmazz :18:

kızlar ben daaddttiii yapıcam uykum geldi çamaşırları asayım yatıyorum her keze iyi geceler beyzus iyi gezmeler bizde emekli olurmuyuz kiiii acepp

Çıkmak zorundayım arkadaşlar;''evimize gidiyoruz'' dedi abla sultan..Bekletmeye gelmez..Hepinizi öpüyorum...

İyi geceler...

hepinize iyi geceler kendinize iyi bakınn byyyy
Iyi geceler turnal tatli rüyalar
Bence en dogru yol konusa konusa herseyi anlatmak.Hatta nacizane fikrim oturup onun kucagina verip beraber sevmek. Sonra sonra ister istemez kabullenecektir cnm. Keske daha dogmadan anlatmis olsaydiniz. Ama bence asilamiycak bir sorun degil genelde her cocuk kardesini kiskanir
kızlar ben daaddttiii yapıcam uykum geldi çamaşırları asayım yatıyorum her keze iyi geceler beyzus iyi gezmeler bizde emekli olurmuyuz kiiii acepp

sanada datli rüyalar cnm kendine iyi bak görüsürüz

Tekrar atabilirmisin linki toksincim.
Canım hep alıştırdık ama birde tek sorun benim zeynebi seviyor ablacım ablacım diyor burcuyu annemi annesini hiç kıskanmıyor tek dert benimle oda beni üzüyor tabi nasıl davranıyım napıyım şaşırdım valla anlatıyorum ikinizide seviyorum diye hikayeler anlatıyorum sevgiyle ilgili yok olmuyor valla.

Çıkmak zorundayım arkadaşlar;''evimize gidiyoruz'' dedi abla sultan..Bekletmeye gelmez..Hepinizi öpüyorum...

İyi geceler...
İyi geceler beyzuş abla bekletme valla abla sultanlar sevmez beklemeyi::))
İyi geceler nursenacım.

İyi geceler...
Iyi geceler bezus abla kendine iyi bakkkk
beyzus ablacim hosgeldin
ılknur geçmiş olsun cnm rabbim korumuş daha kotude olabilirdi

Cok sagol cnm evet öyle avutuyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…