Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kkıskançlık zorr bbenim büyük7 yaşında kücük 1 buçuk ama hala kıskançlık hat safhada dün düştü hafifce kalk kızım dedim ammann küçük düşse kaldırırmışım öpermişim sen beni öpmüyosun neler neler sabah saat 7de uyandırıyo gece ona süt hazırlıyosun sabah ta benim ödevimi yapaıcaz kızım erken yat desemde zorla uyandırıyo valla

tipik anne lafı olcek amma halasına çekmiş
iyi huyları hep bizim taraf

zamanla düzelir diyolar oynamaya sır paylaşmaya başlasınlar bak gör diyolar bende bekliyorum

bu arada arada çaktırmadan vururyo ben farkettimi büüyüyünce söylemezsiin demi elifnura diyo cadı senanurum

Cadı valla bu kız çocukları elbette çözülücek ama işte şu an yaşanırken zor cadı demek birde söyleme diyor::)))

İnşallah canım elbette düzelicekte bende onu çok seviyorum ben büyüttüm sayılır ondanda üzülüyorum.
banucum telden beceremiyorum link atmayı kk ya dukan diyet tariflerim yaaaz çıkar
Sağol toksincim bakarım birazdan.

Tebessüm ve semiran ooşşşş geldınız..:)

umuttt neden yok bugün.:26:
KAdrolu gececiydi..

Son düzenleme:

Canım seni çok iyi anlıyorum benim büyüğü 11 yaşında olduğu halde şu son 1 haftadır kardeşini kıskanmaya başladı. Hamileliğin öncesinde bile ona hep diyorduk bir kardeşin olsun istemezmisin diye oda hep çok isterim ama tek şartla bana sonradan bak kardeşin oldu artık onun masrafları çok sana onu alamayız yada bunu alamayız demiyeceksiniz diye tabi bizde baştan kabul ettik hatta bütün doğum öncesi kontrollere bile onuda götürdüm hani gelişimini görsün doğmadan benimsesin diye.
Doğduğundan beri ona resmen ikinci bir anne gibi oldu hatta ben şakasına bile ufağına bağırdığımda o hemen kardeşine sarılıp benim yavruma bağırma derdi bir hafta öncesine kadar
Şimdi dedesi vefat edince 1 hafta boyunca kuran okunuyor diye hep KVnin evindeydik ve ben mutfaktan cıkamadığım için o kardeşiyle diğer odada ilgilenmek zorunda kaldı hep birde ufaklık küçük odadan devamlı salona kaçıp herkese şirinlikler yapınca millet sırf küçüğüne ilgi gösterdikce kıskançlığa başladı. Aslında gelenlerde de hata tamam ufağını sev de büyüğünede en azından bir aaa işte ablasına mı benzemiş hesabı iltifat et
Özellikle şu son 2 gündür devamlı kızdırıyor ufağını oda cadı bana geliyor Beyza annneeee diye kendi kendine söylenip duruyor aklı sıra şikayet ediyor Artık en sonunda bugün resmen büyük kızıma yalvardım Allahını seversen yapma be güzelim bağırtma şu edepsizi diye hani sanki o şaka yapıyorda küçüğü anlamıyor havası yarattım. Hatta okadar abarttı ki kucağıma bile koca kazık oturmaya çalışıyor Mecburen altan alıyorum kardeşine düşman olmasın diye ve herhalde bir müddet daha böyle idare ediceğim çünkü oda ne kadar büyükte olsa kuzucuk benim gözümde her nekadar kucağıma sığmasada

Sende diğer arkadaşlarında dediği gibi bol bol konuş onunla. Ayşeye ilk göz ağrısı olduğunu ve en çok onu sevdiğini söyle Ben büyüğüne hep sana yenileri alıcağız sonra saklayıp eskiyince kardeşine vericeğim diyorum o an gözlerinde bir parıltı görüyorum ama tabi ağzı yok yaa kardeşime yenisini alırız diyor
Valla zor ya işimiz Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Aminnn
Beyza hatta bize rest çekti bir gün bana bakın sakın bir çocuk daha yapmaya kalkışmayın valla çocuk mocuk bakamam aldırırsın ona göre diye tabi aldırmanın ne kadar kötü birşey olduğunu anlattınca oyyyy yok yaa siz yapmayında aldırmayında demişti
Çocukları anlamak aslında bazen çok zor

vay vay vayyyyyyyyyy gercekten bu findik kurtlarndan korkulur. Benim kizimda var oglumda ama genelde kizlar daha bi cin fikirli oluyolar
bugün itibariyle 90 lara veda etmiş bulunmaktayım. darısı hepinize arkadaşlar

oooooooo süpersin cnmcim
Hadi bakalim hayirli olsun Allah devaminida getirsin
Peki ne kadar zamanda verdin???

merhabalarrr hb dum yenacım ve topiğimin güzelleri ne güzellll bayağı kalabalık nasılsınız ben iyiyim yılbaşı kartı hazırlama peşindeydim 3 gündür uğraşıyorum teferruatçı olunca uğraştım 26 dene yapınca gece yarılarına kadar kes yapıştırrrr

Sağol toksincim bende netten başka sitede tarhana çorbası tarifi aldım yarın deniycem inşallah.
ÇORBALAR etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster ÇORBALAR etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
21 Kasım 2011 PazartesiPUMPUM ÇORBASI

malzemeler:

-1,5 bardak su
-1/2 çay bardağı süt
-1 kaşık yulaf kepeği
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-2-3 dilim çemensiz pastırma veya 1 kaşık kıyma

kepek ve mısır unu suyla karıştırılarak 1 çimdik tuz eklenerek yaklaşık 10 dk. pişirilir.diğer tarafta pastırmalar ufak ufak doğranarak kavrulur(kıyma da aynı şekilde).kaynayan çorbaya etler ileve edilerek beraber biraz daha pişirilir.En son süt ilave edilip 1 taşım kaynatılıp altı kapatılır.

Orijinali(Bartın yemeği) tamamen mısır unundan yapılıyor.bizim çok kullanmamız mümkün olmadığından tat vermesi için 1 tatlı kaşığı kullandım.Ben üzerine pul biber ve nane kullandım.seyir evresindeyseniz salça sosu da gezdirilebilir.
simla-dukandiyeti dukandiyetitariflerim zaman: Pazartesi, Kasım 21, 2011 4 yorum Bunu E-postayla GönderBlogThis!Twitter'da PaylaşFacebook'ta Paylaş
Etiketler: ATAK EVRESİ YEMEKLERİ, GÜÇLENDİRME EVRESİ YEMEKLERİ, SEYİR EVRESİ YEMEKLERİ, ÇORBALAR
2 Kasım 2011 ÇarşambaTONBALIĞI ÇORBASI

MALZEMELER:
-160gr lık light ton balığı
-1 küçük soğan
-2 diş sarmısak
-1 havuç
-1 kereviz
-2 defne yaprağı
-yarım limon suyu
-1 yum.sarısı
-maydanoz

Sebzeler tavla zarı küçüklüğünde doğrayıp,defne yaprağı ve az tuz eklenerek kaynamış su eklenerek,yumuşayıncaya kadar pişirilir.defne yaprağı alınarak suyu süzülmüş balık ilave edilir .yumurta ve limon suyu çırpılıp çorbanın suyuyla ılıttıktan sonra yavaşca çorbaya eklenir.bir taşım kaynattıktan sonra maydanoz ilave edilir ve ateşten alınır.(suyu kıvamına göre arttırıp azaltabilirsiniz.)

*havuç ve kereviz olmadan atakta da uygundur.
You might also like:

PUMPUM ÇORBASI
YULAFLI KABAK ÇORBASI
YAYLA ÇORBASI
TAZE TARHANA ÇORBASI LinkWithin
simla-dukandiyeti dukandiyetitariflerim zaman: Çarşamba, Kasım 02, 2011 2 yorum Bunu E-postayla GönderBlogThis!Twitter'da PaylaşFacebook'ta Paylaş
Etiketler: GÜÇLENDİRME EVRESİ YEMEKLERİ, SEYİR EVRESİ YEMEKLERİ, ÇORBALAR
7 Ekim 2011 CumaTAZE TARHANA ÇORBASI

MALZEMELER:
-2 olgun domates
-1 kırmızı biber
-2 çarliston biber
-1 bardak yağsız yoğurt
-1 kaşık yulaf kepeği

Tüm sebzeler rondoda püre haline getirilir.Yoğurt ve kepekle karıştırılarak yoğunluğuna göre su eklenerek pişirilir.Piştikten sonra tuz ve istenen baharatlar eklenerek el blender'ıyla pürüzsüz hale gelinceye dek karıştırılır.
You might also like:

Bizde bu akşam timsah yaptık .:)
Fena olmadı.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…