Ben bugün koptum valla içime canavar kaçmıştı yedide yedi maşallah şimdide şişlikten yatamıyorum Allahım bu oburlukk off bugün kahvaltım çok masum başladı öğlende öyle olucaktıki makarna vardı annemde köfte patates hepsinden yedim oda yetmedi evdekileri organize ettim kek yaptık 3 4 dilimde kek yedim akşamda tatlı cumaya artı çıkmassam şok olurum aslında çok üzgünüm şu an ne oldu bu gün bana ya yarın çorba yoğurt başka bişey yok.Bu arada size bişey sorucam benim yiğenimi bilenler biliyor ayşe birde zeynep geldi 4 aylık oldu ayşede 5 yaşında çok korkunç bir kıskançlık yaşıyoruz kimseyi değil ama beni çok kıskanıyor zeynepten ki yanında çok sevmiyorum bugün bütün gün ağladı onu seviyosun beni sevmiyosun diye çok anlattım ama yok anlamıyor ben eve gelirken bile kırgın ve küskündü ne yapmam lazım aranızda tecrübeliler var zeynebi hiç sevmesem oda olmaz oda şimdi sevgi istiyor gülücük atıyor canım çok sıkkın belkide ondanmı yedim acaba?
Cadı valla bu kız çocukları elbette çözülücek ama işte şu an yaşanırken zor cadı demek birde söyleme diyor::)))kkıskançlık zorr bbenim büyük7 yaşında kücük 1 buçuk ama hala kıskançlık hat safhada dün düştü hafifce kalk kızım dedim ammann küçük düşse kaldırırmışım öpermişim sen beni öpmüyosun neler neler sabah saat 7de uyandırıyo gece ona süt hazırlıyosun sabah ta benim ödevimi yapaıcaz kızım erken yat desemde zorla uyandırıyo valla
tipik anne lafı olcek amma halasına çekmiş
iyi huyları hep bizim taraf
zamanla düzelir diyolar oynamaya sır paylaşmaya başlasınlar bak gör diyolar bende bekliyorum
bu arada arada çaktırmadan vururyoben farkettimi büüyüyünce söylemezsiin demi elifnura diyo cadı senanurum
İnşallah canım elbette düzelicekte bende onu çok seviyorum ben büyüttüm sayılır ondanda üzülüyorum.Iyi geceler turnal tatli rüyalar
Bence en dogru yol konusa konusa herseyi anlatmak.Hatta nacizane fikrim oturup onun kucagina verip beraber sevmek. Sonra sonra ister istemez kabullenecektir cnm. Keske daha dogmadan anlatmis olsaydiniz. Ama bence asilamiycak bir sorun degil genelde her cocuk kardesini kiskanir
sanada datli rüyalar cnm kendine iyi bak görüsürüz
Sağol toksincim bakarım birazdan.banucum telden beceremiyorum link atmayı kk ya dukan diyet tariflerim yaaaz çıkar
bugün itibariyle 90 lara veda etmiş bulunmaktayım. darısı hepinize arkadaşlar
Topikce gececiyiz valla inşallah kimsecikler bu oturmalarda kaçırmıyodur:)
Ben bugün koptum valla içime canavar kaçmıştı yedide yedi maşallah şimdide şişlikten yatamıyorum Allahım bu oburlukk off bugün kahvaltım çok masum başladı öğlende öyle olucaktıki makarna vardı annemde köfte patates hepsinden yedim oda yetmedi evdekileri organize ettim kek yaptık 3 4 dilimde kek yedim akşamda tatlı cumaya artı çıkmassam şok olurum aslında çok üzgünüm şu an ne oldu bu gün bana ya yarın çorba yoğurt başka bişey yok.Bu arada size bişey sorucam benim yiğenimi bilenler biliyor ayşe birde zeynep geldi 4 aylık oldu ayşede 5 yaşında çok korkunç bir kıskançlık yaşıyoruz kimseyi değil ama beni çok kıskanıyor zeynepten ki yanında çok sevmiyorum bugün bütün gün ağladı onu seviyosun beni sevmiyosun diye çok anlattım ama yok anlamıyor ben eve gelirken bile kırgın ve küskündü ne yapmam lazım aranızda tecrübeliler var zeynebi hiç sevmesem oda olmaz oda şimdi sevgi istiyor gülücük atıyor canım çok sıkkın belkide ondanmı yedim acaba?
vay vay vayyyyyyyyyy gercekten bu findik kurtlarndan korkulur. Benim kizimda var oglumda ama genelde kizlar daha bi cin fikirli oluyolarkkıskançlık zorr bbenim büyük7 yaşında kücük 1 buçuk ama hala kıskançlık hat safhada dün düştü hafifce kalk kızım dedim ammann küçük düşse kaldırırmışım öpermişim sen beni öpmüyosun neler neler sabah saat 7de uyandırıyo gece ona süt hazırlıyosun sabah ta benim ödevimi yapaıcaz kızım erken yat desemde zorla uyandırıyo valla
tipik anne lafı olcek amma halasına çekmiş
iyi huyları hep bizim taraf
zamanla düzelir diyolar oynamaya sır paylaşmaya başlasınlar bak gör diyolar bende bekliyorum
bu arada arada çaktırmadan vururyoben farkettimi büüyüyünce söylemezsiin demi elifnura diyo cadı senanurum
Topikce gececiyiz valla inşallah kimsecikler bu oturmalarda kaçırmıyodur:)
Sağol toksincim bende netten başka sitede tarhana çorbası tarifi aldım yarın deniycem inşallah.
Hııı bir hınzırlık hissediyorum sanki beyzuş ablada gitti meydan bize kaldı dimi::)))acabaaaaa
merhabalarrr hb dum yenacım ve topiğimin güzelleri ne güzellll bayağı kalabalık nasılsınız ben iyiyim yılbaşı kartı hazırlama peşindeydim 3 gündür uğraşıyorum teferruatçı olunca uğraştım 26 dene yapınca gece yarılarına kadar kes yapıştırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?