merhabalarrr hb dum yenacım ve topiğimin güzelleri ne güzellll bayağı kalabalık nasılsınız ben iyiyim yılbaşı kartı hazırlama peşindeydim 3 gündür uğraşıyorum teferruatçı olunca uğraştım 26 dene yapınca gece yarılarına kadar kes yapıştırrrr
Hıı bir kaçamakçı daha buldum sanırım:)İnşallah banucum..
Çok zor gerçekten arada denge sağlamak bütün gün hepbirlikteyiz dediklerini yapıyorum ama zamanla anlıycak inşallah küçüğü sevip büyük olanı arkada bırakmak gerçekten kötü bazı insanlar sanırım ince düşünemiyolar diye düşünüyorum.Canım seni çok iyi anlıyorum benim büyüğü 11 yaşında olduğu halde şu son 1 haftadır kardeşini kıskanmaya başladı. Hamileliğin öncesinde bile ona hep diyorduk bir kardeşin olsun istemezmisin diye oda hep çok isterim ama tek şartla bana sonradan bak kardeşin oldu artık onun masrafları çok sana onu alamayız yada bunu alamayız demiyeceksiniz diyetabi bizde baştan kabul ettik hatta bütün doğum öncesi kontrollere bile onuda götürdüm hani gelişimini görsün doğmadan benimsesin diye.
Doğduğundan beri ona resmen ikinci bir anne gibi oldu hatta ben şakasına bile ufağına bağırdığımda o hemen kardeşine sarılıp benim yavruma bağırma derdi bir hafta öncesine kadar
Şimdi dedesi vefat edince 1 hafta boyunca kuran okunuyor diye hep KVnin evindeydik ve ben mutfaktan cıkamadığım için o kardeşiyle diğer odada ilgilenmek zorunda kaldı hep birde ufaklık küçük odadan devamlı salona kaçıp herkese şirinlikler yapınca millet sırf küçüğüne ilgi gösterdikce kıskançlığa başladı. Aslında gelenlerde de hata tamam ufağını sev de büyüğünede en azından bir aaa işte ablasına mı benzemiş hesabı iltifat et
Özellikle şu son 2 gündür devamlı kızdırıyor ufağını oda cadı bana geliyor Beyza annneeee diye kendi kendine söylenip duruyoraklı sıra şikayet ediyor Artık en sonunda bugün resmen büyük kızıma yalvardım Allahını seversen yapma be güzelim bağırtma şu edepsizi diye hani sanki o şaka yapıyorda küçüğü anlamıyor havası yarattım. Hatta okadar abarttı ki kucağıma bile koca kazık oturmaya çalışıyor Mecburen altan alıyorum kardeşine düşman olmasın diye ve herhalde bir müddet daha böyle idare ediceğim çünkü oda ne kadar büyükte olsa kuzucuk benim gözümde her nekadar kucağıma sığmasada
Sende diğer arkadaşlarında dediği gibi bol bol konuş onunla. Ayşeye ilk göz ağrısı olduğunu ve en çok onu sevdiğini söyleBen büyüğüne hep sana yenileri alıcağız sonra saklayıp eskiyince kardeşine vericeğim diyorum o an gözlerinde bir parıltı görüyorum ama tabi ağzı yok yaa kardeşime yenisini alırız diyor
Valla zor ya işimiz Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Aminnn
Beyza hatta bize rest çekti bir gün bana bakın sakın bir çocuk daha yapmaya kalkışmayın valla çocuk mocuk bakamam aldırırsın ona göre diyetabi aldırmanın ne kadar kötü birşey olduğunu anlattınca oyyyy yok yaa siz yapmayında aldırmayında demişti
Çocukları anlamak aslında bazen çok zor
Kolay gelsin semirancım.merhabalarrr hb dum yenacım ve topiğimin güzelleri ne güzellll bayağı kalabalık nasılsınız ben iyiyim yılbaşı kartı hazırlama peşindeydim 3 gündür uğraşıyorum teferruatçı olunca uğraştım 26 dene yapınca gece yarılarına kadar kes yapıştırrrr
merhabalarrr hb dum yenacım ve topiğimin güzelleri ne güzellll bayağı kalabalık nasılsınız ben iyiyim yılbaşı kartı hazırlama peşindeydim 3 gündür uğraşıyorum teferruatçı olunca uğraştım 26 dene yapınca gece yarılarına kadar kes yapıştırrrr
Ben link atamam çünkü bilmiyorum sitenin adını veriyim.cnm tonbalik corbasini deneyecem ilginç geldi linkini ozelden atarmisi burdan yasaktır felan
İyi geceler ceco birici benim zaten:::))))ama sondan::))))Sana kolay gelsin canım eminim çok güzel olucaklardır
Umarım beslenmede aynı şekilde güzel gidiyordur :122:
Ya valla yılbaşıda geldi kızlar iki gün sonra yılbaşı yarışının galibini açıklıyorum :122: :122: :122:
Size küçük bir ip ucu vereyimben değilim birinci ama daha fazlasını sülemem
Neyse canlar size doyum olmaz ben kaçtım hesapta daha salonu toplayacağım yatmadansabahamı bıraksam acep ama yok yok sabahta olsa ben yapacağım sonuçta hem anneminde dediği gibi allah korusun acil bir durum olur millete rezil olmayayım hatta annem bazen abartır ölür kalırım arkamdan rahmetlide pek pasaklı dedirtmem der muzurluğuna
Sizlere iyi geceler ve hoş sohbetler
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Öpüyorum sizi kocaman
hihihii bilmemmmm ben de konşudan geldimmmm eh işte Alllah ne verdiyse yaptım bişilerrrHııı bir hınzırlık hissediyorum sanki beyzuş ablada gitti meydan bize kaldı dimi::)))
ne güzelll yarın yaptığım kartı eklerim pc ye atmadım çok severim ince ince uğraşmayaaa ve ilgili annelere de ayrıca bayılırımmm nilüfercim seni de hayranlıkla takip ediyorummmmmBizde bu akşam timsah yaptık .:)
Fena olmadı.:)
hosgeldin semirancigim
Allah sana kolaylik versin ben 2 taneyle ugrasamiyorum sen 26 deneyle nasi basa cikiyorsun
Dukan diyeti tarifleri yazdım gogle 3. girdim adıda yok sitenin ne yardımcı oldum dimi::))))Yarın atarım kardeşim bilir.Ben link atamam çünkü bilmiyorum sitenin adını veriyim.
Sana kolay gelsin canım eminim çok güzel olucaklardır
Ya valla yılbaşıda geldi kızlar iki gün sonra yılbaşı yarışının galibini açıklıyorum :122: :122: :122:
Neyse canlar size doyum olmaz ben kaçtım hesapta daha salonu toplayacağım yatmadansabahamı bıraksam acep ama yok yok sabahta olsa ben yapacağım sonuçta hem anneminde dediği gibi allah korusun acil bir durum olur millete rezil olmayayım hatta annem bazen abartır ölür kalırım arkamdan rahmetlide pek pasaklı dedirtmem der muzurluğuna
Allaha emanet olun
Öpüyorum sizi kocaman
iyi geceler banucum ben miyim gıııııı sanırımmm benişm evett bennnnnSana kolay gelsin canım eminim çok güzel olucaklardır
Allaha emanet olun
Öpüyorum sizi kocaman
Bende yatıyorum hepinize iyi geceler güzel sohbetler.
masallah cnm gidişat süper yaza incecik gircen insallah
Bravo canım darısı bize inşallah artık.
caım kızlar biliyor ya. kurbana gitmeden önce 92 di. geldim 94 oldum(aralık başı). 1 haftada 92 ye düştüm. baya bir süründürdüm. 15 günde 92 den bu kiloya düştüm. öncesini sorma sallasım sürüdüm baya. bende özlem gibi yapıyorum sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyiroum. onun dışında ekmek makarna tatlı patates pirinç kestim. en geç 6 da akşamı bitirmeye çalışıyorumama 7 de bitiyor genelde. bol bol lahana tükettim bu aralar. kapuska fila. çorbalara kıvam versin diye koyduğum unu bile çıkarttım. eşimle kendime ayrı yemek yapıyorum. sebebide eşim soğan sarmısak yemez. bende kendi yediklerime soğan sarmısak dolduruyorum. limon ve salatalığı çok tüketiyorum. her öğünde yoğurt süt peynirden birini tüketiyorum.vay vay vayyyyyyyyyy gercekten bu findik kurtlarndan korkulur. Benim kizimda var oglumda ama genelde kizlar daha bi cin fikirli oluyolar
oooooooo süpersin cnmcim
Hadi bakalim hayirli olsun Allah devaminida getirsin
Peki ne kadar zamanda verdin???
ah benimde küçük olsa keşkeeealdım giydim bile :))) inşallah canım sen takip et inan vereceksin
sen sarma yazmamış mıydın? ben yanlış anlamışım :) evet sarma yedim...
ay sen 6 tane mi yedin dolma oooo çok olmuş bence... kuru patlıcanı sevemedim gitti ya sanırım çocukluktan alışılacak ,gerçi eşim elazığlı o da sevmiyor annesi sık sık yapar ama sevmiyor. sen nerelisin?
bizde seni özledik ama yoksun
ablacım sen asla o dediğin kiloyu göstermiyorsun valla yine 75 hatta 80 bile olsan yeter.
benim göğüslerim küçük canım sanırım rahatım bu açıdan yani normal ölçüleri... basenlere ne yapsak canım ya var mı bir fikrin? bende sağdım 4 ay boyunca ama benim velet istemedi zaten azdı
hımmm bende denemliyim :)
biraz dinlenmezsen geçmezcanım çok istedi diye akşama yumurtalı ıspanak yapayım dedim ,demez olaydım, 2 dal ıspanak yıkadım ve şu an belim kopuyor(((
ayakta kalmak bana iyi gelmiyor ya ne yapacağım ben?
ütüde yapmam gerek ama nasıl((
offf bayılırım vallaBugün içli köfte yedim.:)
Haşladım çok hafif oldu..Kızım saırımsaklı yoğurtla seviyor mantı gibi..
saat dört buçuktu yediğimde yatıncaya kadar kaloriler uçar gider inşallah..:)
Arkadaşım evine geldi oğluşuyla birlikte..Börek ve sütlaç yapıp götürdüm çok yoruldum bugün. mutfaktaydım tüm gün diyebilirim...
amannn ne yaptın ya bravoooo maşşlalhkızlarrrrrrrrrrr size ne diyeceğim ben sanırım cumaya 75i göreceğim :)))) bakın yapacağım herşeyi anlattım en baştan sonra bana ne yaptın diye sormayın ,söylemem valla :) benim takipçilerim beni bilir :)))
bu arada adımı değiştirmek zorundada değilim :) hala bana özlem diyebilirsiniz ya da arkadaşların dediği gibi öz ve özü de olur :)))
ha nasıl bu kadar eminsin derseniz bugün 76 küsürü gördüm eee 2 güne ben bu yöntemle bayağı veririm gibi geliyor artık ucundanda olsa 75i göreceğim ki ben 76yı demiştim :)))
ucuz atlatmış valla kendine birşey olmamış şükürKizlar aniden moralim sifirlandi
Dün kapkaccilar kizkardesimin telefonunu calmislar
Kizkardesim Sirnakta ögretmenlik yapiyor. Bir arkadasini Diyarbakirdaki havaalanindan almak icin Diyarbakira gitmis. Otobüsten inmis. Havaalanina dogru yürüyormus. Annemle telefonda konusmaya baslamis. Onla konusurken hicbir ses falan duymadan tereygindan kil ceker gibi elinden alip kacmis telefonu. :18::18::18:Üstünede siyah kapsonlu giymis dolayisiyla yüzünü falan görememis.
Kabus gibiydi diyo bitanem cok korkmusYazik annemde kaza falan oldu araba carpti sanmis yüregine iniyomus. Cigliklar atmis. Bir cocukta gelmis abla noldu diye sormus. Oda o panikle o cocugu bile tartaklamis. Yardim et telefonum gitti diye bagiriyomus ama ucup gitmis Sora birisi polisi aramis. Polis gelmis ama bisey yapamamis. O gece hic uyuyamamis hala gözümün önünde diyo bebegim :18::18::18:
Ucuz atlatmissin demis polisler. Allah korusun daha kötü biseyde olabilirdi demisler :18::18::18: Böyle iste ben bile hala soktayim . Bu kadarmi tehlikeli oldu heryer artik yoldada telefonda konusamayacakmiyiz???
Pislik herife insallah yar olmaz o telefon. Is telefonda degil zaten ama canim kardesim cok korkmus. Ilk defa basimiza böyle bisey geldi. Allah onu ve o gibileri bildigi gibi yapsin
her bir tutku 50 calori toplamda 200 caloribu saatte 4 adet tutkunun cezası nedirr yaaaa bezusss şişle beni
aman ne yaptın yaaaŞişman kadının DUASI.... Allahım eğer beni zayıflatman mümkün değilse, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfennnn....AMİN :)) Eki Görüntüle 316639
özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkİyi geceler arkadaşlar...
Nasılsınız....Ben iyiyim şükür...
İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...
giderken ona bir oyuncak al mesela kitap vs. eskiyince yırtılınca kardeşine verrsin deBen bugün koptum valla içime canavar kaçmıştı yedide yedi maşallah şimdide şişlikten yatamıyorum Allahım bu oburlukk off bugün kahvaltım çok masum başladı öğlende öyle olucaktıki makarna vardı annemde köfte patates hepsinden yedim oda yetmedi evdekileri organize ettim kek yaptık 3 4 dilimde kek yedim akşamda tatlı cumaya artı çıkmassam şok olurum aslında çok üzgünüm şu an ne oldu bu gün bana ya yarın çorba yoğurt başka bişey yok.Bu arada size bişey sorucam benim yiğenimi bilenler biliyor ayşe birde zeynep geldi 4 aylık oldu ayşede 5 yaşında çok korkunç bir kıskançlık yaşıyoruz kimseyi değil ama beni çok kıskanıyor zeynepten ki yanında çok sevmiyorum bugün bütün gün ağladı onu seviyosun beni sevmiyosun diye çok anlattım ama yok anlamıyor ben eve gelirken bile kırgın ve küskündü ne yapmam lazım aranızda tecrübeliler var zeynebi hiç sevmesem oda olmaz oda şimdi sevgi istiyor gülücük atıyor canım çok sıkkın belkide ondanmı yedim acaba?
maşşallahbugün itibariyle 90 lara veda etmiş bulunmaktayım. darısı hepinize arkadaşlar
hoşbulduk ama ben geçmiş okurken sen kaçmışsınTebessüm ve semiran ooşşşş geldınız..:)
umuttt neden yok bugün.:26:
KAdrolu gececiydi..
ah benimde küçük olsa keşkeee
biraz dinlenmezsen geçmez
offf bayılırım valla
amannn ne yaptın ya bravoooo maşşlalh
ucuz atlatmış valla kendine birşey olmamış şükür
her bir tutku 50 calori toplamda 200 calori
aman ne yaptın yaaa
özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
giderken ona bir oyuncak al mesela kitap vs. eskiyince yırtılınca kardeşine verrsin de
küçüğü severken ayşeye mutlaka dokun
annelere bir dr. un önerisiydi ip bağlayın diyordu bileğine yanında olmadığınız zamanda bile bak sana bağlıyım mesajı vermek için
maşşallah
hoşbulduk ama ben geçmiş okurken sen kaçmışsın
allah kolylık versin canım
canım nadiren 1 veya 2 kaşık yiyorum ama çok seyrek oluyor bu alıştım pek aramıyorum artıkayy ben o lafı adanadayken hiç bilmiyordum ünv için şehir dısına cıkınca adalıyık lafını bursada ögrendm..
kime adanalıyım desem bana öyle diyordu
ohh ne güzelll aksam yemekte sende olmak vardı
benmde dolabımda hep olur saolsun annem hep yapar getirir ama istemedm bayadır..
dedim o dolapta olursa dayanamam falan
senmi yaptın içliköfteyi yenacım?
Adana lılar iyi,sevecen,cana yakın bir dost olurlar.. kendimden bahsetmiş gibi oldum
benm gölcükte henüz hiç arkadasım yok...inşallah sıkı fıkı oldugum birisi olur..
gerçi hiç tanıdıgım olmadıgı için biraz da zor...
hiç miii..1 2 kaşık falandamı yemiyorsun...
hiç canın çekmiyormu?evde yapınca sıcak sıcak...
valla azmine hayran kaldım
diyetsyen 1 dlim ekmek 2 kaşık pilav makarna diyor bende degiştirebiliriz sanıyordum...
hahahahha ayhh banu ne cok güldürdün beni..
kıs keşke başka birsey isteseydmanammm belki oda olurdu..
gerçi tam hayal olmamıs ben sabah seni orda bulmalarını hayal etmiştim..
canımm peki 5,5 tan sonra meyve demi yemiyorsun... yani sadece su mu?
saat kaçta yatıyorsun peki?
bugün itibariyle 90 lara veda etmiş bulunmaktayım. darısı hepinize arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?