Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin semirancigim
Allah sana kolaylik versin ben 2 taneyle ugrasamiyorum sen 26 deneyle nasi basa cikiyorsun

İnşallah banucum..
Hıı bir kaçamakçı daha buldum sanırım:)
Çok zor gerçekten arada denge sağlamak bütün gün hepbirlikteyiz dediklerini yapıyorum ama zamanla anlıycak inşallah küçüğü sevip büyük olanı arkada bırakmak gerçekten kötü bazı insanlar sanırım ince düşünemiyolar diye düşünüyorum.

Kolay gelsin semirancım.

Son düzenleme:

Sana kolay gelsin canım eminim çok güzel olucaklardır
Umarım beslenmede aynı şekilde güzel gidiyordur :122:

Ya valla yılbaşıda geldi kızlar iki gün sonra yılbaşı yarışının galibini açıklıyorum :122: :122: :122:
Size küçük bir ip ucu vereyim ben değilim birinci ama daha fazlasını sülemem

Neyse canlar size doyum olmaz ben kaçtım hesapta daha salonu toplayacağım yatmadan sabahamı bıraksam acep ama yok yok sabahta olsa ben yapacağım sonuçta hem anneminde dediği gibi allah korusun acil bir durum olur millete rezil olmayayım hatta annem bazen abartır ölür kalırım arkamdan rahmetlide pek pasaklı dedirtmem der muzurluğuna

Sizlere iyi geceler ve hoş sohbetler
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

Öpüyorum sizi kocaman

İyi geceler ceco birici benim zaten:::))))ama sondan::))))

Hııı bir hınzırlık hissediyorum sanki beyzuş ablada gitti meydan bize kaldı dimi::)))
hihihii bilmemmmm ben de konşudan geldimmmm eh işte Alllah ne verdiyse yaptım bişilerrr
Bizde bu akşam timsah yaptık .:)
Fena olmadı.:)
ne güzelll yarın yaptığım kartı eklerim pc ye atmadım çok severim ince ince uğraşmayaaa ve ilgili annelere de ayrıca bayılırımmm nilüfercim seni de hayranlıkla takip ediyorummmmm
hosgeldin semirancigim
Allah sana kolaylik versin ben 2 taneyle ugrasamiyorum sen 26 deneyle nasi basa cikiyorsun

amin ilknurum valla ilk hafta gözüm korktu dedim nasıl bu sınıf ayar olur ama ben de bu vücut ve bu ses varkennn bir de gülümseme bu hafta sanki sınıfta çocuk yok gibi sınıf hakimiyeti tamam şimdi sınıf sağdan say diyorummm tekmil veriyolarrr alim Allahhhhhhh şaka bir yana gerçekten çocuklarla aram iyidir hakimiyet konusu da saadece sevgiden sevdirmeyi seviyorum deyim sen anlaa

bende seni öptüm cnm iyi geceler Allah rahatlik versin

iyi geceler banucum ben miyim gıııııı sanırımmm benişm evett bennnnn

masallah cnm gidişat süper yaza incecik gircen insallah

Bravo canım darısı bize inşallah artık.

caım kızlar biliyor ya. kurbana gitmeden önce 92 di. geldim 94 oldum(aralık başı). 1 haftada 92 ye düştüm. baya bir süründürdüm. 15 günde 92 den bu kiloya düştüm. öncesini sorma sallasım sürüdüm baya. bende özlem gibi yapıyorum sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyiroum. onun dışında ekmek makarna tatlı patates pirinç kestim. en geç 6 da akşamı bitirmeye çalışıyorumama 7 de bitiyor genelde. bol bol lahana tükettim bu aralar. kapuska fila. çorbalara kıvam versin diye koyduğum unu bile çıkarttım. eşimle kendime ayrı yemek yapıyorum. sebebide eşim soğan sarmısak yemez. bende kendi yediklerime soğan sarmısak dolduruyorum. limon ve salatalığı çok tüketiyorum. her öğünde yoğurt süt peynirden birini tüketiyorum.

çil cücüğü gibi dağıldınız kızlar nereye kayboldunuz
kızlar umarım herkes güzelce verir özellikle son zamanlarda veremiyorum diye depresyona girenler. valla kızlar çok vaktim olmuyor gelmeye ama beni bir siz anlarsınız sizide ben anlarım. kimdi hatırlamıyorum ama kalabalık yemeklerde lokmam sayıldığı hissine bende kapılıyorum. allahım bizi bu hastalıktan biran önce kurtarsın.

bende gidem yatam yarin oglusumu doktor kontrolune götürücez Bakalim pipisine ne diycekler
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
Herkese hayirli geceler. yarin görüsürüzzz

ah benimde küçük olsa keşkeee
biraz dinlenmezsen geçmez
offf bayılırım valla
amannn ne yaptın ya bravoooo maşşlalh
ucuz atlatmış valla kendine birşey olmamış şükür

bu saatte 4 adet tutkunun cezası nedirr yaaaa bezusss şişle beni
her bir tutku 50 calori toplamda 200 calori
Şişman kadının DUASI.... Allahım eğer beni zayıflatman mümkün değilse, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfennnn....AMİN :)) Eki Görüntüle 316639
aman ne yaptın yaaa
İyi geceler arkadaşlar...

Nasılsınız....Ben iyiyim şükür...

İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...
özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
giderken ona bir oyuncak al mesela kitap vs. eskiyince yırtılınca kardeşine verrsin de
küçüğü severken ayşeye mutlaka dokun
annelere bir dr. un önerisiydi ip bağlayın diyordu bileğine yanında olmadığınız zamanda bile bak sana bağlıyım mesajı vermek için
bugün itibariyle 90 lara veda etmiş bulunmaktayım. darısı hepinize arkadaşlar
maşşallah
Tebessüm ve semiran ooşşşş geldınız..:)

umuttt neden yok bugün.:26:
KAdrolu gececiydi..
hoşbulduk ama ben geçmiş okurken sen kaçmışsın

allah kolylık versin canım

menüm

yarım simit
2 dilim peynir
domates salatalık
3 zeytin

ara yok
öğle. 1 tabak yoğurtlu pazı
1 dilim ekmek

ara 6 fıstık

akşam 3 yk mantarlı pilav
salata
yarım dilim ekmek

ara 2 avuç leblebi
8 fıstık
1 ince dilim yaş pasta:18::18:

tşk ederim cnm sağolasınn ben de uyuyum enerjim kalmadı öptm seni de herkesi deee

herkese günaydın
yine açılış benden olsun ayşe de olurdu erken saatlerde ama bu aralar devamsızlık yapıyor işler yoğun herhalde
ece dün hiç uğramamışsın bir problem yoktur inşallah
ben de azcık erken yattım dün gece hafif soğuk algınlığı var ya dinleneyim dedim ama sohbeti de kaçırmışım
bugün lapamı yapsam diyordum ama sanırım vazgeçeceğim kahvaltı çekiyor canım ama bu günü hafif geçirmek istiyorum tabii yarın cuma

canım nadiren 1 veya 2 kaşık yiyorum ama çok seyrek oluyor bu alıştım pek aramıyorum artık
bugün itibariyle 90 lara veda etmiş bulunmaktayım. darısı hepinize arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…