cok sagol canimcim arkadasimgercekten hic sünnet olmamis gibi simdide babanesine gitti bisi oldu cocuguma durdugu yerde duramiyor
nevzamansiz cok tesekkürler arkadasim
Senin oglusununda dogum günü kutlu olsun canimCaniniz sagolsun Rabbim seneye hep beraber kutlamayi nasip eder insallah cnm
Bizde öle bi tören falan yapmadik kimsemiz pek yok burda. Nasipse Türkiyeye izine gidince orada bisiyler yapmayi planliyoruz
WAW sen cok yasa emi güldürdün beni aksam aksamGercekten bide böylelerini görmek cok sinir bozucu
Cok sagol arkadasimSende yeni cicilerini güle güle giy
Cok sagol toksincim
Yenacim canimcim facebooktan bende takip ederim kücük iskenderi ve cok begenirim yazdiklarini
Yagmurgözlüm masallah sana tütütütütütüüüüüBoy uzun olunca kilo milo hic göstermiyosun valla
Ayyyyyyyyy canim kiyamam ben sana(((((( Keske bana seslenseydin kosa kosa gelirdim yapardim ispanaginida ütünüde
saferan sanada masallah cnmmmm cok güzel bir yüzün var hele gözlerin cok manali masallahhhhh
Kizlar aniden moralim sifirlandi
Dün kapkaccilar kizkardesimin telefonunu calmislar
Kizkardesim Sirnakta ögretmenlik yapiyor. Bir arkadasini Diyarbakirdaki havaalanindan almak icin Diyarbakira gitmis. Otobüsten inmis. Havaalanina dogru yürüyormus. Annemle telefonda konusmaya baslamis. Onla konusurken hicbir ses falan duymadan tereygindan kil ceker gibi elinden alip kacmis telefonu. :18::18::18:Üstünede siyah kapsonlu giymis dolayisiyla yüzünü falan görememis.
Kabus gibiydi diyo bitanem cok korkmusYazik annemde kaza falan oldu araba carpti sanmis yüregine iniyomus. Cigliklar atmis. Bir cocukta gelmis abla noldu diye sormus. Oda o panikle o cocugu bile tartaklamis. Yardim et telefonum gitti diye bagiriyomus ama ucup gitmis Sora birisi polisi aramis. Polis gelmis ama bisey yapamamis. O gece hic uyuyamamis hala gözümün önünde diyo bebegim :18::18::18:
Ucuz atlatmissin demis polisler. Allah korusun daha kötü biseyde olabilirdi demisler :18::18::18: Böyle iste ben bile hala soktayim . Bu kadarmi tehlikeli oldu heryer artik yoldada telefonda konusamayacakmiyiz???
Pislik herife insallah yar olmaz o telefon. Is telefonda degil zaten ama canim kardesim cok korkmus. Ilk defa basimiza böyle bisey geldi. Allah onu ve o gibileri bildigi gibi yapsin
Hiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
Çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.
"merhaba" aslında farsça kökenli olup "benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş.
Çok hoş değil mi? Bunu öğrendikten sonra karsımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı oldu benim için.
Şu an bu mesajı okuyan herkese benden,
"MERHABA"
canım çok istedi diye akşama yumurtalı ıspanak yapayım dedim ,demez olaydım, 2 dal ıspanak yıkadım ve şu an belim kopuyor(((
ayakta kalmak bana iyi gelmiyor ya ne yapacağım ben?
ütüde yapmam gerek ama nasıl((
Kizlar aniden moralim sifirlandi
Dün kapkaccilar kizkardesimin telefonunu calmislar
Kizkardesim Sirnakta ögretmenlik yapiyor. Bir arkadasini Diyarbakirdaki havaalanindan almak icin Diyarbakira gitmis. Otobüsten inmis. Havaalanina dogru yürüyormus. Annemle telefonda konusmaya baslamis. Onla konusurken hicbir ses falan duymadan tereygindan kil ceker gibi elinden alip kacmis telefonu. :18::18::18:Üstünede siyah kapsonlu giymis dolayisiyla yüzünü falan görememis.
Kabus gibiydi diyo bitanem cok korkmusYazik annemde kaza falan oldu araba carpti sanmis yüregine iniyomus. Cigliklar atmis. Bir cocukta gelmis abla noldu diye sormus. Oda o panikle o cocugu bile tartaklamis. Yardim et telefonum gitti diye bagiriyomus ama ucup gitmis Sora birisi polisi aramis. Polis gelmis ama bisey yapamamis. O gece hic uyuyamamis hala gözümün önünde diyo bebegim :18::18::18:
Ucuz atlatmissin demis polisler. Allah korusun daha kötü biseyde olabilirdi demisler :18::18::18: Böyle iste ben bile hala soktayim . Bu kadarmi tehlikeli oldu heryer artik yoldada telefonda konusamayacakmiyiz???
Pislik herife insallah yar olmaz o telefon. Is telefonda degil zaten ama canim kardesim cok korkmus. Ilk defa basimiza böyle bisey geldi. Allah onu ve o gibileri bildigi gibi yapsin
Ben bugün koptum valla içime canavar kaçmıştı yedide yedi maşallah şimdide şişlikten yatamıyorum Allahım bu oburlukk off bugün kahvaltım çok masum başladı öğlende öyle olucaktıki makarna vardı annemde köfte patates hepsinden yedim oda yetmedi evdekileri organize ettim kek yaptık 3 4 dilimde kek yedim akşamda tatlı cumaya artı çıkmassam şok olurum aslında çok üzgünüm şu an ne oldu bu gün bana ya yarın çorba yoğurt başka bişey yok.Bu arada size bişey sorucam benim yiğenimi bilenler biliyor ayşe birde zeynep geldi 4 aylık oldu ayşede 5 yaşında çok korkunç bir kıskançlık yaşıyoruz kimseyi değil ama beni çok kıskanıyor zeynepten ki yanında çok sevmiyorum bugün bütün gün ağladı onu seviyosun beni sevmiyosun diye çok anlattım ama yok anlamıyor ben eve gelirken bile kırgın ve küskündü ne yapmam lazım aranızda tecrübeliler var zeynebi hiç sevmesem oda olmaz oda şimdi sevgi istiyor gülücük atıyor canım çok sıkkın belkide ondanmı yedim acaba?
bugün itibariyle 90 lara veda etmiş bulunmaktayım. darısı hepinize arkadaşlar
merhaba canımHiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
"merhaba" aslında farsça kökenli olup "benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş.
Çok hoş değil mi? Bunu öğrendikten sonra karsımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı oldu benim için.
"MERHABA"
belkide karşılaştık ama yok görsem tanırım sanıyorum....:)) ben ilk defa gittim oraya kardeşim eşi çocuklar gidiyorlardı sağolsun sende gel abla evde tekbaşına ne yapacaksın dedi yeğenleri oyun parkında oynattık sonrada yemek yedik özel nedenlerden dolayı moralimde çok bozuktu iyi geldi hele yemeği hiç anlatmayayım....:)) edirne kırkpınar lokantasında yaprak ciğer yedik....)) yedik yani lezzetini anlatamam....:)))
sağol canım sizin gözleriniz güzel bakıyorda ondan öyle görüyorsunuz....
ben de geçen hafta ordaydıım..rastlaşabilirmişiz ...
çook gewçmiş olsun canıım..canı sağolsunda telefon önemli değil...
bizde seni çokkkkkkkkkk özledik ablacımİyi geceler arkadaşlar...
Nasılsınız....Ben iyiyim şükür...
İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...
aynen canımOkan be adamım benim..
Yalnız orjinalinden midem bulanıyor benim..
bende gidem yatam yarin oglusumu doktor kontrolune götürücezBakalim pipisine ne diycekler
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
Herkese hayirli geceler. yarin görüsürüzzz
sanada merhabalar canımHiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
"MERHABA"
kardeşine geçmiş olsun canım giden telf olsun Allah korusun canına bişey olmamış...nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum..bir kaç yıl önce trende kapkaç olayına şahit olmuştum karşımda oturan gayet iyi giyimli efendi görünen genç yanımda oturan kadının boynundaki altın zinciri koparıp istasyondan çıkmak üzere yeni hareket eden trenden atlamıştı ama atlarken zinciri trenin içine düşürmüştü korkudan 2 yıl trene binemedim..((
oğluş nasıl olduda bitti maşallah
o da alalı 1 hafta falan olmuşmuş ,bizimki erkek fatma derler ya öyle bir tip :)Cok sagolun kizlarrrrr
Asucum amin cnm Rabbim düsmanimi bile karsi karsiya getirmesin
Özlemcim senin kuzenin cok sansliymis. Kardesimin telefonu yeni model degildi giden gitti ama o korku ona yetmis hala durup durup agliyorum diyo . Zaten yapi olarakta cok hassastir kolaykolay toparlanamiycak gibi :18::18::18:
evet canım bitki çayları hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum... alıştım valla ,11:30-12 gibi yatıyorum bebişe kalkınca fazla oturamıyorum, normaldede fazla dayanamam zaten :)ayy ben o lafı adanadayken hiç bilmiyordum ünv için şehir dısına cıkınca adalıyık lafını bursada ögrendm..
kime adanalıyım desem bana öyle diyordu
ohh ne güzelll aksam yemekte sende olmak vardı
benmde dolabımda hep olur saolsun annem hep yapar getirir ama istemedm bayadır..
dedim o dolapta olursa dayanamam falan
senmi yaptın içliköfteyi yenacım?
Adana lılar iyi,sevecen,cana yakın bir dost olurlar.. kendimden bahsetmiş gibi oldum
benm gölcükte henüz hiç arkadasım yok...inşallah sıkı fıkı oldugum birisi olur..
gerçi hiç tanıdıgım olmadıgı için biraz da zor...
hiç miii..1 2 kaşık falandamı yemiyorsun...
hiç canın çekmiyormu?evde yapınca sıcak sıcak...
valla azmine hayran kaldım
diyetsyen 1 dlim ekmek 2 kaşık pilav makarna diyor bende degiştirebiliriz sanıyordum...
hahahahha ayhh banu ne cok güldürdün beni..
kıs keşke başka birsey isteseydmanammm belki oda olurdu..
gerçi tam hayal olmamıs ben sabah seni orda bulmalarını hayal etmiştim..
canımm peki 5,5 tan sonra meyve demi yemiyorsun... yani sadece su mu?
saat kaçta yatıyorsun peki?
geç bacım geç yaza dipçik gibi olursun :))))Aslında bende şu son hafta en geç 5buçuk gibi yemek yiyordum ama tabi az da olsa hamur işi olduğundan beni zayıflatmayacağı kesinneyse aldırmadı ya onada şükür
Dediğin gibi eğer işe yarıyorsa bende senin sisteme geçerim olmazsayaza dipçik gibi olmam lazım KV ve görümcelerden şöyle bir çat sesi gelsin en seslisinden
YOk canım yulaf ezmesi değil benim aldığım Yulaf Kepeği diye bir şeyama şimdi bir googleden araştırayımda öğreneyim bari nasıl tüketilir ve neye iyi gelir sizlerede iletirim.
Canım kardeşine çok geçmiş olsun. RAbbim bir daha göstermesin inan düşüncesi bile korkunç. Benim en korktuğum şeydir kapkaç Rabbim kimseye göstermesin....Aminnn
İnşallah bir kaç güne kadar o korkuyu da atlatırda kendine gelir.
aaaa nurrrrrrr ne yaptın sen sabah bari yeseydin.bu saatte 4 adet tutkunun cezası nedirr yaaaa bezusss şişle beni
çok güzelmiş :)Şişman kadının DUASI.... Allahım eğer beni zayıflatman mümkün değilse, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfennnn....AMİN :)) Eki Görüntüle 316639
yena canım asıl veremezsem bana süpriz olur :))) çok inatlaştım ama bakalım tabi. aslında spor yapabilsem süper olacak ama haftaya başlarım inşallahMAşallah
Azmin zaferi işte..Söylemeseydin keşke sürpriz olurdu bize..
Çok geçmiş olsun kardeşine..
Bence hiiç üzülmesin canından kıymetlimi..Allah korumuş..
Benimde çantam çalınmıştı yıllar önce..İnsanın gücüne gidiyor ve korkuyu atlatmak zaman alıyor biraz..
Çok alçak gönüllüsün..:)
Benim adanalı bir komşum vardı eski evimde. çok samimi değildik ama bir araya geldiğimizde uzun uzun sohbetler ederdik..
Sonra araya zaman girerdi tekrar görüştük diyelim bıraktığımız yerden başlardık sohbete..
İlginç bir çekim vardı aramızda..
ÖZlüyorum onun sohbetini..
Evet ben yapıyorum içli köfteyi, etsiz çiğköfte bile yapıyorum ben naaber..:)
Böyle alaturkalılığımın yanında risotto bile yapmışlığım var..
Okan be adamım benim..
Yalnız orjinalinden midem bulanıyor benim..
ama biz seni çok özlüyoruz daha çok buralarda ol ne olurrrrrİyi geceler arkadaşlar...
Nasılsınız....Ben iyiyim şükür...
İki gündür yeğenimin netinde sorun vardı;giremedim...Özledim sizleri hanımlar...
canım ya neden yaptın bunu kendine ne güzel geçen hafta vermiştin, şeytana uymaaaaaaaaaa...Ben bugün koptum valla içime canavar kaçmıştı yedide yedi maşallah şimdide şişlikten yatamıyorum Allahım bu oburlukk off bugün kahvaltım çok masum başladı öğlende öyle olucaktıki makarna vardı annemde köfte patates hepsinden yedim oda yetmedi evdekileri organize ettim kek yaptık 3 4 dilimde kek yedim akşamda tatlı cumaya artı çıkmassam şok olurum aslında çok üzgünüm şu an ne oldu bu gün bana ya yarın çorba yoğurt başka bişey yok.Bu arada size bişey sorucam benim yiğenimi bilenler biliyor ayşe birde zeynep geldi 4 aylık oldu ayşede 5 yaşında çok korkunç bir kıskançlık yaşıyoruz kimseyi değil ama beni çok kıskanıyor zeynepten ki yanında çok sevmiyorum bugün bütün gün ağladı onu seviyosun beni sevmiyosun diye çok anlattım ama yok anlamıyor ben eve gelirken bile kırgın ve küskündü ne yapmam lazım aranızda tecrübeliler var zeynebi hiç sevmesem oda olmaz oda şimdi sevgi istiyor gülücük atıyor canım çok sıkkın belkide ondanmı yedim acaba?
benimkiler normal bende memnunum tabi :) her açıdan rahat oluyor :)ah benimde küçük olsa keşkeee
biraz dinlenmezsen geçmez
offf bayılırım valla
amannn ne yaptın ya bravoooo maşşlalh
ucuz atlatmış valla kendine birşey olmamış şükür
her bir tutku 50 calori toplamda 200 calori
aman ne yaptın yaaa
özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
giderken ona bir oyuncak al mesela kitap vs. eskiyince yırtılınca kardeşine verrsin de
küçüğü severken ayşeye mutlaka dokun
annelere bir dr. un önerisiydi ip bağlayın diyordu bileğine yanında olmadığınız zamanda bile bak sana bağlıyım mesajı vermek için
maşşallah
hoşbulduk ama ben geçmiş okurken sen kaçmışsın
allah kolylık versin canım
evet ben duymuştum çok hoşuma gitmişti...Hiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
"MERHABA"
keşke gelsen ebru 2-3 sepet var :))) dra gitmiyorum aynı dr başka şansım yokÇok güzel bi paylaşım canım.Bende her sabah girişte günaydın yazardım topiğe ama bugün bendende herkese MERHABA...
Özlemcim geçmedi mi belin hala canım ya.Bi doktora görünseydin bari.Aynı yerde olsaydık ben gelirdim yardıma sana.Tuhaf ama en sevdiğim ev işi ütü :) Ben yapardım ütülerini canım yaa.Dikkat et kendine...
İlknur cum geçmiş olsun kardeşine.Üzüldüm valla.Allah tan ona bişey yapmamış.Cana geleceğine mala gelsin boşver ama kardeşin bilinç altı yapmıştır şimdi.Sokağa her çıktığında tedirgin olcak.Umarım kısa zamanda atlatır.
Banucum inşallah toparlarsın cumaya kadar.Ne güzel istikrarlı gidiyodun.Noldu canım sen pek kaçamak yapmazdın.Dikkat et kendine...
TebriklerDarısı başımıza :)
kahvaltımı yaptım 1 dlm layt ekmekk 1 kaşık lor 1 domates yeşil çay
öğlen yok arada yok mevlüt var bu gün oraya gidicem salata tarzı varsa az ondan yerim allahım irademe sahip olmama yardım et yarabbim sabah dayanamayıp tartıldım durum fena deil 86 yı gçrdüm şükür inşallah rüüya deildirde yarına kadar sürer
Bileklik işi çok mantıklı sağol canım.ah benimde küçük olsa keşkeee
offf bayılırım valla
aman ne yaptın yaaa
giderken ona bir oyuncak al mesela kitap vs. eskiyince yırtılınca kardeşine verrsin de
annelere bir dr. un önerisiydi ip bağlayın diyordu bileğine yanında olmadığınız zamanda bile bak sana bağlıyım mesajı vermek için
maşşallah
Geçmiş olsun asumancım lapa diyeti nasıll bendemi yapsam bende bugün yoğurt ve çorbayla geçiricem kahvaltıda nesfit yedim bakalım yarın ne olucak.herkese günaydın
yine açılış benden olsun ayşe de olurdu erken saatlerde ama bu aralar devamsızlık yapıyor işler yoğun herhalde
ece dün hiç uğramamışsın bir problem yoktur inşallah
ben de azcık erken yattım dün gece hafif soğuk algınlığı var ya dinleneyim dedim ama sohbeti de kaçırmışım
bugün lapamı yapsam diyordum ama sanırım vazgeçeceğim kahvaltı çekiyor canım ama bu günü hafif geçirmek istiyorum tabii yarın cuma
canım nadiren 1 veya 2 kaşık yiyorum ama çok seyrek oluyor bu alıştım pek aramıyorum artık
Ne güzel anlamı MERHABAHiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
"MERHABA"
Sorma canavar girdi içime adetimde gecikti ondan sebeb sanırım.Çok güzel bi paylaşım canım.Bende her sabah girişte günaydın yazardım topiğe ama bugün bendende herkese MERHABA...
Özlemcim geçmedi mi belin hala canım ya.Bi doktora görünseydin bari.Aynı yerde olsaydık ben gelirdim yardıma sana.Tuhaf ama en sevdiğim ev işi ütü :) Ben yapardım ütülerini canım yaa.Dikkat et kendine...
İlknur cum geçmiş olsun kardeşine.Üzüldüm valla.Allah tan ona bişey yapmamış.Cana geleceğine mala gelsin boşver ama kardeşin bilinç altı yapmıştır şimdi.Sokağa her çıktığında tedirgin olcak.Umarım kısa zamanda atlatır.
Banucum inşallah toparlarsın cumaya kadar.Ne güzel istikrarlı gidiyodun.Noldu canım sen pek kaçamak yapmazdın.Dikkat et kendine...
Sorma özlem bende pişmanım ama artık yedim dün resmen içime canavar kaçmıştı Allahtan sabah tartıldım artıda değilim ama aynıyım bunca zahmet şutladı gitti.Canım dediğin gibi yapıyorum ama hiç farketmiyor zamanla düzelicek artık...o da alalı 1 hafta falan olmuşmuş ,bizimki erkek fatma derler ya öyle bir tip :)
seninkinede rabbim güç versin...
evet canım bitki çayları hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum... alıştım valla ,11:30-12 gibi yatıyorum bebişe kalkınca fazla oturamıyorum, normaldede fazla dayanamam zaten :)
geç bacım geç yaza dipçik gibi olursun :))))
aaaa nurrrrrrr ne yaptın sen sabah bari yeseydin.
çok güzelmiş :)
yena canım asıl veremezsem bana süpriz olur :))) çok inatlaştım ama bakalım tabi. aslında spor yapabilsem süper olacak ama haftaya başlarım inşallah
ama biz seni çok özlüyoruz daha çok buralarda ol ne olurrrrr
canım ya neden yaptın bunu kendine ne güzel geçen hafta vermiştin, şeytana uymaaaaaaaaaa...
o da sevgiye ihtiyaç duyuyor tabi ama bunu ona güzel bir dille anlatmanız ,kabullenmesi gerek, asla onun yanında kardeşini sevmiyoruz vs gibi bebeği aşağılayıcı şeyler söylemeyin o şekilde yer etmesin beyninde, onun için hediyeler alın kardeşin aldı falan deyin zor gerçekten .
benimkiler normal bende memnunum tabi :) her açıdan rahat oluyor :)
valla kestim ekmeği:)
evet ben duymuştum çok hoşuma gitmişti...
keşke gelsen ebru 2-3 sepet var :))) dra gitmiyorum aynı dr başka şansım yokküçük yerde yaşamanın zorluğu
aman kaçırma bacım :)
Afiyet olsun sütün yenacım.Bende çok severim yılbaşında hediyeler almayı orta okulda adım noelbabaydı herkese alırdım birde paketlerini kendim yapardım ayy bir an ogünlere gittim keşke o yaşta olsaydım...Sabah gidip aldık sütü..:)
Çok şükür problem yaşamadık..:)
KAynattım sütümü miiss gibi süt koktu ev.kocaman bir kupa sütlü gayfemide içtim oohh..
İşlerimi halledince hediye bakmaya gideceğim çam sakızı çoban armağanı bişeyler..
Oğluma almıştım pepee ye benzemeyen oyuncak..şapkasında pepeee yazdığı için pepee diye aldım..
oh mis gibi kokmuştur afiyet olsun gayfen ben de isterim amaSabah gidip aldık sütü..:)
Çok şükür problem yaşamadık..:)
KAynattım sütümü miiss gibi süt koktu ev.kocaman bir kupa sütlü gayfemide içtim oohh..
İşlerimi halledince hediye bakmaya gideceğim çam sakızı çoban armağanı bişeyler..
Oğluma almıştım pepee ye benzemeyen oyuncak..şapkasında pepeee yazdığı için pepee diye aldım..
Bileklik işi çok mantıklı sağol canım.
Geçmiş olsun asumancım lapa diyeti nasıll bendemi yapsam bende bugün yoğurt ve çorbayla geçiricem kahvaltıda nesfit yedim bakalım yarın ne olucak.
Ne güzel anlamı MERHABA
Sorma canavar girdi içime adetimde gecikti ondan sebeb sanırım.
Sorma özlem bende pişmanım ama artık yedim dün resmen içime canavar kaçmıştı Allahtan sabah tartıldım artıda değilim ama aynıyım bunca zahmet şutladı gitti.Canım dediğin gibi yapıyorum ama hiç farketmiyor zamanla düzelicek artık...
Afiyet olsun sütün yenacım.Bende çok severim yılbaşında hediyeler almayı orta okulda adım noelbabaydı herkese alırdım birde paketlerini kendim yapardım ayy bir an ogünlere gittim keşke o yaşta olsaydım...
sanada merhabalar canım
ablacım asıl sana maşallah. senin diyet sitelerinde ne işin var. çıtı pıtı bir hanım gördüm resimlerde.
Daha düzelemedin mi asucumherkese günaydın
yine açılış benden olsun ayşe de olurdu erken saatlerde ama bu aralar devamsızlık yapıyor işler yoğun herhalde
ece dün hiç uğramamışsın bir problem yoktur inşallah
ben de azcık erken yattım dün gece hafif soğuk algınlığı var ya dinleneyim dedim ama sohbeti de kaçırmışım
bugün lapamı yapsam diyordum ama sanırım vazgeçeceğim kahvaltı çekiyor canım ama bu günü hafif geçirmek istiyorum tabii yarın cuma
canım nadiren 1 veya 2 kaşık yiyorum ama çok seyrek oluyor bu alıştım pek aramıyorum artık
evet cnm bende öyle teselli etmeye calisiyorum
sağol canım sizin gözleriniz güzel bakıyorda ondan öyle görüyorsunuz....
ben de geçen hafta ordaydıım..rastlaşabilirmişiz ...
çook gewçmiş olsun canıım..canı sağolsunda telefon önemli değil...
O zaman bendende sana MERHABAHiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
"MERHABA"
Aynen canim oda öyle söylüyor. Durup agliyorum diyor . Telefonun gittigine yanmiyorumda cok korktum diyor. Insallah cabuk atlatir cnmÇok güzel bi paylaşım canım.Bende her sabah girişte günaydın yazardım topiğe ama bugün bendende herkese MERHABA...
Cok sagol arkadasimmmah benimde küçük olsa keşkeee
offf bayılırım valla
aman ne yaptın yaaa
maşşallah
Evet canim bende kendimi bian onun yerine koydumda korkudan bi yerime bisey olurdu kesinkardeşine geçmiş olsun canım giden telf olsun Allah korusun canına bişey olmamış...nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum..bir kaç yıl önce trende kapkaç olayına şahit olmuştum karşımda oturan gayet iyi giyimli efendi görünen genç yanımda oturan kadının boynundaki altın zinciri koparıp istasyondan çıkmak üzere yeni hareket eden trenden atlamıştı ama atlarken zinciri trenin içine düşürmüştü korkudan 2 yıl trene binemedim..((
oğluş nasıl olduda bitti maşallah
Amin cnm arkadasim aminnnno da alalı 1 hafta falan olmuşmuş ,bizimki erkek fatma derler ya öyle bir tip :)
seninkinede rabbim güç versin...
evet canım bitki çayları hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum... alıştım valla ,11:30-12 gibi yatıyorum bebişe kalkınca fazla oturamıyorum, normaldede fazla dayanamam zaten :)
geç bacım geç yaza dipçik gibi olursun :))))
aaaa nurrrrrrr ne yaptın sen sabah bari yeseydin.
çok güzelmiş :)
yena canım asıl veremezsem bana süpriz olur :))) çok inatlaştım ama bakalım tabi. aslında spor yapabilsem süper olacak ama haftaya başlarım inşallah
ama biz seni çok özlüyoruz daha çok buralarda ol ne olurrrrr
canım ya neden yaptın bunu kendine ne güzel geçen hafta vermiştin, şeytana uymaaaaaaaaaa...
o da sevgiye ihtiyaç duyuyor tabi ama bunu ona güzel bir dille anlatmanız ,kabullenmesi gerek, asla onun yanında kardeşini sevmiyoruz vs gibi bebeği aşağılayıcı şeyler söylemeyin o şekilde yer etmesin beyninde, onun için hediyeler alın kardeşin aldı falan deyin zor gerçekten .
benimkiler normal bende memnunum tabi :) her açıdan rahat oluyor :)
valla kestim ekmeği:)
evet ben duymuştum çok hoşuma gitmişti...
keşke gelsen ebru 2-3 sepet var :))) dra gitmiyorum aynı dr başka şansım yokküçük yerde yaşamanın zorluğu
aman kaçırma bacım :)
Ölçülü yemişsindir tahminimce doğruda yapmışsın bugün sende çorba 1 dilim ekmek ye öğünlerde bakalım yarın ne olucak bazen gerçekten takılıyor ve insanı resmen sınyor bu kilolar ama çözüldümüde cidden gidiyor sabret asucum.oh mis gibi kokmuştur afiyet olsun gayfen ben de isterim ama
çocuklar çok seviyor değilmi pepeyi
biz de hafta sonu kızların arkadaşlarına aldık ufak tefek bişeyler bu akşam da poğaça felan yapacam yarın okula götürecekler
canım tüm gün pirinç lapası yiyorsun salata türü şeyler ve baharat harici bişey eklemeden ama yapmadım ben de
sabah yine 1 kilo felan artıdaydım napacam bilemiyorum ya tam takıldım ben de
kahvaltıda nesfit düşünüyordum ama onu da yemedim
fındık badem kurukayısı yaban mersini yedim doğrumu yaptım bilmem
Tebessüm ve semiran ooşşşş geldınız..:)
umuttt neden yok bugün.:26:
KAdrolu gececiydi..
Özlemciğim, 1.70 ile 1.65 arasında epey fark var canım ya :)))) Beş santim fark yaratıyor. Biz aynı boydayız seninle, 42'ye girmek için (LCW değil ama normal markalar) 72 kg filan olmamız gerek herhalde. Sen gayet güzel gidiyorsun ama maşallah, önümüzdeki ay giyersin benceASUUUUU canım çok geçmiş olsun bende sabahtan gördüm ama şimdi aklıma geldi yazdım kusura bakma ne olur... bol bol dinlen bari canım...
bu arada sen 42 beden giyiyorum deyince bende geçen sene hamileyken aldığım pantolonları denedim biri defacto 44 beden ,biri adilışık 46 bedendi. 44 olan tam oldu 46 olan bol oldu yani sanırım ben 44 giyiyorum
aslında boyum sana yakın 165-66 varım ben ama neden böyle oldu? kemiklerim mi iri yoksa yahu :)))))
Ne oldu arkadaşın Yena, sezeryana direniyordu en son? Sağlıkla kurtulmuştur inşallah.Asu ya bahsetmiştim sanırım sık sık migreni tutan hamile arkadaşımı. bu sabah doğuma gitti..
Çok heyecanlı bir durum..KAç kez aradım hala yok bir gelişme..
NOrmal doğum olacak daha 2 cm.açıklık varmış..
Allah kurtarsın..
Eskiden ben de hep karıştırıyordum, kot bedeni ayrı, konfeksiyon bedeni ayrı, çocuklar olunca onların bedenleri ayrı (santimle ilerliyor ya, boya göre). Bir beden tablosu alıp çözmüştüm olayı :) Kot bedeni ile kumaş farklı evet, 2'şer ilerliyor ve 1 beden incelmek için ortalama 4 kg vermek gerekiyor.iyi akşamlar kızlar..hamileliğimden önceki pantolonlarıma girdim ama sıktı göbek kısmı..bir ay önce 52 bedendi kot pantolonum şimdi 42 bedenin içindeyim..beden numaraları 2 şer 2 şermi ilerliyo..pantolon alacağım zaman deneme yanılma bulurdum kaç beden olduğumu direk söyleyemezdim mesela..birde beden ölçüsü nasıl alınıyoki hiç bilmem cahilim bu konuda..
..
Cok haklisin cnm. Polislerde öyle söylemister. O civarda cok oluyormus. Hatta bazilarinin gözlerine parmak sokuyolarmis.Her zamanki dikkatinden kaçmamış, YenacığımDün akşam misafirlerimiz vardı, çaya geldiler, gündüz onlara hazırlık yüzünden gece de geç gittikleri için gelemedim.
Dün de fena kaçırdım, akşama kadar iyi gitmiştim halbuki. Bu hafta hiç tartılmadım, artık yarın nasıl çıkacak bilmiyrum ama artı olacağına emin gibiyim(( Bu hafta çok dengesizdi çünkü. Bir gün ciddi boyutta kaçamak yapıp (örneğin dün 2 dilim ev yapımı muzlu-kivili pasta, 2 dilim börek, mercimek köftesi vb. gibi) ertesi gün hemen hiç bir şey yemeden (telafi amacıyla değil, iştahsızlıktan, psikolojik herhalde) geçti hafta. En kötü, en yanlış beslenme biçimi (
Özlemciğim, 1.70 ile 1.65 arasında epey fark var canım ya :)))) Beş santim fark yaratıyor. Biz aynı boydayız seninle, 42'ye girmek için (LCW değil ama normal markalar) 72 kg filan olmamız gerek herhalde. Sen gayet güzel gidiyorsun ama maşallah, önümüzdeki ay giyersin bence
Ne oldu arkadaşın Yena, sezeryana direniyordu en son? Sağlıkla kurtulmuştur inşallah.
Eskiden ben de hep karıştırıyordum, kot bedeni ayrı, konfeksiyon bedeni ayrı, çocuklar olunca onların bedenleri ayrı (santimle ilerliyor ya, boya göre). Bir beden tablosu alıp çözmüştüm olayı :) Kot bedeni ile kumaş farklı evet, 2'şer ilerliyor ve 1 beden incelmek için ortalama 4 kg vermek gerekiyor.
İlknur, kardeşine büyük geçmiş olsun. Daha vahim sonuçları olabilirdi, korkutucu gerçekten
çok pis gaza gelirimteşekkür ederim canım benim
Sen beni gör rahatla umutcum::))))Gerçekten kilonu hiç mi hiç göstermiyorsun. Zaten şu topikte, bir ben mi kilomu gösteriyorum, diye düşünmeye başladım, ya da hep fidan boylular resim gönderiyor bu ara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?