Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltimi yaziyim
2 dilim tam tahilli ekmek
1 tane domates, turp
2 dilim salam
2 dilim yagsiz dilim kasar
2 3 zeytin, peynir
1 bardak limon cayi
Bu kadar yedim ama ekmek yedigim icin sanirim migdem cok sis. Simdi aldim elime su sisesin yudum yudum iciyorum Yarina 95i görmek farz oldu :26::26::26:

Kizlar ben gidiyimde lesliemi bari yapiyim. Esim disari cikti. O gelene kadar sporumu yapayim. O gelincede oglusmu kontrole götürücez. Aslinda sabah gidicektik ama esim kalabalik olur diye ögleden sonra götürelim dedi. Leslieden sonrada diyet meyveli yogurdumu yerim. Seftali ve maracujali Bu arada maracujanin tam türkcesini bilmiyordum . Aradim buldum tutku meyvesiymis.

8 10 tane badem ve fındık 4 kuru kayısı 1 incir yedim çokmu bilmem
diğer öğünlerde de karnıbahar ve brokoli salatası var yoğurtlu onu yerim
ama 3 aydır yerimde sayıyorum almadım ama veremedim de sıfır kaçamak lazım sanırım vermem için en ufak bişeyi kabul etmiyor hemen artıya geçiyor malesef ama dediğin gibi sabrediyorum canım belki haftaya daha iyi gider diyetim yeni yıl yeni başlangıç yapabilirim inşallah
umut sen de çok hoş görünüyorsun bi kerem kendine haksızlık etme ben çok beğeniyorum seni
ilknur iyiyim fena değilim ama hiç dikkat etmediğim için geçmiyor tabii bugün dışarı çıkmayacağım bakalım çok soğuk hava

değil mi umutçum ama 5cm daha uzun olsak daha iyi olurdu :))) 72 olsam girer miyim yani? o zaman ha gayret diyelim :) önümüzdeki aya girmem gerek kv gelecek beni fıstık gibi görsün :)
Cok haklisin cnm. Polislerde öyle söylemister. O civarda cok oluyormus. Hatta bazilarinin gözlerine parmak sokuyolarmis. Yaralamada olabiliyormus ama cok sükür öyle bi durum olmamis ama o korku bile yeter :18::18::18:
hey ya rabbim o insanlara akıl, bu insanlarla karşı karşıya kalanlara güç ver...
sabah sabah turp nerden geldi aklına :)))
geçmiş olsun canım kuzuya...
ohhhhhh afiyet olsun canım, bende pepeye bayılıyorum :)
regl günün yakın mı ? benimde o zamanlar resmen canavar kaçıyor :) neyse şükür artıda değilsin, bugün dengelersin artık

bende 1 gün çıldırdıysam sonra mutlaka dengeliyorum :) yoksa gitmiyor

Sen beni gör rahatla umutcum::))))

İstikrarla vermeye başladığımızda rahatlayacağız asıl canım :) Bıktım her yılbaşı karar almaktan, burası sayesinde, iki ileri bir geri 10 kilo kadar verdim gene bu senenin son 6 ayında ama seneye daha iradeli olabilirim inşallah.

..........

Arkadaşlar topiğimize biraz aykırı duracak ama senede bir kere olan bir şey, mazur görülür diyerek yazmak istedim. Yılbaşı sofrası için tarif önerisi olanlar var mı? En azından isimle önerirseniz, detayını mesajla sorarım :))
Biz aslında yılbaşını bir gün önce kutlayacağız, kalabalık bir grup yemeğe gidiyoruz, çocukları bırakıp. Yılbaşı günü ailece evde olacağız, abartılı olmasa da güzel bir sofra hazırlamak istiyorum. Meze listem aşağıda (tabii hepsini yapmayacağım, aralarından seçeceğim, geçen sene hazırladığım listem, bu sene üşendim yeniden yapmaya) Farklı bir şeyler eklemek istiyorum ama, listedekiler sık sık yaptığım şeyler...

Paçanga böreği
Arnavut ciğeri
Doldurulmuş mantar
Muhammara
Amerikan Salatası
Dolma çeşitleri
Barbunya
Peynirli közlenmiş biber sarması
Kadınbudu köfte
Dip soslar, haydari vb.
Şakşuka
Patlıcan salatası
Zeytin piyazı
Kerevizli havuç salatası
Ton balıklı meze
Kanepe çeşitleri
Kabak graten ya da fırında mücver

canım ya bence çok olmuş gibi ,meyveler kuru olduğunda kalori katlanıyor eee zaten kuruyemişlerin kaloriside fazla ama akşama dengelersen sorun olmaz sanırım.
bencede sıfır kaçamak ben 10 gündür yapmıyorum ve inan çok etkisi oldu ,sende yeni yılda 1 hafta yap bakalım inşallah fayda eder.

farkındayım canım ama uygulamada sorun yaşıyorum işte
senin yaptığını yapmak istiyorum ama dediğim gibi yapamadım gitti neyse o da olur inşallah bu hafta geçti artık haftaya bakalım ne olacak
dediğim gibi akşama salatamı yerim bir de çorba içerim tamamdır inşallah

ben sana gelirsem :) arnavut ciğeri, muhammara,mantar,dolma,barbunya,kadınbudu köfte,şakşuka,dipsosları yerim :))))

ay sana ne önerisi verebilirim ki sen herşeyi yapmışsın :)))

bende şu patates mantısı mı ne var ya onu seviyorum, hani patatesleri haşlayıp ezip maydanoz,dereotu ,tuz,karabiber ve kırmızıbiberle yoğurup içini oyuyorsun yani kase gibi yapıyorsun minik minik, içine havucu rendeleyip tavada yağla kavuruyorsun ,harcı içine dolduruyorsun ve üstünü sarımsaklı yoğurtla süslüyorsun. arzuya göre yağda yakıp üstüne gezdirebilirsin :)
fellah köftesi olabilir, kısır olabilir,yeşilmercimekle yapılan bat olabilir ,börülce salatası olabilir ,yaşpasta yap,patatesli içli köfte yap (tarifi vardı soframız programında ankarada bir bayan yapmıştı benimde çok hoşuma gitmişti kardeşim gelsin yapacağım ) ona da bak :)))
ustaya akıl vermek bana düşmez ...

evet canım bazen hepimiz yaşıyoruz ama geçecek emin ol ,yemeyince insan aramıyor bile.
inşallah sadece çorba ve salata, bak yarını düşün :)

ASU canım geçen gün kumaş ve kot pantolon farkını konuşmuştuk ya bende kotuma baktım maviden almıştım 32 yazıyor yani kotta 32, kumaşta 44 giyiyorum ben

ASU canım geçen gün kumaş ve kot pantolon farkını konuşmuştuk ya bende kotuma baktım maviden almıştım 32 yazıyor yani kotta 32, kumaşta 44 giyiyorum ben

canım takma kafana ya modellerden de çok farkediyor emin ol ben çok dar kalıp giymem mesela
senin benden farklı gözüktüğünü sanmıyorum ben kilo benden az hem
gel ankaraya da görüşelim ölç biç bakayım beni bi

slm kızlar hepinize kaç gündür görüşemedik
2 gün raporluydum rahatsızım biraz keyfimde pek yok çokta yorgunum
okudum ama yazmaya heves bulamadım
şimdi mutlu ile konuştum iyi geldi o da iyi çok şükür slmı var hepinize
1 Ocakta yeniden aramızda olacak allah nasip ederse
şahsen ben onu burda göreceğim için çok mutluyum

canım geçmiş olsun dinlenmek iyi gelmiştir sana
mutlunun gelecek olmasına çok sevindim
yeni yıl hepimize iyi gelecek inşallah canım

umuuuuttttt canım az önce facede dolaşırken gördüm tombala kurabiye var ondan yap :))) bugün ne pişirsem diye yaz bak facede :)
üzeri sayılı pek şirin :)

hoşgeldin canım geçmiş olsun....
ece bugün de uğramadı dün de yoktu merak ettim bak şimdi acep ne var ki
evet bende merak ediyorum nerde bu kız?

ben darda giyiyorum canım ama azcık zayıflayayımda öyle :) ankara hayal oldu canım ya siz iyi ki beni beklememişsiniz.

canım geçmiş olsun dinlenmek iyi gelmiştir sana
mutlunun gelecek olmasına çok sevindim
yeni yıl hepimize iyi gelecek inşallah canım

saol cnm inş. bende pek iyi değilim valla umarım mutlunu dönüşü bana da yarar

hoşgeldin canım geçmiş olsun....

evet bende merak ediyorum nerde bu kız?

ben darda giyiyorum canım ama azcık zayıflayayımda öyle :) ankara hayal oldu canım ya siz iyi ki beni beklememişsiniz.

saol cnm hoşbulduk

Amin cnmcim aminnnnn
Özlemcim kücük kücük kirmizi turplar varya hani onlardan almistim kizim cok sever . Anne onlardanda dogra dedi iki gündür sirf bitsin diye dogruyorum sabah sabah Baktim tuzlayinca güzel oluyor bende bari yiyeyim dedim cnm. Kuzuyu birazdan kontrole götürcez bakalim insallah kötü bise demez gerci duruma göre kötü bisi yok gibi

Son düzenleme:
KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRR 3 mil lesliemi yaptim ve bunun mutlulugunu yasiyorum
Bisey sorucam size Mesela ben cuma günüde yarim saat spor yaptim onu bu haftayami ekliycez aydinlatin beniiiiiiiiii:26::26::26::26:
Ben simdi dusa giricem cok terledim Sonrada oglusu götürücez. Siz yazin ben sonra okurum öptüm fistiklar hepinizi

Son düzenleme:

bildirimden sonraki sporlar bu haftanın canım
hadi hayırlı haberlerle dönün inşallah
ben bugün spor yapmayacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…