Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemcim kaçırmışım ben o pilavı canım dün görmedim bakliyat yenebilir de ben bugün yemeyeceğim canın istiyorsa yap ye sen de canım baklagilleri haftada bikaç kez tüketmek lazım
umut evet bugün evimin kadını oldum kafam pek hoş değil hafif ağrı var bir de evde uyuşuk uyuşuk oturunca iyice sersemledim azcık kafadan üşütmüşüm sanırım

maşallah azimli ve kararlı gidyorsun böyle devam edersen 10 da verirsin fazlasını da canım
inşallahhh bir sefer bu topikte 13 kilo vermiştim şimdide bi 15 kilo vermek istiyorum
inşallahhh devam edicem yılmıcam önceden herkez yediğime bakıyo diye utanırdım tabağımda ne var ne yok yerdim de haniboş tabak vermezdim
şimdide millet ne yiyo diye bakkıyo tabagıma
NURRRRRR canım ben senin pilavı yaptım :) anneannem çok beğendi bende yarın bakarım artık ,hatta anneanneme bak adı bu deyince çok güldü :))))
dişine gçre yumuşak olmuştur da ondan bizde çol seviyoruz valla neyse yarın bakarsın tadına

akşam yemeğimi yedim 4 kaşık imam bayıldı yoğurtla salata 2 de galeta galetayı doymadığım için yedim valla bugün az yedim sanırım acıktım şimdide eşim sütlü kahve istedi onu iççiyorum kurtlar vadisini izlerken eşim lesly yapıcam

aynenn benim kv de...ima bile etmezz...sadece çık çık yürü bol bol der..kendi yürür..banada der senide alayımmı diyee..ben soğuk nevalee :) pek gitmem...ama bundan sonra gidebilirimmm:):)

nasıll bilmezsinn yaa sen patates mantısınıı..siz bi gün toplanın gelinn bana ben sizee yapayımm patatess mantısııııııııııı.....offfffffff..bide biz onu haşladıktan sonra hiç yoğurtlamayızz tereyağ eritirrr bol şarımsak la beraber yağı kızdırır patatess mantısının tam böle üstüne üstüne dökerizz ve yerizz löpp löpp diye gidiverirrrr sonrada böle löp löp yağ olurrrrrrrrr.........off yaaaa ben yine girdimm küçük emrah modunaaa yaa be akşamları çook acıkıyorumm yaaaaaaaaaaaaa.......

milföylü köfteyide deneyeceğimmmmmmm...birgün diyetten çıkarsamm ozamann....ben çok severimmilföyüüüü....hiçbişi koymadan bile bayılırım çıtır çıtırr...bide kare şelilde direk atarım fırınaa puff puff olurr o çıkıncaaa oyyyyyyyyyyy kim açtı bu konuyuuuuuuu

anammm nası anlattın yaww sus kız bildirim öncesi yoldan çıkarıp günaha girme milfllöy içine elmalı pasta içi hazırlar koyardım rejimden önce fırından çıkıncada pudra şşeleri anam ağzımızn suyundan evi su basacak

yaww hiç sormaa yaaaa...kıvrım kıvrım kıvranıyorum burdaa....oyalanayım diye girdimm patatesli mantıyı görüncee dizlerim titredii demen gibi ağzımm sulandıııııııııı...burnumda tütttü resmennama yapmıcazzzzz.... ne yapmıcakmışızzz...papatesli mantıı yap mı cakmışızzzzz

kaçırmışsın demek canım neyse yaparsın sonra. ben haftaya yaparım onu ancak...
bilmiyorum artık yumuşak mı nasıl ama sevdi sağol tarifin için bende yarın öğlen yiyeceğim bakalım :)
az yemişsin canım ,yap bakalım benim yerimede yap :)

hımmm çok güzel tarifler bunlar :)
şu milföylü elmalı pastayı sevdim..

ama milföylü köfteyi nasıl kaçırdım ya ?

oh maşşalah nasılda mutlu oluyor insan dimi

bugün başka meyve yemedim yemem de artık dengelerim böylece badem ve fındık ekmek yerine geçsin tamam
diyetisyene gitmen iyi olmuş ben de düşünüyorum aslında ama kararsızım
evet bende kaç kalorilik yiyeceğimde karasız kalmıştım metebolizma hızım 1600 olunca okadar kalori verdi yoksa değişimleri ve diyeti biliyorum
uzun süre gitmeyecem mali açıdan kaldıramam 15 gün sonra kontolede gidecem sonra soracam ben gidiyorum kaç kiloya inince nekadar kısmalıyım diye işte böyle cenım

dar kalıp genişkalıp olayı var canım sende bir sorun yok

ama ipin ucu fazla kaçmadan yakala sonra zor oluyor
paçangayada bayılırım bu arada bende yapacaktım nasıl oldu ise bitmiş pastırma yarın bakacam yine aman yazarken aklıma geldi cumartesi pazar dersim var yapmayayım en iyisi 2 gün kokuyor indan sonra

geçmedimi migren grip gibisin belkide ondandır dinlen biraz bol vitaminide unutmaa

ben de para bağlamak istemiyorum diyetisyene ondan da gitmiyorum biraz bu kadar verdim kendim bundan sonrasını da idare ederim diye ama olmuyor işte kaldım olduğum yerde biraz sıkıp tekrar deneyim olmazsa ben de gideyim
migrenim geçti şükür Allah düşmanıma vermesin üşütmeden ağrıyor hafif hafif zararı yok yani migrene göre hiç bişey hiç bakmam ben kendime böyle durumlarda kızım da benim gibiydi dün ıhlamur meyve ilaç derken bugün baya iyi oldu ama ben aynıyım işte

Selam kızlarrrrr ben geldimmmmm :122: :122: :122:

Geçmişide bir cırpıda okudum
Tam cevap yazdım gönderecektim küçük cadı laptobu kapattı hadi sil baştan
Bugün biraz salonu birazda mutfağı temizledim sonrada küçük cadının huysuzluklarıyla uğraşmak zorunda kaldım :26:
Cadı bütün gün ağladı durdu istekleri olmadığı için tutturmuş yemek masasına çıkağım diye ben indirdikce katılırcasına ağladı durdu hatta biraz evvel az daha düşüyordu kaş göz arasında yine tırmanmış ablası son anda yakaladı. Şükür birşey olmadı şimdide kucağımda ağlarken uyuya kaldı.

O zaman benden sana da kocaman bir Merhaba

geç bacım geç yaza dipçik gibi olursun :))))

İnşallah canım imşallah hep birlikte dipçik gibi oluruz

Canım sen ne yaptın valla ağzımın suyu aktı benimde. Yılbaşı için bende birşeyler yapacaktım ama eğer 110u görmezsem hiç bir şey hazırlamamaya karar verdim :26: nasılsa gelen olmayacak hafif bir yemek yer sonrada bir ufak kase kuruyemişle yeni yıla girerim
aslında bende kremalı patatesi çok özledim hatta kızımda ne zamandır anne yapsana diye tutturuyor ama bakalım daha 2 gün var

Canım iyi olmana sevindim. Oğlunada tekrar geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin
Özletme kendini bir daha iki günde olsa

Sanada çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin

hımm kalıplarda diyorsun yani :)

büyüdükçe sorun artıyor demişlerdi sanırım bundan dolayı baksana heryere tırmanıyormuş ::)))

hazırlan 2012 yazı dipçik gibi çıtırlar geliyorrrrrrrrrrrrrr

Bence iyi gibi geldi sadece kuru kayısı 2 olabilirdi o kadar.
Of of bune menü böyle süper yaa bendemi gelsem ne:)
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi.
İyi olmuş dietisyene gittiğin bakalım kaç kilo vericen.

bugün evden çıktım önce pazar gezdim sonra gelin rahatsızdı ona gittim sonra nette lc wa..nın sitesinde çok güzel kıyafetler gördüm bide mağazada bakiim dedim gittim bi hırka 2 bluz aldım netten indirim kazandım onlada netten bi sipariş daha vericem...lç wa.. yeni koleksiyon yapmış büyük beden tutamadım kendimi aldım işte.....banuu sen hiç baktın mı bu koleksiyona olimpada çok güzel şeyler var....

Eki Görüntüle 317393 Eki Görüntüle 317394 Eki Görüntüle 317395 Eki Görüntüle 317396

oh maşşalah nasılda mutlu oluyor insan dimi
amann öylede çok zayıflamak istiyorum hala yakışmıyo kıyafet göbek mide kat katttt

bu soru kimeydii acabaaa??banamıı??enson benle konuştun diye kendi üstüme alınıyorumm...bu sabah 96.7 çıktımm ama yarına daha saatler varrr...sabah kaç çıkarım bilmiyorummm

ivett sanaydııı maşşallahh listeyi garantiledin sanırım

Bugün yediklerim
Sabah çok az nesfit
Ara 1 mandalina
Öğlen çok az yağlı karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek 4 yk yoğurt
Ara 4 badem 4 fındık 1 kaju
Akşam bir tabak patlıcan yemeği 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba
Ara meyvalı yoğurt çıtırlı olanlar varya bağırsak düzenleyen ondan yemeyi planlıyorum.
Umarım dünün coşkusunu atlatmışımdır yarında biraz eksi çıkarım.

bende aldım zak netten bekliyorum bura uzak ya ilçe bide geç geliyo 1 hafta oldu sipariş vereli 36 beden kot berdim sığarmıyım içine bilmem ama kot bedeniyle tabi 36
bide 2 xl siwit verdim sığarsam resim çeker atarım sığmazsamda kafama sıkar giderim dermişimmmm sığmak için az çabalarım sanırım

3xl bana oluyor 2si sana rahat olur merak etme...

iyi aksamlar kizlarr nasilsiniz? Sali aksamindan beri giremedim bikaç sayfa açtim okuyordum takildi kaldi pcde dahada giremedim bugun iyi çok sukur sayfalarda guzel açiliyor bi selam veriyim dedim geçmisi okuyacagim daha 30kusur sayfa birikmismasallah

aklimda kalmisti
ilknurcum pasana masallah canim hayirli olsun inallah damatliginida gorursun(Amiiiinnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…