- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
inşallahhh bir sefer bu topikte 13 kilo vermiştim şimdide bi 15 kilo vermek istiyorummaşallah azimli ve kararlı gidyorsun böyle devam edersen 10 da verirsin fazlasını da canım
inşallahhh devam edicem yılmıcam önceden herkez yediğime bakıyo diye utanırdım tabağımda ne var ne yok yerdim de haniboş tabak vermezdimbende tuzlayınca severim canım.
ne yaptınız dönmediniz mi hala nasılmış kuzucuk?
harikasın ... canım cumayı bu haftaya ekle sonuçta bildirimden sonra yaptın
az az ye sorun olmaz sanırım.
canım sıkma canını bak benimde pkom var ama allaha şükür bebeğimde var. sen akışına bırak ne olur sadece kilo vermeye odaklanan.
ama benim 32 kot ,44 kumaş nasıl yani ama yatipsiz miyim ben :)
bu liste bana verilen listenin aynısı standart .hadi hayırlısı bakalım
ohh maşallah ne güzel artık fark ediliyor demek ,çok sevindim canım. yememişsinde aferin valla sana sen başaracaksın bu kez inanıyorum ben.
demek pantolonunda bollaştı eee süper :)
dişine gçre yumuşak olmuştur da ondan bizde çol seviyoruz valla neyse yarın bakarsın tadınaNURRRRRR canım ben senin pilavı yaptım :) anneannem çok beğendi bende yarın bakarım artık ,hatta anneanneme bak adı bu deyince çok güldü :))))
Eminim ben kayınvalidenin seni fıstık gibi göreceğine. Benim kayınvalidem de senelerdir kilolarıma bir gün laf etmemiştir, ima bile etmez, ben söz açtığımda "gençsiniz siz, verirsiniz" der, en çok da yürüyüşü vurgular (kendi her gün yapıyor). Ama versem çok memnun olacağına eminim, 15 tatilde o da gelecek herhalde, 1 ayda 4 kilo versem ben de 1 beden incelirim, hoşuna gider. Ama benim tempomla mümkün görünmüyor..
Estağfurullah, ustalık değil tam tersi çoğu pratik tariflerden oluşacak. Çeşit çoğalınca el oyalan şeylerle pek uğraşmak istemiyorum :)) Tabii ki listenin hepsini yapmayacağım, zaten başbaşayız yılbaşında, tavuk-iç pilav ve tatlı menüsü de var. Bu listeden 3-4 tane seçeceğim, değişik 2 tarifi de yanına eklersem yeter bize.
Önerilerin harika bu arada, patates mantısını ilk defa duydum ben, belki 50 tane yemek bloğu takip ediyorum, hiç denk gelmemiş. Börülce salatasını okuyunca hemen bir ampul yandı, onu yaparım herhalde, börülce bulamazsam deniz börülcesi bile yapabilirim, sağol katkın için :))
Tombala kurabiye de güzelmiş, kalabalık olsak yapardım ama bize fazla gelir herhalde.
Milföylü köfte değişik ve güzel bir börek alternatifi, ama yılbaşında paçanga böreği siparişi verdi eşim, bunu yılbaşı ertesi misafir ağırladığım zaman deneyeceğim :) Laf aramızda paçanga da kolayıma geldi, fırında pişirince ben bile yerim artık :)
aynenn benim kv de...ima bile etmezz...sadece çık çık yürü bol bol der..kendi yürür..banada der senide alayımmı diyee..ben soğuk nevalee :) pek gitmem...ama bundan sonra gidebilirimmm:):)
nasıll bilmezsinn yaa sen patates mantısınıı..siz bi gün toplanın gelinn bana ben sizee yapayımm patatess mantısııııııııııı.....offfffffff..bide biz onu haşladıktan sonra hiç yoğurtlamayızz tereyağ eritirrr bol şarımsak la beraber yağı kızdırır patatess mantısınıntam böle üstüne üstüne dökerizz ve yerizz löpp löpp diye gidiverirrrr sonrada böle löp löp yağ olurrrrrrrrr.........off yaaaa ben yine girdimm küçük emrah modunaaa yaa be akşamları çook acıkıyorumm yaaaaaaaaaaaaa.......
milföylü köfteyide deneyeceğimmmmmmm...birgün diyetten çıkarsamm ozamann....ben çok severimmilföyüüüü....hiçbişi koymadan bile bayılırım çıtır çıtırr...bide kare şelilde direk atarım fırınaa puff puff olurr o çıkıncaaa oyyyyyyyyyyy kim açtı bu konuyuuuuuuu
anammm nası anlattın yaww sus kız bildirim öncesi yoldan çıkarıp günaha girme milfllöy içine elmalı pasta içi hazırlar koyardım rejimden önce fırından çıkıncada pudra şşeleri anam ağzımızn suyundan evi su basacak
kaçırmışsın demek canım neyse yaparsın sonra. ben haftaya yaparım onu ancak...özlemcim kaçırmışım ben o pilavı canım dün görmedim bakliyat yenebilir de ben bugün yemeyeceğim canın istiyorsa yap ye sen de canım baklagilleri haftada bikaç kez tüketmek lazım
umut evet bugün evimin kadını oldum kafam pek hoş değil hafif ağrı var bir de evde uyuşuk uyuşuk oturunca iyice sersemledim azcık kafadan üşütmüşüm sanırım
bilmiyorum artık yumuşak mı nasıl ama sevdi sağol tarifin için bende yarın öğlen yiyeceğim bakalım :)inşallahhh bir sefer bu topikte 13 kilo vermiştim şimdide bi 15 kilo vermek istiyorum
inşallahhh devam edicem yılmıcam önceden herkez yediğime bakıyo diye utanırdım tabağımda ne var ne yok yerdim de haniboş tabak vermezdim
şimdide millet ne yiyo diye bakkıyo tabagıma
dişine gçre yumuşak olmuştur da ondan bizde çol seviyoruz valla neyse yarın bakarsın tadına
az yemişsin canım ,yap bakalım benim yerimede yap :)akşam yemeğimi yedim 4 kaşık imam bayıldı yoğurtla salata 2 de galeta galetayı doymadığım için yedim valla bugün az yedim sanırım acıktım şimdide eşim sütlü kahve istedi onu iççiyorum kurtlar vadisini izlerken eşim lesly yapıcam
aynenn benim kv de...ima bile etmezz...sadece çık çık yürü bol bol der..kendi yürür..banada der senide alayımmı diyee..ben soğuk nevalee :) pek gitmem...ama bundan sonra gidebilirimmm:):)
nasıll bilmezsinn yaa sen patates mantısınıı..siz bi gün toplanın gelinn bana ben sizee yapayımm patatess mantısııııııııııı.....offfffffff..bide biz onu haşladıktan sonra hiç yoğurtlamayızz tereyağ eritirrr bol şarımsak la beraber yağı kızdırır patatess mantısınıntam böle üstüne üstüne dökerizz ve yerizz löpp löpp diye gidiverirrrr sonrada böle löp löp yağ olurrrrrrrrr.........off yaaaa ben yine girdimm küçük emrah modunaaa yaa be akşamları çook acıkıyorumm yaaaaaaaaaaaaa.......
milföylü köfteyide deneyeceğimmmmmmm...birgün diyetten çıkarsamm ozamann....ben çok severimmilföyüüüü....hiçbişi koymadan bile bayılırım çıtır çıtırr...bide kare şelilde direk atarım fırınaa puff puff olurr o çıkıncaaa oyyyyyyyyyyy kim açtı bu konuyuuuuuuu
anammm nası anlattın yaww sus kız bildirim öncesi yoldan çıkarıp günaha girme milfllöy içine elmalı pasta içi hazırlar koyardım rejimden önce fırından çıkıncada pudra şşeleri anam ağzımızn suyundan evi su basacak
oh maşşalah nasılda mutlu oluyor insan dimimerhaba kkızlar ben geldim gezmeden gelldimm
sabah 1 dlm layt ekmek 1 domates 1 kaşık lor
öğlen mevklüt vardı neler vardı neler yemedim bildirim öncesi coşmadım yani
2 lkaşık kuskus salata 2 kaşık yoğurtlu közlenmiş biber yedim
akşama yoğurt çorba var 1 kepçe ondann içerim çok zayıflamışsın dediler belli oluyo dediler hele bide 10 kilo versem ne güzel olcak 48 beden kumaş pantolon giydim beli dar geliyodu şimdi bol
evet bende kaç kalorilik yiyeceğimde karasız kalmıştım metebolizma hızım 1600 olunca okadar kalori verdi yoksa değişimleri ve diyeti biliyorumbugün başka meyve yemedim yemem de artık dengelerim böylece badem ve fındık ekmek yerine geçsin tamam
diyetisyene gitmen iyi olmuş ben de düşünüyorum aslında ama kararsızım
dar kalıp genişkalıp olayı var canım sende bir sorun yokbende tuzlayınca severim canım.
ne yaptınız dönmediniz mi hala nasılmış kuzucuk?
harikasın ... canım cumayı bu haftaya ekle sonuçta bildirimden sonra yaptın
az az ye sorun olmaz sanırım.
canım sıkma canını bak benimde pkom var ama allaha şükür bebeğimde var. sen akışına bırak ne olur sadece kilo vermeye odaklanan.
ama benim 32 kot ,44 kumaş nasıl yani ama yatipsiz miyim ben :)
bu liste bana verilen listenin aynısı standart .hadi hayırlısı bakalım
ohh maşallah ne güzel artık fark ediliyor demek ,çok sevindim canım. yememişsinde aferin valla sana sen başaracaksın bu kez inanıyorum ben.
demek pantolonunda bollaştı eee süper :)
ama ipin ucu fazla kaçmadan yakala sonra zor oluyorCanım, sağol; o senin hoşluğun. Ama resimlerde uzaktan, kapatan kıyafetlerle görülüyorum. İnce kıyafetlerle ve yakından dürümlü göbek, sırtta yağlar vb. pek fena
Eminim ben kayınvalidenin seni fıstık gibi göreceğine. Benim kayınvalidem de senelerdir kilolarıma bir gün laf etmemiştir, ima bile etmez, ben söz açtığımda "gençsiniz siz, verirsiniz" der, en çok da yürüyüşü vurgular (kendi her gün yapıyor). Ama versem çok memnun olacağına eminim, 15 tatilde o da gelecek herhalde, 1 ayda 4 kilo versem ben de 1 beden incelirim, hoşuna gider. Ama benim tempomla mümkün görünmüyor.
Estağfurullah, ustalık değil tam tersi çoğu pratik tariflerden oluşacak. Çeşit çoğalınca el oyalan şeylerle pek uğraşmak istemiyorum :)) Tabii ki listenin hepsini yapmayacağım, zaten başbaşayız yılbaşında, tavuk-iç pilav ve tatlı menüsü de var. Bu listeden 3-4 tane seçeceğim, değişik 2 tarifi de yanına eklersem yeter bize.
Önerilerin harika bu arada, patates mantısını ilk defa duydum ben, belki 50 tane yemek bloğu takip ediyorum, hiç denk gelmemiş. Börülce salatasını okuyunca hemen bir ampul yandı, onu yaparım herhalde, börülce bulamazsam deniz börülcesi bile yapabilirim, sağol katkın için :))
Tombala kurabiye de güzelmiş, kalabalık olsak yapardım ama bize fazla gelir herhalde.
Geçmiş olsun Ayşeciğim, ben de bugün Beyza ile konuştum. Daha doğrusu konuşamadım :)) Hani mesaj attım cevap gelemdi demiştim, bugün aramış, çağrı görünce geri döndüm, araba kullanıyordu konuşamadık. O beni arayacak uygun zamanında, sesi keyifli geliyordu ama..
Heeeeh şöyle. Azıcık da evde otur, evinin kadını ol
Hepimizin kendini çok kötü hissettiği zamanlar oluyor, sıkıntılısın, haklısın da. Ama bak güzel bir başlangıç yaptın ve kilolarını verdikçe herşeyin yoluna gireceğini göreceksin. Beyin buna inanırsa vücut da ona eşlik edermiş, okuduğum son kitapta yazıyordu. Yani hormonlar da buna göre salınır, metabolizma hızı da buna göre şekillenirmiş...
Kaçarı yok, gelecek gibi kilolarGelmese bile çok yanlış bir şekilde beslendiğim için mutsuzum bu hafta. Liste konusuna gelinceee; meşhur sözü bilirsin; "oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş" :))))
Milföylü köfte değişik ve güzel bir börek alternatifi, ama yılbaşında paçanga böreği siparişi verdi eşim, bunu yılbaşı ertesi misafir ağırladığım zaman deneyeceğim :) Laf aramızda paçanga da kolayıma geldi, fırında pişirince ben bile yerim artık :)
özlemcim kaçırmışım ben o pilavı canım dün görmedim bakliyat yenebilir de ben bugün yemeyeceğim canın istiyorsa yap ye sen de canım baklagilleri haftada bikaç kez tüketmek lazım
umut evet bugün evimin kadını oldum kafam pek hoş değil hafif ağrı var bir de evde uyuşuk uyuşuk oturunca iyice sersemledim azcık kafadan üşütmüşüm sanırım
kaç kilo verdin sence bu hafta
oh maşşalah nasılda mutlu oluyor insan dimi
evet bende kaç kalorilik yiyeceğimde karasız kalmıştım metebolizma hızım 1600 olunca okadar kalori verdi yoksa değişimleri ve diyeti biliyorum
uzun süre gitmeyecem mali açıdan kaldıramam 15 gün sonra kontolede gidecem sonra soracam ben gidiyorum kaç kiloya inince nekadar kısmalıyım diye işte böyle cenım
dar kalıp genişkalıp olayı var canım sende bir sorun yok
ama ipin ucu fazla kaçmadan yakala sonra zor oluyor
paçangayada bayılırım bu arada bende yapacaktım nasıl oldu ise bitmiş pastırma yarın bakacam yine aman yazarken aklıma geldi cumartesi pazar dersim var yapmayayım en iyisi 2 gün kokuyor indan sonra
geçmedimi migren grip gibisin belkide ondandır dinlen biraz bol vitaminide unutmaa
Hiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
Çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.
"merhaba" aslında farsça kökenli olup "benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş.
Çok hoş değil mi? Bunu öğrendikten sonra karsımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı oldu benim için.
Şu an bu mesajı okuyan herkese benden,
"MERHABA"
geç bacım geç yaza dipçik gibi olursun :))))
İstikrarla vermeye başladığımızda rahatlayacağız asıl canım :) Bıktım her yılbaşı karar almaktan, burası sayesinde, iki ileri bir geri 10 kilo kadar verdim gene bu senenin son 6 ayında ama seneye daha iradeli olabilirim inşallah.
..........
Arkadaşlar topiğimize biraz aykırı duracak ama senede bir kere olan bir şey, mazur görülür diyerek yazmak istedim. Yılbaşı sofrası için tarif önerisi olanlar var mı? En azından isimle önerirseniz, detayını mesajla sorarım :))
Biz aslında yılbaşını bir gün önce kutlayacağız, kalabalık bir grup yemeğe gidiyoruz, çocukları bırakıp. Yılbaşı günü ailece evde olacağız, abartılı olmasa da güzel bir sofra hazırlamak istiyorum. Meze listem aşağıda (tabii hepsini yapmayacağım, aralarından seçeceğim, geçen sene hazırladığım listem, bu sene üşendim yeniden yapmaya) Farklı bir şeyler eklemek istiyorum ama, listedekiler sık sık yaptığım şeyler...
Paçanga böreği
Arnavut ciğeri
Doldurulmuş mantar
Muhammara
Amerikan Salatası
Dolma çeşitleri
Barbunya
Peynirli közlenmiş biber sarması
Kadınbudu köfte
Dip soslar, haydari vb.
Şakşuka
Patlıcan salatası
Zeytin piyazı
Kerevizli havuç salatası
Ton balıklı meze
Kanepe çeşitleri
Kabak graten ya da fırında mücver
geçmişi okuyayım dedim okumadan cevap yazayım canım çok şükür bir sıkıntımız yok ama bebişimin üst dişleride geliyor biraz sıkıntısı var.bulaşık makinem de bozuldu ptesi günü halım su içinde kaldı salı gece onu yıkadık eşim yardım etti sağolsun ama çok yorulmuştum çba gündüz çok az okuyup çıktım ama yazamadım.gece girecektim ortanca kızımn yanında uyukalmışım bebeişim ağlayınca ancak uyandım sonra geri uyudum hemen.bugün de çamaşır çok birikti onları ayarladım zaten kzm da çok az uyuyup ağlıyordu arada size bakayım dedim olmadı.
oğlumada öğretmeni yavaş okuyorsun demiş ama 10 günlük hasta olduğundandır bişi olmaz demiş onada canım sıkıldı baya.ilgilenmeye çaılıyorum ama 3 üde evdeyken her yer curcuna oluyor zor oluyor dersiyle ilgilenmek.,
diyete gelince çok çükür kısır şişkinliği 2 günde gitti yeşilçay rezene vs içtim su içtim.2 gündür de karataycılar gibi beslenmeye çalışıyorum lesli yaptım yapabildiğim kadar bugün tartıda fena değildim ama yarına ne olacağını garanti edemiyorum tabi.kız asu karatay yapsakya beraber 3 hafta yapmayı üdşünüyorum hemde ceviz fıstık fındık badem var ana öğünlerde.her öğünde et demiş ama onun yerine kurubaklagilde yenebiliyor peynirde.bi sabhaları hergün 2 yumurta var emeksiz ama ben 2 sabahtır fazlasıyla doydum ve mutluyum.ama sütümün durumuna göre devam edeceğim tabi.cuma tartı günü yaklaştığı içni kıstım biraz kendimi öğlen akşam mesela 4 köfte,1 kase çorba ve çiğ kereviz salatası yoğurtlu cevizli yedim akşam .bu akşamda tavuk var ama hergün et yemem sıkıcı olur hemde pahalı.
üşüyorummm....midem bulanıyorrrrr....canımm sıkılıyorrrr...oyyy oyyyyyyyyyyy....bunalımamı giriyorum ben neeeeeeeeeeeeee..............yaww gidecekmi bu kilolarrrr....veriyimde estetik görüneyim değil derdimm...bu pko hastalığı çok illettt çokk....kilo vermekde iyi geliyormuşş..verip yeniden tedaviye başlamam lazımm...bebek olmuyorr..herkezz soruyorr durmadannn sanki onlara ne istemiyoruzz diyorum herkeze sanki dememişim gibi yine soruyorlar gördüklerindee....eşim desenn oda baba olamadı benim yüzümdenn....ve ne zaman olur çocuk allah biliyorr....rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versinn...belki hiç olmazz..rabbim biliyor hepsinii sabrınıda versinnn banaaa.....ve eşime....dert verip derman arattırdığı bütün kullarına versin sabrını....
hımm kalıplarda diyorsun yani :)oh maşşalah nasılda mutlu oluyor insan dimi
evet bende kaç kalorilik yiyeceğimde karasız kalmıştım metebolizma hızım 1600 olunca okadar kalori verdi yoksa değişimleri ve diyeti biliyorum
uzun süre gitmeyecem mali açıdan kaldıramam 15 gün sonra kontolede gidecem sonra soracam ben gidiyorum kaç kiloya inince nekadar kısmalıyım diye işte böyle cenım
dar kalıp genişkalıp olayı var canım sende bir sorun yok
ama ipin ucu fazla kaçmadan yakala sonra zor oluyor
paçangayada bayılırım bu arada bende yapacaktım nasıl oldu ise bitmiş pastırma yarın bakacam yine aman yazarken aklıma geldi cumartesi pazar dersim var yapmayayım en iyisi 2 gün kokuyor indan sonra
geçmedimi migren grip gibisin belkide ondandır dinlen biraz bol vitaminide unutmaa
Selam kızlarrrrr ben geldimmmmm :122: :122: :122:
Geçmişide bir cırpıda okudum
Tam cevap yazdım gönderecektim küçük cadı laptobu kapattı hadi sil baştan
Bugün biraz salonu birazda mutfağı temizledim sonrada küçük cadının huysuzluklarıyla uğraşmak zorunda kaldım :26:
Cadı bütün gün ağladı durdu istekleri olmadığı için tutturmuş yemek masasına çıkağım diye ben indirdikce katılırcasına ağladı durdu hatta biraz evvel az daha düşüyordu kaş göz arasında yine tırmanmış ablası son anda yakaladı. Şükür birşey olmadı şimdide kucağımda ağlarken uyuya kaldı.
O zaman benden sana da kocaman bir Merhaba
İnşallah canım imşallah hep birlikte dipçik gibi oluruz
Canım sen ne yaptınvalla ağzımın suyu aktı benimde. Yılbaşı için bende birşeyler yapacaktım ama eğer 110u görmezsem hiç bir şey hazırlamamaya karar verdim :26: nasılsa gelen olmayacak hafif bir yemek yer sonrada bir ufak kase kuruyemişle yeni yıla girerim
aslında bende kremalı patatesi çok özledim hatta kızımda ne zamandır anne yapsana diye tutturuyor ama bakalım daha 2 gün var
Canım iyi olmana sevindim. Oğlunada tekrar geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin
Özletme kendini bir daha iki günde olsa
Sanada çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Bence iyi gibi geldi sadece kuru kayısı 2 olabilirdi o kadar.8 10 tane badem ve fındık 4 kuru kayısı 1 incir yedim çokmu bilmem
diğer öğünlerde de karnıbahar ve brokoli salatası var yoğurtlu onu yerim
ama 3 aydır yerimde sayıyorum almadım ama veremedim de sıfır kaçamak lazım sanırım vermem için en ufak bişeyi kabul etmiyor hemen artıya geçiyor malesef ama dediğin gibi sabrediyorum canım belki haftaya daha iyi gider diyetim yeni yıl yeni başlangıç yapabilirim inşallah
umut sen de çok hoş görünüyorsun bi kerem kendine haksızlık etme ben çok beğeniyorum seni
ilknur iyiyim fena değilim ama hiç dikkat etmediğim için geçmiyor tabii bugün dışarı çıkmayacağım bakalım çok soğuk hava
Of of bune menü böyle süper yaa bendemi gelsem ne:)İstikrarla vermeye başladığımızda rahatlayacağız asıl canım :) Bıktım her yılbaşı karar almaktan, burası sayesinde, iki ileri bir geri 10 kilo kadar verdim gene bu senenin son 6 ayında ama seneye daha iradeli olabilirim inşallah.
..........
Arkadaşlar topiğimize biraz aykırı duracak ama senede bir kere olan bir şey, mazur görülür diyerek yazmak istedim. Yılbaşı sofrası için tarif önerisi olanlar var mı? En azından isimle önerirseniz, detayını mesajla sorarım :))
Biz aslında yılbaşını bir gün önce kutlayacağız, kalabalık bir grup yemeğe gidiyoruz, çocukları bırakıp. Yılbaşı günü ailece evde olacağız, abartılı olmasa da güzel bir sofra hazırlamak istiyorum. Meze listem aşağıda (tabii hepsini yapmayacağım, aralarından seçeceğim, geçen sene hazırladığım listem, bu sene üşendim yeniden yapmaya) Farklı bir şeyler eklemek istiyorum ama, listedekiler sık sık yaptığım şeyler...
Paçanga böreği
Arnavut ciğeri
Doldurulmuş mantar
Muhammara
Amerikan Salatası
Dolma çeşitleri
Barbunya
Peynirli közlenmiş biber sarması
Kadınbudu köfte
Dip soslar, haydari vb.
Şakşuka
Patlıcan salatası
Zeytin piyazı
Kerevizli havuç salatası
Ton balıklı meze
Kanepe çeşitleri
Kabak graten ya da fırında mücver
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi.slm kızlar hepinize kaç gündür görüşemedik
2 gün raporluydum rahatsızım biraz keyfimde pek yok çokta yorgunum
okudum ama yazmaya heves bulamadım
şimdi mutlu ile konuştum iyi geldi o da iyi çok şükür slmı var hepinize
1 Ocakta yeniden aramızda olacak allah nasip ederse
şahsen ben onu burda göreceğim için çok mutluyum
İyi olmuş dietisyene gittiğin bakalım kaç kilo vericen.bugün diyetisyene gittim
orada tok karnına kilom 81.3 tartı farkı yağ oranı yüzde 37
kas oranın çok iyi hatta kadınlar için üst sınırda oyüzden hiç 81 gibi durmuyorsun bana göre en fazla 15 kilo versen iyi dedi
şimdiye kadar iyi vermişsin yağdan vermişsin dengeli dedi sevindim
bazal metebolizma hızım 1600 cal çıktı 1600 calorilik diyet verdi
diyet listemi paylaşıyorum
uyanınca 2 kuru kayısı 1 bardak su
sabah:9
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
2 dilim peynir
ara11de
1 meyve
öğlen:13de
8 yk sebze yemeği susuz
1 subardağı yoğurt
yeşil salata 1 tatlı kaşığı yağla
2 dilim ekmek
ara:15de
1 meyve
akşam: 18de
3 köfte kadar et
1 sb yoğurt
2 dilim ekmek
salata 1 tk yağlı
ara
2 meyve
1 dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav yada 2 kaşık bulgur yada 2 kaşıkkısır yada yarım çay bardağı leblebi olabilir dedi
ben bazen bundan daha az yiyorum mesela arları atlıyorum dedim
ama ye yoksa metebolizman yavaşlar sonradan veremezsin dedi
15 gün sonra tekrar çağırdı bakalım
amann öylede çok zayıflamak istiyorum hala yakışmıyo kıyafet göbek mide kat kattttoh maşşalah nasılda mutlu oluyor insan dimi
bu soru kimeydii acabaaa??banamıı??enson benle konuştun diye kendi üstüme alınıyorumm...bu sabah 96.7 çıktımm ama yarına daha saatler varrr...sabah kaç çıkarım bilmiyorummm
bugün evden çıktım önce pazar gezdim sonra gelin rahatsızdı ona gittim sonra nette lc wa..nın sitesinde çok güzel kıyafetler gördüm bide mağazada bakiim dedim gittim bi hırka 2 bluz aldım netten indirim kazandım onlada netten bi sipariş daha vericem...lç wa.. yeni koleksiyon yapmış büyük beden tutamadım kendimi aldım işte.....banuu sen hiç baktın mı bu koleksiyona olimpada çok güzel şeyler var....
Eki Görüntüle 317393 Eki Görüntüle 317394 Eki Görüntüle 317395 Eki Görüntüle 317396
bende aldım zak netten bekliyorum bura uzak ya ilçe bide geç geliyo 1 hafta oldu sipariş vereli 36 beden kot berdim sığarmıyım içine bilmem ama kot bedeniyle tabi 36
bide 2 xl siwit verdim sığarsam resim çeker atarım sığmazsamda kafama sıkar giderim dermişimmmm sığmak için az çabalarım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?