Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım benimde dün akşam öyle ağırdı internet insan fit oluyor
Eeee nasılsın görmeyeli beslenme nasıl gidiyor bakalım yarın nasıl bildirimler olucak :122: :122: :122: benim şimdiden belli pek bir fark olmayacağı malum hamur yiye yiye beynim hamur oldu şu son bir haftadır. Şükür kilo almamışım ama vermişte görünmüyordum bir iki gün evvel ama yinede Allahtan umut kesilmez

hımmm yediklerin gayet iyi hadi inşallah dünün acısı çıkmıştır canım.

çabalarsın canım sen ya sıkma canını :)

h.buldum cecoSali aksami agirdi zaten bide bikaç sayfa açip fazla yuklendim galiba dunde kotuydu bugun iyi neyseki gerçektende sinir oluyorum sayfalar tutuldugunda
Ben iyiyim çok sukur evde meleklerimle vakit geçiriyorum
Beslenme iyi gidiyor hatta gerektigindede iyi sporla dengeliyorum çok sukur vermesemde almiyorum Almamakta bi basari dimiii ama

Aman nazar deymesin Valla benimde kendimi yine spor konusunda toparlamam lazım şu son bir haftadır hiç spor yapamadım :26:
Hesapta geçen hafta çok daha güzel spor yapıcağım diyordum işte KPnin olayı bütün planlarımı bozdu doğal olarak.
Yok yok ben artık eminim yaa ne zaman bir şeye niyetlensem kesin bir aksilik oluyor o yüzden artık ilerisi için herhangi bir plan yapmamaya karar verdim. Günü değerlendirmeye bakıp bir sonraki günü düşünmeyeceğim bile

Canim oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice senelere insallah ailenizle(Amiiiinnnn)
biraz geç oldu ama kusura bakma net yavas girememistim

iyi geceler kizlarrr cecomm net iyi dedim gozum degdi galiba sinir oldun dogru duzgun okuyamiyorum geçmisi yarin bakicam
ALLAH rahatlik versin

3xl bana oluyor 2si sana rahat olur merak etme...
inşallah
bu ara pek giren çıkan yok bende kaçıyorum herkese iyi geceler ,tatlı rüyalar...

iyi geceler bildirim rehaveti çöktü sanırım uğrayan yokkk

yenaa pabucu yarım çık dışarı oynayallımmmm
nerelerdesin içli köftelerden bizede kaldımı canım çekti yapsam yerimde aman nerde güzel yicek var hep kalorili

Selam kızlar,

Ben de yeni başladım zayıflama şeylerine. Adına diyet demiyorum. Çünkü diyet deyince afakanlar basıyor, direkt acıkıyorum

Bakalım kilo verebilecek miyim...

Şu an yeşilçay, biberiye, funda, kekik ve tane karanfilden mütevellit bir çay demledim onu içiyorum. Bugün 2 litre su içtim bi ayağım lavaboda Kilo vereceğimi umut ediyorum

merhaba canım
biz de sağlıklı beslenme diyoruz zaten ve bir ömür sürdürmeyi planlıyoruz sporla birlikte su çok önemli bu beslenmede hepimizin bir ayağı lavaboda anlayacağın

Sığarsın nursena inşallah iyi günlerde giy canım.
hımmm yediklerin gayet iyi hadi inşallah dünün acısı çıkmıştır canım.

çabalarsın canım sen ya sıkma canını :)
İnşallah bakalım yarın ola hayır ola görücez bakalım.
acıktımmm bi elma kemirsem nasıl olurkiiii bu saatte
Bencede süt iç veya yoğurt ye.
Bende yoğurt yerine kuru dut bir mandalina çok azda dil peyniri attım ağzıma ama bunları bir saat arayla yedim şimdide yatıcam inşallah uyurum düngece 05.00 e kadar döndüm durdum
Hepinize iyi geceler.

Aramıza hoşgeldin
Bizde sevmiyoruz o kelimeyi tü kaka
İnşallah sende bizimle birlikte hedefine ulaşır ve 2012 cıtırları arasında yerini alırsın

Eeee biraz kendinden bahsedermisin? adın ne, yaşın kaç, koca varmı ( yani evlimisin ), çoluk çombalak varmı ve en önemlisi kaç kilosun

Özlemcim doktor gayet iyi dedi. Hatta yarin banyo yapabilir bile dedi ama ben bir iki gün daha beklemek istiyorum. Insallah cabuk iyilesicek.2 hafta tatil var burda noel tatili onun icin yaptirdim . Hem evdeyken cabuk iyilessin diye.

Cok sagol cnmcim Insallah aminnnnn arkadasim

ben yatayım kızlar kafamı taşıyamıyorum
yarın güzel bildirimler yapın inşallah ben sabit çıksam iyi bana

Kizlar doktor oglusuma cok sükür gayet iyi dedi. Hatta yarin banyo bile yapabilir dedi. Eeeeee o kadar temiz tutmaya calisiyorum iyi olsun bi zahmet
Orda cok oyalanmadik. Yeni bi yer acilmis biraz orda gezdik. Bol bol sebze aldim kendime Eve gelir gelmez herkes karnimiz ac dedi. Hemen firina pataes attim. Hazir köfte falan pisirdim. Ama bilin bakalim bir taraftan kendime ne yaptimTabikide lahanaaaaaaaaaaaaaaaOnlar hazirladiklarimi yedi bende lahanami az yagda pul biberle karistirdim üstünede sarimsakli yogurt döktüm afiyetle yedim.
Yalniz yemekten sonra avuc ici kadar fistik yedim ona pismanim Simdide yesil cayimi ictim. Bakalim yarin 95i görebilecekmiyim

ben yatayım kızlar kafamı taşıyamıyorum
yarın güzel bildirimler yapın inşallah ben sabit çıksam iyi bana

iyi geceler canimcim bence sen yarin bi doktora görün. Sanirim seninki sinüzitede benziyor. Bendede varda ordan biliyorum :26:
Kendine iyi bak asucum ii geceler görüsürüz

Canım oğluşuna sevindim yani çabuk toparlanmasına
Bence senin yediklerin gayet güzel artık çoğu doktor zaten günde bir avuç kuruyemişe zaten izin veriyor o yüzden bence pişman olma zaten yeşilçayda içiyorsun eee daha ne olsun

olur hemde rahar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…