- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
iyi aksamlar kizlarr nasilsiniz? Sali aksamindan beri giremedim bikaç sayfa açtim okuyordum takildi kaldi pcde dahada giremedim bugun iyi çok sukur sayfalarda guzel açiliyor bi selam veriyim dedim geçmisi okuyacagim daha 30kusur sayfa birikmismasallah
aklimda kalmisti
ilknurcum pasana masallahcanim hayirli olsun inallah damatliginida gorursun(Amiiiinnn)
hımmm yediklerin gayet iyi hadi inşallah dünün acısı çıkmıştır canım.Bugün yediklerim
Sabah çok az nesfit
Ara 1 mandalina
Öğlen çok az yağlı karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek 4 yk yoğurt
Ara 4 badem 4 fındık 1 kaju
Akşam bir tabak patlıcan yemeği 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba
Ara meyvalı yoğurt çıtırlı olanlar varya bağırsak düzenleyen ondan yemeyi planlıyorum.
Umarım dünün coşkusunu atlatmışımdır yarında biraz eksi çıkarım.
bende aldım zak netten bekliyorum bura uzak ya ilçe bide geç geliyo 1 hafta oldu sipariş vereli 36 beden kot berdim sığarmıyım içine bilmem ama kot bedeniyle tabi 36
bide 2 xl siwit verdim sığarsam resim çeker atarım sığmazsamda kafama sıkar giderim dermişimmmm sığmak için az çabalarım sanırım
h.buldum cecoSali aksami agirdi zaten bide bikaç sayfa açip fazla yuklendim galiba dunde kotuydu bugun iyi neyseki gerçektende sinir oluyorum sayfalar tutuldugunda
Ben iyiyim çok sukur evde meleklerimle vakit geçiriyorum
Beslenme iyi gidiyor hatta gerektigindede iyi sporla dengeliyorum çok sukur vermesemde almiyorumAlmamakta bi basari dimiii ama
Canim oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice senelere insallah ailenizle(Amiiiinnnn)sağol canım
ay geldi demi senin zamanın. siteye gelemesem bile düşünüyorum seni. ay çok mutlu oldum mutlu olmana. inş. daim olur.ne güzel
sağol canım
o yolu bulursan bizede söyle
kız ne bu hall. silkelenve toplan. günler kısa hemen akşam oluyor zaten.
inşallah
3xl bana oluyor 2si sana rahat olur merak etme...
bu ara pek giren çıkan yokbende kaçıyorum herkese iyi geceler ,tatlı rüyalar...
acıktımmm bi elma kemirsem nasıl olurkiiii bu saatte
Selam kızlar,
Ben de yeni başladım zayıflama şeylerine. Adına diyet demiyorum. Çünkü diyet deyince afakanlar basıyor, direkt acıkıyorum
Bakalım kilo verebilecek miyim...
Şu an yeşilçay, biberiye, funda, kekik ve tane karanfilden mütevellit bir çay demledim onu içiyorum. Bugün 2 litre su içtim bi ayağım lavabodaKilo vereceğimi umut ediyorum
Sığarsın nursena inşallah iyi günlerde giy canım.bende aldım zak netten bekliyorum bura uzak ya ilçe bide geç geliyo 1 hafta oldu sipariş vereli 36 beden kot berdim sığarmıyım içine bilmem ama kot bedeniyle tabi 36
bide 2 xl siwit verdim sığarsam resim çeker atarım sığmazsamda kafama sıkar giderim dermişimmmm sığmak için az çabalarım sanırım
İnşallah bakalım yarın ola hayır ola görücez bakalım.hımmm yediklerin gayet iyi hadi inşallah dünün acısı çıkmıştır canım.
çabalarsın canım sen ya sıkma canını :)
Bencede süt iç veya yoğurt ye.acıktımmm bi elma kemirsem nasıl olurkiiii bu saatte
Selam kızlar,
Ben de yeni başladım zayıflama şeylerine. Adına diyet demiyorum. Çünkü diyet deyince afakanlar basıyor, direkt acıkıyorum
Bakalım kilo verebilecek miyim...
Şu an yeşilçay, biberiye, funda, kekik ve tane karanfilden mütevellit bir çay demledim onu içiyorum. Bugün 2 litre su içtim bi ayağım lavabodaKilo vereceğimi umut ediyorum
Özlemcim doktor gayet iyi dedi. Hatta yarin banyo yapabilir bile dedi ama ben bir iki gün daha beklemek istiyorum.bende tuzlayınca severim canım.
ne yaptınız dönmediniz mi hala nasılmış kuzucuk?
harikasın ... canım cumayı bu haftaya ekle sonuçta bildirimden sonra yaptın
az az ye sorun olmaz sanırım.
canım sıkma canını bak benimde pkom var ama allaha şükür bebeğimde var. sen akışına bırak ne olur sadece kilo vermeye odaklanan.
ama benim 32 kot ,44 kumaş nasıl yani ama yatipsiz miyim ben :)
bu liste bana verilen listenin aynısı standart .hadi hayırlısı bakalım
ohh maşallah ne güzel artık fark ediliyor demek ,çok sevindim canım. yememişsinde aferin valla sana sen başaracaksın bu kez inanıyorum ben.
demek pantolonunda bollaştı eee süper :)
iyi aksamlar kizlarr nasilsiniz? Sali aksamindan beri giremedim bikaç sayfa açtim okuyordum takildi kaldi pcde dahada giremedim bugun iyi çok sukur sayfalarda guzel açiliyor bi selam veriyim dedim geçmisi okuyacagim daha 30kusur sayfa birikmismasallah
aklimda kalmisti
ilknurcum pasana masallahcanim hayirli olsun inallah damatliginida gorursun(Amiiiinnn)
ben yatayım kızlar kafamı taşıyamıyorum
yarın güzel bildirimler yapın inşallah ben sabit çıksam iyi bana
Kizlar doktor oglusuma cok sükür gayet iyi dedi. Hatta yarin banyo bile yapabilir dedi. Eeeeee o kadar temiz tutmaya calisiyorum iyi olsun bi zahmet
Orda cok oyalanmadik. Yeni bi yer acilmis biraz orda gezdik. Bol bol sebze aldim kendimeEve gelir gelmez herkes karnimiz ac dedi. Hemen firina pataes attim. Hazir köfte falan pisirdim. Ama bilin bakalim bir taraftan kendime ne yaptim Tabikide lahanaaaaaaaaaaaaaaa Onlar hazirladiklarimi yedi bende lahanami az yagda pul biberle karistirdim üstünede sarimsakli yogurt döktüm afiyetle yedim.
Yalniz yemekten sonra avuc ici kadar fistik yedim ona pismanimSimdide yesil cayimi ictim. Bakalim yarin 95i görebilecekmiyim
bende aldım zak netten bekliyorum bura uzak ya ilçe bide geç geliyo 1 hafta oldu sipariş vereli 36 beden kot berdim sığarmıyım içine bilmem ama kot bedeniyle tabi 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?