Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım aynı kilolardayız benim boyum 160,üst bedenim biraz göğüsten dolayı iri bel de kalın ama 36 beden kotu bana rahat oluyor lcwnin.Olur emin ol.3xl üst bedenini de 100 kilo civarındayken giyiyordum ve dediğim gibi iri üstüm.Yani rahat ol kesin olur sıkma bir yerine

kızımla gece gece ceconunkurabiyelerinden yaptık 10 da başladık beraber yapınca 11.30 da ancak bitti tarif için sağol ceco
1 lokma tadına baktım sadece tırnak kadarcık

umarım herkez yarın kilo vermiş olur

Bende yok görümce, fikir yürütemedim o bakımdan. Ama kayınvalidemler 6 kardeşler, 5'i kız. En büyükleri Kv, hepsi birbirinden bakımlı ve de kilosuzdur. Biri incecik diğerleri de ideal kilolarına çok yakın. Bayramda seyranda, düğünde dernekte rahat hissetmiyorum o yüzden kendimi. Hepsi içten, iyi insanlar ama benden 5-10 yaş büyük insanların yanında yaşıtları gibi durduğumu düşünüyorum büyük beden olunca.

Patates mantısının resimlerine baktım, tanıdım. Ben patatesi çok nadir yapıyorum, o yüzden es geçmişim herhalde, ama sizlerden böyle beğeni aldığına göre ilk fırsatta ikramlık yapacağım, ben de tadarım :))
Geçmiş olsun canım, bünye alışık değil tabii evde oturunca arıza çıkardı :))))) Şaka bir yana, migrenin tekrar tutmaz umarım.
Ehhh fikir sorarak ben biraz bulandırdım galiba ortalığı. Sadece yılbaşına özeldi ama, öyle ağız sulandırmak amacı yoktu :)
Haklısın, en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi. Zaman çok hızlı geçiyor, hop diye yaz gelecek bu gidişle (
Pastırmaya bayılırım ben de; baba tarafım Develi'li benim (Kayseri), babaannem eskiden kendi yapardı, ailece çok severiz. Ama kokusu yüzünden ben de yılda 1-2 sefer yiyebiliyorum. Vallahi yılbaşında yiyeceğim ama; senede bir defa olsun artık :)
Canım, bu kadar yorgunluğun üzerine bir de yılbaşı sofrasıyla uğraşma zaten, bırak başkaları hazırlasın senede bir defa sana :))

Bize de gelen giden yok ama ben mecbur sofra donatacağım. Yılboyu Hitler gibi "o yasak, bu zararlı" diye vıdı vıdı yaptığım zaman "yılbaşında yiyebilirsiniz, yılbaşında tadına bakarsınız" diye söz verdiğim için mecbur kalıyorum. Canları ne isterse serbest o gün. Ben de göz boyayacak 5-6 çeşitle sınırlı tutacağım sofrayı.
...Of of bune menü böyle süper yaa bendemi gelsem ne:)

Menüyü akşamüzeri kesinleştirdim canım, yarın yapacağım, öbür gün vaktim olmaz yardımcım da yok. Ana yemek ve tatlılar dışında 6 çeşit yapacağım, yazdıklarımın hepsini yapmayacağım yani :)) Keşke gelseydin nasıl memnun olurdum, hatta Ayşe'yi de alıp gelsen süper olurdu, benim kızla bıcır bıcır oynarlardı :))

Rica ederim canım beyenmenize sevindim
Aslında çok çabuk pişiyor ama işte kalıptan çıkar süsle falan derken baya vakit alıyor ama biz kızımla yaparken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz

Sıcak merhaba için teşekkür ederim canım benim :)

Bilge ben 122 kilo'cuğum şu an yemek yemeye olan aşırı ilgim ve tembelliğimden dolayı verdiğim kiloları geri aldım. Aslında 15-20 kilo vermiştim ama evde boş boş oturup ha bire yemeğe sarılınca gene aldım.

Bekarım, 28 yaşındayım, ikizler burcuyum, sebatsız ve tembelim :) bu nedenledir ki kilo vereceğime inanmıyorum ama vermem gerektiğini de düşünüyorum.

Termal sauna şort giyerek, her gün evde twist stepper yaparak ve az ama sağlıklı beslenerek bikaç ayda 20 kilo vermiştim. Sanırım 2 ayda falan 52 bedenden 48 bedene inmiştim çok da incelmiştim. O dönem her gün 1 saat yürüyordum dışarda.

Şimdi yine sauna şortumu çıkardım ve modumdayım :) burda sizinle beraber sohbet ederek modumdan çıkmayacağımı zannediyorum. İnşallah motivasyonum bitmez de gene en azından 46-48 beden olup adam gibi kıyafetler giyebilirim. Aslında tek amacım şık giyinmek

İşte böyle bişi :26:

SELAM BANUCUM NASILSIN?Nasıl oldun dinlenebildin mi biraz?

Cok sagol cecom
Ayyy ne biliyim bazen aman bisiycik olmaz diyorum bazende her agzima attigimin pismaligini yasiyorum ama sen öle diyince rahatladim sagol cecom yani bir avuc nedirki zaten benim ellerim minik miniktir :26::26::26:

Oooo kalabalığız kızlar maşallah bu saatte.Nasılsınız?

Umutt,beyzus,ceco,ilknur,3melegimvar

ismini unuttuklarım varsa okudum girdim yazmaya hemen kusura bakmasınlar.

[
senin kahvlatın az bile olmuş ekmek varmıydı peki???diğer yediklerin gayet uygun karataya anladığım kadarıyla.bugün ibraz orayı okudum gül63 diye birüye var vücudundaki değişimlerden bahsediyor varileri bile azalmaya başlamış daha bi sürü şey.uygulanabilir bir diyet helede bizim gibi ceviz fındık fıstık seven birileri olarak.ama kabızlık yaparsa ki biraz belritileri var ben bu diyete devam edemem ve dediğim gibi sürekli et yemek bana mantıklı gelmiyor onun yerine kurubaklagil sebze fln da yerim.meyve öğünde yiyi mümkünsse kuru olanları tercih edin diyor .çünkü taze meyve 1 saaat sonra acıktırıyormuş ama kuru meyve daha geç kana karışıyormuş.glisemik endeksi daha düşükmüş.orayı okuyacağım ara ara çok güzle bilgiler paylaşılıyor.diyeti yapamasam bile ara ara uygularım diye düşünüyorum

benim oğlan 1.sınıf daha okumayı yeni söküyorlar ama okuma yarışı yapıyormuş öğretmen ve bizimki biraz gerilerdeymiş.senin öğretmende ne biçim öğretmenmiş canım cevheri anlayamamış.ya ailen ona inansaydı hayret bişey.öğretmen çok önemli.dün oğlu anlatınca nasıl üzüldüm.bugün biraz çalıştıkta içim rahatladı.her akşam ödev yapıyoruz zaten ama ödev dışındada kitap okuduk 3 sayfa ama baya sürdü

teşekkürler canım.seni,n ufaklıkta benimkiler gbi desene.buraya yürüteç videosunu koymuştum bi ara görmüşmüydün???yürüteçten yere iniyor kuzucum.aşure yaptığım gn
ü masadan kaseleri çekmişti .şimdi bi hzılı emekliyorki yakalamakta zorlanıyorum.Rabbi korusun tüm meleklerimizi

çok şükür ...maşallah oğluna ve sana.karataya göre ekmeksiz yenen menüde avuç içi kadar hatta 1 çay bardağı kavrulmamaış çereze izin var:)))

inşallah Bilgecim bizim de temennimiz kiolardan kurtulup şık ve sağlıklı olmak,hoşgeldin aramıza...

Umarım sağlıklı ve istikrarlı biçimde ideal kilona kavuşursun. Kalıcı olur ve paylaşımda bulunursan burada destek bulursun emin ol :) Hoşgeldin :)))

...............

Güzel bayanlar bir süre bilgisayar başından kalkacağım, peşinen iyi geceler dileyeyim, tekrar oturabilir miyim bilmiyorum, minik canavar hiç durmuyor çünkü, o uyuyana kadar nöbetteyim.

Yarın yılın son bildirimi, herkes güzel rakamlar görür umarım tartıda (ben göremeyeceğim ne yazık bu hafta ) İyi geceler, huzurlu uykular sizlere...

bende memnun oldum canım
Bu arada ben banu, evli ve 2 çoçuk annesiyim, 31 yaşındayım, istanbuldayım ve benimde aslında senden aşağı kalır yanım yok ama merak etme burada herkes benzer şeyler yaşadığı için hepimiz birbirimizi dürtükleyip motive ediyoruz :122:
İlk önce başarabileceğine inan ve eğer ben verebildiysem sen hayli hayli verirsin hem artık bizde varız :122:

SELAM BANUCUM NASILSIN?Nasıl oldun dinlenebildin mi biraz?

Sağol canım bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum yarın ki bildirimimden sonra yine ve çok daha güçlü bir şekilde sağlıklı hayatıma geri dönüyorum :122: Bu hafta hiç spor yapamadım ama dikkat ettim ve sabit kalmış olursaM bile çok mutlu olacağım
Sen nasıl oldun canım? Kalmadı dimi bir sıkıntın :26:
Bu arada fulyada kayıplarda ondan haberin varmı inşallah bir sıkıntı yoktur

Canim önceliklearamiza hosgeldinnn Ay seni okurken kendim yazmisim gibi oldum. Bende 28 yasindayim ve ikizler burcuyum ama tek fark ben evliyim
Insallah sende hedefledigin kilolara ulasirsin cnm Bu konuda ben biraz kötü örnegim ama topigimizde feci azimli arkadaslarimiz var. Onlarda sana yardimci olurlar . Hadi bakalim gazan mübarek olsun
İlknur geçmiş olsun canım...
Cok tesekküürler canimcim sen nasilsin bu arada ??? Ev isleriniz yoluna girdimi???

Cok tesekkürler cnmcim
Valla banuda öyle dedi artik pisman degilim Abartmadim ama iste öyle bi pismanlik yasadim . Zaten ben gündüz cok feci gaza geliyorum ama aksam seytan dürtüklüyo beni

Oooo kalabalığız kızlar maşallah bu saatte.Nasılsınız?

Umutt,beyzus,ceco,ilknur,3melegimvar

ismini unuttuklarım varsa okudum girdim yazmaya hemen kusura bakmasınlar.

Kalkarken gördüm mesajını Füsuncuğum, 2.5 yaşında minik canavarım fırıldak gibi döndürüyor beni bu vakitte. Sen nasılsın? Dinlenebildin mi biraz?

İyiyim şükür ben de canım.Fulyayla arada msnde konuşuyoruz sanırım diğer topiğe giriyor o.İyi o da şükür.

Amin cnm insallah hepimiz seneye bu vakitlerde birer citir hatun oluruz
Iyi geceler cnm Allah rahatlik versin

Sağolun arkadaşlar :)

1 haftadır twist stepperim evin ortasında. ara ara çıkıp 5 dakka 10 dakka üstünde step yapıyorum. belimi inceltmek için de twist ringi aldım. ona çıkıp belimi çeviriyorum bikaç gündür. Şimdi tek yapmam gereken çıkıp her gün en az, en azından 1 saat boyunca yürümek. Sadece buna üşeniyorum. Çünkü yalnızım. Tek olunca canım sıkılıyor. Yine de Allah izin verirse çıkmaya başlayacağım yarın. Yürüyünce hemen eriyor kalçam ve bacaklarım. Kısa sürede 52 beden kot giyerken 48'e düşebilirim.

Her gün 2 limon suyu ya da bikaç yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum. Tabi ki suyla inceltip. Zararı yok. Yararı var mı hemen göremem. Bikaç haftaya belli eder kendini. Metabolizmamı hızlandırmak için tabi bunlar.

1 Haftadır beyaz ekmeği bıraktım. Tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek tercih ediyorum. En az 2 litre su içiyor, bol bol yeşilçay içiyorum :)

Bi tek baskülüm yok. Onu da alacağım yarın. Acil baskül lazım hafata 1 kez tartılınca müthiş motive ediyor beni :)

Şu an kullandığım yardımcı aletlerim

Ece sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…