bende aldım zak netten bekliyorum bura uzak ya ilçe bide geç geliyo 1 hafta oldu sipariş vereli 36 beden kot berdim sığarmıyım içine bilmem ama kot bedeniyle tabi 36
bide 2 xl siwit verdim sığarsam resim çeker atarım sığmazsamda kafama sıkar giderim dermişimmmm sığmak için az çabalarım sanırım
Bende yok görümce, fikir yürütemedim o bakımdan. Ama kayınvalidemler 6 kardeşler, 5'i kız. En büyükleri Kv, hepsi birbirinden bakımlı ve de kilosuzdur. Biri incecik diğerleri de ideal kilolarına çok yakın. Bayramda seyranda, düğünde dernekte rahat hissetmiyorum o yüzden kendimi. Hepsi içten, iyi insanlar ama benden 5-10 yaş büyük insanların yanında yaşıtları gibi durduğumu düşünüyorum büyük beden olunca.:))) ..benimki direk söylemez ama ima eder :) laf arasına sokuverir ama niyetini bildiğim için kızmam. asıl ondan önemli olan görümcem onun düşüncesi çok daha önemli benim için :) sende verirsin canım ya neden böyle diyorsun ya sporu artıracaksın ya da kaçamakları hayatından çıkaracaksın ...
rica ederim canım yardımcı olabidiysem ne mutlu bana, bende börülce salatasını seviyorum hem prtaik hem lezzetli ohhh limonlu limonlu :) komşum içine salatalık turşusuda doğruyor ve sarımsak süper olmuştu bayıldım ,öylede deneyebilirsin...
patates mantısı güzel oluyor çok leziz, istersen içine kıymada koyabilirsin havuç yerine.
demekki daha çok gezmen gerek blogları :))))
Geçmiş olsun canım, bünye alışık değil tabii evde oturunca arıza çıkardı :))))) Şaka bir yana, migrenin tekrar tutmaz umarım.özlemcim kaçırmışım ben o pilavı canım dün görmedim bakliyat yenebilir de ben bugün yemeyeceğim canın istiyorsa yap ye sen de canım baklagilleri haftada bikaç kez tüketmek lazım
umut evet bugün evimin kadını oldum kafam pek hoş değil hafif ağrı var bir de evde uyuşuk uyuşuk oturunca iyice sersemledim azcık kafadan üşütmüşüm sanırım
Ehhh fikir sorarak ben biraz bulandırdım galiba ortalığı.aynenn benim kv de...ima bile etmezz...sadece çık çık yürü bol bol der..kendi yürür..banada der senide alayımmı diyee..ben soğuk nevalee :) pek gitmem...ama bundan sonra gidebilirimmm:):)
Bana senelerce anlattı kadıncağız yürüyüşün önemini, tınmadım, buradaki arkadaşlar sağolsun motive ettiler, şimdi seviyorum yürüyüş yapmayı, hala da düzene koyamadım ama.
nasıll bilmezsinn yaa sen patates mantısınıı..siz bi gün toplanın gelinn bana ben sizee yapayımm patatess mantısııııııııııı.....offfffffff..bide biz onu haşladıktan sonra hiç yoğurtlamayızz tereyağ eritirrr bol şarımsak la beraber yağı kızdırır patatess mantısınıntam böle üstüne üstüne dökerizz ve yerizz löpp löpp diye gidiverirrrr sonrada böle löp löp yağ olurrrrrrrrr.........off yaaaa ben yine girdimm küçük emrah modunaaa yaa be akşamları çook acıkıyorumm yaaaaaaaaaaaaa.......
milföylü köfteyide deneyeceğimmmmmmm...birgün diyetten çıkarsamm ozamann....ben çok severimmilföyüüüü....hiçbişi koymadan bile bayılırım çıtır çıtırr...bide kare şelilde direk atarım fırınaa puff puff olurr o çıkıncaaa oyyyyyyyyyyy kim açtı bu konuyuuuuuuu
Haklısın, en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi. Zaman çok hızlı geçiyor, hop diye yaz gelecek bu gidişle... ama ipin ucu fazla kaçmadan yakala sonra zor oluyor
paçangayada bayılırım bu arada bende yapacaktım nasıl oldu ise bitmiş pastırma yarın bakacam yine aman yazarken aklıma geldi cumartesi pazar dersim var yapmayayım en iyisi 2 gün kokuyor indan sonra
Canım, bu kadar yorgunluğun üzerine bir de yılbaşı sofrasıyla uğraşma zaten, bırak başkaları hazırlasın senede bir defa sana :))Selam kızlarrrrr ben geldimmmmm :122: :122: :122:
....Canım sen ne yaptınvalla ağzımın suyu aktı benimde. Yılbaşı için bende birşeyler yapacaktım ama eğer 110u görmezsem hiç bir şey hazırlamamaya karar verdim :26: nasılsa gelen olmayacak hafif bir yemek yer sonrada bir ufak kase kuruyemişle yeni yıla girerim
aslında bende kremalı patatesi çok özledim hatta kızımda ne zamandır anne yapsana diye tutturuyor ama bakalım daha 2 gün var
...Of of bune menü böyle süper yaa bendemi gelsem ne:)
kızımla gece gece ceconunkurabiyelerinden yaptık 10 da başladık beraber yapınca 11.30 da ancak bitti tarif için sağol ceco
1 lokma tadına baktım sadece tırnak kadarcık
umarım herkez yarın kilo vermiş olur
Aramıza hoşgeldin
Bizde sevmiyoruz o kelimeyitü kaka
İnşallah sende bizimle birlikte hedefine ulaşır ve 2012 cıtırları arasında yerini alırsın
Eeee biraz kendinden bahsedermisin? adın ne, yaşın kaç, koca varmı( yani evlimisin ), çoluk çombalak varmı ve en önemlisi kaç kilosun
Aman nazar deymesinValla benimde kendimi yine spor konusunda toparlamam lazım şu son bir haftadır hiç spor yapamadım :26:
Hesapta geçen hafta çok daha güzel spor yapıcağım diyordum işte KPnin olayı bütün planlarımı bozdu doğal olarak.
Yok yok ben artık eminim yaa ne zaman bir şeye niyetlensem kesin bir aksilik oluyor o yüzden artık ilerisi için herhangi bir plan yapmamaya karar verdim. Günü değerlendirmeye bakıp bir sonraki günü düşünmeyeceğim bile
Canım oğluşuna sevindim yani çabuk toparlanmasına
Bence senin yediklerin gayet güzel artık çoğu doktor zaten günde bir avuç kuruyemişe zaten izin veriyoro yüzden bence pişman olma zaten yeşilçayda içiyorsun eee daha ne olsun
Cok sagol cecom
Ayyy ne biliyim bazen aman bisiycik olmaz diyorum bazende her agzima attigimin pismaligini yasiyorum ama sen öle diyince rahatladim sagol cecomyani bir avuc nedirki zaten benim ellerim minik miniktir :26::26::26:
olabilir aslında ece ben de sadece sabahları ekmek yiyorum onu da yemeden dururum artık
ben bu sabah zaten başladım sanki kuruyemişle yaptım kahvaltımı öğlende yoğurtlu karnıbahar ve brokoli salatası yedim akşama da terbiyeli tavuk çorbam var salatamdan da var onları yerim uyar mı acaba
benim oğlan 1.sınıf daha okumayı yeni söküyorlar ama okuma yarışı yapıyormuş öğretmen ve bizimki biraz gerilerdeymiş.senin öğretmende ne biçim öğretmenmiş canım cevheri anlayamamış.ya ailen ona inansaydı hayret bişey.öğretmen çok önemli.dün oğlu anlatınca nasıl üzüldüm.bugün biraz çalıştıkta içim rahatladı.her akşam ödev yapıyoruz zaten ama ödev dışındada kitap okuduk 3 sayfa ama baya sürdüufak sorunlar olsada iyi olmana sevindim
okuma konusunu takma ama birazda ilgilen tabi
benim ilkokul öüretmenim4. sınıfta ayrılıyordu toplantı yaptı
herkez soruyormuş benim çocuk okurmu diye annemde sormuş
okuyamaz ortaokula bile göndermeyin demiş deli kadın
ama ben üniversiteyi bile bitirdim hatta mastır bile başladım ama yarım bıraktım özel nedenlerden
Selam kızlarrrrr ben geldimmmmm :122: :122: :122:
Geçmişide bir cırpıda okudum
Tam cevap yazdım gönderecektim küçük cadı laptobu kapattı hadi sil baştan
Bugün biraz salonu birazda mutfağı temizledim sonrada küçük cadının huysuzluklarıyla uğraşmak zorunda kaldım :26:
Cadı bütün gün ağladı durdu istekleri olmadığı için tutturmuş yemek masasına çıkağım diye ben indirdikce katılırcasına ağladı durdu hatta biraz evvel az daha düşüyordu kaş göz arasında yine tırmanmış ablası son anda yakaladı. Şükür birşey olmadı şimdide kucağımda ağlarken uyuya kald
Canım iyi olmana sevindim. Oğlunada tekrar geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin
Özletme kendini bir daha iki günde olsa
:
Kizlar doktor oglusuma cok sükür gayet iyi dedi. Hatta yarin banyo bile yapabilir dedi. Eeeeee o kadar temiz tutmaya calisiyorum iyi olsun bi zahmet
Orda cok oyalanmadik. Yeni bi yer acilmis biraz orda gezdik. Bol bol sebze aldim kendimeEve gelir gelmez herkes karnimiz ac dedi. Hemen firina pataes attim. Hazir köfte falan pisirdim. Ama bilin bakalim bir taraftan kendime ne yaptim Tabikide lahanaaaaaaaaaaaaaaa Onlar hazirladiklarimi yedi bende lahanami az yagda pul biberle karistirdim üstünede sarimsakli yogurt döktüm afiyetle yedim.
Yalniz yemekten sonra avuc ici kadar fistik yedim ona pismanimSimdide yesil cayimi ictim. Bakalim yarin 95i görebilecekmiyim
Sıcak merhaba için teşekkür ederim canım benim :)
Bilge ben 122 kilo'cuğum şu anyemek yemeye olan aşırı ilgim ve tembelliğimden dolayı verdiğim kiloları geri aldım. Aslında 15-20 kilo vermiştim ama evde boş boş oturup ha bire yemeğe sarılınca gene aldım.
Bekarım, 28 yaşındayım, ikizler burcuyum, sebatsız ve tembelim :) bu nedenledir ki kilo vereceğime inanmıyorum ama vermem gerektiğini de düşünüyorum.
Termal sauna şort giyerek, her gün evde twist stepper yaparak ve az ama sağlıklı beslenerek bikaç ayda 20 kilo vermiştim. Sanırım 2 ayda falan 52 bedenden 48 bedene inmiştim çok da incelmiştim. O dönem her gün 1 saat yürüyordum dışarda.
Şimdi yine sauna şortumu çıkardım ve modumdayım :) burda sizinle beraber sohbet ederek modumdan çıkmayacağımı zannediyorum. İnşallah motivasyonum bitmez de gene en azından 46-48 beden olup adam gibi kıyafetler giyebilirim. Aslında tek amacım şık giyinmek
İşte böyle bişi :26:
...Bilge ben 122 kilo'cuğum şu anyemek yemeye olan aşırı ilgim ve tembelliğimden dolayı verdiğim kiloları geri aldım. Aslında 15-20 kilo vermiştim ama evde boş boş oturup ha bire yemeğe sarılınca gene aldım.
...Şimdi yine sauna şortumu çıkardım ve modumdayım :) burda sizinle beraber sohbet ederek modumdan çıkmayacağımı zannediyorum. İnşallah motivasyonum bitmez de gene en azından 46-48 beden olup adam gibi kıyafetler giyebilirim. Aslında tek amacım şık giyinmek
Sıcak merhaba için teşekkür ederim canım benim :)
Bilge ben 122 kilo'cuğum şu anyemek yemeye olan aşırı ilgim ve tembelliğimden dolayı verdiğim kiloları geri aldım. Aslında 15-20 kilo vermiştim ama evde boş boş oturup ha bire yemeğe sarılınca gene aldım.
Bekarım, 28 yaşındayım, ikizler burcuyum, sebatsız ve tembelim :) bu nedenledir ki kilo vereceğime inanmıyorum ama vermem gerektiğini de düşünüyorum.
Termal sauna şort giyerek, her gün evde twist stepper yaparak ve az ama sağlıklı beslenerek bikaç ayda 20 kilo vermiştim. Sanırım 2 ayda falan 52 bedenden 48 bedene inmiştim çok da incelmiştim. O dönem her gün 1 saat yürüyordum dışarda.
Şimdi yine sauna şortumu çıkardım ve modumdayım :) burda sizinle beraber sohbet ederek modumdan çıkmayacağımı zannediyorum. İnşallah motivasyonum bitmez de gene en azından 46-48 beden olup adam gibi kıyafetler giyebilirim. Aslında tek amacım şık giyinmek
SELAM BANUCUM NASILSIN?Nasıl oldun dinlenebildin mi biraz?
Canim önceliklearamiza hosgeldinnnSıcak merhaba için teşekkür ederim canım benim :)
Cok tesekküürler canimcim sen nasilsin bu arada ???İlknur geçmiş olsun canım...
[
senin kahvlatın az bile olmuş ekmek varmıydı peki???diğer yediklerin gayet uygun karataya anladığım kadarıyla.bugün ibraz orayı okudum gül63 diye birüye var vücudundaki değişimlerden bahsediyor varileri bile azalmaya başlamış daha bi sürü şey.uygulanabilir bir diyet helede bizim gibi ceviz fındık fıstık seven birileri olarak.ama kabızlık yaparsa ki biraz belritileri var ben bu diyete devam edememve dediğim gibi sürekli et yemek bana mantıklı gelmiyor onun yerine kurubaklagil sebze fln da yerim.meyve öğünde yiyi mümkünsse kuru olanları tercih edin diyor .çünkü taze meyve 1 saaat sonra acıktırıyormuş ama kuru meyve daha geç kana karışıyormuş.glisemik endeksi daha düşükmüş.orayı okuyacağım ara ara çok güzle bilgiler paylaşılıyor.diyeti yapamasam bile ara ara uygularım diye düşünüyorum
benim oğlan 1.sınıf daha okumayı yeni söküyorlar ama okuma yarışı yapıyormuş öğretmen ve bizimki biraz gerilerdeymiş.senin öğretmende ne biçim öğretmenmiş canım cevheri anlayamamış.ya ailen ona inansaydı hayret bişey.öğretmen çok önemli.dün oğlu anlatınca nasıl üzüldüm.bugün biraz çalıştıkta içim rahatladı.her akşam ödev yapıyoruz zaten ama ödev dışındada kitap okuduk 3 sayfa ama baya sürdü
teşekkürler canım.seni,n ufaklıkta benimkiler gbi desene.buraya yürüteç videosunu koymuştum bi ara görmüşmüydün???yürüteçten yere iniyor kuzucum.aşure yaptığım gn
ü masadan kaseleri çekmişti .şimdi bi hzılı emekliyorki yakalamakta zorlanıyorum.Rabbi korusun tüm meleklerimizi
çok şükür ...maşallah oğluna ve sana.karataya göre ekmeksiz yenen menüde avuç içi kadar hatta 1 çay bardağı kavrulmamaış çereze izin var:)))
Oooo kalabalığız kızlar maşallah bu saatte.Nasılsınız?
Umutt,beyzus,ceco,ilknur,3melegimvar
ismini unuttuklarım varsa okudum girdim yazmaya hemen kusura bakmasınlar.
bende memnun oldum canım
Bu arada ben banu, evli ve 2 çoçuk annesiyim, 31 yaşındayım, istanbuldayım ve benimde aslında senden aşağı kalır yanım yokama merak etme burada herkes benzer şeyler yaşadığı için hepimiz birbirimizi dürtükleyip motive ediyoruz :122:
İlk önce başarabileceğine inan ve eğer ben verebildiysem sen hayli hayli verirsinhem artık bizde varız :122:
Sağol canım bugün kendimi çok daha iyi hissediyorumyarın ki bildirimimden sonra yine ve çok daha güçlü bir şekilde sağlıklı hayatıma geri dönüyorum :122: Bu hafta hiç spor yapamadım ama dikkat ettim ve sabit kalmış olursaM bile çok mutlu olacağım
Sen nasıl oldun canım? Kalmadı dimi bir sıkıntın :26:
Bu arada fulyada kayıplarda ondan haberin varmı inşallah bir sıkıntı yoktur
Umarım sağlıklı ve istikrarlı biçimde ideal kilona kavuşursun. Kalıcı olur ve paylaşımda bulunursan burada destek bulursun emin ol :) Hoşgeldin :)))
...............
Güzel bayanlar bir süre bilgisayar başından kalkacağım, peşinen iyi geceler dileyeyim, tekrar oturabilir miyim bilmiyorum, minik canavar hiç durmuyor çünkü, o uyuyana kadar nöbetteyim.
Yarın yılın son bildirimi, herkes güzel rakamlar görür umarım tartıda (ben göremeyeceğim ne yazık bu hafta) İyi geceler, huzurlu uykular sizlere...
Kalkarken gördüm mesajını Füsuncuğum, 2.5 yaşında minik canavarım fırıldak gibi döndürüyor beni bu vakitte. Sen nasılsın? Dinlenebildin mi biraz?
[
senin kahvlatın az bile olmuş ekmek varmıydı peki???diğer yediklerin gayet uygun karataya anladığım kadarıyla.bugün ibraz orayı okudum gül63 diye birüye var vücudundaki değişimlerden bahsediyor varileri bile azalmaya başlamış daha bi sürü şey.uygulanabilir bir diyet helede bizim gibi ceviz fındık fıstık seven birileri olarak.ama kabızlık yaparsa ki biraz belritileri var ben bu diyete devam edememve dediğim gibi sürekli et yemek bana mantıklı gelmiyor onun yerine kurubaklagil sebze fln da yerim.meyve öğünde yiyi mümkünsse kuru olanları tercih edin diyor .çünkü taze meyve 1 saaat sonra acıktırıyormuş ama kuru meyve daha geç kana karışıyormuş.glisemik endeksi daha düşükmüş.orayı okuyacağım ara ara çok güzle bilgiler paylaşılıyor.diyeti yapamasam bile ara ara uygularım diye düşünüyorum
benim oğlan 1.sınıf daha okumayı yeni söküyorlar ama okuma yarışı yapıyormuş öğretmen ve bizimki biraz gerilerdeymiş.senin öğretmende ne biçim öğretmenmiş canım cevheri anlayamamış.ya ailen ona inansaydı hayret bişey.öğretmen çok önemli.dün oğlu anlatınca nasıl üzüldüm.bugün biraz çalıştıkta içim rahatladı.her akşam ödev yapıyoruz zaten ama ödev dışındada kitap okuduk 3 sayfa ama baya sürdü
teşekkürler canım.seni,n ufaklıkta benimkiler gbi desene.buraya yürüteç videosunu koymuştum bi ara görmüşmüydün???yürüteçten yere iniyor kuzucum.aşure yaptığım gn
ü masadan kaseleri çekmişti .şimdi bi hzılı emekliyorki yakalamakta zorlanıyorum.Rabbi korusun tüm meleklerimizi
çok şükür ...maşallah oğluna ve sana.karataya göre ekmeksiz yenen menüde avuç içi kadar hatta 1 çay bardağı kavrulmamaış çereze izin var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?