Sağolun arkadaşlar :)
1 haftadır twist stepperim evin ortasında. ara ara çıkıp 5 dakka 10 dakka üstünde step yapıyorum. belimi inceltmek için de twist ringi aldım. ona çıkıp belimi çeviriyorum bikaç gündür. Şimdi tek yapmam gereken çıkıp her gün en az, en azından 1 saat boyunca yürümek. Sadece buna üşeniyorum. Çünkü yalnızım. Tek olunca canım sıkılıyor. Yine de Allah izin verirse çıkmaya başlayacağım yarın. Yürüyünce hemen eriyor kalçam ve bacaklarım. Kısa sürede 52 beden kot giyerken 48'e düşebilirim.
Her gün 2 limon suyu ya da bikaç yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum. Tabi ki suyla inceltip. Zararı yok. Yararı var mı hemen göremem. Bikaç haftaya belli eder kendini. Metabolizmamı hızlandırmak için tabi bunlar.
1 Haftadır beyaz ekmeği bıraktım. Tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek tercih ediyorum. En az 2 litre su içiyor, bol bol yeşilçay içiyorum :)
Bi tek baskülüm yok. Onu da alacağım yarın. Acil baskül lazım hafata 1 kez tartılınca müthiş motive ediyor beni :)
Şu an kullandığım yardımcı aletlerim
Eki Görüntüle 317582
Eki Görüntüle 317580 Eki Görüntüle 317581
1 haftadır twist stepperim evin ortasında. ara ara çıkıp 5 dakka 10 dakka üstünde step yapıyorum. belimi inceltmek için de twist ringi aldım. ona çıkıp belimi çeviriyorum bikaç gündür. Şimdi tek yapmam gereken çıkıp her gün en az, en azından 1 saat boyunca yürümek. Sadece buna üşeniyorum. Çünkü yalnızım. Tek olunca canım sıkılıyor. Yine de Allah izin verirse çıkmaya başlayacağım yarın. Yürüyünce hemen eriyor kalçam ve bacaklarım. Kısa sürede 52 beden kot giyerken 48'e düşebilirim.
Her gün 2 limon suyu ya da bikaç yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum. Tabi ki suyla inceltip. Zararı yok. Yararı var mı hemen göremem. Bikaç haftaya belli eder kendini. Metabolizmamı hızlandırmak için tabi bunlar.
1 Haftadır beyaz ekmeği bıraktım. Tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek tercih ediyorum. En az 2 litre su içiyor, bol bol yeşilçay içiyorum :)
Bi tek baskülüm yok. Onu da alacağım yarın. Acil baskül lazım hafata 1 kez tartılınca müthiş motive ediyor beni :)
Eki Görüntüle 317582
Canim önceliklearamiza hosgeldinnnAy seni okurken kendim yazmisim gibi oldum. Bende 28 yasindayim ve ikizler burcuyum ama tek fark ben evliyim
Insallah sende hedefledigin kilolara ulasirsin cnmBu konuda ben biraz kötü örnegim ama topigimizde feci azimli arkadaslarimiz var. Onlarda sana yardimci olurlar . Hadi bakalim gazan mübarek olsun
Cok tesekküürler canimcim sen nasilsin bu arada ???Ev isleriniz yoluna girdimi???
Cok tesekkürler cnmcim
Valla banuda öyle dedi artik pisman degilimAbartmadim ama iste öyle bi pismanlik yasadim . Zaten ben gündüz cok feci gaza geliyorum ama aksam seytan dürtüklüyo beni
Ev işleri halloldu,dolaplarda geldi yerleştirildi.Annem onun için kadın tuttu biz ne yorulcaz dedi sağolsun.Zaten ben salı günü mahkemedeydim dolaplar ptesi geldi geceye kadar sürmüş ben anemlere geçtim b.köye yakınlar diye.Salıda kadın geldi temizledi yerleştirdi bütün dolapları işler bitti sonunda yani,dinleniyoruz.
Anaaaaa kız o sarılı hatunun bindiği şeyden ( adını bile bilmiyorum) bende de var ama benim büyük kız genelde üzerine oturup kendi etrafında dönüyor hatta bazen kız kardeşinide çeviriyor üzerinde
Dur bak iyiki hatırlattın ben bunu yemek yaparken çorba karıştırırken hatta bulaşık yıkarken bile kullanabilirim
Valla inşallah yılbaşından sonra bir iş olayı var girersem koltuklarını ve yemek masasını da ben alcam.Bir tek onlar eksik kaldı bir de yeni halılar lazım.Kıyamam ya bunca yıl sonra evi oldu kadının.Allah huzurla güle oynaya oturmak nasip etsin inşallah...Cok sevindim cnm
Güle güle otursun annen yeni evinde esyalarinida güle güle eskitsin
Anaaaaa kız o sarılı hatunun bindiği şeyden ( adını bile bilmiyorum) bende de var ama benim büyük kız genelde üzerine oturup kendi etrafında dönüyor hatta bazen kız kardeşinide çeviriyor üzerinde
Dur bak iyiki hatırlattın ben bunu yemek yaparken çorba karıştırırken hatta bulaşık yıkarken bile kullanabilirim
Valla inşallah yılbaşından sonra bir iş olayı var girersem koltuklarını ve yemek masasını da ben alcam.Bir tek onlar eksik kaldı bir de yeni halılar lazım.Kıyamam ya bunca yıl sonra evi oldu kadının.Allah huzurla güle oynaya oturmak nasip etsin inşallah...
Ayy banu alem kadınsın ya bayılıyorum sanasenle olan yaşlanmaz kız maşallah
Amin canım ya hayırlısı ise olsun işim.Güzel insanmıyım bilmiyorum ama elimden geldiğince kimseyi üzmemeye kırmamaya gayret ediyorum.Sen de öylesin ayrıca pozitif enerji depomuzsun bizim bile topikcekRabbim ağzınızın tadını bozmasınaminnnn
İnşallah hayırlısıyla işe girersinde arzu ettiğin gibi eksiklerini tamamlarsın güzel insan
Güle güle otursun inşallah
YOk kız adamı 12 senede yıldoya cevirdimbeyaz saçlı prense döndü
Eskiden saçların beyazlamış diyenlere hep banunun yüzünden diyordu ama sağ olsun artık sıkıntıdan falan diyor hatta ona takılan arkadaşları yok yok kesin bu cadının işidir diyorlaroda yok ona laf söyletmem diyor artık :122:
Bir de anasına laf söyletmese yemede yanında yat
Çok şükür artık kimin doğru kimin yanlış olduğunu öğrendi de artık bana hep aşkım sen bana lazımsın boşver sen anamı sen bize bak diyor
Amin canım ya hayırlısı ise olsun işim.Güzel insanmıyım bilmiyorum ama elimden geldiğince kimseyi üzmemeye kırmamaya gayret ediyorum.Sen de öylesin ayrıca pozitif enerji depomuzsun bizim bile topikcek
eşlere geçiyor nazımız ayrıca napalım onlarda çekiversinler.saçlarıda beyazlayıversin
üzülme canım...dertlerimiz aynı..bende bebek için çabalıyorum..üşüyorummm....midem bulanıyorrrrr....canımm sıkılıyorrrr...oyyy oyyyyyyyyyyy....bunalımamı giriyorum ben neeeeeeeeeeeeee..............yaww gidecekmi bu kilolarrrr....veriyimde estetik görüneyim değil derdimm...bu pko hastalığı çok illettt çokk....kilo vermekde iyi geliyormuşş..verip yeniden tedaviye başlamam lazımm...bebek olmuyorr..herkezz soruyorr durmadannn sanki onlara ne istemiyoruzz diyorum herkeze sanki dememişim gibi yine soruyorlar gördüklerindee....eşim desenn oda baba olamadı benim yüzümdenn....ve ne zaman olur çocuk allah biliyorr....rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versinn...belki hiç olmazz..rabbim biliyor hepsinii sabrınıda versinnn banaaa.....ve eşime....dert verip derman arattırdığı bütün kullarına versin sabrını....
Sıcak merhaba için teşekkür ederim canım benim :)
Bilge ben 122 kilo'cuğum şu anyemek yemeye olan aşırı ilgim ve tembelliğimden dolayı verdiğim kiloları geri aldım. Aslında 15-20 kilo vermiştim ama evde boş boş oturup ha bire yemeğe sarılınca gene aldım.
Bekarım, 28 yaşındayım, ikizler burcuyum, sebatsız ve tembelim :) bu nedenledir ki kilo vereceğime inanmıyorum ama vermem gerektiğini de düşünüyorum.
Termal sauna şort giyerek, her gün evde twist stepper yaparak ve az ama sağlıklı beslenerek bikaç ayda 20 kilo vermiştim. Sanırım 2 ayda falan 52 bedenden 48 bedene inmiştim çok da incelmiştim. O dönem her gün 1 saat yürüyordum dışarda.
Şimdi yine sauna şortumu çıkardım ve modumdayım :) burda sizinle beraber sohbet ederek modumdan çıkmayacağımı zannediyorum. İnşallah motivasyonum bitmez de gene en azından 46-48 beden olup adam gibi kıyafetler giyebilirim. Aslında tek amacım şık giyinmek
İşte böyle bişi :26:
s.a. kızlarrrrrrr....herkeze günaydınlarrr....bugün erkenciyimm dışarıa olucamm kilomu bildirip çıkmak zorundayımmmm...şimdi tartıldımm sonuçç güzelll uzun bi giriş yapmamdan anlaşılır zatiii:):))bugün diyette 19. günüm....100.6 yla bu sayfadayken start vemiştimm...
geçen hafta kilom.....98.5
bugün.......96.7
spor yokk:44: :44: :44: inşallah önümüzdeki hafta başlıcammm....
hepinize güzel bi cuma günü diliyorummm.....ve hepinizi
Eki Görüntüle 317582
özür dilerim kızlar ama bişey dicem genç kızsınız çocuk yok evde hergün çeşit yemek bekleyen koca yok yalnızda yaşıyomuşsunuz niye üşeniyosunuz ben olsam dolabı hep diiyet ürünleri ve yeşilliklerle doldururum azim var sizde olmasa spor aletleri almazdınız burda paylaşmak bence en önemli yedilkerinizi paylaşınki yazarken ne çok yemişim diye eleştirip bidahaki öğüne diikkat edersiiniz yürüyüş için biz evde çocukla çııkamadığımız için lesy yapıyoruz sana atarız ben beceremem sanırım atmayıda atan arkaDAŞ OLUR Sen yeterki isteselamlar hoşgeldin.
havalar dışarı çıkıp yürümek için çok soğuk aslında ama evde diğer spor aletlerinin olması çok iyiymiş.
bahsettiğin kadar hızlı kilo verebiliyorsan, burayı da takip edersen kısa zamanda güzel bir şekilde kilo vereceğinden eminim.
bu arada bir doktora görünüp kontrollerini yaptırmanı, en azından şekerini ölçtürmeni tavsiye ederim.
şık görünmek güzel bir motivasyon, ama yanında süper sağlıklı olmayı da eklemek daha iyi olur bence. benim öncelikli isteğim sağlık mesela, ama şık ve güzel olabilmeyi de yanına ekliyorum vazgeçecek gibi olunca ikisini birden düşünüyorum.
bir kaç sene içinde şeker hastası olup insüline bağımlı yaşamayı istemiyorum mesela, bu yazın tiril tiril gezmekten çok daha güçlü bir motivasyon. ne kadar büyük riskler altında olduğumu da yaptırdığım tahlillerden sonra öğrendim. bence sen de bir endokrin veya iç hastalıkları uzmanına git gerekli testleri yapsınlar (eğer yakın zamanda gitmediysen tabii)
üzülme canım...dertlerimiz aynı..bende bebek için çabalıyorum..
eşim öyle ok istiyorki.. bana sölemese de bir çocukgörünce nasl bakıyor,gözleri parlıyor..
benmde en büyük yalanım istemiyoruz demek...Allah ım zoruna gitmesin((
çok üzülüyorum ama neden herkes her gördügünde soruyor..
ben 1.5 yıllık evliyim.pekiya sen?
hakkımıza hayırlısı olsun...
hoş geldin bilgecim..
hikayen çok tanıdık.. bende meryem 27yasındayım evliyim..
ama bebegm yok bu kilolar ve beraberndeki sorunlar yüzünden..
ama artık akıllandım ben 1kg dahi almayacagım A llah ın da izniyle..
bizimle kalırsan daha iyi motive olursun hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?