Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar hoşgeldin.

havalar dışarı çıkıp yürümek için çok soğuk aslında ama evde diğer spor aletlerinin olması çok iyiymiş.
bahsettiğin kadar hızlı kilo verebiliyorsan, burayı da takip edersen kısa zamanda güzel bir şekilde kilo vereceğinden eminim.

bu arada bir doktora görünüp kontrollerini yaptırmanı, en azından şekerini ölçtürmeni tavsiye ederim.

şık görünmek güzel bir motivasyon, ama yanında süper sağlıklı olmayı da eklemek daha iyi olur bence. benim öncelikli isteğim sağlık mesela, ama şık ve güzel olabilmeyi de yanına ekliyorum vazgeçecek gibi olunca ikisini birden düşünüyorum.

bir kaç sene içinde şeker hastası olup insüline bağımlı yaşamayı istemiyorum mesela, bu yazın tiril tiril gezmekten çok daha güçlü bir motivasyon. ne kadar büyük riskler altında olduğumu da yaptırdığım tahlillerden sonra öğrendim. bence sen de bir endokrin veya iç hastalıkları uzmanına git gerekli testleri yapsınlar (eğer yakın zamanda gitmediysen tabii)

Anaaaaa kız o sarılı hatunun bindiği şeyden ( adını bile bilmiyorum ) bende de var ama benim büyük kız genelde üzerine oturup kendi etrafında dönüyor hatta bazen kız kardeşinide çeviriyor üzerinde
Dur bak iyiki hatırlattın ben bunu yemek yaparken çorba karıştırırken hatta bulaşık yıkarken bile kullanabilirim

Ev işleri halloldu,dolaplarda geldi yerleştirildi.Annem onun için kadın tuttu biz ne yorulcaz dedi sağolsun.Zaten ben salı günü mahkemedeydim dolaplar ptesi geldi geceye kadar sürmüş ben anemlere geçtim b.köye yakınlar diye.Salıda kadın geldi temizledi yerleştirdi bütün dolapları işler bitti sonunda yani,dinleniyoruz.

Cok sevindim cnm
Güle güle otursun annen yeni evinde esyalarinida güle güle eskitsin

Kullan, ince bel ve bel simidinin yok olması buna bağlı canım

Cok sevindim cnm
Güle güle otursun annen yeni evinde esyalarinida güle güle eskitsin
Valla inşallah yılbaşından sonra bir iş olayı var girersem koltuklarını ve yemek masasını da ben alcam.Bir tek onlar eksik kaldı bir de yeni halılar lazım.Kıyamam ya bunca yıl sonra evi oldu kadının.Allah huzurla güle oynaya oturmak nasip etsin inşallah...

Ayy banu alem kadınsın ya bayılıyorum sana senle olan yaşlanmaz kız maşallah

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın aminnnn
İnşallah hayırlısıyla işe girersinde arzu ettiğin gibi eksiklerini tamamlarsın güzel insan
Güle güle otursun inşallah

Ayy banu alem kadınsın ya bayılıyorum sana senle olan yaşlanmaz kız maşallah

YOk kız adamı 12 senede yıldoya cevirdim beyaz saçlı prense döndü
Eskiden saçların beyazlamış diyenlere hep banunun yüzünden diyordu ama sağ olsun artık sıkıntıdan falan diyor hatta ona takılan arkadaşları yok yok kesin bu cadının işidir diyorlar oda yok ona laf söyletmem diyor artık :122:
Bir de anasına laf söyletmese yemede yanında yat

Çok şükür artık kimin doğru kimin yanlış olduğunu öğrendi de artık bana hep aşkım sen bana lazımsın boşver sen anamı sen bize bak diyor

Amin canım ya hayırlısı ise olsun işim.Güzel insanmıyım bilmiyorum ama elimden geldiğince kimseyi üzmemeye kırmamaya gayret ediyorum.Sen de öylesin ayrıca pozitif enerji depomuzsun bizim bile topikcek

eşlere geçiyor nazımız ayrıca napalım onlarda çekiversinler.saçlarıda beyazlayıversin

Bazen şakasına saçlarını boyatsakmı diyorum sırf beni kızdırmak için yok beyaz saç bana ayrı bir karızma katıyor kızlar böyle daha çok beğeniyor diyor bende diyorum bir gece dikkat et sen uyurken saçına boya yada kına yakmim diye düşünsene kırmızı kafalı bir koca
Ama bendekide ne denyoluksa dışarda başkasının eşine bakan olsa kıyamet eder ben aksine içimden hep derim kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın bense o ciğeri yiring
Tabi hayatta eşime belli etmem yoksa beni sinir etmek için devamlı ay şu kız baktımı falan der
YOk yok biz karı koca normal değiliz zaten

Sağ ol canım güzel sözlerin için o senin yüreğinin güzelliği
Rabbim herkesin ağzının tadını bozmasın ve herşeyi gönlüne göre versin ...Aminnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnn topicimin zayıf,alımlı ve çalımlı hanımları (hep tonbiş diyecek degiliz ya)
bugün açılış benden kimseye vermem
su saatte öle enerjigimki gölcük ü 2 kere turlasam banamısın demes

çarşamba gecesi3te yatıp dün sabahta mecburiyetten 7de kalkınca aksam 6 6.30 gibi attım kendimi yataga
az önce uyandım...yani 12saatten fazladır uyuyormusum

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler topiğimin güzelleri
gece erken yattım güya ama yatmadan önce içtiğim kahve yüzünden olsa gerek epey zor uyudum yaşlandık artık demek yatmadan önce çay kahve değil de süt içelim bari
ece dün hiç ekmek yemedim canım biz karatay yaparsak kuruyemişcimiz pek bi sevinecek bu işe
ama ben de sürekli et yiyemem her ne kadar sevsem de sebze meyvesiz olmaz bence kendimize göre bi düzen oluştururuz artık

100 grma sevindiğimi görenler şaşırmayın hiç beklemiyordum dün 80.9 çıkmıştım da
demek ödem varmış biraz da dikkat ettim eksiye bile düşmüşüm
ama eşimle kahvaltıya gideceğiz geri almasam bari öyle açık büfe felan değil ama simit sarayına gideceğiz klasik kahvaltı ve 1 tane de simit yerim yani
ama haftaya inşallah daha azimli olacağım yeni yılda iyi bir başlangıç olsun istiyorum

üzülme canım...dertlerimiz aynı..bende bebek için çabalıyorum..
eşim öyle ok istiyorki.. bana sölemese de bir çocukgörünce nasl bakıyor,gözleri parlıyor..
benmde en büyük yalanım istemiyoruz demek...Allah ım zoruna gitmesin((
çok üzülüyorum ama neden herkes her gördügünde soruyor..
ben 1.5 yıllık evliyim.pekiya sen?
hakkımıza hayırlısı olsun...

hoş geldin bilgecim..
hikayen çok tanıdık.. bende meryem 27yasındayım evliyim..
ama bebegm yok bu kilolar ve beraberndeki sorunlar yüzünden..
ama artık akıllandım ben 1kg dahi almayacagım A llah ın da izniyle..
bizimle kalırsan daha iyi motive olursun hadi hayırlısı.

Son düzenleme:
s.a. kızlarrrrrrr....herkeze günaydınlarrr....bugün erkenciyimm dışarıa olucamm kilomu bildirip çıkmak zorundayımmmm...şimdi tartıldımm sonuçç güzelll uzun bi giriş yapmamdan anlaşılır zatiii:):))bugün diyette 19. günüm....100.6 yla bu sayfadayken start vemiştimm...

geçen hafta kilom.....98.5

bugün.......96.7

spor yokk:44: :44: :44: inşallah önümüzdeki hafta başlıcammm....

hepinize güzel bi cuma günü diliyorummm.....ve hepinizi

tebrik ederim canım
hep böyle gidersin inşallah bu işin sırrı zaten akşamları aç kalmak

özür dilerim kızlar ama bişey dicem genç kızsınız çocuk yok evde hergün çeşit yemek bekleyen koca yok yalnızda yaşıyomuşsunuz niye üşeniyosunuz ben olsam dolabı hep diiyet ürünleri ve yeşilliklerle doldururum azim var sizde olmasa spor aletleri almazdınız burda paylaşmak bence en önemli yedilkerinizi paylaşınki yazarken ne çok yemişim diye eleştirip bidahaki öğüne diikkat edersiiniz yürüyüş için biz evde çocukla çııkamadığımız için lesy yapıyoruz sana atarız ben beceremem sanırım atmayıda atan arkaDAŞ OLUR Sen yeterki iste
=Efsunlu;22409480]Ev işleri halloldu,dolaplarda geldi yerleştirildi.Annem onun için kadın tuttu biz ne yorulcaz dedi sağolsun.Zaten ben salı günü mahkemedeydim dolaplar ptesi geldi geceye kadar sürmüş ben anemlere geçtim b.köye yakınlar diye.Salıda kadın geldi temizledi yerleştirdi bütün dolapları işler bitti sonunda yani,dinleniyoruz.[/QUOTE]
güle güle otursun canım ağız tadıyla

allah isteyen herkeze versin çocuk dualarınız kabul olur şu mübarek günde inşallah

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar beni tekrar aranıza alırmızınız sizden uzak kalmak bana hiç yaramadı verdiğim kiloları geri aldım utancımdan bir süredir topiğe girip yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü cesaret edip yazamadım şimdi tüm cesaretimi topladım tekrar aranıza girmek istiyorum birlikte başladığım arkadaşlarım çok güzel kilolar vermişler buna çok sevindim ama birazda kıskandım bende onlar gibi kilo vermiş olabilirdim ama aldım son iki haftadır çok dikkat edilyorum tekrar 98 kiloydum 2 hafta önce bu gün 94.3 kiloyum bende tekrar her cuma bildirim yapmak istiyorum sizlerden ayrı olmak bana kilodan başka birşey getirmedi Bu arada 2 hafta önce televizyonda Dr.Ayça Kaya'nın verdiği diyeti uyguluyorum 12 gün oldu bu gün 3.7 kilo verdim böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah hiç kaçamak yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…