Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

soğukta dışarı çıkmaya üşendik kahvaltımızı evde yapacağız
çayımı koydum bile
dermanabla tekrar hoşgeldin son iki haftada çok iyi kilo vermişsin kaçamaksız devam edersen aynı hızla devam edersin en azından bir süre neden böyle dedim çünkü bi yerlerde takılınıyor malesef gerçi takılmayan azmi bol arkadaşlar da var tabii

Günaydın güzel ülkemin güzel insanları :122: :122: :122:

Biraz sabah şekeri modunda bir giriş oldu ama olsun bugün inanılmaz iyi bir hisle uyandım. Gece baya geç yattığım halde şu an bomba gibiyim aman nazar değmesin
Aslında sabah uyandığım da daha doğrusu küçük cadı uyandırdığında canım hiç yataktan cıkmak istemedi hatta az daha uyutsana kız insanı diye söylendim sonrada ya kaçarı yok eninde sonunda bildirimini yapacaksın bari tartıl ve acı gerçeklerle yüzleş dedim kendi kendim

Şimdi sizede acıklıyayım bari

Geçen hafta 112 kg
Bu hafta 111.7 kg

Giden 300 gr Valla 300 gr için bukadar yaygara yapacağımı asla tahmin etmezdim ama geçen hafta okadar çok hamur işi yedikten sonra kilo almadım birde üzerine çok az da olsa verdim ya dünyalar benim oldu :122:

İnşallah bundan sonra hepimiz hep eksilerde bildirimler yaparız aminnnnnnnnnnnnnnn
Neyse şimdi kahvaltımı edeyim küçük cadıda mama diye tutturdu artık akşam rahat rahat görüşürüz Allahın izniyle

görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeee

Asumancığım teşekkür ederim ne kadar kilo vermişsin seninle aynı kilolardaydık sen hızla verdin kilolarını ben 90 larda sürünüyorum hala ama şimdi hırslandım hele seni görünce inşallah bende çok takılmadan tıkır tıkır veririm kilolarımı

Nefis şeyler bunlar...Paylaşman çok iyi olmuş teşekür ederim...Banada yaradı.:)
Amerikan salatası yerine rus salatasını tercih ediyorum ben hep...Daha çok seviyorum içine bol kornişon ve haşlanmış mısır ekliyorum harika oluyor...
doldurulmuş mantar demişsin içine kaşarmı dolduruyorsun ben öyle yapıyorumda seninki nasıl.?

Eğlenceniz umarım çok iyi geçer ..grupla dışarıda olmak,ortamda iyiyse muhteşem oluyor..

Geçmiş olsun canım...

Cuma bildirimden önce sporunun yaparsan sayılır.. yoksa haftaya..

umut bak bugün evden dışarı çıkmadım hiç

Geçmiş olsun ece..Soğukta halı yıkamak zorunda kalmışsın..
Karataycılar ne çok yemek yiyor ve kilo veriyorlar değilmi.?
Bana yakın bir tarz değil, inceliyorum ama hep..MOntiyi beğeniyorum ben..
Karatay,dukan pahallı bir diyet ben birde ekmeği asla hiç birşeyle değişemem...:)
Dene bakalım nasıl sonuç alacaksın..

OĞlun için hikaye kitabı aldınızmı.? Her fırsatta okusun o çok önemli..Kızımda öyle yapmıştık öğretmenimiz demişti ilk yaz tatilinde bile sürekli okutmuştum.
Hemen unutabilirler çünkü.
Ablamda öyle diyor..

Geçmiş olsun canım...

Ne güzel kas yapmışsın..:)

İYi günlerde giyin saferancığım..

yenaa pabucu yarım çık dışarı oynayallımmmm
nerelerdesin içli köftelerden bizede kaldımı canım çekti yapsam yerimde aman nerde güzel yicek var hep kalorili

Çok güzeldi nursenacığım tadı damağımda kaldı..ÖZellikel az yaptığım için sayılı yedik işte.:)))

Lahanaya bayılıyorum ben...EŞim ve kızıma alay konusu oldum..
eşim diyorki neyapacağız senin bu lahana sevgini..:)))

Hoşgeldi yeniden..

kilom 86
spor 150 dakikacık
rutine bağladım haftada 1 kilo veriyorum sanırım

En ideali canım 1 kilo...

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn
günaydın hayırlı cumalar canım.....
günaydınnnnnnn.......
tekrar aramıza hoşgeldinnnnnnn....nasıl bir diyet merak ettim:26:
kilom 86
spor 150 dakikacık
rutine bağladım haftada 1 kilo veriyorum sanırım
tebrikler canım çok iyi gidiyorsun....
günaydınnn cecom hayırlı cumalar...

Günaydın,

Spor yok..

Kilom 99.5 - 400 gram..

Kİlo verenleri dereceye girenleri tebrik ediyorum...

GÜNAYDINNNNNNN...

HAYIRLI CUMALAR HERKESE....

Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]

tekrar aramıza hoşgeldinnnnnnn....nasıl bir diyet merak ettim:26:

Teşekkürler hoşbulduk Benim uyguladığım bu diyet listesi televizyonda 2 hafta önce doktorum programında Dr. Ayça Kaya'nın verdiği diyet Programda bir kadın vardı bu diyetle ve düzenli spor yaparak3 ayda 120 kilodan 93 kiloya düşmüş bende bundan etkilendim ve bu diyeti uygulamaya karar verdim Bu diyet iki ayrı beslenme listesi şeklinde ben bir hafta birini öbür hafta birini uyguluyorum şu anda ikinci haftamın bitmesine 2 gün var liste aşağıdaki gibi
1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

teşekkürler canıım....

ben de bayılırım lahana ya afiyet olsuuun......salatasını yaparmısıın.....ince doğruyorsun soğan sarmısak dom. salçası ekliyorsun limon tuz yağ güzelce elinle eziyorsun iyice enfes oluyor....

amiiin canımmm.....

tekrar hoşgeldin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…