kilom 86
spor 150 dakikacık
rutine bağladım haftada 1 kilo veriyorum sanırım
soğukta dışarı çıkmaya üşendik kahvaltımızı evde yapacağız
çayımı koydum bile
dermanabla tekrar hoşgeldin son iki haftada çok iyi kilo vermişsin kaçamaksız devam edersen aynı hızla devam edersin en azından bir süre neden böyle dedim çünkü bi yerlerde takılınıyor malesef gerçi takılmayan azmi bol arkadaşlar da var tabii
doktorumda ender saraç var kızlar duyurulur
allah isteyen herkeze versin çocuk dualarınız kabul olur şu mübarek günde inşallah
İstikrarla vermeye başladığımızda rahatlayacağız asıl canım :) Bıktım her yılbaşı karar almaktan, burası sayesinde, iki ileri bir geri 10 kilo kadar verdim gene bu senenin son 6 ayında ama seneye daha iradeli olabilirim inşallah.
..........
Arkadaşlar topiğimize biraz aykırı duracak ama senede bir kere olan bir şey, mazur görülür diyerek yazmak istedim. Yılbaşı sofrası için tarif önerisi olanlar var mı? En azından isimle önerirseniz, detayını mesajla sorarım :))
Biz aslında yılbaşını bir gün önce kutlayacağız, kalabalık bir grup yemeğe gidiyoruz, çocukları bırakıp. Yılbaşı günü ailece evde olacağız, abartılı olmasa da güzel bir sofra hazırlamak istiyorum. Meze listem aşağıda (tabii hepsini yapmayacağım, aralarından seçeceğim, geçen sene hazırladığım listem, bu sene üşendim yeniden yapmaya) Farklı bir şeyler eklemek istiyorum ama, listedekiler sık sık yaptığım şeyler...
Paçanga böreği
Arnavut ciğeri
Doldurulmuş mantar
Muhammara
Amerikan Salatası
Dolma çeşitleri
Barbunya
Peynirli közlenmiş biber sarması
Kadınbudu köfte
Dip soslar, haydari vb.
Şakşuka
Patlıcan salatası
Zeytin piyazı
Kerevizli havuç salatası
Ton balıklı meze
Kanepe çeşitleri
Kabak graten ya da fırında mücver
slm kızlar hepinize kaç gündür görüşemedik
2 gün raporluydum rahatsızım biraz keyfimde pek yok çokta yorgunum
okudum ama yazmaya heves bulamadım
şimdi mutlu ile konuştum iyi geldi o da iyi çok şükür slmı var hepinize
1 Ocakta yeniden aramızda olacak allah nasip ederse
şahsen ben onu burda göreceğim için çok mutluyum
KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRR 3 mil lesliemi yaptim ve bunun mutlulugunu yasiyorum
Bisey sorucam sizeMesela ben cuma günüde yarim saat spor yaptim onu bu haftayami ekliycez aydinlatin beniiiiiiiiii:26::26::26::26:
Ben simdi dusa giricem cok terledimSonrada oglusu götürücez. Siz yazin ben sonra okurum öptüm fistiklar hepinizi
umut bak bugün evden dışarı çıkmadım hiç
geçmişi okuyayım dedim okumadan cevap yazayım canım çok şükür bir sıkıntımız yok ama bebişimin üst dişleride geliyor biraz sıkıntısı var.bulaşık makinem de bozuldu ptesi günü halım su içinde kaldı salı gece onu yıkadık eşim yardım etti sağolsun ama çok yorulmuştum çba gündüz çok az okuyup çıktım ama yazamadım.gece girecektim ortanca kızımn yanında uyukalmışım bebeişim ağlayınca ancak uyandım sonra geri uyudum hemen.bugün de çamaşır çok birikti onları ayarladım zaten kzm da çok az uyuyup ağlıyordu arada size bakayım dedim olmadı.
oğlumada öğretmeni yavaş okuyorsun demiş ama 10 günlük hasta olduğundandır bişi olmaz demiş onada canım sıkıldı baya.ilgilenmeye çaılıyorum ama 3 üde evdeyken her yer curcuna oluyor zor oluyor dersiyle ilgilenmek.,
diyete gelince çok çükür kısır şişkinliği 2 günde gitti yeşilçay rezene vs içtim su içtim.2 gündür de karataycılar gibi beslenmeye çalışıyorum lesli yaptım yapabildiğim kadar bugün tartıda fena değildim ama yarına ne olacağını garanti edemiyorum tabi.kız asu karatay yapsakya beraber 3 hafta yapmayı üdşünüyorum hemde ceviz fıstık fındık badem var ana öğünlerde.her öğünde et demiş ama onun yerine kurubaklagilde yenebiliyor peynirde.bi sabhaları hergün 2 yumurta var emeksiz ama ben 2 sabahtır fazlasıyla doydum ve mutluyum.ama sütümün durumuna göre devam edeceğim tabi.cuma tartı günü yaklaştığı içni kıstım biraz kendimi öğlen akşam mesela 4 köfte,1 kase çorba ve çiğ kereviz salatası yoğurtlu cevizli yedim akşam .bu akşamda tavuk var ama hergün et yemem sıkıcı olur hemde pahalı.
üşüyorummm....midem bulanıyorrrrr....canımm sıkılıyorrrr...oyyy oyyyyyyyyyyy....bunalımamı giriyorum ben neeeeeeeeeeeeee..............yaww gidecekmi bu kilolarrrr....veriyimde estetik görüneyim değil derdimm...bu pko hastalığı çok illettt çokk....kilo vermekde iyi geliyormuşş..verip yeniden tedaviye başlamam lazımm...bebek olmuyorr..herkezz soruyorr durmadannn sanki onlara ne istemiyoruzz diyorum herkeze sanki dememişim gibi yine soruyorlar gördüklerindee....eşim desenn oda baba olamadı benim yüzümdenn....ve ne zaman olur çocuk allah biliyorr....rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versinn...belki hiç olmazz..rabbim biliyor hepsinii sabrınıda versinnn banaaa.....ve eşime....dert verip derman arattırdığı bütün kullarına versin sabrını....
bugün diyetisyene gittim
orada tok karnına kilom 81.3 tartı farkı yağ oranı yüzde 37
kas oranın çok iyi hatta kadınlar için üst sınırda oyüzden hiç 81 gibi durmuyorsun bana göre en fazla 15 kilo versen iyi dedi
şimdiye kadar iyi vermişsin yağdan vermişsin dengeli dedi sevindim
bazal metebolizma hızım 1600 cal çıktı 1600 calorilik diyet verdi
diyet listemi paylaşıyorum
uyanınca 2 kuru kayısı 1 bardak su
sabah:9
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
2 dilim peynir
ara11de
1 meyve
öğlen:13de
8 yk sebze yemeği susuz
1 subardağı yoğurt
yeşil salata 1 tatlı kaşığı yağla
2 dilim ekmek
ara:15de
1 meyve
akşam: 18de
3 köfte kadar et
1 sb yoğurt
2 dilim ekmek
salata 1 tk yağlı
ara
2 meyve
1 dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav yada 2 kaşık bulgur yada 2 kaşıkkısır yada yarım çay bardağı leblebi olabilir dedi
ben bazen bundan daha az yiyorum mesela arları atlıyorum dedim
ama ye yoksa metebolizman yavaşlar sonradan veremezsin dedi
15 gün sonra tekrar çağırdı bakalım
bugün evden çıktım önce pazar gezdim sonra gelin rahatsızdı ona gittim sonra nette lc wa..nın sitesinde çok güzel kıyafetler gördüm bide mağazada bakiim dedim gittim bi hırka 2 bluz aldım netten indirim kazandım onlada netten bi sipariş daha vericem...lç wa.. yeni koleksiyon yapmış büyük beden tutamadım kendimi aldım işte.....banuu sen hiç baktın mı bu koleksiyona olimpada çok güzel şeyler var....
Eki Görüntüle 317393 Eki Görüntüle 317394 Eki Görüntüle 317395 Eki Görüntüle 317396
yenaa pabucu yarım çık dışarı oynayallımmmm
nerelerdesin içli köftelerden bizede kaldımı canım çekti yapsam yerimde aman nerde güzel yicek var hep kalorili
Kizlar doktor oglusuma cok sükür gayet iyi dedi. Hatta yarin banyo bile yapabilir dedi. Eeeeee o kadar temiz tutmaya calisiyorum iyi olsun bi zahmet
Orda cok oyalanmadik. Yeni bi yer acilmis biraz orda gezdik. Bol bol sebze aldim kendimeEve gelir gelmez herkes karnimiz ac dedi. Hemen firina pataes attim. Hazir köfte falan pisirdim. Ama bilin bakalim bir taraftan kendime ne yaptim Tabikide lahanaaaaaaaaaaaaaaa Onlar hazirladiklarimi yedi bende lahanami az yagda pul biberle karistirdim üstünede sarimsakli yogurt döktüm afiyetle yedim.
Yalniz yemekten sonra avuc ici kadar fistik yedim ona pismanimSimdide yesil cayimi ictim. Bakalim yarin 95i görebilecekmiyim
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar beni tekrar aranıza alırmızınız sizden uzak kalmak bana hiç yaramadı verdiğim kiloları geri aldım utancımdan bir süredir topiğe girip yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü cesaret edip yazamadım şimdi tüm cesaretimi topladım tekrar aranıza girmek istiyorum birlikte başladığım arkadaşlarım çok güzel kilolar vermişler buna çok sevindim ama birazda kıskandım bende onlar gibi kilo vermiş olabilirdim ama aldım son iki haftadır çok dikkat edilyorum tekrar 98 kiloydum 2 hafta önce bu gün 94.3 kiloyum bende tekrar her cuma bildirim yapmak istiyorum sizlerden ayrı olmak bana kilodan başka birşey getirmedi Bu arada 2 hafta önce televizyonda Dr.Ayça Kaya'nın verdiği diyeti uyguluyorum 12 gün oldu bu gün 3.7 kilo verdim böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah hiç kaçamak yapmam
kilom 86
spor 150 dakikacık
günaydınnnnnnnnnngünaydınnnnnnn topicimin zayıf,alımlı ve çalımlı hanımları(hep tonbiş diyecek degiliz ya)
bugün açılış benden kimseye vermem
su saatte öle enerjigimki gölcük ü 2 kere turlasam banamısın demes
çarşamba gecesi3te yatıp dün sabahta mecburiyetten 7de kalkınca aksam 6 6.30 gibi attım kendimi yataga
az önce uyandım...yani 12saatten fazladır uyuyormusum
günaydın hayırlı cumalar canım.....herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler topiğimin güzelleri
gece erken yattım güya ama yatmadan önce içtiğim kahve yüzünden olsa gerek epey zor uyudum yaşlandık artık demek yatmadan önce çay kahve değil de süt içelim bari
ece dün hiç ekmek yemedim canım biz karatay yaparsak kuruyemişcimiz pek bi sevinecek bu işe
ama ben de sürekli et yiyemem her ne kadar sevsem de sebze meyvesiz olmaz bence kendimize göre bi düzen oluştururuz artık
günaydınnnnnnn.......s.a. kızlarrrrrrr....herkeze günaydınlarrr....bugün erkenciyimm dışarıa olucamm kilomu bildirip çıkmak zorundayımmmm...şimdi tartıldımm sonuçç güzelll uzun bi giriş yapmamdan anlaşılır zatiii:):))bugün diyette 19. günüm....100.6 yla bu sayfadayken start vemiştimm...
geçen hafta kilom.....98.5
bugün.......96.7
spor yokk:44: :44: :44: inşallah önümüzdeki hafta başlıcammm....
hepinize güzel bi cuma günü diliyorummm.....ve hepinizi
tekrar aramıza hoşgeldinnnnnnn....Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar beni tekrar aranıza alırmızınız sizden uzak kalmak bana hiç yaramadı verdiğim kiloları geri aldım utancımdan bir süredir topiğe girip yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü cesaret edip yazamadım şimdi tüm cesaretimi topladım tekrar aranıza girmek istiyorum birlikte başladığım arkadaşlarım çok güzel kilolar vermişler buna çok sevindim ama birazda kıskandım bende onlar gibi kilo vermiş olabilirdim ama aldım son iki haftadır çok dikkat edilyorum tekrar 98 kiloydum 2 hafta önce bu gün 94.3 kiloyum bende tekrar her cuma bildirim yapmak istiyorum sizlerden ayrı olmak bana kilodan başka birşey getirmedi Bu arada 2 hafta önce televizyonda Dr.Ayça Kaya'nın verdiği diyeti uyguluyorum 12 gün oldu bu gün 3.7 kilo verdim böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah hiç kaçamak yapmam
tebrikler canım çok iyi gidiyorsun....kilom 86
spor 150 dakikacık
günaydınnn cecom hayırlı cumalar...Günaydın güzel ülkemin güzel insanları :122: :122: :122:
Biraz sabah şekeri modunda bir giriş oldu ama olsun bugün inanılmaz iyi bir hisle uyandım. Gece baya geç yattığım halde şu an bomba gibiyimaman nazar değmesin
Aslında sabah uyandığım da daha doğrusu küçük cadı uyandırdığında canım hiç yataktan cıkmak istemedi hatta az daha uyutsana kız insanı diye söylendimsonrada ya kaçarı yok eninde sonunda bildirimini yapacaksın bari tartıl ve acı gerçeklerle yüzleş dedim kendi kendim
Şimdi sizede acıklıyayım bari
Geçen hafta 112 kg
Bu hafta 111.7 kg
Giden 300 grValla 300 gr için bukadar yaygara yapacağımı asla tahmin etmezdim ama geçen hafta okadar çok hamur işi yedikten sonra kilo almadım birde üzerine çok az da olsa verdim ya dünyalar benim oldu :122:
İnşallah bundan sonra hepimiz hep eksilerde bildirimler yaparızaminnnnnnnnnnnnnnn
Neyse şimdi kahvaltımı edeyim küçük cadıda mama diye tutturdu artık akşam rahat rahat görüşürüz Allahın izniyle
görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeee
günaydın,
spor yok..
Kilom 99.5 - 400 gram..
Kilo verenleri dereceye girenleri tebrik ediyorum...
günaydın kızlar malesef bu hafta hiç sporsuz 101 .6 kilo verenleri kutluyorum gram gram gider inşallah
günaydınnnnnnnnnnn....günaydınlar herkese
midem çok fena yine
kilo bildirimi aynı
günaydınnnnnnnnnnn....
günaydınlar herkese
midem çok fena yine
kilo bildirimi aynı
tekrar aramıza hoşgeldinnnnnnn....nasıl bir diyet merak ettim:26:
teşekkürler canıım....Nefis şeyler bunlar...Paylaşman çok iyi olmuş teşekür ederim...Banada yaradı.:)
Amerikan salatası yerine rus salatasını tercih ediyorum ben hep...Daha çok seviyorum içine bol kornişon ve haşlanmış mısır ekliyorum harika oluyor...
doldurulmuş mantar demişsin içine kaşarmı dolduruyorsun ben öyle yapıyorumda seninki nasıl.?
Eğlenceniz umarım çok iyi geçer ..grupla dışarıda olmak,ortamda iyiyse muhteşem oluyor..
Geçmiş olsun canım...
Cuma bildirimden önce sporunun yaparsan sayılır.. yoksa haftaya..
Geçmiş olsun ece..Soğukta halı yıkamak zorunda kalmışsın..
Karataycılar ne çok yemek yiyor ve kilo veriyorlar değilmi.?
Bana yakın bir tarz değil, inceliyorum ama hep..MOntiyi beğeniyorum ben..
Karatay,dukan pahallı bir diyet ben birde ekmeği asla hiç birşeyle değişemem...:)
Dene bakalım nasıl sonuç alacaksın..
OĞlun için hikaye kitabı aldınızmı.? Her fırsatta okusun o çok önemli..Kızımda öyle yapmıştık öğretmenimiz demişti ilk yaz tatilinde bile sürekli okutmuştum.
Hemen unutabilirler çünkü.
Ablamda öyle diyor..
Geçmiş olsun canım...
Ne güzel kas yapmışsın..:)
İYi günlerde giyin saferancığım..
Çok güzeldi nursenacığım tadı damağımda kaldı..ÖZellikel az yaptığım için sayılı yedik işte.:)))
Lahanaya bayılıyorum ben...EŞim ve kızıma alay konusu oldum..
eşim diyorki neyapacağız senin bu lahana sevgini..:)))
Hoşgeldi yeniden..
En ideali canım 1 kilo...
GÜNAYDINNNNNNN...
HAYIRLI CUMALAR HERKESE....
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
Teşekkürler hoşbulduk Benim uyguladığım bu diyet listesi televizyonda 2 hafta önce doktorum programında Dr. Ayça Kaya'nın verdiği diyet Programda bir kadın vardı bu diyetle ve düzenli spor yaparak3 ayda 120 kilodan 93 kiloya düşmüş bende bundan etkilendim ve bu diyeti uygulamaya karar verdim Bu diyet iki ayrı beslenme listesi şeklinde ben bir hafta birini öbür hafta birini uyguluyorum şu anda ikinci haftamın bitmesine 2 gün var liste aşağıdaki gibi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?