GÜNAYDINNNNNNN...
HAYIRLI CUMALAR HERKESE....
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
teşekkürler canıım....
ben de bayılırım lahana ya afiyet olsuuun......salatasını yaparmısıın.....ince doğruyorsun soğan sarmısak dom. salçası ekliyorsun limon tuz yağ güzelce elinle eziyorsun iyice enfes oluyor....
amiiin canımmm.....
tekrar hoşgeldin....
günaydııın.........
Selam kızlar,
Ben de yeni başladım zayıflama şeylerine. Adına diyet demiyorum. Çünkü diyet deyince afakanlar basıyor, direkt acıkıyorum
Bakalım kilo verebilecek miyim...
Şu an yeşilçay, biberiye, funda, kekik ve tane karanfilden mütevellit bir çay demledim onu içiyorum. Bugün 2 litre su içtim bi ayağım lavabodaKilo vereceğimi umut ediyorum
Sağolun arkadaşlar :)
1 haftadır twist stepperim evin ortasında. ara ara çıkıp 5 dakka 10 dakka üstünde step yapıyorum. belimi inceltmek için de twist ringi aldım. ona çıkıp belimi çeviriyorum bikaç gündür. Şimdi tek yapmam gereken çıkıp her gün en az, en azından 1 saat boyunca yürümek. Sadece buna üşeniyorum. Çünkü yalnızım. Tek olunca canım sıkılıyor. Yine de Allah izin verirse çıkmaya başlayacağım yarın. Yürüyünce hemen eriyor kalçam ve bacaklarım. Kısa sürede 52 beden kot giyerken 48'e düşebilirim.
Her gün 2 limon suyu ya da bikaç yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum. Tabi ki suyla inceltip. Zararı yok. Yararı var mı hemen göremem. Bikaç haftaya belli eder kendini. Metabolizmamı hızlandırmak için tabi bunlar.
1 Haftadır beyaz ekmeği bıraktım. Tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek tercih ediyorum. En az 2 litre su içiyor, bol bol yeşilçay içiyorum :)
Bi tek baskülüm yok. Onu da alacağım yarın. Acil baskül lazım hafata 1 kez tartılınca müthiş motive ediyor beni :)
Şu an kullandığım yardımcı aletlerim
Eki Görüntüle 317582
Eki Görüntüle 317580 Eki Görüntüle 317581
günaydınnnnnnn topicimin zayıf,alımlı ve çalımlı hanımları(hep tonbiş diyecek degiliz ya)
bugün açılış benden kimseye vermem
su saatte öle enerjigimki gölcük ü 2 kere turlasam banamısın demes
çarşamba gecesi3te yatıp dün sabahta mecburiyetten 7de kalkınca aksam 6 6.30 gibi attım kendimi yataga
az önce uyandım...yani 12saatten fazladır uyuyormusum
s.a. kızlarrrrrrr....herkeze günaydınlarrr....bugün erkenciyimm dışarıa olucamm kilomu bildirip çıkmak zorundayımmmm...şimdi tartıldımm sonuçç güzelll uzun bi giriş yapmamdan anlaşılır zatiii:):))bugün diyette 19. günüm....100.6 yla bu sayfadayken start vemiştimm...
geçen hafta kilom.....98.5
bugün.......96.7
spor yokk:44: :44: :44: inşallah önümüzdeki hafta başlıcammm....
hepinize güzel bi cuma günü diliyorummm.....ve hepinizi
teşekkürler canım arkadasım
şimdi bildirimime geçeyim.gecen hafta geciktim..bu hafta erkenciyim..
geçen hafta 113.500
bu hafta 112.400
günaydınlar herkese
midem çok fena yine
kilo bildirimi aynı
GÜNAYDINNNNNNN...
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)
bildirim
geçen hafta 81
bu hafta 80.1
giden 900 gram
spor 250 dakka artık spor yapıorum izinim bitti
Keşke canım ne güzel olurdu ama yılbaşından sonra bir toplantı yapabiliriz topikce çokta hoş olur...Bende yok görümce, fikir yürütemedim o bakımdan. Ama kayınvalidemler 6 kardeşler, 5'i kız. En büyükleri Kv, hepsi birbirinden bakımlı ve de kilosuzdur. Biri incecik diğerleri de ideal kilolarına çok yakın. Bayramda seyranda, düğünde dernekte rahat hissetmiyorum o yüzden kendimi. Hepsi içten, iyi insanlar ama benden 5-10 yaş büyük insanların yanında yaşıtları gibi durduğumu düşünüyorum büyük beden olunca.
Patates mantısının resimlerine baktım, tanıdım. Ben patatesi çok nadir yapıyorum, o yüzden es geçmişim herhalde, ama sizlerden böyle beğeni aldığına göre ilk fırsatta ikramlık yapacağım, ben de tadarım :))
Geçmiş olsun canım, bünye alışık değil tabii evde oturunca arıza çıkardı :))))) Şaka bir yana, migrenin tekrar tutmaz umarım.
Ehhh fikir sorarak ben biraz bulandırdım galiba ortalığı.Sadece yılbaşına özeldi ama, öyle ağız sulandırmak amacı yoktu :)
Haklısın, en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi. Zaman çok hızlı geçiyor, hop diye yaz gelecek bu gidişle(
Pastırmaya bayılırım ben de; baba tarafım Develi'li benim (Kayseri), babaannem eskiden kendi yapardı, ailece çok severiz. Ama kokusu yüzünden ben de yılda 1-2 sefer yiyebiliyorum. Vallahi yılbaşında yiyeceğim ama; senede bir defa olsun artık :)
Canım, bu kadar yorgunluğun üzerine bir de yılbaşı sofrasıyla uğraşma zaten, bırak başkaları hazırlasın senede bir defa sana :))
Bize de gelen giden yok ama ben mecbur sofra donatacağım. Yılboyu Hitler gibi "o yasak, bu zararlı" diye vıdı vıdı yaptığım zaman "yılbaşında yiyebilirsiniz, yılbaşında tadına bakarsınız" diye söz verdiğim için mecbur kalıyorum. Canları ne isterse serbest o gün. Ben de göz boyayacak 5-6 çeşitle sınırlı tutacağım sofrayı.
Menüyü akşamüzeri kesinleştirdim canım, yarın yapacağım, öbür gün vaktim olmaz yardımcım da yok. Ana yemek ve tatlılar dışında 6 çeşit yapacağım, yazdıklarımın hepsini yapmayacağım yani :)) Keşke gelseydin nasıl memnun olurdum, hatta Ayşe'yi de alıp gelsen süper olurdu, benim kızla bıcır bıcır oynarlardı :))
Günaydın... Hayırlı cumalar herkese...
Günaudun fıstık :) Erkencisin bakıyorum da.Geçen hafta geç gelmiştin.Tamda neden erken kalktı bugün acaba diye düşünürken akşam çok erken yattığını okudumDiyetisyene gittin mi ne dedi bu hafta için ?
Meryemcim tebrik ederim.Bak geçen hafta 500 gr. verdim diye üzülüyodun.Aşure olmayınca bu hafta gitmiş kilolar.Doğum günü pastandan bile yemedin.Bak ne güzel aldın karşılığını.Tam gaz devam.Süper gidiyosun.Mevut kilonun %10 unu verdiğinde pko da büyük ölçüde iyileşme oluyormuş.Veysel Bey in bana verdiği broşürde yazıyodu.Yani sen 10-15 kg verdiğinde kavuşcaksın inşallah bebeğine.Öpüyorum seni......
GÜNAYDINNNNNNN...
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinizee
kaç gundur gıremıyorum hem netım yavas hemde kucuk kızım cok hasta fena usuttukkkaç gundur onunla ugrasıyorum cok huysuz sürekli aglıyor
neyse kılom aynı ama yavas yavas gaza geliyorumm toplanacagımm cunkı cok huzursuzum inş. güzel bır sekılde baslarım cok koptum cunki
bir kac defa gırdım topıke alıntı yapctım cvb yazacaktımm ama oglum kapatıverdı bende sinir oldum tekrar yazamadım
kılom-- 94,5
Asumannnnncımmm :) Meliscimmmm :) Nasılsınız fıstık arkadaşlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?