Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım inşallah
fadime senin duan da çok hoşuma gitti Allah gönlümüzdekileri bizim için hayırlı kılsın

Karnımda cok agrıyor

sabah diyetisyenimdeydim. yılbaşı menüsü için bir pazarlık bir pazarlık görmeliydiniz halimizi :) yılbaşında bizim evdeyiz bu arada arkadaslarımızla (demiştim sanırım böyle olacagını 2 hafta kadar önce) müthiş bir menü ile sofralara akacağım sizinle menümüde paylaşmak istiyorum

Mercimek Çorbası
Hünkar Beğendi
Patates Kızartması
Paçanga Böreği
Yeşil Salata (Sarımsaklı)
Amerikan Salatası
Haydari
Sigara Böreği
Havuç Salatası
Makarna Salatası
Çemen
Z. Yaglı Yaprak Sarma
Bol kalorili Kuruyemiş :) Cips ve Patlamış Mısır şelalesi :)
veeee Antalya'nın Dünya'ca meşhur Dilara Yaşar Ustasından Lokma + Tulumba (yani şunu söyleyeyim bir oturuşta bir kilo lokmayı tek başıma yiyebilirim ama tabiki yemeyeceğim)

hepsini resimleyeceğim mutlaka size ilk müsait zamanda koyarım :) sizler neler yapıyorsunuz hanımlar?

günaydııın.........

Sanada günaydın Seferan hoşbulduk

Günaydın... Hayırlı cumalar herkese...

Hoşgeldin canım.Umarım sağlıklı bir şekilde tekrar verirsin fazlalıklarını.Ne güzel baya kilo vermişsin ama geri almışsın.Bırakma kendini zararın neresinden dönersen kardır...

Canım leslie dene istersen dışarıda yürüyemiyorsan.Evde leslie yaparak dışarıda yürümüş kadar kalori harcayabiliyosun...

Günaudun fıstık :) Erkencisin bakıyorum da.Geçen hafta geç gelmiştin.Tamda neden erken kalktı bugün acaba diye düşünürken akşam çok erken yattığını okudum Diyetisyene gittin mi ne dedi bu hafta için ?

Canım tebrik ederim.Çok iyi kilo vermişsin bu hafta maşallah.Muhtemelen dereceye girip taçlanırsın.Darısı başımıza :)

teşekkürler canım arkadasım

şimdi bildirimime geçeyim.gecen hafta geciktim..bu hafta erkenciyim..
geçen hafta 113.500

bu hafta 112.400

Meryemcim tebrik ederim.Bak geçen hafta 500 gr. verdim diye üzülüyodun.Aşure olmayınca bu hafta gitmiş kilolar.Doğum günü pastandan bile yemedin.Bak ne güzel aldın karşılığını.Tam gaz devam.Süper gidiyosun.Mevut kilonun %10 unu verdiğinde pko da büyük ölçüde iyileşme oluyormuş.Veysel Bey in bana verdiği broşürde yazıyodu.Yani sen 10-15 kg verdiğinde kavuşcaksın inşallah bebeğine.Öpüyorum seni...

günaydınlar herkese
midem çok fena yine
kilo bildirimi aynı

Geçmiş olsun Ayşe cim.Dikkat et kendine...

Amiiiiinnnn...Allah razı olsun.Her cuma yazdığın dualar çok güzel.İyi dileklerin için teşekkürler...

Hepinizi çok özledim
Kusura bakmayın kaç gündür uğrayamıyorum. Hastalık tam geçmedi işe geldim evde duramadım yılbaşı yılın en yoğun günü bizim sektörde şimdi 1000 adet yaş pasta yapıyoruz şubelere sevk vs....

Kullandığım ilaç öyle bir şişirdiki beni kızlar kaç gündür öldüm gaz gaz sancı birde şişti vücudum resmen bastırınca içeri çöküyorum.kaç gündür çorba içiyorum işte dün tatlı bişiler yiyebildim pazartesi 96 olan ben ilaç sayesinde bu sabah 100 lü bişeler gördüm ki imkansız..çok şükür ilaç bitti. Beyzuş ablam beni bu hafta aynı yazarmısın. Haftaya şişlerim geçer inşallah..antibiyotikte bitince yeniden tahlil yaptırtcam idrar yolu enfeksiyonu çok korkutuyor beni. Rabbim tüm hasta olanlara şifa versin..dün biraz iiyim diye dışarda yedik eşimle ona dokundu sabaha kadar uykusuzdu sabah çıkardıda rahatladı.mide üşütmesi galiba. Gelinece üstüste geliyor..hamd olsun halimize.öpüyorum herkesleri kilo verenleri tabrik ediyorum. Ben bu gidişle pazar günü ancak kavuşabilirim size...

Keşke canım ne güzel olurdu ama yılbaşından sonra bir toplantı yapabiliriz topikce çokta hoş olur...

Kilom aynı 104.5 bu hafta hiç verememiş ne yazıkki ceco canım sende beni 104.5 listeye al kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm.

hahah aksam erken yatmak mı... ben neredeyse gündüz uyumustum
teşekkür ederm ccanım evet bu hafta daha iyiyim... pastamdan yemedgimi dr.a bile anlattım yaşlı gözlerle
Aşure mii yok en az 1 yıl yemem
diyetsyenime dün gittim ebrucum listemi düşürdü biraz benmde istegimle..
artık günde 6 degil,4 dilim ekmek yiyecegm..ve 3 porsiyon degil 2 porsiyon meyve..
böylece yaklaşık 1430 cal. bir liste uygulayacagım 1500 yerine..
çünkü metobolizmam oldukça yavas çalısıyormuş...1haftada böyle deneyelim dedik.
anlayacagın 2012 ye aç giriyorum ayrıca benden oldukça memnun..
tam 1 ay oldu baslayalı.. 118le basladım 112 yi gördüm.. 1 ayda 6 kilo
hiçç fena degil öyle degil mi???
ayrıca veysel beye de az kaldı 8i gibi beklıorum benm kırmızıları ozaman gdecegim..
ona da müjdemi vereyim eminim o da mutlu olur

kilo bildirimi...112.8
geçen hafta 114.5
aslında çarşamaba sabahı 112 görmüştüm ama iki gündür çok fazla dikkat edemedim birde akşam teyzemde yaptığımız aşureden sonbra artıya bile geçmişim ....
spor:250 dak...

günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinizee

kaç gundur gıremıyorum hem netım yavas hemde kucuk kızım cok hasta fena usuttukkkaç gundur onunla ugrasıyorum cok huysuz sürekli aglıyor

neyse kılom aynı ama yavas yavas gaza geliyorumm toplanacagımm cunkı cok huzursuzum inş. güzel bır sekılde baslarım cok koptum cunki

bir kac defa gırdım topıke alıntı yapctım cvb yazacaktımm ama oglum kapatıverdı bende sinir oldum tekrar yazamadım

kılom-- 94,5

Amiiiinnn..

Çok geçmiş olsun...artık çok fazla girmiyorsun,hastalıkmı nedeni.??

Asumannnnncımmm :) Meliscimmmm :) Nasılsınız fıstık arkadaşlarım :)

sağol yeşimcim iyiyim ben şükür azcık hapşuruk dışında:2:
az sonra nişantaşı pazarı var bizim burda oraya gideceğim servis saatini bekliyorum 15 dk sonra çıkarım aslında giderken de yürürdüm ama çok soğuk hasta olmayım dönüşte yürüsem yeter
sen nasılsın canım işler yoğunmu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…