evet kızımla yaptık güzel zaman geçirdikRica ederim canım beyenmenize sevindim
Aslında çok çabuk pişiyor ama işte kalıptan çıkar süsle falan derken baya vakit alıyor ama biz kızımla yaparken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz
hoşgeldin umarım bu sefer hedefine ulaşırsınSıcak merhaba için teşekkür ederim canım benim :)
Bilge ben 122 kilo'cuğum şu anyemek yemeye olan aşırı ilgim ve tembelliğimden dolayı verdiğim kiloları geri aldım. Aslında 15-20 kilo vermiştim ama evde boş boş oturup ha bire yemeğe sarılınca gene aldım.
Bekarım, 28 yaşındayım, ikizler burcuyum, sebatsız ve tembelim :) bu nedenledir ki kilo vereceğime inanmıyorum ama vermem gerektiğini de düşünüyorum.
Termal sauna şort giyerek, her gün evde twist stepper yaparak ve az ama sağlıklı beslenerek bikaç ayda 20 kilo vermiştim. Sanırım 2 ayda falan 52 bedenden 48 bedene inmiştim çok da incelmiştim. O dönem her gün 1 saat yürüyordum dışarda.
Şimdi yine sauna şortumu çıkardım ve modumdayım :) burda sizinle beraber sohbet ederek modumdan çıkmayacağımı zannediyorum. İnşallah motivasyonum bitmez de gene en azından 46-48 beden olup adam gibi kıyafetler giyebilirim. Aslında tek amacım şık giyinmek
İşte böyle bişi :26:
daha şimdiden yarış erken ya 1. sınıf daha ilk dönem bile bitmedi ben sınıf öğretmeni değilim ama bence erken bende bir öğretmen olarak sen bakma ona bol bol kitap okuyun[
senin kahvlatın az bile olmuş ekmek varmıydı peki???diğer yediklerin gayet uygun karataya anladığım kadarıyla.bugün ibraz orayı okudum gül63 diye birüye var vücudundaki değişimlerden bahsediyor varileri bile azalmaya başlamış daha bi sürü şey.uygulanabilir bir diyet helede bizim gibi ceviz fındık fıstık seven birileri olarak.ama kabızlık yaparsa ki biraz belritileri var ben bu diyete devam edememve dediğim gibi sürekli et yemek bana mantıklı gelmiyor onun yerine kurubaklagil sebze fln da yerim.meyve öğünde yiyi mümkünsse kuru olanları tercih edin diyor .çünkü taze meyve 1 saaat sonra acıktırıyormuş ama kuru meyve daha geç kana karışıyormuş.glisemik endeksi daha düşükmüş.orayı okuyacağım ara ara çok güzle bilgiler paylaşılıyor.diyeti yapamasam bile ara ara uygularım diye düşünüyorum
benim oğlan 1.sınıf daha okumayı yeni söküyorlar ama okuma yarışı yapıyormuş öğretmen ve bizimki biraz gerilerdeymiş.senin öğretmende ne biçim öğretmenmiş canım cevheri anlayamamış.ya ailen ona inansaydı hayret bişey.öğretmen çok önemli.dün oğlu anlatınca nasıl üzüldüm.bugün biraz çalıştıkta içim rahatladı.her akşam ödev yapıyoruz zaten ama ödev dışındada kitap okuduk 3 sayfa ama baya sürdü
teşekkürler canım.seni,n ufaklıkta benimkiler gbi desene.buraya yürüteç videosunu koymuştum bi ara görmüşmüydün???yürüteçten yere iniyor kuzucum.aşure yaptığım gn
ü masadan kaseleri çekmişti .şimdi bi hzılı emekliyorki yakalamakta zorlanıyorum.Rabbi korusun tüm meleklerimizi
çok şükür ...maşallah oğluna ve sana.karataya göre ekmeksiz yenen menüde avuç içi kadar hatta 1 çay bardağı kavrulmamaış çereze izin var:)))
güle güle otursun oh maşşallah işler bitmişEv işleri halloldu,dolaplarda geldi yerleştirildi.Annem onun için kadın tuttu biz ne yorulcaz dedi sağolsun.Zaten ben salı günü mahkemedeydim dolaplar ptesi geldi geceye kadar sürmüş ben anemlere geçtim b.köye yakınlar diye.Salıda kadın geldi temizledi yerleştirdi bütün dolapları işler bitti sonunda yani,dinleniyoruz.
kilona göre bu liste çok az bununla uzun süre dayanamaz bırakırsın diyeti hızlı verincede hızlı gelir kilo ben senden daha az kilodayım ama benim diyet bile daha fazla her ögünde 2 dilim ekmek var mesela tabi bu kadar az beslenmek için metebolizma sorunun yoksaTeşekkürler hoşbulduk Benim uyguladığım bu diyet listesi televizyonda 2 hafta önce doktorum programında Dr. Ayça Kaya'nın verdiği diyet Programda bir kadın vardı bu diyetle ve düzenli spor yaparak3 ayda 120 kilodan 93 kiloya düşmüş bende bundan etkilendim ve bu diyeti uygulamaya karar verdim Bu diyet iki ayrı beslenme listesi şeklinde ben bir hafta birini öbür hafta birini uyguluyorum şu anda ikinci haftamın bitmesine 2 gün var liste aşağıdaki gibi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
valla aslında bu hafta görürdüm ama düngeceoh maşallah canım 70lere gramlar kalmış
birşey oldu karabasanmı bilemedim artık birşey kalbimi sanki sıktı ama eziliyor sandım sonrada kulaklarımda sanki tern düdükleri gibi sesler oldu daha uyumamaıştım baya uyuyamadım okudum durdum
sabah şiş kaltım halada şişim
bravooooooooooooookilo bildirimi...112.8
geçen hafta 114.5
aslında çarşamaba sabahı 112 görmüştüm ama iki gündür çok fazla dikkat edemedim birde akşam teyzemde yaptığımız aşureden sonbra artıya bile geçmişim ....
spor:250 dak...
günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinizee
kaç gundur gıremıyorum hem netım yavas hemde kucuk kızım cok hasta fena usuttukkkaç gundur onunla ugrasıyorum cok huysuz sürekli aglıyor
neyse kılom aynı ama yavas yavas gaza geliyorumm toplanacagımm cunkı cok huzursuzum inş. güzel bır sekılde baslarım cok koptum cunki
bir kac defa gırdım topıke alıntı yapctım cvb yazacaktımm ama oglum kapatıverdı bende sinir oldum tekrar yazamadım
kılom-- 94,5
geçmiş olsun canım