Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rica ederim canım beyenmenize sevindim
Aslında çok çabuk pişiyor ama işte kalıptan çıkar süsle falan derken baya vakit alıyor ama biz kızımla yaparken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz
evet kızımla yaptık güzel zaman geçirdik

hoşgeldin umarım bu sefer hedefine ulaşırsın

daha şimdiden yarış erken ya 1. sınıf daha ilk dönem bile bitmedi ben sınıf öğretmeni değilim ama bence erken bende bir öğretmen olarak sen bakma ona bol bol kitap okuyun

güle güle otursun oh maşşallah işler bitmiş

kilona göre bu liste çok az bununla uzun süre dayanamaz bırakırsın diyeti hızlı verincede hızlı gelir kilo ben senden daha az kilodayım ama benim diyet bile daha fazla her ögünde 2 dilim ekmek var mesela tabi bu kadar az beslenmek için metebolizma sorunun yoksa
oh maşallah canım 70lere gramlar kalmış
valla aslında bu hafta görürdüm ama düngece
birşey oldu karabasanmı bilemedim artık birşey kalbimi sanki sıktı ama eziliyor sandım sonrada kulaklarımda sanki tern düdükleri gibi sesler oldu daha uyumamaıştım baya uyuyamadım okudum durdum
sabah şiş kaltım halada şişim
bravoooooooooooooo

geçmiş olsun canım

gulma geçmiş olsun kızına canım

cok saol asumancım

Amiiiinnn..

Çok geçmiş olsun...artık çok fazla girmiyorsun,hastalıkmı nedeni.??

yenacım cok saol canım son bır haftadır hastalıkla ugrasıyorum gırdıgım zamanlarda netım problemlı malesef ya kopuyor benım de şevkim kaçıyor yazdıklarım ulasamayınca olmuyor
bırde kendımde bır kopukluk var malesef toplanıyorum inşallah daha sık gırecegım uzak kalmak yaramıyor bana

Günaydın dünya güzelleriiiii,

Ben kilo bildirimimi yapıp kaçıyım,anneye kahvaltıya çıkcam .

Geçen hafta : 86.800
Bu hafta : 86.800
Fark : yok
Spor : 210 dk

aslında üzgün yüz yaptım ama bu hafta kilo almamam mucize baya bir kaçırdım çünkü :S

Kilo veren herkesi kutluyorum,veremeyenlere de sabır diliyorum mübarek gün.Öpüyorum hepinizi canlarım

geçen hafta:78.5

bu hafta:76.4

giden 2100 :)))

sözde 75i ucundanda olsa görürüm demiştim ama olmadı neyse haftaya inşallah :)

spor :malesef bu hafta yok

maşallah prensimize ,ne güzel dinlensin sneinde için rahat eder canım.
benimki 1 evin 1 oğlu 2 görümcem var ama onlarda tombik :) hatta yazın yarışa girdik ama onlar yapamadılar duyduğuma göre biri vereceğine almış öteki 6 kilo falan vermiş :) geçtim yani, o nedenle önemli ... sneinde işin zor anacım hepsi öyleyse direk sırıtırsın değil mi? eşimin bir akrabası var daha yeni doğumdan çıkmışım bana aaa ne kadar kilo almışsın dedi haspam sanki kendisi çok zayıf bende ona dedim sana yaklaşmak için yaptım ablacım :) bozuldu bir daha ağzını açmadı, yazın ilk iş oraya gidince ona görünmek olacak, çok inat ettim çooooooooook :)
geçen hafta 79.7
bu hafta 79.6
giden 100 gr
sporum 240 dk yürüyüş
bunada şükür canım, benimde 75ten sornası nasıl gidecek merak ediyorum çünkü ben bayağı 75te kalmıştım
biz sana dedik takıl kurtul diye sende dediğimizi yaptın ve maşallah gitti ,daha gidecekte emin ol :)
kilom 86
spor 150 dakikacık
rutine bağladım haftada 1 kilo veriyorum sanırım
en güzeli aslında...
nereye gtti o hamurişleri hıııııııııı, aferin sana ...
teşekkürler canım arkadasım

şimdi bildirimime geçeyim.gecen hafta geciktim..bu hafta erkenciyim..
geçen hafta 113.500

bu hafta 112.400
maşallah canım
Günaydın,

Spor yok..

Kilom 99.5 - 400 gram..

Kİlo verenleri dereceye girenleri tebrik ediyorum...
sende vermeye başladın hayırlısıyla canım
o reglden canım olur yani ama yeniyılda çok kaçırma hep kaçırırsın yoksa :))))

geçmiş olsun canım ya bizde seni özledik

Geçen hafta : 91,00

Bu hafta: 90,00

Spor yok....
harika canım .
bildirim
geçen hafta 81
bu hafta 80.1

giden 900 gram

spor 250 dakka artık spor yapıorum izinim bitti
bende spora yavaştan başlayacağım :) gidende güzel maşallah 7lere yaklaştın :)
Kilom aynı 104.5 bu hafta hiç verememiş ne yazıkki ceco canım sende beni 104.5 listeye al kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm.
ama sen bu hafta yedin :)

bravooooooooooooo

merhabalar hayırlı cuma lar Allahım herkese kalbinden geçeni versin inş
kilom aynı
sporrum da 180 dk hiç su içmiyorum susuzluktan öleceğim of yaniiiiiii diyorum ve yıla inş güzel bir şekilde başlayıp haftaya daha sağlam bir şekilde başlayacağım kısmetse herkesi kocaman öptm

CECOOOOOO canım senin liste ne alemde ?
ay ben kaç kiloymuşum çok merak ediyorum ,acaba kaç kilo gitti?

hemen yazayım da geçmişi okuyayım ancak geldim kahvaltı bebişi uyut fln derken.

geçen hafta :78,6

bu hafta:77,4

GİDEN:1200gr

sporrr:325 dk:122::119:

Öziii süpersin fıstık tebrik ederim.Senin bu formül nedir tatlım yaa. :26:Ne güzel kilo verdin bir haftada.Foruma yazdığın tüm cevapları okumayı düşünüyorum valla paylaşmazsan Beni takip edenler bilir yazmıştın ya.Ben sürekli takipteyim ama inan kaçırmışım güzelim yazdıklarını.Paylaşmasanda canın sağolsun

Merhaba Arkadaşlar,

Umarım herkes yeni yıla eksi kilo ile giriyordur. Geçmişi okuyamadım henüz, kilo verenleri peşin peşin tebrik ediyorum :)

Ben ne yazık ki artıdayım, tahmin ettiğim gibi

Geçen hafta: 83.1 kg
Bu hafta: 83.6 kg

Gelen: +500 gr

Spor: Yazmaya çekinerek 50 dk. (Sadece bir gün yürüyüş yapabildim)

günaydın kızlar..hayırlı cumalar

geçen hafta kilom:102
bu hafta kilom:100
giden:2 kilocuk
spor 190 dakika..

bu hafta diyete fazla önem vermedim salmadımda dikkat ediyorum yine ama 2 kilom gitmiş şaşırdım walla kızlar..herkesi tbr ederim..

cok gecmiş olsun canım benim. bende de hersey bildiğin gibi yogun koşturmaca. ama iyiyim Allahıma cok sukur. yeni yıl sağlık huzur ve mutluluk versin hepimize canım benim...

harikasın harikaaaaaaa masallah benim arkadasıma...

o reglden canım olur yani ama yeniyılda çok kaçırma hep kaçırırsın yoksa :))))

insallah kacırmayacagım canım benim bakalım :):):) çok öptümmmm

mutlu hala toparyamadı kendini galiba henüz dönmedi topiğe dimi? umarım yeni yılın enerjisi iyi gelir de toparlar kendini. ben de dün çok yoğun ve stresli bir gün geçirdim şükür bitti bi de yarını atlatırsam harika olacak.

HOŞGELDİNN BENDE İKİZLER BURCUYUM SÖLEDİKLERİN ÇOK DOĞRU...

nevincim inşallah eşin de sen de bir an önce iyileşirsiniz canım Allah şifa versin

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZE TEŞEKKÜRLER ÇOK SAOLUN. USTALAR CUMAYA GİTTİ BENDE BURAYA KAÇTIM.HERKES NE GÜZEL KİLOLAR VERMİŞ MAŞALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…