Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun asuuuu benim de gitmem lazım evdeki tüm cevizleri bitirdim.bizim kuruyemişçi zengin olur valla sayemizde
canım benim anladığım karatay diyetinde et yazılmış her akşam öğlen öğünü ama kurubaklagil ve etli sebze yemeği peynir fln da yenebiliyor.hatta uygulayanlaın menülerine baktım biraz sırf sebze yemeği fln yiyorlar etsiz yanı kapıska yedim pırasa yedim gibi.meyve kuru meyvelrr önerilmiş ama yiyeceksen yemekle yiyeceksin ki şu ayılarda salgılanan leptin hormonu salgılansın(bizdede varmış ama ortaya çıkması içni 4-5 saatlik bir açlık gerekiyor.çok acıkılırsa ayran veya süt içilebiliyor yenmediği ve insülini harekete geçirmediği için) 2 gündür yapıyorum hatta ben yumurtayı kızartmamalk lazımmış çok ama 2 gündür bol peynirli maydonozlu omlet yaptım yanında dün 8 tane ceviz yedim 4 hurma 1 kuru incirle çayla.öğlen 1 kase çorba,kereviz salata yoğurtlu cevizli ve 2 kızarmış köfte yedim. 2 dilim ayvayla.akşam da koca bir tavuk but,salata ve kereviz yemmeği yedim 2 bardak ayranla.2 gündür beslenmem bu şekilde ve bir kere 75 dk lesli yaptım 800 gr gitti 2 günde.işin ilginci midem kazınırda 9-10 GİBİ.hiç acıkmadım 12 ye doğru bir acıkır gibi oldum limonlu su içtim tavsiye ediliyor acıkınca için diye.sabah kalktığımda hala karnım kazınmıyordu.benim içni çok süper bir durum yani bu

daha şimdiden yarış erken ya 1. sınıf daha ilk dönem bile bitmedi ben sınıf öğretmeni değilim ama bence erken bende bir öğretmen olarak sen bakma ona bol bol kitap okuyun

ne bileyim bende anlamadım özel okula gidiyor.biz ödev verilemeyecek diye şartları zorladık kardeşleri var evde 2 tane küçk ilgilenmeyeceğimi biliyordum fazla.ama her akşam bi sürü ödevle geliyor.ben anlamadım gitti .bi görsenz kitaplarını bi de bi sürü kelimeyi açıklamak zorunda kalıyorum bilmediği için.mesela elti,bostan daha neler var aklıma gelmedi şimdi.kitap okuyoruzödevlerden zamanımız kalırsa

çok geçmiş olsun sizede.çocukların hastalıklları zorluyor insanı malesef.Allah büyük dertler vermesin(amin)

geçen hafta:78.5

bu hafta:76.4

giden 2100 :)))

sözde 75i ucundanda olsa görürüm demiştim ama olmadı neyse haftaya inşallah :)

spor :malesef bu hafta yok

sen varya sennn.çok fenasın.senin taktiği ben gezinirken şok diyetlerde gördüm öğle akşam menünü seni gidi seniii:)))

bildirim
geçen hafta 81
bu hafta 80.1

giden 900 gram

spor 250 dakka artık spor yapıorum izinim bitti

aferin aferin şu tavuğunu özledim bi koy geri artık sporda yapıyorsun madem

teşekkürler canım.halıyı yıkadık aslında ama banyoda yıkadık sıcacık suyla:)))mutfak halısıydı 6 gen şeklindeydi.eşim yardım etmese belim incinebilirdi çok ağır oldu çünkü.karatay insülini dengelediği için ne zamdır aklımda insülin direnci olanlara düşük glisemik endeksli beslenmeleri öneriliyor.karataycılarda bunu yapıyor.canan karatay kalp dr u bildiğim kadarıyla.bazı proflar çok et tüketilmesini çok sakıncalı buluyorlar ama bende her öğün et tüketecek değilim.sadece ekmek yerine daha da sevdğim çerez yiyeceğim ve 2 gündür yedim.sabah 2 yumurta ve bi sürü badem ceviz peynirle zaten çok doyuyor insan.bi tek meyve çocuklarla akşamları yiyorduk arada .onda zorlanabilirim diye eşime yedirttim:)))

oğlum çzel okulda bi sürü hikaye kitabı aldırttılar ve onları okuyoruz daha doğrusu okumaya çalışıyoruz.kendin çalış biraz diyorum okuyormuş gibi yapıyor en fazla yarım sayfa.kontrol etmezsek hiç okumayacak.hikaye kitabını bi görseniz normalde 1.sınıf kitapları resimli altta bikaç satır olur değilmi?yok bu koca bir sayfada bir resim yok yan sayfada koca bir resim var.bu şekilde 14 sayfa dolu dolu yazı 5-6 sf resim var.biz 3 sayfayı okuyana kadar canımız çıkıyor

bu şortu giyiyorum bende bazen.geçen yıllarda giydiğimde süper işe yaraMIŞTI AMA lut gölü tuzu ile kullanmıştım gün aşırı.stepper aletim de çok işe yarıyordu aama arkadaşımda ne zamandrı alacam alamadım.twist bugün gelecek kargoda .sauna eşofmanım da gelecekkkk oleyyyyyyy
Ece sen nasılsın canım?

görmeden yattım kusura bakma.bize biraz karataydan bahsetsene?sende bir zamanlar takip ediyormuşsun anladığım kadarıyla.ne kadar uyguladın?

bende bunu düşünerek motive oldum 2 gebeliğimde şeker çıktı sonrada insülin direnci.bu gidişe bir dur demezsem şeker hastası olacaktım ailemde şeker hastası var malesef

bende aldım twist bugün gelecek bekliyorum.benmi bebelerde kesin seninkiler gibi yaparlar yandım ben

Son düzenleme:
sağol canım harikayım di mi ama :)
aman güzelim dikkat haftaya üzülmeni istemem kaçırma fazla...
slm kizlarrr
kilom 69.3kg
spor yok

oleyyyyyy 70kg olmadan oruc borcumu bitirdimmmmm
asu ibatum 3melegim var basladik dimi yarisa
maşallah valla sana kilo almadan oruç bitirmek harika
varım tabi olmam mı ama yarın beni izinli yazıver :)))
hemen yazayım da geçmişi okuyayım ancak geldim kahvaltı bebişi uyut fln derken.

geçen hafta :78,6

bu hafta:77,4

GİDEN:1200gr

sporrr:325 dk:122::119:
aferin kız sana
sağol canım benim aslında yazdım canım ,ekmek,makarne ve pilavı ağzıma sürmedim,yediklerimi abartmadım hatta aç kalktım sofradan ve 5-5,5 gibi yemeyi bıraktım ,sır bu ,birde rezene ve yoğurdu çok tükettim :)
Ceco da mı liste yapıyo :26:
canım daha önce yani yeniyıla 6 hafta kala bir yarış başlatmıştık 6 hafta 6 kilo diye onu yazdım ben :) sen var mıydın o zaman?
neyse canım bu hafta böyle olsun

süpersin kız sen maşallah

beni listeden çıkarabilirsin

düzenli paylaşımda bulunmak bana göre değil

ama arada bi uğrar halinizi hatırınızı sorar verdigim kilodan sizi haberdar ederim

burayı bırakıyorum ama kilo vermeyi aslaaaa

ALLAH'A emanet

Oooo senin motivasyon süpermiş o zaman :)) Bak maşallah 3 kilo sonra 42 bedensin, sonraki ay da 40'a girersin. Gençsin, azimlisin, yaza kalmaz baharda herkesi şaşırtırsın :))
Aynen semirancığım, kendimi zorlaya zorlaya 4-5 bardak içiyorum günde. Aslında isteksizlik değil, unutkanlık-vakit bulamam vb. sebeplerle. Şişem var, onu doldursam bitiriyorum, doldurmaya üşeniyorum su sebilinden :)))
Yeni yılda daha fazla paylaşım, dah afazla kilo kaybı bekliyoruz sizden Semiran hanım, bu kadar duraklama yeter :))
Yeniden hoşgeldin :) Ben hayal meyal hatırladım, Nisan-Mayıs gibi mi ayrılmıştın topikten?

Canım, asıl ben teşekkür ederim. Evet aynen dediğin gibi kaşar doldurup yapıyorum mantarı, az tereyağında çevirip güvece koyarak pişiriyorum :)) Amerikan salatasını da tamamen ev yapımı seviyorum, mayonezini de evde yapıyorum, garnitürlerini de ayrı ayrı haşlıyorum, ben de bol kornişon severim :)

Bugünkü yemek tam anlamı ile eğlence sayılmaz aslında, eşim ve ortağı ofis grubu çalışanları için yeni yıl yemeği veriyorlar, keşke müzikli filan bir yer ayarlasalardı, restaurantta yer ayırtmışlar, 30-35 kişi oluruz. Ama ailece görüştüklerimiz çoğunlukta, ev hapsinde sayıldığım için bana göre büyük değişiklik :))

Bu arada beğendiniz mi Kırt Kırt Kağıt'ı?
Yeşim şimdiden elleirne sağlık canım, keyifli neşeli bir gece geçirirsiniz inşallah.
Tekrar geçmiş olsun, hem sana hem eşine ve de kolay gelsin canım.
günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinizee

kaç gundur gıremıyorum hem netım yavas hemde kucuk kızım cok hasta fena usuttukkkaç gundur onunla ugrasıyorum cok huysuz sürekli aglıyor
Çok geçmiş olsun kızına

Canım bende denicem ekmek makarna ve pilavı kesmeyi.Biran önce kilo vermem lazım.27 Mayıs evlilik yıldönümüm ve o güne kadar 75 i hedefledim.15 kilo var daha vermem gereken.

Yeni yıla 6 hafta kala yazdıysanız yoktum ben canım.Yaklaşık 4 hafta olcak paylaşım yapmaya başlayalı.Size başarılar.Daha sonra bu tip bi yarışma olursa katılırım seve seve :)

Son düzenleme:
geçen hafta 79.7
bu hafta 79.6
giden 100 gr
sporum 240 dk yürüyüş

kilom 86
spor 150 dakikacık
rutine bağladım haftada 1 kilo veriyorum sanırım

teşekkürler canım arkadasım

şimdi bildirimime geçeyim.gecen hafta geciktim..bu hafta erkenciyim..
geçen hafta 113.500

bu hafta 112.400

Günaydın,

Spor yok..

Kilom 99.5 - 400 gram..

Kİlo verenleri dereceye girenleri tebrik ediyorum...

günaydın kızlar malesef bu hafta hiç sporsuz 101 .6 kilo verenleri kutluyorum gram gram gider inşallah

beyzuş ablam...

kilom...98,5

ablacım DOĞA birkaç gün izinli nete giremesse kilosunun aynı yazılmasını rica etmişti...

Geçen hafta : 91,00

Bu hafta: 90,00

Spor yok....

bildirim
geçen hafta 81
bu hafta 80.1

giden 900 gram

Kilom aynı 104.5 bu hafta hiç verememiş ne yazıkki ceco canım sende beni 104.5 listeye al kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm.

kilo bildirimiii...

geçen hafta .....119

bu hafta..........118.8

selam kızlarrrr.. herkese hayırlı cumalar. g
gecen hafta:101.4
bu hafta:100.2
spor yok:tatildeyim:)
hepinizi öptümmmm

slm kizlarrr
kilom 69.3kg
spor yok

uzun zamandır giremiyorum

geçen hafta 81.8

bu hafta 80.8

aradakileri hatırlamıyorum
Topikimin en tatli bayanlariiii
Hepinize öncelikle hayirli cumalar diliyorummm
Allah kalbinizden geceni yüreginizden geceni size versin . Huzur ve saglik diliyorummm
Kilo veren ve sabit kalan arkadaslarimi tebrik ediyorum
Artilarda olanlarda üzülmesinler insallah senenin ilk haftasinda cifter cifter verirsiniz.

Masallah kizlar son sayfadan anladigim kadariyla hemen hemen herkes kilo vermis tebrik ederimmmmm
Benim pc de sorun ar galiba yada netle alakali sayfalar çok yavas sabahda girdim kio bildirimi için takildi kaldi geç kaldim çok ozur diliyorum insallah listeyi kaçirmamisimdir

Gerçi kilom ayniii BEYZus abla
SPORUM 320dk

Banu canim listeyi nezaman açikliyacaksin heyecanlandimmm:18:

Kizlar canlarim geçmisi okuyamiyorum iki gundur tum çabalarima ragmen insallah herkes iyidir
Hasta olanlar varsa geçmis olsun diyorumm
Yeni gelenlere hos gelmis diyorumm
kusura bakmayin pc sinirimi bozuyor çok yavas yafff

sonunda düzeldim bir bel fıtığı teşhişi ağrı kesicilerle tekrar sahalara döndüm ama şükürler olsun ki kilo almadan gelebildim yenacığım kilomda değişiklik yok ama almadımda yani insan yerinden kalkmadan kilo almaması kadar güzel birşey yok yani ama yarından itibaren spora başlayacağım hiç olmazsa evde leslie yapacağım yarım saat heryerim sarktı gıdımı görseniz bıngıl bıngıl oldu

Eki Görüntüle 317866

afeti şahanelerim nasılsınız güzel arkadaşlarım
yeni bir yıl yeni bir ben bu topiğe girmem lazım
yeni bir hayat gerisi bayat ahhh
kendime yeni bir ben lazım (bana yeni kıyafetler lazım )

sağol canım sanada hayırlı cumalar...
sen varya sennn.çok fenasın.senin taktiği ben gezinirken şok diyetlerde gördüm öğle akşam menünü seni gidi seniii:)))
ay ece ne şoku benim öyle bir diyetten haberim bile yok ,nasıl bir diyetmişki senin dediğin ben yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum. yani akşama ya da öğlene özel bir şey yapmıyorum tek yaptığım ekmek,pilav ve makarna yememek ve yemeği en geç 5,5 gibi bitirmek . rezeneyi çok içtim bu hafta yeşilçay yerine tek fark bu :)
daha şok diyet yapmadım ama okullar açılmadan gerekirse yapacağım okullar açılana kadar 70i görmem gerek.
şimdiden şok yaparsam olmaz hem ben yeni yaptım yapmam uzun bir zaman
sen dediğimi yap bak nasıl verioysun ,bu benim yaptığım karatay gibi birşey işte
Oooo senin motivasyon süpermiş o zaman :)) Bak maşallah 3 kilo sonra 42 bedensin, sonraki ay da 40'a girersin. Gençsin, azimlisin, yaza kalmaz baharda herkesi şaşırtırsın :))

Çok geçmiş olsun kızına
gencim güzelim havalı havalı gezerim :))) sağol canım benim evet benim odaklanmam ve inanmam gerek yoksa savsaklıyorum biliyorum yani kendimi :) aaa cidden mi 3 kilo sonra 42 giyer miyim ya? inşallah canım ya ağzından bal damlıyor :)

benimde evlilik yıldönümüm 28 nisan ve ben gelinliğimi giymeyi hedefledim nasıl :))) inşallah canım hep beraber vereceğiz ,sen buradan kopma verirsin bak benim neredeyse 24 kilo oldu :)
kesinlikle dene ,karataya baktın mı hiç ben ona benzer birşey yaptım açıkçası ve faydasınıda gördüm.
aaa yaparız tabi canım mesela bahara merhaba olur adı nasıl ama :)
biz şimdi yakın kilolar yine ocak sonuna kadar 4 kilo yarışına girdik ,sende sana yakın kiloları örgütle (ayart :))) ve isimleri ile kilolarını not et başlamadan önce ,sonra verdiklerini de yazıp sıralamayı yap :) hem inan çok daha azimli oluyorsun.
şekil A bak ben :)))

hepimize lazım ayol :)))
selam topiğimin ngüzelleri
selammmmmmmm
kaldığın yerden devam edersin canım hoşggeldin

kız seni yakalayacağım bak :))) canım ya sen 42 beden mi giyiyorsun ay taktım bu ara ):

aman maşşallah harikasın
slm kizlarrr
kilom 69.3kg
spor yok

orucu kilo almadan tamamladın sanırım bravooo
o bahsettiğin kitapları biliyorum ben 1. sınıf için sen doğru biliyorsun sen onlardan al bir kaç tane dene bakalım
insan sıkılır o kitabı okumaya

daha tam istediğim gibi yapamıyorum sporu başlıyım tam tavukta gelecek tavuğu bende özledim

senide tebrik ederim gitmiş kilolar bu hafta hadi ver ver kaynana çatlasın çat diye

geçmiş olsun ve hoşgeldin

Son düzenleme:
nursena senin pilavdan yedim gerçekten çok pratik ve leziz yaparım artık sağol :) ama ben acaba soğanda eklenmeli mi diye düşünüyorum birde öyle deneyeceğim bakalım ,ne bileyim ben içine bulgur girince:) ben bulguru soğanlı severimde :)

ben bugün ne yaptım :)) 10 gündür ekmek,pilav falan yemiyorum ya hepsinide yedim :)
sabah çeyrek ekmekten sırf kalorisi az olsun diye beyaz peynir ve azcıkta ketçap kullanarak tost yaptım, öğrenciyken hangi tost olursa olsun ketçap eklerlerdi o geldi aklıma yaptım :)
sonra nursenanın tarifini verdiği pilavdan 6-7 kaşık yedim...
şu 7snde hüpletilemeyen gofretin tadını merak ediyordum 1 tanede ondan yedim :)
diğer yediklerimi zaten biliyorsunuz artık
akşama da kavurma yapıyorum niyetim pilav yememek ama bakalım :)
yarında nasıl geçiririm bilmiyorum ama yediklerim inşallah dönmez ,yarından biraz korkuyorum açıkçası :) çok yemem ama yinede ne bileyim korkuyor insan
ama size birşey söyleyeyim mi ben bunları yemezken bu kadar acıkmıyordum şimdi açım

kilom 86
spor 150 dakikacık
rutine bağladım haftada 1 kilo veriyorum sanırım

teşekkürler canım arkadasım

şimdi bildirimime geçeyim.gecen hafta geciktim..bu hafta erkenciyim..
geçen hafta 113.500

bu hafta 112.400

yüreğine sağlık canım. allaah razı olsun amin.
Geçen hafta : 91,00

Bu hafta: 90,00

Spor yok....

bildirim
geçen hafta 81
bu hafta 80.1

giden 900 gram

yok yok maşallah az kalmış
Günaydin kizlaaaaaaaarrrrrrrrrr
Gecen hafta 96
Bu hafta 95
Spor 260 dk
Görüsürüz kizlarrrrrrrrr

selam kızlarrrr.. herkese hayırlı cumalar. g
gecen hafta:101.4
bu hafta:100.2
spor yok:tatildeyim:)
hepinizi öptümmmm

arkadaşlar yeni yıla büyük bir azimle girmişiz maşallah. 3-5 herkes kilocuklarından biraz atmış. yerinde sayan alan çok yok maşallah maşallah. yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam edermiş. bu günleri sıkı tutun. zayıflayarak girelimki yıl bitmeden çıtır hatunlar olalım.
slm kizlarrr
kilom 69.3kg
spor yok

ne yarışı ne yarışı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…