sağol yeşimcim iyiyim ben şükür azcık hapşuruk dışında:2:
az sonra nişantaşı pazarı var bizim burda oraya gideceğim servis saatini bekliyorum 15 dk sonra çıkarım aslında giderken de yürürdüm ama çok soğuk hasta olmayım dönüşte yürüsem yeter
sen nasılsın canım işler yoğunmu yine
çok geçmiş olsun asuuuu
canım benim anladığım karatay diyetinde et yazılmış her akşam öğlen öğünü ama kurubaklagil ve etli sebze yemeği peynir fln da yenebiliyor.hatta uygulayanlaın menülerine baktım biraz sırf sebze yemeği fln yiyorlar etsiz yanı kapıska yedim pırasa yedim gibi.meyve kuru meyvelrr önerilmiş ama yiyeceksen yemekle yiyeceksin ki şu ayılarda salgılanan leptin hormonu salgılansın(bizdede varmış ama ortaya çıkması içni 4-5 saatlik bir açlık gerekiyor.çok acıkılırsa ayran veya süt içilebiliyor yenmediği ve insülini harekete geçirmediği için) 2 gündür yapıyorum hatta ben yumurtayı kızartmamalk lazımmış çok ama 2 gündür bol peynirli maydonozlu omlet yaptım yanında dün 8 tane ceviz yedim 4 hurma 1 kuru incirle çayla.öğlen 1 kase çorba,kereviz salata yoğurtlu cevizli ve 2 kızarmış köfte yedim. 2 dilim ayvayla.akşam da koca bir tavuk but,salata ve kereviz yemmeği yedim 2 bardak ayranla.2 gündür beslenmem bu şekilde ve bir kere 75 dk lesli yaptım 800 gr gitti 2 günde.işin ilginci midem kazınırda 9-10 GİBİ.hiç acıkmadım 12 ye doğru bir acıkır gibi oldum limonlu su içtim tavsiye ediliyor acıkınca için diye.sabah kalktığımda hala karnım kazınmıyordu.benim içni çok süper bir durum yani bu
daha şimdiden yarış erken ya 1. sınıf daha ilk dönem bile bitmedi ben sınıf öğretmeni değilim ama bence erken bende bir öğretmen olarak sen bakma ona bol bol kitap okuyun
ne bileyim bende anlamadım özel okula gidiyor.biz ödev verilemeyecek diye şartları zorladık kardeşleri var evde 2 tane küçk ilgilenmeyeceğimi biliyordum fazla.ama her akşam bi sürü ödevle geliyor.ben anlamadım gitti .bi görsenz kitaplarını bi de bi sürü kelimeyi açıklamak zorunda kalıyorum bilmediği için.mesela elti,bostan daha neler var aklıma gelmedi şimdi.kitap okuyoruzödevlerden zamanımız kalırsa
cok saol asumancım
yenacım cok saol canım son bır haftadır hastalıkla ugrasıyorum gırdıgım zamanlarda netım problemlı malesef ya kopuyor benım de şevkim kaçıyor yazdıklarım ulasamayınca olmuyor
bırde kendımde bır kopukluk var malesef toplanıyorum inşallah daha sık gırecegım uzak kalmak yaramıyor bana
çok geçmiş olsun sizede.çocukların hastalıklları zorluyor insanı malesef.Allah büyük dertler vermesin(amin)
geçen hafta:78.5
bu hafta:76.4
giden 2100 :)))
sözde 75i ucundanda olsa görürüm demiştim ama olmadı neyse haftaya inşallah :)
spor :malesef bu hafta yok
sen varya sennn.çok fenasın.senin taktiği ben gezinirken şok diyetlerde gördüm öğle akşam menünü seni gidi seniii:)))
bildirim
geçen hafta 81
bu hafta 80.1
giden 900 gram
spor 250 dakka artık spor yapıorum izinim bitti
aferin aferin şu tavuğunu özledim bi koy geri artık sporda yapıyorsun madem
teşekkürler canım.halıyı yıkadık aslında ama banyoda yıkadık sıcacık suyla:)))mutfak halısıydı 6 gen şeklindeydi.eşim yardım etmese belim incinebilirdi çok ağır oldu çünkü.karatay insülini dengelediği için ne zamdır aklımda insülin direnci olanlara düşük glisemik endeksli beslenmeleri öneriliyor.karataycılarda bunu yapıyor.canan karatay kalp dr u bildiğim kadarıyla.bazı proflar çok et tüketilmesini çok sakıncalı buluyorlar ama bende her öğün et tüketecek değilim.sadece ekmek yerine daha da sevdğim çerez yiyeceğim ve 2 gündür yedim.sabah 2 yumurta ve bi sürü badem ceviz peynirle zaten çok doyuyor insan.bi tek meyve çocuklarla akşamları yiyorduk arada .onda zorlanabilirim diye eşime yedirttim:)))Geçmiş olsun ece..Soğukta halı yıkamak zorunda kalmışsın..
Karataycılar ne çok yemek yiyor ve kilo veriyorlar değilmi.?
Bana yakın bir tarz değil, inceliyorum ama hep..MOntiyi beğeniyorum ben..
Karatay,dukan pahallı bir diyet ben birde ekmeği asla hiç birşeyle değişemem...:)
Dene bakalım nasıl sonuç alacaksın..
OĞlun için hikaye kitabı aldınızmı.? Her fırsatta okusun o çok önemli..Kızımda öyle yapmıştık öğretmenimiz demişti ilk yaz tatilinde bile sürekli okutmuştum.
Hemen unutabilirler çünkü.
Ablamda öyle diyor..
oğlum çzel okulda bi sürü hikaye kitabı aldırttılar ve onları okuyoruz daha doğrusu okumaya çalışıyoruz.kendin çalış biraz diyorum okuyormuş gibi yapıyor en fazla yarım sayfa.kontrol etmezsek hiç okumayacak.hikaye kitabını bi görseniz normalde 1.sınıf kitapları resimli altta bikaç satır olur değilmi?yok bu koca bir sayfada bir resim yok yan sayfada koca bir resim var.bu şekilde 14 sayfa dolu dolu yazı 5-6 sf resim var.biz 3 sayfayı okuyana kadar canımız çıkıyor
Sağolun arkadaşlar :)
1 haftadır twist stepperim evin ortasında. ara ara çıkıp 5 dakka 10 dakka üstünde step yapıyorum. belimi inceltmek için de twist ringi aldım. ona çıkıp belimi çeviriyorum bikaç gündür. Şimdi tek yapmam gereken çıkıp her gün en az, en azından 1 saat boyunca yürümek. Sadece buna üşeniyorum. Çünkü yalnızım. Tek olunca canım sıkılıyor. Yine de Allah izin verirse çıkmaya başlayacağım yarın. Yürüyünce hemen eriyor kalçam ve bacaklarım. Kısa sürede 52 beden kot giyerken 48'e düşebilirim.
Her gün 2 limon suyu ya da bikaç yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum. Tabi ki suyla inceltip. Zararı yok. Yararı var mı hemen göremem. Bikaç haftaya belli eder kendini. Metabolizmamı hızlandırmak için tabi bunlar.
1 Haftadır beyaz ekmeği bıraktım. Tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek tercih ediyorum. En az 2 litre su içiyor, bol bol yeşilçay içiyorum :)
Bi tek baskülüm yok. Onu da alacağım yarın. Acil baskül lazım hafata 1 kez tartılınca müthiş motive ediyor beni :)
Şu an kullandığım yardımcı aletlerim
Eki Görüntüle 317582
Eki Görüntüle 317580 Eki Görüntüle 317581
bu şortu giyiyorum bende bazen.geçen yıllarda giydiğimde süper işe yaraMIŞTI AMA lut gölü tuzu ile kullanmıştım gün aşırı.stepper aletim de çok işe yarıyordu aama arkadaşımda ne zamandrı alacam alamadım.twist bugün gelecek kargoda .sauna eşofmanım da gelecekkkk oleyyyyyyy
Ece sen nasılsın canım?
görmeden yattım kusura bakma.bize biraz karataydan bahsetsene?sende bir zamanlar takip ediyormuşsun anladığım kadarıyla.ne kadar uyguladın?
selamlar hoşgeldin.
havalar dışarı çıkıp yürümek için çok soğuk aslında ama evde diğer spor aletlerinin olması çok iyiymiş.
bahsettiğin kadar hızlı kilo verebiliyorsan, burayı da takip edersen kısa zamanda güzel bir şekilde kilo vereceğinden eminim.
bu arada bir doktora görünüp kontrollerini yaptırmanı, en azından şekerini ölçtürmeni tavsiye ederim.
şık görünmek güzel bir motivasyon, ama yanında süper sağlıklı olmayı da eklemek daha iyi olur bence. benim öncelikli isteğim sağlık mesela, ama şık ve güzel olabilmeyi de yanına ekliyorum vazgeçecek gibi olunca ikisini birden düşünüyorum.
bir kaç sene içinde şeker hastası olup insüline bağımlı yaşamayı istemiyorum mesela, bu yazın tiril tiril gezmekten çok daha güçlü bir motivasyon. ne kadar büyük riskler altında olduğumu da yaptırdığım tahlillerden sonra öğrendim. bence sen de bir endokrin veya iç hastalıkları uzmanına git gerekli testleri yapsınlar (eğer yakın zamanda gitmediysen tabii)
bende bunu düşünerek motive oldum 2 gebeliğimde şeker çıktı sonrada insülin direnci.bu gidişe bir dur demezsem şeker hastası olacaktım ailemde şeker hastası var malesef
Anaaaaa kız o sarılı hatunun bindiği şeyden ( adını bile bilmiyorum) bende de var ama benim büyük kız genelde üzerine oturup kendi etrafında dönüyor hatta bazen kız kardeşinide çeviriyor üzerinde
Dur bak iyiki hatırlattın ben bunu yemek yaparken çorba karıştırırken hatta bulaşık yıkarken bile kullanabilirim
bende aldım twist bugün gelecek bekliyorum.benmi bebelerde kesin seninkiler gibi yaparlar yandım ben
Son düzenleme: